Kolapsi Vjen i Amerikës

 

AS si Kanadez, unë ndonjëherë ngacmoj miqtë e mi Amerikanë për pikëpamjen e tyre "Amero-centrike" të botës dhe Shkrimeve. Për ta, Libri i Zbulesës dhe profecitë e tij të persekutimit dhe kataklizmës janë ngjarje në të ardhmen. Jo kështu nëse jeni një nga milionat që po gjuajnë ose tashmë po dëbohen nga shtëpia juaj në Lindjen e Mesme dhe Afrikë, ku bandat islamike po terrorizojnë të krishterët. Jo kështu nëse jeni një nga milionat që rrezikojnë jetën tuaj në Kishën nëntokësore në Kinë, Korenë e Veriut dhe dhjetra vende të tjera. Jo kështu nëse jeni një nga ata që përballen me martirizim çdo ditë për besimin tuaj në Krishtin. Për ta, ata duhet të ndiejnë se tashmë po jetojnë faqet e Apokalipsit.

Unë do t'ju tregoj diçka: martirët e sotëm janë më të shumtë në numër sesa ata të shekujve të parë ... ekziston e njëjta mizori ndaj të krishterëve sot, dhe në një numër më të madh. —POPA FRANCIS, 26 dhjetor 2016; Zenit

 

ROLI I AMERIKS

Ende aty is diçka për Amerikën që e vendos vërtet atë në qendër të ngjarjeve botërore dhe Shkrimeve të Shenjta. Në Misteri Babilonia, Unë shpjegova pse dhe si. Nëse nuk e keni lexuar, unë ju inkurajoj të merrni disa minuta për të kuptuar se si rrënjët e krishtera dhe masonike të Amerikës në dukje po përmbushin profecinë biblike tani në një shkallë epike. Merrni parasysh përsëri vizionin e Shën Gjonit në lidhje me një grua misterioze që ngas një kafshë:

Gruaja kishte veshur ngjyrë vjollcë dhe të kuqe të ndezur dhe të zbukuruar me ar, gurë të çmuar dhe perla. Ajo mbante në dorë një kupë prej ari që ishte e mbushur me veprime të neveritshme dhe të ndyra të prostitucionit të saj. Në ballin e saj ishte shkruar një emër, i cili është një mister, "Babilonia e madhe, nëna e prostitutave dhe e neverive të tokës". (Zbul. 17: 4-5)

Kujtojmë se fjala "mister" këtu vjen nga Greqishtja mustērion, që do të thotë:

… Një sekret ose "mister" (përmes idesë së heshtjes të imponuar nga fillimi në ritet fetare.) - Fjalor grek i Dhiatës së Re, Bibla e Studimit Çelës Hebraisht-Grek, Spiros Zodhiates dhe AMG Publishers

E hardhisë ekspozitë për fjalët biblike shton:

Midis grekëve të lashtë, 'misteret' ishin ritet dhe ceremonitë fetare të praktikuara nga shoqëri sekretenë të cilat mund të pranohet kushdo që dëshiron kështu. Ata që u iniciuan në këto mistere u bënë zotërues të njohurive të caktuara, të cilat nuk u jepeshin të pa iniciuarve dhe quheshin 'të përsosurit'. -Vines Fjalor i plotë ekspozues i fjalëve të Dhiatës së Vjetër dhe të Re, WE Vine, Merrill F. Unger, William White, Jr., f. 424

Në serinë time në Paganizmi i Ri, Unë shpjegova se si rrënjët e këtyre shoqërive sekrete gjurmohen në kohën e Moisiut në veçanti, dhe se si filozofitë e tyre të gabuara janë metastazuar gjatë shekujve në atë që dihet dhe dënohet nga Kisha sot, si Frimasoneria.[1]"Organizimi i Shoqërive të Fshehta ishte i nevojshëm për të shndërruar teorizimet e filozofëve në një sistem konkret dhe të frikshëm për shkatërrimin e civilizimit." —Stephen, Mahowald, Ajo do të shtypë kokën tënde, Kompania Botuese MMR, f. 4

… Pak njerëz janë të vetëdijshëm se sa thellë arrijnë rrënjët e këtij sekti. Masoneria është ndoshta fuqia e vetme më e madhe e organizuar laike në tokë sot dhe lufton kokë më kokë me gjërat e Zotit çdo ditë. Isshtë një fuqi kontrolluese në botë, që operon prapa skenave në bankë dhe politikë dhe në mënyrë efektive ka depërtuar në të gjitha fetë. Masoneria është një sekt sekret mbarëbotëror që minon autoritetin e Kishës Katolike me një axhendë të fshehur në nivelet e sipërme për të shkatërruar papatin. - Ted Flynn, Shpresa e të Ligut: Plani Master për të Sunduar Botën, P. 154

Sa i rëndësishëm është kërcënimi që paraqet masoneria?

Epo, tetë papë në shtatëmbëdhjetë dokumente zyrtarë e dënuan atë - mbi dyqind dënime Papnore të lëshuara nga Kisha, zyrtarisht ose joformalisht, në më pak se treqind vjet. - Stefeni, Mahowald, Ajo do të shtypë kokën tënde, Kompania Botuese MMR, f. 73

Do të mjaftojë të citojmë vetëm një dënim papnor këtu për të kujtuar lexuesin pse Masoneria është konsideruar kërcënimi më i madh për krishterimin dhe botën:

Në këtë periudhë, megjithatë, partizanët e së keqes duket se po kombinohen së bashku dhe se po luftojnë me egërsinë e bashkuar, të udhëhequr ose të ndihmuar nga ajo shoqatë e organizuar dhe e përhapur fort e quajtur Masonët. Duke mos bërë më asnjë sekret për qëllimet e tyre, ata tani po ngrihen me guxim kundër vetë Zotit ... ai që është qëllimi i tyre i fundit e detyron vetë ta shohë - domethënë përmbysjen e plotë të të gjithë rendit fetar dhe politik të botës që ka mësimi i krishterë prodhuar dhe zëvendësimi i një shteti të ri të gjërave në përputhje me idetë e tyre, nga të cilat do të nxirren themelet dhe ligjet thjesht natyralizëm. —POPA LEO XIII, Gjinia Humanum, Enciklikë për Masonerinë, n.10, 20 Prill, 1884

Kur Zoja e Fatimas u shfaq në 1917, ajo paralajmëroi se "gabimet e Rusisë" ishin gati të përhapeshin. Ajo po iu referohej pikërisht gabimeve të Masonerisë: Marksizmi, ateizmi, materializmi, etj. Në fakt, paralajmërimet e saj kanë sjellë një dritë të re dhe të thellë për orën në të cilën po jetojmë: kjo perandori Masonike, thotë ajo, është "Bisha" e Zbulesës 13:

Shtatë kokat tregojnë shtëpizat e ndryshme masonike, të cilat veprojnë kudo në një mënyrë delikate dhe të rrezikshme. Kjo Bishë e Zezë ka dhjetë brirë dhe, mbi brirë, dhjetë kurora, të cilat janë shenja të sundimit dhe mbretërisë. Masoneria sundon dhe qeveris në të gjithë botën me anë të dhjetë brirëve. - mesazh i pretenduar për Fr. Stefano Gobbi, Priftit, Bijve të Dashur të Zojës sonë, n 405.de

Çfarë lidhje ka kjo me Shtetet e Bashkuara? Amerika do të përdorej nga këto shoqëri sekrete si një prostitutë për të përgatitur bazat për një Rend të Ri Botëror të mbështetur në filozofitë e pandjeshme "të ndriçuara" të Masonerisë.

Amerika do të përdorej për të udhëhequr botën në perandorinë filozofike. Ju e kuptoni që Amerika u themelua nga të krishterët si një komb i krishterë. Sidoqoftë, kishte gjithmonë ata njerëz në anën tjetër që donin të përdornin Amerikën, të abuzonin me fuqinë tonë ushtarake dhe fuqinë tonë financiare, për të krijuar demokraci të ndriçuara në të gjithë botën dhe për të rivendosur Atlantisin e humbur. - Dr. Stanley Monteith, Atlantia e Re: Misteret e Fshehta të Fillimeve të Amerikës (video); intervistë Dr. Stanley Monteith

E humbura ose "New Atlantis" është titulli i një romani nga një prej gjyshërve të Masonerisë, Sir Francis Bacon. Ai 'përshkruan krijimin e një toke utopike ku "bujaria dhe ndriçimi, dinjiteti dhe shkëlqimi, devotshmëria dhe shpirti publik" janë cilësitë e mbajtura zakonisht…'[2]Ibid. Çfarë mund të jetë e gabuar me këtë? Shtë një vizion që përjashton Krishti, kjo është ajo. Po mendoj edhe për romanin mbi Antikrishtin që Papa Françesku u rekomandoi besimtarëve të lexonin: Zoti i Botës. I shkruar mbi njëqind vjet më parë, autori Robert Hugh Benson zbulon se ky Bir i Përdhosjes po ngrihet, jo si një tiran, jo në fillim - por si një shpëtimtar i një bote që është zhytur në krizë dhe rrezik. Kisha në këtë skenë nuk është më me ndikim, as më një autoritet moral. Mbretëria e Satanit vjen si e falsifikuar tek Krishti duke tërhequr të gjithë në mendim i vetëm të Antikrishtit.[3]shih Përplasja e Dy Mbretërive Isshtë një

… Pajtimi i botës mbi një bazë tjetër nga ajo e së Vërtetës Hyjnore… po vinte në ekzistencë një unitet ndryshe nga çdo gjë e njohur në histori. Kjo ishte më vdekjeprurëse nga fakti që përmban kaq shumë elemente të së mirës së padiskutueshme. Me sa duket, lufta ishte zhdukur dhe nuk ishte krishterimi ai që e kishte bërë atë; bashkimi tani u pa që ishte më i mirë se përçarja dhe mësimi ishte mësuar përveç Kishës… Miqësia zuri vendin e bamirësisë, kënaqësinë vendin e shpresës dhe diturinë vendin e besimit. -Zoti i Botës, Robert Hugh Benson, 1907, f. 120

Por përpara se të arrihej kjo "utopi" dhe Kisha të bëhej e parëndësishme, një "perandori filozofike" do të duhej të ishte në vend.[4]“Fatkeqësisht, rezistenca ndaj Frymës së Shenjtë të cilën Shën Pali thekson në dimensionin e brendshëm dhe subjektiv si tensioni, lufta dhe rebelimi që ndodhin në zemrën e njeriut, gjen në çdo periudhë të historisë dhe veçanërisht në epokën moderne dimensionin e saj të jashtëm, i cili merr formë konkrete si përmbajtje e kulturës dhe civilizimit, si një sistem filozofik, një ideologji, një program për veprim dhe për formësimin e sjelljes njerëzore. Ai arrin shprehjen e tij më të qartë në materializëm, si në formën e tij teorike: si një sistem mendimi, ashtu edhe në formën e tij praktike: si një metodë e interpretimit dhe vlerësimit të fakteve, dhe po kështu si një program i sjelljes përkatëse. Sistemi i cili është zhvilluar më së shumti dhe ka çuar në pasojat e tij ekstreme praktike, kjo formë e mendimit, ideologjisë dhe praksës është materializmi dialektik dhe historik, i cili ende njihet si thelbi thelbësor i marksizmit. " —POPA JOHN PAUL II, Dominum et Vivificantem, n 56 Siç kam shpjeguar në Misteri Babilonia, roli "sekret" i Amerikës ka qenë përhapja e këtyre "demokracive të ndriçuara" që në thelb i nënshtrohen "prostitutës" që është "nëna" e tyre. Në të vërtetë, herë pas here kemi parë se si administratat e mëparshme Amerikane dhe aleatët e tyre kanë hyrë në vende të tjera, ose kanë furnizuar "rebelët" me armë për të përmbysur qeveritë atje… vetëm që këto vende të destabilizuara të bëhen të varura nga bankat dhe korporatat e huaja udhëheqësit e të cilëve shpesh janë vetë burrat që përbëjnë këto shoqëri sekrete. Më e dukshme është se si ndihma e huaj ka qenë shpesh e kushtëzuar nga këto vende që ofrojnë "të drejta riprodhuese" si aborti dhe kontracepsioni dhe promovimin e homoseksualitetit dhe ideologjisë gjinore. Kështu, përhapja e "demokracisë" sot është bërë ekuivalente me përhapjen e një agjende "progresive" që hap dyert për pornografinë, drogën dhe mediat dhe argëtimin e falimentuar moralisht. Ky është roli tragjik i "prostitutës" që është nënë "e neverive të tokës".[5]Rev 17: 5 Në të vërtetë, kur Papa Françesku iu referua librit të Benson mbi Antikrishtin, ai shtoi se ata që e lexuan atë

… Do të kuptoj se çfarë dua të them me kolonizim ideologjik. - Jan. 20, 2015; katolikulturë.org

Dhe cila është filozofia apo ideologjia thelbësore e kësaj perandorie? komunizëm. Po, pak e kuptojnë që Vladimir Lenin, Joseph Stalin dhe Karl Marx që e shkruajnë këtë libër Manifesti Komunist, ishin në listën e pagave të Illuminati, një shoqëri sekrete që kombinohej me Frimasonerinë.[6]shih Ajo do të shtypë kokën tënde nga Stephen Mahowald, f. 100; 123

Por hiqni nga mendja juaj tani imazhet e ish-Bashkimit Sovjetik dhe Korenë e Veriut, të jackboots dhe parada ushtarake. Komunizmi që po shfaqet sot ka një fytyrë të re nën parullat e "Politika jeshile"zhvillimi i qëndrueshëm","ndryshimet klimatike"Dhe një"Rivendosja e shkëlqyeshme" Udhëheqja e saj nuk është admiralë dhe gjeneralë, por bankierë dhe filantropë. Armët e saj nuk janë armë dhe gulagë por "kujdes shëndetësor" dhe teknologji.[7]shih Pandemia e Kontrollit   1942 ynë Nëse kjo nuk është e dukshme për ju deri tani gjatë kësaj “pandemi" - sesi liria dhe vendimet për mirëqenien, jetesën dhe familjen tuaj nuk janë më nga dora juaj - atëherë është koha të zgjoheni.

"Babilonia e madhe" nuk është më e nevojshme.

 

BABILONI I MADH

Para shembjes së Babilonisë, Shën Gjoni na jep një përshkrim të paharrueshëm të gjallë të gjendjes së saj shpirtërore.

I rënë, i rënë Babilonia e madhe! Hasshtë bërë një vendbanim demonësh, një vend i përhumbur i çdo fryme të ndyrë, një strehë e çdo zogu të urryer dhe të urryer; sepse të gjitha kombet kanë pirë verën e pasionit të saj të papastër dhe mbretërit e dheut kanë kurvëruar me të dhe tregtarët e tokës u pasuruan nga shtytja e saj për luks. (Zbul. 18: 3 RSV / NAB)

Papa Benedikti XVI tha,

La Libri i Zbulesës përfshin midis mëkateve të mëdha të Babilonisë - simbolin e qyteteve të mëdha jofetare të botës - faktin që tregton me trupa dhe shpirtra dhe i trajton ato si mallra (Shih i jap supërxhiro 18: 13). Në këtë kontekst, problemi i drogës gjithashtu rrit kokën e tij, dhe me forcën në rritje shtrihet tentakulat e oktapodit në të gjithë botën - një shprehje elokuente e tiranisë së mamonit që çorodit njerëzimin. Asnjë kënaqësi nuk është kurrë e mjaftueshme, dhe teprimi i mashtrimit të dehjes bëhet një dhunë që copëton rajone të tëra - dhe e gjithë kjo në emër të një keqkuptimi fatal të lirisë që në të vërtetë minon lirinë e njeriut dhe në fund e shkatërron atë. —POPA BENEDICT XVI, Me rastin e Përshëndetjeve të Krishtlindjeve, 20 dhjetor 2010; http://www.vatican.va/

Ndërsa Amerika nuk është aspak kombi i vetëm në tokë që është zhytur në imoralitet (konsideroni vendin tim, Kanada, një nga bastionet më të agjendat kundër jetës, anti-Ungjillit në Perëndim), është përhap të këtij imoraliteti për "demokracitë e tjera të ndriçuara" përmes fuqisë së Hollywood dhe Silicon Valley që e bën atë me lehtësi të përshtatet me përshkrimin e "nënës së prostitutave" mbase më shumë se çdo komb në tokë. Me Qendrën Botërore të Tregtisë, Bursën e New York-ut dhe Kombet e Bashkuara në gji të saj, cili komb tjetër ka aq shumë mbretër të tokës dhe tregtarë që rrotullohen rreth saj dhe "petro-dollarit" të saj?

Dhe duke folur për tregtinë me "trupa dhe shpirtra", elitat e Hollivudit kanë filluar të flasin në lidhje me shfrytëzimin grotesk dhe të përhapur seksual të fëmijëve në një shkallë të madhe (mendoni "Jeffrey Epstein").[8]p.sh. shikoj Blake Lively dëshmi Merrni parasysh që shfrytëzimi seksual i fëmijëve (i njohur si "pornografi për fëmijë") është një nga bizneset në internet me rritjen më të shpejtë; se 624,000+ tregtarë të pornografisë fëmijë janë zbuluar në internet në SH.B.A. dhe se midis 2005 dhe 2009, pornografia për fëmijë ishte pritur në servera të vendosur në të 50 shtetet.[9]fightthenewdrug.org Kjo ishte njëmbëdhjetë vjet më parë. "Çdo frymë e papastër" duket se është lëshuar nga zorrët e Ferrit[10]shih Ferri i Liruar duke u shfaqur jo vetëm në shthurje, por në brutalitet, rebelim dhe dhunë të patregueshme - kapur në lajmet e natës për t'i parë bota. Si po bëhen fjalët e Shën Palit:

… Do të ketë kohë të tmerrshme në ditët e fundit. Njerëzit do të jenë egoistë dhe dashamirës të parave, krenarë, mendjemëdhenj, abuzivë, të pabindur ndaj prindërve të tyre, mosmirënjohës, jofetarë, të pashpirt, të paqëndrueshëm, shpifës, të pahijshëm, brutal, duke urrejtur atë që është e mirë, tradhtarë, të pamatur, mendjemadh, dashamirës të kënaqësisë sesa dashamirët e Perëndisë God (2 Tim. 3: 1-4)

 

SHENIMI I MADH: VETF Urrejtja

Po, ndoshta përshkrimi më i pabesueshëm i dhënë nga Shën Gjoni që po shpaloset në kohë reale është ky:

Dhjetë brirët që pe dhe bisha do të urrejë prostitutën; ata do ta lënë të shkretë dhe të zhveshur; ata do ta hanë mishin e saj dhe do ta konsumojnë me zjarr. (Zbul. 17:16)

Ne kemi diskutuar tashmë pse Bisha le ta shoqërojë atë një grua për një kohë, pse e "përdor" atë. Por pastaj thotë se Bisha do urrej prostituta. Si mund të mos e njohim këtë para syve tanë ndërsa amerikanët djegin dhe plaçkitin në mënyrë të çuditshme qytetet e tyre, shkelin flamurin e tyre, rrëzojnë statuja historike dhe pikturojnë parulla Marksiste në rrugët e tyre -me lejen e zyrtarëve të qytetit dhe miratimin e politikanëve !? Kërkon drejtuesin e emisionit në radio bisedë Dennis Prager:

A mund të mbijetojë Amerika nëse njerëzit e saj e përçmojnë atë? - ”Pse Amerikanët e Urrejnë Amerikën?”, flakët, 8th korrik, 2016

Si erdhi ai komb i bukur dhe i prosperuar? Përgjigja është se ajo ra në gjumë nën djegien e ngadaltë të Marksizmit. Alexander Trachtenberg, i njohur si "zbatuesi" i Moskës gjatë kulmit të Komunizmit, tha:

Kur të bëhemi gati për të marrë Shtetet e Bashkuara, ne nuk do ta marrim atë nën etiketën e socializmit ... Ne do t'i marrim Shtetet e Bashkuara nën etiketat që kemi bërë shumë të dashur; ne do ta marrim atë nën liberalizëm, nën progresivizëm, nën demokraci. Por merrni atë ne do. -returntoorder.org

Kushdo që ka studiuar librin e lojërave të Marksizmit e kupton se një nga mjetet kryesore për të arritur qëllimet e tij është të "ndajë dhe të pushtojë" përmes krijimit të ndarjeve klasore, gjinore dhe racore.

… E ashtuquajtura çështje "gjinore" tani është në modë të madhe në KB. Çështja gjinore ka disa rrënjë, por njëra prej tyre është padyshim Marksiste. Bashkëpunëtori i Marksit, Friedrich Engels përpunoi një teori të marrëdhënieve mashkull-femër si prototipet e marrëdhënieve konfliktuale në luftën e klasave. Marksi theksoi luftën midis zotërisë dhe skllavit, kapitalistit dhe punëtorit. Nga ana tjetër, Engels, e pa martesën monogame si një shembull të shtypjes së burrave ndaj grave. Sipas tij, revolucioni duhet të fillojë me shkatërrimin e familjes. - Imzot Michel Schooyans, "Ne duhet të rezistojmë", Brenda Vatikanit, tetor 2000

Battle beteja e fundit midis Zotit dhe mbretërimit të Satanit do të jetë për martesën dhe familjen —Sr. Lucia, shikuese e Fatimas, në një intervistë me Kardinalin Carlo Caffara, Kryepeshkopin e Bolonjës, nga revista Zëri i Padre Pio, Mars 2008; krh. rorate-caeli.blogspot.com

Organizata në pararojë të revolucionit Marksist në Shtetet e Bashkuara është Black Lives Matter (BLM). Shumë amerikanë që ngrenë grushtat dhe bërtasin parullat e tyre duken plotësisht të pavëmendshëm për faktin se themeluesit e saj janë “marksistë të stërvitur”.

Ne jemi marksistë të stërvitur. Ne jemi shumë të përgatitur për një lloj teorish ideologjike. Dhe unë mendoj se ajo që ne vërtet u përpoqëm të bëjmë është të ndërtojmë një lëvizje që mund të përdoret nga shumë, shumë njerëz të zezë. - Bashkëthemeluesi Patrisse Cullors, New York Post, Qershor 25th, 2020

Deri kohët e fundit, faqja e tyre e internetit deklaronte me guxim marksizmin klasik në kundërshtim të plotë me krishterimin:

Ne prishim kërkesën e strukturës familjare bërthamore të përshkruar nga Perëndimi duke mbështetur njëri-tjetrin si familje të zgjeruara dhe "fshatra" që kolektivisht kujdesen për njëri-tjetrin, veçanërisht për fëmijët tanë, në shkallën që nënat, prindërit dhe fëmijët janë të qetë. Ne krijojmë një rrjet pohues të vërtetimit. Kur mblidhemi, e bëjmë këtë me qëllimin për të çliruar veten nga shtrëngimi i ngushtë i të menduarit heteronormativ, ose më mirë, besimi se të gjithë në botë janë heteroseksualë (përveç nëse ai / ata ose ata zbulojnë ndryshe)… Ne mishërojmë dhe praktikojmë drejtësinë, çlirimi dhe paqja në angazhimet tona me njëri-tjetrin. -blacklivesmatter.com (faqja me këtë informacion është zhdukur pa shpjegim)

Matthew J. Peterson, Nënkryetar i Arsimit në Institutin Claremont, thotë se Amerikanët nuk e kuptojnë se sa i financuar dhe organizuar është BLM.

Çështja e jetës së zezë nuk përfaqëson Lëvizjen e vjetër të të Drejtave Civile. Ai nuk kërkon barazi sipas ligjit. Dhe nuk ka ndërmend të ndalet derisa të rrëzojë vetë idenë dhe strukturën e Amerikës siç e kemi njohur… BLM është ajo që pretendon të jetë: një grup racist racist që kërkon të ndryshojë plotësisht mënyrën amerikane të jetës. Ata kanë më shumë fuqi dhe burime tani se çdo lëvizje kryengritëse në historinë amerikane. Ata nuk do të ndalen derisa të ndalohen. -Americanmind.org, Shtator 1st, 2020

Megjithëse pa dyshim ekziston racizmi, "kriza" racore në Shtetet e Bashkuara është kryesisht një strategji e sajuar nga "progresistët" e vendit. Në Rënia e Babilonisë së Misterit, Unë citova nga libri Komunisti i zhveshur ku ish-agjenti i FBI-së, Cleon Skousen, zbuloi me detaje tronditëse dyzet e pesë gola komunistë në 1958. Midis tyre:

# 25 Prisni standardet kulturore të moralit duke promovuar pornografinë dhe turpin në libra, revista, filma, radio dhe TV.

# 26 Paraqisni homoseksualitetin, degjenerimin dhe prishjen si "normale, natyrore, të shëndetshme".

# 17 Merrni kontrollin e shkollave. Përdorni ato si rripa transmetimi për socializmin dhe propagandën aktuale komuniste. Zbutni kurrikulën. Merrni kontrollin e shoqatave të mësuesve. Vendosni vijën e partisë në librat shkollorë.

# 31 Ulni të gjitha format e kulturës amerikane dhe dekurajoni mësimin e historisë amerikane

Misioni u realizua.

 

KOPSHTIMI VINI

Kjo tha, BLM është thjesht instrumenti i Satanit për të ngritur një ushtri marksiste të të rinjve të edukuar Televizion pa mend, lojëra me video dhe një kulturë hedoniste. Kushdo që mendon se kjo gjeneratë nuk është i zemëruar dhe të indoktrinuar mjaftueshëm për të kryer një persekutim të Kishës, duhet vetëm ta kthenin përsëri lajmin. Unë kam thënë prej kohësh që Ditët Botërore të Rinisë së Gjon Palit II nuk u përuruan për të festuar me katolikë të rinj, por për të ngritur një ushtri besimtarësh të rinj për Mbretërinë e Krishtit.[11]shih Vakumi i Madh Paganizmi i Ri - Pjesa I

Bota po ndahet me shpejtësi në dy kampe, shoqërinë e anti-Krishtit dhe vëllazërinë e Krishtit. Vijat midis këtyre të dyve po tërhiqen ... në një konflikt midis së vërtetës dhe errësirës, ​​e vërteta nuk mund të humbasë. - Ipeshkvi i nderuar Fulton John Sheen, DD (1895-1979); burimi "Ora katolike"

Jo, shembja e Amerikës - institucionet e saj financiare, dominimi ushtarak, etj - do të vijë nga faktorë të tjerë, jo më pak nga armët që tashmë janë lëshuar nga vendet e tjera.[12]Dëshmia, sipas shkencëtarëve, vazhdon të rritet se COVID-19 ishte manipuluar ndoshta në një laborator para se të lëshohej aksidentalisht ose qëllimisht në popull. Ndërsa disa shkencëtarë në Mbretërinë e Bashkuar pohojnë se COVID-19 erdhi vetëm nga origjina natyrore, (nature.com) një letër nga Universiteti i Teknologjisë i Kinës Jugore pretendon se "virusi vrasës ndoshta ka origjinën nga një laborator në Wuhan." (16 Shkurt, 2020; dailymail.co.uk) Në fillim të shkurtit 2020, Dr. Francis Boyle, i cili hartoi "Aktin Biologjik të Armëve" të SH.B.A.-së, dha një deklaratë të hollësishme duke pranuar se 2019 Wuhan Coronavirus është një Armë Fyese e Luftës Biologjike dhe që Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) tashmë e di për këtë (krh. zerohedge.com) Një analist izraelit i luftës biologjike tha të njëjtën gjë. (26 Jan, 2020; larjeontimes.com) Dr. Peter Chumakov i Institutit Engelhardt të Biologjisë Molekulare dhe Akademisë Ruse të Shkencave pohon se "ndërsa qëllimi i shkencëtarëve Wuhan për krijimin e koronavirusit nuk ishte i dëmshëm - përkundrazi, ata po përpiqeshin të studionin patogjenizmin e virusit ... Ata bënë absolutisht gjëra të çmendura ... Për shembull, fut në gjenom, i cili i dha virusit aftësinë për të infektuar qelizat njerëzore. "(zerohedge.com) Profesori Luc Montagnier, fitues i Çmimit Nobel për Mjekësi 2008 dhe njeriu që zbuloi virusin HIV në 1983, pretendon se SARS-CoV-2 është një virus i manipuluar që u lëshua aksidentalisht nga një laborator në Wuhan, Kinë. (Krhs. mercola.com) A dokumentar i ri, duke cituar disa shkencëtarë, tregon COVID-19 si një virus i inxhinieruar. (mercola.com) Një ekip shkencëtarësh australianë ka prodhuar prova të reja se koronavirusi i ri tregon shenja "të ndërhyrjes njerëzore" (lifesitenews.com; larjeontimes.com) Ish kreu i agjencisë britanike të inteligjencës M16, Sir Richard Dearlove, tha se ai beson se virusi COVID-19 u krijua në një laborator dhe u përhap aksidentalisht. (jpost.com) Një studim i përbashkët britaniko-norvegjez pretendon se koronavirusi Wuhan (COVID-19) është një "kimera" e ndërtuar në një laborator kinez. (Taiwannews.com) Profesor Giuseppe Tritto, një ekspert i njohur ndërkombëtarisht në bioteknologji dhe nanoteknologji dhe president i Akademia Botërore e Shkencave dhe Teknologjive Biomjekësore (WABT) thotë se "Ajo ishte e inxhinierizuar gjenetikisht në laboratorin P4 (me përmbajtje të lartë) të Institutit Wuhan të Virologjisë në një program të mbikëqyrur nga ushtria kineze." (lifesitnews.com) Dhe i respektuar virolog kinez Dr. Li-Meng Yan, i cili iku nga Hong Kong pasi zbuloi njohuritë e Bejing për koronavirusin para se të dilnin raportet për të, deklaroi se "tregu i mishit në Wuhan është një ekran tymi dhe ky virus nuk është nga natyra… Vjen nga laboratori në Wuhan. ”(dailymail.co.uk) Megjithatë, do të ishte një gabim të miratoje një qëndrim fatalist se Amerika duhet të shembet në mënyrë të pashmangshme "sepse Bibla thotë kështu", nëse vërtet e bën. Përkundrazi, shembja e Amerikës, me të vërtetë e gjithë Perëndimit, është fryt i rebelimit të saj kundër Zotit.

Kriza shpirtërore përfshin të gjithë botën. Por burimi i tij është në Evropë. Njerëzit në Perëndim janë fajtorë për refuzimin e Zotit… Rënia shpirtërore ka një karakter shumë perëndimor. - Kardinal Sara, Herald katolik5th prill, 2019

Siç thuhet se Zoti ynë i tha dje shikuesit italian Valeria Capponi:

Unë nuk jam ai që ju dënoj, por ju vetë me veprimet tuaja të mbrapshta po tërheq Satanain dhe të gjithë shpirtrat e tjerë të këqij. -Shtator 30th, 2020

… Dhe Zoja i thotë Gisella Cardia:

Ju pyesni veten: pse duhet toka të pastrohet ashpër? Çfarë prisnit pas gjithë mëkateve të bëra !! Ju besoni në një Zot të mëshirshëm dhe [akoma] jo në drejtësinë e Tij. - 29 shtator 2020

Ju thoni: "Rruga e Zotit nuk është e drejtë!" Dëgjoni tani, shtëpi e Izraelit: A është rruga ime e padrejtë? A nuk janë të padrejta mënyrat tuaja? (Ezekieli 18:25)

 

RESTRAINER është ngritur

Kjo na kthen prapa pse Amerika është çuditërisht qendra e vëmendjes së botës: Unë mendoj se njerëzit e perceptojnë domethënien e saj profetike. Shërbëtori venezuelian i Zotit Maria Esperanza një herë tha se mendonte se Shtetet e Bashkuara "duhet të shpëtojnë botën". Dhe këtu mund të jetë arsyeja pse: republika amerikane dhe demokracia perëndimore, të cilën Shtetet e Bashkuara mbështesin në thelb nga ushtria e saj, është me të vërtetë një zgjatim i Perandoria Romake, e cila kurrë nuk u shemb plotësisht. Prandaj, I krishterë Amerika, pjesërisht, po e frenon këtë perandori globale komuniste nga njëra anë; nga ana tjetër, forcat e errëta masonike që e kanë përdorur atë po përgatisin shkatërrimin e saj. Oh, sa është duke u shfaqur plotësisht ky konflikt!

Pra, kur mbetjet e kësaj Perandorie Romake shemben - kjo, thonë Etërit e Kishës, është kur "kafsha" ngrihet në vendin e tyre. 

Tani kjo fuqi frenuese [pranohet] përgjithësisht të jetë perandoria Romake Unë nuk pranoj që perandoria Romake është zhdukur. Larg nga ajo: perandoria Romake mbetet edhe sot e kësaj dite… Dhe ndërsa brirët, ose mbretëritë, ekzistojnë akoma, në fakt, për pasojë ne nuk kemi parë ende fundin e perandorisë Romake. - Kardinali i bekuar John Henry Newman (1801-1890), Kohët e Antikrishtit, Predikimi 1

Por kur ai kryeqytet i botës do të ketë rënë dhe do të ketë filluar të jetë një rrugë… kush mund të dyshojë se fundi tani ka mbërritur në punët e njerëzve dhe të gjithë botës? —Laktanti, babai i kishës, Institutet Hyjnore, Libri VII, Ch. 25, "I kohëve të fundit dhe i qytetit të Romës ”; shënim: Lactantius vazhdon të thotë se shembja e Perandorisë Romake nuk është fundi i botës, por shënon fillimin e një mbretërimi "një mijë vjeçar" të Krishtit në Kishën e Tij, pasuar nga konsumimi i të gjitha gjërave. Shiko Si epoka ishte e humbur

Shën Pali flet për një “kufizues”Duke mbajtur prapa“ të paligjshmin ”të cilit i paraprin një revoltë ose revolucion. Duke qenë se Perandoria Romake u konvertua në Krishterim, sot, mund të konsiderohet civilizimi Perëndimor si një përzierje e rrënjëve të saj të krishtera / politike.

Kjo revoltë [apostazia], ose rënia, përgjithësisht kuptohet, nga etërit e lashtë, e një revolte nga perandoria Romake, e cila u shkatërrua e para, para ardhjes së Antikrishtit. Ndoshta, mund të kuptohet gjithashtu për një revoltë të shumë kombeve nga Kisha Katolike e cila, pjesërisht, ka ndodhur tashmë, me anë të Mahomet, Luther, etj. Dhe mund të supozohet se do të jetë më e përgjithshme në ditët e të Antikrishtit. - shënimi në 2 Thesalëve 2: 3, Bibla e Shenjtë Douay-Rheims, Baronius Press Limited, 2003; f. 235

Prandaj, rënia e Amerikës dhe përmbysja e Kishës, veçanërisht e papati, paralajmëroj ardhjen e Antikrishtit. Kjo është arsyeja pse paralelet midis Presidentit Donald Trump dhe Papa Françeskut janë krejtësisht spektakolare pasi ato padashur dhe në mënyrë efektive po përdoren si instrumente të Shoshimi i Madh që aktualisht po ndodh (shih Agjitatorët ).

 

KONFIRMAT PROFETIKE

Në mbyllje, unë dua të mbështetem përsëri në paralajmërimet që gjenden edhe në profeci. Amerika (dhe Perëndimi) janë gati të përulen - por edhe të pastrohen. Kjo është mjaft e qartë. Akoma, disa nga të krishterët më të mrekullueshëm dhe të përkushtuar që njoh në botë jetojnë në Shtetet e Bashkuara, një vend që nuk mund ta harrojmë ka qenë gjithashtu një nga më bujarët dhe më të guximshmit në dëshminë e saj për besimin. Zoti nuk do ta harrojë atë ... prandaj, me mëshirën e Tij, Ai do të pastrojeni atë së bashku me pjesën tjetër të botës duke lënë një mbetje në mes të saj.

Papa Benedikti XVI paralajmëroi:

Kërcënimi i gjykimit gjithashtu na shqetëson neve, Kisha në Evropë, Evropë dhe Perëndim në përgjithësi… Zoti gjithashtu po bërtet në veshët tanë… "Nëse nuk pendoheni, unë do të vij te ju dhe do të heq shandanin tuaj nga vendi i saj." Drita mund të na hiqet gjithashtu dhe ne bëjmë mirë ta lëmë këtë paralajmërim të zhurmojë me seriozitetin e tij të plotë në zemrat tona, ndërsa i thërrasim Zotit: "Na ndihmo të pendohemi!" -Hapja e Homelit, Sinodi i Ipeshkvijve, 2 tetor 2005, Romë

Jezusi tek shikuesi Amerikan, Jennifer, Maj 22nd, Hits:

Unë qaj sot fëmijët e mi, por janë ata që nuk po i binden paralajmërimeve të Mia që do të qajnë nesër. Erërat e pranverës do të shndërrohen në pluhurin në rritje të verës pasi bota do të fillojë të duket më shumë si një shkretëtirë. Para se njerëzimi të jetë në gjendje të ndryshojë kalendarin e kësaj kohe do të keni qenë dëshmitarë të kolapsit financiar. Vetëm ata që i kushtojnë vëmendje paralajmërimeve të Mia që do të përgatiten. Veriu do të sulmojë Jugun ndërsa dy Korenë bëhen në luftë me njëra-tjetrën. Jeruzalemi do të tronditet, Amerika do të bjerë dhe Rusia do të bashkohet me Kinën për t'u bërë diktatorë të botës së re. Unë lutem në paralajmërimet e dashurisë dhe mëshirës, ​​sepse unë jam Jezusi dhe dora e drejtësisë së shpejti do të mbizotërojë.

Jezusi tek shikuesi italian, Gisella Cardia, Shtator 8th, 2020:

Fëmijë, mbetja ime nuk do të ketë asgjë nga frika sepse engjëjt dhe kryeengjëjt e mi do t'ju mbrojnë. Lutuni për Amerikën, e cila së shpejti do të pijë kupën e hidhur.

Gusht 18th, 2020:

Unë ju kërkoj që të mos e braktisni kurrë lutjen: ajo do të jetë arma e vetme që do t'ju mbrojë. * Kisha është në konflikt: Peshkopët kundër Peshkopëve, Kardinalët kundër Kardinalët. Lutuni për Amerikën sepse do të ketë konflikte të mëdha me Kinën. Fëmijët e mi, ju kërkoj të bëni rezerva ushqimi për të paktën tre muaj. Unë tashmë ju kisha thënë se liria e dhënë për ju do të ishte një iluzion - do të detyroheni edhe një herë të qëndroni në shtëpitë tuaja, por këtë herë do të jetë më keq sepse lufta civile është afër.

Shikuesi i pretenduar kanadez, Fr. Michel Rodrigue, thotë se atij iu dhanë zbulimet e mëposhtme kthjelluese:

Tani, Satani nuk ka më kohë. Ai do të fillojë një luftë bërthamore që do të jetë globale - lufta e tretë botërore - lufta e tij kundër gjithë njerëzimit… Shtatë raketa bërthamore do të lejohen të godasin Shtetet e Bashkuara si rezultat i neverive të tyre. Shumë raketa bërthamore do të tërhiqen nga dora e Zotit sepse Amerika lutet me Chaplet Hyjnore Mëshirë. - krh. countdowntothekingdom.com

Disa të krishterë ungjillorë amerikanë po thonë pothuajse të njëjtën gjë si këta shikues, të tilla si Jonathan Cahn dhe Dana Coverstone.

Nga ana ime, kur udhëtova nëpër Shtetet e Bashkuara në turne koncertesh rreth vitit 2005, Zoti zbuloi disa fjalë të paharrueshme dhe imazhe të brendshme. Ndërsa po binim në autostradë një ditë, dëgjova në zemrën time, “Këto rrugë janë të shtruara me iluzione (dmth. borxhi)… Të gjitha këto iluzione do të bien ”. Ndonjëherë nga blu, Zoti dukej sikur thoshte, "Kjo ndërtesë nuk do të jetë më në këmbë" or "Ajo urë nuk do të jetë më atje". Unë do të hyja në një Walmart dhe papritmas "do ta shihja" atë bosh, të plaçkitur dhe në çrregullim. Kur kaluam nëpër stendat e pagesave, unë kisha një ndjenjë mbizotëruese të shpirtit të Antikrishtit dhe që këto do të përdoren një ditë për të kontrolluar rrjedhën e njerëzve… Dhe pastaj në vitin 2008, unë ndjeva Zojën duke thënë:

Shumë shpejt tani… Ekonomia, pastaj shoqërore, pastaj rendi politik do të bjerë si domino dhe prej tyre, një Rend i Ri Botëror do të ngrihet.

Unë e di mirë se disa nga këto mund të jenë të frikshme për lexuesit. Por me të vërtetë, ajo që është më e frikshme për mua është mendimi se rinia e këtij brezi, e lënë praktikisht pa bari, do të përfshihet dhe mashtrohet nga ky revolucion Marksist; që gjaku i të palindurve dhe të moshuarve tanë do të vazhdojë të derdhet përmes abortit dhe eutanazisë; se pornografia do të vazhdonte të shkatërronte mendjet pjellore të burrave dhe grave; që tarifa e zbrazët dhe e paperëndishme që ne e quajmë "argëtim" do të vazhdonte të mpinte këtë brez dhe se shumë do të vdisnin pa atë hir shpëtues të fituar për ne nga Zoti ynë Jezus. Kjo është tragjedia më e keqe nga të gjitha - jo fundi i shoqërisë sonë konsumiste.

nga Tianna WilliamsPa asnjë shenjë të ndonjë lloj pendimi kombëtar në horizont - jo, debati i parë presidencial ishte një termometër profetik i kutisë së Amerikës - shumë prej kësaj duket e pashmangshme. Por ajo që nuk është e pashmangshme është fitorja e Satanit mbi shpirtrat. Përmes lutjes, agjërimit dhe dëshmisë sonë të guximshme të Ungjillit, le të rrëmbejmë nga kapja e Satanait sa më shumë shpirtra. Zoti mund dhe do ta rindërtojë këtë botë për një Epoka e Paqes; por shpirtrat mund të humbin për përjetësinë. Ky duhet të jetë fokusi ynë tani - jo humbja e komoditetit dhe stilit të jetës tonë. Siç tha Papa Benedikti kur krahasoi Perëndimin me shembjen e Perandorisë Romake, ne duket se kemi arritur në pikën ku gjithçka që mund të na shpëtojë tani është fuqia e Zotit.

Derisa ta pranojmë atë, pse nuk do të vazhdonte Stuhia?

Shpërbërja e parimeve kryesore të ligjit dhe e qëndrimeve themelore morale që i mbështesnin ato hapën digat të cilat deri në atë kohë kishin mbrojtur bashkëjetesën paqësore midis popujve. Dielli po perëndonte mbi një botë të tërë. Fatkeqësitë e shpeshta natyrore e rritën edhe më tej këtë ndjenjë të pasigurisë. Nuk kishte asnjë pushtet në sy që mund ta ndalte këtë rënie. Aq më këmbëngulës, pra, ishte thirrja e fuqisë së Zotit: lutja që ai të vinte dhe të mbronte popullin e tij nga të gjitha këto kërcënime. —POPA BENEDICT XVI, Fjalimi drejtuar Kurisë Romake, 20 dhjetor 2010; katolike.co.uk

Njerëzimi nuk do të ketë paqe derisa të kthehet me besim te mëshira ime. -Mëshira Hyjnore në Shpirtin Tim, Ditari, n. 300

 

LIDHJE ME LIDHJE

Misteri Babilonia

Rënia e Babilonisë së Misterit

Heqja e Frenuesit

Shtatë vulat e revolucionit

Kur komunizmi kthehet

Profecia e Isaisë për Komunizmin Global

Përplasja e mbretërive

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 "Organizimi i Shoqërive të Fshehta ishte i nevojshëm për të shndërruar teorizimet e filozofëve në një sistem konkret dhe të frikshëm për shkatërrimin e civilizimit." —Stephen, Mahowald, Ajo do të shtypë kokën tënde, Kompania Botuese MMR, f. 4
2 Ibid.
3 shih Përplasja e Dy Mbretërive
4 “Fatkeqësisht, rezistenca ndaj Frymës së Shenjtë të cilën Shën Pali thekson në dimensionin e brendshëm dhe subjektiv si tensioni, lufta dhe rebelimi që ndodhin në zemrën e njeriut, gjen në çdo periudhë të historisë dhe veçanërisht në epokën moderne dimensionin e saj të jashtëm, i cili merr formë konkrete si përmbajtje e kulturës dhe civilizimit, si një sistem filozofik, një ideologji, një program për veprim dhe për formësimin e sjelljes njerëzore. Ai arrin shprehjen e tij më të qartë në materializëm, si në formën e tij teorike: si një sistem mendimi, ashtu edhe në formën e tij praktike: si një metodë e interpretimit dhe vlerësimit të fakteve, dhe po kështu si një program i sjelljes përkatëse. Sistemi i cili është zhvilluar më së shumti dhe ka çuar në pasojat e tij ekstreme praktike, kjo formë e mendimit, ideologjisë dhe praksës është materializmi dialektik dhe historik, i cili ende njihet si thelbi thelbësor i marksizmit. " —POPA JOHN PAUL II, Dominum et Vivificantem, n 56
5 Rev 17: 5
6 shih Ajo do të shtypë kokën tënde nga Stephen Mahowald, f. 100; 123
7 shih Pandemia e Kontrollit   1942 ynë
8 p.sh. shikoj Blake Lively dëshmi
9 fightthenewdrug.org
10 shih Ferri i Liruar
11 shih Vakumi i Madh Paganizmi i Ri - Pjesa I
12 Dëshmia, sipas shkencëtarëve, vazhdon të rritet se COVID-19 ishte manipuluar ndoshta në një laborator para se të lëshohej aksidentalisht ose qëllimisht në popull. Ndërsa disa shkencëtarë në Mbretërinë e Bashkuar pohojnë se COVID-19 erdhi vetëm nga origjina natyrore, (nature.com) një letër nga Universiteti i Teknologjisë i Kinës Jugore pretendon se "virusi vrasës ndoshta ka origjinën nga një laborator në Wuhan." (16 Shkurt, 2020; dailymail.co.uk) Në fillim të shkurtit 2020, Dr. Francis Boyle, i cili hartoi "Aktin Biologjik të Armëve" të SH.B.A.-së, dha një deklaratë të hollësishme duke pranuar se 2019 Wuhan Coronavirus është një Armë Fyese e Luftës Biologjike dhe që Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) tashmë e di për këtë (krh. zerohedge.com) Një analist izraelit i luftës biologjike tha të njëjtën gjë. (26 Jan, 2020; larjeontimes.com) Dr. Peter Chumakov i Institutit Engelhardt të Biologjisë Molekulare dhe Akademisë Ruse të Shkencave pohon se "ndërsa qëllimi i shkencëtarëve Wuhan për krijimin e koronavirusit nuk ishte i dëmshëm - përkundrazi, ata po përpiqeshin të studionin patogjenizmin e virusit ... Ata bënë absolutisht gjëra të çmendura ... Për shembull, fut në gjenom, i cili i dha virusit aftësinë për të infektuar qelizat njerëzore. "(zerohedge.com) Profesori Luc Montagnier, fitues i Çmimit Nobel për Mjekësi 2008 dhe njeriu që zbuloi virusin HIV në 1983, pretendon se SARS-CoV-2 është një virus i manipuluar që u lëshua aksidentalisht nga një laborator në Wuhan, Kinë. (Krhs. mercola.com) A dokumentar i ri, duke cituar disa shkencëtarë, tregon COVID-19 si një virus i inxhinieruar. (mercola.com) Një ekip shkencëtarësh australianë ka prodhuar prova të reja se koronavirusi i ri tregon shenja "të ndërhyrjes njerëzore" (lifesitenews.com; larjeontimes.com) Ish kreu i agjencisë britanike të inteligjencës M16, Sir Richard Dearlove, tha se ai beson se virusi COVID-19 u krijua në një laborator dhe u përhap aksidentalisht. (jpost.com) Një studim i përbashkët britaniko-norvegjez pretendon se koronavirusi Wuhan (COVID-19) është një "kimera" e ndërtuar në një laborator kinez. (Taiwannews.com) Profesor Giuseppe Tritto, një ekspert i njohur ndërkombëtarisht në bioteknologji dhe nanoteknologji dhe president i Akademia Botërore e Shkencave dhe Teknologjive Biomjekësore (WABT) thotë se "Ajo ishte e inxhinierizuar gjenetikisht në laboratorin P4 (me përmbajtje të lartë) të Institutit Wuhan të Virologjisë në një program të mbikëqyrur nga ushtria kineze." (lifesitnews.com) Dhe i respektuar virolog kinez Dr. Li-Meng Yan, i cili iku nga Hong Kong pasi zbuloi njohuritë e Bejing për koronavirusin para se të dilnin raportet për të, deklaroi se "tregu i mishit në Wuhan është një ekran tymi dhe ky virus nuk është nga natyra… Vjen nga laboratori në Wuhan. ”(dailymail.co.uk)
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE dhe tagged , , , , , , , .