Profecia e Judës

 

Ditët e fundit, Kanadaja ka ecur drejt disa prej ligjeve më ekstreme të eutanazisë në botë për të lejuar jo vetëm "pacientë" të shumicës së moshave të bëjnë vetëvrasje, por të detyrojnë mjekët dhe spitalet katolike t'i ndihmojnë ata. Një mjek i ri më dërgoi një tekst duke thënë, 

Kam parë një ëndërr një herë. Në të, unë u bëra një mjek sepse mendova se ata donin të ndihmonin njerëzit.

Dhe kështu sot, unë jam duke ribotuar këtë shkrim nga katër vjet më parë. Për një kohë të gjatë, shumë në Kishë i kanë lënë mënjanë këto realitete, duke i kaluar si "dënim dhe errësirë". Por papritmas, ata tani janë në pragun tonë me një dash që përplaset. Profecia e Judës do të ndodhë ndërsa ne hyjmë në pjesën më të dhimbshme të "përballjes përfundimtare" të kësaj epoke ...

 

'PSE a bëri Juda vetëvrasje? Kjo është, pse ai nuk e korri mëkatin e tij të tradhëtisë në një formë tjetër, siç ishte rrahja dhe plaçkitja e argjendit nga hajdutët ose u vra në anë të rrugës nga një turmë ushtarësh romakë? Në vend të kësaj, fryti i mëkatit të Judës ishte vetëvrasje. Në sipërfaqe, duket sikur ai ishte thjesht një njeri i shtyrë në dëshpërim. Por ka diçka shumë më të thellë në vdekjen e tij të paperëndishme që flet për ditët tona, duke shërbyer, në fakt, si një Paralajmërimi.

Kjo është Profecia e Judës.

 

DY RRUG

Si Juda, ashtu edhe Pjetri e tradhtuan Jezusin në mënyrën e tyre. Të dy ata përfaqësojnë atë frymë rebelimi gjithnjë të pranishëm brenda dhe pa njeriun, dhe një prirje drejt mëkatit që ne e quajmë konkupishencë [1]shih Katekizmi i Kishës Katolike (KKK), n 1264 që është një fryt i natyrës sonë të rënë. Të dy burrat mëkatuan rëndë duke i sjellë në pikën e njërës prej dy rrugëve: rrugën e pendimit ose rrugën e dëshpërimit. Të dy ishin tundoi këtë të fundit, por në fund, Pjetri përulur vetë dhe zgjodhi rrugën e pendimit, e cila është rruga e mëshirës së hapur nga vdekja dhe ringjallja e Krishtit. Nga ana tjetër, Juda e ngurtësoi zemrën e tij ndaj Atij që Ai e dinte se ishte vetë Mëshirë dhe me krenari, ndoqi rrugën që të çon drejt dëshpërimit të plotë: rrugën e vetëshkatërrimit. [2]lexoj Atyre që janë në mëkatin e vdekshëm

Tek këta burra, ne shohim një pasqyrim të botës sonë të tanishme që vetë ka ardhur në një pirun të tillë në rrugë - për të zgjedhur ose rrugën e jetë ose rruga e vdekje. Në sipërfaqe, tingëllon si një zgjedhje e qartë. Por padyshim që nuk është, sepse - pavarësisht nëse njerëzit e kuptojnë apo jo - bota po zhytet drejt shkatërrimit të saj, thonë papët

 

Gënjeshtar dhe një vrasës

Asnjë civilizim në mendjet e tyre të drejta nuk do të zgjidhte kurrë të vetë-shkatërronte. E megjithatë, këtu jemi në vitin 2012 duke shikuar botën perëndimore të kontraceptojë vetveten nga ekzistenca, të abortojë të ardhmen e saj, të debatojë fuqishëm për legalizimin e "vrasjes së mëshirës" dhe të imponojë këto politika të "kujdesit shëndetësor riprodhues" mbi pjesën tjetër të botës (në shkëmbim për marrjen e parave të ndihmës). E megjithatë, vëllezër dhe motra, shumë në kulturën tonë perëndimore e shohin këtë si "përparim" dhe "të drejtë", edhe pse popullatat tona po plaken dhe - përveç emigracionit - po tkurren me shpejtësi. Ne praktikisht po kryejmë "vetëvrasje". Si mund të shihet kjo si një e mirë? E lehtë Për ata që dëshirojnë të dominojnë, ose për disa panteistë, ose ata që e mbajnë njerëzimin me përbuzje, një zvogëlim të popullsisë, megjithatë ajo vjen, është një ndryshim i mirëpritur.

Përfundimi është se ato janë i mashtruar.

Jezusi e përshkroi Satanin me disa terma shumë të saktë:

Ai ishte një vrasës që nga fillimi… ai është një gënjeshtar dhe babai i gënjeshtrave. (Gjoni 8:44)

Satani gënjen dhe mashtron në mënyrë që të tërheqë shpirtrat, dhe përfundimisht shoqëritë, në lakun e tij, ku ata më pas mund të shkatërrohen, si shpirtërisht ashtu edhe fizikisht. Ai e bën këtë duke e bërë atë që është e keqe të duket si e mirë. Satani i tha Evës:

Ju me siguri nuk do të vdisni! Zoti e di mirë që kur ta hani sytë tuaj do të hapen dhe do të jeni si perëndi, të cilët njohin të mirën dhe të keqen. (Zan 3: 4-5)

Satanai sugjeron që nuk është e nevojshme t'i besohet Zotit - që dikush mund ta projektojë të ardhmen përmes aftësisë intelektuale dhe "mençurisë" së tij, përveç Zotit. Ashtu si Adami dhe Eva, brezi ynë po tundohet të "jetë si perëndi", veçanërisht përmes teknologjisë. Por teknologjia që nuk drejtohet nga një etikë e duhur morale është ajo fruta të ndaluara, veçanërisht kur përdoret për të shkatërruar ose ndryshuar jetën nga plani i saj origjinal.

Duke pasur parasysh një situatë kaq të rëndë, tani na duhet më shumë se kurrë të kemi guximin të shohim të vërtetën në sy dhe t'i quajmë gjërat me emrin e tyre të duhur, pa iu nënshtruar kompromiseve të përshtatshme ose tundimit të vetë-mashtrimit. Në këtë drejtim, fyerja e Profetit është jashtëzakonisht e drejtpërdrejtë: "Mjerë ata që e quajnë të keqen të mirë dhe të mirë të mirë, të cilët vendosin errësirën për dritën dhe dritën për errësirën" (5shtë 20:58). —POPA JOHN PAUL II, Evangelium Vitae, “Ungjilli i jetës”, n. XNUMX

Perandoria Romake ishte një shoqëri lulëzuese, liberale që përmes korrupsioni dhe imoraliteti u zhyt në vetvete. Papa Benedikti krahasoi kohët tona me perandori e rënë, [3]shih Në prag duke drejtuar një botë që ka humbur konsensusin e saj mbi vlerat më thelbësore të tilla si e drejta e pacenueshme për jetën e çdo qenie njerëzore dhe institucioni i pandryshueshëm i martesës. 

Vetëm nëse ekziston një konsensus i tillë mbi gjërat thelbësore, kushtetutat dhe ligji mund të funksionojnë. Ky konsensus themelor i marrë nga trashëgimia e krishterë është në rrezik ... Në realitet, kjo e bën arsyen të verbër ndaj asaj që është thelbësore. Për t'i rezistuar këtij eklipsi të arsyes dhe për të ruajtur aftësinë e saj për të parë gjërat thelbësore, për të parë Zotin dhe njeriun, për të parë se çfarë është e mirë dhe çfarë është e vërtetë, është interesi i përbashkët që duhet të bashkojë të gjithë njerëzit me vullnet të mirë. E ardhmja e botës është në rrezik. —POPA BENEDICT XVI, Fjalimi drejtuar Kurisë Romake, 20 dhjetor 2010

Ka një lak rreth qafës së botës

Vetëvrasja e racës njerëzore do të kuptohet nga ata që do të shohin tokën të populluar nga të moshuarit dhe të shpopulluar nga fëmijë: të djegur si një shkretëtirë. - Shën. Pio e Pietrelcina, bisedë me Fr. Pellegrino Funicelli; spiritdaily.com

 

Gënjeshtra SHUM T G MIRA

Pas 1500 vitesh krishterim, ndikimi i Kishës, i cili kishte transformuar kombet në të gjithë Evropën dhe më gjerë, po fillonte të dobësohej. Korrupsioni i brendshëm, abuzimi i pushtetit politik dhe përçarja e kishin dobësuar shumë besueshmërinë e saj. Dhe kështu, Satanai, ai gjarpër i lashtë, pa një mundësi për të aplikuar helmin e tij. Ai e bëri këtë duke mbjellë gënjeshtra filozofike që filloi atë që quhet, për ironi të fatit, periudha e "Iluminizmit". Gjatë shekujve të ardhshëm, u zhvillua një botëkuptim që e vendosi intelektualizmin dhe shkencën mbi besimin. Gjatë iluminizmit, filozofi të tilla u ngritën si:

  • Deizmi: Ekziston një Zot… por ai e la njerëzimin të punojë për të ardhmen dhe ligjet e tij.
  • Shkencizmi: Ithtarët refuzojnë të pranojnë gjithçka që nuk mund të vërehet, matet ose eksperimentohet.
  • Racionalizmi: besimi se të vetmet të vërteta që mund t’i dimë me siguri fitohen vetëm përmes arsyes.
  • Materializmi: besimi se i vetmi realitet është universi material.
  • Evolucionizmi: besimi se zinxhiri evolucionar mund të shpjegohet plotësisht nga procese të rastësishme biologjike, duke përjashtuar nevojën për Zotin ose Zotin si shkakun e tij.
  • Utilitarizmi: ideologjia që veprimet justifikohen nëse janë të dobishme ose përfitojnë për shumicën.
  • Psikologjizëm: prirja për të interpretuar ngjarjet në terma subjektivë, ose për të ekzagjeruar rëndësinë e faktorëve psikologjikë.
  • ateizëm: teoria ose besimi se Zoti nuk ekziston.

Gati të gjithë besuan në ekzistencën e Zotit 400 vjet më parë. Por katër shekuj më vonë sot, pas asaj ballafaqimi të madh historik midis këtyre filozofive dhe Ungjillit, bota po i lëshon vendin ateizëm Marksizëm, që është zbatimi pragmatik i ateizmit. [4]shih Paralajmërim nga e kaluara

Tani jemi duke qëndruar përballë konfrontimit më të madh historik që ka kaluar njerëzimi… Tani jemi para ballafaqimit përfundimtar midis Kishës dhe anti-Kishës, Ungjillit dhe anti-Ungjillit. - Kardinali Karol Wojtyla (JOHN PAUL II), në Kongresin Eukaristik, Filadelfia, PA; 13 gusht 1976

Besimi dhe arsyeja shihen si të papajtueshme. Personi njerëzor mësohet, dhe kështu perceptohet, thjesht si një produkt evolucionar së bashku me të gjitha nënproduktet e tjera të një universi të rastësishëm. Dhe kështu, njeriu gjithnjë e më shumë shihet se nuk ka më dinjitet se një balenë ose një pemë, dhe madje shihet si një imponim mbi vetë krijimin. Vlera e një personi sot nuk qëndron më në faktin se ai është krijuar në shëmbëlltyrën e Zotit, por matet në atë se sa i vogël është "gjurma e tij e karbonit". Dhe kështu, shkroi i Bekuari Gjon Pali II:

Me pasoja tragjike, një proces i gjatë historik po arrin një pikë kthese. Procesi i cili dikur çoi në zbulimin e idesë së "të drejtave të njeriut" - të drejta të qenësishme për çdo person dhe para çdo Kushtetute dhe legjislacioni shtetëror - sot shënohet nga një kontradiktë befasuese - e drejta për jetë po mohohet ose shkelet, veçanërisht në momentet më domethënëse të ekzistencës: momenti i lindjes dhe momenti i vdekjes is Kjo është ajo që po ndodh gjithashtu në nivelin e politikës dhe qeverisjes: e drejta origjinale dhe e patjetërsueshme e jetës vihet në dyshim ose mohohet në bazë të një vote parlamentare ose vullneti i një pjese të njerëzve - edhe nëse është shumica. Ky është rezultati ogurzi i një relativizmi që mbretëron pa kundërshtim: "e drejta" pushon së qeni e tillë, sepse nuk është e themeluar më mirë mbi dinjitetin e paprekshëm të personit, por i nënshtrohet vullnetit të pjesës më të fortë. Në këtë mënyrë demokracia, në kundërshtim me parimet e veta, shkon në mënyrë efektive drejt një forme të totalitarizmit. —POPA JOHN PAUL II, Evangelium Vitae, “Ungjilli i jetës”, n. 18, 20

Kështu, ne kemi arritur në këtë periudhë në kohë kur gënjeshtrat e Satanit, fshehura posaçërisht nën një logjikë të shtrembëruar të zbrazët të një etike autentike, po ekspozohen për ato që janë: ungjillin e vdekjes, një filozofi kulturore që në fakt është një lak i zbrazët. Vetëm brenda gjysmë shekullit të kaluar, apo më shumë, ne kemi krijuar armë teknologjike të afta për të asgjësuar kombet; ne kemi hyrë në dy luftëra botërore; ne kemi legalizuar vrasjen e foshnjave në bark; ne kemi ndotur dhe përdhunuar krijimin duke shkaktuar një numër të panjohur të sëmundjeve; ne kemi injektuar kimikate kancerogjene dhe të dëmshme në ushqimin, tokën dhe ujin tonë; ne kemi luajtur me blloqet ndërtuese gjenetike të jetës sikur të jenë lodra; dhe tani ne po debatojmë hapur për eliminimin e të sëmurëve, depresioneve ose plakjeve përmes "vrasjes së mëshirës". Shkroi themeluesin e Shtëpisë Madonna Catherine de Hueck Doherty te Thomas Merton: 

Për disa arsye mendoj se jeni të lodhur. E di që edhe unë jam i frikësuar dhe i lodhur. Për mua, fytyra e Princit të Errësirës po bëhet gjithnjë e më e qartë. Duket se atij nuk i intereson më të mbetet "ai anonim i madh", "i fshehtë", "të gjithë". Ai duket se ka hyrë në veten e tij dhe tregon veten në të gjithë realitetin e tij tragjik. Aq pak besojnë në ekzistencën e tij, saqë ai nuk ka nevojë të fshihet më! -Zjarri i Dhembshur, Letrat e Thomas Merton dhe Catherine de Hueck Doherty, f. 60, 17 Mars, 1962, Ave Maria Press (2009)

 

ZEMRA E TIJ

Zemra e kësaj krize është shpirtëror. Shtë një arrogancë me të cilën dëshira krenare të mbizotërojë dhe kontrollojë të dobëtin.

Kjo [kulturë e vdekjes] nxitet në mënyrë aktive nga rryma të fuqishme kulturore, ekonomike dhe politike të cilat inkurajojnë një ide të shoqërisë që merret tepër me efikasitetin. Duke parë situatën nga ky këndvështrim, është e mundur të flitet në një kuptim të caktuar të një lufte të të fuqishmëve kundër të dobëtve: një jetë e cila do të kërkonte pranim më të madh, dashuri dhe kujdes konsiderohet e padobishme, ose konsiderohet e patolerueshme barrë, dhe për këtë arsye refuzohet në një mënyrë apo në një tjetër. Një person i cili, për shkak të sëmundjes, aftësisë së kufizuar ose, më thjesht, thjesht duke ekzistuar, komprometon mirëqenien ose stilin e jetës së atyre që janë më të favorizuar, tenton të shikohet si armik që duhet rezistuar ose eliminuar. Në këtë mënyrë lëshohet një lloj "komploti kundër jetës". —POPA JOHN PAUL II, Evangelium Vitae, “Ungjilli i jetës”, n. 12

Në fund të fundit, përsëri komploti satanik, sepse po tërheq klasa të tëra njerëzish në nofullat e Dragoit.

Kjo luftë paralelizon luftën apokaliptike të përshkruar në [Zb 11:19 - 12: 1-6]. Betejat e vdekjes kundër jetës: një "kulturë e vdekjes" kërkon të imponohet në dëshirën tonë për të jetuar dhe për të jetuar plotësisht ... Sektorët e mëdhenj të shoqërisë janë të hutuar për atë që është e drejtë dhe çfarë është e gabuar, dhe janë në mëshirën e atyre me fuqia për të "krijuar" mendimin dhe për t'ia imponuar atë të tjerëve ... Në shekullin tonë, si në asnjë kohë tjetër në histori, kultura e vdekjes ka marrë një formë shoqërore dhe institucionale të ligjshmërisë për të justifikuar krimet më të tmerrshme kundër njerëzimit: gjenocidin. "Zgjidhjet përfundimtare", "spastrimet etnike" dhe marrja masive e jetëve të qenieve njerëzore edhe para se të lindin, ose para se të arrijnë pikën natyrore të vdekjes. "Dragoi" (Zbul. 12: 3), "sundimtari i kësaj bote" (Gjn 12:31) dhe "babai i gënjeshtrës" (Gjn 8:44), përpiqet pa pushim për të zhdukur nga zemrat e njeriut ndjenjën e mirënjohjes dhe respektit për dhuratën origjinale të jashtëzakonshme dhe themelore të Zotit: vetë jetën njerëzore. Sot ajo luftë është bërë gjithnjë e më e drejtpërdrejtë.  —POPA JOHN PAUL II, Parku Shtetëror i Cherry Creek State Park, Denver, Colorado, 1993

Sepse nëse jemi thjesht një produkt i evolucionit, pse të mos ndihmojmë procesin së bashku? Mbi të gjitha, popullsia është shumë e madhe, kështu thonë fuqitë kontrolluese të ditëve tona. Ted Turner, themeluesi i CNN, dikur tha se popullsia e botës duhet të ulet në 500 milion. Princi Phillip vërejti se, nëse do të rimishërohej, ai do të dëshironte të kthehej si një virus vrasës.

Faraoni i lashtë, i përhumbur nga prania dhe shtimi i bijve të Izraelit, i nënshtroi ata ndaj çdo lloj shtypjeje dhe urdhëroi që çdo fëmijë mashkull i lindur nga gratë Hebraike të vritej (krh. Da 1: 7-22). Sot jo pak nga të fuqishmit e tokës veprojnë në të njëjtën mënyrë. Ata gjithashtu janë të përhumbur nga rritja aktuale demografike… Si pasojë, në vend që të dëshirojnë të përballen dhe zgjidhin këto probleme serioze në respekt të dinjitetit të individëve dhe familjeve dhe për të drejtën e pacenueshme të jetës së çdo personi, ata preferojnë të promovojnë dhe të imponojnë me çfarëdo mjeti një program masiv i kontrollit të lindjeve. OPPOPE JOHN PAUL II, Evangelium Vitae, "Ungjilli i jetës", n 16

Ky mentalitet i paperëndishëm, në fakt, është vetë mashtrimi që libër katekizmi lidhjet me aktivitetin e Antikrishti i cili vjen për të krijuar një botë "më të mirë" sesa ajo që bëri Zoti. Një botë ku krijimi është modifikuar gjenetikisht - "përmirësuar" mbi atë që ka ekzistuar për mijëvjeçarë dhe ku vetë njeriu është në gjendje të kalojë përtej kufijve të natyrës së tij në një qenie poli-seksuale të lirë nga ngarkesa e shtrëngimeve morale dhe besimit monoteist.  [5]shih Falsifikimi që vjen Do të jetë një shpresë e rremë mesianike për të sjellë botën Kthehu në Eden- por një Eden i rikrijuar në shëmbëlltyrën e vetë njeriut:

Mashtrimi i Antikrishtit tashmë fillon të marrë formë në botë sa herë që bëhet kërkesa për të realizuar brenda historisë atë shpresë mesianike që mund të realizohet vetëm përtej historisë përmes gjykimit eskatologjik. -Katekizmi i Kishës Katolike, n 676

Kjo do të çojë në përmbushjen përfundimtare të Profecisë së Judës: një botë ku vlera e saj është zvogëluar aq shumë sa që padashur do të miratojë racionalitetin e dëshpërimit në formën e eutanazisë, zvogëlimit të popullsisë dhe gjenocidit për "të mirën e planetit" - një botë që nuk gjen rrugëdalje përveç "lakut", si të thuash. Kjo në vetvete do të prodhojë më shumë ndarje dhe luftë midis atyre kombeve që i rezistojnë zeitgeist kulturor.

… Pa udhëzimin e bamirësisë në të vërtetë, kjo forcë globale mund të shkaktojë dëme të papara dhe të krijojë ndarje të reja brenda familjes njerëzore… njerëzimi rrezikon rreziqe të reja skllavërimi dhe manipulimi —POPE BENEDIKTI XVI, Caritas në Veritate, n.33, 26

Mesianistët e rinj, duke kërkuar të shndërrojnë njerëzimin në një kolektiv duke u shkëputur nga Krijuesi i tij, do të sjellin pa dijeni shkatërrimin e pjesës më të madhe të njerëzimit. Ata do të lëshojnë tmerre të papara: uri, murtaja, luftëra dhe në fund të fundit Drejtësi Hyjnore. Në fillim ata do të përdorin detyrimin për të zvogëluar më tej popullsinë, dhe pastaj nëse dështon ata do të përdorin forcën. - Michael D. O'Brien, Globalizimi dhe Rendi i Ri Botëror, 17 Mars 2009

Dhe kështu, ne shohim tek Juda një simbol profetik për kohën tonë: që ndjekja e një mbretëria e rreme, qoftë një ndërtesë e vet apo e një politike, çon në shkatërrimin e vet. Për Shën Palin shkruan:

… Te [Krishti] të gjitha gjërat mblidhen së bashku. (Kol 1:17)

Kur Zoti, i cili është dashuri, përjashtohet nga shoqëria, të gjitha gjërat shkëputen.

Kush dëshiron ta eleminojë dashurinë, po përgatitet ta eleminojë njeriun si të tillë. —POPA BENEDICT XVI, Letër Enciklike, Deus Caritas Est (Zoti është Dashuri), n. 28b

Në letrën e tij drejtuar Timoteut, Shën Pali e shkruajti atë "Dashuria për para është rrënja e të gjitha të këqijave". [6]1 Tim 6: 10 Filozofitë e gabuara të së kaluarës janë duke kulmuar sot në një individualizmi përmes së cilës kultura promovon egon dhe përfitimin material, ndërsa hedh poshtë të vërtetat transhendente. Kjo është duke çuar, megjithatë, në një Vakum i madh që po mbushet nga dëshpërimi dhe mosfunksionimi. Kështu ndodhi me Judën, i cili, duke u përballur me realitetin që ai kishte shkëmbyer Mesinë me një tridhjetë copa argjendi, u dëshpërua. Në vend që të kthehej te Krishti që është «i pasur me mëshirë», Juda u var vetë. [7]Matt 27: 5

Kush dëshiron të shpëtojë jetën e tij do ta humbasë, por kush do ta humbasë jetën e tij për hirin tim do ta gjejë atë. Çfarë përfitimi do të kishte një që të fitonte të gjithë botën dhe të humbte jetën e tij? Apo çfarë mund të japë dikush në këmbim të jetës së tij? (Mat 16: 25-26)

A është rastësi që ndërsa përqafojmë një "kulturë vdekjeje", nivelet globale të vetëvrasjeve, veçanërisht në mesin e të rinjve, po rriten, përderisa kombet e krishtere po braktisin me shpejtësi besimin…?

 

DRITA DO T C KALON errësirë

Ne nuk mund të mashtrohemi nga një shpresë e rreme, se disi bota jonë e rehatisë dhe komoditetit do të vazhdojë siç është ndërsa këto padrejtësi të mëdha mbizotërojnë. As nuk mund të pretendojmë se drejtimi që vendet e zhvilluara vazhdojnë të marrin pjesën tjetër të botës, ka pak pasoja. "E ardhmja e botës është në rrezik", tha Ati i Shenjtë.

Sidoqoftë, shpresa e vërtetë është kjo: është Krishti - jo Satanai - ai që është Mbreti i qiejve dhe i tokës. Satani është një krijesë, jo një zot. Sa më shumë, pra, është Antikrishti i kufizuar në fuqi:

Edhe demonët kontrollohen nga engjëjt e mirë që të mos dëmtojnë aq sa do. Në të njëjtën mënyrë, Antikrishti nuk do të bëjë aq shumë dëm sa do të dëshironte. -St. Thomas Aquinas, Summa Theologica, Pjesa I, Q.113, Art. 4

Zoja e Fatimes, e cila paralajmëroi se Marksizmi ateist do të përhapej në të gjithë botën nëse thirrja e Qiellit për pendim nuk do të merrej vesh, tha:

… Rusia do të përhapë gabimet e saj në të gjithë botën duke shkaktuar luftëra dhe përndjekje të Kishës. Të mirët do të martirizohen; Ati i Shenjtë do të ketë shumë për të vuajtur; kombe të ndryshme do të asgjësohen. Në fund, Zemra ime e Papërlyer do të triumfojë. Ati i Shenjtë do të më shenjtërojë Rusinë dhe ajo do të konvertohet dhe botës do t'i jepet një periudhë paqeje.-Mesazhi i Fatimes, www.vatican.va

Kisha duhet të përgatitet për kohë të vështira. Gjon Pali II, i cili tha se tani po përballemi "me përballjen e fundit", shtoi se ky është një gjyq që "qëndron brenda planeve të providencës hyjnore". Zoti është në krye. Kështu, Ai madje do të përdorë Antikrishtin si një instrument pastrimi drejt një periudhe triumfale paqeje. [8]shih Si epoka ishte e humbur

Zemërimi i burrave do të shërbejë për të të lavdëruar; të mbijetuarit e saj ju rrethojnë nga gëzimi. (Psalmi 76:11)

Më poshtë është një "fjalë" që i erdhi një prifti amerikan që dëshiron të mbetet anonim. Drejtori i tij shpirtëror, dikur mik i Shën Pio-s dhe drejtor shpirtëror i Bekuar Nënë Tereza, e dalloi këtë fjalë para se të vinte tek unë. Shtë një përmbledhje e Profecisë së Judës që po përmbushet në kohën tonë - dhe po kështu, e triumfi i Pjetrit i cili u kthye nga dëshpërimi në mëshirën e Jezuit dhe kështu u bë një shkëmb.

A e keni menduar që në ditët kur dora ime nxori izraelitët nga Egjipti nga skllavëria që njerëzit që jetuan në atë kohë ishin shumë të industrializuar, por akoma jo të civilizuar sa të dinin dinjitetin e personit njerëzor? Çfarë ka ndryshuar unë ju pyes? Ju gjithashtu jetoni në një kohë shumë të industrializuar dhe megjithatë jashtëzakonisht jo civile ndaj njëri-tjetrit. Si është e mundur që njeriu ka evoluar në mënyrë që të krijojë për veten e tij dhe të bëhet më i errët në intelekt për sa i përket vlerës së tij? Po, kjo është pyetja: "Si është e mundur që ju të bëheni më të mirë në përdorimin e dhuntive të intelektit për të zhbllokuar sekretet e shkencës dhe megjithatë të errësoheni në mendjet tuaja në lidhje me shenjtërinë e personit njerëzor?"

Përgjigja është e thjeshtë! Të gjithë ata që nuk arrijnë ta njohin Jezu Krishtin si Zot mbi njerëzimin dhe gjithë krijimin, nuk arrijnë të kuptojnë se çfarë ka bërë Zoti në Personin e Jezu Krishtit. Ata që e pranojnë Jezu Krishtin shohin në vetvete atë që shohin tek Ai. Mishi njerëzor është Hyjnizuar dhe Hyjnizuar, prandaj, secili person në mishin e tij është "Misteri" sepse Ai që është "Misteri" ka ndarë Hyjninë e Tij sepse Ai ndan njerëzimin tuaj. Ata që e ndjekin Atë si Bariun e tyre njohin "Zërin e së Vërtetës" dhe kështu po mësohen dhe tërhiqen në "Misterin e Tij". Dhitë nga ana tjetër i përkasin një tjetri që mëson de-njerëzimin e secilit person. Ai dëshiron ta nënçmojë njerëzimin si formën më të ulët të krijimit dhe kështu njerëzimi kthehet në vetvete. Lavdërimi i kafshëve dhe adhurimi i krijimit është vetëm fillimi, sepse plani i Satanit është të bindë njerëzimin se ai duhet ta heqë planetin nga vetja për ta shpëtuar atë. Mos u trondit nga kjo dhe as nuk duhet të kesh frikë… sepse Unë jam me ty për të të përgatitur në mënyrë që kur të vijë koha të jesh gati të udhëheqësh popullin Tim nga errësira dhe laku i planit të Satanit në Dritën dhe Mbretërinë time e paqes! - dhënë më 27 shkurt 2012

 

Botuar për herë të parë më 12 mars 2012. 

 

LIDHJE ME LIDHJE

Tërheqja e Madhe

Duke ia prerë kokën Zotit

Ngarja e Jetës Larg

Nofullat e Dragoit të Kuq

Urtësia dhe Konvergjenca e Kaosit

Antikrishti në Kohët Tona

Përparimi i Njeriut

Përparimi i Totalitarizmit

Pra, sa është ora?

Një kohë për të qarë

Qani, o bij të njerëzve!

Ai Thërret Ndërsa Ne Slumber

 

Klikoni më poshtë për ta përkthyer këtë faqe në një gjuhë tjetër:

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 shih Katekizmi i Kishës Katolike (KKK), n 1264
2 lexoj Atyre që janë në mëkatin e vdekshëm
3 shih Në prag
4 shih Paralajmërim nga e kaluara
5 shih Falsifikimi që vjen
6 1 Tim 6: 10
7 Matt 27: 5
8 shih Si epoka ishte e humbur
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE dhe tagged , , , , , , , , , , , , , , .

Komentet janë të mbyllura.