Tërheqja e Madhe

 

Qysh prej kohës shkrim Misteri Babilonia, Unë kam qenë duke parë dhe lutur, duke pritur dhe dëgjuar për javë të tëra në përgatitje të këtij shkrimi.

Unë do të qëndroj në vendin tim të rojes, dhe do të qëndroj në pemë, dhe do të shikoj se çfarë do të më thotë… Atëherë Zoti m'u përgjigj dhe tha: shkruaj vizionin qartë në pllaka, në mënyrë që dikush ta lexojë atë lehtë. (Habb 2: 1-2)

Edhe një herë, nëse duam të kuptojmë se çfarë është këtu dhe çfarë po vjen në botë, duhet të dëgjojmë vetëm Papët.

 

Bisha e Dominuar

Rritja e "demokracive të ndriçuara", të përhapura përmes fuqisë ushtarake dhe ekonomike të Amerikës, nuk synon të zgjasë. Përkundrazi, është për të krijuar një varësi i kombeve mbi "bishën": ato shoqëri sekrete dhe burra të fuqishëm që kanë pasur një dorë të madhe në formimin dhe drejtimin e Shteteve të Bashkuara për qëllimin e tyre të fshehtë (shih Misteri Babilonia) Bisha përdor prostituta për të përgatitur botën për qeverisjen globale - një "rend të ri botëror" - por në fund të fundit, sovraniteti i saj do të shkatërrohet së bashku me kombet e tjera në mënyrë që të heqë dorë nga e gjithë pushteti për elitën globale. Në këtë drejtim, "kafsha" me të vërtetë urren prostitutën, nocionin e saj të demokracisë, lirinë personale, të drejtën e pronës private, etj.

Dhjetë brirët që pe dhe bisha do të urrejë prostitutën; ata do ta lënë të shkretë dhe të zhveshur; ata do ta hanë mishin e saj dhe do ta konsumojnë me zjarr. Sepse Perëndia ua ka vënë në mendje për të përmbushur qëllimin e tij dhe për t'i bërë të bien dakord për t'i dhënë mbretërinë e tyre kafshës derisa të përmbushen fjalët e Zotit. (Zbul. 17: 16-17)

Tashmë, ata që i përkasin këtyre shoqërive sekrete kanë qenë haptas të pacipë në qëllimin e tyre për të sjellë kombet nën fuqinë e një "Kombet e Bashkuara". Procesi i këtij globalizimi tashmë është duke u arritur me "rajonalizimin" ekonomik dhe ushtarak. Muchshtë shumë më e lehtë të bashkosh, të themi, disa duzina ose më pak rajone sesa qindra kombe individuale.

Ky rajonalizim është në përputhje me Planin Tri-Anësor i cili kërkon një konvergjencë graduale të Lindjes dhe Perëndimit, duke çuar përfundimisht drejt qëllimit të një qeverie botërore. Sovraniteti kombëtar nuk është më një koncept i zbatueshëm. —Zbigniew Brzezinski, Këshilltar i Sigurisë Kombëtare i Presidentit Jimmy Carter; nga Shpresa e të Ligut, Ted Flynn, f. 370

Janë parimet e shenjta të ngulitura në statutin e Kombeve të Bashkuara, ndaj të cilave populli amerikan tani e tutje do të zotohet për besnikëri. —Presidenti George Bush, fjalim në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, 1 shkurt 1992; Po aty f. 371

Ne nuk mund të jemi kaq të fiksuar në dëshirën tonë për të ruajtur të drejtat e amerikanëve të zakonshëm. —Presidenti Bill Clinton, USA Today, 11 Mars 1993

A nuk është e vetmja shpresë për planetin që qytetërimet e industrializuara të shemben? A nuk është përgjegjësia jonë të sjellim? —Maurice Strong, Shef i Samitit të Tokës 1992 në Rio de Janeiro dhe Këshilltar i Lartë i Presidentit të Bankës Botërore; nga Shpresa e të Ligut, Ted Flynn, f. 374

Nëse shikojmë situatën e menjëhershme në horizont, mund të shohim se kombet tashmë kanë humbur shumë nga sovraniteti i tyre duke u bërë borxh institucioneve bankare ose subjekteve të tjera të huaja. Së shpejti… dhe shumë shpejt… njëri komb pas tjetrit do të fillojë të shembet pasi ata nuk mund të paguajnë më borxhet e tyre.

Ne mendojmë për fuqitë e mëdha të ditëve të sotme, për interesat financiare anonime që i kthejnë njerëzit në skllevër, të cilat nuk janë më gjëra njerëzore, por janë një fuqi anonime e cila burrat shërbejnë, me anë të të cilave njerëzit torturohen dhe madje theren. Ata janë një fuqi shkatërruese, një fuqi që kërcënon botën. —POPA BENEDICT XVI, Reflektim pas leximit të zyrës për Orën e Tretë këtë mëngjes në Sinodin Aula, Qyteti i Vatikanit, 11 tetor 2010

Fjalët e Atit të Shenjtë këtu janë disa nga më thëniet e një plani global për të përmbysur njerëzimin, për t'i "kthyer njerëzit në skllevër". Ai flet për "interesa anonimë financiarë" që punojnë në prapaskenë, aktivitetet e të cilave "torturojnë" dhe madje çojnë në therje të qenieve njerëzore! Ndoshta dikush do të tundohej të hidhte poshtë fjalë të tilla si "teori konspirative" po të vinin nga një autoritet më i vogël. Por ky është pasuesi i të folurit të Pjetrit. Akoma, duam të dëgjojmë? A i angazhojmë këto fjalë dhe realitetet e tanishme që shpalosen rreth nesh, apo preferojmë të dëgjojmë humorin mashtrues të botës që na bën të flemë përsëri, si përgjumja e Apostujve në Kopshtin e Gjetsemanit?

… Ne nuk e dëgjojmë Zotin sepse nuk duam të shqetësohemi dhe kështu qëndrojmë indiferentë ndaj së keqes. 'përgjumja' është e jona, e atyre prej nesh që nuk dëshirojnë të shohin forcën e plotë të së keqes dhe nuk duan të hyjnë në pasionin e tij" —POPA BENEDICT XVI, Agjencia Katolike e Lajmeve, Qyteti i Vatikanit, 20 prill 2011, Audienca e Përgjithshme

Edhe një herë, vëllezër dhe motra, fjalët e Shkrimeve të Shenjta ngrihen në mendjen time me një forcë të re:

… Dita e Zotit do të vijë si një hajdut natën. Kur njerëzit po thonë: "Paqe dhe siguri", atëherë fatkeqësia e papritur u vjen mbi ta, si dhimbjet e lindjes mbi një grua shtatzënë, dhe ata nuk do të shpëtojnë. (1 Sel. 2: 5)

Disa të krishterë e kanë marrë gabimisht këtë Shkrim për t'iu referuar ardhjes përfundimtare të Jezuit në fund të kohës. Përkundrazi, i referohet ardhjes së "ditës së Zotit" që nuk është një ditë 24 orë, por a periudhë të kohës drejt fundit të botës [1]shih Dy ditë më shumës. Ashtu si "dita e Zotit" që festohet çdo të Dielë fillon me vigjilencë një natë më parë, ashtu edhe "dita e Zotit" e ardhshme fillon në errësirë. Agimi i një epoke të paqes lind në "dhimbje të lindjes".

Ne duhet ta kuptojmë natyrën e kësaj errësire, të mos trembemi, por të jemi të përgatitur dhe të armatosur shpirtërisht, në të vërtetë, për ta përballuar atë. [2]shih Njerëzit e mi janë Perishing

Sot fjala militanët e kishave (Militanti i Kishës) është disi jashtë mode, por në realitet ne mund ta kuptojmë gjithnjë e më mirë që është e vërtetë, se ajo mbart të vërtetën në vetvete. Ne shohim se si e keqja dëshiron të mbizotërojë botën dhe se është e nevojshme të hysh në betejë me të keqen. Ne e shohim se si e bën atë në kaq shumë mënyra, të përgjakshme, me forma të ndryshme të dhunës, por edhe të maskuar me mirësi, dhe pikërisht në këtë mënyrë, duke shkatërruar bazat morale të shoqërisë. —POPA BENEDICT XVI, 22 maj 2012, Qyteti i Vatikanit

 

ZGJUGIM N “" FORC FN E PLOT T OF LIR "

Në një fjalim të paharrueshëm në Curia Romake më pak se dy vjet më parë, Papa Benedikti dha një paralajmërim të jashtëzakonshëm për pasojat e një bote duke humbur një konsensus moral mbi atë që është e vërteta dhe çfarë nuk është.

Vetëm nëse ekziston një konsensus i tillë mbi gjërat thelbësore, kushtetutat dhe ligji mund të funksionojnë. Ky konsensus themelor rrjedh nga Trashëgimia e krishterë është në rrezik ... Në realitet, kjo e bën arsyen të verbër ndaj asaj që është thelbësore. Për t'i rezistuar këtij eklipsi të arsyes dhe për të ruajtur aftësinë e saj për të parë gjërat thelbësore, për të parë Zotin dhe njeriun, për të parë se çfarë është e mirë dhe çfarë është e vërtetë, është interesi i përbashkët që duhet të bashkojë të gjithë njerëzit me vullnet të mirë. E ardhmja e botës është në rrezik. —POPA BENEDICT XVI, Fjalimi drejtuar Kurisë Romake, 20 dhjetor 2010

E ardhmja e botës është në rrezik.Çfarë do të thotë me këtë? Në një fjalim të fundit këtë Pashkë, Papa Benedikti shkoi një hap më tej:

Errësira që përbën një kërcënim real për njerëzimin, në fund të fundit, është fakti që ai mund të shohë dhe hetojë gjërat materiale të prekshme, por nuk mund të shohë se ku po shkon bota ose nga vjen, ku po shkon jeta jonë, çfarë është e mirë dhe çfarë është e keqja. Errësira që ngërthen Zotin dhe errëson vlerat është kërcënimi real për ekzistencën tonë dhe për botën në përgjithësi. Nëse Zoti dhe vlerat morale, ndryshimi midis së mirës dhe së keqes, mbeten në errësirë, atëherë të gjitha "dritat" e tjera, që vënë brenda veprimtarisë sonë bëma të tilla të pabesueshme, nuk janë vetëm progres, por edhe rreziqe që na vënë ne dhe botën në rrezik. —POPA BENEDIKT XVI, Homeli i Vigjiljes së Pashkëve, 7 Prill 2012

Këtu, Ati i Shenjtë thotë se kërcënimi është për vetë “ekzistencë" Përsëri, çfarë do të thotë ai?

Në librin tim, Përballja përfundimtare, Unë shpjegova se si katër shekujt e kaluar kanë qenë një proces i gjatë historik ku njeriu është devijuar ngadalë nga Satanai, "një gënjeshtar dhe babai i gënjeshtrës". [3]Gjoni 8:44; shiko: Big Picture; shih Një grua dhe një dragua Duke besuar dhe përqafuar sofistikimet - shtrembërimet filozofike të së vërtetës - vetë arsyeja është eklipsuar në kohën tonë. Vrasja e të palindurit përqafohet si e drejtë; vrasja e qëllimshme e të sëmurëve dhe të moshuarve kalon si "mëshirë"; e drejta për të vrarë veten debatohet hapur në legjislaturat tona; kategoritë e "mashkullit" dhe "femrës" janë zbërthyer në dhjetëra "gjini"; dhe vetë martesa nuk bazohet më në logjikën dhe arsyen, sociologjinë dhe biologjinë, por në tekat e një pakice të zëshme. Ne kemi arritur në pikën e

… Një shpërbërje e imazhit të njeriut, me pasoja jashtëzakonisht të rënda. —Maj 14 maj 2005, Romë; Kardinali Ratzinger (POPE BENEDICT XVI) në një fjalim mbi identitetin evropian.

Sapo njeriu të mos perceptohet më si i bërë në shëmbëlltyrën e Zotit, por vetëm një tjetër nënprodukt i "shpërthimit të madh", atëherë me të vërtetë vetë "ekzistenca" e njeriut kërcënohet, veçanërisht nëse ata që janë në pushtet dhe që qeverisin nuk mbajnë më dinjiteti i njeriut mbi atë të një krimbi; nëse ata besojnë se "mbijetesa e më të fortit" mund të nxitojë të rrënjosë elementët "inferiorë" të racës njerëzore.

Qeniet njerëzore, si specie, nuk kanë më shumë vlerë sesa përtacët. - John Davis, redaktor i Revista e Parë e Tokës; nga Shpresa e të Ligut, Ted Flynn, f. 373

Njeriu, në atë pikë, jo vetëm që mund të shihet si një kafshë tjetër midis mijëra specieve, por edhe si një kërcënim te speciet e tjera dhe vetë planeti. Prandaj, ai duhet të eliminohet "për të mirën e mjedisit", të paktën në mënyrë që vetëm një numër relativisht i vogël të vazhdojë të banojë në planet. Në të vërtetë, sot, njeriu po konsiderohet gjithnjë e më shumë një sëmundje që duhet të zhduket.

Me pasoja tragjike, një proces i gjatë historik po arrin një pikë kthese. Procesi që dikur çoi në zbulimin e idesë së "të drejtave të njeriut" - të drejta të qenësishme për çdo person dhe para çdo Kushtetute dhe legjislacioni të Shtetit - sot shënohet nga një kontradiktë befasuese. Pikërisht në një epokë kur të drejtat e paprekshme të personit proklamohen solemnisht dhe vlera e jetës pohohet publikisht, e drejta për jetën po mohohet ose shkelet, veçanërisht në momentet më domethënëse të ekzistencës: momenti i lindjes dhe momenti i vdekjes is Kjo është ajo që po ndodh edhe në nivelin e politikës dhe qeverisjes: e drejta origjinale dhe e patjetërsueshme për jetën vihet në dyshim ose mohohet në bazë të një vote parlamentare ose vullnetit të një pjese të njerëzve - edhe nëse është shumica. Ky është rezultati ogurzi i një relativizmi që mbretëron pa kundërshtim: "e drejta" pushon së qeni e tillë, sepse nuk është më e themeluar fort mbi dinjitetin e paprekshëm të personit, por i nënshtrohet vullnetit të pjesës më të fortë. Në këtë mënyrë demokracia, në kundërshtim me parimet e veta, në mënyrë efektive shkon drejt një forme të totalitarizmit. —POPA JOHN PAUL II, Evangelium Vitae, "Ungjilli i jetës", n 18, 20

Komunizmi është me të vërtetë shuma e Marksizmit, Darvinizmit, ateizmit dhe materializmit. Kjo është, ideologjia që njeriu mund të krijojë një utopi në tokë për të ngopur dëshirën e tij për kënaqësi, materializëm dhe madje pavdekësi - por pa Zotin ... dhe pa elementët "inferiorë" të racës njerëzore.

 

TAKIMI I MADH

Kështu ne shohim përshkrimin tjetër të Jezuit të Satanit që po vie në vëmendje:

Ai ishte një vrasës që nga fillimi dhe nuk qëndron në të vërtetën… (Gjoni 8:44)

Satanai gënjen në mënyrë që të vrasë. Procesi historik i katër shekujve të kaluar ka qenë një proces ku njerëzimi ka besuar gënjeshtër pas gënjeshtre deri në pikën ku ai nuk ka më “aftësinë për të parë gjërat thelbësore, për të parë Zotin dhe njeriun, për të parë atë që është e mirë dhe çfarë është e vërtetë. ” Satanai gënjen në mënyrë që t'i tërheqë njerëzit në lakun e tij në mënyrë që ai më pas t'i shkatërrojë ata. Por sa i fuqishëm është mashtrimi kur vetë njeriu e ka përqafuar vdekjen si zgjidhje! Kur vetë njeriu bëhet shkatërruesi i tij!

Kohët e fundit, 18 shkencëtarë nga e gjithë bota botuan një letër që parashikonte një kolaps planetar të afërt dhe të pakthyeshëm të shkaktuar nga njerëzimi, veçanërisht përmes konvertimit të tij të peizazheve natyrore në zona bujqësore ose urbane. Zgjidhja e tyre është shumë më mahnitëse sesa problemi i propozuar:

Shoqëria globalisht duhet të vendosë kolektivisht se duhet të ulim në mënyrë drastike popullsinë tonë shumë shpejt. Më shumë prej nesh duhet të lëvizim në zona optimale me dendësi më të lartë dhe të lejojmë që pjesë të planetit të rikuperohen. Njerëz si ne duhet të detyrohen të jenë materialisht më të varfër, të paktën në një periudhë afatshkurtër. Ne gjithashtu duhet të investojmë shumë më tepër në krijimin e teknologjive për të prodhuar dhe shpërndarë ushqim pa ngrënë më shumë tokë dhe specie të egra. Shtë një urdhër shumë i gjatë. —Arne Mooers, një profesor i biodiversitetit në Universitetin Simon Fraser dhe një bashkëautor i studimit: Afrimi i një ndryshimi të gjendjes në biosferën e Tokës; TerraDaily, 11 qershor 2012

Një urdhër i gjatë - dhe një urdhër i paqartë imoral. Me një fytyrë të drejtë, ata po propozojnë zvogëlimin e menjëhershëm të racës njerëzore, privimin e pronës private, kontrollin e imponuar nga shteti të pasurisë së një personi dhe së fundi, përdorimin e teknologjisë për prodhimin e ushqimit në masë në laboratorë sesa në fusha. Kjo nuk është asgjë më pak se një jehonë e re e Kombeve të Bashkuara Agjenda 21. ashtë një plan nën terminologjinë e zymtë të "Zhvillimit të Qëndrueshëm" për të futur njerëz në qendra urbane, për të marrë kontrollin e burimeve natyrore, për të drejtuar arsimimin e fëmijëve dhe për të kontrolluar (dhe çmontuar) fenë e organizuar. Plani tashmë është duke u zhvilluar.

Klubi i Romës, një "thinktank" global që merret me rritjen e popullsisë dhe burimet e pakësuara, nxori një përfundim tronditës në raportin e tij të vitit 1993:

Në kërkim të një armiku të ri për të na bashkuar, ne dolëm me idenë se ndotja, kërcënimi i ngrohjes globale, mungesa e ujit, uria dhe të ngjashme do të përshtateshin me faturën. Të gjitha këto rreziqe janë shkaktuar nga ndërhyrja njerëzore, dhe vetëm përmes qëndrimeve dhe sjelljeve të ndryshuara mund të kapërcehen. Armiku i vërtetë, pra, është vetë njerëzimi. -Alexander King & Bertrand Schneider. Revolucioni i Parë Global, f. 75, 1993

Si mund të mos arrijmë të shohim të njëjtin model të shpalosur që u shfaq nën Hitlerin në Gjermaninë Naziste? Atje, hebrenjtë u panë si armiku i "Rajhut të Tretë". Ata u futën në qytete "geto", të cilat më pas e bënë shfarosjen e tyre shumë më të lehtë.

… Nuk duhet të nënvlerësojmë skenarët shqetësues që kërcënojnë të ardhmen tonë, ose instrumentet e reja të fuqishme që ka "kultura e vdekjes" në dispozicion. —POPE BENEDIKTI XVI, Caritas në Veritate, n 75

Me "bashkësinë shkencore" që mblidhet pas tyre, të fuqishmit kontrolluesit e ekonomisë dhe politikës botërore, siç është miliarderi David Rockerfeller, me siguri shohin një dritare të "mundësisë" që hapet më në fund për një "rend të ri botëror".

Por kjo dritare aktuale e mundësive, gjatë së cilës mund të ndërtohet një rend botëror me të vërtetë paqësor dhe i ndërvarur, nuk do të jetë i hapur për shumë kohë. —David Rockerfeller, duke folur në Këshillin e Biznesit për Kombet e Bashkuara, 14 shtator 1994

Vini re freskinë me të cilën Rockerfeller vlerëson Revolucionin Kinez (1966-1976), i cili besohet të ketë marrë jetën deri në 80 milion - më shumë se katër herë vdekjet nën Stalin dhe Hitler së bashku:

Cilado qoftë çmimi i Revolucionit Kinez, ai padyshim që ka pasur sukses jo vetëm në prodhimin e një administrate më efektive dhe më të përkushtuar, por edhe në nxitjen e moralit të lartë dhe bashkësisë së qëllimit. Eksperimenti social në Kinë nën udhëheqjen e Kryetarit Mao është një nga më të rëndësishmit dhe më të suksesshmit në historinë njerëzore. - David Rockerfeller, New York Times, 10 gusht 1973

Kryetari Mao Tse-tung ishte udhëheqësi i Partisë Komuniste në Kinë. Fruti i regjimit të tij vazhdon deri më sot me zbatimin brutal të një politike "një fëmijë" në Kinë. Nëse elitat globale po vlerësojnë "efikasitetin" brutal të Komunizmit të Maos dhe e shohin këtë si një model për një rend të ri botëror, atëherë fjalët e Nënës sonë të Bekuar në Fatima janë në prag të hyrjes në realitetin e tyre të plotë:

Kur të shihni një natë të ndriçuar nga një dritë e panjohur, dijeni se kjo është shenja e madhe që ju dha Zoti se ai do të ndëshkojë botën për krime, me anë të luftës, urisë dhe persekutimeve të Kishës dhe të Atit të Shenjtë. Për ta parandaluar këtë, unë do të vij të kërkoj shenjtërimin e Rusisë në Zemrën time të Papërlyer dhe Kungimin e dëmshpërblimit të Shtunave të Parë. Nëse kërkesat e mia merren parasysh, Rusia do të konvertohet dhe do të ketë paqe; nëse jo, ajo do t'i përhapë gabimet e saj në të gjithë botën, duke shkaktuar luftëra dhe përndjekje të Kishës.  -Mesazhi i Fatimes, www.vatican.va

Gabimet e Rusisë, domethënë ateizmi-materializmi, tani po përhapen në të gjithë botën duke prodhuar një shoqëri individualiste që ka përqafuar vdekje si zgjidhje.

Kjo [kulturë e vdekjes] nxitet në mënyrë aktive nga rryma të fuqishme kulturore, ekonomike dhe politike të cilat inkurajojnë një ide të shoqërisë që merret tepër me efikasitetin. Duke parë situatën nga ky këndvështrim, është e mundur të flasësh në një kuptim të caktuar të një lufte të të fuqishmëve kundër të dobëtve: një jetë e cila do të kërkonte pranim më të madh, dashuri dhe kujdes konsiderohet e padobishme, ose konsiderohet e patolerueshme barrë, dhe për këtë arsye refuzohet në një mënyrë apo në një tjetër. Një person i cili, për shkak të sëmundjes, aftësisë së kufizuar ose, më thjesht, thjesht duke ekzistuar, komprometon mirëqenien ose stilin e jetës së atyre që janë më të favorizuar, ka prirjen të shikohet si një armik që duhet rezistuar ose eliminuar. Në këtë mënyrë lëshohet një lloj "komploti kundër jetës". Ky komplot përfshin jo vetëm individë në marrëdhëniet e tyre personale, familjare ose në grup, por shkon shumë përtej, deri në dëmtimin dhe deformimin, në nivelin ndërkombëtar, të marrëdhënieve midis popujve dhe shteteve. —POPA JOHN PAUL II, Evangelium Vitae, “Ungjilli i jetës”, N. 12

Sigurisht, është e dëmshme kur globalistët si Princi Phillip, Duka i Edinburgut, kanë deklaruar hapur:

Nëse do të rimishërohesha, do të dëshiroja të kthehesha në tokë si një virus vrasës për të ulur nivelet e popullsisë njerëzore. - udhëheqësi i Fondit Botëror të Kafshëve të Egra, i cituar në «A jeni gati për të ardhmen tonë të epokës së re?”Insiders Report, American Policy Center, dhjetor 1995

Po kështu, ish-Sekretari i Shtetit i SHBA, Henry Kissinger, tha:

Shpopopullimi duhet të jetë përparësia më e lartë e politikës së jashtme të SHBA ndaj Botës së Tretë. - Memory National Security Memo 200, 24 Prill 1974, "Implikimet e rritjes së popullsisë në mbarë botën për sigurinë e SH.B.A. & interesat jashtë shtetit"; Grupi Ad Hoc i Këshillit të Sigurimit Kombëtar për Politikën e Popullsisë

Faraoni i lashtë, i përhumbur nga prania dhe shtimi i bijve të Izraelit, i nënshtroi ata ndaj çdo lloj shtypjeje dhe urdhëroi që çdo fëmijë mashkull i lindur nga gratë Hebre të vritej (krh. She. 1: 7-22). Sot jo pak nga të fuqishmit e tokës veprojnë në të njëjtën mënyrë. Ata gjithashtu janë të përhumbur nga rritja aktuale demografike… Si pasojë, në vend që të dëshirojnë të përballen dhe zgjidhin këto probleme serioze në respekt të dinjitetit të individëve dhe familjeve dhe për të drejtën e pacenueshme të jetës së çdo personi, ata preferojnë të promovojnë dhe të imponojnë me çfarëdo mjeti një program masiv i kontrollit të lindjeve. —POPA JOHN PAUL II, Evangelium Vitae, "Ungjilli i jetës", n. 16

Pavarësisht nëse janë vaksina të lidhura, abort, sterilizim i detyruar ose kontracepsion, heqja e racës njerëzore tashmë ka filluar. Dhjetëra miliona njerëz që duhet të jenë këtu nuk janë vetëm përmes abortit; sa miliona të tjerë janë fshirë përmes kontracepsionit? Sidoqoftë, kur jeta njerëzore shihet si e disponueshme dhe me aq pak vlerë, ekzistojnë metoda të tjera si murtaja, uria dhe lufta që mund të zvogëlojnë më shpejt popullatat

Vetëvrasja e racës njerëzore do të kuptohet nga ata që do të shohin tokën të populluar nga të moshuarit dhe të shpopulluar nga fëmijë: të djegur si një shkretëtirë. - Shën. Pio e Pietrelcina, bisedë me Fr. Pellegrino Funicelli; spiritdaily.com

 

Vjedhësi në natën

Këto janë perspektiva të tmerrshme dhe realitete shqetësuese. Disa do të më akuzojnë për "dënim dhe errësirë". Megjithatë, a po them diçka që vetë Papa nuk e ka thënë tashmë? Në vegimin e tre shikuesve të Fatimes, ata panë një engjëll që qëndronte mbi tokë me një shpatë flakëruese. Në komentin e tij për këtë vizion, Kardinali Ratzinger tha,

Engjëlli me shpatën e ndezur në të majtë të Nënës së Zotit kujton imazhe të ngjashme në Librin e Zbulesës. Kjo paraqet kërcënimin e gjykimit që shfaqet në të gjithë botën. Sot mundësia që bota të shndërrohet në hi në një det zjarri nuk duket më fantazi e pastër: vetë njeriu, me shpikjet e tij, ka farkëtuar shpatën e ndezur. -Mesazhi i Fatimes, Nga Uebfaqja e Vatikanit

Kur u bë Papa, ai më vonë komentoi:

Njerëzimi sot për fat të keq po përjeton një ndarje të madhe dhe konflikte të mprehta të cilat hedhin hije të errëta mbi të ardhmen e tij ... rreziku i një rritje të numrit të vendeve që posedojnë armë bërthamore shkakton kapje të bazuar te çdo person përgjegjës. —POPA BENEDICT XVI, 11 dhjetor 2007; Sot USA

Në terma të pasigurt, "të fuqishmit e tokës" besojnë se popullsia botërore duhet të zvogëlohet dhe shpejt. "Ne kemi nevojë për të shpëtuar planetin", thonë ata, dhe në të njëjtën frymë, "... njerëzor popullsia është e paqëndrueshme. ” Sidoqoftë, faktet janë se bota aktualisht prodhon ushqim të mjaftueshëm për të ushqyer 12 miliardë. [4]krh. “100,000 njerëz vdesin nga uria ose pasojat e saj të menjëhershme çdo ditë; dhe çdo pesë sekonda, një fëmijë vdes nga uria. E gjithë kjo ndodh në një botë që tashmë prodhon ushqim të mjaftueshëm për të ushqyer çdo fëmijë, grua dhe burrë dhe mund të ushqejë 12 miliardë njerëz "—Jean Ziegler, Raportues Special i KB, 26 tetor 2007; lajme.un.org Për më tepër, i gjithë populli global, duke qëndruar krah për krah, mund të futet në Los Angeles, CA. [5]shih National Geographic, Tetor 30th, 2011 As hapësira, as burimet nuk janë çështje këtu, por çështja do të e kombeve të pasura perëndimore për ta vendosur personin njerëzor në qendër të zhvillimit, jo të përfitimit. Kjo ishte tema e letrës enciklike të Papa Benediktit, Dashuria në të Vërtetë:

… Pa udhëzimin e bamirësisë në të vërtetë, kjo forcë globale mund të shkaktojë dëme të papara dhe të krijojë ndarje të reja brenda familjes njerëzore… njerëzimi rrezikon rreziqe të reja skllavërimi dhe manipulimi —POPE BENEDIKTI XVI, Caritas në Veritate, n.33, 26

Por ne nuk kemi arritur rastësisht në këtë moment të errët. Për katër shekuj, Nëna jonë e Bekuar është shfaqur në të gjithë botën, më e rëndësishmja, në të njëjtën kohë janë shfaqur filozofi të mëdha që do ta largonin racën njerëzore më larg Zotit dhe më larg vetvetes. Kështu, tani mund të shohim me mendje se koha e fundit është me të vërtetë një periudhë kur vetë njeriu përpiqet të bëhet përsëri zot siç u përpoq dikur në Kopshtin e Edenit. [6]shih Kthehu në Eden?

Tani jemi duke qëndruar përballë konfrontimit më të madh historik që ka kaluar njerëzimi… Tani jemi para ballafaqimit përfundimtar midis Kishës dhe anti-Kishës, Ungjillit dhe anti-Ungjillit. - Kardinali Karol Wojtyla (JOHN PAUL II), në Kongresin Eukaristik, Filadelfia, PA; 13 gusht 1976

Sidoqoftë, përpjekja e njeriut për të ndërtuar një kulla e re e foshnjësUnë do të dështoj dhe Shkrimet na tregojnë se ai përfundon duke i skllavëruar vetvetes, në fund të fundit, vetë kundërshtarit përmes Antikrishtit. Ky është plani i Satanit gjatë gjithë kohës: për të sjellë shkatërrimin e pjesës më të madhe të njerëzimit përmes përparimit të teknologjive që në fund shkatërrojnë krijimin.

Ka disa raporte, për shembull, që disa vende janë përpjekur të ndërtojnë diçka si një Virus Ebola, dhe ky do të ishte një fenomen shumë i rrezikshëm, për të thënë të paktën… disa shkencëtarë në laboratorët e tyre [po] përpiqen të krijojnë lloje të caktuara të patogjenë që do të ishin specifikë etnikë, në mënyrë që ata thjesht të eleminonin grupe dhe raca të caktuara etnike; dhe të tjerët po projektojnë një lloj inxhinierie, një lloj insektesh që mund të shkatërrojnë të korra të veçanta. Të tjerët po përfshihen edhe në një eko-lloj terrorizmi ku ata mund të ndryshojnë klimën, të fillojnë tërmete, vullkane nga distanca përmes përdorimit të valëve elektromagnetike. - Sekretari i Mbrojtjes, William S. Cohen, 28 Prill 1997, 8:45 AM EDT, Departamenti i Mbrojtjes i SHBA; Shiko www.defense.gov

Këtu kemi një përshkrim pjesërisht nga një zyrtar i lartë qeveritar që në thelb përshkruan vulat e librit të Zbulesës (Zbulesa 6: 3-17). Dhe megjithatë, kjo nuk jep llogari për shkatërrimin që ndodhi tashmë përmes modifikimit gjenetik, kimikateve në ushqimin, ujin dhe "ilaçet" tona, për të mos përmendur kallapsjen me ADN-në e njeriut përmes mjeteve të tjera.

Mesianistët e rinj, duke kërkuar të shndërrojnë njerëzimin në një kolektiv duke u shkëputur nga Krijuesi i tij, do të sjellin pa dijeni shkatërrimin e pjesës më të madhe të njerëzimit. Ata do të lëshojnë tmerre të papara: uri, murtaja, luftëra dhe në fund të fundit Drejtësi Hyjnore. Në fillim ata do të përdorin detyrimin për të zvogëluar më tej popullsinë, dhe pastaj nëse dështon ata do të përdorin forcën. - Michael D. O'Brien, Globalizimi dhe Rendi i Ri Botëror, 17 Mars 2009

Po vijnë ngjarje që do të befasojnë shumë si një hajdut natën. Pak e kuptojnë që shembja e ekonomisë globale mund të jetë vetëm muaj larg - një ngjarje që disa ekonomistë e pranojnë do të jetë "kataklizmike". [7]shih "Dorëshkrim në Mur" nga Dr. Sircus

Ne jemi në prag të një transformimi global. E tëra që na duhet është kriza e duhur e madhe dhe kombet do të pranojnë Rendin e Ri Botëror.”- David Rockefeller, 23 shtator 1994

 

Gruaja do të shtypë kokën e tij

Në fund, Shkrimet na tregojnë, me të vërtetë, se vetëm një mbetje do të kalojë në Epokën e Paqes.

Në të gjithë vendin - orakulli i LDSB - dy të tretat e tyre do të priten dhe do të zhduken, dhe një e treta do të lihet. Unë do ta sjell një të tretën nëpër zjarr; Unë do t'i rafinoj ato si rafinon argjendi dhe do t'i provoj ashtu si teston ari. Ata do të thërrasin emrin tim dhe unë do t'u përgjigjem atyre; Unë do të them, "Ata janë populli im", dhe ata do të thonë, "The LDSB është Zoti im (Zek 13: 8-9)

Kjo konfirmohet në profecinë moderne që i është dhënë miratimi zyrtar. Zoja e Akitës duket se përshkruan një ngjarje në të cilën Zoti ndërhyn për të shkatërruar eksperimentimin katastrofik me burimet e planetit dhe vetë jetën njerëzore.

Siç ju thashë, nëse njerëzit nuk pendohen dhe më mirë veten e tyre, Ati do të shkaktojë një ndëshkim të tmerrshëm për të gjithë njerëzimin. Do të jetë një dënim më i madh se përmbytja, siç nuk do ta ketë parë kurrë më parë. Zjarri do të bjerë nga qielli dhe do të zhdukë një pjesë të madhe të njerëzimit, të mirë e të këqij, duke mos kursyer as priftërinj as besnikë.  - Bekuar Virgjëresha Mari në Akita, Japoni, 13 tetor 1973; aprovuar si i denjë për besim nga Kardinali Joseph Ratzinger (POPE BENEDICT XVI) ndërsa ishte kryetar i Kongregatës për Doktrinën e Besimit

Vëllezër dhe motra, ky shkrim është shqetësues për shumë prej jush, siç duhet të jetë.

Ne nuk mund ta pranojmë me qetësi pjesën tjetër të njerëzimit që bie përsëri në paganizëm. - Ratzinger Kardinal (POPE BENEDIKTI XVI), Ungjillizimi i Ri, Ndërtimi i Qytetërimit të Dashurisë; Fjalimi drejtuar katekistëve dhe mësuesve të fesë, 12 dhjetor 2000

Qielli ka dërguar Nënën Tonë të Bekuar për shekuj me qëllim që të na thërrasë përsëri nga ky greminë e pafe në të cilën tani jemi ngritur. Vetë Papët nuk mund të ishin më të qartë. E megjithatë, duke folur për këtë "përballje përfundimtare", Gjon Pali II shtoi gjithashtu se ky gjyq "qëndron brenda planeve të providencës hyjnore". Zoti do t'i lejojë këto gjëra në mënyrë që të sjellë pastrimin e botës në një epokë të paqes.

Më e rëndësishmja për profecitë që kanë të bëjnë me "kohët e fundit" duket se kanë një fund të përbashkët, për të shpallur fatkeqësi të mëdha që i afrohen njerëzimit, triumfin e Kishës dhe rinovimin e botës. -Enciklopedia Katolike, Profeci, www.newadvent.org

Siç na thotë Shkrimi, aspiratat satanike të të fuqishmit do të marrin fundin e papritur dhe njohuria e Jezusit do të përhapet në të gjithë botën. Shpresa qëndron përtej dhimbjeve të lindjes.

Ah! ti që ndjek fitimin e keq për familjen tënde, duke vendosur folenë lart për t'i shpëtuar arritjes së fatkeqësisë! Ti ke kurdisur turp për familjen tënde, duke shkatërruar shumë popuj, duke humbur jetën tënde; sepse guri në mur do të bërtasë, dhe trau në kornizë do t'i përgjigjet asaj! Ah! ju që ndërtoni një qytet me gjakderdhje dhe që krijoni një qytet me padrejtësi! A nuk është kjo nga LDSB e ushtrive: popujt mundohen për ato që konsumojnë flakët dhe kombet lodhen për asgjë! Por toka do të mbushet me njohuritë e LDSBlavdia, ashtu si uji mbulon detin. (Hab 2: 9-14)

Ata që bëjnë keq do të priten, por ata që presin LDSB do të trashëgojë tokën. Prisni pak dhe të pabesët nuk do të jenë më; shikoni për ta dhe ata nuk do të jenë atje. Por të varfërit do të trashëgojnë tokën, do të kënaqen me prosperitet të madh… (Ps 37: 9-11)

Por ai do t'i gjykojë të varfërit me drejtësi dhe do të vendosë me të drejtë për të pikëlluarit e vendit. Ai do të godasë të pamëshirshmin me shufrën e gojës së tij dhe me frymën e buzëve të tij do të vrasë të pabesin. Atëherë ujku do të jetë mysafir i qengjit ... Ata nuk do të dëmtojnë ose shkatërrojnë tërë malin tim të shenjtë; sepse toka do të mbushet me njohuri të LDSB, pasi uji mbulon detin. (Isaia 11: 4-9)

Pastaj pashë qiejt e hapur dhe aty ishte një kal i bardhë; kalorësi i tij u quajt "Besnik dhe i Vërtetë". Ai gjykon dhe bën luftë me drejtësi. Ushtritë e qiellit e ndoqën, hipur mbi kuaj të bardhë dhe të veshur me rroba të bardha të pastra. Nga goja e tij doli një shpatë e mprehtë për të goditur kombet. Ai do t'i sundojë me një shufër hekuri dhe ai vetë do të shkel mbi shtypësen e verës verën e tërbimit dhe zemërimit të Zotit të plotfuqishëm. Pastaj pashë një engjëll duke zbritur nga qielli, duke mbajtur në dorë çelësin e humnerës dhe një zinxhir të rëndë. Ai kapi dragoin, gjarprin e lashtë, i cili është Djalli ose Satanai, dhe e lidhi atë për një mijë vjet dhe e hodhi në humnerë, të cilën ai e mbylli mbi të dhe e vulosi, në mënyrë që të mos mund t'i çonte kombet në humbje derisa një mijë vjet janë plotësuar… Pastaj pashë fronë; atyre që uleshin mbi ta u besohej gjykimi. Unë gjithashtu pashë shpirtrat e atyre që u ishin prerë kokat për dëshminë e tyre për Jezusin dhe për fjalën e Zotit dhe që nuk e kishin adhuruar bishën ose figurën e saj dhe as kishin pranuar shenjën e saj në ballë ose në duar. Ata erdhën në jetë dhe mbretëruan me Krishtin për një mijë vjet… (Zbul. 19: 11-20: 4)

Pra, bekimi i parathënë padyshim i referohet kohës së Mbretërisë së Tij, kur vullneti i drejtë sundon mbi ringjalljen prej së vdekurish; kur krijimi, i rilindur dhe i çliruar nga skllavëria, do të japë një bollëk ushqimesh të të gjitha llojeve nga vesa e qiellit dhe pjelloria e tokës, ashtu si kujtojnë të moshuarit. Ata që panë Gjonin, dishepullin e Zotit, [na tregojnë] se dëgjuan prej tij se si Zoti mësoi dhe foli për këto kohë -St. Irenaeus of Lyons, Ati i Kishës (140-202 pas Krishtit); Adversus Haereses, Ireneu i Lionit, V.33.3.4, Etërit e Kishës, CIMA Botuese Co.; (Shën Ireneu ishte një student i Shën Polikarpit, i cili njihte dhe mësoi nga Apostulli Gjon dhe më vonë u shenjtërua peshkop i Smyrna nga Gjoni.)

Meqenëse Zoti, pasi mbaroi veprat e Tij, pushoi ditën e shtatë dhe e bekoi atë, në fund të vitit të gjashtë mijë, e gjithë ligësia duhet të hiqet nga toka dhe drejtësia të mbretërojë për një mijë vjet —Caecilius Firmianus Lactantius (250-317 pas Krishtit; shkrimtar kishtar dhe babai i kishës), Instituti Hyjnors, Vëllimi 7

Ne rrëfejmë se një mbretëri na është premtuar mbi tokë, megjithëse para parajsës, vetëm në një gjendje tjetër ekzistence; për aq kohë sa do të jetë pas ringjalljes për një mijë vjet në qytetin hyjnisht të ndërtuar të Jeruzalemit ... Ne themi që ky qytet është siguruar nga Zoti për pranimin e shenjtorëve në ringjalljen e tyre, dhe duke i freskuar ata me bollëkun e të gjitha bekimeve vërtet shpirtërore , si një shpërblim për ato që kemi përçmuar ose humbur… - Tertulliani (155–240 pas Krishtit), Ati i Kishës Nicene; Adversus Marcion, Etërit Ante-Nicene, Henrickson Publishers, 1995, Vol. 3, f. 342-343)

 

 

Kliko këtu për të Unsubscribe or Regjistrohu kësaj reviste.

 

Lutuni me muzikën e Markut! Shko te:

www.markmallett.com

 

-------

Klikoni më poshtë për ta përkthyer këtë faqe në një gjuhë tjetër:

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 shih Dy ditë më shumës
2 shih Njerëzit e mi janë Perishing
3 Gjoni 8:44; shiko: Big Picture; shih Një grua dhe një dragua
4 krh. “100,000 njerëz vdesin nga uria ose pasojat e saj të menjëhershme çdo ditë; dhe çdo pesë sekonda, një fëmijë vdes nga uria. E gjithë kjo ndodh në një botë që tashmë prodhon ushqim të mjaftueshëm për të ushqyer çdo fëmijë, grua dhe burrë dhe mund të ushqejë 12 miliardë njerëz "—Jean Ziegler, Raportues Special i KB, 26 tetor 2007; lajme.un.org
5 shih National Geographic, Tetor 30th, 2011
6 shih Kthehu në Eden?
7 shih "Dorëshkrim në Mur" nga Dr. Sircus
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE.

Komentet janë të mbyllura.