Përballja Finale - Libri

Libri i Markut!

 

 - Shikoni videon -

 

KETO nuk janë kohë normale. Pyete kalimtarin mesatar nëse "diçka e çuditshme" po ndodh në botë dhe përgjigja do të jetë pothuajse gjithmonë "po". Por çfarë?

Do të ketë një mijë përgjigje, shumë prej tyre janë konfliktuoze, disa spekulojnë, shpesh duke shtuar më shumë konfuzion në rritjen e frikës dhe dëshpërimit që fillojnë të kapin një planet që dridhet nga kolapsi ekonomik, terrorizmi dhe përmbysja e natyrës. A mund të ketë një përgjigje të qartë?

Mark Mallett shpalos një pamje mahnitëse të kohërave tona të ndërtuara jo mbi argumente të lehta ose profeci të dyshimta, por fjalët e qëndrueshme të Etërve të Kishës, Papëve modernë dhe shfaqjeve të aprovuara të Zojës së Bekuar. Rezultati përfundimtar është i qartë: po përballemi Përballja përfundimtare  

me Nihil Obstat.

 

  

ORDER NOW

 

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME.

Komentet janë të mbyllura.