Mrekullia e Krishtlindjes

st-joseph-me-the-baby-jesus.jpg  

 

SSHT jo vetëm në Krishtlindje, por çdo ditë që mund të ndodhë "Mrekullia e Krishtlindjes". Shën Jozefi tregon rrugën në mesazhin e Krishtlindjes së Markut, dhe episodi i fundit i vitit 2009 i Përqafimit të Shpresës. Ky transmetim në internet është falas për ta parë të gjithë në videon më poshtë, dhe është gjithashtu i disponueshëm në Përqafimi i Shpresës.tv Do të dëshironi ta shikoni këtë në shumë fund. 

Bekimet e Zotit mbi të gjithë ju. Faleminderit për dashurinë, mbështetjen dhe lutjet tuaja vitin e kaluar. Jezusi le të gjejë një shtëpi në zemrën tuaj këtë Krishtlindje!

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, VIDEO & PODCASTS.