Diga po shpërthen

 

KJO javë, Zoti po flet disa gjëra shumë të rënda në zemrën time. Unë jam duke u lutur dhe agjëruar për drejtim më të qartë. Por kuptimi është se "diga" është gati të shpërthejë. Dhe vjen me një paralajmërim:

 "Paqe, paqe!" thonë ata, megjithëse nuk ka paqe. (Jr 6:14)

Unë lutem që është diga e Mëshirës Hyjnore, dhe jo Drejtësia.

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, SHENJAT.