Revolucioni Përfundimtar

 

Nuk është shenjtërorja ajo që është në rrezik; është qytetërim.
Nuk është pagabueshmëria ajo që mund të bjerë; janë të drejta personale.
Nuk është Eukaristia ajo që mund të kalojë; është liria e ndërgjegjes.
Nuk është drejtësia hyjnore ajo që mund të avullojë; janë gjykatat e drejtësisë njerëzore.
Nuk është se Perëndia mund të dëbohet nga froni i Tij;
është se burrat mund të humbasin kuptimin e shtëpisë.

Sepse paqja në tokë do të vijë vetëm për ata që i japin lavdi Perëndisë!
Nuk është Kisha ajo që është në rrezik, është bota!”.
—Ipeshkvi i nderuar Fulton J. Sheen
Seriali televiziv "Jeta ia vlen të jetohet".

 

Unë zakonisht nuk përdor fraza si kjo,
por unë mendoj se ne jemi duke qëndruar te portat e Ferrit.
 
- Dr. Mike Yeadon, ish Nënkryetar dhe Krye Shkencëtar

të frymëmarrjes dhe alergjive në Pfizer;
1:01:54, Ndjek Shkencen?

 

Vazhdon nga Dy kampet...

 

AT këtë orë të vonë, është bërë shumë e qartë se një "lodhje profetike" ka filluar dhe shumë thjesht po akordohen - në momentin më kritik.

Në zemër të natës mund të ndihemi të frikësuar dhe të pasigurt dhe presim me padurim ardhjen e dritës së agimit. - PAPA ST. GJON PAUL II, Mesazhi i Atit të Shenjtë për Rininë e Botës, XVII Dita Botërore e Rinisë, n. 3; (krh. Is 21:11-12), vatikan.va 

Ne jemi me të vërtetë në "zemrën e natës", në rojë që i paraprin Pasionit dhe Ringjallja e Kishës. ne jemi duke jetuar Gjetsemani ynë, Duke përfshirë përgjumje madje edhe nga dishepujt më besnikë. 

Veryshtë përgjumja jonë për praninë e Zotit që na bën të pandjeshëm ndaj së keqes: ne nuk e dëgjojmë Zotin sepse nuk duam të shqetësohemi dhe kështu qëndrojmë indiferentë ndaj së keqes... 'përgjumja' është e jona, e atyre prej nesh që nuk dëshirojnë të shohin forcën e plotë të së keqes dhe nuk duan të hyjnë në pasionin e tij. —POPA BENEDIKTI XVI, Agjencia e lajmeve katolike, Qyteti i Vatikanit, 20 prill 2011, Publiku i Përgjithshëm

Meqë dhëndri vonoi shumë, të gjithë u përgjumën dhe i zuri gjumi. (Mateu 25:5)

Por qielli po na paralajmëron me urgjencë të përtërirë se shumë mesia të rremë dhe profetë të rremë janë shfaqur dhe ata do të mashtrojnë "Nëse kjo do të ishte e mundur, edhe të zgjedhurit." [1]Matt 24: 23 Dëshmia për këtë është në Dy kampet duke u shfaqur. Ashtu si Apostujt e lashtë, ne mund të tundohemi të themi, "Me siguri nuk jam unë" ai që do të të tradhtoj ty Zot?![2]Ground 14: 19 Të cilit Jezusi i përgjigjet:

Rrini zgjuar dhe lutuni që të mos hyni në tundim; me të vërtetë fryma është e gatshme, por mishi është i dobët. (Marku 14:38)

Sepse mesianistët laikë janë tani mes nesh…

 

Mesianistët laikë

Mashtrimi suprem fetar është ai i Antikrishtit, një pseudo-mesianizëm me të cilin njeriu lavdërohet në vend të Zotit dhe Mesisë së tij që ka ardhur në mish. -Katekizmi i Kishës Katolike, n 675-676

Katekizmi vazhdon të dënojë 'veçanërisht formën politike "në thelb të çoroditur" të një mesianizmi laik.' Folësi kanadez dhe autori i mirënjohur, Michael D. O'Brien, ka paralajmëruar për dekada të llojit të totalitarizmi tani shpejt duke u shpalosur:

Duke vështruar botën bashkëkohore, madje edhe botën tonë "demokratike", nuk mund të themi se po jetojmë pikërisht në këtë frymë të mesianizmit laik? Dhe a nuk shfaqet kjo frymë sidomos në formën e saj politike, të cilën Katekizmi e quan në gjuhën më të fortë, "thelbësisht e çoroditur"? Sa njerëz në kohën tonë tani besojnë se triumfi i së mirës mbi të keqen në botë do të arrihet përmes revolucionit shoqëror ose evolucionit shoqëror? Sa i janë nënshtruar besimit se njeriu do të shpëtojë veten kur njohuritë dhe energjitë e mjaftueshme aplikohen në gjendjen njerëzore? Unë do të sugjeroja që kjo shtrembërim i brendshëm tani dominon të gjithë botën perëndimore. - bisedoni në bazilikën e Shën Patrikut në Otava, Kanada, 20 shtator 2005

Kjo nuk është më e dukshme sesa në lëvizjen kolektive të liderëve perëndimorë, papritmas dhe në mënyrë harmonike, duke përqafuar ideologjinë utopike të Forumit Ekonomik Botëror (WEF), një partner i Kombeve të Bashkuara që orkestron Rivendosja e shkëlqyeshme përmes “bashkëpunimit publik-privat”.[3]weforum.org Në rast se dikush mendon se WEF është patate të vogla, ata nuk i kanë kushtuar vëmendje:

Dhe kështu ky është një moment i madh. Dhe Forumi Ekonomik Botëror… do të duhet të luajë me të vërtetë një rol kryesor dhe qendror në përcaktimin e "Rivendosjes" në një mënyrë që askush të mos e interpretojë gabimisht: ashtu si thjesht duke na kthyer atje ku ishim were - John Kerry, ish Sekretari i Shtetit i Shteteve të Bashkuara; Podkast i Madh i Rivendosjes, "Riorganizimi i kontratave sociale në krizë", qershor 2020

Qëllimi përfundimtar i WEF-së, me pak fjalë, është me të vërtetë një pseudo-mesianizëm ku njeriu mund t'i afrohet pavdekësisë[4]weforum.org përmes…

…bashkimi i identiteteve tona fizike, dixhitale dhe biologjike. — Kryetar Prof. Klaus Schwab, Forumi Ekonomik Botëror, Ngritja e Antik kishës, ora 20:11, gjëmoj.com

Si mund të mos e shohim në këtë frymën e Antikrishtit? Ai “i paligjshëm”…

…që kundërshton dhe e lartëson veten mbi çdo të ashtuquajtur zot dhe objekt adhurimi, në mënyrë që të ulet në tempullin e Perëndisë, duke pretenduar se është një zot. (2 Thesalonikasve 2:4)

WEF-së vizion shumë të zhvilluar është në thelb pika përfundimtare filozofike e natyralizëm: besimi se gjithçka lind nga vetitë dhe shkaqet natyrore, dhe shpjegimet e mbinatyrshme ose shpirtërore janë të përjashtuara. Në të vërtetë, "Zoti ka vdekur" deklaroi Yuval Noah Harari, një këshilltar i lartë i Klaus Schwab.[5]youtube.com Por ka një tjetër mentor kyç për Schwab - Frimason, Henry Kissinger i cili gjithashtu deklaron se bota siç e njohim ka marrë fund:[6]Dëgjo Schwab t'i referohet Kissinger-it në orën 10:59 in "Rendi i ri botëror: Mendova se ishte thjesht një teori konspiracioni?"

Realiteti është se bota nuk do të jetë kurrë e njëjta pas koronavirusit. Të argumentosh tani për të kaluarën vetëm e bën më të vështirë të bësh çfarë duhet bërë… Adresimi i nevojave të momentit në fund të fundit duhet të shoqërohet me një vizionin dhe programin global të bashkëpunimit… Legjenda themeluese e qeverisjes moderne është një qytet i rrethuar me mure i mbrojtur nga sundimtarë të fuqishëm… Mendimtarët iluministë e riformuluan këtë koncept, duke argumentuar se qëllimi i shtetit legjitim është të sigurojë nevojat themelore të njerëzve: sigurinë, rendin, mirëqenien ekonomike, dhe drejtësia. Individët nuk mund t'i sigurojnë këto gjëra vetë... Demokracitë e botës duhet ta bëjnë këtë mbrojnë dhe mbështesin vlerat e tyre të iluminizmit... -Washington Post, 3 Prill, 2020

Ata që e kuptojnë historinë e dinë saktësisht se çfarë i referohet zoti Kissinger. Siç kam vënë në dukje në Wake vs Awake:

Iluminizmi ishte një lëvizje gjithëpërfshirëse, e mirëorganizuar dhe e udhëhequr në mënyrë të shkëlqyer për të eliminuar krishterimin nga shoqëria moderne. Filloi me Deizmin si besimin e tij fetar, por përfundimisht hodhi poshtë të gjitha nocionet transhendente të Zotit. Më në fund ajo u bë një fe e "progresit njerëzor" dhe "perëndeshë e arsyes". -Fr. Frank Chacon dhe Jim Burnham, Fillimi i Apologjisë Vëllimi 4: Si t'u përgjigjemi ateistëve dhe agjentëve të rinj, f.16

Përsëritja e tij përfundimtare sot është Perëndeshë e Shkencës dhe Teknologjisë, e cila është në të vërtetë vetëm feja zyrtare e natyralizmit - vetëm kryepriftërinjtë veshin pallto laboratori dhe jo veshje.

Megjithatë, në këtë periudhë, partizanët e së keqes duket se po bashkohen së bashku dhe po luftojnë me vrullin e bashkuar, të udhëhequr ose të ndihmuar nga ajo shoqatë fort e organizuar dhe e përhapur e quajtur Frimasonët. Duke mos i fshehur më qëllimet e tyre, ata tani po ngrihen me guxim kundër Vetë Zotit…që është qëllimi i tyre përfundimtar, e detyron veten të shohë - domethënë, përmbysja e plotë e të gjithë atij rendi fetar dhe politik të botës që ka mësimi i krishterë. prodhuar dhe zëvendësimi i një gjendjeje të re të gjërave në përputhje me idetë e tyre, nga të cilat do të nxirren themelet dhe ligjet. thjesht natyralizëm. —POPA LEO XIII, Gjinia HumanumEnciklikë për Masonerinë, n.10, 20 Prill, 1884

Dhe sigurisht, “vlerat iluministe” gjetën një kulm të caktuar në shprehjen e komunizmit, të cilën e zhvilluan masonët.[7]“Komunizmi, për të cilin shumë njerëz besonin se ishte një shpikje e Marksit, ishte krijuar plotësisht në mendjen e iluministëve [të ndriçuar] shumë kohë përpara se të vihej në listën e pagave.” - Stephen Mahowald, Ajo do të shtypë kokën tënde, P. 101 

 

Këniku i Vdekjes së Lirisë

Ndërsa komunizmi i shekullit të 20-të përdori forcën brutale në një përpjekje për të krijuar një shoqëri egalitare, çizmet e xhaketës nuk janë të nevojshme sot. COVID-19 prezantoi metodat me të cilat popullata të tëra mund të manipulohen përmes mesazheve në media, bllokimeve globale, "pasaportave të vaksinës" dhe mbi të gjitha, frikë. Ky ishte Akti i Parë.

Akti i Dytë është "ndryshimi i klimës" - Komunizmi me një kapele jeshile. Është mekanizmi me të cilin pasuria e botës do të jetë dhe tashmë po rishpërndahet (d.m.th. grabitur). 

Por duhet thënë qartë se ne rishpërndajmë de fakto pasuria e botës nga politika klimatike. Natyrisht, pronarët e qymyrit dhe naftës nuk do të jenë entuziastë për këtë. Njeriu duhet të çlirohet nga iluzioni se politika ndërkombëtare e klimës është politikë mjedisore. Kjo pothuajse nuk ka të bëjë më me politikën mjedisore… -Ottmar Edenhofer, Paneli Ndërkombëtar për Ndryshimet Klimatike për Marrëveshjen e Parisit, dailysignal.com, 19 nëntor 2011

Kështu, COVID-19 dhe Ndryshimet Klimatike janë dy shtyllat e Rivendosjes së Madhe dhe preteksti për të kontrolluar pasurinë dhe njerëzit,[8]shih Kontrolli! Kontrolli! duke i kthyer ato në "kapital njerëzor si aset".[9]shih weforum.org Kjo është e mundur vetëm në shkallë globale përmes një monedhe dixhitale bankare të centralizuar (CBDC) dhe bashkimit të popullsisë së botës në një ID dixhitale.[10]shih Korrëzimi i Madh atë që WEF e quan "ekosistem i identitetit dixhital".[11]weforum.org 

Më 16 nëntor 2022, udhëheqësit e vendeve të G20 nënshkruan një deklaratë kjo është kënga e vdekjes së lirisë: një marrëveshje për të futur pasaportat e vaksinave dhe identitetet dixhitale i lidhur për tregtinë dhe udhëtimin ndërkombëtar. 

Ne e pranojmë rëndësinë e standardeve të përbashkëta teknike dhe metodave të verifikimit, në kuadrin e IHR (2005), për të lehtësuar udhëtimin ndërkombëtar të pandërprerë, ndërveprueshmërinë dhe njohjen e zgjidhjeve dixhitale dhe zgjidhjeve jo dixhitale, duke përfshirë vërtetimin e vaksinimeve… - "Deklarata e liderëve të Balit të G20", Bali, Indonezi, 15-16 nëntor 2022 whitehouse.gov

Në fund të dokumentarit tim Ndjek Shkencen?, shkencëtarët dhe mjekët paralajmëruan se një "provë e tillë e vaksinimit" ishte ndoshta rreziku më i madh për lirinë mjekësore dhe njerëzore: 

Thjesht ma merr atë, nuk ke nevojë për pasaporta vaksine. Ato nuk ofrojnë asgjë për ju ose për dikë tjetër në lidhje me sigurinë. Por, kujtdo që kontrollon atë bazë të dhënash dhe rregullat, do t'i japë kontroll të plotë mbi gjithçka që bëni. — Dr. Mike Yeadon, ish-VP i Pfizer, nga Ndjek Shkencen? 58: Shenja 31

Nëse ata ndonjëherë lindin, atëherë është natë e mirë për shoqërinë, natë e mirë për shkencën, natë e mirë për njerëzimin. - Dr. Sucharit Bhakdi, Po aty; 58:48

Nuk mund ta them më me forcë, ky është fjalë për fjalë fundi i lirisë njerëzore në Perëndim nëse ky plan shpaloset siç është planifikuar. - Dr. Naomi Wolfe, Po aty; 59:04

Në Samitin e fundit të Qeverisë Botërore, ekonomisti dhe ish-këshilltarja presidenciale Dr. Pippa Malgren deklaroi prerazi:

Jemi në prag të një ndryshimi dramatik ku jemi gati - dhe do ta them me guxim - ne jemi gati të braktisim sistemin tradicional të parasë dhe kontabilitetit… Dhe kontabiliteti i ri është… dixhital. Do të thotë të kesh një rekord pothuajse të përsosur të çdo transaksion të vetëm që ndodh në ekonomi, gjë që do të na japë qartësi shumë më të madhe të asaj që po ndodh. Ajo gjithashtu ngre rreziqe të mëdha… — “A jemi gati për një rend të ri botëror?”, video nga Samiti i Qeverisë Botërore, youtube.com

Rober Kiyosaki, guru i investimeve dhe autor i librit të financave personale "Baba i pasur, baba i varfër", paralajmëron:

Është komunizmi në formën e tij më të pastër, krijimi i CBDC "Central Bank Currency Digital". Qendro zgjuar. — 17 korrik 2022; twitter.com

Në të vërtetë, Agustin Guillermo Carstens, Drejtor i Përgjithshëm i Bankës së Shlyerjeve Ndërkombëtare, ishte i qartë se Monedha Dixhitale e Bankës Qendrore (CBDC) do të ketë autoritetin për të përcaktuar se kush e përdor monedhën dhe teknologjinë për të përcaktuar se kush nuk e përdor. 

Banka Qendrore do të ketë kontroll absolut mbi rregullat dhe rregulloret që do të përcaktojnë përdorimin e asaj shprehjeje të aftësisë së bankës qendrore, dhe gjithashtu ne do të kemi teknologjinë për ta zbatuar atë. - krh. gjëmoj.com

Si? Përmes mbledhjes së të dhënave për çdo person të vetëm në botë dhe, si rrjedhim, "rezultatit social të kreditit" të dikujt….

 

Bllokimi përfundimtar

Mer tregtarët e tu ishin burrat e mëdhenj të tokës, të gjitha kombet u mashtruan nga ana jote farmakia. (Zbulesa 18:23 fjala greke për "ilaçe" ose praktikë e drogës)

"Njerëzit e mëdhenj të tokës" pas këtij sistemi global të mbikëqyrjes janë të lidhur drejtpërdrejt me industrinë farmaceutike. Sipas Aman Jabbi, një i diplomuar në Stanford dhe ekspert i Silicon Valley në teknologjinë e videove dhe kamerave, disa "filantropë" duke përfshirë Fondacionin Bill & Melinda Gates dhe Fondacionin Rockefeller, po financojnë këtë "ekosistem të identitetit dixhital". Në një ekspozim magjepsës dhe shqetësues mbi teknologjitë ekzistuese për të mbikqyrur njerëzimin, Jabbi paralajmëron se miliarda kamera dhe pajisje "që po shikojnë vazhdimisht" në mbarë botën tashmë po mbledhin të dhëna për secilin prej nesh, veçanërisht përmes njohja e fytyrës. 

Pasi të filloni të kuptoni se cilat janë qëllimet e tyre përfundimtare, ka të bëjë me gjurmimin 24/7 të qenieve njerëzore. Kapitali njerëzor është një lloj thelbi për të fituar para në të ardhmen së bashku me natyrën. —Aman Jabbi, Shfaqja e David Knight, 8 dhjetor 2022; 6:51, ivoox.com

Në të vërtetë, paralajmëroi Papa Benedikti XVI:

Libri i Zbulesës përfshin ndër mëkatet e mëdha të Babilonisë – simbolin e qyteteve të mëdha jofetare të botës – faktin që ajo bën tregti me trupat dhe shpirtrat dhe i trajton ata si mallrave (Shih i jap supërxhiro 18: 13).

Pra, kamerat dhe njohja e fytyrës janë një pjesë integrale e IOT (Internet of Things), i cili më pas lidhet përmes "resë" me algoritmet e Inteligjencës Artificiale. Pra, fytyra juaj në thelb bëhet pasaporta juaj, ose le të themi fjalëkalim për të zhbllokimi i ID-së tuaj dixhitale… për të blerë ushqime, për t'u identifikuar në kompjuterin tuaj, për të dërguar një mesazh - gjithçka do të bazohet në ID-në tuaj dixhitale. Pra, në thelb, është një burg dixhital që po ndërtohet ku duhet të kesh leje dhe kredite dhe argumente për gjithçka. —Aman Jabbi, Shfaqja e David Knight, 8 dhjetor 2022; 7:06, ivoox.com

Jabbi thotë se "gjurma juaj e karbonit vlerësohet ndërsa flasim - dhe me kë jeni, me kë flisni, dhe me kë komunikoni, çfarë lloj uebsajtesh vizitoni, etj. "Rezultati juaj social" po llogaritet në kohë reale ndërsa flasim, dhe kjo po ndodh në Amerikë dhe kudo në botë.” Me fjalë të tjera, ai thotë, "Ata po na japin të gjitha karotat - dhe shkopinjtë po vijnë. Dhe kur të vijnë shkopinjtë, jeta nuk do të jetë e këndshme për askënd.” [12]10: 30, ivoox.com

Kur njerëzit thonë: "Paqe dhe siguri", atëherë fatkeqësia e papritur i godet, si dhimbjet e lindjes mbi një grua shtatzënë dhe ata nuk do të shpëtojnë. (1 Selanikasve 5: 3)

Duke i bërë jehonë parashikimit të Aldous Huxley për një "kamp përqendrimi farmakologjik... pa dhimbje për shoqëri të tëra",[13]shih Dy kampet Jabbi shton se kjo realizohet në të ashtuquajturat “qytetet e zgjuara”:

Një qytet i zgjuar është një fjalë e lezetshme për një kamp përqendrimi të padukshëm, në ajër të hapur… ku duan të kufizojnë lëvizjen njerëzore dhe aktivitetin njerëzor… Ky është qëllimi afatgjatë. - Po aty; 11:16

Do të kontrollohet, thotë ai, jo nga njerëzit, por nga inteligjencës artificiale. Deri në fund të vitit 2022, Jabbi thotë se do të ketë rreth 20 miliardë kamera dhe pajisje që mund të regjistrojnë dhe gjurmojnë lëvizjet e njerëzve - nga kamerat e vëzhgimit te pajisjet inteligjente që ne mbajmë. Tashmë ekziston një inteligjencë artificiale e fuqishme që do të përdoret për të monitoruar lëvizjet tuaja, për t'ju identifikuar përmes njohjes së fytyrës, për të gjurmuar dhe kufizuar saktësisht atë që blini dhe për të monitoruar se si i tejkaloni kufijtë e gjurmës së karbonit ose nuk arrini të përmbushni statusin tuaj të vaksinës. Ndriçimi LED që po shfaqet në qytete është gjithashtu i armatosur, thotë Jabbi, dhe dronët do të përdoren për të zbatuar ligjin.

Intervistë e zgjeruar me Aman Jabbi… tepër të habitshme:

 

Zbulesa u zbulua?

Duke iu kthyer sërish Zbulesës, vizioni i Shën Gjonit tregon se një imazh i bishës u krijua që kishte "frymë" në të dhe atë “Imazhi i bishës mund të fliste dhe [mund] të vriste këdo që nuk e adhuronte.”[14]Rev 13: 15 A mund të jetë ky "imazh i bishës", në fakt, inteligjencë artificiale? Disa pretendojnë se inteligjenca artificiale (d.m.th. softuer që "mendon" si një njeri) që mund të bëhet i ndjeshëm (dmth. softueri që emocionalisht "ndihet" dhe percepton si një njeri) tani është i mundur.[15]shkencoreamerikane.com AI do të përdoret për të përjashtuar dhe ndërprerë këdo që nuk përputhet me ID Dixhitale dhe "kontratën sociale"[16]weforum.org - tashmë ndodh në Kinë.

Çfarë do të bëni, debatoni me makinën?… Pasi makinat mund t'ju mbyllin jashtë, ju jeni në telashe të tilla. Dhe ne po ecim me shpejtësi drejt kësaj me një mungesë të madhe kujdesi. — Dr. Jordan Peterson, Sky News Australia, Nëntor youtube.com; shikoni atë fragment këtu

Në Nigeri, për shembull, tërheqjet e parave në ATM janë kufizuar në 45 dollarë në ditë "për të inkurajuar përdorimin e monedhës dixhitale të bankës qendrore të Nigerisë (CBDC)."[17]thegatewaypundit.com  Në këtë mënyrë, ata që nuk e "adhurojnë" atë - dmth. t'i dorëzohen ekosistemit dixhital - do të shkëputen nga paratë e tyre dixhitale dhe do të privohen fjalë për fjalë nga nevojat e jetës (të gjitha "për të mirën e përbashkët, natyrisht").

…kushdo që nuk e adhuronte atë [dënohej] me vdekje. [18]Rev 13: 15

Meqenëse G20 ka deklaruar se Monedha Dixhitale e Bankës Qendrore do të lidhet me "provën e vaksinimit" tuaj, është shfaqur një pamje e re e të kuptuarit të "shenjës së bishës". Do të ishte intelektualisht e pandershme, nëse jo shpirtërisht e pamatur në këtë pikë, të mos dëgjoheshin fjalët e Shën Gjonit me veshë të rinj:

I detyroi të gjithë njerëzit, të vegjël dhe të mëdhenj, të pasur dhe të varfër, të lirë dhe skllavë, të jepnin një imazh të stampuar në duart e tyre të djathta ose në ballë, në mënyrë që askush të mos blinte ose shiste përveç një që kishte imazhin e vulosur të kafshës emrin ose numrin që qëndronte për emrin e tij. (Zbul. 13: 16-17)

Një teknologji e re u shfaq gjatë pandemisë që lidhet me potencialin për një "imazh të stampuar" të lidhur me aftësinë e dikujt për të "blerë ose shitur" bazuar në statusin e tyre të vaksinimit:

Për njerëzit që mbikëqyrin nismat mbarëkombëtare të vaksinimit në vendet në zhvillim, mbajtja e të dhënave se kush e ka bërë vaksinimin dhe kur mund të jetë një detyrë e vështirë. Por studiuesit nga MIT mund të kenë një zgjidhje: ata kanë krijuar një bojë që mund të ngulitet në mënyrë të sigurt në lëkurë krahas vetë vaksinës dhe është e dukshme vetëm duke përdorur një aplikacion të veçantë për kamera smartphone dhe filtër. -futurizëm19 dhjetor 2019; kf. ucdavis.edu

Për ironi, boja e padukshme që mund të përdoret quhet "Luciferaza, ”A kimik biolumineshent dorëzuar përmes "pika kuantike" që do të lërë një "shenjë" të padukshme të imunizimit dhe regjistrimit të informacionit tuaj.[19]statnews.com Nuk po them se kjo është “shenja”; por kurrë njerëzimi nuk ka qenë aq i rrezikshëm afër një interpretimi të mirëfilltë të këtij pasazhi të Shkrimit. 

Pra, tani aftësia për të kryer i fundit synimi i këtij plani djallëzor - "domethënë, përmbysja e plotë e gjithë atij rendi fetar" - del në pah.[20]POPA LEO XIII, Gjinia Humanum, Enciklikë për Masonerinë, n.10, 20 Prill, 1884 Kjo “kontratë sociale” e re[21]weforum.org që WEF dhe zbatuesit e tyre po imponojnë, dhe që do të jenë të lidhura thelbësisht me aksesin tuaj në ekosistemin dixhital, është pajtueshmëria me "vlerat" e tyre. Këto do të përfshijnë, për shembull, "të drejtën" universale për shëndetin riprodhues (një eufemizëm për abortin dhe kontracepsionin),[22]unwomen.org; ohchr.org pranimi i "martesës" së të njëjtit seks,[23]shih manilatemes.net dhe do të jetë një “krim kundër njerëzimit” të kundërshtosh rezistencën ndaj stileve të jetesës LGBT.[24]shih lifesitenews.com Me fjalë të tjera, nëse doni të merrni pjesë në shoqëri, aq më pak të hani, pranimi juaj i këtyre vlerave do të jetë i brendshëm. Një "test vlerash" e tillë tashmë e zbatuar në Kanada,[25]shih Justin i Drejti është kënga e vdekjes së fetar lirinë.

Ndoshta tani mund të shohim pse Shën Gjoni paralajmëroi se ata që zgjedhin "paqen dhe sigurinë" e rreme të sistemit dhe vlerave të bishës - që është e barabartë me apostazinë - do të humbasin shpëtimin e tyre:

Tymi i zjarrit që i mundon do të ngrihet përgjithmonë e përgjithmonë dhe nuk do të ketë lehtësim ditë e natë për ata që adhurojnë bishën ose figurën e saj ose pranojnë shenjën e emrit të saj. (Zbulesa 14:11)

Jam i sigurt se shumë janë të tronditur nga ajo që sapo kanë lexuar, duke pyetur veten "Çfarë duhet të bëjmë?" Ndoshta po përsëritni fjalët:

Kush mund të krahasohet me bishën ose kush mund të luftojë kundër saj? (Zbulesa 13:4)

Më shumë për këtë në reflektimin e radhës…

 

Lexime të ngjashme

Revolucion!

Revolucioni Global

Revolucioni i Madh

Zemra e Revolucionit të Ri

Shtatë Vulat e Revolucionit

Fara e këtij revolucioni

Revolucion Tani!

Ky Shpirt Revolucionar

Në prag të Revolucionit

Fake News, Revolucion i Vërtetë

Profecia e Isaisë për Komunizmin Global

Kur komunizmi kthehet

Revolucioni në kohë reale

Antikrishti në Kohët Tona

Kundërrevolucioni

Revolucioni i Zemrës

 

Faleminderit shumë për lutjet dhe mbështetjen tuaj:

 

me Nihil Obstat

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Tani në Telegram. Klikoni:

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:

Dëgjoni në vijim:


 

 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Matt 24: 23
2 Ground 14: 19
3 weforum.org
4 weforum.org
5 youtube.com
6 Dëgjo Schwab t'i referohet Kissinger-it në orën 10:59 in "Rendi i ri botëror: Mendova se ishte thjesht një teori konspiracioni?"
7 “Komunizmi, për të cilin shumë njerëz besonin se ishte një shpikje e Marksit, ishte krijuar plotësisht në mendjen e iluministëve [të ndriçuar] shumë kohë përpara se të vihej në listën e pagave.” - Stephen Mahowald, Ajo do të shtypë kokën tënde, P. 101
8 shih Kontrolli! Kontrolli!
9 shih weforum.org
10 shih Korrëzimi i Madh
11 weforum.org
12 10: 30, ivoox.com
13 shih Dy kampet
14 Rev 13: 15
15 shkencoreamerikane.com
16 weforum.org
17 thegatewaypundit.com
18 Rev 13: 15
19 statnews.com
20 POPA LEO XIII, Gjinia Humanum, Enciklikë për Masonerinë, n.10, 20 Prill, 1884
21 weforum.org
22 unwomen.org; ohchr.org
23 shih manilatemes.net
24 shih lifesitenews.com
25 shih Justin i Drejti
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE dhe tagged , , .