Dhimbjet e punës janë reale

Delet janë shpërndarë

 

Unë jam në Çikago dhe ditën që të gjitha kishat u mbyllën,
para njoftimit,
Unë u zgjova në 4 të mëngjesit nga një ëndërr me Nënë Marinë. Ajo më tha,
“Të gjitha kishat do të mbyllen sot. Ka filluar."
—Nga një lexues

 

SHPESH një grua shtatzënë do të ndiejë kontraktime të lehta në trupin e saj disa javë para lindjes së fëmijës, ato që njihen si "Braxton Hicks" ose "praktikojnë kontraktimet". Por kur uji i saj prishet dhe ajo fillon punë të vështirë, kjo është marrëveshja e vërtetë. Edhe pse kontraktimet e para mund të jenë të tolerueshme, trupi i saj tani ka filluar një proces që nuk mund të ndalet.

Shumë zëra po sugjerojnë që pandemia COVID-19 është thjesht një "provë", një paralajmërim që së shpejti do të kalojë. Epo, kjo është nuk punë e rreme - ajo is fillimi i procesit të "lindjes". Ashtë një paralajmërim vetëm për sa është një shije e parë e realitetit që është tani këtu

 

CILA SHT LINDJA?

La global procesi që ka filluar nuk do të arrijë kulmin e tij deri në "lindjen": kur i tërë Njerëzit e Zotit do të kalojnë përmes kanalit të lindjes së shtrëngimit në një epokë të paqes kur nuk do të ketë më një tufë të ndarë - katolike dhe protestante; Hebre dhe johebrenj - por një trup. Atëherë, të gjithë besimtarët do të jenë Katolik (pasi Krishti themeloi vetëm një Kisha). Rastësisht, këto janë leximet masive për sot[1]Shiko Një kope, një bari përmbledhur profetikisht nga Papa Piu XI:

"Dhe ata do të dëgjojnë zërin tim, dhe do të ketë një dele dhe një bari". Zoti ... shpejt, ta realizojë profecinë e Tij për shndërrimin e këtij vizioni ngushëllues të së ardhmes në një realitet aktual ... Shtë detyrë e Zotit që ta sjellë këtë orë të lumtur dhe ta bëjë të njohur për të gjithë… Kur të mbërrijë, do të kthehet të jetë një orë solemne, një e madhe me pasoja jo vetëm për restaurimin e Mbretërisë së Krishtit, por edhe për qetësimi i… botës. Ne lutemi me zjarr dhe i kërkojmë të tjerëve të luten për këtë qetësim shumë të dëshiruar të shoqërisë. OPPOPE PIUS XI, Ubi Arcani dei Consilioi "Për Paqen e Krishtit në Mbretërinë e tij", Dhjetor 23, 1922

Kjo "lindje" do të sjellë "rivendosjen e Mbretërisë së Krishtit", që është rivendosja e Mbretërisë së Vullnetit Hyjnor brenda zemrës së njeriut që ishte humbur në Adam.[2]Shënim: përmes Besëlidhjes së Re, Kisha do të rifitojë këtë dhuratë, megjithëse do të gëzojë bashkësinë me Zotin në një shkallë më të lartë përmes bashkimit mistik me Krishtin. "O faj i lumtur i Adamit!" Theshtë përmbushja e "Atit tonë" në tokë, para mbarimit të kohës, siç Zoti ynë na mësoi të lutemi: "Mbretëria jote do të vijë, vullneti yt do të bëhet, në tokë ashtu si është në parajsë." Do të jetë mbretërimi i Jezusit "Mbreti i të gjitha Kombeve" brenda Kishës së Tij. Kjo lindje është parathënë në Librin e Zbulesës:

Ajo ishte me fëmijë dhe ulërinte me të madhe nga dhimbja ndërsa përpiqej të lindte… Ajo lindi një djalë, një fëmijë mashkull, i destinuar të sundonte të gjitha kombet me një shufër hekuri. (Zbul. 12: 2, 5)

"Shufra e hekurt" është "Vullneti Hyjnor" i patundur, i pandryshueshëm, i përjetshëm që rregullon ligjet fizike dhe shpirtërore të krijimit dhe pasqyron të gjitha atributet hyjnore të vetë Trinisë së Shenjtë.[3]krh. Isaia 55: 11 Krishti do të japë "Dhuratë për të jetuar në Vullnetin Hyjnor" Në të plotësia atyre që durojnë nëpër dhembjet e lindjes:

Fitimtarit, i cili ruan rrugët e mia deri në fund, unë do t'i jap autoritet kombeve. Ai do t'i sundojë me një shufër hekuri ... Dhe atij do t'i jap yllin e mëngjesit. (Zbul. 2: 26-28)

"Ylli i mëngjesit" është një "shenjtëri e re dhe hyjnore”Që do të shkëlqejë në Kishë dhe do ta bëjë atë i papërlyer- ashtu si Gruaja që e lind - me anë të "jetesës në Vullnetin Hyjnor" siç bëri Zoja:

Maria, ylli i ndritshëm që njofton Diellin. —POPE ST. JOHN PAUL II, Takim me të rinjtë në bazën ajrore të Cuatro Vientos, Madrid, Spanjë; 3 maj 2003; www.vatican.va

Rregulli me një shufër hekuri, pra, nuk është asgjë tjetër përveç

… Bashkësia e përsosur me Zotin e gëzuar nga ata që ngulmojnë deri në fund: simbolika e fuqisë së dhënë fituesve… pjesëmarrja në Ringjallja dhe lavdia e Krishtit. -Bibla Navarre, Zbulesa; shënimi në fund të faqes, f. 50

Mbajeni këtë shpresë në pjesën e pasme të mendjes tuaj ndërsa lexoni. E fundit, dhimbjet e lindjes "të vështira" dhe "lindja" janë vetëm mënyra të tjera për të thënë "Pasionin e Kishës".

Kisha do të hyjë në lavdinë e mbretërisë vetëm përmes kësaj Pashkë të fundit, kur ajo do të ndjekë Zotin e saj në vdekjen dhe Ringjalljen e tij.-Katekizmi i Kishës Katolike, n 677

Atëherë, ku jemi tani? Ashtu si një grua ka "pauza" ndërmjet dhimbjeve të lindjes (dmth. Kontraktimet), kështu edhe ne, mund të hyjmë në një pauzë të shkurtër "të llojeve" nëse koronavirusi fillon të pakësohet. Tundimi, edhe tani, është të mendosh se jeta do të kthehet në normalitet, se e gjithë kjo është thjesht një makth i keq që do të zhduket. Por ky është tundimi i Apostujve në Gjetsemane. Ata fjetën, jo aq shumë sepse ishin të lodhur, por sepse nuk donin të përballeshin me Pasionin. Ne kemi hyrë Gjetsemani ynë, vëllezër dhe motra, dhe shumë prej tyre tashmë kanë filluar të bien në gjumë, duke mos dashur të përballen me realitetin:

'' Përgjumja 'është e jona, e atyre prej nesh që nuk dëshirojnë të shohin forcën e plotë të së keqes dhe nuk duan të hyjnë në pasionin e tij. —POPA BENEDICT XVI, Agjencia Katolike e Lajmeve, Qyteti i Vatikanit, 20 Prill 2011, Audienca e Përgjithshme

Unë e kuptoj atë. Unë u zgjova këtë mëngjes dhe kuptova se makthi nuk është në ëndrrat e mia (gruaja ime tha që unë u sulmova përsëri në gjumë tim), por në botën jashtë dritares time që ka harruar që Zoti ekziston. Profecitë e Shkrimeve dhe Zoja do të ndodhin në kohë reale dhe kësaj, ne duhet t'i kushtojmë vëmendje të madhe

 

SHIKIMET E PARA

Ashtu si një nënë punëtore merr pamjet e para të asaj real kontraktimet ndjehen sikur, kështu që edhe neve na është dhënë një vështrim i asaj që po vjen përmes së parës real Dhimbje "e vështirë" e punës këtë muaj të kaluar.

 

Si një hajdut

Ajo që po afrohet është "Dita e Zotit", të cilën, siç e shpjegoj në të renë tonë Timeline, nuk është njëzet e katër ditë por një periudhë kohe që fillon në shtrëngim dhe përfundon në shfajësimin dhe përmbushjen e Fjalës së Perëndisë ("zemërbutët do të trashëgojnë tokën", "Ati ynë", etj.). Sipas Jezusit dhe Shenjtorëve Pjetër dhe Pal, vjen Dita e Zotit "Si një hajdut natën". [4]Mat 24: 3, Gjoni 10:10, 1 Sel. 5: 2-4 2 Pjetër 3:10, Zbul. 3: 3, 16:15 Të gjithë, përfshirë edhe veten time, nuk e parashikuan që brenda vetëm disa ditësh, Meshat publike do të anuloheshin dhe do të imponoheshin afër "ligjit ushtarak". Bota ka ndryshuar brenda natës. Ne kemi kaluar një pikë pa kthim. Por kjo nuk është akoma Dita e Zotit; është vetëm fillimi i saj rojë, tkurrja e parë "globale" që po çon në atë "Ditë".

Shih tonë Timeline të kuptosh Dita e Zotit dhe si vjen si një "hajdut natën" me Paralajmërimin.

 

Anulimi i Masave

Megjithëse Mesha publike është anuluar në shumë kombe, Mesha is ende thuhet në famulli - vetëm pa kongregacion. Sidoqoftë, sipas Shkrimit të Shenjtë, Sakrifica e Meshës në një moment do të pushojë krejtësisht.[5]Mat 24:15, Marku 13:14, Luka 16:15 Ky anulim i Masave Publike, i imponuar përfundimisht nga Shteti (ndërsa katolikët ende mund të shkojnë të blejnë benzinë ​​dhe sende ushqimore), zbulon orën në të cilën kemi hyrë. Dhe është gjithashtu nga veprimi ynë, fryt i mungesës së besimit dhe mëkatit në Kishë:

Kisha nuk ka besueshmëri publike për të sfiduar atë që qeveritë po kërkojnë për shkak të trajtimit të dobët të krizës së abuzimit seksual. - letër nga një prift

… Priftëria papritmas u duk se ishte një vend turpi dhe çdo prift ishte nën dyshim… Si rezultat, besimi si i tillë bëhet i pabesueshëm dhe Kisha nuk mund të paraqitet më me besueshmëri si lajmëtari i Zotit. —POPE BENEDIKTI XVI, Drita e Botës: Papa, Kisha dhe Shenjat e Kohëve (Ignatius Press), f. 25

Për më tepër, thotë një prift tjetër:

… Si organizatë, nëse Kisha nuk ndjek protokollet COVID-19, ata mund të gjobiten 500,000 dollarë. Falimentimi i menjëhershëm. Dhe njerëzit në komunitet po bëjnë fotografi dhe shikojnë watching

E gjithë kjo ishte parashikuar me saktësi nga St. John Newman:

...nëse do të ketë një persekutim, mbase do të jetë atëherë… Kur të kemi hedhur veten mbi botën dhe të varemi për mbrojtje prej saj dhe të kemi hoqëm dorë nga pavarësia dhe forca jonë, atëherë [Antikrishti] do të na shpërthejë me tërbim për aq sa Zoti e lejon atë. - Shën. John Henry Newman, Predikimi IV: Përndjekja e Antikrishtit

Por jo akoma. Ky është vetëm fillimi - "zgjimi" i parë për shumë përhapje dhe ekzistencë të një fuqie globale të mirëorganizuar, një "kafshë" në rritje të cilën Zoja dhe papët e kanë paralajmëruar se është "Frimasoneria" (shih Paganizmi i Ri - Pjesa IV):

Shtatë kokat tregojnë shtëpizat e ndryshme masonike, të cilat veprojnë kudo në një mënyrë delikate dhe të rrezikshme. Kjo Bishë e Zezë ka dhjetë brirë dhe, mbi brirë, dhjetë kurora, të cilat janë shenja të sundimit dhe mbretërisë. Masoneria sundon dhe qeveris në të gjithë botën me anë të dhjetë brirëve. - Zoja jonë tek Fr. Stefano, Priftërinjve, Bijtë e Dashur të Zonjës, n 405.de (me sanksionim)

Vini re se periudha e iluminizmit ishte ide e këtyre "shoqërive sekrete" nën titullin e gjerë të masonerisë, një grup i dënuar dhjetëra herë nga papët për përpjekjen e tyre për të përmbysur Kishën dhe për të krijuar një "rend të ri botëror". Ishte prej tyre që u financuan dhe zbatuan gabimet e racionalizmit, shkencizmit, evolucionizmit, ateizmit, marksizmit, komunizmit, etj. Kështu, nuk është për t'u habitur që Frankmasonisti globalist dhe i shkallës së 33-të, Sir Henry Kissinger, e sheh COVID-19 si një mundësi për të shpërndarë rendin e vjetër:

Realiteti është se bota nuk do të jetë kurrë e njëjta pas koronavirusit. Të argumentosh tani për të kaluarën vetëm e bën më të vështirë të bësh çfarë duhet bërë… Adresimi i nevojave të momentit në fund të fundit duhet të shoqërohet me një vizion bashkëpunues global dhe programi… Ne kemi nevojë për të zhvilluar teknika dhe teknologji të reja për kontrollin e infeksionit dhe vaksinat proporcionale në mesin e popullatave të mëdha [dhe] mbrojtjen e parimeve të rendit botëror liberal. Legjenda themeluese e qeverisë moderne është një qytet me mure i mbrojtur nga sundimtarët e fuqishëm think Mendimtarët e iluminizmit riformuluan këtë koncept, duke argumentuar se qëllimi i shtetit legjitim është të sigurojë nevojat themelore të njerëzve: sigurinë, rendin, mirëqenien ekonomike dhe drejtësia Individët nuk mund t'i sigurojnë vetë këto gjëra need Demokracitë në botë kanë nevojë mbrojnë dhe mbështesin vlerat e tyre të iluminizmit... -Washington Post, 3 Prill, 2020

Në këtë skenar, krishterimi duhet të eliminohet dhe t'i japë vendin një feje globale dhe një rendi të ri botëror.  -Jezu Krishti, Bartësi i Ujit të Jetës, n 4, Këshillat Papnorë për Kulturë dhe Dialog Ndërfetar

Luz de Maria, një nga pak shikuesit e gjallë që ka miratimin kishtar të mesazheve të saj, tha se Krishti i zbuloi asaj:

Komunizmi nuk është zbehur, ai rishfaqet në mes të këtij konfuzioni të madh në Tokë dhe ankthit të madh shpirtëror  —Jezusi te Luz de Maria, 20 prill 2018 (shih Kur komunizmi kthehet)

Dhe një muaj më parë:

Ekonomia botërore do të jetë ajo e Antikrishtit, shëndeti do t'i nënshtrohet aderimit në Antikrisht, të gjithë do të jenë të lirë nëse i dorëzohen Antikrishtit, ushqimi do t'u jepet atyre nëse i dorëzohen Antikrishtit ... Kjo është liria së cilës kjo brez po i dorëzohet: nënshtrimi ndaj Antikrishtit. —2 Mars 2018

Kush mund të krahasohet me bishën ose kush mund të luftojë kundër saj? (Zbul. 13: 4)

 

Vështrime të Fatimes

Me këtë tkurrje të parë, veçanërisht në Itali, na është dhënë një vështrim i shkurtër se si është pjesë e mesazhit të Fatimes tani duke u parë, si dhe profecitë e tjera që rrethojnë papati

Ipeshkvinjtë, priftërinjtë, burrat dhe gratë fetarë po ngjiteshin në një mal të pjerrët, në majë të të cilit ishte një Kryq i madh me trungje të prera ashpër si një pemë tape me lëvore; përpara se të arrinte atje, Ati i Shenjtë kaloi nëpër një qytet të madh gjysmë i rrënuar dhe gjysmë i dridhur nga hapi i ndalur, i pikëlluar nga dhimbja dhe pikëllimi, ai u lut për shpirtrat e kufomave që takoi gjatë rrugës; pasi kishte arritur në majë të malit, në gjunjë në këmbët e Kryqit të madh ai u vra nga një grup ushtarësh që qëlluan me plumba dhe shigjeta ndaj tij, dhe në të njëjtën mënyrë vdiqën njëri pas tjetrit Peshkopët e tjerë, Priftërinjtë, burra dhe gra Fetarë, dhe njerëz laikë të niveleve dhe pozicioneve të ndryshme. Nën dy krahët e Kryqit ishin dy Engjëj secili me një aspersorium kristali në dorë, në të cilin ata mblodhën gjakun e Martirëve dhe me të spërkatën shpirtrat që po shkonin drejt Zotit. —Sr. Lucia, 13 korrik 1917; vatikan.va

Is tregohet [në vizion] ekziston nevoja për Pasionin e Kishës, e cila natyrshëm reflekton mbi personin e Papës, por Papa është në Kishë dhe prandaj ajo që lajmërohet është vuajtja për Kishën —POPA BENEDICT XVI, intervistë me gazetarët gjatë fluturimit të tij për në Portugali; përkthyer nga italishtja: "Le parole del papa:" Nonostante la famosa nuvola siamo qui " Corriere della Sera, Maj 11, 2010

Profeci të tjera gjithashtu kanë folur për një kohë kur Ati i Shenjtë do të duhet të largohet nga Roma dhe që një "anti-papë" mund të vendoset nga një konklavë e paligjshme, një "profet i rremë" që do të ndihmojë ngritjen e një kishe të rreme.

Unë pashë protestantë të ndriçuar, plane të formuara për përzierjen e besimeve fetare, shtypjen e autoritetit papnor ... Unë nuk pashë asnjë Papë, por një peshkop që bënte sexhde përpara Altarit të Lartë. Në këtë vizion pashë kishën e bombarduar nga anije të tjera… Ajo ishte e kërcënuar nga të gjitha anët… Ata ndërtuan një kishë të madhe ekstravagante që do të përqafonte të gjitha besimet me të drejta të barabarta… por në vend të një altari ishin vetëm neveri dhe shkretim. E tillë ishte kisha e re që do të ishte - E bekuara Anne Catherine Emmerich (1774-1824 e.s.), Jeta dhe Zbulimet e Anne Catherine Emmerich, 12 Prill 1820

Sa e çuditshme është, pra, që titulli «Vikari i Krishtit» sapo u hoq nga Libri vjetor Papnor i Vatikanit Annuario Pontificio, duke e zvogëluar në mënyrë simbolike papatin në titull me të cilin Papa Françesku u prezantua për herë të parë në zgjedhjen e tij: "peshkopi i Romës".[6]shih Herald katolikPrill 3rd, 2020  Të jem absolutisht i qartë, Francis is pasardhësi legjitim i Peter (dhe asnjë Kardinal nuk ka deklaruar ndryshe, megjithëse, fatkeqësisht, shumë laikë janë krejtësisht të gatshëm të përhapin teori konspirative që vetëm dobësojnë zyrën e Petrine). Sidoqoftë, nuk është sekret se "tymi i shejtanit" ka depërtuar në Kishë (dmth. "Masoneria") dhe një "kishë e rreme"- një “Anije e Zezë"- vazhdon të lundrojë së bashku me Barque of Peter.

… Ata mësojnë në këtë mënyrë gabimin e madh të kësaj epoke - që një respekt për fenë duhet të konsiderohet si një çështje indiferente, dhe se të gjitha fetë janë të ngjashme. Kjo mënyrë arsyetimi llogaritet të sjellë shkatërrimin e të gjitha formave të fesë —POPA LEO XIII, Gjini Humanum,. n 16

Masoneria Kishtare… zhvillon planin e themelimit të një Kishe universale ekumenike, e formuar nga shkrirja e të gjitha rrëfimeve të krishtera, midis të cilave, edhe Kisha Katolike. —Zoja jonë gjoja te Fr. Stefano, Priftërinjve, Bijtë e Dashur të Zonjës, n 406, f

Me udhëtimet ndërkombëtare tani pothuajse në një ngërç dhe Kardinalët të shpërndarë në të gjithë botën në vet-izolim, kurrë më parë Kisha nuk ka ardhur kaq rrezikshme afër mundësisë së një konklave të rremë ku, nëse diçka do t'i ndodhte Papa Françeskut, do të ishte e pamundur të garantonte një zgjedhje të vlefshme papnore. ,Shtë, të paktën, një paralajmërim i cenueshmërisë së pabesueshme të Kishës në këtë orë.

 

Përmbledhje e "shenjës"

Shumë sekularistë besojnë se pohimi i Librit të Zbulesës se një qeveri globale një ditë do të vendosë një "shenjë" me anë të së cilës të gjithë duhet të "blejnë dhe shesin" është fantazi në rastin më të mirë dhe arra e krishterë në rastin më të keq. Duhet pranuar, ideja që të gjithë do të dëshironin me dëshirë lejoni një shenjë në ballë ose në dorë duket e largët. Por kjo ka ndryshuar brenda natës me COVID-19.

Për disa vjet tani, Zoti ka dhënë një paralajmërim në zemrën time për një vaksinë që vjen ... kjo është e gjitha. Pastaj, më 21 Mars, papritmas "pashë" në syrin e mendjes time një vaksinë që do të integrohej në një "tatuazh" elektronik të llojeve që mund të jenë i padukshëm. Të nesërmen, kjo histori e lajmeve u ribotua:

Për njerëzit që mbikëqyrin nismat mbarëkombëtare të vaksinimit në vendet në zhvillim, mbajtja e të dhënave se kush e ka bërë vaksinimin dhe kur mund të jetë një detyrë e vështirë. Por studiuesit nga MIT mund të kenë një zgjidhje: ata kanë krijuar një bojë që mund të ngulitet në mënyrë të sigurt në lëkurë krahas vetë vaksinës dhe është e dukshme vetëm duke përdorur një aplikacion të veçantë për kamera smartphone dhe filtër. -futurizëm, Dhjetor 19th, 2019

Unë e zhyta atë larg… atëherë në ditët e fundit, fillova të shoh lajmet që Bill Gates, i cili bëri 10 miliardë dollarë për hulumtime vaksinash në 2010, po ndihmon në zhvillimin e një vaksine që është e lidhur me një "ID dixhitale". Në fakt, shumë nuk janë të vetëdijshëm se Kombet e Bashkuara kanë një program të quajtur ID2020 që kërkon t'i japë çdo qytetari në tokë një ID dixhitale. GAVI, "Aleanca e Vaksinave" po bashkohet me UN për të integruar a vaksina me një lloj biometrike.

Papritmas, një "shenjë" e tillë nuk është më trillim shkencor. Duhet pak imagjinatë për të parë se ku jemi drejtuar: e gjithë popullata do të kërkohet të vaksinohet në mënyrë që të "parandalojë përhapjen e murtajës". Dhe mënyra e vetme për të gjetur se kush ka dhe kush nuk është vaksinuar do të jetë me një ID dixhitale të integruar. Ata që nuk e marrin vaksinën, natyrisht, do të ndalohen të shkojnë në publik për të "blerë dhe shitur", ashtu si individët me "rrezik të lartë" në këtë moment. (Në Kinë, ata tashmë skanojnë fytyrat e njerëzve për të blerë dhe shitur sipas një llogarie të dorës së parë të dhënë për mua.)

Ka zëra se kjo vaksinë e re mund të rrjedh nga indet fetale të abortuara, gjë që do ta bënte atë moralisht të palejueshme. Ndjej se, kur të vijë koha, Zoti do të na japë mençurinë për të ditur nëse kjo është diçka e krishterë duhet refuzo, prandaj mos u shqetëso për këtë. Thjesht "shikoni dhe lutuni".

Në lidhje me këtë janë murmuritjet e eleminimit të plotë të mikrobeve që mbajnë monedha dhe fatura dhe lëvizin të gjithë planetin në një "monedhë dixhitale".[7]shih Financialpost.com, themalaysianinsight.com

Me mëshirën e Zotit, ne po shohim të paktën idenë e përgjithshme të asaj që po vjen në mënyrë që të përgatitemi shpirtërisht… Lexo Korrëzimi i Madh.

 

Vështrime të Kontrollit Global

Nuk është për t'u habitur ka qenë përdorimi i papritur dhe i shpejtë i mbikëqyrjes globale dhe censurës. Facebook dhe Twitter po censurojnë me shpejtësi Ndonjë artikuj që do të guxonin të ndihmonin të tjerët të mësonin mënyra natyrore për të rritur imunitetin e tyre dhe për të luftuar koronavirusin. E vetmja "kurë" dhe "shpresë" për njerëzimin që është e lejuar në mediat sociale tani është, sigurisht, një vaksinë.

Forcat e policisë janë ngritur linjat e nxehta që njerëzit të raportojnë fqinjët e tyre. Të dhënat e telefonit celular po mësohen "papritmas" gjurmoni lëvizjen e njerëzve për të matur nëse ata janë "social-distancues" apo jo dhe të identifikoni se kush duhet të futet në karantinë. Teknologjia që është “zakonisht përdoret për kundër-terror”Tani po përdoret në disa vende për të zbatuar karantinat dhe për të ndjekur njerëzit që rezultojnë pozitivë për virusin.

Dhe tani, dronët po përdoren për të gjurmuar qytetarët, duke përdorur njohjen e fytyrës dhe ndjesinë e largët të temperaturave të tyre. Kjo më tërhoqi vëmendjen pasi, vite më parë, pashë një ëndërr ku qiejt ishin mbushur me objekte fluturuese që nuk i njihja. Kjo ishte para se dikush nga ne të kishte parë ndonjëherë një dron fluturues. Por kur ata filluan të përhapeshin, unë i njoha papritur. Në ëndrrën time, ne ishim duke u fshehur nga dronët e mëdhenj që mbikëqyrnin fshatin.

Vetëm pak çaste më parë, duke mos ditur që po shkruaja për këtë temë, një mik dërgoi këtë video të shkurtër.

Përsëri, vëllezër dhe motra, këto janë tkurrje aktuale, reagime reale të punës së vërtetë që ka filluar - ngritja e një bishe që po përdor frikën dhe kontrollin për të shtypur lirinë:

Bisha e katërt do të jetë një mbretëri e katërt në tokë, e ndryshme nga të gjitha të tjerat; e gjithë toka do të gllabërojë, shkelë dhe shkatërrojë. (Daniel 7:23)

Dhe kjo është vetëm e i parë tkurrje. Çfarë do të ndodhë kur vala e dytë ose e tretë e virusit vjen, aq më pak gjithçka tjetër Shkrimet e shenjta përshkruajnë si "dhimbje të lindjes"?

 

SI DIT DT E NOA

Sigurisht, shumë do të mendojnë se unë kam shkuar në "Crazy Town" për të shkruar gjëra të tilla. "Katolikët e ekuilibruar" thjesht nuk shkojnë atje. E megjithatë, gjithçka që kam shkruar më sipër është parathënë në përgjithësi nga Shkrimet, e përsëritur nga Etërit e Kishës dhe shumë papë, dhe shfaqet në zbulimet profetike që shtrihen në shekuj. Në Kundërvënia për Mbretërinë, ne po prezantojmë shikues nga vendet në të gjithë botën që janë duke thënë të njëjtat gjëra.

Megjithatë, kjo nuk do të thotë që bota katolike do të pranojë papritmas atë që thuhet (ende jo). Jezusi paralajmëroi se këto kohë do të ishin «Si në ditët e Noeut» kur njerëzit do të qëndronin mjaft të lumtur të harruar.

Ashtu siç ishte në ditët e Noeut, kështu do të jetë në ditët e Birit të Njeriut; ata po hanin dhe pinin, u martuan dhe u martuan deri ditën që Noeu hyri në arkë, dhe përmbytja erdhi dhe i shkatërroi të gjithë. (Luka 17: 26-27)

Përkundrazi, Jezui na urdhëroi të 'vëzhgonim dhe të luteshim' që dita të mos na habiste "si një hajdut natën".

Ju, vëllezër, nuk jeni në errësirë, që ajo ditë t'ju kaplojë si një hajdut ... Prandaj, le të mos flemë siç bëjnë të tjerët, por le të qëndrojmë vigjilent dhe të matur. (1 Sel. 5: 4-6)

Jezusi foli hapur me apostujt e Tij për Pasionin e Tij të ardhshëm, jo ​​për t’i frikësuar dhe dëshpëruar, por për t’i përgatitur, në fund të fundit, për ringjalljen. Po kështu, si mund t'i përgatis lexuesit për të ardhmen "restaurimi i Mbretërisë së Zotit”Pa folur për dhimbjet e lindjes që e vazhdojnë atë? Sepse ajo që po vjen jo shumë larg nga tani është dita kur shoqëria do të "distancohet nga shoqëria" nga të krishterët të cilët do të detyrohen të "izolojnë vetveten" sepse ne nuk jemi me programin e Z. Kissinger.  

Kjo është shumë e kthjellët, e kuptoj. Por unë duhet të jem besnik ndaj asaj që Zoti po më vë në zemër me shumë shkëlqim urgjente. Vazhdoj të dëgjoj pa pushim se nuk ka mbetur koha. Kjo mund të nënkuptojë vetëm se puna ka filluar. Se ne jemi në Kopshti i Gjetsemanit dhe, si e tillë, kjo nuk është koha për të fjetur.

Shikoni dhe lutuni që të mos i nënshtroheni provës. Shpirti është i gatshëm, por mishi është i dobët. (Marku 14:38)

Megjithatë, ne duhet t'i kujtojmë vetes përsëri dhe përsëri premtimin në Fatima - ne nuk jemi të braktisur në këtë gjyq. Jezusi nuk do të largohet kurrë nga faqja e Nuses së Tij. Për më tepër, ai na dha një nënë të fuqishme, nënën e Tij, një grua që është nuk i mundur nga dragoi por që përfundimisht shtyp atë poshtë thembrës së saj.

Zemra ime e papërlyer do të jetë streha juaj dhe mënyra që do t'ju çojë te Zoti. - Shfaqja e dytë, 13 qershor 1917, Zbulesa e Dy Zemrave në Kohët Moderne, www.ewtn.com

 

LIDHJE ME LIDHJE

Kur komunizmi kthehet

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Shiko Një kope, një bari
2 Shënim: përmes Besëlidhjes së Re, Kisha do të rifitojë këtë dhuratë, megjithëse do të gëzojë bashkësinë me Zotin në një shkallë më të lartë përmes bashkimit mistik me Krishtin. "O faj i lumtur i Adamit!"
3 krh. Isaia 55: 11
4 Mat 24: 3, Gjoni 10:10, 1 Sel. 5: 2-4 2 Pjetër 3:10, Zbul. 3: 3, 16:15
5 Mat 24:15, Marku 13:14, Luka 16:15
6 shih Herald katolikPrill 3rd, 2020
7 shih Financialpost.com, themalaysianinsight.com
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE.