Fundi i epokës sonë

 

A fundi i botës? Fundi i një epoke? Kur shfaqet Antikrishti? A do të jetë në kohën tonë? Duke ndjekur Traditën e Shenjtë, Marku u përgjigjet këtyre pyetjeve dhe më shumë në një video magjepsëse që do të edukojë dhe përgatisë shikuesit për kohët në të cilat aktualisht po jetojmë.

Për të parë Fundi i epokës sonë, Klikoni këtu: www.embracinghope.tv

 

(Sigurohuni që të shikoni lidhjet e Leximit të Ndërlidhur në fund të secilës video që do t'ju kthejnë përsëri në shkrimet përkatëse!)  

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, VIDEO & PODCASTS.