Rënia e Babilonisë së Misterit

 

Që nga shkrimi i kësaj vijuese deri në Misteri Babilonia, Unë jam shtangur kur shoh se si Amerika vazhdon të përmbushë këtë profeci, edhe disa vjet më vonë published Botuar për herë të parë më 11 gusht 2014. 

 

KUR Unë fillova të shkruaj Misteri Babilonia në 2012, u befasova nga historia e shquar, kryesisht e panjohur e Amerikës, ku forcat e errësirës dhe dritës kishin një dorë në lindjen dhe formimin e saj. Përfundimi ishte mahnitës, që megjithë forcat e së mirës në atë komb të bukur, themelet misterioze të vendit dhe gjendjes së tij të tanishme duket se përmbushin, në mënyrë dramatike, rolin e "Babilonia e madhe, nëna e prostitutave dhe e neverive të tokës". [1]krh. Zbulesa 17: 5; për një shpjegim se pse, lexoni Misteri Babilonia Përsëri, ky shkrim i tanishëm nuk është një gjykim mbi individët amerikanë, shumë të cilët i dua dhe kam krijuar miqësi të thellë. Përkundrazi, është për të hedhur dritë në dukje i paramenduar kolapsi i Amerikës që vazhdon të përmbushë rolin e Mystery Babylon

Unë do ta bëj këtë në ekonominë më të madhe të fjalëve të mundshme, duke sintetizuar libra, intervista dhe artikuj të shumtë në mënyrë që të mund të kuptoni natyrën profetike të asaj që po ndodh dhe që do të ndodhë në Shtetet e Bashkuara, dhe në të vërtetë, në të gjithë botën , si qendrore për Stuhinë që tani është këtu

 

KUSH ISSHT Bisha?

Shën Gjoni e përshkruan këtë "nënë prostitutash" si hipur mbi një "kafshë". Siç kam shpjeguar në Misteri Babilonia, bisha në thelb përmban ata agjentë të fuqishëm në shoqëritë sekrete të cilët vazhdojnë të përparojnë qëllimin e mbrapshtë të dominimit të botës përmes një ekonomie globale dhe fesë. [2]krh. Daniel 7: 7, Zbulesa 13: 1-3.

… Ai që është qëllimi i tyre përfundimtar e shtyn veten të kuptohet - domethënë përmbysjen e plotë të të gjithë rendit fetar dhe politik të botës që ka prodhuar mësimi i krishterë dhe zëvendësimin e një gjendjeje të re të gjërave në përputhje me idetë e tyre, të të cilat bazat dhe ligjet do të nxirren nga thjesht natyralizmi. —POPA LEO XIII, Gjinia Humanum, Enciklikë për Masonerinë, n.10, Apri 20th, 1884

Në atë që ishte mahnitëse dhe, dhe siç rezulton, i saktë zbulime gjoja nga Nëna e Bekuar te i ndjeri Fr. Stefano Gobbi i Lëvizjes Mariane të Priftërinjve Marianë, Zoja na konfirmon se kush është kjo kafshë me shtatë kokë dhe dhjetë brirë nga libri i Zbulesës. Në të vërtetë, atë që kam treguar përmes fakteve historike në Misteri Babilonia është konfirmuar në këtë mesazh të dhënë në festën e Zemrës së Papërlyer të Marisë të Shtunën e parë të 3 qershorit 1989:

Shtatë kokat tregojnë shtëpizat e ndryshme masonike, të cilat veprojnë kudo në një mënyrë delikate dhe të rrezikshme. Kjo Bishë e Zezë ka dhjetë brirë dhe, mbi brirë, dhjetë kurora, të cilat janë shenja të sundimit dhe mbretërisë. Masoneria sundon dhe qeveris në të gjithë botën me anë të dhjetë brirëve. - mesazh i pretenduar për Fr. Stefano, Priftit, Bijve të Dashur të Zojës sonë, n 405.de

Mbani në mend, i gjithë themeli themelor i shoqërive sekrete është një filozofik sistemi - një mashtrim satanik që u ngjiz në Kopshtin e Edenit nga "babai i gënjeshtrës", vetë Satanai. Ky zhvillim filozofik është ushqyer dhe përcjellë ndër shekuj deri në ditët tona, dhe i është dhënë një "shpirt" nga këto shoqëri të organizuara:

Organizimi i Shoqërive të Fshehta ishte i nevojshëm për të transformuar teorizimet e filozofëve në një sistem konkret dhe të frikshëm për shkatërrimin e civilizimit.- Nesta Webster, Revolucioni Botëror, f. 4 (theksimi im)

Ai "sistem i frikshëm" tani është në mbytje të plotë.

Ju jeni me të vërtetë të vetëdijshëm, se qëllimi i këtij komploti më të padrejtë është të shtyjë njerëzit të përmbysin të gjithë rendin e çështjeve njerëzore dhe t'i tërheqin ata drejt teorive të liga të këtij Socializmi dhe komunizëm... —POPA PIUS IX, Nostis et Nobiscum, Enciklikë, n. 18, 8 DHJETOR 1849

Në vitin 1917, pak kuptuan pse Zoja e Fatimas po kërkonte posaçërisht për shenjtërimin e Rusisë - i cili në atë kohë, nuk ishte përfshirë ende në Komunizëm. Kishte kombe të tjera pagane. Pse Rusia? Përgjigja është se Rusia do të bëhej toka e parë për zbatim i këtij sistemi filozofik, që ajo paralajmëroi, do të përhapet në të gjithë botën if thirrja e saj për dëmshpërblim dhe shenjtërim të atij vendi nuk u mor parasysh.

Do të vij të kërkoj shenjtërimin e Rusisë në zemrën time të papërlyer dhe Kungimin e dëmshpërblimit të Shtunat e Para. Nëse kërkesat e mia merren parasysh, Rusia do të konvertohet dhe do të ketë paqe. Nëse jo, [Rusia] do t'i përhapë gabimet e saj në të gjithë botën, duke shkaktuar luftëra dhe përndjekje të Kishës. Të mirët do të martirizohen; Ati i Shenjtë do të ketë shumë për të vuajtur; kombe të ndryshme do të asgjësohen. EssMesazhi i Fatimes, www.vatican.va

Meqenëse nuk e kemi dëgjuar këtë thirrje të Mesazhit, ne shohim se ai është përmbushur, Rusia ka pushtuar botën me gabimet e saj. Dhe nëse ende nuk e kemi parë përmbushjen e plotë të pjesës përfundimtare të kësaj profecie, ne po shkojmë drejt saj pak nga pak me hapa të mëdhenj.—Shikuesi i Fatima-s, Lr. Lucia, Mesazhi i Fatimas, www.vatican.va

 
AMERIKA, E P USRDORUR

Le të largohemi nga Rusia për një moment dhe të shtrojmë pyetjen: çfarë lidhje ka kjo me Amerikën? Kur lexova për herë të parë Zbulesën 17, e cila çoi në shkrim Misteri Babilonia, Më bënë përshtypje fjalët:

Unë pashë një grua të ulur në një kafshë të kuqe të ndezur që ishte e mbuluar me emra blasfemues, me shtatë koka dhe dhjetë brirë Dhjetë brirët që pe dhe bisha do të urrejë prostitutën; ata do ta lënë të shkretë dhe të zhveshur; ata do ta hanë mishin e saj dhe do ta konsumojnë me zjarr. (Zbul. 17: 3, 16)

"Prostituta" kalëron mbi bishë ... por është urryer nga ajo. Pra, ne e shohim është se bisha është përdorim prostituta. Si Siç kam shpjeguar në Misteri Babilonia: për të krijuar "demokraci të ndriçuara" që në thelb i nënshtrohen prostitutës që është "nëna" e tyre. Në të vërtetë, herë pas here kemi parë se si Amerika ka hyrë në vende të tjera ose ka furnizuar "rebelët" me armë për të përmbysur qeverinë, vetëm që këto vende të destabilizuara të bëhen të varura nga bankat dhe korporatat e huaja. udhëheqësit e të cilëve shpesh janë vetë burrat që përbëjnë këto shoqëri sekrete. Vini re se si ndihma e huaj shpesh varet nga këto vende që eliminojnë ligjet kundër abortit, kontracepsionit dhe homoseksualitetit. Kështu, përhapja e "demokracisë" sot është bërë ekuivalente me përhapjen e pornografisë, drogës dhe mediave dhe argëtimit të falimentuar moralisht. Ky është roli tragjik i "prostitutës" që është nënë "e neverive të tokës". [3]Rev 17: 5

Akoma, prostituta vetë i nënshtrohet bishës që ka fuqinë ta shkatërrojë atë. Kujtojmë përsëri fjalët e Presidentit Woodrow Wilson që përshkruan bishën:

Disa nga burrat më të mëdhenj në Shtetet e Bashkuara, në fushën e tregtisë dhe prodhimit, kanë frikë nga dikush, kanë frikë nga diçka. Ata e dinë se ekziston një fuqi diku kaq e organizuar, kaq delikate, aq vigjilente, kaq e ndërlidhur, aq e plotë, aq e përhapur, saqë më mirë të mos flasin mbi frymë kur flasin për ta dënuar atë. —Presidenti Woodrow Wilson, Liria e Re, Ch 1

Në të vërtetë, ishte Akti i Rezervës Federale, nxitoi te Wilson në mes të natës në 23 Dhjetor, 1913 dhe kaloi në ligj (kur shumë zyrtarë të zgjedhur ishin larguar nga Uashingtoni për Krishtlindje) që rezultoi në dorëzimin e të gjithë sistemit Monetar të SH.B.A.-së te Bankierët Ndërkombëtarë. Rezerva Federale (shumë amerikanë nuk e kuptojnë) është një njësi private. [4]shih "Ajo do të shtypë kokën tënde" nga Stephen Mahowald, f. 113

Bisha dhe dhjetë brirët e urrejnë prostitutën pikërisht sepse liria dhe liria e prostitutës është antiteza e qëllimit të tyre - dominimi në botë. Kush mund të argumentojë sot se vetë liritë që ka gëzuar bota perëndimore ka çuar gjithashtu, përmes abuzimit dhe manipulimit të tyre, shumë në skllavëri, si shpirtërisht dhe ekonomikisht? Kjo ka qenë pikërisht çështja.

A nuk e paralajmëroi Papa Benedikti në fakt për shembjen e "Babilonisë" kur u bë Papa?

… Kërcënimi i gjykimit gjithashtu shqetëson ne, Kishën në Evropë, Evropë dhe Perëndim në përgjithësi. Me këtë Ungjill, Zoti gjithashtu po bërtet në veshët tanë fjalët që në Librin e Zbulesës ai i drejton Kishës së Efesit: "Nëse nuk pendohesh, unë do të vij te ti dhe do të heq shandanin tënd nga vendi i saj". Drita mund të na hiqet gjithashtu dhe ne bëjmë mirë ta lëmë këtë paralajmërim të zhurmojë me seriozitetin e tij të plotë në zemrat tona, ndërsa i thërrasim Zotit: "Na ndihmo të pendohemi!…" -BENEDIKTI I POPES XVI, Hapja e Homelit, Sinodi i Ipeshkvijve, 2 tetor 2005, Romë.

 

KOMUNIZMI NUK SHT I VDEKUR

Në të vërtetë, prostituta është thjesht qenie përdorur nga bisha për të çuar përpara kauzën e saj: për të tërhequr "të gjithë rendin" e njerëzve në teoritë e liga të "Socializmit dhe Komunizmit". Si mund të shkatërrohet Amerika, fuqia më e madhe ushtarake në tokë? Nga brenda dhe jashtë: nga përhapjen e gabimeve që u zbatuan në Rusi, përkatësisht ateizmi, marksizmi, darvinizmi dhe materializmi. Këto kanë pjellë "izme" të mëtejshme të tilla si feminizmi radikal, shkencëtarizmi, racionalizmi, etj. Mrekullueshëm, që kur u shkrua kjo, idetë socialiste dhe komuniste po marrin tërheqje mes të rinjve të larë në tru të Amerikës së Veriut ndërsa politikanët tani promovojnë haptazi këto alternativa politike (shih Kur komunizmi kthehet).  

Nuk është çudi që papët po paralajmëronin, në gjuhën më të fortë të mundshme, për rreziqet që ata panë në aplikim të filozofive të gabuara të atyre shoqërive sekrete.

… Lëvizjet ateiste… e kishin zanafillën në atë shkollë filozofie e cila për shekuj me radhë kishte kërkuar të shkurorëzonte shkencën nga jeta e Besimit dhe e Kishës. OPPOPE PIUS XI, Divini Redemptoris: Mbi Komunizmin Ateist, n 4

Në të vërtetë, Kryepeshkopi i Shenjtë Fulton Sheen, në një nga transmetimet e tij të hershme, vëren se Komunizmi është në të vërtetë një fëmijë të Perëndimit, të "Iluminizmit" që u krijua dhe u nxit nga themeluesit e masonerisë moderne: [5]shih Misteri Babilonia

Nuk ka asnjë ide të vetme filozofike në Komunizëm që nuk erdhi nga Perëndimi. Filozofia e saj erdhi nga Gjermania, sociologjia e saj nga Franca, ekonomia e saj nga Anglia. Dhe ajo që Rusia i dha asaj ishte një shpirt dhe fuqi dhe fytyrë aziatike. - "Komunizmi në Amerikë", krh. youtube.com

Pak e kuptojnë se Vladimir Lenin, Joseph Stalin dhe Karl Marx, i cili shkroi këtë libër Manifesti Komunist, ishin në listën e pagave të Illuminati. [6]shih "Ajo do të shtypë kokën tënde"  nga Stephen Mahowald, f. 100; 123. nb Urdhri i Illuminati-t janë një shoqëri sekrete. Një poet dhe gazetar gjerman dhe mik i Marksit, Heinrich Heine, e shkroi këtë në 1840, shtatëdhjetë e shtatë vjet para se Lenini të sulmonte Moskën: 'Krijesat në hije, monstra pa emër, të cilave u përket e ardhmja, komunizëm është emri sekret i këtij kundërshtari të jashtëzakonshëm. '

Kështu, Komunizmi, për të cilin shumë besonin se ishte një shpikje e Marksit, ishte çelur plotësisht në mendjen e Illuministëve shumë kohë para se ai të vihej në listën e pagave. - Stefen Mahowald, Ajo do të shtypë kokën tënde, faqe 101

Në thelb, Rusia dhe njerëzit e saj u uzurpuan nga ata

… Autorë dhe mbështetës që e konsideruan Rusinë fushën më të përgatitur për eksperimentimin me një plan të përpunuar dekada më parë, dhe që prej andej vazhdojnë ta përhapin atë nga një skaj i botës në tjetrin. OPPOPE PIUS XI, Divini Redemptoris, n 24; www.vatican.va

Shumë sot besojnë se me rënien e Murit të Berlinit dhe shpërbërjen e BRSS-së, Komunizmi vdiq, ose të paktën, thjesht vazhdoi në forma më dashamirëse. [7]Megjithëse vrasja e 45-60 milion kinezëve nën udhëheqësin komunist Mao Ce Dun në fillimin e viteve 1960 nuk është aspak dashamirëse, si dhe përndjekja në rritje e sotme e të krishterëve atje dhe kontrolli gjithnjë e më invaziv i popullsisë. Por kjo nuk është e vërtetë. Komunizmi nuk ka vdekur, por përkundrazi, maska ​​të ndryshuara. Në fakt, "shembja" e Bashkimit Sovjetik pretendohej se ishte planifikuar vite më parë.

Anatoliy Golitsyn, një dezertues i KGB nga BRSS, zbuloi në 1984 "me saktësi 94%" ngjarjet që do të pasonin me ndryshimet në Bllokun Komunist, ribashkimin e Gjermanisë, etj. Me synimin e një Rendi të Ri Botëror Social të kontrolluar nga Rusia dhe Kina. Ndryshimet u shpallën nga Michel Gorbachev, atëherë udhëheqësi i Bashkimit Sovjetik, si një "perestrojka", që do të thotë "ristrukturim".

Golitsyn siguron një provë të pakundërshtueshme se perestrojka ose ristrukturimi nuk është një shpikje e Gorbachev 1985, por faza përfundimtare e një plani të formuluar gjatë 1958-1960. - "Komunizmi i gjallë dhe kërcënues, pretendon mbrojtësi i KGB", një koment nga Cornelia R. Ferreira mbi librin e Golitsyn, Mashtrimi i Perestrojkës

Në të vërtetë, vetë Gorbaçovi ishte me rekord duke folur para Byrosë Politike Sovjetike (komiteti politikëbërës i partisë Komuniste) në 1987 duke thënë:

Zotërinj, shokë, mos u shqetësoni për gjithçka që dëgjoni për Glasnost dhe Perestrojka dhe demokracinë në vitet e ardhshme. Ato janë kryesisht për konsum të jashtëm. Nuk do të ketë ndryshime të brendshme të rëndësishme në Bashkimin Sovjetik, përveç për qëllime kozmetike. Qëllimi ynë është të çarmatosim amerikanët dhe t'i lëmë të flenë. —Nga Axhenda: Rënia e Amerikës, dokumentar nga Ligjvënësi i Idaho Curtis Bowers; www.vimeo.com

Një pjesë e dredhisë ishte që të josh atë pjesë të Amerikës që ishte jo vetëm patriotike, por edhe e moralshme, në një dremitje që vetëm korrupsioni mund të sjellë, dhe përmes saj, të përhapë këtë korrupsion dhe kështu kaos në të gjithë botën, duke përgatitur tokën për një shpëtimtar utopik: Komunizmin. Ndërsa Antonio Gramsci (1891 - 1937), i cili themeloi Partinë Komuniste Italiane, tha: "Ne do t'i kthejmë muzikën, artin dhe letërsinë e tyre kundër tyre." [8]nga Axhenda: Rënia e Amerikës, dokumentar nga Ligjvënësi i Idaho Curtis Bowers; www.vimeo.com Ky parashikim mahnitës është realizuar saktësisht siç është planifikuar. Në të vërtetë, ish-agjenti i FBI-së, Cleon Skousen, zbuloi me detaje tronditëse dyzet e pesë qëllime komuniste në librin e tij të vitit 1958, Komunisti i zhveshur. [9]cb wikipedia.org Ndërsa lexoni disa prej tyre, shihni vetë se sa i suksesshëm ka qenë ky plan i urryer. Për këto qëllime janë konceptuar mbi pesë dekada më parë:

# 17 Merrni kontrollin e shkollave. Përdorni ato si rripa transmetimi për socializmin dhe propagandën aktuale komuniste. Zbutni kurrikulën. Merrni kontrollin e shoqatave të mësuesve. Vendosni vijën e partisë në librat shkollorë.

# 28 Eliminoni lutjen ose çdo fazë të shprehjes fetare në shkolla me arsyetimin se shkel parimin e "ndarjes së kishës nga shteti".

# 31 Ulni të gjitha format e kulturës amerikane dhe dekurajoni mësimin e historisë amerikane

# 29 Diskreditoni Kushtetutën Amerikane duke e quajtur atë joadekuate, të modës së vjetër, jashtë hapit me të nevojat moderne, një pengesë për bashkëpunimin midis kombeve në një botë.

# 16 Përdorni vendimet teknike të gjykatave për të dobësuar institucionet themelore amerikane duke pretenduar që veprimtaritë e tyre shkelin të drejtat civile.

# 40 Diskreditoni familjen si institucion. Inkurajoni prishjen, masturbimin dhe divorcin e lehtë.

# 24 Eliminoni të gjitha ligjet që rregullojnë lodhjen duke i quajtur ato "censurë" dhe shkelje të fjalës së lirë dhe shtypit të lirë.

# 25 Prisni standardet kulturore të moralit duke promovuar pornografinë dhe turpin në libra, revista, filma, radio dhe TV.

# 26 Paraqisni homoseksualitetin, degjenerimin dhe prishjen si "normale, natyrore, të shëndetshme".

# 20, 21 Infiltro shtypin. Fitoni kontrollin e pozicioneve kryesore në radio, TV dhe fotografi.

# 27 Infiltrohuni në kisha dhe zëvendësoni fenë e zbuluar me fenë “shoqërore”. Diskreditoni Biblën.

# 41 Theksoni nevojën për të rritur fëmijët larg ndikimit negativ të prindërve.

E gjithë kjo është akomoduar dhe promovuar në mënyrë aktive nga mesatare të cilët praktikisht veprojnë si imazh e bishës:

Ekziston një shpjegim tjetër për përhapjen e shpejtë të ideve Komuniste që po depërtojnë tani në çdo komb, të madh dhe të vogël, të përparuar dhe të prapambetur, në mënyrë që asnjë cep i tokës të mos jetë i lirë prej tyre. Ky shpjegim duhet të gjendet në një propagandë kaq vërtet djallëzore, saqë bota mbase nuk ka parë kurrë më parë. Ai drejtohet nga një qendër e përbashkët. OPPOPE PIUS XI, Divini Redemptoris: Mbi Komunizmin Ateist, n 17

Përparimi i këtyre ideve u mbështet, tha Papa, nga një 'komplot i heshtjes nga një pjesë e madhe e shtypit jo-katolik të botës. Ne themi komplot, sepse është e pamundur përndryshe të shpjegojmë se si një shtyp zakonisht aq i etur për të shfrytëzuar edhe incidentet e vogla të përditshme të jetës ka qenë në gjendje të heshtë për kaq shumë kohë "mbi tmerret e prodhuara nga Komunizmi. [10]krh. Po aty n 18 Kjo me sa duket u konfirmua nga bankieri amerikan, David Rockefeller:

Ne jemi mirënjohës Washington Post, New York Times, revista Time dhe botime të tjera të shkëlqyera, drejtorët e të cilëve kanë marrë pjesë në takimet tona dhe kanë respektuar premtimet e gjykimit për gati dyzet vjet. Do të ishte e pamundur për ne të zhvillonim planin tonë për botën nëse do të ishim nënshtruar dritave të ndritshme të publicitetit gjatë atyre viteve. Por, bota tani është më e sofistikuar dhe e përgatitur të marshojë drejt një qeverie botërore. Sovraniteti mbinacional i një elite intelektuale dhe bankierësh botërorë është sigurisht i preferueshëm nga vetëvendosja kombëtare e praktikuar në shekujt e kaluar. —David Rockefeller, Duke folur në takimin e Bilderberger në Qershor 1991 në Baden, Gjermani (një takim i ndjekur gjithashtu nga Guvernatori i atëhershëm Bill Clinton dhe nga Dan Quayle)

Kryepeshkopi i nderuar Fulton Sheen nuk mund ta kishte përmbledhur më mirë në fjalët e tij profetike që u transmetuan në të njëjtën kohë kur u ekspozuan këto qëllime komuniste:

Komunizmi, pra, po kthehet përsëri në botën perëndimore, sepse diçka vdiq në botën perëndimore - domethënë besimi i fortë i njerëzve në Zotin që i bëri ata. - "Komunizmi në Amerikë", krh. youtube.com

I rënë, i rënë Babilonia e madhe. Ajo është bërë një vend i përhumbur për demonët. Ajo është një kafaz për çdo frymë të ndyrë, një kafaz për çdo zog të papastër, [një kafaz për çdo të papastër] dhe [kafshë] e neveritshme. Sepse të gjitha kombet kanë pirë verën e pasionit të saj të etur. Mbretërit e tokës kryen marrëdhënie me të dhe tregtarët e tokës u pasuruan nga dëshira e saj për luks. (Zbul. 18: 3)

 

Kolapsi i Babilonisë së Misterit

Nuk dyshoj se, për disa nga lexuesit e mi, ky informacion është mbizotërues dhe në dukje tepër fantastik për të qenë i vërtetë. Megjithatë, përpjekja e Satanit për të krijuar një fuqi mbarëbotërore është biblike dhe qartësisht po shpaloset para syve tanë. Unë duhet të pajtohem me autorin katolik amerikan Stephen Mahowald:

Amerika është konvertuar - ajo hoqi dorë, madje pa asnjë luftë, ashtu siç thoshte plani i Gramsci. -Ajo do të shtypë kokën tënde, Stephen Mahowald, f. 126

Ajo që mbetet është shembja e "Mystery Babylon" në mënyrë që ajo të mos qëndrojë në rrugën e dominimit global. Atë kohë, vëllezër dhe motra, duket se janë këtu. "Nëna e prostitutave" ka arritur gjithçka dhe më shumë nga sa donte bisha. Informacioni "i brendshëm" që del nga Shtetet e Bashkuara tani, duke përfshirë atë nga ish-katër yjet gjeneralët, është se gjatë disa viteve të ardhshme, kolapsi i sistemit financiar [11]shih Kolapsi i Amerikës dhe persekutimi i ri 2014 dhe Bisha në rritje është i pashmangshëm, edhe pse gjërat duket se po lulëzojnë (si pak para shembjes në vitet 1920, mund të shtoj). [12]krh. Transmetuar TruNews, 24 korrik 2014; trunews.com Mrekullueshëm, në kohën e këtij shkrimi, udhëheqja ushtarake amerikane po shkarkohet ose "pensionohet" me një shpejtësi të shpejtë dhe Ushtria po reduktohet në një madhësi më të vogël se para Luftës së Dytë Botërore. [13]Reuters, 24 shkurt 2014; reuters.com Një panel i pavarur i emëruar nga Pentagoni dhe Kongresi thotë se, tashmë, zvogëlimi i ushtrisë nga Presidenti Obama e ka lënë Amerikën shumë të dobët për të përballuar kërcënimet globale. [14]krh. Washington Tomes, 31 korrik 2014; larjeontimes.com Për më tepër, kush mund të shpjegojë atë që duket të jetë shpërbërja e qëllimshme e kufijve Amerikanë (dhe Evropianë) ndërsa mijëra "refugjatë" vërshojnë në vend? E gjitha duket, thonë shumë vëzhgues, të jetë një destabilizim i qëllimshëm i vendit.

Mëshira është e rrjedhshme, dhe Zoti ka qenë i njohur për të ndryshuar afatet kohore siç i pëlqen. Pika kryesore këtu është se ne po thirremi të përgatisim, e cila përfshin mbi të gjitha tërheqjen nga Babilonia:

Largohuni prej saj, populli im, në mënyrë që të mos merrni pjesë në mëkatet e saj dhe të merrni një pjesë të plagëve të saj, sepse mëkatet e saj janë grumbulluar deri në qiell dhe Zoti i kujton krimet e saj. (Zbul. 18: 4-5)

 

Pengesa përfundimtare

Vëllezër dhe motra, ne duhet ta kuptojmë se, pavarësisht nga veprimet dhe qëllimi i keq i atyre njerëzve të ligj prapa skenave të cilët Pius XI i quajti "forca okulte" [15]Divini Redemptoris: Mbi Komunizmin Ateist, n 18 "plani" për Komunizmin në mbarë botën është në rrënjën e tij satanik. Në fakt, Karl Marx nuk ishte vetë ateist: ai ishte një satanist, siç janë ata në nivelet më të larta të Frimasonerisë. Qëllimi është shprehur qartë në Librin e Zbulesës:

I magjepsur, e gjithë bota ndoqi pas bishës. Ata adhuruan dragoinn sepse i dha autoritetin e saj bishës; ata gjithashtu adhuruan bishën dhe thanë: "Kush mund të krahasohet me bishën ose kush mund të luftojë kundër saj?" (Zbul. 13: 3-4)

Satani, në urrejtjen e tij ndaj Zotit, dëshiron që të adhurohet në vend të Tij. Si i tillë, ai engjëll i rënë, Lucifer, ka pritur mijëvjeçarë të zbatojë plotësisht planin e tij, për aq sa e lejon Zoti. Sepse siç tha Shën Thoma Akuini me fjalë disi ngushëlluese:

Edhe demonët kontrollohen nga engjëjt e mirë që të mos dëmtojnë aq sa do. Në të njëjtën mënyrë, Antikrishti nuk do të bëjë aq shumë dëm sa do të dëshironte. -St. Thomas Aquinas, Summa Theologica, Pjesa I, Q.113, Art. 4

Pengesa e fundit ndaj planit të Satanit nuk është Amerika. Isshtë Kisha Katolike. Prandaj, dënimet e fuqishme dhe të përsëritura të Papa Supremë kundër këtij "kanceri" tinëzar të Komunizmit, i cili po shfaqet në këtë të tashme Revolucioni Global me anë të Shtatë vulat e revolucionit.

Ky revolucion modern, mund të thuhet, në të vërtetë ka shpërthyer ose kërcënon kudo, dhe tejkalon në amplituda dhe dhunë gjithçka që është provuar ende në përndjekjet e mëparshme të nisura kundër Kishës. Popuj të tërë e gjejnë veten në rrezik të rikthehen në një barbarizëm më të keq se ai që shtypi pjesën më të madhe të botës në ardhjen e Shëlbuesit. OPPOPE PIUS XI, Divini Redemptoris: Mbi Komunizmin Ateist, n 2

Kush mund të argumentojë me atë profeci pasi dhuna e motivuar politikisht, gjenocidet, tensionet racore dhe dhuna brutale islamike shpesh zënë titujt e gazetave? Më e rëndësishmja është se persekutimi i të krishterëve në Lindjen e Mesme po tejkalon, sipas një peshkopi, persekutimin e krishterimit nën Neronin. Ajo që është më e liga është se shumë prej këtyre "rebelëve" dhe "ekstremistëve" që po kryejnë këtë dhunë të përgjakshme janë armatosur ose financuar drejtpërdrejt nga Amerika dhe / ose aleatët e saj. [16]krh. "ISIS: Prodhuar në Amerikë", 18 qershor 2014; globalresearch.ca; krh. wnd.com Prandaj, fjalët e Shën Gjonit që i atribuohen Mystery Babylon marrin një dritë të re bezdisëse ndërsa vazhdon prerja e kokave, torturat dhe spastrimet etnike të të krishterëve nga Lindja e Mesme - të ndihmuara nga operacione të fshehta amerikane.

Në të u gjet gjaku i profetëve dhe i shenjtëve dhe i të gjithë atyre që janë vrarë në tokë. (Zbul. 18:24)

Ne jemi duke jetuar në kohë apokaliptike, sipas pontiffs.[17]shih Pse nuk Bërtasin Papët? Papa Pius shkroi se, 'Për herë të parë në histori, ne jemi dëshmitarë të një lufte, me gjakftohtësi në qëllim dhe hartuar deri në detajet më të vogla, midis njeriut dhe "gjithçkaje që quhet Zot". ' [18]Divini Redemptoris: Mbi Komunizmin Ateist, n 22  Shën Gjon Pali II i dha këtë komplot vendin e saj:

Tani po përballemi me përballjen përfundimtare midis Kishës dhe anti-kishës, midis Ungjillit dhe anti-ungjillit, midis Krishtit dhe antikrishtit. Kjo përballje qëndron brenda planeve të Providencës hyjnore; është një sprovë që duhet të marrë e gjithë Kisha, dhe Kisha Polake në veçanti. Isshtë një provë jo vetëm e kombit tonë dhe e Kishës, por në një farë kuptimi një provë e kulturës 2,000 vjet dhe civilizimit të krishterë, me të gjitha pasojat e tij për dinjitetin njerëzor, të drejtat individuale, të drejtat e njeriut dhe të drejtat e kombeve. - Kardinali Karol Wojtyla (JOHN PAUL II), në Kongresin Eukaristik, Filadelfia, PA për kremtimin dyqindvjeçar të nënshkrimit të Deklaratës së Pavarësisë; disa citime të këtij pasazhi përfshijnë fjalët "Krishti dhe Antikrishti" si më sipër. Dhjaku Keith Fournier, një pjesëmarrës, e raporton atë si më sipër; krh. Katolike Online; 13 gusht 1976

Por në të gjitha këto, Jezusi qëndron i qetë midis erërave të mëdha dhe valëve të kësaj Stuhie dhe thotë:

Pse jeni të tmerruar, o ju me pak besim? (Mat 8:26)

Jezusi, jo Satanai, është zotëruesi i çdo stuhie. Atyre që e mirëpresin Atë në "varkën" e tyre dhe i besojnë Atij, Ai u thotë:

Unë do t'ju mbaj të sigurt në kohën e provës që do të vijë në të gjithë botën për të provuar banorët e tokës. (Zbul. 3:10)

 

 

Faleminderit për lutjet dhe mbështetjen tuaj.

Për të marrë La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Flamuri Tani i Fjalës

Bashkohu me Mark në Facebook dhe Twitter!
logoja e FacebookTwitterlogo

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 krh. Zbulesa 17: 5; për një shpjegim se pse, lexoni Misteri Babilonia
2 krh. Daniel 7: 7, Zbulesa 13: 1-3.
3 Rev 17: 5
4 shih "Ajo do të shtypë kokën tënde" nga Stephen Mahowald, f. 113
5 shih Misteri Babilonia
6 shih "Ajo do të shtypë kokën tënde"  nga Stephen Mahowald, f. 100; 123. nb Urdhri i Illuminati-t janë një shoqëri sekrete.
7 Megjithëse vrasja e 45-60 milion kinezëve nën udhëheqësin komunist Mao Ce Dun në fillimin e viteve 1960 nuk është aspak dashamirëse, si dhe përndjekja në rritje e sotme e të krishterëve atje dhe kontrolli gjithnjë e më invaziv i popullsisë.
8 nga Axhenda: Rënia e Amerikës, dokumentar nga Ligjvënësi i Idaho Curtis Bowers; www.vimeo.com
9 cb wikipedia.org
10 krh. Po aty n 18
11 shih Kolapsi i Amerikës dhe persekutimi i ri 2014 dhe Bisha në rritje
12 krh. Transmetuar TruNews, 24 korrik 2014; trunews.com
13 Reuters, 24 shkurt 2014; reuters.com
14 krh. Washington Tomes, 31 korrik 2014; larjeontimes.com
15 Divini Redemptoris: Mbi Komunizmin Ateist, n 18
16 krh. "ISIS: Prodhuar në Amerikë", 18 qershor 2014; globalresearch.ca; krh. wnd.com
17 shih Pse nuk Bërtasin Papët?
18 Divini Redemptoris: Mbi Komunizmin Ateist, n 22
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE.

Komentet janë të mbyllura.