Konvergjenca dhe Bekimi


Perëndimi i diellit në syrin e një uragani

 


DISA
vite më parë, unë ndieva që Zoti thoshte se kishte një Stuhi e Madhe duke ardhur mbi tokë, si një uragan. Por kjo Stuhi nuk do të ishte një e natyrës mëmë, por e krijuar nga njeri vetë: një stuhi ekonomike, shoqërore dhe politike që do të ndryshonte faqen e tokës. Ndjeva që Zoti më kërkoi të shkruaj për këtë Stuhi, për të përgatitur shpirtrat për atë që po vjen - jo vetëm për Konvergjencë e ngjarjeve, por tani, një ardhje Bekim. Ky shkrim, në mënyrë që të mos jetë shumë i gjatë, do të fus temat kryesore të fusnotës që unë tashmë i kam zgjeruar diku tjetër

 

KONVERGJENCA

Sa më afër të lëvizë drejt syrit të një uragani, aq më të fuqishme bëhen erërat. E ndieva që Zoti thoshte se, ndërsa i afroheshim “syrit të stuhisë”, ne do të shihnim ngjarje të trazuara të shumëfishohen, njëra mbi tjetrën. Çfarë lloj ngjarjesh? vulat e Zbulesës. [1]shih Shtatë Vulat e Revolucionit Ndërsa shikojmë se çfarë po ndodh çdo ditë në botë sot, a nuk po i shohim saktësisht kushtet që këto ngjarje të zhvillohen tani, pothuajse në mënyrë eksponenciale? Vetëm konsideroni:

Vula e Dytë: një ngjarje ose një seri ngjarjesh që, sipas Shën Gjonit, "Hiq paqen nga toka, në mënyrë që njerëzit të masakrojnë njëri-tjetrin." [2]krh. Zb 6:4 Ndërsa shikojmë tensionet midis Kinës dhe Japonisë, Rusisë dhe Perëndimit, Izraelit dhe Iranit, Koreve të Veriut dhe Jugut ... çdonjëri prej tyre, ose një kombinim i të gjithë atyre, mund të shkojë në Botë Bota III. Siç kanë paralajmëruar papët më parë, ky është pikërisht plani i Illuminati dhe atyre shoqërive sekrete që kërkojnë të "komunikojnë" botën. [3]shih Revolucioni i Madh! Motoja e tyre: "Urdhëroni nga kaosi".

Vula e tretë: "Një racion gruri kushton një ditë pagese ..." [4]krh. Rev 6: ^ Shumë thjesht, kjo vulë flet për hiper-inflacion. Ekonomistët dhe ekspertët e tregut po dalin një nga një tani, duke folur në termat më të tmerrshëm, të një përplasjeje të ardhshme në të ardhmen e afërt që do të jetë 'e tmerrshme', duke çuar në kaos civil. [5]shih 2014, dhe Bisha në rritje

Vula e katërt: revolucioni global i nisur nga lufta, kolapsi ekonomik dhe kaosi çon në vdekje masive nga "Shpatë, uri dhe murtaja". [6]krh. Zbul. 6: 8; krh. Mëshira në Kaos Më shumë se një virus, qoftë Ebola, Gripi i Shpendëve, Murtaja e Zezë, apo "superbakra" që shfaqen në fund të kësaj epoke anti-biotike, janë gati të përhapen në të gjithë botën. Një pandemi globale pritet që prej disa kohësh. Shpesh është në mes të katastrofave që viruset përhapen më shpejt.

Vula e Pestë: Shën Gjoni sheh një vizion të dëshmorëve që thërrasin për drejtësi. Si në revolucionet e kaluara, të tilla si Revolucioni Francez ose Revolucioni Komunist - të dy prodhuar nga shoqëri sekrete - Krishterimi bëhet një objektiv qendror dhe nuk do të jetë më ndryshe. Përçmimi në rritje ndaj Kishës Katolike sot është i dukshëm dhe tashmë - përmes Xhihadit Islamik - ajo po jeton këtë martirizim ndërsa Lindja e Mesme po zbrazet nga të krishterët e saj. 

Vula e Gjashtë: Ndërsa këto ngjarje sipër bashkohen të gjitha menjëherë, duke shkaktuar trazira të jashtëzakonshme në të gjithë botën, Vula e Gjashtë është thyer - një tërmet global, një Dridhje e madhe [7]shih Lëkundje e Madhe, Zgjim i Madh ndodh ndërsa qiejtë pastrohen dhe gjykimi i Zotit perceptohet në brendësi të çdo shpirti. Isshtë një "ndriçim i ndërgjegjes", a paralajmërim, që na sjell në syri i stuhisë. [8]shih Syri i Stuhisë Ndërsa shikojmë numrin e madh të tërmeteve të mëdha që ndodhin në të gjithë botën tani, dhe të tjerët në vende të papritura, besoj se janë lajmëtarët të kësaj dridhjeje të ndërgjegjes që do të vijë, e cila do t'i hapë zemrat Bekimit të ardhshëm Vula e Shtatë, "syri i stuhisë".

… Kishte heshtje në parajsë për rreth gjysmë ore. (Zbul. 8: 1)

 

Mos kini frikë!

Vëllezër dhe motra, e kuptoj që të gjitha sa më sipër që kam përshkruar janë tmerruese për disa. Në të vërtetë, do të ishte e pabesueshme nëse nuk do t'i lexonim këto gjëra çdo ditë në tituj. [9]shih Paralajmërime në erë Urtësia dhe Konvergjenca e Choas Dhe kështu, shumë po tremben - dhe frika paralizon. [10]shih Shpirti i paralizuar Jezusi po nuk duam që të kemi frikë! Përsëri dhe përsëri në Ungjij, na thuhet "mos ki frikë". [11]p.sh. Mat 10:28; 10:31; Mk 5:36; 6:50; Gjn 14:27 Sprovat që do të vijnë, veçanërisht në Kishë, do të kërkojnë një hir të madh në mënyrë që ajo të mund të ndjekë Zotin e saj përmes saj pasionin e vet, kështu që ajo do nuk kini frikë Isshtë i njëjti hir i dhënë Jezusit në Kopshtin e Gjetsemanit:

Dhe për ta forcuar, iu shfaq një engjëll nga qielli. (Luka 22:43)

Ka vetëm një vajosje që është mjaft e fortë për të përmbushur vdekjen dhe kjo është vajosja e Shpirtit të Shenjtë, dashurisë për Zotin. —BENEDIKTI XVI, Madhështor, Java e Shenjtë 2014, f. 49

Me cilin "engjëll" do të vijë ky "vajosje e Shpirtit të Shenjtë"? Do të vijë by do të thotë ndërmjetësimi i fuqishëm i Zemrës së Papërlyer të Marisë, Bashkëshortit të Tij të dashur. Ndërsa profetizoi i Bekuari Gjon Pali II,

Krishti do të pushtojë përmes saj sepse Ai dëshiron që fitoret e Kishës tani dhe në të ardhmen të lidhen me të OPPOPE JOHN PAUL II, Kalimi i Pragut të Shpresës, P. 22

… E lidhur me Gruan që shtyp kokën e gjarprit. [12]krh. Zan 3:15 Sheshtë ajo që është shfaqur në këto "kohërat e fundit" dhe është mbledhur përsëri, si të thuash, në "dhomën e sipërme" me fëmijët e saj ndërsa presim edhe një herë Rrëshaja e re. Sepse siç tha Pali VI, kjo është shpresa e vetme e botës së mbetur.

Jo se Rrëshaja ka pushuar kurrë së qeni një aktualitet gjatë gjithë historisë së Kishës, por aq të mëdha janë nevojat dhe rreziqet e epokës së tanishme, kaq i gjerë horizonti i njerëzimit i tërhequr drejt bashkëjetesës botërore dhe i pafuqishëm për ta arritur atë, sa që atje nuk është shpëtim për të, përveçse në një derdhje të re të dhuratës së Zotit. —POPULLI PAUL VI, Gaudete në Domino, 9 maj, 1975, Sekti. VII; www.vatican.va

… Le të kërkojmë nga Zoti hirin e një Pentekosti të ri… Mund të ketë gjuhë zjarri, duke ndërthurur dashurinë e djegur të Zotit dhe të fqinjit me zell për përhapjen e Mbretërisë së Krishtit, zbresin mbi të gjithë të pranishmit! —BENEDICT XVI, Homily, New York City, 19 Prill, 2008

 

BEKIMI

Papët e shekullit të kaluar janë lutur për një burim të ri të Shpirtit të Shenjtë mbi njerëzimin, [13]shih Kristmatike VI dhe Zoti i është përgjigjur asaj lutjeje në faza përmes të ndryshme lëvizjet: Communione e Liberazione, Focolare, Rinovimi Karizmatik, Ditët Botërore të Rinisë, lëvizja e re apologjetike dhe katekezë, dhe natyrisht, shfaqjet Mariane (megjithëse ne e kuptojmë, si Mediatrix të hirit, [14]shih Katekizmi i Kishës Katolike, n 969 Nëna e Bekuar ka një dorë në të gjitha këto lëvizje). Të gjitha këto hire e kanë përgatitur Kishën për orë të dëshmitarit të saj më të madh. Por besoj se ka edhe një fazë, dhe Zoja tani po na kërkon të bëhemi gati për të.

Themeli për këtë fazë tjetër u vendos në Fatima kur Zoja i tha Zonjës Lucia:

Zemra ime e Papërlyer do të jetë streha juaj dhe mënyra që do t'ju çojë te Perëndia. - 13 qershor 1917, www.ewtn.com

Elizabeth Kindelmann (rreth 1913-1985) nga Budapesti, Hungari filloi të merrte mesazhe nga Jezusi dhe Maria në 1961. Në qershor të vitit 2009, Kardinali Peter Erdo, Kryepeshkop i Budapestit dhe President i Këshillit të Konferencave Episkopale të Evropës, dha sanksionim autorizimin e publikimit të mesazheve të dhëna për një periudhë njëzet vjeçare. Elizabeth gjithashtu dëgjoi Parajsën të paralajmëronte për një Stuhi të ardhshme - dhe t0 habinë time, një si një uragan:

Shpirtrat e zgjedhur do të duhet të luftojnë Princin e Errësirës. Do të jetë një stuhi e frikshme - jo, jo një stuhi, por një uragan që shkatërron gjithçka! Ai madje dëshiron të shkatërrojë besimin dhe besimin e të zgjedhurve. Unë do të jem gjithmonë pranë teje në stuhinë që tani po shpërthen. Une jam nena jote. Unë mund t'ju ndihmoj dhe dua! Ju do të shihni kudo dritën e Flakës sime të Dashurisë që mbin si një flakë rrufe që ndriçon Qiellin dhe tokën, dhe me të cilën unë do të ndez edhe shpirtrat e errët dhe të lëngshëm —Mesazh nga e Bekuara e Virgjëreshës Mari te Elizabeta Kindelmann

Shtë një hir që do të zgjojë shpirtrat dhe do t'i shkundë ata nga errësira e tyre.

Kjo Flakë plot bekime që buron nga Zemra ime e Papërlyer dhe që po ju jap juve, duhet të shkojë nga zemra në zemër. Do të jetë Mrekullia e Madhe e Satanait që verbon dritën ... Përmbytja e rrëmbyeshme e bekimeve që do të trondisë botën duhet të fillojë me numrin e vogël të shpirtrave më të përulur. Secili person që e merr këtë mesazh duhet ta marrë atë si ftesë dhe askush nuk duhet ta ofendojë e as ta injorojë atë —Ibid .; Shiko www.flameoflove.org

Ftesa është një thirrje për të përgatitje, e cila është një nga fjalët e para që ndjeva Zotin duke më kërkuar të shkruaja. [15]shih Përgatituni! Në një mesazh për Barbara Rose Centilli, mesazhet e supozuara të së cilës janë nën ekzaminim dioqezan, Shën Raphaeli gjoja i thotë asaj:

Dita e Zotit afrohet. Të gjithë duhet të jenë të përgatitur. Gati veten në trup, mendje dhe shpirt. Pastro veten. - Po aty, 16 shkurt 1998; (shih shkrimin tim në "Ditën e Zotit" të ardhshëm: Edhe dy ditë

Të dashur, ne jemi fëmijë të Zotit tani; ajo që do të jemi nuk është zbuluar ende. Ne e dimë që kur të zbulohet do të jemi si ai, sepse do ta shohim ashtu siç është. Çdokush që e ka këtë shpresë të bazuar në të e bën veten të pastër, pasi është i pastër. (1 Gjonit 3: 2-3)

Pastrohuni për çfarë? Në këtë drejtim, shfaqjet e pretenduara të Medjugorje marrin një domethënie kryesore. [16]shih Në Medjugorje Që nga viti 1981, Zoja është thuhet se do të shfaqet në rajonin e Ballkanit nën titullin "Mbretëresha e Paqes". Faqja e shfaqjeve ka qenë burimi i dhjetëra mijëra konvertimeve, qindra shërimeve të dokumentuara dhe thirrjeve të shumta për priftërinë. Komisioni Ruini, i caktuar nga Vatikani për të studiuar shfaqjet e Medjugorje, ka vendosur me shumicë dërrmuese se shtatë shfaqjet e para ishin "të mbinatyrshme", sipas Vatikani i brendshëmPër vite me radhë, mesazhi i Zojës sonë ka qenë një jehonë e Shën Ralphael më lart: përgatitni trupin, mendjen dhe shpirtin tuaj përmes lutjes, agjërimit, meditimit mbi Fjalën e Zotit, Rrëfimit të shpeshtë dhe pjesëmarrjes së sinqertë në meshë. Disa njerëz e kanë të vështirë duke besuar se Zoja mund të vinte në tokë për të përsëritur të njëjtin mesazh për Kishën për më shumë se 30 vjet. Por atëherë, sa njerëz po e bëjnë këtë? Sa njerëz janë të përgatitur? Sa janë përgjigjur? 

Pra, ajo flet shumë, kjo "Virgjëresha e Ballkanit"? Ky është mendimi sardonik i disa skeptikëve të paepur. A kanë ata sy por nuk shohin, dhe veshët por nuk dëgjojnë? Shtë e qartë se zëri në mesazhet e Medjugorje është ai i një gruaje amtare dhe të fortë që nuk i përkëdhel fëmijët e saj, por i mëson, i nxit dhe i shtyn ata të marrin përgjegjësi më të madhe për të ardhmen e planetit tonë: 'Një pjesë e madhe e asaj që do të ndodhë varet nga lutjet tuaja ' Ne duhet ta lejojmë Zotin gjatë gjithë kohës që dëshiron të marrë për shpërfytyrimin e të gjitha kohërave dhe hapësirave përpara Fytyrës së Shenjtë të Atij që është, ishte dhe do të vijë përsëri. - Peshkopi Gilbert Aubry i Shën Denis, ishulli Reunion; Perpara per "Medjugorje: vitet '90 - Triumfi i Zemrës" nga Sr. Emmanuel

Ajo që do të "ndodhë" po afrohet. Në dy muajt e fundit (2014), Zoja ka treguar katër herë në muajin e saj dhe mesazh vjetor për përgatitjen e një "bekimi". Më 2 Mars 2014, Zoja thuhet të ketë thënë përmes shikuesit, Mirjana:

… Lutuni me përkushtim të përulur, bindje dhe besim të plotë te Ati Qiellor. Besoj siç kam besuar kur më është thënë se do të sjell bekimin e premtimit. Nga zemrat tuaja, nga buzët tuaja, gjithmonë dilni 'U bëftë vullneti juaj!' Prandaj, ki besim dhe lutu që unë të mund të ndërmjetësoj për ty përpara Zotit, që ai t'ju japë Bekimin Qiellor dhe t'ju mbush me Shpirtin e Shenjtë. -medjugorje.org

Kjo evokon vizionin e Bekuar Anne Catherine Emmerich (rreth 1774-1824) në të cilën ajo pa, nga Zemra e Papërlyer e Marisë, një hir që rridhte në Kishë që mblidhte shpirtrat te Krishti. Dikush mendon nëse kjo nuk është diçka si "shenja" që Zoja tha se do të lihej në disa site shfaqjeje në të gjithë botën

Unë pashë një zemër të kuqe të shndritshme që notonte në ajër. Nga njëra anë derdhej një rrymë drite e bardhë në plagën e Anës së Shenjtë dhe nga ana tjetër një rrymë e dytë binte mbi Kishën në shumë rajone; rrezet e tij tërhoqën shumë shpirtra të cilët, nga Zemra dhe rryma e dritës, hynë në anën e Jezusit. Më thanë se kjo ishte Zemra e Marisë. - E bekuar Catherine Emmerich, Jeta e Jezu Krishtit dhe Zbulesat Biblike, Vëllimi 1, f. 567-568.

Më 18 Mars të këtij viti, Zoja e Medjugorjes vazhdoi këtë temë me Mirjana, duke zbuluar se hiri që po vjen është i dyfishtë në natyrë:

Përmes dashurisë suaj për Birin tim dhe përmes lutjes suaj, unë dëshiroj që drita e Zotit t'ju ndriçojë dhe mëshira e Zotit t'ju mbush. Në këtë mënyrë, unë dëshiroj që errësira dhe hija e vdekjes që dëshiron të të përfshijë dhe të mashtrojë, të dëbohen. Dëshiroj që ju të ndjeni gëzimin e bekimit të premtimit të Zotit. - Po aty.

Këtu, Zoja po tregon se Zoti do të derdhë një hir që gjithashtu do të zhdukë përfundimisht frikën dhe "hijen e vdekjes". Zoja, e cila njihet si "agimi" dhe është një pasqyrë dhe "imazh i Kishës që do të vijë", po pasqyron këtu fjalët profetike të Piut XII:

Por edhe kjo natë në botë tregon shenja të qarta të një agimi që do të vijë, e një dite të re që merr puthjen e një të re dhe më të shkëlqyeshme dielli is Një ringjallje e re e Jezusit është e nevojshme: një ringjallje e vërtetë, e cila nuk pranon më zotëri të vdekjes… Tek individët, Krishti duhet të shkatërrojë natën e mëkatit të vdekshëm me agimin e hirit të rifituar. Në familje, nata e indiferencës dhe e ftohtësisë duhet t'i japë vendin diellit të dashurisë. Në fabrika, në qytete, në kombe, në tokë keqkuptimi dhe urrejtje nata duhet të rritet e ndritshme si dita, nox sicut vdes ndriçues, dhe grindjet do të pushojnë dhe do të ketë paqe. -Urbi dhe Orbi adresa, 2 Mars 1957; vatikan.va

Kisha duhet të kalojë akoma përmes Pasionit, luginës së hijes së vdekjes, por ajo nuk do të ketë frikë nga asnjë e keqe sepse do të njohë Zotin - dhe Zoja - është në krah të saj. Kjo është pikërisht ajo që Jezusi e dinte para Pasionit të Tij:

Për hir të gëzimit që i rrinte përpara, ai duroi kryqin. (Heb 12: 2)

Zoja tha të njëjtën gjë përmes Elizabeth Kindelmann, se kjo Flakë e Dashurisë që do të vinte do të dëbojë të keqen dhe forcojnë shpirtrat.

Nxitoni, momenti është afër kur Flaka ime e Dashurisë do të shpërthejë dhe Satanai do të verbohet. Pra, dua që ju ta përjetoni këtë në mënyrë që të rrisni besimin tuaj tek unë. Nga kjo do të energjizoheni me një forcë dhe guxim të madh… Flaka do të ndizet në të gjithë kombet e shenjtëruar për mua dhe pastaj në të gjithë globin. —Diary, nga theflameoflove.org

Përsëri, përputhja e këtij mesazhi me mesazhet e tjera Mariane është e habitshme:

Dashuria e Zotit do të fillojë të rrjedhë përmes jush në botë, paqja do të fillojë të mbretërojë në zemrat tuaja dhe bekimi i Zotit do t'ju mbushë. —Zoja jonë e Medjugorjes te Marija, 25 mars 2014

Në zemër të këtyre mesazheve është Zoja duke përgatitur një ushtri për të shkuar në errësirën e kohërave tona dhe shpirtrat e lirë për Krishtin. Isshtë një i ri vajosja:

Fryma e Zotit, Zoti është mbi mua, sepse Zoti më ka vajosur; Ai më ka dërguar për t'u sjellë lajme të mira të pikëlluarve, për të lidhur zemrën e thyer dhe për t'u shpallur lirinë robërve c (krh. Isaia 61: 1)

Kjo është një i jashtëzakonshëm hir për një i jashtëzakonshëm koha Nëna jonë po përgatit fëmijët e saj për një Bekim që do të përmbytë botën:

'Lumenj me ujë të gjallë do të rrjedhin nga brenda tij.' [Jezusi] e tha këtë duke iu referuar Shpirtit… (Gjoni 7: 38-39)

Children fëmijët e mi të dashur, me zemra të hapura dhe plot dashuri, bërtasin emrin e Atit Qiellor që Ai t'ju ndriçojë me Shpirtin e Shenjtë. Përmes Frymës së Shenjtë ju do të bëheni një burim i dashurisë së Zotit. Të gjithë ata që nuk e njohin Birin tim, të gjithë ata që kanë etje për dashurinë dhe paqen e Birit tim, do të pinë nga kjo pranverë.—Zoja jonë e Medjugorjes në Mirjana, 2 Prill 2014

Në një mesazh për Elizabetën, Jezusi thotë:

Unë mund ta krahasoj këtë përmbytje të rrëmbyeshme (hiri) me Rrëshajën e parë. Do ta zhytë tokën me fuqinë e Shpirtit të Shenjtë. E gjithë njerëzimi do të ketë kujdes në kohën e kësaj mrekullie të madhe. Këtu vjen rrjedha e rrëmbyeshme e Flakës së Dashurisë së Nënës Sime më të Shenjtë. Bota e errësuar tashmë nga mungesa e besimit do të pësojë dridhje të frikshme dhe atëherë njerëzit do të besojnë! Këto tronditje do të japin lindjen e një bote të re me fuqinë e besimit. Besimi, i konfirmuar nga besimi, do të zërë rrënjë në shpirtra dhe kështu faqja e tokës do të ripërtërihet. Sepse kurrë nuk është dhënë një fluks i tillë hiri që kur Fjala u bë mish. Kjo ripërtëritje e tokës, e provuar nga vuajtjet, do të ndodhë përmes fuqisë dhe forcës lutëse të Zojës së Bekuar! —Jezusi te Elizabeth Kindelmann, Po aty.

Me leximin e parë, do të duket se Flaka e Dashurisë që do të derdhet (dhe tashmë ka filluar në disa) do të ndryshojë automatikisht botën menjëherë. Por ashtu si engjëlli në Gjetseman nuk i hoqi Pasionin e Krishtit, Flaka e Dashurisë nuk do të heqë Pasionin e Kishës, por do ta çojë atë në Ringjallje.

Në këtë drejtim, fjalët që i janë thënë Barbara Rose, gjoja nga Zoti At, kanë tonin dhe ekuilibrin e duhur të asaj që po vjen:

Për të kapërcyer efektet e jashtëzakonshme të brezave të mëkatit, unë duhet të dërgoj fuqinë për të thyer dhe transformuar botën. Por kjo rritja e fuqisë do të jetë e pakëndshme, madje e dhimbshme për disa. Kjo do të bëjë që kontrasti midis errësirës dhe dritës të bëhet edhe më i madh. —Nga katër vëllimet Duke parë me sytë e shpirtit, 15 nëntor 1996; siç citohet në Mrekullia e ndriçimit të ndërgjegjes nga Dr. Thomas W. Petrisko, f. 53

Kjo konfirmohet në mesazhet, gjoja edhe nga "Ati Qiellor", përcjellë në 1993 te një i ri Australian me emrin Matthew Kelly, të cilit i thanë për një ndriçim të ardhshëm të ndërgjegjes ose "gjykim të vogël".

Disa njerëz do të largohen edhe më shumë nga Unë, ata do të jenë krenarë dhe kokëfortë. Ata që pendohen do të marrin një etje të pashuar për këtë dritë… Të gjithë ata që Më duan do të bashkohen për të ndihmuar në formimin e thembrës që dërrmon Satanin. —Nga Mrekullia e ndriçimit të ndërgjegjes nga Dr. Thomas W. Petrisko, f.96-97

Mistiku i Venezuelës, Shërbëtori i Zotit Maria Esperanza (1928-2004), gjithashtu e vendosi këtë hir të ardhshëm si një shoshitje:

Ndërgjegjet e këtij populli të dashur duhet të tronditen në mënyrë të dhunshme në mënyrë që ata të mund të "vendosin shtëpinë e tyre në rregull" is Një moment i shkëlqyeshëm po afron, një ditë e shkëlqyer drite ... është ora e vendimit për njerëzimin. -Antikrishti dhe Kohët e Fundit, Fr. Joseph Iannuzzi, P. 37 (Vëllimi 15-n.2, Artikull i Veçantë nga www.sign.org)

 

SI T P P PRGATITEM

Në përmbledhje, ajo që po vjen është një Bekim që do të kulmojë me një derdhje globale të Shpirtit të Shenjtë dhe shkatërrimin ose "zinxhirimin" e fuqisë së Satanit dhe futjen në një "pranverë të re", [17]"Ndërsa mijëvjeçari i tretë i Shpengimit po afron, Zoti po përgatit një pranverë të madhe për Krishterimin dhe ne tashmë mund t'i shohim shenjat e tij të para." Le të na ndihmojë Maria, Ylli i Mëngjesit t'i themi me një zjarr gjithnjë të ri "po" planit të Atit për shpëtim që të gjitha kombet dhe gjuhët të mund të shohin lavdinë e tij. " —POPA JOHN PAUL II, Mesazh për Misionin Botëror të Dielën, nr.9, 24 Tetor 1999; www.vatican.va një rinovim i faqes së tokës dhe mbretërimi i Vullnetit Hyjnor. Mbi të gjitha, kjo është ajo për të cilën Kisha ka ndërmjetësuar në një prej lutjeve të saj zyrtare për vite me radhë:

Ejani, Shpirt i Shenjtë, mbushni zemrat e besnikëve tuaj
dhe ndez në to zjarrin e dashurisë sate.

V. Dërgoni Shpirtin tuaj dhe ata do të krijohen.
R. Dhe ju do të ripërtërini faqen e tokës.

Mesazhet përmbledhëse që ai dyshohet se i ka dëgjuar nga Zoja për dekadat dhe që kanë marrë gjithashtu Imprimatur, të ndjerin Fr. Stefano Gobbi tha në harmoni me të gjithë mistikët e mësipërm:

Vëllezër priftërinj, kjo [Mbretëria e Vullnetit Hyjnor], megjithatë, nuk është e mundur nëse, pas fitores së marrë mbi Satanin, pasi të keni hequr pengesën sepse fuqia e tij [Satanait] është shkatërruar… kjo nuk mund të ndodhë, përveçse nga një derdhja e Shpirtit të Shenjtë: Rrëshaja e Dytë. -http://www.mmp-usa.net/arc_triumph.html

Vëllezër dhe motra, unë dua t'ju pyes: pas gjithçkaje që keni lexuar, pas gjithçkaje që keni konsideruar më lart në frymën e "provës" së profecisë që Shën Pali na nxit të bëjmë, doni hirin e kësaj Flake të Dashurisë? Nëse përgjigjja juaj është po -"U bëftë vullneti yt! "- atëherë mos harro kohë nga ky moment në përgatitjen dhe kërkuar për atë. Për Jezusin tha: "Nëse ju, që jeni të lig, dini të bëni dhurata të mira fëmijëve tuaj, aq më tepër Ati qiellor do t'u japë Frymën e Shenjtë atyre që e pyesin atë." [18]krh. Lk. 11:13 Jezusi nuk dëshiron që ne të kemi frikë, por të guximshëm!

Jeta jonë do të ndryshojë shumë shpejt. Qielli e di këtë dhe ka bërë gjithçka në fuqinë e saj për të na bërë të gatshëm. Ju më keni dëgjuar duke ju thënë shumë herë se "koha është e shkurtër" [19]shih Kaq pak kohë ka mbetur We e kam dëgjuar Zojën tonë ta thotë këtë pa pushim. E megjithatë, ne jemi të tunduar për të rënë në gjumë [20]shih Ai Thërret Ndërsa Ne Slumber sepse ka kaluar një vit tjetër, ka kaluar një dekadë tjetër. Por shiko! Stuhia është këtu! Mos u mashtroni nga Satani. Kur forca e plotë e këtyre erërave uragane ndihet në të gjithë botën, shumë do të dëshirojnë për këto ditë të tanishme të përgatitjes. Por Zoti dëshiron që ne të përgatitemi për një epokë të re, një ditë të re, "Dita e Zotit". [21]shih I dashur Atë i Shenjtë… Ai po vjen!

Shenja do të vijë, nuk duhet të shqetësoheni për këtë. E vetmja gjë që do të doja të të tregoja është që të konvertohesh. Bëni të njohur atë për të gjithë fëmijët e mi sa më shpejt të jetë e mundur. Asnjë dhimbje, asnjë vuajtje nuk është shumë e madhe për mua që t'ju shpëtoj. Unë do t'i lutem Birit tim që të mos e ndëshkojë botën; por unë të lutem me ty, kthehu. Ju nuk mund ta imagjinoni atë që do të ndodhë dhe as atë që Ati i Përjetshëm do të dërgojë në tokë. Kjo është arsyeja pse ju duhet të konvertoheni! Hiqni dorë nga gjithçka. Bëni pendim. Shpreh falënderimet e mia për të gjithë fëmijët e mi që janë lutur dhe agjëruar. Të gjitha këto i çoj te Biri im Hyjnor në mënyrë që të siguroj një lehtësim të drejtësisë së Tij kundër mëkateve të njerëzimit. —Zoja e Medjugorjes, 24 qershor 1983; Post Mystic

Mbi të, ka tashmë sugjerime në fjalët e Nënës sonë se çfarë jemi thirrur të bëjmë për t'u përgatitur për këtë Bekim të ardhshëm. Por në janar (2014), unë u frymëzova nga leximet e përditshme në masë për të përshkruar një përgatitje që i bën jehonë sa më sipër. (Shih Pesë gurë të lëmuar).

Në të vërtetë, Shpirti i Shenjtë mund të na vijë tani, me ndërmjetësimin e fuqishëm të Zemrës së Papërlyer të Marisë, që Flaka e Dashurisë në të të shpërthejë në zemrat tona në një zjarr të shenjtërisë dhe fuqisë në mënyrë që Jezu Krishti të dashurohet dhe të i njohur në skajet e tokës dhe bota rinovohet përmes triumfit të Zemrës së Papërlyer.

Ne i lutemi ndërhyrjes së saj amtare që Kisha të bëhet një shtëpi për shumë popuj, një nënë për të gjithë popujt dhe që të hapet rruga për lindjen e një bote të re. Christshtë Krishti i Ngjallur që na thotë, me një fuqi që na mbush me besim dhe shpresë të palëkundur: "Ja, unë i bëj të gjitha gjërat të reja" (i jap supërxhiro 21: 5). Me Marinë përparojmë me besim drejt përmbushjes së këtij premtimi OPPOPE FRANCIS, Evangelii Gaudium, n 288

Të fuqizuar nga Shpirti dhe duke u mbështetur në vizionin e pasur të besimit, një brez i ri i të krishterëve po thirret për të ndihmuar në ndërtimin e një bote në të cilën dhurata e Zotit e jetës është e mirëpritur, e respektuar dhe e dashur - jo e refuzuar, e frikësuar si një kërcënim dhe e shkatërruar… I dashur miq të rinj, Zoti po ju kërkon të jeni profetë të kësaj epoke të re —POP BENEDIKTI XVI, Familjare, Dita Botërore e Rinisë, Sidnei, Australi, 20 korrik 2008

Në fillim të shfaqjeve të Medjugorje, Zoja thuhet se u dha këtë lutje të Shenjtërimit shikuesve që citon drejtpërdrejt "flakën e dashurisë".

O Zemra e Papërlyer e Marisë,
e mbushur me mirësi,
na tregoni dashurinë tuaj për ne.
Flaka e zemrës sate,
O Mari, zbrit mbi tërë njerëzimin.

Ne ju duam kaq shumë.
Përshtypni dashurinë e vërtetë në zemrat tona
që të mund të kemi një vazhdimësi
dëshira për Ty.

O Mari, zemër zemërbutë dhe e përulur,
na kujto kur jemi në mëkat.
Ju e dini që të gjithë njerëzit mëkatojnë.
Na dhuro me anë të
Zemra juaj e Papërlyer, të jetë
shëruar nga çdo sëmundje shpirtërore.

Duke vepruar kështu, atëherë do të jemi në gjendje
të shikoj mirësinë
të zemrës suaj amtare,
dhe kështu të shndërrohen përmes
flaka e Zemrës Sate. Amen

-Nga Medjugorje.com

 

Botuar për herë të parë më 15 Prill 2014. 

 

LIDHJE ME LIDHJE

 

Ju bekoj, dhe faleminderit.

Për të marrë La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Flamuri Tani i Fjalës

Bashkohu me Mark në Facebook dhe Twitter!
logoja e FacebookTwitterlogo

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 shih Shtatë Vulat e Revolucionit
2 krh. Zb 6:4
3 shih Revolucioni i Madh!
4 krh. Rev 6: ^
5 shih 2014, dhe Bisha në rritje
6 krh. Zbul. 6: 8; krh. Mëshira në Kaos
7 shih Lëkundje e Madhe, Zgjim i Madh
8 shih Syri i Stuhisë
9 shih Paralajmërime në erë Urtësia dhe Konvergjenca e Choas
10 shih Shpirti i paralizuar
11 p.sh. Mat 10:28; 10:31; Mk 5:36; 6:50; Gjn 14:27
12 krh. Zan 3:15
13 shih Kristmatike VI
14 shih Katekizmi i Kishës Katolike, n 969
15 shih Përgatituni!
16 shih Në Medjugorje
17 "Ndërsa mijëvjeçari i tretë i Shpengimit po afron, Zoti po përgatit një pranverë të madhe për Krishterimin dhe ne tashmë mund t'i shohim shenjat e tij të para." Le të na ndihmojë Maria, Ylli i Mëngjesit t'i themi me një zjarr gjithnjë të ri "po" planit të Atit për shpëtim që të gjitha kombet dhe gjuhët të mund të shohin lavdinë e tij. " —POPA JOHN PAUL II, Mesazh për Misionin Botëror të Dielën, nr.9, 24 Tetor 1999; www.vatican.va
18 krh. Lk. 11:13
19 shih Kaq pak kohë ka mbetur
20 shih Ai Thërret Ndërsa Ne Slumber
21 shih I dashur Atë i Shenjtë… Ai po vjen!
Postuar ne BALLINA, MARY, KOHA E HIRES.