Shpalosja e Madhe

Shën Michael duke mbrojtur kishën, nga Michael D. O'Brien

 
FESTA E EFANIS

 

UNE KAM po ju shkruaj vazhdimisht tani, të dashur miq, për rreth tre vjet. Shkrimet e quajtura Petalet formoi themelin; të Bori i paralajmërimit! ndjekur për të zgjeruar ato mendime, me disa shkrime të tjera për të mbushur boshllëqet në mes; Gjyqi Shtatë Vjetor seria është në thelb një korrelacion i shkrimeve të mësipërme sipas mësimit të Kishës se Trupi do të ndjekë Kokën e tij në Pasionin e tij.

Në Festën e kaluar të Epifanisë në 2008, unë kisha disi një "epifani" vetë pasi të gjitha këto shkrime papritmas u përqëndruan. Ato u paraqitën para meje qartë, në një kronologji më të hollë. Unë prita për një konfirmim nga Zoti, të cilin Ai e dha në disa mënyra - kryesorja ishte drejtori shpirtëror i këtyre shkrimeve. 

Në festën e Marisë, Nëna e Zotit vitin e kaluar, unë kisha marrë edhe një fjalë tjetër, se 2008 do të ishte Viti i Shpalosjes. Jo ashtu gjithçka do të shpalosej menjëherë, por që do të kishte përfundimtar fillimet Në të vërtetë, pak më vonë, ne filluam të shohim tituj të Stuhia e përsosur mbledhja në ekonomi, furnizimi me ushqim dhe fusha të tjera të shoqërisë. Tani, fundi i vitit 2008 është pikasur nga një krizë e rëndë në Lindjen e Mesme, disa nga moti mesatar i dimrit i regjistruar në zona të ndryshme, dhe 2009 ka filluar me tërmete të ashpra në Azi. Gjithashtu i dukshëm është ndryshimi i administratës në Shtetet e Bashkuara drejt një axhende socialiste nga një politikan i ri për të cilin askush nuk di shumë - një njeri gjithashtu i vendosur për ta bërë abortin të pakufizuar në vendin e tij. Më shumë se kaq, presidenca e re, e kombinuar me një krizë ekonomike globale, duket se po hap rrugën drejt një Rendi të Ri Botëror. Të paktën, kjo është gjuha që po përdoret nga krerët e shteteve në të gjithë botën

Si mund të mos arrijmë të shohim që njeriu ka filluar të korrë atë që ka mbjellë: një civilizim i cili në vend që të përqafojë mençurinë e urdhrit të Zotit, po përqafon një kulturë vdekjeje dhe të gjitha pasojat e saj të paparashikuara?

Ndërsa paraqes këto detaje më poshtë, unë do të lidh disa fjalë me shkrimet përkatëse në këtë faqe në internet. Kjo u botua për herë të parë më 9 janar 2008. Unë kam azhurnuar Pasthënien, duke shtuar një vizion nga Bekuar Anna-Katharyn Emmerich, një murgeshë e shekullit të 19-të që mbante stigmat.

Ndërsa lexoni, mbani në mend se vjen nga ky njeri i varfër dhe se asgjë nuk është shkruar në gur kur bëhet fjalë për mëshirën e rrjedhshme të Zotit. Për pjesën më të madhe, sidoqoftë, ngjarjet e përshkruara këtu rrjedhin në sinkron me shkrimet e Etërve të Kishës së Hershme dhe Shkrimet e Shenjta - burimet që kanë vërtet rëndësi.

Aktualisht ne shohim në mënyrë të paqartë, si në një pasqyrë… (1 Kor 13:12)

 

Pregatituni!

Tani kemi marrë paralajmërime nga Qielli i ndëshkimeve për një numër dekadash. Nëna jonë e Bekuar ka qenë duke qëndruar në boshllëk midis Qiellit dhe Tokës, duke u bërë vetë autostrada në të cilën Mëshira e Zotit është derdhur mbi njerëzimin. Por në veçanti në dy vitet e fundit, shumë lajmëtarë janë ngritur për t'i thënë një fjalë të thjeshtë Kishës dhe botës: "Përgatit! "

 

DIT T D VIFSHTIR

Besoj se ka katastrofat që vijnë me përmasa serioze të cilat janë në pjesën më të madhe të bëra nga njerëzit. Ato janë rezultat i abuzimit tonë flagrant të natyrës dhe mosrespektimi i ligjit natyror dhe moral. Vlen të citojmë edhe një herë fjalët e sinqerta të Lr. Lucia, një nga vizionarët e Fatimas që vdiq së fundmi:

Dhe të mos themi se është Zoti ai që po na ndëshkon në këtë mënyrë; përkundrazi, janë vetë njerëzit që po përgatisin dënimin e tyre. Me mirësinë e tij Zoti na paralajmëron dhe na thërret në rrugën e drejtë, duke respektuar lirinë që na ka dhënë; pra njerëzit janë përgjegjës. -Letër për Atin e Shenjtë, 12 maj 1982.

Janë këto sprova që do të prodhojnë "mërgim”Në varësi të vendit ku jeton, për shkak të vetë katastrofave, përmes luftës dhe shpërthimit të sëmundjes dhe urisë që pasoi.

 

RALLNIA E BABLYONIT

Këto katastrofa do të ndihmojnë për të përshpejtuar kolapsin e ekonomisë botërore, e cila siç e shohim në tituj, tashmë po lëkundet si një kedër i madh në një uragan. Po, erërat e ndryshimit po ulërijnë! Sistemet aktuale ekonomike / politike, pjesërisht, përfaqësojnë "Babiloninë", qyteti biblik simbol i materializmit, lakmisë dhe sensualitetit. Kjo është arsyeja pse shkrimet e mia në mënyrë të përsëritur kanë bërë thirrje për shpirtrat "dilni nga Babilonia,”Për të dalë nga mënyrën e të menduarit, të bërit dhe të vepruarit e cila ka shtyrë madje pjesë të Kishës në skllavëri materiale dhe arsyetim të kësaj bote. Për Babiloninë është gati të shembet, dhe shkalla në të cilën dikush ndërthuret në të, është shkalla në të cilën dikush do të përjetojë pasojat.

 

NDRIÇIMI I NDSCRGJEGJES

Ndërsa sprovat e ardhshme me siguri do të bëjnë shumë për të demaskuar idhujt dhe iluzionet që njerëzimi po ndjek, por po vjen një moment hyjnor në të cilën Zoti do të zbulojë praninë e Tij në botë. Ndjesia ime është se ky moment i ndriçimit do të hyjë ose si syri i stuhisë. Në atë kohë, çdo shpirt do ta shohë shpirtin e tij ashtu siç e sheh Zoti - një dhuratë e madhe e mëshirës për shumë që do të përshpejtojë një përmbledhje periudha e ungjillizimit në botë. Thisshtë kjo koha për të cilën Kisha e mbetur është përgatitur dhe për të cilën ajo tani pret Bastioni- që dhoma e sipërme të lutjes, agjërimit dhe vigjilencës. Kjo është pjesë e planit për triumfi i Zemrës së Papërlyer të Marisë

 

Profeti i rremë

Megjithëse ndriçimi i ndërgjegjes do të sjellë një kohë të ringjalljes, besoj se mund të kundërshtohet edhe nga Profeti i Rremë për të cilin flitet nga Shën Gjoni në Apokalipsin e tij. Tashmë, kufizuesi është hequr (nuk hiqet, por ngrihet), dhe Zoti e ka lejuar a përmbytja e profetëve të rremë për të përmbytur kohët tona. Ata janë pararendës, duke përgatitur terrenin për Profetin e Rremë (Zbulesa 13: 11-18).

Ky Profet i Rremë do të kundërshtojë mrekullitë e Ndriçim Shenja e Madhe e lënë nga Nëna jonë e Bekuar me prodhimet e veta (ndoshta duke u përpjekur për të provuar se si shfaqjet e Nënës sonë ishin të tij duke bërë gjatë gjithë kohës!) Ai do të tregojë drejt një sistem i ri ekonomik dhe formë e qeverisjes dhe fesë botërore e cila do të ketë një tërheqje të parezistueshme dhe, në një farë mase, do të kënaqë dëshirat dhe dëshirat e këtij brezi aktual. Kjo do të sjellë Braktisja e Madhe në një fazë përfundimtare, duke nxitur një kulm të madh botëror në humbjen e besimit, pasi shumë do të mashtrohen nga shenja dhe mrekulli të rreme dhe një uniteti i rremë propozuar nga Profeti i Rremë.

 

BASHKSIT PARALELE

Të krishterët do të kenë qenë dhe do të vazhdojnë të formojnë "bashkësitë paralele"- paralel me bashkësitë e drita false duke u formuar nga fryma e Antikrishtit. Për shkak të shfaqjeve të mrekullueshme të Krishtit dhe Nënës së Tij, do të ketë një uniteti i të krishterëve përqendruar në Eukaristia.

 

PERSEKUTIMI

Këto bashkësi do të ekzistojnë për një kohë, duke jetuar një mënyrë jetese shumë të thjeshtuar. Por së shpejti, fuqia dhe hiret rrjedhin nga Kisha e mbetur -por sidomos Eukaristia- do të nxjerrë një formal persekutim kundër saj. Të krishterët do të shihen si "terroristët e rinj" që qëndrojnë në rrugën e një epoke të re të paqes dhe harmonisë për shkak të qëndrimeve të tyre morale, veçanërisht në lidhje me martesën dhe seksualitetin. Ata do të jenë të prerë nga shoqëria në përgjithësi, të paaftë për të blerë ose shitur pa "shënojë".

Do të vijë një moment i dhimbshëm kur Ati i Shenjtë do të dëbohet dhe do të vritet, duke krijuar "mërgim shpirtëror”Dhe konfuzion i madh, duke sjellë Braktisja në kulmin e saj.

 

ANTIKRISTI

Duringshtë gjatë kësaj periudhe persekutimi që ne mund të shohim shfaqjen e Ai i Paligjshëm, ashtu si Zoti e largon plotësisht shtrënguesi (shih 2 Thesalonikasve 2: 3-8). Kjo Antikrishti, i cili kishte vepruar në heshtje prapa skenave (dhe Profetit të Rremë), do të sulmojë "Burimin dhe Samitin" e Kishës, Eukaristinë e Shenjtë dhe të gjithë ndjekësit e Tij. Për mrekulli të mëdha do të ketë rrjedhur nga Eukaristia që nga Ndriçimi si mbaron mosha e ministrive dhe vera e re e shërbesës rrjedh përmes Trupit të Krishtit. Armiku do të përpiqet të shfuqizojë sakrificën e përditshme, Mesha e Shenjtë ... eklipsi i Birit. Do të ketë shumë dëshmorët.

 

Rivendosja e paqes dhe drejtësisë

Por Jezusi do të vijë për të shkatërruar të Paligjshmin me frymën e gojës së Tij dhe të gjithë ata që ndoqën Antikrishtin. Bisha dhe Profeti i Rremë do të jenë hidhen në liqenin e zjarrit, dhe Satanai do të jetë i lidhur me zinxhirë për një "mijë vjet". Toka do të pastrohet dhe do të ndodhë ajo që Shën Gjoni e quan “ringjallja e parë, "Ndërsa martirët dhe shenjtorët ngrihen, dhe me pjesën e mbetur të mbijetuar, mbretërojnë me Krishtin në praninë e Tij të Sakramentit për një periudha simbolike prej një mijë vjetësh. Kjo Epoka e Paqes do të jetë shfajësimi i mençurisë; do të jetë një kohë kur Ungjilli do të arrijë deri në skajet e tokës; kur të gjithë kombet do të drejtohen drejt Jeruzalemit, duke u përkulur para Pranisë Eukaristike të Krishtit; kur do të jetë Kisha pastruar dhe përgatitur për ta pranuar Atë kur Ai kthehet me lavdi për të gjykuar të vdekurit, duke i vendosur të gjithë armiqtë poshtë këmbëve të Tij, i fundit, duke qenë vetë vdekja.

Ky kthim përfundimtar i Krishtit paraprihet, thonë Shkrimet, nga lirimi i Satanit nga burgu i tij me një përpjekje të fundit për të mashtruar kombet përmes Gog dhe Magog në një kryengritje të fundit satanike.

 

pasthënje

Nëse e gjithë kjo duket shumë fantastike për mendjet tona, kjo është sepse në disa mënyra, është. Firstshtë para së gjithash një betejë shpirtërore - diçka që mendjet tona nuk mund ta kuptojnë. Së dyti, është e vështirë të imagjinohet se jeta dhe stili ynë i jetës mund të ndryshojë. Por ata munden, dhe besoj se do ta bëjnë për këtë brez. 

Megjithatë, edhe një herë, Koha e Zotit është përtej llogaritjes njerëzore. Sa kohë do të duhet për të shpalosur këto gjëra dihet vetëm nga Zoti. Përgjigja jonë duhet të jetë ajo që është gjithmonë duhet të jetë: një jetë e përkushtuar lutjeje, thjeshtësia dhe shkëputja në një fryma e varfërisë, përulësia dhe dashuria. Sidomos dashuria, i mbingarkuar me gëzimin e njohjes dhe shërbimit të Jezusit! Ne duhet të vazhdojmë të jetojmë në momentin e tanishëm, duke jetuar për ta dashur dhe për t'i shërbyer Zotit dhe të afërmit. Thatshtë kaq e thjeshtë. 

Në ndërkohë, ne shikojmë dhe lutemi, duke dëgjuar të gjitha gjërat që Zoti na ka parathënë në Shkrimet.

Të gjitha këto të kam thënë për të mos u larguar (John 16: 1)

Unë shoh më shumë dëshmorë, jo tani por në të ardhmen. Unë pashë sektin e fshehtë (Masoneria) duke minuar pa pushim Kishën e madhe. Afër tyre pashë një kafshë të tmerrshme që vinte nga deti. Në të gjithë botën, njerëz të mirë dhe të devotshëm, veçanërisht kleri, u ngacmuan, u shtypën dhe u futën në burg. Kisha ndjesinë se ata do të bëhen dëshmorë një ditë.

Kur Kisha ishte shkatërruar në pjesën më të madhe nga sekti i fshehtë dhe kur vetëm shenjtërorja dhe altari ishin akoma në këmbë, unë pashë rrënojat që hynin në Kishë me Bishën. Atje, ata takuan një grua me karrocë fisnike e cila dukej se ishte me fëmijë, sepse ecte ngadalë. Në këtë pamje, armiqtë u terrorizuan dhe Bisha nuk mund të bënte, por një tjetër ndalesë përpara. Ajo projektoi qafën e saj drejt Gruas si për ta gllabëruar, por Gruaja u kthye dhe u përkul (drejt Altarit), koka e saj preku tokën. Pas kësaj, unë pashë Bishën që po fluturonte drejt detit përsëri dhe armiqtë po iknin në konfuzionin më të madh. Pastaj, pashë në distancë legjione të mëdha që afroheshin. Në plan të parë pashë një burrë mbi një kal të bardhë. Të burgosurit u lanë të lirë dhe u bashkuan me ta. Të gjithë armiqtë u ndoqën. Pastaj, pashë që Kisha po rindërtohej menjëherë dhe ajo ishte më madhështore se kurrë më parë.- E bekuar Anna-Katharina Emmerich, 13 maj 1820; ekstraktuar nga Shpresa e të Ligut nga Ted Flynn. fq.156

 

LEXIMI MË TEJ:

 

 

Mbështetja dhe lutjet tuaja financiare janë arsyeja
ju po e lexoni këtë sot.
 Ju bekoj dhe faleminderit. 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, NJE HART Qiellore.

Komentet janë të mbyllura.