Dita e Madhe e Dritës

 

 

Tani po të dërgoj Elian, profetin,
para se të vijë dita e Zotit,
dita e madhe dhe e tmerrshme;
Ai do ta kthejë zemrën e etërve te bijtë e tyre,
dhe zemra e bijve për etërit e tyre,
që të mos vij dhe ta godas vendin me shkatërrim të plotë.
(Mal 3: 23-24)

 

PRINDËRIT kuptoni që, edhe kur keni një plangprishës rebel, dashuria juaj për atë fëmijë nuk mbaron kurrë. Vetëm se dhemb shumë më tepër. Ju thjesht dëshironi që ai fëmijë të "vijë në shtëpi" dhe ta gjejë veten përsëri. Kjo është arsyeja pse, para tai Dita e Drejtësisë, Zoti, Ati ynë i dashur, do t'u japë pasagjerëve të këtij brezi një mundësi të fundit për t'u kthyer në shtëpi - për të hipur në "Arkën" - para se kjo Stuhi e tanishme të pastrojë tokën. 

Para se të vij si Gjykatësi i drejtë, unë jam duke ardhur së pari si Mbreti i Mëshirës. Para se të vijë Dita e Drejtësisë, do t'u jepet njerëzve një shenjë në qiejtë e këtij lloji: E gjithë drita në qiej do të shuhet dhe do të ketë një errësirë ​​të madhe mbi tërë tokën. Atëherë shenja e kryqit do të shihet në qiell, dhe nga hapjet, ku u gozhduan duart dhe këmbët e Shpëtimtarit, do të dalin drita të mëdha që do të ndezin tokën për një periudhë kohe. Kjo do të ndodhë pak para ditës së fundit. -Jezusi tek Shën Faustina, Ditari i Mëshirës Hyjnore, Ditari, n. 83

Nëna ime është Arka e Noes - Jezusi te Elizabeth Kindelmann, Flaka e Dashurisë, f. 109; sanksionim Kryepeshkopi Charles Chaput

Unë do të bazohem në dhjetëra shkrime për të përmbledhur (sa më shpejt që të mundem) Ditën e Madhe të Dritës që po vjen mbi tokë para "ditës së fundit", e cila siç e shpjegova në Dita e Drejtësisë, nuk është njëzet e katër ditë por një "periudhë paqeje" e zgjatur sipas Shkrimit, Traditës dhe dritave profetike të Qiellit (një maturim i caktuar i aftësisë dalluese është i nevojshëm nga lexuesi për të kuptuar se si i qasemi "zbulesës private" në konteksti i Zbulesës Publike të Kishës. Shih Profecia Kuptohet si duhet   A mund të injoroni zbulimin privat?). 

 

Furtuna e madhe

Afër fillimit të këtij shkrimi apostolit rreth trembëdhjetë vjet më parë, unë isha duke qëndruar në një fushë të një fermeri duke parë një afrim stuhie. Në atë moment, unë ndjeva në zemrën time fjalët: "Një Stuhi e Madhe, si një uragan, po vjen mbi tokë." Kjo një fjali formon të gjithë "modelin" e gjithçkaje tjetër që kam shkruar këtu pasi është, më e rëndësishmja, gjithashtu një shabllon i Tradita e Shenjtë, sipas Etërve të hershëm të Kishës. 

Pas pak, u tërhoqa nga unë për të lexuar Kapitullin 6 të Librit të Zbulesës. Unë menjëherë ndjeva se Zoti po më tregonte gjysma e parë e Stuhisë. Fillova të lexoj “thyerja e vulave ”:

Vula e parë:

Shikova dhe aty ishte një kal i bardhë dhe kalorësi i tij kishte një hark. Atij iu dha një kurorë dhe ai hipi përpara fitimtar për të çuar më tej fitoret e tij. (6: 1-2)

Ky Kalorës, sipas Traditës së Shenjtë, është Vetë Zoti.

Ai është Jezu Krishti. Ungjillori i frymëzuar [St. Gjoni] jo vetëm që pa shkatërrimin e shkaktuar nga mëkati, lufta, uria dhe vdekja; ai gjithashtu pa, në radhë të parë, fitoren e Krishtit.—POPE PIUS XII, Adresa, 15 nëntor 1946; shënimi i Bibla Navarre, «Zbulesa», f.70

Që nga kjo "kohë e mëshirës", ne aktualisht po jetojmë, e cila filloi në Fatima në 1917, kemi parë kaq shumë fitore të pabesueshme të Zotit gjatë shekullit të kaluar, pavarësisht nga hidhërimet shoqëruese. Ne shohim përhapjen e përkushtimit Marian dhe praninë e vazhdueshme të Zojës në shfaqjet e saj, të dyja që i çojnë shpirtrat më afër Jezusit; [1]shih Në Medjugorje ne shohim përhapjen e mesazheve të Mëshirës Hyjnore,[2]Shpresa e fundit e shpëtimit? frytet e Rinovimit Karizmatik,[3]shih Gjithë ndryshimi lindja e mijëra apostolatëve laikë,[4]shih Ora e laikëve lëvizja e re e faljes e udhëhequr në një pjesë të madhe nga Nënë Angelica në mbarë botën EWTN,[5]shih Problemi Themelor pontifikati i fuqishëm i Gjon Palit II që na dha Katekizmi i Kishës Katolike, "Teologjia e Trupit" dhe më e rëndësishmja, një ushtri dëshmitarësh të rinj autentikë përmes Ditëve Botërore të Rinisë.[6]shih Shenjt dhe At Edhe pse Kisha po kalon një dimër,[7]shih Dimri i dënimit tonë këto fitore me të drejtë quhen sythat e një "pranvere të re" që vjen pas Stuhisë. 

Vula e parë që hapet, [St. John] thotë se ai pa një kal të bardhë dhe një kalorës të kurorëzuar që kishte një hark Ai e dërgoi Fryma e Shenjtë, fjalët e të cilëve predikuesit i dërguan si shigjeta duke arritur te njerëzor zemër, që ata të mposhtin mosbesimin. -St. Viktorinus, Komenti i Apokalipsit, Ch. 6: 1-2

Vula e Dytë: është një ngjarje ose një seri ngjarjesh që, sipas Shën Gjonit, "Hiq paqen nga toka, në mënyrë që njerëzit të masakrojnë njëri-tjetrin." [8]Rev 6: 4 Shiko Ora e Shpatës ku unë adresoj këtë vulë në detaje. 

Vula e tretë: "Një racion gruri kushton një ditë pagese ..." [9]6:6 Shumë thjesht, kjo vulë flet për hiper-inflacion për shkak të kolapsit ekonomik, mungesës së ushqimit, etj. Mistiku, Shërbëtori i Zotit Maria Esperanza dikur tha, "Drejtësia [e Zotit] do të fillojë në Venezuelë." [10]Ura për në Parajsë: Intervista me Maria Esperanza të Betania, Michael H. Brown, f. 73, 171 A është Venezuela një mikrokozmos dhe paralajmëruese e asaj që po vjen në botë?

Vula e katërt: la revolucion global nisur nga lufta, kolapsi ekonomik dhe kaosi çon në vdekje masive nga "Shpatë, uri dhe murtaja". Më shumë se një virus, qoftë Ebola, Gripi i Shpendëve, Murtaja e Zezë, apo "superbakra" që shfaqen në fund të kësaj epoke anti-biotike, janë gati të përhapen në të gjithë botën. Një pandemi globale pritet që prej disa kohësh. Shpesh është në mes të katastrofave që viruset përhapen më shpejt.

Vula e Pestë: Shën Gjoni sheh një vizion të "shpirtrave që ishin masakruar" duke thirrur për drejtësi.[11]6:9 Mrekullueshëm, Shën Gjoni më vonë tregon ata që u "preu koka" për besimin e tyre. Kush do ta kishte menduar që prerja e kokave në 2019 do të ishte e zakonshme, siç janë bërë në Lindjen e Mesme dhe Afrikën Veriore? Disa organizata po raportojnë se, tani për tani, Krishterimi po kalon persekutimin e tij më të madh ndonjëherë tonë herë,[12]shih Opendoors.ca madje duke arritur nivele "gjenocidale". [13]Raporti i BBC-së, 3 maj 2019

Tani, vëllezër dhe motra, ndërsa isha duke lexuar nëpër këto vula në atë kohë, po mendoja, "Zot, nëse kjo Stuhi është si një uragan, nuk do të kishte një syri i stuhisë? " Pastaj lexova:

Vula e Gjashtë: Vula e Gjashtë është thyer - një tërmet global, a Dridhje e madhe ndodh ndërsa qiejtë pastrohen, dhe gjykimi i Zotit perceptohet në të gjithë e shpirt, qofshin mbretër apo gjeneralë, të pasur apo të varfër. Çfarë panë ata që i bëri të bërtisnin maleve dhe shkëmbinjve:

Na bini dhe na fshihni nga fytyra e atij që është ulur në fron dhe nga zemërimi i Qengjit; sepse dita e madhe e zemërimit të tyre ka ardhur dhe kush mund të qëndrojë para saj? (Zbul. 6: 15-17)

Nëse ktheheni një kapitull, do të gjeni përshkrimin e Shën Gjonit për këtë Qengj:

Unë pashë një Qengj në këmbë, sikur të ishte vrarë… (Zbul. 5: 6)

Kjo eshte, është Krishti i kryqëzuar.

Atëherë shenja e kryqit do të shihet në qiell -Jezusi tek Shën Faustina, Ditari i Mëshirës Hyjnore, Ditari, n. 83

Të gjithë ndihen sikur kanë hyrë në Gjykimin përfundimtar. Por nuk është kështu. Është një paralajmërim në pragun e Dita e Zotit… Është Syri i Stuhisë.

 

PARALAJMRIMI

Këtu është vendi ku zbulesa profetike më tej ndriçues Zbulesa Publike e Kishës. Një vizion i ngjashëm me atë të Shën Faustinës iu dha një shikuese më pak e njohur amerikane, Jennifer, mesazhet e së cilës - pasi iu paraqitën Gjon Palit II - u inkurajuan nga Sekretariati i tij Polak i Shtetit për t'u përhapur "në botë, në çdo mënyrë që të mundeni. ”[14]Imzot Pawel Ptasznik

Qielli është i errët dhe duket sikur është natë, por zemra ime më thotë se është diku pasdite. Unë shoh qiellin që hapet dhe unë mund të dëgjoj duartrokitje të zgjatura të bubullimave. Kur ngre sytë lart, shoh Jezusin duke gjakosur në kryq dhe njerëzit po bien në gjunjë. Jezusi më thotë më pas, “Ata do ta shohin shpirtin e tyre siç e shoh unë" Unë mund t'i shoh plagët kaq qartë në Jezusin dhe Jezusi pastaj thotë, “Ata do të shohin secilën plagë që kanë shtuar në Zemrën time më të Shenjtë" Në të majtë unë shoh Nënën e Bekuar duke qarë dhe pastaj Jezusi më flet përsëri dhe më thotë, “Përgatituni, përgatituni tani që koha së shpejti po afron. Fëmija im, lutu për shumë shpirtra që do të humbasin për shkak të mënyrave të tyre egoiste dhe mëkatare" Ndërsa ngre sytë lart, shoh pikat e gjakut që bien nga Jezusi dhe që godasin tokën. Unë shoh miliona njerëz nga kombet nga të gjitha vendet. Shumë dukeshin të hutuar ndërsa po shikonin drejt qiellit. Jezusi thotë, “Ata janë në kërkim të dritës sepse nuk duhet të jetë një kohë errësire, por është errësira e mëkatit që mbulon këtë tokë dhe drita e vetme do të jetë ajo me të cilën unë vij, sepse njerëzimi nuk e kupton zgjimin që është gati për t’i dhuruar. Ky do të jetë pastrimi më i madh që nga fillimi i krijimit." -Shiko www.wordsfromjesus.comShtator 12, 2003

Shekuj më parë, Shën Edmund Campion deklaroi:

Unë shqiptova një ditë të shkëlqyeshme ... ku Gjykatësi i tmerrshëm duhet të zbulojë të gjitha ndërgjegjet e burrave dhe të provojë çdo njeri të çdo lloj feje. Kjo është dita e ndryshimit, kjo është Dita e Madhe të cilën e kërcënova, e rehatshme për mirëqenien dhe e tmerrshme për të gjithë heretikët. -Koleksioni i plotë i gjykimit shtetëror të Cobetts, vëll. Unë, f. 1063

Fjalët e tij u bënë jehonë në ato që Shërbëtori i Zotit Maria Esperanza do të thoshte më vonë:

Ndërgjegjet e këtij populli të dashur duhet të tronditen në mënyrë të dhunshme në mënyrë që ata të mund të "vendosin shtëpinë e tyre në rregull" is Një moment i shkëlqyeshëm po afron, një ditë e shkëlqyer drite ... është ora e vendimit për njerëzimin. -Antikrishti dhe Kohët e Fundit, Fr. Joseph Iannuzzi, P. 37 (Vëllimi 15-n.2, Artikull i Veçantë nga www.sign.org)

Kjo është arsyeja pse kjo është Syri i Stuhisë -një pauzë në kaos; një pushim i erërave shkatërruese dhe një përmbytje drite në mes të errësirës së madhe. Shtë një mundësi që shpirtrat individualë të zgjedhin Perëndia dhe ndiqni urdhërimet e Tij -ose për ta refuzuar Atë. Prandaj, pasi vula tjetër është thyer

Vula e Shtatë:

… Kishte heshtje në parajsë për rreth gjysmë ore. (Zbul. 8: 1)

Vulat paraardhëse nuk janë asgjë tjetër veçse njeriu të korrë atë që ka mbjellë: gjysma e parë e Stuhisë është krijimi i tij:

Kur të mbjellin erën, ata do të korrin shakullinë… (Hozea 8: 7)

Por tani, Zoti duhet ndërhyjë përpara se njeriu, vetë, të zhdukë tërë njerëzimin përmes fuqive shkatërruese që ai ka lëshuar. Por përpara se Zoti të lëshojë ndëshkimet hyjnore për të pastruar tokën nga të pa penduarit, Ai i udhëzon engjëjt të përmbahen vetëm pak më shumë:

Pastaj pashë një engjëll tjetër duke u ngjitur nga lindja e diellit, me vulën e Zotit të gjallë, dhe ai u thirri me zë të lartë katër engjëjve, të cilëve u ishte dhënë fuqi të dëmtonin tokën dhe detin, "Mos e dëmtoni tokën ose deti ose pemët derisa të vendosim vulën në ballë të shërbëtorëve të Perëndisë tonë ". (Zbulesa 7: 2)

Isshtë shenja e Kryqit të vendosur në ballinat e tyre. Në vizionin e Jennifer për Paralajmërimin, ajo tregon:

Ndërsa ngre sytë lart, unë vazhdoj të shoh Jezusin duke gjakosur në kryq. Unë vazhdoj të shoh Nënën e Bekuar duke qarë majtas. Kryqi është i bardhë i ndritshëm dhe i ndriçuar në qiell, duket i pezulluar. Ndërsa qielli po hapet, unë shoh një dritë të ndritshme që zbret në kryq dhe në këtë dritë unë shoh Jezusin e ringjallur që shfaqet me të bardhë, duke parë drejt qiellit duke ngritur duart, Ai pastaj shikon tokën dhe bën shenjën e kryqit duke bekuar popullin e Tij. -fjalëfromjesus.com

Kjo është ora e vendimit. Zoti Atë po u jep të gjithëve mundësinë më të mirë të mundshme të pendohen, të vijnë në shtëpi si djali plangprishës, në mënyrë që Ai të mbështjellë krahët e Tij rreth tyre me dashuri dhe t'i veshë me dinjitet. Shën Faustina përjetoi një "ndriçim të ndërgjegjes" të tillë:

Papritmas pashë gjendjen e plotë të shpirtit tim ashtu siç e sheh Zoti. Unë mund të shihja qartë gjithçka që nuk i pëlqen Perëndisë. Unë nuk e dija se edhe shkeljet më të vogla do të duhet të llogariten. Çfarë momenti! Kush mund ta përshkruajë atë? Të qëndrosh përpara Zotit-Treshtë-Shenjtë! - Shën. Faustina; Mëshira hyjnore në shpirtin tim, Ditari, n.36

 

Gjysma e fundit e stuhisë

Në lokucionet që mbajnë Imprimatur, Zoja i kaloi të ndjerit Fr. Stefano Gobbi:

Fryma e Shenjtë do të vijë për të vendosur mbretërimin e lavdishëm të Krishtit dhe do të jetë një mbretërim hiri, shenjtërie, dashurie, drejtësie dhe paqeje. Me dashurinë e Tij hyjnore, Ai do të hap dyert e zemrave dhe do të ndriçojë të gjitha ndërgjegjet. Everydo person do ta shohë veten në zjarrin e ndezur të së vërtetës hyjnore. Do të jetë si një gjykim në miniaturë. Dhe atëherë Jezu Krishti do të sjellë mbretërimin e Tij të lavdishëm në botë. -Priftërinjve, Bijtë e Dashur të Zonjës, 22 maj 1988

Në të vërtetë, nëse mendoni përsëri për atë kalorës mbi "kalin e bardhë" të vulës së parë, atëherë ky "gjykim në miniaturë" nuk është gjë tjetër veçse shigjetat përfundimtare të qëlluara në zemrat e çdo burri, gruaje dhe fëmije para pastrimi i botës dhe një Epoka e Paqes. Kjo "dritë" është zjarri i Shpirtit të Shenjtë.

Dhe kur të vijë [Shpirti i Shenjtë] ai do ta bindë botën për mëkatin, drejtësinë dhe dënimin: mëkat, sepse ata nuk besojnë në mua; drejtësia, sepse unë po shkoj tek Ati dhe ju nuk do të më shihni më; dënimi, sepse sundimtari i kësaj bote është dënuar. (Gjoni 16: 8-11)

Ose, në mesazhet e tjera për Elizabeth Kindelmann, kjo hir quhet e Flaka e Dashurisë të Zemrës së saj të Papërlyer.[15]"Mrekullia e madhe është ardhja e përsëritur e Shpirtit të Shenjtë. Drita e tij do të përhapet dhe do të depërtojë në të gjithë tokën."-Flaka e Dashurisë (f. 94). Botimi Kindle Këtu, Zoja na sugjeron që ky "ndriçim" tashmë ka filluar në një farë mase në të njëjtën mënyrë që, edhe para se të lindë dielli, drita e agimit fillon të shpërndajë errësirën. Në të vërtetë, unë po dëgjoj nga shumë shpirtra kohët e fundit se si ata po kalojnë nëpër pastrimet më të dhimbshme të brendshme, nëse në të vërtetë nuk po përjetojnë një ndriçim të papritur pikërisht siç bëri Shën Faustina.

Kjo Flakë plot bekime që buron nga Zemra ime e Papërlyer dhe që po ju jap juve, duhet të shkojë nga zemra në zemër. Do të jetë Mrekullia e Madhe e Satanait që verbon dritën ... Përmbytja e rrëmbyeshme e bekimeve që do të trondisë botën duhet të fillojë me numrin e vogël të shpirtrave më të përulur. Secili person që e merr këtë mesazh duhet ta marrë atë si ftesë dhe askush nuk duhet ta ofendojë e as ta injorojë atë -Shiko www.flameoflove.org

Por siç thuhet se Zoti Ati i zbuloi një shikuese tjetër amerikane, Barbara Rose Centilli (mesazhet e së cilës janë nën vlerësimin dioqezan), ky Paralajmërim nuk është fundi i Stuhisë, por ndarja e barërat e këqija nga gruri:

Për të kapërcyer efektet e jashtëzakonshme të brezave të mëkatit, unë duhet të dërgoj fuqinë për të thyer dhe transformuar botën. Por kjo rritje e fuqisë do të jetë e pakëndshme, madje e dhimbshme për disa. Kjo do të bëjë që kontrasti midis errësirës dhe dritës të bëhet edhe më i madh. —Nga katër vëllimet Duke parë me sytë e shpirtit, 15 nëntor 1996; siç citohet në Mrekullia e ndriçimit të ndërgjegjes nga Dr. Thomas W. Petrisko, f. 53

 Në një mesazh nga Ati Qiellor drejtuar Matthew Kelly, Ai thuhet se tha:

Nga Mëshira ime e pafund do të siguroj një gjykim të vogël. Do të jetë e dhimbshme, shumë e dhimbshme, por e shkurtër. Ju do të shihni mëkatet tuaja, do të shihni se sa më ofendoni mua çdo ditë. Unë e di që ju mendoni se kjo tingëllon si një gjë shumë e mirë, por fatkeqësisht, edhe kjo nuk do ta sjellë të gjithë botën në dashurinë time. Disa njerëz do të largohen edhe më shumë nga Unë, ata do të jenë krenarë dhe kokëfortë. Ata që pendohen do të marrin një etje të pashuar për këtë dritë… Të gjithë ata që Më duan do të bashkohen për të ndihmuar në formimin e thembrës që dërrmon Satanin. —Nga Mrekullia e ndriçimit të ndërgjegjes nga Dr. Thomas W. Petrisko, f.96-97

Ky Paralajmërim ose "ndriçim i ndërgjegjes", pra, nuk është fundi i mbretërimit të Satanait, por një thyerje e caktuar e fuqisë së tij në miliona shpirtra. Është Ora plangprishëse kur shumë do të kthehen në shtëpi. Si e tillë, kjo Dritë Hyjnore e Shpirtit të Shenjtë do të dëbojë shumë errësirë; Flaka e Dashurisë do ta verbojë Satanin; do të jetë një ekzorcizëm masiv i "dragoit" ndryshe nga çdo gjë që bota ka njohur të tillë që do të jetë tashmë fillimi i mbretërimit të Mbretërisë së Vullnetit Hyjnor në zemrat e shumë shenjtorëve të Tij.

Tani erdhi shpëtimi dhe fuqia, dhe mbretëria e Perëndisë tonë dhe autoriteti i të vajosurit të tij. Sepse akuzuesi i vëllezërve tanë është dëbuar… Por mjerë për ju, tokë dhe det, sepse Djalli ju ka zbritur me tërbim të madh, sepse ai e di se ai ka vetëm një kohë të shkurtër… Pastaj dragoi u zemërua me gruan dhe u nis për të luftuar me pjesën tjetër të pasardhësve të saj, atyre që mbajnë urdhërimet e Perëndisë dhe i dëshmojnë Jezusit. Ai zuri pozicionin e tij në rërën e detit ... [Bisha] dragoi i dha fuqinë dhe fronin e vet, së bashku me një autoritet të madh. (Zbul. 12: 10-13: 2)

Vendimet janë marrë; anët janë zgjedhur; syri i stuhisë ka kaluar. Tani vjen "përballja përfundimtare" e kësaj epoke, gjysma e fundit e Stuhisë.

 … Të zgjedhurit do të duhet të luftojnë kundër Princit të Errësirës. Do të jetë një stuhi e tmerrshme. Përkundrazi, do të jetë një uragan që do të dëshirojë të shkatërrojë besimin dhe besimin edhe të të zgjedhurve. Në këtë trazirë të tmerrshme që aktualisht po shpërthen, ju do të shihni shkëlqimin e Flakës sime të Dashurisë që ndriçon Qiellin dhe tokën nga rrjedhja e efektit të saj të hirit që po u kaloj shpirtrave në këtë natë të errët. - Zoja jonë për Elizabeth Kindelmann, Flaka e Dashurisë së Zemrës së Papërlyer të Marisë: Ditari Shpirtëror, Botimi Kindle, Lokacionet 2998-3000. Në qershor të vitit 2009, Kardinali Peter Erdo, Kryepeshkopi i Budapestit dhe Presidenti i Këshillit të Konferencave Episkopale të Evropës, dha sanksionim autorizimin e botimit të mesazheve të dhëna për një periudhë njëzet vjeçare. 

Tani po përballemi me përballjen përfundimtare midis Kishës dhe anti-kishës, midis Ungjillit dhe anti-ungjillit, midis Krishtit dhe antikrishtit. Kjo përballje qëndron brenda planeve të Providencës hyjnore; është një sprovë që duhet të marrë e gjithë Kisha, dhe Kisha Polake në veçanti. Isshtë një provë jo vetëm e kombit tonë dhe e Kishës, por në një farë kuptimi një provë e kulturës 2,000 vjet dhe civilizimit të krishterë, me të gjitha pasojat e tij për dinjitetin njerëzor, të drejtat individuale, të drejtat e njeriut dhe të drejtat e kombeve. - Kardinali Karol Wojtyla (JOHN PAUL II), në Kongresin Eukaristik, Filadelfia, PA për kremtimin dyqindvjeçar të nënshkrimit të Deklaratës së Pavarësisë; disa citime të këtij pasazhi përfshijnë fjalët "Krishti dhe Antikrishti" si më sipër. Dhjaku Keith Fournier, një pjesëmarrës, e raporton atë si më sipër; krh. Katolike Online; 13 gusht 1976

Ajo që vijon nuk është fundi i botës por fillimi i një epoke të re në të cilën Ati ynë do të përmbushet. Mbretëria do të vijë dhe vullneti i Tij do të bëhet "Në tokë siç është në parajsë" me anë të një Rrëshaje të re. Ndërsa Fr. Gobbi shpjegoi:

Vëllezër priftërinj, kjo [Mbretëria e Vullnetit Hyjnor], megjithatë, nuk është e mundur nëse, pas fitores së marrë mbi Satanin, pasi të keni hequr pengesën sepse fuqia e tij [Satanait] është shkatërruar… kjo nuk mund të ndodhë, përveçse nga një derdhja e Shpirtit të Shenjtë: Rrëshaja e Dytë. -http://www.mmp-usa.net/arc_triumph.html

Unë i kam treguar njerëzimit thellësinë e vërtetë të mëshirës Sime dhe shpallja përfundimtare do të vijë kur të shndrit dritën time në shpirtrat e njerëzimit. Kjo botë do të jetë në mes të një ndëshkimi për kthimin me kaq dëshirë kundër Krijuesit të saj. Kur refuzon dashurinë, ti më refuzon. Kur më refuzoni, ju refuzoni dashurinë, sepse unë jam Jezusi. Paqja nuk do të dalë kurrë kur e keqja mbizotëron në zemrat e njerëzve. Unë do të vij dhe do të heq një nga një ata që zgjedhin errësirën dhe ata që zgjedhin dritën do të mbeten.—Jezusi te Jennifer, Fjalë nga Jezusi; 25 Prill, 2005; fjalëfromjesus.com

Unë kam përpiluar disa citate nga papët e shekullit të kaluar që flasin për agimin e kësaj epoke të re të paqes që vjen. Shiko Papat dhe epoka e agimit

Pas pastrimit përmes provës dhe vuajtjes, agimi i një epoke të re do të prishet. -POPE ST. JOHN PAUL II, Auditori i Përgjithshëm, 10 Shtator 2003

 

FJALA E FUNDIT: PRERGATITENI

Nuk mjafton të dimë thjesht për gjëra të tilla; ne duhet t'u përgjigjemi atyre me zemer. Nëse jeni duke e lexuar këtë, kjo është një thirrje për të shndërrimi. Shtë një thirrje për të përgatit zemrën tuaj për këtë betejë finale në fund të kësaj epoke që tashmë është duke u zhvilluar. Për këtë qëllim, edhe Kryeengjëjt janë të angazhuar në këtë orë Në një mesazh tjetër për znj. Centilli, Shën Raphaeli thuhet se tha:

Dita e Zotit afrohet. Të gjithë duhet të jenë të përgatitur. Gati veten në trup, mendje dhe shpirt. Pastro veten. - Po aty, 16 shkurt 1998 

Kohët e fundit, Shën Michael Archangel dyshohet se dha një mesazh i fuqishëm shikuesit nga Kosta Rika, Luz de María (ajo gëzon miratimin e peshkopit të saj). Kryeengjëlli thotë se ka ende kohë para ndëshkimeve, por që ne duhet të kuptojmë se Satanai ka tërhequr të gjitha ndalesat në mënyrë që të mashtrojë secilin prej nesh në mëkat të rëndë, dhe kështu, të bëhet skllevërit e tij. Ai shprehet:

Necessaryshtë e nevojshme që njerëzit e Mbretit dhe Zotit tonë Jezu Krisht të kuptojnë se ky është një moment i prerë des Rrini zgjuar, sakrifica e pëlqyeshme për Zotin është ajo që dhemb më shumë. Në Paralajmërim, ju do ta shihni veten ashtu siç jeni, prandaj nuk duhet të prisni, konvertohuni tani! Nga universi vjen një kërcënim i madh i papritur për njerëzimin: besimi është i domosdoshëm.  - Shën. Michael Archangel në Luz de María, 30 Prill 2019

Kjo fjali e fundit lë të kuptohet se, ajo që po vjen, do të jetë “Si një hajdut natën" Se nuk mund ta shtyjmë deri nesër atë që duhet të bëjmë sot. Në fakt, është interesante që kjo porosi aludon në ndonjë ngjarje kozmike nga hapësira. Nëse ktheheni në vulën e gjashtë, kjo flet për këtë Paralajmërim që ndodh në mes të ditës - dhe diçka shoqëruese në yje: [16]shih Kur Yjet bien

… Dielli u bë i zi si një thes i errët dhe e gjithë hëna u bë si gjak. Yjet në qiell ranë në tokë si fiq të papjekur të lëkundur nga pema në një erë të fortë. (Zbul. 6: 12-12)

Languageshtë gjuhë simbolike, dhe kështu që unë nuk mendoj se duhet të harxhojmë shumë kohë duke spekuluar, megjithëse autori Daniel O'Connor bën një vëzhgim interesant mbi një ngjarje kozmike që vjen në 2022 këtu. Çështja është që ne po jetojmë në një "kohë mëshire" që do të marrë fund, dhe ndoshta më shpejt sesa mendojmë. Pavarësisht nëse jetoj për të parë këtë Ditë të Madhe të Dritës, ose nëse vdes sonte në gjumë, duhet të jem i përgatitur në çdo kohë për të takuar gjykatësit dhe Krijuesin tim ballë për ballë.

Me një këshillë të prerë, por të zgjuar, prifti amerikan Fr. Bossat tha:

… Ju do të digjeni për gjithë përjetësinë! Pyetja nuk është nëse do të digjni apo jo por përkundrazi si doni të digjeni? Unë zgjedh të digj si yjet në qiell si pasardhësit e Abrahamit dhe duke qenë në zjarr me dashurinë e Zotit dhe për shpirtrat! Ju prapë mund të zgjidhni të digjni në një mënyrë tjetër, por unë vërtet nuk e rekomandoj atë! Filloni të digjeni në drejtimin që desire të shkojë e të ngrihet si raketë, duke marrë sa më shumë shpirtra me vete në Parajsë. Mos lejoni që shpirti juaj të bëhet i ftohtë dhe i vakët, sepse kjo thjesht bëhet lëndë djegëse që përfundimisht do të digjet gjithsesi si byk Si prift, unë ju urdhëroj në Emër të Krishtit që të digjni të gjithë dhe gjithçka rreth jush me Dashurinë e Zotit… Ky urdhërim që ju është dhënë tashmë nga Vetë Zoti: "Duajeni Zotin, Zotin tuaj, me gjithë zemrën tuaj, me gjithë mendja juaj, dhe e gjithë forca juaj dhe doni njëri-tjetrin, madje edhe armiqtë tuaj, pasi unë ju kam dashur… me zjarrin e dashurisë sime. ” -Gazete, Familja Cukierski, 5 maj 2019

Me këtë, e mbyll me një "fjalë" personale që mora njëmbëdhjetë vjet më parë ndërsa isha në prani të drejtorit tim shpirtëror. E paraqes këtu përsëri për dallimin e Kishës:

Të vegjël, mos mendoni se për shkak se ju, pjesa tjetër, jeni i vogël në numër do të thotë se jeni i veçantë. Përkundrazi, ju jeni i zgjedhur. Ju jeni zgjedhur për të sjellë Lajmin e Mirë në botë në orën e caktuar. Ky është Triumfi për të cilin Zemra ime pret me shumë pritje. E gjitha është vendosur tani. Të gjitha janë në lëvizje. Dora e Birit tim është gati të lëvizë në mënyrën më sovrane. Kushtoj vëmendje të kujdesshme zërit tim. Unë po ju përgatis, të vegjlit e mi, për këtë Orën e Madhe të Mëshirës. Jezusi po vjen, po vjen si Dritë, për të zgjuar shpirtrat e zhytur në errësirë. Sepse errësira është e madhe, por Drita është shumë më e madhe. Kur të vijë Jezusi, shumë do të dalë në dritë dhe errësira do të shpërndahet. Atëherë do të dërgoheni, si Apostujt e lashtë, për të mbledhur shpirtrat në rrobat e mia Nënë. Prisni Të gjitha janë gati. Shikoni dhe lutuni. Mos e humb kurrë shpresën, sepse Zoti i do të gjithë.

 

 

LIDHJE ME LIDHJE

Shtatë Vulat e Revolucionit

Syri i Stuhisë

Momenti që vjen "Zoti i Mizave"

Lirimi i Madh

Drejt Stuhisë

Pas Ndriçimit

Ndriçimi i Zbulesës

Rrëshaja dhe Ndriçimi

Ekzorcizmi i Dragoit

Rivendosja e Vjetër e Familjes

A po hapet porta lindore?

Kur Ai Qetëson Stuhinë

 

 

Marku po vjen në Ontario dhe Vermont
në Pranverë 2019!

Shiko këtu për më shumë informacion.

 

Tani Fjala është një shërbesë me kohë të plotë që
vazhdon me mbështetjen tuaj.
Ju bekoj, dhe faleminderit. 

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 shih Në Medjugorje
2 Shpresa e fundit e shpëtimit?
3 shih Gjithë ndryshimi
4 shih Ora e laikëve
5 shih Problemi Themelor
6 shih Shenjt dhe At
7 shih Dimri i dënimit tonë
8 Rev 6: 4
9 6:6
10 Ura për në Parajsë: Intervista me Maria Esperanza të Betania, Michael H. Brown, f. 73, 171
11 6:9
12 shih Opendoors.ca
13 Raporti i BBC-së, 3 maj 2019
14 Imzot Pawel Ptasznik
15 "Mrekullia e madhe është ardhja e përsëritur e Shpirtit të Shenjtë. Drita e tij do të përhapet dhe do të depërtojë në të gjithë tokën."-Flaka e Dashurisë (f. 94). Botimi Kindle
16 shih Kur Yjet bien
Postuar ne BALLINA, KOHA E HIRES.