Rivendosja e Madhe

 

Për disa arsye mendoj se jeni të lodhur.
E di që edhe unë jam i frikësuar dhe i lodhur.
Për fytyrën e Princit të Errësirës
po bëhet gjithnjë e më e qartë për mua.
Duket se ai nuk kujdeset më për të qëndruar
"Ai anonim i madh", "i fshehtë", "të gjithë".
Ai duket se ka hyrë në të tijën dhe
tregon veten në të gjithë realitetin e tij tragjik.
Aq pak besojnë në ekzistencën e tij sa ai jo
duhet të fshihet më!

-Zjarri i Dhembshur, Letrat e Thomas Merton dhe Catherine de Hueck Doherty,
17 Mars, 1962, Ave Maria Press (2009), f. 60

 

IT është e qartë për mua dhe shumë prej jush, kolegët e mi të huaj, se planet e Satanait nuk janë më të fshehura - ose dikush mund të thotë, ato janë "të fshehura në sytë e tu". Preciselyshtë pikërisht sepse gjithçka është bërë aq e dukshme që shumë nuk i besojnë paralajmërimet që kanë qenë duke dëgjuar, veçanërisht, nga Mamaja Jonë e Bekuar. Siç kam vërejtur në 1942 ynë, kur ushtarët gjermanë hynë në rrugët e Hungarisë, ata ishin të sjellshëm dhe buzëqeshnin herë pas here, madje duke ofruar çokollata. Askush nuk u besoi paralajmërimeve të Moishe Beadle për atë që po vinte. Po kështu, shumë nuk besojnë se fytyrat e qeshura të udhëheqësve globalë mund të kenë një axhendë tjetër përtej mbrojtjes së të moshuarve të moshuar në shtëpinë e pleqve: atë të përmbysjes plotësisht të rendit të tanishëm të gjërave - atë që ata vetë e quajnë "Rivendosja e Madhe" - një Revolucioni Global.

 

P USRDORIMI I KRIZS

Ndoshta shenja e parë që koronavirusi do të bëhej një instrument i revolucionit është kur globalistët filluan shkrirjen e "ndryshimit të klimës" dhe "COVID-19" sikur të dy ishin të lidhur. Absolutisht nuk janë - derisa të filloni të dëgjoni arkitektët e këtij Revolucioni Global. E tyre modus operandi ka qenë gjithmonë për të nxitur revolucionin nga krizë:

Në kërkim të një armiku të ri për të na bashkuar, ne dolëm me idenë se ndotja, kërcënimi i ngrohjes globale, mungesa e ujit, uria dhe të ngjashme do të përshtateshin me faturën. Të gjitha këto rreziqe janë shkaktuar nga ndërhyrja njerëzore, dhe vetëm përmes qëndrimeve dhe sjelljeve të ndryshuara mund të kapërcehen. Armiku i vërtetë, pra, është humanizëm vetë. - Klubi i Romës, Revolucioni i Parë Global, Alexander King & Bertrand Schneider, f. 75, 1993

Prandaj, thotë ish presidenti francez Nicolas Sarkozy,:

Një revolucion i madh po na pret. Kriza jo vetëm që na bën të lirë të imagjinojmë modele të tjera, një tjetër të ardhme, një botë tjetër. Na detyron ta bëjmë këtë. - 14 shtator 2009; unwwo.org; shih Guardian

Kjo është kriza e jetës time. Edhe para goditjes pandemike, kuptova se ishim në një revolucionar moment kur ajo që do të ishte e pamundur ose madje e pakonceptueshme në kohë normale ishte bërë jo vetëm e mundur, por ndoshta edhe absolutisht e domosdoshme ... ne duhet të gjejmë një mënyrë për të bashkëpunuar në luftën kundër ndryshimit të klimës dhe koronavirusit të ri. - George Soros, 13 maj, 2020; i pavarur.co.uk.

Në një mesazh të para-regjistruar për "Javën e Klimës", Princi Charles, duke thirrur zërin "e zhvillimit të qëndrueshëm" të Kombeve të Bashkuara (të cilin e shpjegova në Paganizmi i Ri nuk është asgjë tjetër përveç se OKB-flas për komunizmin global) deklaroi:

Pa veprim të shpejtë dhe të menjëhershëm, me një ritëm dhe shkallë të paparë, ne do të humbasim dritaren e mundësisë për 'rivendosje' për… një të ardhme më të qëndrueshme dhe gjithëpërfshirëse. Me fjalë të tjera, pandemia globale është një thirrje zgjimi që nuk mund ta injorojmë ... Me urgjencën që ekziston tani për të shmangur dëmtimin e pakthyeshëm në planetin tonë, ne duhet ta vendosim veten në atë që mund të përshkruhet vetëm si një bazë lufte. -dailymail.com, Shtator 20th, 2020

Papritmas, e ashtuquajtura "pandemi" nuk ka të bëjë më me shpëtimin e jetës aq sa ristrukturimi i ekonomisë globale - dhe këta globalistë të pazgjedhur po nxitojnë me gjak për ta realizuar atë.

Dhe kështu ky është një moment i madh. Dhe Forumi Ekonomik Botëror… do të duhet të luajë me të vërtetë një rol kryesor dhe qendror në përcaktimin e "Rivendosjes" në një mënyrë që askush të mos e interpretojë gabimisht: ashtu si thjesht duke na kthyer atje ku ishim were - John Kerry, ish Sekretari i Shtetit i Shteteve të Bashkuara; Podkast i Madh i Rivendosjes, "Riorganizimi i kontratave sociale në krizë", qershor 2020

 

"NORMALI I RI"

"Gjërat ka shumë të ngjarë që kurrë të mos kthehen" në normalitet "," shkruan redaktori ndërkombëtar i sigurisë së CNN, Nick Paton Walsh. “Nuk do të kthehet. Dhe, psikologët do t'ju thonë, kjo është vetëm keq nëse nuk mund të pajtoheni me të. "[1]30 shtator 2020; cnn.com

Po, është shumë keq për ju t'i rezistoni kësaj Rivendosje Globale, të paktën sipas makinerisë kryesore të propagandës në planet.

Prandaj, të gjitha distancimet shoqërore, maskat, pleksiglasi, bllokimet etj nuk kanë të bëjnë me kthimin tonë në normalitet, por krijimin e një "normale të re". Dhe ata që përfshihen në këtë plan po flasin haptazi aq shumë - sikur më sugjerim - duke përdorur praktikisht të njëjtën gjuhë.

Kështu që, mendoj se është koha për një 'Rivendosje të Madhe'… kjo është një kohë për një rivendosje për të rregulluar një mori sfidash, së pari midis tyre kriza e klimës. - Al Gore, Politikan dhe ambientalist Amerikan që shërbeu si nënkryetari i 45-të i Shteteve të Bashkuara; 25 qershor 2020; foxbusiness.com

… Në fund të fundit që kemi kaluar nuk mjafton vetëm të kthehemi në normalitet ... të mendojmë se jeta mund të vazhdojë siç ishte para murtajës; dhe nuk do te behet. Sepse historia na mëson se ngjarje të kësaj madhësie - luftëra, zi buke, murtaja; ngjarje që prekin pjesën më të madhe të njerëzimit, siç ka ky virus — ato jo vetëm vijnë e ikin. Ato më shpesh janë shkas për një përshpejtim të ndryshimeve shoqërore dhe ekonomike - Kryeministri Boris Johnson, Fjalimi i Partisë Konservatore, 6 tetor, 2020; konservatorët.com

Ajo që është më e rëndësishme në këto analiza është se nuk përmendet problemi themelor dhe rrënjësor i sëmundjeve të shoqërisë: refuzimi i Zotit dhe ligjit të Tij moral. Ideja që ne mund ta "rivendosim" planetin pa u kthyer te Zoti, pa i dhënë fund "kulturës së vdekjes", është një mashtrim i përmasave apokaliptike.

Shumë prej nesh po mendojnë kur gjërat do të kthehen në normalitet. Përgjigja e shkurtër është: kurrë. Asgjë nuk do të kthehet kurrë në sensin e 'thyer' të normalitetit që mbizotëronte para krizës sepse pandemia e koronavirusit shënon një pikë thelbësore të lakimit në trajektoren tonë globale. - Themeluesi i Forumit Ekonomik Botëror, Profesor Klaus Schwab; bashkautor i Covid-19: Rivendosja e Madhe; cnbc.com, Korrik 13th, 2020

Pyetja e qartë është Çfarë trajektore? Kush caktohet trajektorja? Si funksionon do ta kryejnë? Dhe kur a kemi votuar për këtë "normal të ri" apo kemi zgjedhur ata që e kryejnë atë?

 

TRAJEKTORIA: KOMUNIZMI

"Çfarë" është një formë e re e komunizmit global që bashkon kapitalizmin dhe socializmin (shih Kapitalizmi dhe Bisha) "Kush" janë fuqitë masone që kontrollojnë ekonominë, mjekësinë, bujqësinë dhe teknologjinë. Unë e kam shpjeguar këtë më së shumti sidomos në seritë e mia Paganizmi i Ri ku shohim se si gjuha e "zhvillimit të qëndrueshëm", politika e Gjelbër dhe "qëllimet e qëndrueshme" të KB nuk janë asgjë tjetër veçse sofistikime për ato që Zoja e Fatimës paralajmëroi se do të përhapet në skajet e tokës, "Gabimet e Rusisë": Marksizmi, socializmi, ateizmi, relativizmi, modernizmi, shkencëtarizmi, etj. “Si” shpjegohet në Pandemia e Kontrollit përmes përdorimit të kërcënimit të pjesëmarrjes së ardhshme në shoqëri në varësi të "statusit" shëndetësor të dikujt - dhe nëse jeni vaksinuar apo jo.

… Aktivitete, si shkollat ​​gather tubime masive… derisa të vaksinoheni gjerësisht, ato mund të mos kthehen fare. —Bill Gates, themelues i Microsoft dhe Fondacionit Bill & Melinda Gates; intervistë me CBS Këtë Mëngjes; 2 Prill, 2020; lifesitenews.com

Më në fund, "kur" kemi votuar në mënyrë demokratike për këtë program global? Ne nuk e bëmë - as për The Great Reset dhe as individët që e kryen atë për ta bërë këtë. Përkundrazi, si disa kanë theksuar papët, "Shoqëritë sekrete" ose fuqitë anonime kanë punuar prapa skenave për shekuj si financues dhe "filantropë" globalë, duke pritur momentin e duhur për të bashkuar gnostikizmin e tyre satanik (dmth. planin) që Princi i Errësirës ka dëshirë të kryejë.

Ne mendojmë për fuqitë e mëdha të ditëve të sotme, për interesat financiare anonime që i kthejnë njerëzit në skllevër, të cilat nuk janë më gjëra njerëzore, por janë një fuqi anonime të cilës njerëzit i shërbejnë, me anë të të cilave njerëzit torturohen dhe madje theren. Ata [dmth, interesa financiarë anonimë] janë një fuqi shkatërruese, një fuqi që kërcënon botën. —POPA BENEDICT XVI, Reflektim pas leximit të zyrës për Orën e Tretë këtë mëngjes në Sinodin Aula, Qyteti i Vatikanit, 11 tetor 2010

Por mos gabo: këta burra dhe gra të pazgjedhura kanë qenë në gjendje të sjellin vetëm axhendën e tyre të mbrapshtë kjo orë për shkak të Vakumi i Madh krijuar nga mungesa e burrave dhe grave të shenjta dhe mungesa e udhëheqjes së perëndishme të Kishës.[2]shih Mjaft Shpirtra të Mirë

Në kohën tonë më shumë se kurrë, pasuria më e madhe e njerëzve të prirur keq është frikacaku dhe dobësia e njerëzve të mirë, dhe gjithë forca e mbretërimit të Satanait është për shkak të dobësisë së lehtë të katolikëve. Oh, nëse mund ta pyes Shëlbuesin Hyjnor, siç bëri profeti Zachary në shpirt, 'Cilat janë këto plagë në duart e Tua?' përgjigjja nuk do të ishte e dyshimtë. 'Me këto unë u plagosa në shtëpinë e atyre që më donin. Unë u plagosa nga miqtë e mi që nuk bënë asgjë për të mbrojtur Mua dhe që, me çdo rast, e bënë veten bashkëpunëtorë të kundërshtarëve të Mi. ' Ky fyerje mund t'u drejtohet katolikëve të dobët dhe të ndrojtur të të gjitha vendeve. —POPA ST. PIUS X, Publikimi i Dekretit të Virtyteve Heroike të Shën Joanës së Harkut, etj., 13 dhjetor 1908; vatikan.va

Kisha thirret gjithmonë për të bërë atë që Perëndia i kërkoi Abrahamit, që do të thotë se ka mjaft njerëz të drejtë për të shtypur të keqen dhe shkatërrimin. —POPE BENEDIKTI XVI, Drita e Botës, f. 166, Një bisedë me Peter Seewald (shtypi Ignatius)

Për të shtypur "bishën" - domethënë, Komunizmin global, i cili ishte filozofia e trazuar nga Frimasonët gjatë periudhës së iluminizmit shumë më parë se Karl Marx të shkruante Manifesti. Ky synim u përsërit përsëri Prillin e kaluar nga Freemason Sir Henry Kissinger në një nga deklaratat më të qarta që kam lexuar deri më tani se çfarë duhet të jetë "normalja e re" tani. Ata që lexojnë Kolapsi Vjen i Amerikës do të kujtojë se Shtetet e Bashkuara do të përdoren për të përhapur Iluminizmin në kombet e tjera - deri në Amerikë, si ne e dimë atë, nuk është më e nevojshme:

Realiteti është se bota nuk do të jetë kurrë e njëjta pas koronavirusit. Të argumentosh tani për të kaluarën vetëm e bën më të vështirë të bësh çfarë duhet bërë… Adresimi i nevojave të momentit në fund të fundit duhet të shoqërohet me një vizion bashkëpunues global dhe programi… Ne kemi nevojë për të zhvilluar teknika dhe teknologji të reja për kontrollin e infeksionit dhe vaksinat proporcionale në mesin e popullatave të mëdha [dhe] mbrojtjen e parimeve të rendit botëror liberal. Legjenda themeluese e qeverisë moderne është një qytet me mure i mbrojtur nga sundimtarët e fuqishëm think Mendimtarët e iluminizmit riformuluan këtë koncept, duke argumentuar se qëllimi i shtetit legjitim është të sigurojë nevojat themelore të njerëzve: sigurinë, rendin, mirëqenien ekonomike dhe drejtësia Individët nuk mund t'i sigurojnë vetë këto gjëra need Demokracitë në botë kanë nevojë mbrojnë dhe mbështesin vlerat e tyre të iluminizmit... -Washington Post, 3 Prill, 2020

 

PERDORIMI PRETRNDSHM

Mesazhi i Kissinger dhe shokëve të tij duhet të alarmojë çdo të krishterë në planet, veçanërisht ata me një Katekizëm. Për atë që po dëgjojmë nga buzët e tyre nuk është asgjë tjetër përveç llojit të pseudo-mesianizmi që paraprin dhe shoqëron Antikrishtin.

Mashtrimi suprem fetar është ai i Antikrishtit, një pseudo-mesianizëm me të cilin njeriu lavdërohet në vend të Zotit dhe Mesisë së tij që ka ardhur në mish. Mashtrimi i Antikrishtit tashmë fillon të marrë formë në botë sa herë që bëhet kërkesa për të realizuar brenda historisë atë shpresë mesianike që mund të realizohet vetëm përtej historisë përmes gjykimit eskatologjik. Kisha ka hedhur poshtë madje edhe format e modifikuara të këtij falsifikimi të mbretërisë që do të vijnë nën emrin e mijëvjeçarit, veçanërisht forma politike "thelbësisht e mbrapshtë" e një mesianizmi laik. -Katekizmi i Kishës Katolike, n 675-676

Folësi, artisti dhe autori Kanadez, Michael D. O'Brien, ka paralajmëruar për dekada me radhë për totalitarizmin që ne shohim me shpejtësi të shpaloset para nesh:

Duke vështruar botën bashkëkohore, madje edhe botën tonë "demokratike", nuk mund të themi se po jetojmë pikërisht në këtë frymë të mesianizmit laik? Dhe a nuk shfaqet kjo frymë sidomos në formën e saj politike, të cilën Katekizmi e quan në gjuhën më të fortë, "thelbësisht e çoroditur"? Sa njerëz në kohën tonë tani besojnë se triumfi i së mirës mbi të keqen në botë do të arrihet përmes revolucionit shoqëror ose evolucionit shoqëror? Sa i janë nënshtruar besimit se njeriu do të shpëtojë veten kur njohuritë dhe energjitë e mjaftueshme aplikohen në gjendjen njerëzore? Unë do të sugjeroja që kjo shtrembërim i brendshëm tani dominon të gjithë botën perëndimore. - bisedoni në bazilikën e Shën Patrikut në Otava, Kanada, 20 shtator 2005

 

RISHIKIMI I MADH

Kjo pandemi ka dhënë një mundësi për një "rivendosje". - Kryeministri Justin Trudeau, Global News, 29 shtator, 2020; Youtube.com, Shenja 2:05

Gjuha që thirret ka qenë e gjatë në planifikim po aq sa mekanizmat për të sjellë këtë "Rivendosje të Madhe". Për shembull, kur lexova dokumentin e Fondacionit Rockefeller të vitit 2010 “Skenarët për të Ardhmen e Teknologjisë dhe Zhvillimit Ndërkombëtar“, Ishte e qartë se ky nuk ishte një skenar por një plan, siç përshkruhet në seksionin me titull “Hapi i Bllokimit: Një botë e kontrollit më të fortë të qeverisë nga lart-poshtë dhe një udhëheqje më autoritare, me inovacion të kufizuar dhe shtytje në rritje të qytetarëve”:

Gjatë pandemisë, udhëheqësit kombëtarë në të gjithë botën përkulën autoritetin e tyre dhe vendosën rregulla dhe kufizime të mbyllura, nga mbajtja e detyrueshme e maskave të fytyrës tek kontrollet e temperaturës së trupit në hyrjet në hapësirat komunale si stacionet e trenit dhe supermarketet. Edhe pas zbehjes së pandemisë, ky kontroll dhe mbikëqyrje më autoritare e qytetarëve dhe aktivitetet e tyre bllokuan dhe madje u intensifikuan. Në mënyrë që të mbrohen nga përhapja e problemeve gjithnjë e më globale - nga pandemitë dhe terrorizmi transnacional te krizat mjedisore dhe varfëria në rritje - udhëheqësit në të gjithë botën morën një kontroll më të fortë të pushtetit. - fig. 19, "Skenarët ..."

Ata që duan të kuptojnë rolin e familjes Rockefeller në nazistët, Gjermani, sundimin e tyre mbi farmaceutikën, praktikën medicinale, bujqësinë dhe kontrollin e popullsisë duhet të lexojnë Pandemia e Kontrollit. Ajo që u shkrua në dokumentin e tyre dhjetë vjeçar është tani realiteti ynë aktual ndërsa disa vende kalojnë në një bllokim të dytë. Unë me të vërtetë shpresoj që lexuesit të kapin ironinë djallëzore në të gjitha këto. Vetë familjet në krye të financimit të kontrollit të popullsisë përmes abortit, eutanizimit, kontrollit të lindjeve, etj tani po deklarojnë se gjëja më e rëndësishme është të shpëtohet jetë duke iu bindur autoriteteve shëndetësore? Përkundrazi, ajo që po ndodh është shkatërrimi i jetës dhe mjeteve të jetesës në një shkallë masive, pasi bllokimet e papërgjegjshme dhe të pamatura nxisin me të vërtetë "domosdoshmërinë" e një "Rivendosje të Madhe", atë që Forumi Ekonomik Botëror po e quan gjithashtu një "Revolucion të katërt Industrial" ”

… Një revolucion teknologjik që do të ndryshojë rrënjësisht mënyrën e jetesës, punës dhe lidhjes me njëri-tjetrin. Në shkallën, qëllimin dhe kompleksitetin e tij, transformimi do të jetë ndryshe nga çdo gjë që njerëzimi ka provuar më parë. Ne ende nuk e dimë se si do të zhvillohet, por një gjë është e qartë: reagimi ndaj tij duhet të jetë i integruar dhe gjithëpërfshirës, ​​duke përfshirë të gjithë aktorët e politikës globale, nga sektorët publik dhe privat tek akademia dhe shoqëria civile. 14 janar 2016; weforum.org

Përsëri, fjalët e Shën Gjonit të shkruara rreth 2000 vjet më parë duken jashtëzakonisht të sakta për këtë orë ndërsa kjo axhendë avullon përpara:

Kush mund të krahasohet me bishën ose kush mund të luftojë kundër saj? (Zbul. 13: 4)

Po, kush mund t'i rezistojë këtij revolucioni që po jemi të gjithë korrektuar përmes teknologjisë? Kush mund t'u rezistojë teknokratëve që gjithnjë e më shumë po kërkojnë "vaksina të detyrueshme"? Kush mund t'i rezistojë lëvizjes në a shoqëri pa para ku blerja dhe shitja do të lidhet me një ID dixhitale të Shëndetit? Kush mund t'u rezistojë masave kontradiktore, joshkencore dhe të detyrueshme, të tilla si bllokimet, që shkatërrojnë me shpejtësi bazat e civilizimit dhe lirisë moderne?

Në të vërtetë, kjo është një katastrofë e tmerrshme, e kobshme globale. Dhe kështu ne me të vërtetë u bëjmë thirrje të gjithë udhëheqësve botërorë: Ndaloni përdorimin e bllokimit si metodën tuaj kryesore të kontrollit, zhvilloni sisteme më të mira për ta bërë atë, punoni së bashku dhe mësoni nga njëri-tjetri, por mos harroni - bllokimet kanë vetëm një pasojë që nuk duhet ta nënçmoni kurrë, dhe kjo po i bën njerëzit e varfër shumë më të varfër. —David Nabarro, i dërguari special i Organizatës Botërore të Shëndetësisë për COVID-19; 8 tetor 2020; epochtimes.com

Po, në emër të shpëtimit të jetëve, masat e çmendura që merren kundër një virusi që ka një normë shërimi 99.5% ose më të lartë për ata nën 69 vjeç[3]www.cdc.gov po vret njerëzit në një numër shumë më të madh. Programi Botëror i Ushqimit i KB deklaroi se 130 milion njerëz të tjerë mund të "shtyheshin në prag të urisë" deri në fund të vitit 2020 "për shkak të pandemisë".[4]Radio International Canada, "265 milion njerëz do të vdesin nga uria në vitin 2020 nëse nuk ndërmerren masa të menjëhershme, paralajmëron KB", recinet.ca Kjo është ajo që ndodh kur mbyllni ekonominë, duke shkatërruar zinxhirët e furnizimit, vendet e punës dhe investimet. Kjo është pika e Rivendosjes së Madhe: për ta shkatërruar të gjithë dhe për ta rindërtuar në imazhin e këtyre mesianistëve globalë.

Në esenë e tij më Globalizimi dhe Rendi i Ri Botëror, Michael D. O'Brien paralajmëron:

Inshtë në natyrën e mesianistëve sekularë të besojnë se nëse njerëzimi nuk do të bashkëpunojë, atëherë njerëzimi duhet të detyrohet të bashkëpunojë - për të mirën e vet, natyrisht mess Mesianistët e rinj, në përpjekjen për ta shndërruar njerëzimin në një kolektiv duke u shkëputur nga Krijuesi i tij , do të sjellë pa vetëdije shkatërrimin e pjesës më të madhe të njerëzimit. Ata do të lëshojnë tmerre të papara: uri, murtaja, luftëra dhe në fund të fundit Drejtësi Hyjnore. Në fillim ata do të përdorin detyrimin për të zvogëluar më tej popullsinë, dhe pastaj nëse dështon ata do të përdorin forcën. - Michael D. O'Brien, Globalizimi dhe Rendi i Ri Botëror, 17 Mars 2009

Po, përsëri në 2012 kur shkrova Tërheqja e Madhe, ky ishte paralajmërimi. Por në mënyrë të qartë, i gjithë ky "kaos" duket se po çon në një fund: për të sjellë një udhëheqës global për ta nxjerrë botën nga rrëmuja e saj. Por kjo, gjithashtu, me sa duket është pjesë e planit të Rivendosjes së Madhe:

Nëse asnjë fuqi nuk mund të zbatojë rendin, bota jonë do të vuajë nga një "deficit global i rendit". - Profesori Klaus Schwab, themelues i Forumit Ekonomik Botëror, Covid-19: Rivendosja e Madhe, fq. 104

 

SHT A NJ D MASJE PARALELE

Ndoshta gjëja më e rëndësishme për të kuptuar është sa i fuqishëm është ky mashtrim - sa joshëse do të jetë të pranosh për The Great Reset. Arsyeja është se "trajektorja" e këtyre globalistëve është të krijojnë një rend të ri që imiton Mbretërinë e Krishtit, megjithatë, nuk ka "të vërtetën që na çliron".[5]krh. Gjoni 8:32 Si e tillë, ajo nuk mund të vendosë "drejtësi dhe paqe" të vërtetë, por është thjesht një pjesë e drejtësisë. Kjo është ajo që është Socializmi / Komunizmi - një përpjekje e dështuar njerëzore për të rikrijuar drejtësinë hyjnore. Nga ana tjetër, vjen Epoka e Paqes është gjithashtu një "rivendosje e shkëlqyeshme" e llojeve, por bazohet në Ungjill dhe bamirësi, jo në kontroll.[6]shih Kafshët e reja në rritje

Në vitin 2015, kam shkruar për këtë që vjen Mashtrimi paralel. Merrni parasysh të gjitha ato që kanë ndodhur si në Kishë ashtu edhe në botë që kur kam shkruar ato fjalë, duke filluar me këtë Shkrim:

Të gjithë banorët e tokës do të adhurojnë [bishën] Rev (Zbul. 13: 8)

Ata do ta adhurojnë "bishën" pikërisht sepse duket më shumë si një "engjëll drite". Kjo kafshë do të shpëtojë një botë vetë-shkatërruese në revolucion duke sjellë një sistem të ri ekonomik për të zëvendësuar kapitalizmin e dështuar, duke formuar një familje të re globale të rajoneve për të shfuqizuar ndarjet e shkaktuara nga "sovraniteti kombëtar", duke pasur një komandë të re të natyrës dhe ekologji në mënyrë që të shpëtojë mjedisin, dhe duke verbuar botën me mrekulli teknologjike që premtojnë horizonte të reja për zhvillimin njerëzor. Premton të jetë një "epokë e re" kur njerëzimi do të arrijë një "ndërgjegje më të lartë" me kozmosin si pjesë e "energjisë universale" që rregullon të gjitha gjërat. Do të jetë një "epokë e re" kur njeriu të kapë gënjeshtrën e lashtë se mund të jetë "si perëndi".[7]Zanafilla 3: 5 -Mashtrimi paralel

Kur themeluesit tanë shpallën një "rend të ri të epokave" ... ata po vepronin sipas një shprese të lashtë që duhej të përmbushej. —Presidenti George Bush Jr, fjalimi në Ditën e Përurimit, 20 janar 2005

Rivendosja e Madhe, Revolucioni i Katërt Industrial, Rendi i Ri Botëror - të gjitha nënkuptojnë të njëjtën gjë. Dhe ajo që ata përfundimisht po çojnë është rivendosja e vetë njeriut në mënyrë që ai të bëhet «si zot». Kjo është pikërisht ajo që Antikrishti personifikon!

He [ai] që kundërshton dhe lartëson veten ndaj çdo të ashtuquajtur zot ose objekt adhurimi, në mënyrë që ai të zërë vendin e tij në tempullin e Zotit, duke e shpallur veten të jetë Zot. (2 Selanikasve 2: 4)

Ky revolucion antropologjik do të arrihet duke bashkuar biologjinë dhe teknologjinë, duke e bërë vetë njeriun pjesë të "Internetit të Gjërave" (prandaj teknologjia 5G është kaq e rëndësishme për këtë revolucion). Sipas fjalëve të themeluesit të Forumit Ekonomik Botëror të KB, Klaus Schwab, kjo Rivendosje e Madhe do të ndryshojë "atë që do të thotë të jesh njeri":

Një nga tiparet i këtij Revolucioni të Katërt Industrial është se nuk ndryshon atë që po bëjmë, por vetëm atë na ndryshon… Të gjitha gjërat do të jenë të zgjuara dhe të lidhura në internet. - Profesori Klaus Schwab, "Udhëzuesi juaj për rivendosjen e madhe", James Corbett; 30:02 shenjë; dhe 38:02 shënoni: youtube.com

Në një nga dokumentet më profetike të lëshuar nga Vatikani, ky vizion transhumanist i njeriut u përmblodh si i tillë:

Epoka e Re që po agon do të jetë e mbushur me njerëz nga qenie të përsosura, androgjene, të cilët janë plotësisht në komandë të ligjeve kozmike të natyrës. Në këtë skenar, krishterimi duhet të eliminohet dhe t'i japë vendin një feje globale dhe një rendi të ri botëror.  -Jezu Krishti, Bartësi i Ujit të Jetës, n 4, Këshillat Papnorë për Kulturë dhe Dialog Ndërfetar

Nëse kjo tingëllon shumë e menduar, nëse tingëllon e çmendur, kjo ndodh sepse, po, është. Kështu po ndërtohej Kulla e Babelit. Por mos gabo: Rivendosja e Madhe nuk po vjen; tashmë është këtu

Përparimi dhe shkenca na kanë dhënë fuqinë për të mbizotëruar forcat e natyrës, për të manipuluar elementet, për të riprodhuar gjallesat, gati në pikën e prodhimit të vetë njerëzve. Në këtë situatë, lutja ndaj Zotit duket e tejkaluar, e pakuptimtë, sepse ne mund të ndërtojmë dhe krijojmë gjithçka që duam. Ne nuk e kuptojmë se jemi duke rijetuar të njëjtën përvojë si Babel.  —POPA BENEDIKTI XVI, Homeli i Rrëshajëve, 27 maj, 2102

Ndoshta unë jam shumë i rezervuar për të thënë se e gjithë kjo "fshihet" në sytë e thjeshtë; në të vërtetë nuk fshihet aspak. Anglia, për shembull, duke thirrur standarde padyshim të rastësishme, kohët e fundit njoftoi se tubimet nuk mund të jenë më shumë se 6 persona, 6 metra larg, për 6 muajt e ardhshëm.[8]https://www.timeout.com Patenta e fundit e Microsoft për të bashkuar të dhënat e aktivitetit trupor me kriptomonedhën përfundon në numrat 060606A1.[9]patentat.google.com Një rezolutë e Shtëpisë në Illnois për të lejuar qeverinë të gjurmonte lëvizjet e qytetarëve u quajt HR 6666.[10]washingtonpost.com Sigurisht, unë mendoj se ne mund t'i bëjmë shumë nga këto gjëra, t'i lexojmë shumë në to. Nga ana tjetër, është pothuajse sikur djalli po tallet haptas me Kishën ndërsa lundrimi i tij djallëzor përkohësisht kapërcen një listë të Barque of Peter.[11]shih Përplasja e mbretërive

Por kjo ngre pyetjen, pra: ku është zëri moral i Papës, udhëheqësit të të ashtuquajturit krishterim? Çfarë po i thotë ai Kishës dhe botës në këtë orë?

Kjo tjetër në Pjesën II

 

LIDHJE ME LIDHJE

Pika pa kthim

Dhimbjet e punës janë reale

Pandemia e Kontrollit

Në prag

Mmaskimi i Planit

Feja e Scientism

Profecia e Isaisë për Komunizmin Global

Kur komunizmi kthehet

Paganizmi i Ri

 

Mbështetja dhe lutjet tuaja financiare janë arsyeja
ju po e lexoni këtë sot.
 Ju bekoj dhe faleminderit. 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 30 shtator 2020; cnn.com
2 shih Mjaft Shpirtra të Mirë
3 www.cdc.gov
4 Radio International Canada, "265 milion njerëz do të vdesin nga uria në vitin 2020 nëse nuk ndërmerren masa të menjëhershme, paralajmëron KB", recinet.ca
5 krh. Gjoni 8:32
6 shih Kafshët e reja në rritje
7 Zanafilla 3: 5
8 https://www.timeout.com
9 patentat.google.com
10 washingtonpost.com
11 shih Përplasja e mbretërive
Postuar ne BALLINA.