Çelësi i Kaducusit

Kaduci - një simbol mjekësor i përdorur në të gjithë botën 
… Dhe në Masonerinë - ai sekt që provokon një revolucion global

 

Gripi i shpezëve në rrjedhën jet është se si ndodh
2020 e kombinuar me CoronaVirus, trupat që grumbullohen.
Bota tani është në fillimin e pandemisë së gripit
Shteti po trazon, duke përdorur rrugën jashtë. Po vjen në dritaret tuaja.
Renditni virusin dhe përcaktoni origjinën e tij.
Ishte një virus. Diçka në gjak.
Një virus i cili duhet të ndërtohet në një nivel gjenetik
të jenë të dobishëm më shumë sesa të dëmshëm.

—Nga kënga rep 2013Pandemike”Nga Dr. Creep
(E dobishme për të çfarë? Lexo…)

 

ME çdo orë që kalon, fushëveprimi i asaj që po ndodh në botë është duke u bërë më e qartë - si dhe shkalla në të cilën njerëzimi është pothuajse plotësisht në errësirë. Në Lexime masive javën e kaluar, kemi lexuar se para ardhjes së Krishtit për të krijuar një epokë të paqes, Ai lejon një "Vello që mbulon të gjithë popujt, rrjetë që është thurur mbi të gjitha kombet". [1]Isaia 25: 7 Shën Gjoni, i cili shpesh u bën jehonë profecive të Isaisë, përshkruan këtë "rrjetë" në terma ekonomikë:

I detyroi të gjithë njerëzit, të vegjël dhe të mëdhenj, të pasur dhe të varfër, të lirë dhe skllavë, të jepnin një imazh të stampuar në duart e tyre të djathta ose në ballë, në mënyrë që askush të mos blinte ose shiste përveç një që kishte imazhin e vulosur të kafshës emrin ose numrin që qëndronte për emrin e tij. (Zbul. 13: 16-17)

Përsëri, është e jashtëzakonshme sesi fjalët e Shën Gjonit, të shkruara 2000 vjet më parë, kanë papritur kuptim kur flasin për "Babiloninë" dhe qëndrimin e saj mbi kombet:

Mer tregtarët e tu ishin burrat e mëdhenj të tokës, të gjitha kombet u mashtruan nga ana jote magji. (Zbul. 18:23; Versioni NAB thotë “ilaç magjik”)

Ja si. Fjala greke për "magji" ose "ilaçe magjike" është φαρμακείᾳ (pharmakeia) - "përdorimi i mjekësi, droga ose magji. ” Çuditërisht, fjala që ne përdorim sot për "ilaçe" vjen nga kjo: farmaceutike. Siç e shohim, është pikërisht Big Pharma - këto korporata masive miliarda dollarëshe - që duket se mbajnë çelësin për të ardhmen, për të liri domethënë për të gjithë njerëzimin. Për Babiloninë është ai qytet i madh, "I cili ka sundimin mbi mbretërit e tokës". [2]Rev 17: 18

Kush janë këta "burra të mëdhenj të tokës"? Ato janë familjet bankare ndërkombëtare dhe globalistët si Rockefellers, Bill Gates, Warren Buffet, Rothsçajlldët, e kështu me radhë. Përmes "filantropisë" së tyre për "të mirën më të madhe" të njerëzimit, ata janë investuar shumë në kontrollin e popullsisë, zhvillimin e vaksinave, prodhimin e ushqimit të modifikuar gjenetikisht dhe ndryshimin e klimës.[3]shih Pandemia e Kontrollit Me fjalë të tjera, të gjitha "krizat" e supozuara ekzistenciale të momentit aktual. Cfare rastesie. 

Ata janë gjithashtu anëtarë të "shoqërive sekrete", veçanërisht masonerisë. Prandaj, është gjithashtu e rëndësishme të përmendet që Shën Gjoni i referohet një kapitulli më herët "misterioze Babilonia"; fjala "mister" këtu vjen nga greqishtja mustērion, që do të thotë:

… Një sekret ose "mister" (përmes idesë së heshtjes të imponuar nga fillimi në ritet fetare.) - Fjalor grek i Dhiatës së Re, Bibla e Studimit Çelës Hebraisht-Grek, Spiros Zodhiates dhe AMG Publishers

Kjo eshte, sekret ritet. Ekspozita e rrushit shton:

Midis grekëve të lashtë, 'misteret' ishin ritet dhe ceremonitë fetare të praktikuara nga shoqëri sekretenë të cilat mund të pranohet kushdo që dëshiron kështu. Ata që u iniciuan në këto mistere u bënë zotërues të njohurive të caktuara, të cilat nuk u jepeshin të pa iniciuarve dhe quheshin 'të përsosurit'. -Vines Fjalor i plotë ekspozues i fjalëve të Dhiatës së Vjetër dhe të Re, WE Vine, Merrill F. Unger, William White, Jr., f. 424

Siç kam shpjeguar në Pandemia e Kontrollit, por do ta përmbledh këtu, ishte familja Rockefeller përmes pasurisë së tyre të madhe dhe ndikimit të tyre mbi universitetet dhe studentët e mjekësisë përmes granteve, emërimeve, etj. që ata ishin në gjendje të ndikonin shumë natyrë të mjekësisë dhe ligjeve ekzistuese. Filloi një lëvizje larg metodave natyrore të zhvilluara për mijëra vjet për të trajtuar burim e sëmundjes… për një qasje të bazuar në kimikisht (naftë) për të trajtuar vetëm Simptomat nga "Farmaceutike" Por historia është shumë më shqetësuese se kaq dhe hedh dritë mbi ato mjekësore karakter e përhapur sot.

Rockefellers zotëronin Standard Oil (i cili më vonë u bë Exxon) gjatë Luftës së Dytë Botërore dhe furnizuan me karburant nëndetëset gjermane.[4]"Kthimi në Nuremberg: Big Pharma duhet të përgjigjet për krimet kundër njerëzimit", Gabriel Donohoe, opednews.com Aksioneri tjetër më i madh në Standard Oil ishte IG Farben, një besim i madh petrokimik në Gjermani, i cili u bë një pjesë jetike e industrisë gjermane të luftës.[5]Farat e Shkatërrimit, F. William Engdahl, f. 108 Së bashku, ata formuan kompaninë "Standard IG Farben".[6]opednews.com IG Farben punësoi shkencëtarët e farmacisë së Hitlerit që prodhuan eksplozivë, armë kimike dhe gaz helmues Zyklon B, i cili vrau shumë në dhomat e gazit të Auschwitz.[7]shih Wikipedia.com; vërtetësia.org Pas luftës, disa nga Drejtorët e IG Farben u dënuan për krime lufte - por u lanë të lirë vetëm disa vjet më vonë. Këtu historia merr një kthesë shqetësuese: ata u integruan shpejt në programet e qeverisë amerikane përmes "Operacionit Paperclip" në të cilin më shumë se 1,600 shkencëtarë, inxhinierë dhe teknikë gjermanë u morën nga Gjermania në Shtetet e Bashkuara për punësimin e qeverisë amerikane, kryesisht midis 1945 dhe 1959[8]Wikipedia.org Ajo që kishte mbetur nga IG Farben u nda në tre kompani, Bayer, BASF dhe Hoeschst të cilët blenë në Merck, Monsanto, Sanofi dhe shumë të tjerë që prodhojnë farmaceutike njerëzore dhe veterinare, produkte të konsumit "të kujdesit shëndetësor", kimikate bujqësore, fara të modifikuara gjenetikisht, bio-teknologji, herbicide, pesticide dhe nanopjesëza amorfe (e cila përmirëson marrjen efikase të barnave, për shembull, në trupin e njeriut).

Prodhimi kimikate. Kjo është ajo që ata bëjnë më mirë. Ndërsa shkencëtarët e nazistëve, Gjermania janë kryesisht të vdekur tani, shpirti i tyre nuk është i vdekur. Jeton në "filantropët" e kohës sonë të cilët po kryejnë "zgjidhjen përfundimtare" për fiksimin e tyre me rritjen e popullsisë përmes farmakia

Faraoni i lashtë, i përhumbur nga prania dhe shtimi i bijve të Izraelit, i nënshtroi ata ndaj çdo lloj shtypjeje dhe urdhëroi që çdo fëmijë mashkull i lindur nga gratë Hebre të vritej (krh. She. 1: 7-22). Sot jo pak nga të fuqishmit e tokës veprojnë në të njëjtën mënyrë. Ata gjithashtu janë të përhumbur nga rritja aktuale demografike… Si pasojë, në vend që të dëshirojnë të përballen dhe zgjidhin këto probleme serioze në respekt të dinjitetit të individëve dhe familjeve dhe për të drejtën e pacenueshme të jetës së çdo personi, ata preferojnë të promovojnë dhe të imponojnë me çfarëdo mjeti një program masiv i kontrollit të lindjeve. —POPA JOHN PAUL II, Evangelium Vitae, "Ungjilli i jetës", n. 16

Po, ka një komplot, por është jo "Teori" siç kanë theksuar vazhdimisht papët. 

Kjo [kulturë e vdekjes] nxitet në mënyrë aktive nga rryma të fuqishme kulturore, ekonomike dhe politike të cilat inkurajojnë një ide të shoqërisë që merret tepër me efikasitetin. Duke parë situatën nga ky këndvështrim, është e mundur të flasësh në një kuptim të caktuar të një lufte të të fuqishmëve kundër të dobëtve: një jetë e cila do të kërkonte pranim më të madh, dashuri dhe kujdes konsiderohet e padobishme, ose konsiderohet e patolerueshme barrë, dhe për këtë arsye refuzohet në një mënyrë apo në një tjetër. Një person i cili, për shkak të sëmundjes, aftësisë së kufizuar ose, më thjesht, thjesht duke ekzistuar, komprometon mirëqenien ose stilin e jetës së atyre që janë më të favorizuar, ka prirjen të shikohet si një armik që duhet rezistuar ose eliminuar. Në këtë mënyrë lëshohet një lloj "komploti kundër jetës". Ky komplot përfshin jo vetëm individë në marrëdhëniet e tyre personale, familjare ose në grup, por shkon shumë përtej, deri në dëmtimin dhe deformimin, në nivelin ndërkombëtar, të marrëdhënieve midis popujve dhe shteteve. —POPA JOHN PAUL II, Evangelium Vitae, “Ungjilli i jetës”, N. 12

Ne mendojmë për fuqitë e mëdha të ditëve të sotme, për interesat financiare anonime që i kthejnë njerëzit në skllevër, të cilat nuk janë më gjëra njerëzore, por janë një fuqi anonime të cilës njerëzit i shërbejnë, me anë të të cilave njerëzit torturohen dhe madje theren. Ata janë një fuqi shkatërruese, një fuqi që kërcënon botën. —POPA BENEDICT XVI, Reflektim pas leximit të zyrës për Orën e Tretë këtë mëngjes në Sinodin Aula, Qyteti i Vatikanit, 11 tetor 2010

Kjo "fuqi", thanë papët në disa raste, janë shoqëritë sekrete. 

Sa i rëndësishëm është kërcënimi që paraqet masoneria spekulative? Epo, tetë papë në shtatëmbëdhjetë dokumente zyrtarë e dënuan atë - mbi dyqind dënime Papnore të lëshuara nga Kisha, qoftë zyrtarisht ose joformalisht, në më pak se treqind vjet. - Stefeni, Mahowald, Ajo do të shtypë kokën tënde, Kompania Botuese MMR, f. 73

Dhe ata i përmendën me emër:

Në këtë periudhë, sidoqoftë, partizanët e së keqes duket se po ndërthuren së bashku dhe do të luftojnë me një qëndrim të bashkuar, të udhëhequr ose ndihmuar nga ajo shoqatë e organizuar dhe e përhapur fuqishëm e quajtur Frimasonët. Duke mos bërë më sekrete të qëllimeve të tyre, ata tani po ngriten me guxim kundër Vetë Zotit ... që është qëllimi i tyre i fundit që e detyron vetë të shikojë - domethënë, përmbysjen e plotë të këtij rendi fetar dhe politik të botës që ka mësimi i krishterë prodhuar, dhe zëvendësimi i një gjendje të re të sendeve në përputhje me idetë e tyre, nga të cilat themelet dhe ligjet do të nxirren nga natyralizmi i thjeshtë. —POPA LEO XIII, Gjinia Humanum, Enciklike në Frimasonerinë, n.10, 20 Prill 1884

Ky plan duhet të tingëllojë i njohur për lexuesit e mi deri tani, siç shprehet në termat e sotëm si "Rivendosje e Madhe ” që do të "ndërtojë përsëri më mirë" një botë të re. Këta "filantropë" po e financojnë atë. Dhe çelësi i planeve të tyre ka qenë fshehja e syve gjatë gjithë kohës

 

ÇEL .SI I CADUCEUS

Ndërsa fillova këtë shkrim, u frymëzova për të parë rrënjët e simbolit mjekësor të përdorur zakonisht në të gjithë botën, të quajtur "caduceus". Unë shpejt zbulova se ai është gjithashtu një simbol masonik dhe kyç për të kuptuar shpresat e tyre dhe orën në të cilën jemi duke jetuar Kaduci është:

Një staf me dy gjarpërinj të gërshetuar rreth tij, në krye me një palë krahë. Kaduci u mbajt nga perëndia lajmëtar grek Hermes, homologu i tij romak ishte Mërkuri, dhe për këtë arsye është shenja e një lajmëtari.  —Www.medicinenet.com 

Ç'lidhje ka kjo me ilaçin? Pyetje e mirë. Shumë faqet e internetit dhe ekspertët mjekësorë kanë qenë prej kohësh i hutuar se pse kjo u zgjodh si një simbol për industrinë mjekësore në vend të "shufrës së Aesculapius", e cila ka vetëm një gjarpër dhe jo krahë dhe që përfaqëson gjarpërin e vetëm që mund të lëshojë lëkurën e tij dhe të dalë me forcë të plotë, duke përfaqësuar rinovimin e rinisë dhe shëndetit.[9]Isshtë një simbol i përdorur nga disa në industrinë mjekësore tani Ai gjithashtu i dëgjon shkopin prej bronzi të Moisiut të ndërthurur me një gjarpër që, kur izraelitët e shikuan, u shëruan nga helmi i një kafshimi të gjarprit. Megjithatë,

Nga një keqkuptim kurioz, kadukusi [me dy gjarpër dhe me krahë] gjithashtu u bë shenja e Korpusit Mjekësor të Ushtrisë Amerikane dhe një simbol i njohur i mjekëve dhe ilaçeve. Trupat duhet të kishin zgjedhur simbolin e mjekësisë: shufrën e Eskulapit, e cila ka vetëm një gjarpër dhe pa krahë. Asnjë krah nuk ishte i nevojshëm sepse thelbi i mjekësisë nuk ishte shpejtësia.  —Www.medicinenet.com 

Ne do t'i kthehemi fjalisë së fundit në "shpejtësinë" për një moment. Sidoqoftë, sa më sipër nuk është aq kurioz kur mendoni se ishte Kryeministri Mason Winston Churchill i cili papritmas filloi të zbatonte këtë simbol në librat mjekësorë; dhe jo aq kurioz kur mendoni se Clip Paper Operation thith disa nga këta shkencëtarë nazistë në programet e Ushtrisë Amerikane. Në të vërtetë, caduceus u shfaq në uniformat e korpusit mjekësor gjerman (shih majtas). E fundit, vini re Stema masonike të stampuar mbi kaduceus midis krahëve (shih më lart). Pra, ndërsa kjo shenjë nuk ka shumë kuptim nga pikëpamja mjekësore, ajo ka tërësisht nga perspektiva masone kur merrni parasysh rrënjët antike të kadukusit.

Ajo është e lidhur me perëndinë Hermes ose Mërkurin. Hermes mbante stafin ose "shkopin" me "krahë shpejtësie". Hermes "ishte mbrojtës i tregtisë dhe tregtarëve, si dhe hajdutë, gënjeshtarë dhe bixhozxhinj",[10]Brown, Norman O. (1947) Hermes Thief: Evolucioni i një Miti. Madison: Shtypi i Universitetit të Wisconsin ndërsa me emrin Mërkur, ai u konsiderua "perëndia e tregtarit" nga Romakët.  

Si zot i rrugës së lartë dhe i tregut, Hermes ishte mbase mbi të gjitha mbrojtësi i tregtisë dhe çanta e majme: si përfundim, ai ishte mbrojtësi special i shitësit udhëtues. Si zëdhënës i perëndive, ai jo vetëm që solli paqen në tokë (herë pas here edhe paqen e vdekjes), por elokuenca e tij në gjuhë argjendi gjithmonë mund ta bënte që e keqja të paraqitej shkaku më i mirë. —Stuart L. Tyson, "The Caduceus", në Muaji Shkencor

Në të vërtetë, kur John Rockefeller filloi të prezantonte ilaçet e tij të naftës në botën mjekësore në fillim të shekullit të 20-të, ishte he i cili konsiderohej shitësi i vajit të gjarprit - jo praktikuesit natyrorë të cilët ishin të interesuar për shërim sesa për doping. Por paraja është fuqi dhe pjesa tjetër është histori: Big Pharma lindi. Papritmas, mijëra vjet njohuri mbi bimët, bimët, vajrat thelbësorë, etj u etiketuan si "ilaç alternativ" dhe do të konsideroheshin zgjebje.

Tani, referimet e Shën Gjonit për "njerëzit e mëdhenj të tokës" dhe farmakinë "që i çojnë kombet në humbje" ka më shumë kuptim, veçanërisht kur merrni parasysh frytet e "ilaçeve magjike" të tyre (krh. Magji e vërtetë) - dhe sa lehtësisht institucioni mjekësor u kthehet atyre si "shërimi":

Pak njerëz e dinë që ilaçet e reja me recetë kanë një shans 1 në 5 të shkaktojnë reagime serioze pasi të jenë aprovuar… Pak e dinë që rishikimet sistematike të tabelave spitalore zbuluan se edhe ilaçet e përshkruara siç duhet (përveç keq përshkrimit, mbidozimit ose vetë-përshkrimit) shkaktojnë rreth 1.9 milion shtrime në spital në vit. 840,000 pacientëve të tjerë të shtruar në spital u jepen barna që shkaktojnë reaksione serioze anësore për një total prej 2.74 milion reaksione serioze anësore të ilaçeve. Rreth 128,000 njerëz vdesin nga ilaçet e përshkruara për ta. Kjo i bën barnat me recetë një rrezik të madh shëndetësor, duke u renditur në vendin e 4 me goditje në tru si shkak kryesor i vdekjes. Komisioni Evropian vlerëson se reagimet negative nga ilaçet e përshkruara shkaktojnë 200,000 vdekje; kështu së bashku, rreth 328,000 pacientë në SH.B.A. dhe Evropë vdesin nga ilaçet e përshkruara çdo vit. - "Ilaçe të reja me recetë: Një rrezik i madh shëndetësor me pak përparësi kompensuese", Donald W. Light, Universiteti i Harvardit, 27 qershor 2014; etika.harvard.edu

 

AZOTH - ELIX E JETS

Arsyeja më e mundshme që Freemasonët zgjodhën caduceus si simbol për farmaceutikën e tyre është lidhja e tij me të alkimi dhe alkimike Azot: simboli i së cilës ishte caduceus. Alkimia është një praktikë e lashtë dhe pararendëse e kimisë. Ajo ishte e mbarsur me okult dhe ndjekjen e jo vetëm të një "eliksiri universal" por aftësinë për të transformojë materia në një formë tjetër - siç janë metalet bazë në ar. Në librin e tij Magjia transhendentale, Eliphas Levi shkroi:

Mjekësia Azoth ose Universale është, për shpirtin, arsye supreme dhe drejtësi absolute… Squfuri, Mërkuri dhe Kripa, të cilat, të paqëndrueshme dhe të fiksuara në mënyrë alternative, përbëjnë Azothin e të urtëve. -wikipedia.org

Në të vërtetë, e gjithë periudha e Iluminizmit, e nxitur nga këto shoqëri sekrete, bazohej në adhurimin e "zotit të arsyes", e cila çoi në Revolucionin Francez, dhe sot, në Revolucioni Global duke u shpalosur në orën që Papa Leo XIII, Zoja e Fatimës dhe Shkrimet e Shenjta paralajmëruan se do të vinte.[11]shih Kur Komunizmi Kthehet   Profecia e Isaisë për Komunizmin Global Por le të lëmë mënjanë pozicionet filozofike të Masonerisë dhe të kuptojmë rrënjët e kësaj "magjie" (dmth. Farmakeia).

Origjinat fillojnë që nga koha kur Moisiu u ngjit në malin Sinai për të marrë dhjetë urdhërimet. Por në mungesë të tij, njerëzit u morën me idhujtari, duke adhuruar një viç të artë. Ishte në atë kohë që një "zbulim" i dytë, djallëzor, iu dha disa izraelitëve.

Nuk ishte Ligji i shkruar i Moisiut që u mor në majë të Sinait, por gjithashtu ishte edhe tradita gojore e fituar nga shtatëdhjetë pleq që erdhën në bazën e malit por u ndalua të shkonin më larg. Farisenjtë thanë se këta shtatëdhjetë pleq, ose Sinedri, morën një zbulesë shumë më të gjerë dhe më të thellë se Moisiu, një zbulesë e cila nuk u shkrua kurrë, por prapëseprapë mbizotëronte mbi ligjin e shkruar. -Izraeli tjetër, Ted Pike; cituar në Ajo do të shtypë kokën tënde,Stephen Mahowald, f. 23 

kjo sekret Tradita "gojore" njihej si Kabala.

Luciferi, babai i gënjeshtrës, puna e të cilit për shkatërrimin e shpirtrave filloi në Kopshtin e Edenit, tani vuri në veprim planin e tij tinzar dhe më madhështor deri më sot - një plan që do të çonte shpirtra të panumërt në humbje. Gur themeli i këtij plani u vu me lindjen e Kabala. - Stefen Mahowald, Ajo do të shtypë kokën tënde, fq.23

Qindra vjet më vonë gjatë Robërimit Babilonas, izraelitët u zhytën përsëri në mes të okulistëve paganë, alkimistëve, magjistarëve dhe magjistarëve.

… Këto shkenca okulte u kombinuan me misticizmin e fshehtë të kabalistëve… ishte gjatë asaj kohe sektet e skribët dhe farisenjtë ishte lindur. - Po aty. f. 30

Ky kabalizëm antik konsiderohet si shkronja e gnostikizmit (dmth. Njohuri sekrete) që gjatë shekujve ndikoi në të gjitha shoqëritë kryesore sekrete përfshirë Manichaeists, Knights Templar, the Rosicrucians, Illuminati dhe Freemason. Amerikan Albert Pike (një mason i lirë që konsiderohet arkitekt i "rendit të ri botëror") ia atribuon praktikat dhe besimet e shtëpizave masonike direkt Kabalës së Farisejve Talmudikë.[12]Po aty f. 107

Kabala flet për Azoth si "lumi i ujit të gjallë" - energjia gjallëruese e trupit - ndërsa Jezusi më vonë do ta identifikonte këtë Ujë të Gjallë ndërsa Ai ishte në prani të farisenjve si Fryma e Shenjtë.[13]John 7: 38 Ndoshta Jezusi po i kundërvihej qëllimisht gënjeshtrave djallëzore të sektit të fshehtë Kabalist, të cilit më vonë do t’i referohej si “sinagoga e Satanit”.

[Ata] janë ata të sinagogës së Satanit, të cilët pretendojnë se janë Judenj megjithëse nuk janë, por janë gënjeshtarë… (Zbulesa 3: 9; Nota Bene: Satani është "babai i gënjeshtrës". (Gjoni 8:44))

Masoneria është një ideologji. Si i tillë, një emër tjetër për Azoth ishte "Guri i Filozofit" - një substancë mitike për të cilën besohet kurojnë të gjitha sëmundjet zgjas jetën për një kohë të pacaktuar. Për të zbuluar këtë eliksir ishte objekti suprem i alkimisë. Prandaj, Azoth u besua nga këta okultistë si "Kurimi Universal".[14]shih wikipedia.org

Hyni: vaksinë.

 

AZOTI I RI

Aleister Crowley, një Frimason dhe Satanist, e quajti Azothin "lëngun".[15]shih wikipedia.org Sot, industria farmaceutike miliarda dollarëshe, e financuar dhe e kontrolluar nga shumë masonë, tani po komandon plotësisht të ardhmen e të gjithë botës ndërsa njerëzimi po mbahet peng i një vaksinuar. Ne nuk do të "shpëtohemi" pa të, kështu thotë indoktrinimi i përditshëm i mediave kryesore. "Filantropistët" si Bill Gates kanë qenë të qartë në lidhje me këtë shpëtimtar kimik:

Për botën në përgjithësi, normaliteti kthehet vetëm kur kemi vaksinuar në masë të madhe gjithë popullatën globale. —Bill Gates duke folur me të Financial Times më 8 prill 2020; 1:27 shënoni: youtube.com

… Aktivitete, si shkollat ​​gather tubime masive… derisa të vaksinoheni gjerësisht, ato mund të mos kthehen fare. —Bill Gates, intervistë me CBS Këtë Mëngjes; 2 Prill, 2020; lifesitenews.com

Gates dhe Frimasonët me të cilët ai drejton janë të fiksuar qartë me vaksinat. Ne rrallë, nëse ndonjëherë i dëgjojmë ata të flasin për rritjen e imunitetit tonë përmes mjeteve natyrore ose përdorimit të tyre dhurata në krijimin e Zotit për të shëruar trupat tanë. Jo, Azoth i ri, "shërimi i të gjitha sëmundjeve" është vaksina.[16]Në kohët antike, Azothi konsiderohej një përzierje e kripës, squfurit dhe zhivës. Ironikisht, shumë vaksina sot përmbajnë gjithashtu merkur (Thimerosal).

Por vaksinat jo vetëm që vlerësohen si "Kurimi Universal" për sëmundjen, por si një zgjidhje e dukshme për "problemet" e tjera të njeriut, domethënë, rritja e popullsisë.

Ideja e përdorimit të vaksinave për të ulur fshehurazi lindjet në Botën e Tretë gjithashtu nuk është e re. Miku i mirë i Bill Gates, David Rockefeller dhe Fondacioni i tij Rockefeller u përfshinë që në vitin 1972 në një projekt të madh së bashku me OBSH dhe të tjerët për të përsosur një tjetër "vaksinë të re". - William Engdahl, autor i "Farat e shkatërrimit", engdahl.oilgeopolitics.net, "Bill Gates flet për 'vaksinat për të zvogëluar popullsinë'", 4 Mars 2010

Në një raport vjetor të vitit 1968 të Fondacionit Rockefeller, ai ankohej se

Shumë pak punë është duke u zhvilluar në lidhje me metodat imunologjike, metoda të tilla si vaksinat, për të zvogëluar pjellorinë, dhe kërkohet shumë më tepër hulumtime nëse këtu do të gjendet një zgjidhje. - “The President Five Five Year Review, Report Annual 1968, f. 52; shiko pdf këtu

Vetë Gates është i regjistruar pasi sugjeron që vaksinat do të luajnë një rol qendror në uljen e rritjes së popullsisë.

Bota sot ka 6.8 miliardë njerëz. Kjo shkon deri në rreth nëntë miliardë. Tani, nëse bëjmë një punë vërtet të shkëlqyeshme për vaksinat e reja, kujdesin shëndetësor, shërbimet e shëndetit riprodhues, ne mund ta ulim atë me, ndoshta, 10 ose 15 përqind. -Biseda TED, 20 shkurt 2010; krh. shenjën 4:30

Sigurisht, është e vërtetuar se "kujdesi shëndetësor" dhe "shërbimet e shëndetit riprodhues" janë eufemizma në Kombet e Bashkuara për kontrollin e lindjeve dhe abortin. Lidhur me vaksinat, Gates përpiqet të shpjegojë në një tjetër intervistë që vaksinat për më të varfërit do të ndihmojnë pasardhësit e tyre të jetojnë më gjatë. Si të tillë, prindërit nuk do të ndjehen sikur kanë nevojë për më shumë fëmijë për t'u kujdesur për ta në moshën e vjetër. Kjo do të thotë, prindërit do të pushojnë së linduri fëmijë, beson Gates, sepse djali ose vajza e tyre do të kenë marrë vaksinën e tij. Ai pastaj krahason nivelet më të ulëta të lindjeve në vendet më të pasura për të mbështetur teorinë e tij si "provë" se kemi më pak fëmijë sepse ata janë më të shëndetshëm.

Sidoqoftë, kjo është thjesht në të mirë dhe patronizuese së paku. Kultura perëndimore është thellësisht e ndikuar nga materializmi, individualizmi dhe një "kulturë e vdekjes" që inkurajon heqjen e vetvetes nga çdo shqetësim dhe vuajtje. Viktima e parë e këtij mendimi ka qenë bujaria e të pasurit familje të mëdha. 

Por, mbrojtësit e sigurisë së vaksinave kanë luftuar prej kohësh me të dhënat e Fondacionit Bill dhe Melinda Gates mbi vaksinat. Si Robert F. Kennedy i Mbrojtja shëndetësore e fëmijëve vuri në dukje në prill të vitit 2020:

Obsesioni i Gates me vaksinat duket se ushqehet nga një bindje mesianike se ai është shuguruar për të shpëtuar botën me teknologji dhe një gatishmëri të ngjashme me zotin për të eksperimentuar me jetën e më pak njerëzve.

Duke premtuar të zhdukë Polio me 1.2 miliardë dollarë, Gates mori kontrollin e Bordit Kombëtar Këshillues të Indisë (NAB) dhe urdhëroi 50 vaksina të poliomelitit (nga 5) për çdo fëmijë para moshës 5 vjeç. Mjekët indian fajësojnë fushatën e Gates për një lloj shkatërrimi vaksinash Epidemia e poliomelitit që paralizoi 496,000 fëmijë mes viteve 2000 dhe 2017. Në vitin 2017, Qeveria Indiane thirri përsëri regjimin e vaksinave të Gates dhe dëboi Gates dhe miqtë e tij nga NAB. Shkalla e paralizës së poliomelitit ra ndjeshëm. Në vitin 2017, Organizata Botërore e Shëndetësisë pa dëshirë pranoi se shpërthimi global i poliomelitit është kryesisht lloji i vaksinës, që do të thotë se vjen nga Programi i Vaksinave të Gates. Epidemitë më të frikshme në Kongo, Filipine dhe Afganistan janë të gjitha të lidhura me vaksinat e Gates. Deri në vitin 2018, ¾ e rasteve globale të poliomelitit ishin nga vaksinat e Gates.

Në 2014, #GateFoundation financuar testet e vaksinave eksperimentale HPV, të zhvilluara nga GSK dhe Merck, në 23,000 vajza të reja në provincat e largëta Indiane. Përafërsisht 1,200 pësuan efekte anësore të rënda, përfshirë çrregullimet autoimune dhe pjellorisë. Shtatë vdiqën. Hetimet e qeverisë indiane akuzuan se studiuesit e financuar nga Gates kryen shkelje etike gjithëpërfshirëse: presion ndaj vajzave të rrezikuara të fshatit në gjyq, ngacmim të prindërve, falsifikim të formave të pëlqimit dhe refuzim të kujdesit mjekësor për vajzat e dëmtuara. Çështja është tani në Gjykatën e Lartë të vendit.

Në vitin 2010, Fondacioni Gates financoi një provë të vaksinës eksperimentale të malaries të GSK-së, duke vrarë 151 foshnje afrikane dhe duke shkaktuar efekte serioze anësore, duke përfshirë paralizën, konfiskimin dhe konvulsionet febrile në 1,048 nga 5,049 fëmijë.

Gjatë fushatës së Gates 'MenAfriVac 2002 në Afrikën Subsahariane, operativët e Gates vaksinuan me forcë mijëra fëmijë afrikanë kundër meningjitit. Midis 50-500 fëmijë zhvilluan paralizë. Gazetat e Afrikës së Jugut u ankuan, "Ne jemi derra gini për prodhuesit e drogës."

Ish Ekonomisti i Lartë i Nelson Mandelës, Profesor Patrick Bond, i përshkruan praktikat filantropike të Gates si "të pamëshirshme" dhe "të pamoralshme".

… Në vitin 2014, Shoqata e Mjekëve Katolikë të Kenisë akuzoi OBSH-në për sterilizimin kimik të miliona grave Keniane të pavullnetshme me një fushatë të rremë vaksinash "tetanozi". Laboratorët e pavarur gjetën formulën e sterilitetit në çdo vaksinë të testuar. -Postimi në Instagram, 9 Prill; 2020; shih gjithashtu postimin këtu

Merrni parasysh se Azothi konsiderohet si "forca misterioze evolucionare përgjegjëse për drejtimin drejt përsosjes fizike dhe shpirtërore".[17]wikipedia.org Me fjalë të tjera, vaksinat janë një mjet i përshtatshëm për të eugjenika: pastrimi (dmth. përsosja) e racës njerëzore atë që Papa Gjon Pali II e quajti "komplot kundër jetës" që shkul, sidomos, të prekshmit duke lënë vetëm 'të përsosurit'.[18]Vines Fjalor i plotë ekspozues i fjalëve të Dhiatës së Vjetër dhe të Re, WE Vine, Merrill F. Unger, William White, Jr., f. 424 Nuk është për t'u habitur, pra, që Bill Gates është djali i një drejtori të Planifikuar Prindhood - një organizatë themeluesja e së cilës, Margaret Sanger, promovoi hapur eugjenikën.

Ju sapo lexoni fjalët e këtyre masonëve që po financojnë vaksinat që do të përhapen në botë. Megjithatë, të theksohet kjo quhet rregullisht "teori e konspiracionit". Si e tillë, media e zakonshme ka ngacmuar dhe larë trurin në mënyrë të efektshme për publikun e gjerë duke besuar se fjalët e tyre, të deklaruara publikisht, nuk do të thonë asgjë. Outshtë e egër, na thuhet, madje të sugjerojmë që Gates dhe Rockefellers të thonë ato që thanë - edhe pse ka botuar studime të vaksinave aktuale të përdorura për të kontrolluar me sukses pjellorinë (të tilla si këtu këtu). Jo, ajo që është e egër është që vaksinat që do të injektohen në venat e publikut en masse kanë qenë i miratuar nga qeveritë madje para provat klinike janë përfunduar ose vlerësuar nga kolegët, dhe ndikimi afatgjatë në publik është i njohur plotësisht. Rasti në pikë: një dokument i shpërndarë profesionistëve të kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar mbi vaksinën e re të Pfizer shprehimisht thotë:

Unknownshtë e panjohur nëse COVID-19 mARN Vaksina BNT162b2 ka një ndikim në pjellori. —4.6 "Fertiliteti", gov.uk

Mesianistët e rinj, duke kërkuar të shndërrojnë njerëzimin në një kolektiv duke u shkëputur nga Krijuesi i tij, do të sjellin pa dijeni shkatërrimin e pjesës më të madhe të njerëzimit. Ata do të lëshojnë tmerre të papara: uri, murtaja, luftëra dhe në fund të fundit Drejtësi Hyjnore. Në fillim ata do të përdorin detyrimin për të zvogëluar më tej popullsinë, dhe pastaj nëse dështon ata do të përdorin forcën. - Michael D. O'Brien, Globalizimi dhe Rendi i Ri Botëror, 17 Mars 2009

 

Nxitimi në treg

Prandaj, ajo që është një befasi dhe tronditje për shumë në komunitetin mjekësor është shpejtësi me të cilën qeveritë po përpiqen të hedhin një vaksinë COVID-19 në të gjithë botën për një virus që ka një normë shërimi mbi 99% për ata nën 69 vjeç dhe praktikisht një normë 100% për ata nën 20 vjeç, sipas Qendrave për Kontrolli i Sëmundjeve (CDC).[19]cdc.gov Vaksinat normalisht marrin 10 - 15 vjet për të dalë në treg përpara se të konsiderohen "të sigurta", dhe madje edhe atëherë, gjurma e dokumentuar e lotëve që ata kanë lënë është e jashtëzakonshme - nga gratë e sterilizuara, te paralizimi, te autizmi, te vdekja, te një shpërthim të sëmundjeve auto-imune, veçanërisht tek fëmijët.[20]Lexoni studimet dhe dokumentacionin në Pandemia e Kontrollit Shtetet e Bashkuara kanë një Program Kombëtar të Kompensimit të Lëndimeve të Vaksinave[21]hrsa.gov që nga sot ka paguar 4.5 miliard dollarë për të dëmshpërblyer njerëzit që kanë qenë plagosur me vaksinim.[22]hrsa.gov Që kaq pak njerëz, përfshirë mjekët, e dinë për këtë fond është një shenjë e qartë se sa efektive ka qenë propaganda e mediave kryesore dhe "kontrolluesve të fakteve" për të krijuar iluzionin se vaksinat janë të sigurta dhe "shkencë e vendosur". Ironikisht, poeti grek Homeri e përshkroi caduceus si "që zotëron aftësinë për të magjepsur sytë e njerëzve"[23]Hart, Gerald D [1972-12-09], “Përdorimi më i hershëm mjekësor i kadukusit”, Shoqata e Mjekësisë Kanadeze Journal, 107 (11): 1107-1110 ose, siç tha Shën Gjoni, "i shpie kombet në humbje".

Për njerëzimin ka ardhur në pikën kur, pa ndezur sytë, ne po injektojmë kimikatet e korporatave miliardë dollarëshe në krahët e foshnjave pa shkelur sytë - dhe pastaj të mbyllim një sy qorr ndaj shpërthimit të vërtetë të sëmundjeve auto-imune në shumë prej fëmijëve të njëjtë. ABC News raportoi që në vitin 2008 se "rritja e sëmundjes kronike të fëmijëve mund të mbushte kujdesin shëndetësor".[24]abcnews.go.com Nuk është çështje të jesh një "anti-vaxxer" - një etiketë e përdorur si një mënyrë e përshtatshme dhe frikacake për të hedhur poshtë provat legjitime dhe të dokumentuara të rritjes së kostove shëndetësore të zgjerimit të orareve të vaksinimit - por për mbrojtjen e shëndetit të të tjerëve. Nuk do ta përsëris atë që kam dokumentuar me kujdes Pandemia e Kontrosl.

Ajo që është po aq shqetësuese është që prodhuesit e vaksinave nuk janë një shërbim neutral i shëndetit publik. Këto janë korporata private fitimprurëse, madje edhe shkencëtarët brenda CDC dhe organeve të tjera shëndetësore qeveritare që ndihmojnë në hartimin e tyre, po grumbullohen në miliarda - dhe ata madje nuk janë përgjegjës në disa vende për asgjë që shkon keq. Në vitin 2011, Gjykata e Lartë e SHBA vendosi që vaksinat e licencuara nga qeveria janë "në mënyrë të pashmangshme të pasigurt" dhe, kështu, korporatat farmaceutike nuk duhet të jetë përgjegjës për dëmtimet dhe vdekjet e vaksinave.[25]www.scotusblog.com Në Mbretërinë e Bashkuar, qeveria i ka dhënë gjigandit farmaceutik Pfizer një dëmshpërblim ligjor duke e mbrojtur atë nga paditja për vaksinën e saj të re të koronavirusit, vetëm disa ditë larg.[26]2 dhjetor 2020; independent.co.uk 

Dhe vetëm sa duhet të bëjnë këta "njerëz të mëdhenj të tokës"?

Pfizer dhe BioNTech kanë vendosur çmimin fillestar në 19.50 dollarë dollarë, që arrin në 39 dollarë për pacient (pasi secila vaksinë kërkon një regjim me dy doza), në kontratën e saj prej 1.95 miliardë dollarësh me qeverinë federale si pjesë e Operacionit Warp Speed… Moderna, e cila ka zhvilluar një vaksinë garuese mARN, ka marrë gati 1 miliard dollarë nga Autoriteti i Kërkimit dhe Zhvillimit të Avancuar Biomedical dhe ka një kontratë 1.5 miliard dollarë për 100 milion doza, duke e çuar çmimin e saj në rreth 50 $ për pacient ose 25 $ një dozë. -Forbes, 23 nëntor 2020

Për shembull, Gates ka investuar mbi 10 miliardë dollarë në organizata globale që promovojnë vaksinat. "Ne ndiejmë se ka pasur mbi një kthim 20 në 1", tha ai për lajmet CNBC.[27]cnbc.com Hermesi duhet të jargëzojë. Por përsëri, pse nxiton?

Merkuri mendohej se ishte perëndia i shpejtësi. Ndoshta është thjesht një rastësi që Shtetet e Bashkuara kanë zbuluar "Shpejtësia e operacionit”, Një program vaksinimi ushtarak tepër sekret për të gjithë kombin. Dhe ndoshta është thjesht rastësi që vaksinat e reja eksperimentale që po mblidhen janë "veçanërisht të përshtatshme për zhvillim të shpejtë".[28]"COVID-19: The Spearpoint for Rolling Out a" Era New "e rrezikut të lartë, vaksinat e krijuara gjenetikisht, 7 maj, 2020; Childrenshealthdefense.org Në të vërtetë, Moderna projektoi vaksinën e saj në vetëm dy ditë në janar para se disa njerëz të kishin dëgjuar madje për koronavirusin.[29]businessinsider.com

Por nuk është vetëm shpejtësia e kësaj vaksine që ka shqetësuar mjekët dhe shkencëtarët në të gjithë globin, por mënyra se si profesioni i tyre ka ndryshuar praktikisht brenda natës.

Rendi pseudo-mjekësor post-Covid jo vetëm që ka shkatërruar paradigmën mjekësore që praktikova me besnikëri si mjek vitin e kaluar… ka i përmbysur ajo. nuk bëj njoh apokalipsi i qeverisë në realitetin tim mjekësor. Marrja e frymës shpejtësi dhe efikasiteti i pamëshirshëm me të cilën kanë bashkëpunuar kompleksi mediatiko-industrial mençuria jonë mjekësore, demokracia dhe qeveria për të futur në këtë rend të ri mjekësor është një akt revolucionar. - një mjek anonim i Mbretërisë së Bashkuar i njohur si "Mjeku Covid"

“Shtë "shok dhe frikë" mjekësore - duke përdorur shpejtësinë për të mbingarkuar dhe për të shtyrë një axhendë. 

 

AZOTI I PERFEKTIT

Ndërsa mbi 200 vaksina janë duke u zhvilluar për të luftuar koronavirusin, ato që janë aprovuar quhen vaksina ARN, një teknologji e re dhe e diskutueshme.

Një vaksinë e ARN-së ose e ARN-së (messenger RNA) është një lloj vaksine që transferon molekulat e ARN sintetike në qelizat njerëzore. Pasi të jenë brenda qelizave, ARN-ja funksionon si ARNi, dhe qelizat pastaj prodhojnë proteinën e huaj që normalisht do të prodhohej nga patogjeni (p.sh. një virus), ose nga qelizat kancerogjene. Këto molekula të proteinave më pas stimulojnë një përgjigje imune adaptive që mëson trupin të shkatërrojë çdo patogjen, ose qelizat e kancerit, me proteina. Molekula e ARN-së është e veshur me një automjet për shpërndarjen e ilaçeve, zakonisht nanopjesërat lipidike PEGylate, për të mbrojtur fijet e brishta të ARN-së dhe për të ndihmuar thithjen e tyre në qelizat njerëzore. -Wikipedia.org

"Me fjalë të tjera, vetë qelizat e trupit bëhen fabrika të vaksinimit", thotë Instituti Kombëtar i Alergjisë dhe Sëmundjeve Infektive.[30]mercola.com E thënë ndryshe, trupi i njeriut do të bëhet vetë një "lumë me ujë të gjallë" - një Azot fabrikë.

Isshtë shpirti sekret i Natyrës, dhënë emrin e Azoth. Alshtë alkimi: forca lëvizëse prapa çdo rigjenerimi ose metamorfozë, zemra dhe kuptimi i Filozofisë Kimike [Kimike]. - "Thirrja e Azothit" nga Br. Serephah; innergarden.org; ju lutem vini re, kjo është nuk një faqe në internet e krishterë

Shikoni përsëri në caduceus. gjarpërinjtë spiralë të dyfishtë duken si për ironi të një vargu të ADN-së, i cili përmban "kodin" që përcakton përbërjen gjenetike të një organizmi. Aktualisht, po zhvillohet një debat nëse këto vaksina të reja ndërhyjnë ose jo në gjenomin njerëzor. Teorikisht, përgjigjja është jo; ndërsa modifikojnë qelizën, nuk supozohet se hyjnë në bërthamë. Por ajo për të cilën paralajmëroi një studim i Harvardit në 2011 vazhdon të jetë shqetësimi i zëshëm i shkencëtarëve në të gjithë botën sot në lidhje me këtë teknologji të provuar mezi:

Efektet anësore të mundshme mund të përfshijnë inflamacion kronik, sepse vaksina stimulon vazhdimisht sistemin imunitar për të prodhuar antitrupa. Shqetësime të tjera përfshijnë integrimin e mundshëm të ADN-së së plazmës në gjenomën e nikoqirit të trupit, duke rezultuar në mutacione, probleme me replikimin e ADN-së, shkaktimin e përgjigjeve autoimune dhe aktivizimin e gjeneve shkaktarë të kancerit. - "Vaksinat e ADN-së: Pengesat Shkencore dhe Etike për Vaksinat e së Ardhmes", Audrey Zhang, 15 nëntor 2011; Rishikimi Global i Shëndetit të Kolegjit Harvard

Shqetësimet më shqetësuese janë ato që mund të ndodhin më tej rrugës kur marrësit vijnë në kontakt me viruse të tjerë, që njihet si një "përgjigje paradoksale imune". Reagimet anësore, përfshirë vdekjen, kanë ndodhur pasi vaksinat në fillim dukeshin premtuese.[31]"Robert F. Kennedy, Jr Shpjegon Rreziqet e Njohura të Vaksinave të Coronavirusit", 31 maj, 2020; mercola.com Një rast më i fundit përfshinte vaksinën për ethe tropikale, një sëmundje virale dobësuese në tropikët. Vetëm pasi u injektuan 700,000 njerëz dhe u bënë gjashtë vjet studime klinike, prodhuesi i vaksinave, Sanofi, pranoi se për "ata që nuk ishin infektuar më parë nga virusi i dengës ... në periudhën më të gjatë, më shumë raste të sëmundjes së rëndë mund të ndodhnin pas vaksinimi pas një infeksioni pasues të dengut ”.[32]29 nëntor 2017; sanofi.com Kjo ka çuar në një hetim penal në Filipine pas vdekjes së 101 nxënësve të shkollës.[33]25 nëntor 2020; manilatemes.net

Në vitin 2012, u zbulua se vaksina e gripit 2008-09 ishte e lidhur me rritjen e rrezikut për sëmundje më serioze të H1N1.[34]4 Mars 2011; abc.net.au Kërkimi i botuar në Journal of Virology gjithashtu konfirmoi se vaksina e gripit sezonal mund të jetë në të vërtetë dobësoj sistemet imune të fëmijëve dhe rrisin shanset e tyre për tu sëmurë nga viruset e gripit që nuk përfshihen në vaksinë.[35]Nëntor, 2011; pubmed.gov Studiuesit kanë ngritur alarmin se disa vaksina COVID-19 mund të lënë më shumë njerëz të prekshëm nga virusi i AID-së.[36]19 Tetor 2020; Sciencemag.com Dhe në janar 2020, një SH.B.A. ushtarake zbuloi një rrezik 36% më të lartë të kontraktimit të koronavirusit pas duke marrë goditjen sezonale të gripit [37]siksik.org; mercola.com - gjë që është alarmante duke pasur parasysh që shumë shtëpi pleqsh morën vaksinën e gripit vetëm para shpërthimit të COVID-19.[38]shih https://doctormurray.com

Por këto janë më pak në lidhje me paralajmërimet nga komuniteti shkencor, serioze siç janë

 

PARALAJMRIMET

Provat vazhdojnë të vërtetojnë se COVID-19 ishte manipuluar në një laborator para se të lëshohej aksidentalisht ose me dashje në popull. Sigurisht, "kontrolluesit e fakteve" me fytyrat e tyre të pokerit thonë se kjo është "zhbllokuar" - e dhëna juaj e parë që nuk ka qenë. Në vend të kësaj, ata citojnë një studim të vetëm ku shkencëtarët në Mbretërinë e Bashkuar pohuan se COVID-19 vinte vetëm nga origjina natyrore.[39]nature.com Sidoqoftë, një listë në rritje e shkencëtarëve të njohur kundërshtojnë gjetjet e tyre, duke përfshirë virologun e respektuar kinez Dr. Li-Meng Yan, i cili iku nga Hong Kong pasi ekspozoi njohuritë e Bejing për koronavirusin përpara se të dilnin raportet për të, duke deklaruar:

Market tregu i mishit në Wuhan është një ekran tymi dhe ky virus nuk është nga natyra… Vjen nga laboratori në Wuhan. - 11 shtator 2020; dailymail.co.uk 

Shihni shënimin në fund të kësaj fjalie për listën e gjatë të shkencëtarëve që pajtohen. [40]Një letër nga Universiteti i Teknologjisë i Kinës Jugore pretendon se 'koronavirusi vrasës ndoshta ka origjinën nga një laborator në Wuhan.' (16 Shkurt, 2020; dailymail.co.uk) Në fillim të shkurtit 2020, Dr. Francis Boyle, i cili hartoi "Aktin Biologjik të Armëve" të SH.B.A.-së, dha një deklaratë të hollësishme duke pranuar se 2019 Wuhan Coronavirus është një Armë Fyese e Luftës Biologjike dhe që Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) tashmë e di për këtë (krh. zerohedge.com) Një analist izraelit i luftës biologjike tha të njëjtën gjë. (26 Jan, 2020; larjeontimes.com) Dr. Peter Chumakov i Institutit Engelhardt të Biologjisë Molekulare dhe Akademisë Ruse të Shkencave pohon se "ndërsa qëllimi i shkencëtarëve Wuhan për krijimin e koronavirusit nuk ishte i dëmshëm - përkundrazi, ata po përpiqeshin të studionin patogjenizmin e virusit ... Ata bënë absolutisht gjëra të çmendura ... Për shembull, fut në gjenom, i cili i dha virusit aftësinë për të infektuar qelizat njerëzore. "(zerohedge.com) Profesori Luc Montagnier, fitues i Çmimit Nobel për Mjekësi 2008 dhe njeriu që zbuloi virusin HIV në 1983, pretendon se SARS-CoV-2 është një virus i manipuluar që u lëshua aksidentalisht nga një laborator në Wuhan, Kinë. (Krhs. mercola.com) A dokumentar i ri, duke cituar disa shkencëtarë, tregon COVID-19 si një virus i inxhinieruar. (mercola.com) Një ekip shkencëtarësh australianë ka prodhuar prova të reja se koronavirusi i ri tregon shenja "të ndërhyrjes njerëzore" (lifesitenews.comlarjeontimes.com) Ish kreu i agjencisë britanike të inteligjencës M16, Sir Richard Dearlove, tha se ai beson se virusi COVID-19 u krijua në një laborator dhe u përhap aksidentalisht. (jpost.com) Një studim i përbashkët britaniko-norvegjez pretendon se koronavirusi Wuhan (COVID-19) është një "kimera" e ndërtuar në një laborator kinez. (Taiwannews.com) Profesor Giuseppe Tritto, një ekspert i njohur ndërkombëtarisht në bioteknologji dhe nanoteknologji dhe president i Akademia Botërore e Shkencave dhe Teknologjive Biomjekësore (WABT) thotë se "Ajo ishte e inxhinierizuar gjenetikisht në laboratorin P4 (me përmbajtje të lartë) të Institutit Wuhan të Virologjisë në një program të mbikëqyrur nga ushtria kineze." (lifesitnews.com) I respektuar virolog kinez Dr. Li-Meng Yan, i cili iku nga Hong Kong pasi zbuloi njohuritë e Bejing-ut për koronavirusin para se të dilnin raportet për të, deklaroi se "tregu i mishit në Wuhan është një ekran tymi dhe ky virus nuk është nga natyra… It vjen nga laboratori në Wuhan. ”(dailymail.co.uk ) Dhe ish-Drejtori i CDC Robert Redfield gjithashtu thotë se COVID-19 "ka shumë të ngjarë" të ketë ardhur nga laboratori i Wuhan. (larje larjeje)

Dr. Igor Shepherd është një ekspert mbi bio-armët, kundër-terrorizmin, eksplozivët kimikë, biologjikë, radiologjikë, bërthamorë dhe prodhim të lartë (CBRNE) dhe gatishmërinë e Pandemisë. Ai punoi në Bashkimin Sovjetik Komunist para se të bëhej i krishterë dhe të emigronte në Shtetet e Bashkuara për të punuar për qeverinë. Në një fjalim emocional, Dr. Shepherd paralajmëron se, me ato që ka parë për vaksinat e reja, ato janë një kërcënim për njerëzimin.

Unë dua të shikoj 2 - 6 vjet nga tani [për reagime anësore]… Unë i quaj të gjitha këto vaksina kundër COVID-19: armë biologjike të shkatërrimit në masë… gjenocid global gjenetik. Dhe kjo po vjen jo vetëm në Shtetet e Bashkuara, por në të gjithë botën ... Me këto lloj vaksinash, të paprovuara siç duhet, me teknologji revolucionare dhe efekte anësore që as nuk i dimë, mund të presim që miliona njerëz do të jenë zhdukur. Kjo është një ëndërr e Bill Gates dhe eugjenikës.  -vaksinaimpakt.com, 30 nëntor 2020; 47:28 marka e videos

Një studim i botuar në janar të 2021 pohon se efektet afatgjata mund të zbulojnë vetveten vetëm gjatë rrugës. 

Vaksinat janë zbuluar se shkaktojnë një mori ngjarjesh anësore kronike, të zhvilluara vonë. Disa ngjarje anësore si diabeti i tipit 1 mund të mos ndodhin vetëm 3-4 vjet pas administrimit të një vaksine. Në shembullin e diabetit tip 1, frekuenca e rasteve të ngjarjeve anësore mund të tejkalojë frekuencën e rasteve të sëmundjes së rëndë infektive, vaksina është krijuar për të parandaluar. Duke qenë se diabeti i tipit 1 është vetëm një nga shumë sëmundje të ndërmjetësuara nga imuniteti të shkaktuara potencialisht nga vaksinat, ngjarjet anësore kronike të vonuara janë një çështje serioze e shëndetit publik. Ardhja e teknologjisë së re të vaksinave krijon mekanizma të rinj të mundshëm të ngjarjeve anësore të vaksinës. - "Vaksinat e bazuara në ARN COVID-19 dhe Rreziku i Imunoterapive të Klasave të Sëmundjeve Prion", J. Bart Classen, MD; 18 janar 2021; scivisionpub.com

Ndërsa Dr. Igor tha se nuk ka ende prova të mjaftueshme për të mbështetur thashethemet se këto vaksina do të hyjnë në bërthamën e qelizave për të ndryshuar ADN-në, ose se ato përmbajnë "nano-robotë" që do të ngarkojnë të dhënat tuaja biometrike përmes një rrjeti 5G ( sipas disa videove të pabazuara virale), ai shpejt vuri në dukje një nano grimcë të rrezikshme që është konfirmuar në disa nga vaksinat e aprovuara: polietilen glikoli (PEG). Është një toksina e njohur në produktet e kujdesit personal dhe pastrimit që është nuk i biodegradueshëm.

Nëse një nga vaksinat e mRNA për PEGylated për Covid-19 fiton miratim, ekspozimi i shtuar ndaj PEG do të jetë i pashembullt dhe potencialisht katastrofik. —Prof. Romeo F. Quijano, MD, Departamenti i Farmakologjisë dhe Toksikologjisë, Kolegji i Mjekësisë, Universiteti i Filipineve Manila; 21 gusht, 2020; bulatlat.com

Vaksina e ARN nga prodhuesi Moderna, e financuar pjesërisht nga Bill Gates dhe duke u përgatitur për shpërndarje në Kanada dhe gjetkë, përdor PEG. Ata madje deklarojnë në prospektin e tyre:

LNP-të tona mund të kontribuojnë, plotësisht ose pjesërisht, në një ose më shumë nga sa vijon: reaksione imune, reaksione infuzion, reaksione plotësuese, reagime opsonimi, reaksione të antitrupave… ose ndonjë kombinim i tyre, ose reaksione ndaj PEG - 9 nëntor 2018; Moderna prospekt

Dr. Igor paralajmëroi se vetëm kjo do të ndikojë në brezat e ardhshëm me pasoja "katastrofike". Ditë pas adresës së tij, ai u vendos në pushim administrativ nga Zëvendës Drejtori i Shëndetit Publik të Shtetit Wyoming. 

Dr. Igor nuk është i vetmi në paralajmërimin e gjenocidit kimik. Dr. Judy Mikovits, Ph.D. është e njohur për kërkimet e saj novatore në biologjinë molekulare dhe virologjinë. Teza e saj e doktoratës në vitin 1991 revolucionarizoi trajtimin e HIV / AIDS. Në pak më shumë se njëzet vjet ajo u ngrit nga një teknik laboratori i nivelit fillestar për t'u bërë drejtoreshë e laboratorit të Mekanizmave Antiviralë të Barnave në Institutin Kombëtar të Kancerit para se të nisej për të drejtuar programin e Biologjisë së Kancerit në EpiGenX Farmaceutikë në Santa Barbara, California, dhe ka botuar mbi 50 punime shkencore. Ajo u konsiderua "e shkëlqyer" në fushën e saj… derisa zbuloi në një studim të botuar se si përdorimi i indeve të kafshëve dhe fetusit në vaksina po shkaktonin sëmundje kronike shkatërruese. Kjo, sigurisht, e vuri Dr. Mikovits në konflikt të drejtpërdrejtë me industrinë farmaceutike miliarda dollarëshe dhe disa kolegë shkencëtarë të nxitur nga patentat fitimprurëse për vaksinat dhe trajtimet e ilaçeve (lexoni për konfliktet e pabesueshme të interesit në CDC dhe institutet shëndetësore që lejojnë shkencëtarët në këto institucionet shëndetësore publike për të mbajtur patentat: Pandemia e Kontrollit) Ajo që ndodhi më pas është bërë objekt i një fushate masive shpifjesh. Ryshfet për të heshtur dhe kërkimi i saj u tërhoq nga Shkencë ditar, shtëpia e saj u bastis ndërsa Dr. Mikovits u ndalua për pesë ditë pasi akuzat për "vjedhje intelektuale" u ngritën kundër saj. Akuzat e paprovuara përfundimisht u hodhën poshtë, por Dr. Mikovits u vendos nën një urdhër mashtrimi pesë vjeçar që e pengonte atë të merrte ndonjë rekurs ligjor "ose do të gjenin prova të reja" dhe do ta vendosnin përsëri në burg, thotë ajo.  

Dr. Mikovits është e çiltër se nuk është "anti-vaksinë", të cilën ajo e konsideron "terapi imune". Por, në rrezik personal, ajo doli të paralajmëronte për rreziqet e këtyre vaksinave të ARN-së në një dokumentar të quajtur Plandemike. Si ish-anëtar i medias, unë kurrë nuk kam parë një përpjekje më të përgatitur dhe të koordinuar për të diskredituar askënd ose diçka, siç bëra Dr. Mikovits dhe atë dokumentar. Një kërkim i thjeshtë në Google zbulon faqet pas faqeve të pjesëve hit, të cilat, për nga vëllimi i madh, përpiqen të japin pamjen që ajo duhet të jetë mashtruese. Pse media është kaq e prirur për të diskredituar një shkencëtar të tillë me famë botërore? Pse, në fakt, aktualisht mediat sociale censurojnë dhe ndalojnë tjetër shkencëtarë të njohur që vënë në dyshim rrëfimin aktual, siç është Dr. Igor? Mos vallë sepse Big Pharma është masivisht në shtrat me mediat kryesore, duke zënë një përqindje të mirë të kohës së reklamës, veçanërisht gjatë orës së lajmeve (në SH.B.A.)? "Kontrolluesit e fakteve" si Snopes, Politico, Facebook, Twitter, Reuters dhe të tjerët janë të përfshirë në mënyrë të dukshme në gënjeshtra dhe lëshime të dukshme me fytyrë tullace, duke diskredituar në mënyrë obsesive çdokush dhe çdo gjë që vë në dyshim rrëfimin dhe lojtarët kryesorë. Në mënyrë të frikshme, publiku i gjerë i ka caktuar këta "kontrollues të fakteve" afër pagabueshmërisë papnore. Asnjëherë më parë Bota Perëndimore nuk ka parë një propagandë kaq groteske siç jemi tani - me aksionet kurrë kaq të larta.

Ekziston një shpjegim tjetër për përhapjen e shpejtë të ideve Komuniste që po depërtojnë tani në çdo komb, të madh dhe të vogël, të përparuar dhe të prapambetur, në mënyrë që asnjë cep i tokës të mos jetë i lirë prej tyre. Ky shpjegim mund të gjendet në një propagandë kaq vërtet djallëzore, saqë bota mbase nuk ka parë kurrë më parë. Directedshtë drejtuar nga një qendër e përbashkët. OPPOPE PIUS XI, Divini Redemptoris: Mbi Komunizmin Ateist, n 17

Kërcënimet, megjithatë, tani po shkojnë përtej një banderolë të thjeshtë të "kontrollimit të fakteve" në Facebook:

Agjencitë e inteligjencës shtetërore britanike dhe amerikane po 'armatosin të vërtetën' për të shuar hezitimin e vaksinave ndërsa të dy kombet përgatiten për inokulime masive, në një 'luftë kibernetike' të paralajmëruar së fundmi që do të komandohet nga arbitra të së vërtetës me fuqi AI, kundër burimeve të informacionit që sfidojnë rrëfimet zyrtare… Cyber mjetet dhe taktikat online të dizenjuara më parë për përdorim në 'luftën kundër terrorizmit' pas 9/11 tani po ripozicionohen për t'u përdorur kundër burimeve të informacionit që promovojnë 'hezitimin e vaksinës' dhe informacionit në lidhje me COVID-19 që bie ndesh me rrëfimet e tyre shtetërore 'Lufta kibernetike' e sapo shpallur GCHQ jo vetëm që do të rrëzojë 'propagandën anti-vaksinë' por gjithashtu do të kërkojë të 'prishë operacionet e aktorëve kibernetikë përgjegjës për të, duke përfshirë edhe kriptimin e të dhënave të tyre në mënyrë që ata të mos mund t'i qasen asaj dhe bllokimin e komunikimeve të tyre me njëri-tjetrin. . ' —Witney Webb, gazetare e pavarur; Hangout i pakufizuarNëntor 11th, 2020

Sidoqoftë, Dr. Mikovits ka të qeshurën e fundit - edhe nëse zëri i saj dhe të tjerët po heshten. Që kur Plandemike u lirua, studimet dhe hulumtimet e botuara vetëm kanë konfirmuar pretendimet e saj gjoja "të rrëzuara". Për shembull, ajo kishte të drejtë se kanë ventilator nuk trajtimi i duhur për pacientët me COVID-19;[41]Shiko këtu, këtudhe këtu ajo kishte te drejte se hydroxychloroquine is një trajtim mjaft efektiv për COVID-19;[42]25 nëntor 2020; Washington Examiner dhe shiko këtu këtu ajo kishte të drejtë që CDC ka qenë fryrja e vdekjeve COVID-19,[43]Shiko këtu këtu dhe se anëtarët e CDC janë në konflikt interesi ndërsa mbajnë patenta për vaksinat, trajtimet dhe interesat financiare në kompanitë farmaceutike;[44]këtu  këtu këtu këtu dhe ajo kishte të drejtë se virusi SARS-CoV-2 që shkakton sëmundjen COVID-19 ka ka shumë të ngjarë të jetë inxhinierizuar.[45]Dëshmia, sipas shkencëtarëve, vazhdon të rritet se COVID-19 ishte manipuluar ndoshta në një laborator para se të lëshohej aksidentalisht ose qëllimisht në popull. Ndërsa disa shkencëtarë në Mbretërinë e Bashkuar pohojnë se COVID-19 erdhi vetëm nga origjina natyrore, (nature.com) një letër nga Universiteti i Teknologjisë i Kinës Jugore pretendon se "virusi vrasës ndoshta ka origjinën nga një laborator në Wuhan." (16 Shkurt, 2020; dailymail.co.uk) Në fillim të shkurtit 2020, Dr. Francis Boyle, i cili hartoi "Aktin Biologjik të Armëve" të SH.B.A.-së, dha një deklaratë të hollësishme duke pranuar se 2019 Wuhan Coronavirus është një Armë Fyese e Luftës Biologjike dhe që Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) tashmë e di për këtë (krh. zerohedge.com) Një analist izraelit i luftës biologjike tha të njëjtën gjë. (26 Jan, 2020; larjeontimes.com) Dr. Peter Chumakov i Institutit Engelhardt të Biologjisë Molekulare dhe Akademisë Ruse të Shkencave pohon se "ndërsa qëllimi i shkencëtarëve Wuhan për krijimin e koronavirusit nuk ishte i dëmshëm - përkundrazi, ata po përpiqeshin të studionin patogjenizmin e virusit ... Ata bënë absolutisht gjëra të çmendura ... Për shembull, fut në gjenom, i cili i dha virusit aftësinë për të infektuar qelizat njerëzore. "(zerohedge.com) Profesori Luc Montagnier, fitues i Çmimit Nobel për Mjekësi 2008 dhe njeriu që zbuloi virusin HIV në 1983, pretendon se SARS-CoV-2 është një virus i manipuluar që u lëshua aksidentalisht nga një laborator në Wuhan, Kinë. (Krhs. mercola.com) A dokumentar i ri, duke cituar disa shkencëtarë, tregon COVID-19 si një virus i inxhinieruar. (mercola.com) Një ekip shkencëtarësh australianë ka prodhuar prova të reja se koronavirusi i ri tregon shenja "të ndërhyrjes njerëzore" (lifesitenews.comlarjeontimes.com) Ish kreu i agjencisë britanike të inteligjencës M16, Sir Richard Dearlove, tha se ai beson se virusi COVID-19 u krijua në një laborator dhe u përhap aksidentalisht. (jpost.com) Një studim i përbashkët britaniko-norvegjez pretendon se koronavirusi Wuhan (COVID-19) është një "kimera" e ndërtuar në një laborator kinez. (Taiwannews.com) Profesor Giuseppe Tritto, një ekspert i njohur ndërkombëtarisht në bioteknologji dhe nanoteknologji dhe president i Akademia Botërore e Shkencave dhe Teknologjive Biomjekësore (WABT) thotë se "Ajo ishte e inxhinierizuar gjenetikisht në laboratorin P4 (me përmbajtje të lartë) të Institutit Wuhan të Virologjisë në një program të mbikëqyrur nga ushtria kineze." (lifesitnews.com) Dhe i respektuar virolog kinez Dr. Li-Meng Yan, i cili iku nga Hong Kong pasi zbuloi njohuritë e Bejing për koronavirusin para se të dilnin raportet për të, deklaroi se "tregu i mishit në Wuhan është një ekran tymi dhe ky virus nuk është nga natyra… Vjen nga laboratori në Wuhan. ”(dailymail.co.uk)

Dhe si Dr. Igor, ajo pretendon se vaksinat e ARN-së kanë potencialin për të vrarë dhjetëra miliona njerëz - jo me një injeksion vdekjeprurës, në vetvete, por duke shkaktuar retrovirusët e fjetur ose "XMRV" [46]XMRV qëndron për "virus të lidhur me virusin e leukemisë së miut ksenotrop." Ksenotrofi i referohet viruseve që replikohen vetëm në qeliza të tjera nga ato të specieve pritëse. Pra, XMRV janë viruse që infektojnë qelizat njerëzore, megjithatë nuk janë viruse njerëzore; mercola.com tashmë në rrjedhën e gjakut të një personi nga i mëparshëm vaksinat ose furnizimet e kontaminuara të gjakut dhe të shtëna përforcuese në të ardhmen. Siç e keni lexuar më lart, "ndërhyrja e vaksinës" është e dokumentuar tashmë si një pasojë katastrofike dhe shkon në zemër të hulumtimit novator të Dr. Mikovit mbi HIV dhe kushtet auto-imune. Dr. Joseph Mercola intervistoi Dr. Mikovits dhe përmbledh shkencën komplekse:

… Ajo nuk beson se SARS-CoV-2 është shkaku i COVID-19 por thjesht shërben për të aktivizuar ose zgjuar një infeksion të fjetur XMRV. Për të mbështetur pohimin e saj, ajo shprehet se pacientët me COVID-19 kanë të njëjtën nënshkrim citokine si gammaretrovirus XMRV, të cilin ajo e publikoi shumë vite më parë ret Retrovirusi XMRV është në të vërtetë virusi që ka të njëjtën nënshkrim të stuhisë së citokinës si COVID-19, jo koronavirusët , të cilat janë shumë më beninje.   - "Judy Mikovits sugjeron që retrovirusët të luajnë një rol në COVID-19", 24 maj, 2020; mercola.com

Thatshtë ajo "stuhi" për të cilën po dëgjojmë në lajme, veçanërisht në shtëpitë e pleqve, ku ka më shumë vdekje. 

Aktivisti i sigurisë së vaksinave, Del Bigtree, së bashku me Robert F. Kennedy Jr, fituan një procedim kundër Departamentit të Shëndetit dhe Shërbimeve Njerëzore (DHHS) për shkelje të sigurisë së vaksinave.[47]14 shtator 2018; prnewswire.com Ai paralajmëroi për rreziqet e mutacionit të ardhshëm të virusit dhe reagimin e tij me vaksinën:

… [Dr.] Tony Fauci po thotë publikisht se ka një mundësi që kjo mund t'i bëjë njerëzit më të sëmurë. Kështu që ne duhet të jemi shumë të kujdesshëm ... Çfarë do të ndodhë nëse ata… heqin vaksinën ... Bill Gates merr dëshirën e tij dhe Tony Fauci, që të gjithë janë të detyruar ta marrin atë nëpër botë, atëherë papritmas mutacioni vjen rreth ne fillojmë ta shohim atë të shkaktojë këtë rritje të imunitetit të antitrupave tek njerëzit që janë vaksinuar. Problemi i vetëm tani është që ne të gjithë kemi marrë vaksinën, dhe tani nuk po kemi një normë vdekjeje prej 0.1 deri 0.3% - është 20 përqind ose 30 përqind… Ju sinqerisht mund të zhdukni speciet tona me një vaksinë që u dërgua në tregu, që nuk bëri testimin e duhur të sigurisë ... Ata po vendosin dy nga fjalët më të rrezikshme së bashku në çdo artikull në lidhje me këtë vaksinë: "nxiton" dhe "shkencë".  —Del Bigtree, intervistë me Joni, shënimi 4:11

'Sshtë përsëri ai "zoti i shpejtësisë".

Senatori Kennedy është themeluesi i Mbrojtjes së Shëndetit të Fëmijëve që mbron sigurinë e vaksinave. Ai paralajmëron që Dr. Anthony Fauci, i cili është përgjigja COVID e Presidentit Donald Trump, ka anashkaluar testet e kafshëve dhe lejoi që provat të kalojnë drejt testimit njerëzor, duke injoruar mësimet historike të vaksinave në dukje të suksesshme papritur shkoi keq

Ju me të vërtetë duhet së pari të bëni prova mbi kafshët për t'u siguruar që cilado qoftë vaksina që nuk e marrim atë, ju e dini, se reagimi imun i madh i ndjekur nga infeksione vdekjeprurëse. Dhe është shumë, shumë e çuditshme për mua, dhe duket pothuajse krejtësisht e pamatur, që Anthony Fauci po i lejon këto kompani të kapërcejnë provat e kafshëve - Intervistë me Jonin, shënimi 3:11; youtube.com

Në një intervistë të fundit me komentatorin amerikan Laura Ingraham, mikrobiologu i njohur Dr. Sucharit Bhakdi, MD, i cili ka botuar mbi treqind artikuj në fushat e imunologjisë, bakteriologjisë, virologjisë dhe parazitologjisë dhe ka marrë çmime të shumta dhe Urdhrin e Meritës së Rheinlandit -Palatinat, ishte njësoj i hapur:

Ingraham: Pra, ju mendoni se vaksina COVID-19 është e panevojshme?

Bhakdi: Unë mendoj se është plotësisht e rrezikshme. Dhe unë ju paralajmëroj, nëse ecni sipas këtyre linjave, do të shkoni në dënimin tuaj. - 3 Dhjetor, 2020; americanthinker.com

Dr. Sherri Tenpenny është themeluesi i Qendrës Mjekësore Integruese Tenpenny dhe Kurse4Mastieri , i cili siguron edukim dhe trajnim në internet në lidhje me të gjitha aspektet e vaksinave dhe vaksinimit. Në një intervistë me drejtuesin e LondonReal TV, Brian Rose, ajo gjithashtu jep alarmin për nxitimin e kësaj vaksine për popullatën e përgjithshme. 

Ne jemi duke e kuptuar [COVID-19] në kohë reale, dhe megjithatë, ata janë me avull të plotë përpara, goditni me çekan, merrni këtë vaksinë atje si shpejt siç mundemi. Shtë e tmerrshme. 

Rose pastaj pyet për paralajmërimet dhe presionet ogurzeza të Dr. Judy Mikovit mbi motivuar të industrisë.

Rose: Me siguri Bill Gates dhe Fauci dhe madje industria farmaceutike nuk dëshiron që kaq shumë vdekje në duart e tyre, dua të them, ata nuk do të dëshironin që kjo të ndodhte ose

Dhjetë qindarkë: Ata nuk kanë asnjë përgjegjësi.

Rose: Por prapë, dua të them akoma ata padyshim nuk duan që kjo të ndodhë, apo jo? A thjesht ata nuk dinë më mirë?

Dhjetë qindarkë: Ata mund ta lexojnë literaturën ashtu si unë, Brian.

Rose: Ata janë thjesht njerëz të mbrapshtë, të tmerrshëm? Si, thjesht po përpiqem të kuptoj motivet e tyre

Dhjetë qindarkë: Epo, një nga gjërat që ne disi përpiqemi të mos flasim në botën e vaksinave është lëvizja eugjenike. —LondonReal.tv, 15 maj, 2020; platforma e liruar.tv

Këshilltari i Lartë në Gjykatën e Lartë të Indisë, Dr. Colin Gonsalves, i cili mbikëqyri dëmtimin e dengës në vendin e tij, gjithashtu vë në dyshim "filantropinë" e globalistëve që media e zakonshme mbron me gëzim.

Gjëja më e keqe është se ata merren si filantropë ndërsa ajo që në të vërtetë është, është marrja e pushtetit politik dhe financiar. Dhe unë mendoj se vendi i dytë më i populluar me 1.3 miliard njerëz [India] do të jetë një bazë e mirë për kompanitë farmaceutike për të bërë një vrasje - dhe gjithashtu të vrasin shumë njerëz gjatë këtij procesi. - Dr. Colin Gonsalves; Plandemik II - Indoktrinimi video; 55:02 shenjë

Në Mars të 2021, një paralajmërim i jashtëzakonshëm u lëshua nga Dr. Geert Vanden Bossche, PhD, DVM, një ekspert i çertifikuar në mikrobiologji dhe sëmundje infektive dhe konsulent për zhvillimin e vaksinave. Ai ka punuar me Fondacionin Bill dhe Melinda Gates dhe GAVI (Aleanca Globale për Vaksinat dhe Imunizimin). Në të tij Faqja e Linkedin, ai deklaron se është "i apasionuar" pas vaksinave - në të vërtetë, ai ka të bëjë me pro-vaksinat sa mund të jetë dikush. Në një Letra e hapur shkruar me "urgjencën më të madhe", tha ai, "Në këtë letër agonuese unë vë në rrezik gjithë reputacionin dhe besueshmërinë time." Ai paralajmëron që vaksinat e veçanta që administrohen gjatë kjo pandemi po krijon "ikje imune virale", që po provokon lloje të reja vaksinuar vetë do të përhapen.

Në thelb, ne shumë shpejt do të përballemi me një virus super-infektues që i reziston plotësisht mekanizmit tonë më të çmuar të mbrojtjes: sistemit imunitar të njeriut. Nga të gjitha sa më sipër, po bëhet gjithnjë e më shumë i vështirë të imagjinohet se si pasojat e një njeriu të gjerë dhe të gabuar ndërhyrje në këtë pandemi nuk do të zhdukin pjesë të mëdha të njeriut tonë popullsi. -Letër e Hapur, 6 Mars 2021; shikoni një intervistë mbi këtë paralajmërim me Dr. Vanden Bossche këtu or këtu

Në faqen e tij në Linkedin, ai shprehet troç: "Për hir të Zotit, askush nuk e kupton llojin e katastrofës që po bëjmë?" 

Nga ana tjetër, Dr. Mike Yeadon, ish Nënkryetar dhe një Shkencëtar Kryesor në gjigantin farmaceutik, Pfizer, paralajmëron se nuk janë variantet, por teknologjia aktuale e këtyre injeksioneve që përbën një kërcënim.

… Nëse do të donit të prezantonit një karakteristikë e cila mund të ishte e dëmshme dhe madje mund të ishte vdekjeprurëse, madje mund të akordoni ["vaksinën"] për të thënë 'le ta vendosim në ndonjë gjen që do të shkaktojë dëmtime të mëlçisë për një periudhë nëntë mujore' ose, 'bëj që veshkat e tua të dështojnë por jo derisa të hasësh këtë lloj organizmi [që do të ishte mjaft e mundur].' Bioteknologjia ju ofron mënyra të pakufishme, sinqerisht, për të plagosur ose vrarë miliarda njerëz.... jam shume i shqetësuar ... për atë rrugë do të përdoret shpopullimi masiv, sepse nuk mund të mendoj për ndonjë shpjegim dashamirës.

Eugjenistët kanë kapur levat e pushtetit dhe kjo është një mënyrë vërtet artistike për t'ju tërhequr në rreshtim dhe për të marrë ndonjë gjë të paspecifikuar që do t'ju dëmtojë. Nuk e kam idenë se çfarë do të jetë në të vërtetë, por nuk do të jetë vaksinë sepse nuk të duhet. Dhe nuk do t'ju vrasë në fund të gjilpërës, sepse do ta dallonit atë. Mund të jetë diçka që do të prodhojë patologji normale, do të jetë në periudha të ndryshme ndërmjet vaksinimit dhe ngjarjes, do të jetë me bindje e mohueshme sepse do të ketë diçka tjetër që po ndodh në botë në atë kohë, në kontekstin e së cilës do të vdesë, ose e fëmijëve tuaj duken normale. Kjo është ajo që do të bëja nëse do të doja të hiqja qafe 90 ose 95% të popullsisë së botës. Dhe mendoj se kjo është ajo që po bëjnë.

Ju kujtoj atë që ndodhi në Rusi në vitet 20th Shekulli, çfarë ndodhi në vitet 1933-1945, çfarë ndodhi në, e dini, në Azinë Juglindore në disa nga kohët më të tmerrshme në epokën e pasluftës. Dhe, çfarë ndodhi në Kinë me Maon dhe kështu me radhë. Duhet të shohim vetëm dy ose tre breza. Të gjithë rreth nesh ka njerëz që janë po aq të këqij sa njerëzit që e bëjnë këtë. Ata janë rreth nesh. Kështu që, unë u them njerëzve, e vetmja gjë që shënon vërtet këtë, është e vetmja gjë shkallë - intervistë, 7 prill 2021; lifesitenews.com

Duke pasur parasysh paralajmërime të tilla të tmerrshme nga të gjitha anët e globit, më herët në 1 Dhjetor 2020, Dr. Yeadon dhe specialisti i mushkërive, Dr. Wolfgang Wodarg, paraqiti një kërkesë me Agjencinë Evropiane të Mjekësisë përgjegjëse për miratimin e ilaçeve në të gjithë BE-në, duke kërkuar pezullimin e menjëhershëm të të gjitha studimeve të vaksinave SARS CoV 2. Ata përmendin "shqetësime të rëndësishme të sigurisë të shprehura nga një numër në rritje i shkencëtarëve të njohur kundër vaksinës dhe modelit të studimit".[48]1 Dhjetor 2020; 2020news.de

Në fakt, pasi shikuan protokollet e provave klinike të Moderna, Pfizer dhe AstraZeneca, ish-profesori i Harvardit William A. Haseltine vëren në mënyrë tronditëse se vaksinat e tyre synojnë vetëm në zvogëlimin e simptomave, duke mos ndaluar përhapjen e infeksionit. "Duket se këto sprova synojnë të kalojnë pengesën më të ulët të mundshme të suksesit", deklaron ai prerazi.[49]23 shtator, 2020; forbes.com

E megjithatë, marshimi drejt vaksinimit të botës vazhdon me presionin në rritje që do të jetë i detyrueshëm në mënyrë që të marrin pjesë përsëri në shoqëri.

Ne nuk mund ta detyrojmë dikë të marrë një vaksinë… Ajo që mund të bëjmë është të themi, nganjëherë për qasje ose lehtësi për të hyrë në ambiente të caktuara, nëse nuk keni vaksinim atëherë nuk lejoheni në atë mjedis pa materiale të tjera mbrojtëse . - Dr. David Williams, Ontario, Drejtori Kryesor i Mjekësisë në Kanada; 4 dhjetor 2020; CPAC; twitter.com

 

RISHIKIMI I MADH

E gjithë kjo mund të duket surreale për lexuesin. Në fakt, disa prej jush mund të jenë duke përjetuar "refleksin Semmelweis":

Ky term përshkruan neveritjen e zemërimit me të cilin shtypi, komuniteti mjekësor dhe shkencor dhe interesat financiare aleate përshëndesin prova të reja shkencore që bien ndesh me një paradigmë të vendosur shkencore. Refleksi mund të jetë veçanërisht i ashpër në rastet kur informacioni i ri shkencor sugjeron që praktikat mjekësore të vendosura në të vërtetë po dëmtojnë shëndetin publik. - Parathënie, Robert F. Kennedy Jr; Heckenlively, Kent; Murtaja e Korrupsionit: Rivendosja e Besimit në Premtimin e Shkencës, f. 13, Botimi Kindle

Por, a janë këto paralajmërime thjesht "teori konspirative"? Përkundrazi, na është thënë në mënyrë të përsëritur (dhe të rremë) për dekada tani që planeti është i mbipopulluar, se ngrohja globale njeri-njeri do të shkatërrojë tokën në [dhjetë] vjet, dhe se ne duhet, prandaj, shpejt të zvogëlojë popullsinë e botës. Këto nuk janë zhurma të çmendura në cepat e errët por doktrinat që mësohen tani në universitete.

Shoqëria globalisht duhet të vendosë kolektivisht se duhet të ulim në mënyrë drastike popullsinë tonë shumë shpejt. Më shumë prej nesh duhet të lëvizim në zona optimale me dendësi më të lartë dhe të lejojmë që pjesë të planetit të rikuperohen. Njerëz si ne duhet të detyrohen të jenë materialisht më të varfër, të paktën në një periudhë afatshkurtër. Ne gjithashtu duhet të investojmë shumë më tepër në krijimin e teknologjive për të prodhuar dhe shpërndarë ushqim pa ngrënë më shumë tokë dhe specie të egra. Shtë një urdhër shumë i gjatë. —Arne Mooers, një profesor i biodiversitetit në Universitetin Simon Fraser dhe një bashkëautor i studimit: Afrimi i një ndryshimi të gjendjes në biosferën e Tokës; TerraDaily, 11 qershor 2012

Ato janë përfundimet e think-tankeve globale si Klubi i Romës:

Në kërkim të një armiku të ri për të na bashkuar, ne dolëm me idenë se ndotja, kërcënimi i ngrohjes globale, mungesa e ujit, uria dhe të ngjashme do të përshtateshin me faturën. Të gjitha këto rreziqe janë shkaktuar nga ndërhyrja njerëzore, dhe vetëm përmes qëndrimeve dhe sjelljeve të ndryshuara mund të kapërcehen. Armiku i vërtetë, pra, është vetë njerëzimi. -Alexander King & Bertrand Schneider. Revolucioni i Parë Global, f. 75, 1993

Ato nënkuptohen nga ambientalistët radikalë

Qeniet njerëzore, si specie, nuk kanë më shumë vlerë sesa përtacët. - John Davis, redaktor i Revista e Parë e Tokës; nga Shpresa e të Ligut, Ted Flynn, f. 373

… Dhe ata inkurajohen nga udhëheqësit botërorë.

Nëse do të rimishërohesha, do të dëshiroja të kthehesha në tokë si një virus vrasës për të ulur nivelet e popullsisë njerëzore. —Princ Phillip, Duka i Edinburgut, udhëheqës i Fondit Botëror të Kafshëve të Egra, cituar në “A jeni gati për të ardhmen tonë të epokës së re?”Insiders Report, American Policy Center, dhjetor 1995

Shpopopullimi duhet të jetë përparësia më e lartë e politikës së jashtme të SHBA ndaj Botës së Tretë. - ish Sekretari i Shtetit i SHBA, Henry Kissinger, Memo i Sigurimit Kombëtar 200, 24 Prill 1974, "Implikimet e rritjes së popullsisë në mbarë botën për sigurinë e SH.B.A. dhe interesat e huaja"; Grupi Ad Hoc i Këshillit të Sigurimit Kombëtar për Politikën e Popullsisë

Ky konferencë u botua në faqen e internetit të Departamentit të Mbrojtjes të Shteteve të Bashkuara. Unë e kam lexuar atje me sytë e mi, por dokumenti është zhvendosur dy herë tani. 

Ka disa raporte, për shembull, që disa vende janë përpjekur të ndërtojnë diçka si një Virus Ebola, dhe ky do të ishte një fenomen shumë i rrezikshëm, për të thënë të paktën… disa shkencëtarë në laboratorët e tyre [po] përpiqen të krijojnë lloje të caktuara të patogjenë që do të ishin specifikë etnikë, në mënyrë që ata thjesht të eleminonin grupe dhe raca të caktuara etnike; dhe të tjerët po projektojnë një lloj inxhinierie, një lloj insektesh që mund të shkatërrojnë të korra të veçanta. Të tjerët po përfshihen edhe në një eko-lloj terrorizmi ku ata mund të ndryshojnë klimën, të fillojnë tërmete, vullkane nga distanca përmes përdorimit të valëve elektromagnetike. Pra, ka shumë mendje të zgjuara atje që janë duke punuar duke gjetur mënyra në të cilat ata mund të shkaktojnë terror mbi kombet e tjera. Realshtë e vërtetë, dhe kjo është arsyeja pse duhet të intensifikojmë përpjekjet tona, dhe kjo është arsyeja pse kjo është kaq e rëndësishme. - Sekretari i Mbrojtjes, William S. Cohen, 28 Prill 1997, 8:45 AM EDT, Departamenti i Mbrojtjes; Shiko www.defense.gov; alternativë: eduko- veten tënde.org

Në këtë drejtim, COVID-19 dhe "ndryshimi i klimës", thonë të njëjtët globalistë, janë thjesht mjete që sigurojnë "mundësinë" e përsosur për të kapërcyer përpara në një "Rivendosja e shkëlqyeshme”Dhe“ Revolucioni i katërt Industrial ”transhumanist. Por ky revolucion global është pikërisht ajo që Papa Leo XIII tha se do të ishte: "zëvendësimi i një shteti të ri të gjërave në përputhje me idetë e tyre, nga të cilat themelet dhe ligjet do të nxirren nga natyralizmi i thjeshtë".

Revolucioni i Katërt Industrial është fjalë për fjalë, siç thonë ata, një revolucion transformues, jo vetëm për sa i përket mjeteve që do të përdorni për të modifikuar mjedisin tuaj, por për herë të parë në historinë njerëzore për të modifikuar vetë qeniet njerëzore. - Dr. Miklos Lukacs de Pereny, profesor kërkimor i politikës shkencore dhe teknologjike në Universidad San Martin de Porres në Peru; 25 nëntor 2020; lifesitenews.com

Kështu, Benedict XVI paralajmëroi për keqpërdorimin e teknologjive të reja dhe të ashtuquajturin "përparim":

Errësira që ngërthen Zotin dhe errëson vlerat është kërcënimi real për ekzistencën tonë dhe për botën në përgjithësi. Nëse Zoti dhe vlerat morale, ndryshimi midis së mirës dhe së keqes, mbeten në errësirë, atëherë të gjitha "dritat" e tjera, që vënë brenda veprimtarisë sonë bëma të tilla të pabesueshme, nuk janë vetëm progres, por edhe rreziqe që na vënë ne dhe botën në rrezik. - Homeli i Vigjiljes së Pashkëve, 7 Prill 2012

… Nuk duhet të nënvlerësojmë skenarët shqetësues që kërcënojnë të ardhmen tonë, ose instrumentet e reja të fuqishme që ka "kultura e vdekjes" në dispozicion. —POPE BENEDIKTI XVI, Caritas në Veritate, n 75

Unë nuk e kam shkruar këtë për të trembur askënd, jo më shumë se Benedict po përpiqej të ishte i bujshëm. Ne e dimë që Zoti ka siguruar një strehë për të mbrojtur popullin e Tij në kohët në vazhdim, aq sa mund të jetë e vështirë (shih Streha për Kohët Tona) Përkundrazi, ky artikull përbën një nga paralajmërimet e fundit të këtij apostoliti me shkrim që filloi rreth pesëmbëdhjetë vjet më parë. Kjo është 1942 ynë. "Moishies"E botës kanë dhënë thirrjet e tyre të fundit ndërsa njerëzimi po kalon në fazat e fundit të Korrëzimi i Madh - loja përfundimtare e agjendës masone.

Gjithë sa kishin nevojë ishte Çelësi i Kaducus, Azothi i ri, për të na sjellë atje.

… Në fund të fundit që kemi kaluar nuk mjafton vetëm të kthehemi në normalitet ... të mendojmë se jeta mund të vazhdojë siç ishte para murtajës; dhe nuk do te behet. Sepse historia na mëson se ngjarje të kësaj madhësie - luftëra, zi buke, murtaja; ngjarje që prekin pjesën më të madhe të njerëzimit, siç ka ky virus — ato jo vetëm vijnë e ikin. Ato më shpesh janë shkas për një përshpejtim të ndryshimeve shoqërore dhe ekonomike - Kryeministri Boris Johnson, Fjalimi i Partisë Konservatore, 6 tetor, 2020; konservatorët.com

Kjo pandemi ka dhënë një mundësi për një "rivendosje". - Kryeministri Justin Trudeau, Global News, 29 shtator, 2020; Youtube.com, Shenja 2:05

Kjo nuk është një histori vaksinash. Kjo është një histori e menaxhimit të popullsisë. —David E. Martin, Ph.DUS, Analist i Inteligjencës Kombëtare; Plandemik II - Indoktrinimi

 


Dy vjet më parë, unë dhe gruaja ime ndjeu me forcë se do të krijonim një mjet për të ndihmuar lexuesit tanë jo vetëm me shëndetin e tyre shpirtëror por fizik. Tani e kuptojmë pse. Siç do ta kishte Providenca Hyjnore, pak para se të shpërthente COVID-19, gruaja ime Lea po zhvillonte një faqe të re në internet për të ndihmuar lexuesit të aplikonin Perëndisë zgjidhje për shumë nga problemet tona shëndetësore. Siç thotë Fjala e Tij, 

Zoti e bën tokën të japë barëra shërues të cilët të maturit nuk duhet t'i lënë pas dore. (Sirach 38: 4)

Fruti i tyre përdoret për ushqim, dhe gjethet e tyre për shërim.
(Ezekieli 47: 12)

… Gjethet e pemëve shërbejnë si ilaç për kombet. (Zbul. 22: 2)

Shikoni faqen e Lea këtu: thebloomcrew.com.

(Shënim: Më vjen keq ta them këtë, por Women of Grace and the Regjistri Kombëtar Katolik i kanë bërë një dëm të tmerrshëm krijimit të Zotit në një kohë kur ne kemi më shumë nevojë për të. Pretendimet e pahulumtuara dhe të pabazuara se "vajrat thelbësorë" janë të ngjashëm me magjinë ose janë "epoka e re" është një marrëzi e plotë dhe "gazetari" e mjerueshme. Përgjigja ime e drejtpërdrejtë, lexoni: Magji e vërtetë.)

 

LIDHJE ME LIDHJE

Rrënjët e Masonerisë, Kombet e Bashkuara, Epoka e Re… dhe Paganizmi i Ri në zhvillim: lexoni Paganizmi i Ri

Pandemia e Kontrollit

Helmimi i Madh

Pse të flasim për shkencën?

Feja e Scientism

Mmaskimi i Planit

Demaskimi i fakteve

Fake News, Revolucion i Vërtetë

1942 ynë

Kur komunizmi kthehet

Profecia e Isaisë për Komunizmin Global

Rivendosja e Madhe

Kthimi i Krijimit të Zotit

 

 
 Ju bekoj dhe faleminderit. 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Isaia 25: 7
2 Rev 17: 18
3 shih Pandemia e Kontrollit
4 "Kthimi në Nuremberg: Big Pharma duhet të përgjigjet për krimet kundër njerëzimit", Gabriel Donohoe, opednews.com
5 Farat e Shkatërrimit, F. William Engdahl, f. 108
6 opednews.com
7 shih Wikipedia.com; vërtetësia.org
8 Wikipedia.org
9 Isshtë një simbol i përdorur nga disa në industrinë mjekësore tani
10 Brown, Norman O. (1947) Hermes Thief: Evolucioni i një Miti. Madison: Shtypi i Universitetit të Wisconsin
11 shih Kur Komunizmi Kthehet   Profecia e Isaisë për Komunizmin Global
12 Po aty f. 107
13 John 7: 38
14 shih wikipedia.org
15 shih wikipedia.org
16 Në kohët antike, Azothi konsiderohej një përzierje e kripës, squfurit dhe zhivës. Ironikisht, shumë vaksina sot përmbajnë gjithashtu merkur (Thimerosal).
17 wikipedia.org
18 Vines Fjalor i plotë ekspozues i fjalëve të Dhiatës së Vjetër dhe të Re, WE Vine, Merrill F. Unger, William White, Jr., f. 424
19 cdc.gov
20 Lexoni studimet dhe dokumentacionin në Pandemia e Kontrollit
21 hrsa.gov
22 hrsa.gov
23 Hart, Gerald D [1972-12-09], “Përdorimi më i hershëm mjekësor i kadukusit”, Shoqata e Mjekësisë Kanadeze Journal, 107 (11): 1107-1110
24 abcnews.go.com
25 www.scotusblog.com
26 2 dhjetor 2020; independent.co.uk
27 cnbc.com
28 "COVID-19: The Spearpoint for Rolling Out a" Era New "e rrezikut të lartë, vaksinat e krijuara gjenetikisht, 7 maj, 2020; Childrenshealthdefense.org
29 businessinsider.com
30 mercola.com
31 "Robert F. Kennedy, Jr Shpjegon Rreziqet e Njohura të Vaksinave të Coronavirusit", 31 maj, 2020; mercola.com
32 29 nëntor 2017; sanofi.com
33 25 nëntor 2020; manilatemes.net
34 4 Mars 2011; abc.net.au
35 Nëntor, 2011; pubmed.gov
36 19 Tetor 2020; Sciencemag.com
37 siksik.org; mercola.com
38 shih https://doctormurray.com
39 nature.com
40 Një letër nga Universiteti i Teknologjisë i Kinës Jugore pretendon se 'koronavirusi vrasës ndoshta ka origjinën nga një laborator në Wuhan.' (16 Shkurt, 2020; dailymail.co.uk) Në fillim të shkurtit 2020, Dr. Francis Boyle, i cili hartoi "Aktin Biologjik të Armëve" të SH.B.A.-së, dha një deklaratë të hollësishme duke pranuar se 2019 Wuhan Coronavirus është një Armë Fyese e Luftës Biologjike dhe që Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) tashmë e di për këtë (krh. zerohedge.com) Një analist izraelit i luftës biologjike tha të njëjtën gjë. (26 Jan, 2020; larjeontimes.com) Dr. Peter Chumakov i Institutit Engelhardt të Biologjisë Molekulare dhe Akademisë Ruse të Shkencave pohon se "ndërsa qëllimi i shkencëtarëve Wuhan për krijimin e koronavirusit nuk ishte i dëmshëm - përkundrazi, ata po përpiqeshin të studionin patogjenizmin e virusit ... Ata bënë absolutisht gjëra të çmendura ... Për shembull, fut në gjenom, i cili i dha virusit aftësinë për të infektuar qelizat njerëzore. "(zerohedge.com) Profesori Luc Montagnier, fitues i Çmimit Nobel për Mjekësi 2008 dhe njeriu që zbuloi virusin HIV në 1983, pretendon se SARS-CoV-2 është një virus i manipuluar që u lëshua aksidentalisht nga një laborator në Wuhan, Kinë. (Krhs. mercola.com) A dokumentar i ri, duke cituar disa shkencëtarë, tregon COVID-19 si një virus i inxhinieruar. (mercola.com) Një ekip shkencëtarësh australianë ka prodhuar prova të reja se koronavirusi i ri tregon shenja "të ndërhyrjes njerëzore" (lifesitenews.comlarjeontimes.com) Ish kreu i agjencisë britanike të inteligjencës M16, Sir Richard Dearlove, tha se ai beson se virusi COVID-19 u krijua në një laborator dhe u përhap aksidentalisht. (jpost.com) Një studim i përbashkët britaniko-norvegjez pretendon se koronavirusi Wuhan (COVID-19) është një "kimera" e ndërtuar në një laborator kinez. (Taiwannews.com) Profesor Giuseppe Tritto, një ekspert i njohur ndërkombëtarisht në bioteknologji dhe nanoteknologji dhe president i Akademia Botërore e Shkencave dhe Teknologjive Biomjekësore (WABT) thotë se "Ajo ishte e inxhinierizuar gjenetikisht në laboratorin P4 (me përmbajtje të lartë) të Institutit Wuhan të Virologjisë në një program të mbikëqyrur nga ushtria kineze." (lifesitnews.com) I respektuar virolog kinez Dr. Li-Meng Yan, i cili iku nga Hong Kong pasi zbuloi njohuritë e Bejing-ut për koronavirusin para se të dilnin raportet për të, deklaroi se "tregu i mishit në Wuhan është një ekran tymi dhe ky virus nuk është nga natyra… It vjen nga laboratori në Wuhan. ”(dailymail.co.uk ) Dhe ish-Drejtori i CDC Robert Redfield gjithashtu thotë se COVID-19 "ka shumë të ngjarë" të ketë ardhur nga laboratori i Wuhan. (larje larjeje)
41 Shiko këtu, këtudhe këtu
42 25 nëntor 2020; Washington Examiner dhe shiko këtu këtu
43 Shiko këtu këtu
44 këtu  këtu këtu këtu
45 Dëshmia, sipas shkencëtarëve, vazhdon të rritet se COVID-19 ishte manipuluar ndoshta në një laborator para se të lëshohej aksidentalisht ose qëllimisht në popull. Ndërsa disa shkencëtarë në Mbretërinë e Bashkuar pohojnë se COVID-19 erdhi vetëm nga origjina natyrore, (nature.com) një letër nga Universiteti i Teknologjisë i Kinës Jugore pretendon se "virusi vrasës ndoshta ka origjinën nga një laborator në Wuhan." (16 Shkurt, 2020; dailymail.co.uk) Në fillim të shkurtit 2020, Dr. Francis Boyle, i cili hartoi "Aktin Biologjik të Armëve" të SH.B.A.-së, dha një deklaratë të hollësishme duke pranuar se 2019 Wuhan Coronavirus është një Armë Fyese e Luftës Biologjike dhe që Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) tashmë e di për këtë (krh. zerohedge.com) Një analist izraelit i luftës biologjike tha të njëjtën gjë. (26 Jan, 2020; larjeontimes.com) Dr. Peter Chumakov i Institutit Engelhardt të Biologjisë Molekulare dhe Akademisë Ruse të Shkencave pohon se "ndërsa qëllimi i shkencëtarëve Wuhan për krijimin e koronavirusit nuk ishte i dëmshëm - përkundrazi, ata po përpiqeshin të studionin patogjenizmin e virusit ... Ata bënë absolutisht gjëra të çmendura ... Për shembull, fut në gjenom, i cili i dha virusit aftësinë për të infektuar qelizat njerëzore. "(zerohedge.com) Profesori Luc Montagnier, fitues i Çmimit Nobel për Mjekësi 2008 dhe njeriu që zbuloi virusin HIV në 1983, pretendon se SARS-CoV-2 është një virus i manipuluar që u lëshua aksidentalisht nga një laborator në Wuhan, Kinë. (Krhs. mercola.com) A dokumentar i ri, duke cituar disa shkencëtarë, tregon COVID-19 si një virus i inxhinieruar. (mercola.com) Një ekip shkencëtarësh australianë ka prodhuar prova të reja se koronavirusi i ri tregon shenja "të ndërhyrjes njerëzore" (lifesitenews.comlarjeontimes.com) Ish kreu i agjencisë britanike të inteligjencës M16, Sir Richard Dearlove, tha se ai beson se virusi COVID-19 u krijua në një laborator dhe u përhap aksidentalisht. (jpost.com) Një studim i përbashkët britaniko-norvegjez pretendon se koronavirusi Wuhan (COVID-19) është një "kimera" e ndërtuar në një laborator kinez. (Taiwannews.com) Profesor Giuseppe Tritto, një ekspert i njohur ndërkombëtarisht në bioteknologji dhe nanoteknologji dhe president i Akademia Botërore e Shkencave dhe Teknologjive Biomjekësore (WABT) thotë se "Ajo ishte e inxhinierizuar gjenetikisht në laboratorin P4 (me përmbajtje të lartë) të Institutit Wuhan të Virologjisë në një program të mbikëqyrur nga ushtria kineze." (lifesitnews.com) Dhe i respektuar virolog kinez Dr. Li-Meng Yan, i cili iku nga Hong Kong pasi zbuloi njohuritë e Bejing për koronavirusin para se të dilnin raportet për të, deklaroi se "tregu i mishit në Wuhan është një ekran tymi dhe ky virus nuk është nga natyra… Vjen nga laboratori në Wuhan. ”(dailymail.co.uk)
46 XMRV qëndron për "virus të lidhur me virusin e leukemisë së miut ksenotrop." Ksenotrofi i referohet viruseve që replikohen vetëm në qeliza të tjera nga ato të specieve pritëse. Pra, XMRV janë viruse që infektojnë qelizat njerëzore, megjithatë nuk janë viruse njerëzore; mercola.com
47 14 shtator 2018; prnewswire.com
48 1 Dhjetor 2020; 2020news.de
49 23 shtator, 2020; forbes.com
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE dhe tagged , , , , , , , , , , , , , .