Paqja dhe Siguria e Rremë

 

Për ju vetë e dini shumë mirë
se dita e Zotit do të vijë si një hajdut natën.
Kur njerëzit thonë, "Paqe dhe siguri",
atëherë fatkeqësia e papritur i godet,
si dhimbjet e lindjes mbi një grua shtatzënë,
dhe ata nuk do të shpëtojnë.
(1 Thesalonikasve 5: 2-3)

 

JUST ndërsa mesha e vigjiljes së së shtunës paralajmëron të Dielën, atë që Kisha e quan "dita e Zotit" ose "dita e Zotit"[1]KKK, n. 1166, kështu që gjithashtu, Kisha ka hyrë në ora e vigjilencës të Ditës së Madhe të Zotit.[2]Do të thotë, ne jemi në prag të Dita e Gjashtë Dhe kjo Ditë e Zotit, mësuar nga Etërit e Hershëm të Kishës, nuk është një ditë njëzet e katër orë në fund të botës, por një periudhë triumfuese kohore kur armiqtë e Zotit do të mposhten, Antikrishti ose "Bisha" është hidhen në liqenin e zjarrit dhe Satanai lidhi zinxhirë për një "mijë vjet".[3]shih Duke rimenduar Kohët e Fundit

… Kjo ditë e jona, e cila kufizohet nga lindja dhe perëndimi i diellit, është një përfaqësim i asaj Dite të Madhe, së cilës qarku i njëmijë viteve vendos kufijtë e tij. -Lactantius, Etërit e Kishës: Institutet Hyjnore, Libri VII, Kapitulli 14, Enciklopedia katolike; www.newadvent.org

Dhe perseri,

Ja, Dita e Zotit do të jetë një mijë vjet. - Letra e Barnabës, Etërit e Kishës, Ch 15

Etërit e Kishës vunë në dukje Zbulesën 20: 1-6 pikërisht si kjo "Dita e Zotit". Somethingshtë diçka e bukur që dua të shkruaj për këtë Ditë pasi i përket Zojës, të cilën do ta bëj së shpejti. Por sonte, "tani fjala" është se si Shën Pali paralajmëroi se kjo Ditë do të vijë si një hajdut "natën" të shënuar nga një farë i rremë "Paqja dhe siguria". 

 

SHIKIMI P THER DITN

Sigurisht, nuk kam ndërmend të jem mendjemadh kur them se kemi hyrë në vigjilencën e kësaj Dite të Zotit. Por është pikërisht ajo që Papa Shën Gjon Pali II na kërkoi neve të rinjve për të parë dhe njoftuar:

Unë nuk hezitova t'i pyesja ata që të bënin një zgjedhje radikale të besimit dhe jetës dhe t'u paraqes atyre me një detyrë të jashtëzakonshme: të bëheshin "rojet e mëngjesit" në agimin e mijëvjeçarit të ri. OPPOPE JOHN PAUL II, Novo Millennio Inuente, n.9; (krh. Is 21: 11-12)

Detyra, tha ai, ishte që "rojet e mëngjesit [të] njoftonin ardhjen e diellit që është Krishti i Ngjallur"[4]Mesazhi i Atit të Shenjtë për Rininë e Botës, Dita XVII Botërore e Rinisë, n. 3 në mënyrë që të përurojë Mbretëria e Vullnetit Hyjnor, duke përmbushur kështu "Ati ynë" dhe atë lutje shumëvjeçare që Vullneti i Tij të bëhet "Në tokë siç është në parajsë":

Kjo është shpresa jonë e madhe dhe thirrja jonë, 'Mbretëria jote erdhi!' - një Mbretëri e paqes, drejtësisë dhe qetësisë, e cila do të rivendosë harmoninë origjinale të krijimit.—ST. Papa JOHN PAUL II, audiencë e përgjithshme, 6 nëntor 2002, Zenit

Të krishterët thirren të përgatiten për Jubileun e Madh të fillimit të Mijëvjeçarit të Tretë duke ripërtërirë shpresën e tyre në ardhjen përfundimtare të Mbretërisë së Zotit, duke u përgatitur çdo ditë në zemrat e tyre, në komunitetin e krishterë të cilit i përkasin, në veçanti kontekstin shoqëror, dhe në historinë botërore atëvetvetja. OPPOPE JOHN PAUL II, Tertio Millennio Adveniente, n 46

Sidoqoftë, para Ditës së Zotit, vjen Vigjilja; para Ngjallja e Kishës vjen Pasioni i saj "kur ajo do të ndjekë Zotin e saj në vdekjen dhe Ringjalljen e tij", sipas Katekizmit.[5]KKK, n.677

Kur kishat filluan të mbyllen nëpër botë marsin e kaluar, diçka u zhvendos në këtë apostull. "Tani fjala" në ato ditë ishte ajo Dhimbjet e punës janë realeqë kemi hyrë Vigjilja e dhimbjeve dhe se kjo ishte Gjetsemani ynëDhe kështu, unë vazhdova të "shikoj dhe të lutem". Dhjetë ditë më vonë pas shkrimit Gjetsemani ynëZoja i dha këtë mesazh një "shpirti kalifornian":

Sot, me [Jezusin], për Kishën, unë rijetoj shumë orët e Gjetsemanit, të Kalvarit, të kryqëzimit dhe të vdekjes së tij. Keni besim dhe durim; kini guxim dhe shpresë! Së shpejti nga dhimbja jonë do të ngrihet një epokë e re e dritës. Kisha përsëri do të lulëzojë, nën fluksin e fuqishëm të dashurisë së Perëndisë… -Shiko countdowntothekingdom.com

Më 20 qershor, 2020, Shën Mikaeli Kryeengjëlli i tha shikuesit Kosta Rikan, Luz de Maria:

… Shtëpia e Zotit po përdhoset dhe kjo nuk ndalet; Fëmijët besnikë të Zotit nuk dinë ku të shkojnë. Njerëzit e Zotit e gjejnë veten në Gjetseman në një natë të gjatë me Zotin dhe Mbretin e tyre Jezu Krisht - të trazuar, të lënduar dhe të uritur. Duke e ditur se ata po shkojnë drejt një kohe akoma më të vështirë dhe të stuhishme kur do të ketë konfrontim brenda Trupit Mistik të ndarë të Krishtit dhe braktisja do të fitojë terren. Njerëz të Zotit, virusi që po mban njerëzimin në pezull ka ardhur si parathënie e sprovës së madhe që do të ndodhë mbi tërë njerëzimin -countdowntothekingdom.com

Pesë ditë pas kësaj, Zoti ynë i tha shikuesit amerikan Jennifer:

Unë po ju them sot se është parathënë ora që po jetoni. Tani nuk është një kohë për t'u përgjumur sepse keni hyrë në Gjetsemaninë tuaj. Ju keni hyrë në një kohë që do të jetë zgjimi më i madh që ka duruar njerëzimi. -countdowntothekingdom.com

Përsëri në 4 Gusht, 2020, Zoja tha:

Ki shpresë të madhe në triumfin e plotë të Zotit për këtë njerëzim të varfër, kaq të sëmurë dhe larg Tij. Ju po jetoni vitet e dhimbshme të shtrëngimit të madh dhe vuajtjet po bëhen gjithnjë e më të rënda për të gjithë. Kaloni orën e tanishme në Gjetsemanin e Zemrës sime të Papërlyer dhe vendosni veten tuaj për të kryer me dashuri vullnetin e Atit tuaj Qiellor. Bëhuni dëshmitarë të besimit në këto kohë të braktisjes së madhe. Bëhuni dëshmitarë të shenjtërisë në këto ditë çoroditjeje të madhe. Bëhuni dëshmitarë të dashurisë në një botë e cila është bërë e vështirë dhe e pandjeshme, e konsumuar dhe e tharë nga egoizmi, urrejtja, dhuna dhe luftërat. Sillni kudo balsamin e dashurisë dhe mëshirës time amtare. - te një shpirt kalifornian, khs. countdowntothekingdom.com

Dhe e fundit:

Të dashurit e mi, ky është fillimi i shtrëngimit, por ju nuk duhet të keni frikë për sa kohë që gjunjëzoheni dhe pranoni Jezusin, Zotin, Një dhe Tre. —Zoja jonë për Gisella Cardia, 24 nëntor 2020; countdowntothekingdom.com

 

NATA E GETSEMANES

Ashtu si Juda dhe turma e tij u shfaqën "si një hajdut natën", ashtu edhe persekutimi i Kishës po shpaloset njësoj. Papritmas, pa njoftim, "darkat e fundit" po thuhen në shumë vende ndërsa bllokimet vazhdojnë me një formë më virulente të përhapjes së koronavirusit. Peshkopët nuk kanë hezituar të përjashtojnë besimtarët nga kishat e tyre ndërsa laikët janë lirë për të hyrë në dyqan pije alkoolike. Fjalët profetike të Shën Thérèse de Lisieux, folur një prifti në New Boston, Michigan në 2008, duken më afër përmbushjes se kurrë. Shenjtori francez iu shfaq në një ëndërr i veshur me një fustan për Kungimin e saj të parë dhe e drejtoi drejt kishës. Sidoqoftë, me të arritur te dera, atij iu ndalua të hynte. Ajo u kthye drejt tij dhe i tha:

Ashtu si vendi im [Franca], e cila ishte vajza e madhe e Kishës, vrau priftërinjtë dhe besnikët e saj, kështu që persekutimi i Kishës do të ndodhë në vendin tuaj. Pas një kohe të shkurtër, klerikët do të shkojnë në mërgim dhe nuk do të jenë në gjendje të hyjnë hapur në kisha. Ata do t'u shërbejnë besimtarëve në vende klandestine. Besimtarët do të privohen nga "puthja e Jezusit" [Kungimi i Shenjtë]. Laikët do ta sjellin Jezusin tek ata në mungesë të priftërinjve. -Shiko Revolucion! (Shënim: ky priftërinj gjithashtu sheh shpirtrat në purgator çdo natë)

Dhe ashtu si Apostujt u shpërndanë në Kopshtin e Gjetsemanit, ashtu edhe Trupi i Krishtit po Thyhet. Po, kjo është një revolucion. 

Dhe çfarë nga turma? Gjashtë vjet më parë, unë paralajmërova për Turma në rritje që nuk ka asnjë tolerancë për fjalën e lirë, përveç tyre, që po përgatitet të heshtë zërin e Kishës, zërin e e verteta atëherë në 2018, që Barbarët janë te Portat... por tani, ata kanë shpërthyer dhe Purge ka filluar, pasi çdokush që largohet nga narrativa marksiste e globalistit ka filluar të ndalohet, zhvlerësohet dhe dëbohet nga media sociale dhe interneti. 

Kur u flisni me të gjitha këto fjalë, ata as nuk do t'ju dëgjojnë; kur i thirrni ata, ata nuk do t'ju përgjigjen Ky është kombi që nuk dëgjon zërin e Zotit, Perëndisë të tij, ose nuk merr korrigjime. Besnikëria është zhdukur; vetë fjala është dëbuar nga të folurit e tyre. (Jeremia 7: 27-28)

Sot, Zoja i tha shumë të njëjtën gjë shikuesit italian, Gisella Cardia:

Oh! Fëmijët e mi endacakë që nuk e gjejnë dritën - shumë prej tyre ende nuk e dëgjojnë fjalën time, ata nuk e vlerësojnë ndihmën time, duke arritur deri aty sa të tallen me këto mesazhe për shpëtimin e njerëzimit. Fëmijë, ju keni pasur kohë për zgjedhjen tuaj dhe nëse shikoj zemrat e shumë fëmijëve të mi, unë qaj nga dhimbja dhe zemra e Birit tim rrjedh gjak. Fëmijë, tani do të shihni atë që unë kurrë nuk kam dashur që sytë tuaj të shohin: tërmete shumë të fuqishëm dhe të gjitha llojet e fatkeqësive të tilla si stuhitë, stuhitë, valët e baticës dhe luftërat, sepse nuk i dëgjuat fjalët e mia! -countdowntothekingdom.com

 

Paqja dhe siguria e rreme

Ah! Por "paqja dhe siguria" janë në rrugën e tyre!  vaksinë ka mbërritur, që Çelësi i Kadusit e masonerisë, dhe kështu, agimi i a Rivendosja e shkëlqyeshme tani është mbi ne! Një epokë e re politike ka filluar! Njerëzimi mund të fillojë të futet në teknologji duke na sjellë kështu në lartësitë e potencialit njerëzor!

Një revolucion i madh po na pret. Kriza jo vetëm që na bën të lirë të imagjinojmë modele të tjera, një tjetër të ardhme, një botë tjetër. Na detyron ta bëjmë këtë. —Formatori presidenti francez Nicolas Sarkozy, 14 shtator 2009; unwwo.org; shih Guardian

… Në fund të fundit që kemi kaluar nuk mjafton vetëm të kthehemi në normalitet ... të mendojmë se jeta mund të vazhdojë siç ishte para murtajës; dhe nuk do te behet. Sepse historia na mëson se ngjarje të kësaj madhësie - luftëra, zi buke, murtaja; ngjarje që prekin pjesën më të madhe të njerëzimit, siç ka ky virus - ato jo vetëm vijnë e ikin. Ato janë më shpesh dëmtues për një përshpejtim të ndryshimeve shoqërore dhe ekonomike - Kryeministri Boris Johnson, Fjalimi i Partisë Konservatore, 6 tetor, 2020; konservatorët.com

Kjo pandemi ka dhënë një mundësi për një "rivendosje". - Kryeministri Justin Trudeau, Global News, 29 shtator, 2020; Youtube.com, 2: 05 

Sidoqoftë, siç kam shkruar në Rivendosja e Madhe, ekziston një forcë malinje prapa këtij rivendosjeje në dukje beninje. Kjo është një e re Revolucioni komunist, një përzierje e kapitalizmit dhe socializmit për të krijuar një kafshë të re globale (shih Kapitalizmi dhe Bisha) Aleksandri Trachtenberg, i njohur si "zbatuesi" i Moskës gjatë kulmit të Komunizmit, tha:

Kur të bëhemi gati për të marrë Shtetet e Bashkuara, ne nuk do ta marrim atë nën etiketën e socializmit ... Ne do t'i marrim Shtetet e Bashkuara nën etiketat që kemi bërë shumë të dashur; ne do ta marrim atë nën liberalizëm, nën progresivizëm, nën demokraci. Por merrni atë ne do.-returntoorder.org

Ndërsa shkruaj, administrata e re në Shtetet e Bashkuara tashmë ka filluar, vetëm disa orë pas përurimit, për të ri-zbatuar Marrëveshjen e Parisit.[6]nbcnews.com Siç e kam shpjeguar më parë, ajo është e rrënjosur në ideologjinë socialiste dhe jo në lidhje me klimën[7]shih Dimri i dënimit tonë por pjesë e një loje të gjatë të planifikuesve të KB për "rishpërndarjen e pasurisë",[8]shih Paganizmi i Ri, Pjesa III si zyrtar në Panelin Ndërqeveritar të KB për Ndryshimet Klimatike (IPCC) pranoi sinqerisht:

… Duhet të çlirohet nga iluzioni se politika ndërkombëtare e klimës është politikë mjedisore. Në vend të kësaj, politika e ndryshimit të klimës ka të bëjë me mënyrën se si rishpërndajmë de fakto pasuria e botës —Otmar Edenhofer, dailysignal.com, 19 nëntor 2011

Dhe Presidenti i ri nuk humbi kohë duke prezantuar politika sociale kuazi-Marksiste[9]20 janar 2021; epochtimes.com duke zyrtarizuar dhe ndarë shoqërinë amerikane në grupe identiteti si gjinia,[10]shih Urdhrin Ekzekutiv këtu racës, identitetit seksual, etj në emër të “Barazia.”Siç tha Imzot Michel Schooyans:

Çështja gjinore ka disa rrënjë, por njëra prej tyre është padyshim Marksiste. Bashkëpunëtori i Marksit, Friedrich Engels përpunoi një teori të marrëdhënieve mashkull-femër si prototipet e marrëdhënieve konfliktuale në luftën e klasave. Marksi theksoi luftën midis zotërisë dhe skllavit, kapitalistit dhe punëtorit. Nga ana tjetër, Engels, e pa martesën monogame si një shembull të shtypjes së burrave ndaj grave. Sipas tij, revolucioni duhet të fillojë me shkatërrimin e familjes. - "Ne duhet të rezistojmë", Brenda Vatikanit, tetor 2000

Ky, sigurisht, është një nga qëllimet e lëvizjes revolucionare të quajtur Black Lives Matter (BLM) që shpërtheu në të gjithë SHBA verën e kaluar me mbështetjen e partisë politike tani ne fuqi. Unë e kopjova këtë direkt nga faqja e internetit e BLM para se ta hiqnin:

Ne prishim kërkesën e strukturës familjare bërthamore të përshkruar nga Perëndimi duke mbështetur njëri-tjetrin si familje të zgjeruara dhe "fshatra" që kolektivisht kujdesen për njëri-tjetrin, veçanërisht për fëmijët tanë, në shkallën që nënat, prindërit dhe fëmijët janë të qetë. Ne krijojmë një rrjet pohues të vërtetimit. Kur mblidhemi, e bëjmë këtë me qëllimin për të çliruar veten nga shtrëngimi i ngushtë i të menduarit heteronormativ, ose më mirë, besimi se të gjithë në botë janë heteroseksualë (përveç nëse ai / ata ose ata zbulojnë ndryshe)… Ne mishërojmë dhe praktikojmë drejtësinë, çlirimi dhe paqja në angazhimet tona me njëri-tjetrin. -blacklivesmatter.com

Por kjo është një çështje shumë më e madhe se një komb, siç e theksova pas zgjedhjes së Donald Trump,[11]Shiko Ky Shpirt Revolucionar duke vënë në dukje edhe etosin alarmant që qëndron pas revolucionarëve të rinj:

… Ekziston një qetësi e çuditshme dhe shqetësuese shpirtërore që varet gjatë protestave. Këtu është paralajmërimi: është lloji i zemërimit të dhunshëm që mbërtheu popullatën para se të shpërthente Revolucioni Francez, duke përmbysur institucionin, duke shkatërruar pronën e Kishës dhe duke masakruar mijëra priftërinj dhe fetarë në rrugë. Merret përshtypja se nëse progresistët fitojnë përsëri kontroll, ata do ta bëjnë asnjehere le kjo "katastrofë" e fitimit të "së drejtës" që të ndodhë më kurrë. —27 janar 2017, Fake News, Revolucion i Vërtetë

Kjo eshte nje Revolucioni Global dhe nuk mund të "ndërtohet përsëri më mirë", siç thotë motoja e Kombit të Bashkuar, pa çmontuar më parë atë që është në vend (shih Kolapsi Vjen i Amerikës). Kur gërmoni në ideologjitë prapa asaj që nënkuptohet nga kjo iniciativë e Kombeve të Bashkuara "Rivendosja e Madhe", dikush zbulon se mbështetësit e saj po planifikojnë fjalë për fjalë të ristrukturojnë ekonominë globale rreth parimeve marksiste dhe parullave simpatike si "Politika e Gjelbër".[12]shih Paganizmi i Ri, Pjesa III Rivendosja e Madhe e KB-së është thjesht një tjetër shqetësim për "Build Back Better", Duke përdorur" kriza "si COVID-19 or ndryshimet klimatike për të filluar këtë revolucion.[13]Lexoni se si po përfshihet kjo parullë në të gjithë botën këtu.

Ne ua kemi borxh brezave të ardhshëm ndërto përsëri më mirë. - Kryeministri Boris Johnson, Shumë 28, 2020; twitter.com

Kjo është kriza e jetës time. Edhe para goditjes pandemike, kuptova se ishim në një revolucionar moment kur ajo që do të ishte e pamundur ose madje e pakonceptueshme në kohë normale ishte bërë jo vetëm e mundur, por ndoshta edhe absolutisht e domosdoshme ... ne duhet të gjejmë një mënyrë për të bashkëpunuar në luftën kundër ndryshimit të klimës dhe koronavirusit të ri. - George Soros, 13 maj, 2020; i pavarur.co.uk.

A është thjesht një rastësi që parulla e Presidentit Joe Biden është gjithashtu "Kthehu Mirë" dhe se faqja e internetit buildbackbetter.gov ridrejton tani në faqen zyrtare të Shtëpisë së Bardhë? 

 

FATKEQSIA SUDDEN

Dhe kështu, kemi ardhur në pjesën e fundit të paralajmërimit të Shën Palit: "Kur njerëzit thonë:" Paqe dhe siguri ", atëherë katastrofë e papritur bie mbi ta, si dhimbjet e lindjes mbi një grua shtatzënë dhe ato nuk do të shpëtojnë ". Në disa mënyra, shpërthimi i papritur i COVID-19 ishte si dhimbja e parë e lindjes e një ndjenje false të paqes dhe sigurisë që u shkatërrua, por pothuajse si një përgatitje për dhimbjet e fundit të lindjes (shih Tranzicioni i Madh) Përsëri, fjalët e Zojës sot:

Fëmijë, tani do të shihni atë që unë kurrë nuk kam dashur që sytë tuaj të shohin: tërmete shumë të fuqishëm dhe të gjitha llojet e fatkeqësive të tilla si stuhitë, stuhitë, valët e baticës dhe luftërat, sepse nuk i dëgjuat fjalët e mia! - te Gisella Cardia, countdowntothekingdom.com

Jo vetëm kaq, siç kam shkruar në Çelësi i Kaducusitshkencëtarët e nivelit të lartë në fushën e imunizimit kanë paralajmëruar që dhjetëra miliona e njerëzve mund të vdesin nga këto vaksina të gjeneve eksperimentale që janë dërguar në publik, të paprovuara për efekte afatgjata. Më vjen keq, këto fjalë janë të tmerrshme, e di, por ne kemi dështuar kolektivisht t'i marrim parasysh paralajmërimet e papëve dhe kishave të tjerë në lidhje me axhendën djallëzore për të zvogëluar popullsinë e planetit (shih 1942 ynë), sidoqoftë vjen. 

Një përgjegjësi unike i takon personelit të kujdesit shëndetësor: mjekët, farmacistët, infermierët, kapelanët, burrat dhe gratë fetarë, administratorët dhe vullnetarët. Profesioni i tyre i bën thirrje që ata të jenë kujdestarë dhe shërbëtorë të jetës njerëzore. Në kontekstin e sotëm kulturor dhe shoqëror, në të cilin shkenca dhe praktika e mjekësisë rrezikojnë të humbin vëmendjen e dimensionit të tyre të pandarë etik, profesionistët e kujdesit shëndetësor mund të tundohen disa herë për t'u bërë manipulues të jetës, apo edhe agjentë të vdekjes ... Në këtë pikë, vetë kërkimi shkencor duket se është pothuajse ekskluzivisht i preokupuar me zhvillimin e produkteve të cilat janë gjithnjë e më të thjeshta dhe më efektive në shtypjen e jetës —POPA ST. JOHN PAUL II, Evangelium Vitae, n 89, 13

Ky ndëshkim i njerëzimit, kryesisht për të mëkati i abortit, është ajo që parashikuesit e Fatimes parashikuan kur u shfaq një engjëll, që do të godiste tokën me një shpatë flakëruese.

Engjëlli me shpatën e ndezur në të majtë të Nënës së Zotit kujton imazhe të ngjashme në Librin e Zbulesës. Kjo paraqet kërcënimin e gjykimit që shfaqet në të gjithë botën. Sot mundësia që bota të shndërrohet në hi në një det zjarri nuk duket më fantazi e pastër: vetë njeriu, me shpikjet e tij, ka farkëtuar shpatën e ndezur. -Mesazhi i Fatimes, Nga Uebfaqja e Vatikanit

Për ata që më akuzojnë për "frikë-nxitje" unë pyes, a duhet bota të vazhdojë ashtu siç është, duke abortuar mbi 115,000 foshnje në ditë, me qindra miliona njerëz të varur nga pornografia e ngurtë, miliona të tjerë të zënë nga trafikimi i qenieve njerëzore, e tërë kombet në prag të urisë dhe lirisë së kërcënuar nga një grusht miliarderësh… në mënyrë që jeta juaj e rehatshme të mos shqetësohet? “ballafaqimi përfundimtar"[14]"Tani jemi duke qëndruar përballë konfrontimit më të madh historik që ka kaluar njerëzimi Tani po përballemi me përballjen përfundimtare midis Kishës dhe anti-Kishës, të Ungjillit kundrejt anti-Ungjillit, të Krishtit kundër anti-Krishtit… Isshtë një provë… 2,000 vjeçare e kulturës dhe civilizimit të krishterë, me të gjitha pasojat e tij për dinjitetin njerëzor, të drejtat individuale, të drejtat e njeriut dhe të drejtat e kombeve. ” - Kardinali Karol Wojtyla (JOHN PAUL II), në Kongresin Eukaristik, Filadelfia, PA; 13 gusht 1976; krh. Katolike Online (konfirmuar nga Deacon Keith Fournier i cili ishte i pranishëm)  ne po hyjmë është rreth shpirtrat jo per jetesen e mire perendimore. Ah, Kisha ka rënë në gjumë… ndërsa hajduti ka ardhur natën përmes derës së përparme.

Veryshtë përgjumja jonë për praninë e Zotit që na bën të pandjeshëm ndaj së keqes: ne nuk e dëgjojmë Zotin sepse nuk duam të shqetësohemi dhe kështu qëndrojmë indiferentë ndaj së keqes. "A një gjendje e tillë çon në "Një farë pashprese e shpirtit ndaj fuqisë së së keqes". Papa ishte i etur të theksojë që qortimi i Krishtit ndaj apostujve të tij të përgjumur - "qëndroni zgjuar dhe rrini zgjuar" - vlen për të gjithë historinë e Kishës. Mesazhi i Jezusit, tha Papa, është një “Mesazh i përhershëm për të gjitha kohërat sepse 'përgjumja e dishepujve nuk është problem i atij momenti, përkundrazi i gjithë historisë,' përgjumja 'është e jona, e atyre prej nesh që nuk duam të shohim tërë forcën e së keqes dhe të bëjmë nuk dua të hyjë në Pasionin e tij. " —POPE BENEDIKTI XVI, Lajmet katolike Agency, Qyteti i Vatikanit, 20 prill 2011, Audienca e Përgjithshme

… Dhe tani jemi zgjuar në një makth.

Inshtë në natyrën e mesianistëve sekularë të besojnë se nëse njerëzimi nuk do të bashkëpunojë, atëherë njerëzimi duhet të detyrohet të bashkëpunojë - për të mirën e vet, natyrisht mess Mesianistët e rinj, në përpjekjen për ta shndërruar njerëzimin në një kolektiv duke u shkëputur nga Krijuesi i tij , do të sjellë pa vetëdije shkatërrimin e pjesës më të madhe të njerëzimit. Ata do të lëshojnë tmerre të papara: uri, murtaja, luftëra dhe në fund të fundit Drejtësi Hyjnore. Në fillim ata do të përdorin detyrimin për të zvogëluar më tej popullsinë, dhe pastaj nëse dështon ata do të përdorin forcën. - Michael D. O'Brien, Globalizimi dhe Rendi i Ri Botëror, 17 Mars 2009

A mendon ndokush seriozisht se u zgjova këtë mëngjes i etur për të shkruar këto fjalë? Megjithatë, kushdo që është gjallë për "shenjat e kohës" nuk mund të mos e shohë atë Profecia e Isaisë për Komunizmin Globale cila u përsërit në Fatima, tani është në fazat e saj të fundit. Por kjo gjithashtu do të thotë se Triumfi i Zemrës së Papërlyer është gjithashtu afër! 

Unë do të vij të kërkoj shenjtërimin e Rusisë në Zemrën time të Papërlyer dhe Kungimin e dëmshpërblimit të Shtunave të Parë. Nëse kërkesat e mia merren parasysh, Rusia do të konvertohet dhe do të ketë paqe. Nëse jo, [Rusia] do t'i përhapë gabimet e saj në të gjithë botën, duke shkaktuar luftëra dhe përndjekje të Kishës. Të mirët do të martirizohen; Ati i Shenjtë do të ketë shumë për të vuajtur; kombe të ndryshme do të asgjësohen. Në fund, Zemra ime e Papërlyer do të triumfojë. Ati i Shenjtë do të më shenjtërojë Rusinë dhe ajo do të konvertohet dhe botës do t'i jepet një periudhë paqeje. EssMesazhi i Fatimes, vatikan.va

Po, një mrekulli u premtua në Fatima, mrekullia më e madhe në historinë e botës, e dyta pas Ringjalljes. Dhe kjo mrekulli do të jetë një epokë e paqes e cila kurrë më parë nuk i është dhënë botës. - Kardinali Mario Luigi Ciappi, 9 tetor 1994 (teolog papal për Pius XII, Gjoni XXIII, Pali VI, Gjon Pali I dhe Gjon Pali II); Katekizëm Familjar, (9 shtator 1993), f. 35

Po, kur të përfundojë kjo natë me lot, agimi do të vijë dhe Dita e Zotit do të shkëlqejë me një lavdi ndryshe nga çdo gjë që bota ka njohur ndonjëherë. Në mënyrë që kjo të realizohet, Zoti duhet ruaj një mbetje e njerëzve: Zhurma e vogël e zonjës sonë. Por ju, miq të dashur, nuk jeni thjesht vëzhgues ... ju jeni, në fakt, vetë ata që tani mund të shpejtojnë ardhjen e Mbretërisë së Perëndisë.

Unë do të shkruaj për atë së shpejti! 

 

 

Renditni librin e Markut Përballja përfundimtare me Nihil Obstat,
një përmbledhje e fuqishme e nga kemi ardhur,
ku jemi,
dhe ku po shkojmë.
Shiko Përballja Finale për të porositur kopjen tuaj. 


 Ju bekoj dhe faleminderit
për lutjet dhe mbështetjen tuaj. 

 

Bashkohuni me mua tani në MeWe:

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 KKK, n. 1166
2 Do të thotë, ne jemi në prag të Dita e Gjashtë
3 shih Duke rimenduar Kohët e Fundit
4 Mesazhi i Atit të Shenjtë për Rininë e Botës, Dita XVII Botërore e Rinisë, n. 3
5 KKK, n.677
6 nbcnews.com
7 shih Dimri i dënimit tonë
8 shih Paganizmi i Ri, Pjesa III
9 20 janar 2021; epochtimes.com
10 shih Urdhrin Ekzekutiv këtu
11 Shiko Ky Shpirt Revolucionar
12 shih Paganizmi i Ri, Pjesa III
13 Lexoni se si po përfshihet kjo parullë në të gjithë botën këtu.
14 "Tani jemi duke qëndruar përballë konfrontimit më të madh historik që ka kaluar njerëzimi Tani po përballemi me përballjen përfundimtare midis Kishës dhe anti-Kishës, të Ungjillit kundrejt anti-Ungjillit, të Krishtit kundër anti-Krishtit… Isshtë një provë… 2,000 vjeçare e kulturës dhe civilizimit të krishterë, me të gjitha pasojat e tij për dinjitetin njerëzor, të drejtat individuale, të drejtat e njeriut dhe të drejtat e kombeve. ” - Kardinali Karol Wojtyla (JOHN PAUL II), në Kongresin Eukaristik, Filadelfia, PA; 13 gusht 1976; krh. Katolike Online (konfirmuar nga Deacon Keith Fournier i cili ishte i pranishëm)
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE dhe tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , .