Stenda e fundit

Klani Mallett që ecën për liri…

 

Nuk mund ta lëmë lirinë të vdesë me këtë brez.
- Majori i ushtrisë Stephen Chledowski, Ushtar kanadez; 11 shkurt 2022

Jemi duke iu afruar orëve të fundit…
E ardhmja jonë është fjalë për fjalë, liri apo tirani…
— Robert G., një kanadez i shqetësuar (nga Telegram)

Sikur të gjithë njerëzit të gjykonin pemën nga fryti i saj,
dhe do të pranonim farën dhe origjinën e të këqijave që na shtypin,
dhe nga rreziqet që janë afër!
Ne duhet të përballemi me një armik mashtrues dhe dinak, i cili,
duke kënaqur veshët e njerëzve dhe të princave,
i ka futur në grackë me fjalime të qeta dhe me përbuzje. 
—POPA LEO XIII, Gjinia Humanusn 28

 

IT ka qenë një slitë emocionuese këtë javë për qytetarët në mbarë botën të cilët, pas dy vitesh gënjeshtrat e përsëritura, shkencë me të meta të dukshme,[1]Shiko Ndjek Shkencen?, Top 10 Fabula Pandemike, Letër e Hapur për Peshkopët Katolikë Demaskimi i fakteve dhe eksperimentimi në trupat e tyre, janë ngritur kundër qeverive të tyre. Ironikisht, Kanadaja - i vetmi vend më i njohur për pasivitetin dhe prirjen për korrektësinë politike - po udhëheq akuzat kundër tiranisë mjekësore që po imponohet ndaj qytetarëve të saj. Dhe qeveritë kanë bërë gjithçka në fuqinë e tyre për t'i fyer këta njerëz si "të urryer", "të dhunshëm", "racist", etj.[2]shih Trudeau është i gabuar, i vdekur i gabuar Por mijëra video dhe dëshmi nga dëshmitarë okularë kanë hedhur poshtë akuzat e CBC-së dhe të pjesës tjetër të mediave të establishmentit që kanë tentuar të demonizojnë të gjithë lëvizjen me sjelljen e fjalë për fjalë të disa individëve.[3]Zëdhënësi i kolonës kanadeze kundërshton përpjekjet e qeverisë për të provokuar dhunë: shih gjëmoj.com Në Francë, e njëjta taktikë po zbatohet nga qeveria e saj:

Kjo nuk është Kolona e Lirisë. Është kolona e turpit dhe egoizmit. Këta nuk janë patriotë por njerëz të papërgjegjshëm. Është paradoksale të pretendosh se je në favor të lirisë kur ideja është të bllokosh jetën e njerëzve. —Clément Beaune, Sekretar i Shtetit Francez për Çështjet Evropiane; twitter.com

Çfarë paradoksi që vetë qeveritë që vendosën izolime të paprecedentë dhe imorale,[4]shih Kur isha i uritur i ndaloi fëmijët të luanin së bashku dhe të ndiqnin ëndrrat e tyre, shkatërroi biznese dhe jetë të panumërta dhe komunitete të ndara ashpër - për një virus me një shkallë mbijetese tani në përputhje me gripin…[5]Biostatisticiani dhe epidemiologu me famë botërore, Prof. John Iannodis i Universitetit Standford, publikoi një punim mbi shkallën e vdekshmërisë së infeksionit nga COVID-19. Këtu janë statistikat e shtresuara sipas moshës:

0-19: .0027% (ose një shkallë mbijetese prej 99.9973%)
20-29 .014% (ose një shkallë mbijetese prej 99.986%)
30-39 .031% (ose një shkallë mbijetese prej 99.969%)
40-49 .082% (ose një shkallë mbijetese prej 99.918%)
50-59 .27% (ose një shkallë mbijetese prej 99.73%)
60-69 .59% (ose një shkallë mbijetese prej 99.31%) (Burimi: medrxiv.org)

…shumë më i ulët se ç'pritej fillimisht dhe nuk ndryshon nga gripi i rëndë. - Dr. Eshani M King, 13 nëntor, 2020; bmj.com
po predikojnë për lirinë. Hipokrizia dhe pashpirtshmëria të lë pa frymë. Dhe "shkenca" qëndron drejtpërdrejt në anën e protestuesve.

… bllokimet kanë pasur pak ose aspak efekte në shëndetin publik, ato kanë imponuar kosto të mëdha ekonomike dhe sociale aty ku janë miratuar. Si pasojë, politikat e bllokimit janë të pabazuara dhe duhet të refuzohen si instrument i politikave pandemike. — Instituti John Hopkins për Ekonominë e Aplikuar, “Një përmbledhje e literaturës dhe meta-analizë e efekteve të bllokimeve në vdekshmërinë nga COVID-19”, Herby, Jonung dhe Hanke; janar 2022, faqet.krieger.jhu.edu

Përgjigja kanadeze e "bllokimit" do të vrasë të paktën 10 herë më shumë sesa mund të kishte shpëtuar nga virusi aktual, COVID-19. Përdorimi i paarsyeshëm i frikës gjatë një emergjence, për të siguruar pajtueshmërinë, ka shkaktuar një shkelje të besimit në qeveri që do të zgjasë një dekadë ose më shumë. Dëmi ndaj demokracisë sonë do të zgjasë të paktën një brez. —David Redman, M.Eng., korrik 2021, faqe 5, "Përgjigja vdekjeprurëse e Kanadasë ndaj COVID-19"

Mos bëni gabim: nëse qeveria juaj po ju thotë se, për të marrë pjesë në shoqëri, tani e tutje duhet të merrni çdo koktej ilaçi që ata kanë blerë nga mega korporatat farmaceutike - ju po jetoni në tirani.

Asnjë papë, asnjë peshkop, asnjë politikan, asnjë zyrtar mjekësor, asnjë diktator dhe sigurisht asnjë anëtar i familjes, nuk ka të drejtë të detyrojë, fajësojë ose turpërojë një injeksion në trupin tuaj. ndonjëherë.

…pëlqimi vullnetar i subjektit njerëzor është absolutisht thelbësor. — Kodi i Nurembergut; Shuster E. Pesëdhjetë vjet më vonë: Rëndësia e kodit të NurembergutRevista e Mjekësisë e Nju Anglisëe 1997; 337: 1436-1440

…vaksinimi nuk është, si rregull, një detyrim moral dhe prandaj duhet të jetë vullnetar. - "Shënim mbi moralin e përdorimit të disa vaksinave anti-Covid-19", n. 6; vatikan.va

Hulumtimi apo eksperimentimi mbi qenien njerëzore nuk mund të legjitimojë akte që janë në vetvete në kundërshtim me dinjitetin e personave dhe me ligjin moral. Eksperimentimi mbi qeniet njerëzore nuk është moralisht legjitim nëse ekspozon jetën ose integritetin fizik dhe psikologjik të subjektit ndaj rreziqeve joproporcionale ose të shmangshme. -Katekizmi i Kishës Katolike, 2295

Edhe nëse shprehet me fjalët se është një "akt dashurie", nuk mund të detyrohet. Ne kemi një fjalë për një akt dashurie që është i detyruar: përdhunim. Ju jeni në mohim nëse besoni se, për pjesën tjetër të jetës tuaj, Përforcuesit dhe injeksionet e pafundme janë "për të mirën e përbashkët". Kjo është një gënjeshtër dhe nëse e besoni, duhet të luteni dhe të agjëroni për t'u çliruar nga kjo "psikozë e formimit masiv"[6]shih Mashtrimi i fortë Psikoza masive dhe totalitarizmi - veçanërisht kur të dhënat afatshkurtra zbulojnë se injeksione të tilla janë padiskutim shkatërruese për jo pak[7]shih Tarifat dhe efektet afatgjata për të gjithë janë ende të panjohura (megjithëse laureati i ndjerë i Nobelit, Dr. Luc Montagnier, ka diçka për të thënë për këtë këtu). Me fjalë të tjera, nëse nuk jeni dëmtuar deri më tani, të injoroni qëllimisht shkatërrimin që u ka shkaktuar miliona njerëzve është jo një akt dashurie por me të vërtetë "egoist".[8]shih Tarifat; lexoni historitë e tyre këtu këtu.

 

Totalitarizmi i Ri

Ne duhet ta heqim nga mendja se çizmet dhe tanket që rrotullohen lart e poshtë rrugëve tona janë është vetëm totalitarizmi "i vërtetë".

Një sistem krediti social i stilit komunist kinez "po ndodh në pragun tonë tani në Shtetet e Bashkuara dhe në Evropë". —Chen Guangcheng, avokat i të drejtave të njeriut dhe disident kinez; 11 shkurt 2022, lifesitenews.com

Jo, sot ajo ka marrë një formë shumë më të fuqishme dhe tinzare përmes teknologji by Korrëzimi i Madh të njerëzimit në një infrastrukturë ku lëvizja jonë, banka, blerja dhe kujdesi shëndetësor janë të gjitha të bashkuara në mënyrë dixhitale. Jemi vetëm një hap larg dixhitalizimit të monedhës – e cila tashmë ka filluar në Kinë dhe së shpejti në Indi.[9]bbc.com; cnbc.com

Dikur ndodhte që nëse një aktivist do të shkonte të merrte pjesë në diçka dhe Partia Komuniste Kineze donte t'i pengonte ata të largoheshin ose t'i pengonte të merrnin pjesë në diçka, ata dërgonin një bandë banditësh që të shkonin dhe t'i pengonin të shkonin. Por tani, ajo që ata mund të bëjnë është në një kompjuter, ata mund të ndryshojnë statusin - statusin e vaksinimit ose informacione të tjera shëndetësore - për ta bërë atë në mënyrë që të mos mund të blejnë as një biletë avioni apo një biletë treni për të shkuar diku. -Chen Guangcheng, Po aty.

Pasi kjo lidhet me pasaportën tuaj të vaksinës, aftësia juaj për të blerë dhe shitur, dmth. qasja në llogarinë tuaj bankare, futja e bizneseve e kështu me radhë do të varet nga fakti nëse jeni plotësisht i "vaxxxed" apo jo. Tashmë po ndodh! Unë nuk mund të ulem për një filxhan kafe në qytetin tim lokal, edhe pse kam pasur COVID, jam i shëndetshëm dhe plotësisht imun. Ky është segregacion! Ky është diskriminim! Kjo është e pamoralshme!

Nuk mund ta them më me forcë, ky është fjalë për fjalë fundi i lirisë njerëzore në Perëndim nëse ky plan [për pasaportat e vaksinave] shpaloset siç është planifikuar. — Dr. Naomi Wolfe, Ndjek Shkencen?, 59:04

Dhe Zoti i fali peshkopët tanë për heshtjen e tyre të pakuptueshme, në mos edhe bashkëfajësinë, ndërkohë që këto padrejtësi në rritje kanë ndodhur nën sytë e tyre.[10]Të dashur barinj… Ku jeni; Letër e Hapur për Peshkopët Katolikë Më në fund, një korrespondent i Vatikanit ka thyer radhët me heshtjen e shumicës së mediave katolike dhe ka thënë të vërtetën: 

Udhëheqësit e kishës, duke filluar nga Papa Françesku dhe Vatikani, kanë qenë të heshtur dhe bashkëpunëtorë përballë gabimeve të rënda të kryera gjatë dy viteve të fundit… Në rastin e Vatikanit, ai i ka kryer këto padrejtësi në territorin e vet, duke zbatuar disa nga Vaksina më e rreptë në botë mandaton edhe kur provat shtohen se këto injeksione paraqesin rreziqe të konsiderueshme për shëndetin, veçanërisht për të rinjtë, dhe kërcënimi i virusit, dikur serioz sipas modelimit shkencor, zvogëlohet.

Pasi kishte larë duart për një kohë të gjatë nga çdo shqetësim për goditjet e ndotura nga aborti, Vatikani pa diskutim shkoi së bashku me fuqitë-që-të ndiqen nga shumica e peshkopëve të botës. Kjo mund të ishte e kuptueshme në fillim, por ky pozicion nuk ndryshoi.

Mos ki parasysh padrejtësitë e mëdha, vështirësitë e panevojshme dhe vuajtjet e shkaktuara miliona njerëzve nga marrëzia e bllokimeve dhe mandateve të vaksinave.

Udhëheqësit e Kishës qëndruan të heshtur ndaj politikave, por jo përpara se të bëheshin bashkëfajtorë: kryerja e padrejtësive ndaj shpirtrave të tufave të tyre duke mbyllur kishat për periudha të gjata, duke zbatuar kufizime në adhurim, duke ndaluar të pavaksinuarit nga sakramentet në disa raste dhe së fundmi duke mbështetur në mënyrë të rëndë. mandate të padrejta, të sanksionuara nga shteti për vaksinat.

Delet u ndjenë të braktisura nga barinjtë e tyre, ndërsa peshkopët e tyre fiksuan shëndetin fizik dhe mendimin masiv në grup dhe jo mirëqenien e përjetshme të shpirtrave dhe mendjes së shëndoshë - një orientim i kësaj bote që ka qenë duke u krijuar për dekada, por që erdhi në moshë. gjatë COVID.

Historia nuk do t'i shikojë me dashamirësi udhëheqësit e Kishës gjatë kësaj periudhe, aq më pak nëse ata heshtin dhe bashkëpunëtorë, ndërsa më shumë detaje të politikave të padrejta dhe të pandershme të shëndetit publik të dy viteve të fundit vazhdojnë të dalin në pah. -Edward Pentin, "Heshtja shurdhuese dhe bashkëpunimi i hidhur i udhëheqësve të kishës gjatë Covid", 5 shkurt 2022

Në të vërtetë, siç thotë Fr. Alfred Delp, SJ shkroi përpara se nazistët ta ekzekutonin:

Në një datë të ardhshme, historiani i ndershëm do të ketë disa gjëra të hidhura për të thënë në lidhje me kontributin e Kishave në krijimin e mendjes masive, të kolektivizmit, diktaturave etj. —Pr. Alfred Delp, SJ, Shkrimet e Burgut (Orbis Books), fq xxxi-xxxii 

Kjo është qëndrimi i fundit për lirinë në Perëndim. Nëse liderët perëndimorë mbizotërojnë dhe shtypin lëvizjen e lirisë dhe ia dalin mbanë me mandatet dhe pasaportat e tyre, liria do të zhduket – si për të “vaksuarit” dhe “të pavaksuarit”. Dhe atëherë, ne do të jetojmë fjalë për fjalë fjalët e Shën Gjonit:

…të gjitha kombet u udhëhoqën nga rruga jote magji. (Zbulesa 18:23; fjala greke për magji është φαρμακείᾳ (pharmakeia) - "përdorimi i mjekësi, droga ose magji.”)

Përpjekjet e politikanëve për të njollosur personazhet e qindra miliona kanadezëve, francezëve, australianëve, rusëve dhe të tjerëve që janë ngritur kundër këtij pushtimi global janë të neveritshme dhe të dënueshme – dhe koha do të provojë se ata që i kundërshtuan ata ishin në gabim. anën e historisë dhe shkenca.[11]Trudeau është i gabuar, i vdekur i gabuar Sot, tre mjekë dhe shkencëtarë kryesorë kanadezë organizuan një takim me zyrtarët kanadezë të shëndetësisë për të diskutuar të dhënat e vaksinimit masiv aktual.[12]shikojnë: gjëmoj.com Por zyrtarët shëndetësorë nuk u paraqitën. Pse? Përgjigja është e qartë. Të dhënat përmbysin plotësisht narrativën e tyre të kujdesshme, të shkëlqyer, por të dështuar.[13]Trudeau është i gabuar, i vdekur i gabuar; Dhjetë fabulat më të mira të pandemisë

 

Revolucioni në Kishë

Ndërkohë, një betejë tjetër po zhvillohet brenda vetë Kishës - një revolucion po aq djallëzor. Ashtu siç pandemia e ka kthyer plotësisht paradigmën shkencore-mjekësore përmbys…

Rendi pseudo-mjekësor post-Covid jo vetëm që ka shkatërruar paradigmën mjekësore që praktikova me besnikëri si mjek vitin e kaluar… ka i përmbysur ajo. nuk bëj njoh apokalipsi i qeverisë në realitetin tim mjekësor. Marrja e frymës shpejtësi dhe efikasiteti i pamëshirshëm me të cilën kanë bashkëpunuar kompleksi mediatiko-industrial mençuria jonë mjekësore, demokracia dhe qeveria për të futur në këtë rend të ri mjekësor është një akt revolucionar. - një mjek anonim i Mbretërisë së Bashkuar i njohur si "Mjeku Covid"

…po ashtu, prelatët apostatë, qartësisht në kundërshtim me mësimet katolike, po përpiqen të shkatërrojnë themelet morale të Kishës. Kardinali Jean-Claude Hollerich i Luksemburgut, i relator i përgjithshëm i Sinodit që po shpaloset mbi Sinodalitetin, ka deklaruar hapur se mësimi i Kishës mbi homoseksualitetin "është i rremë" dhe se mësimi i saj mbi seksualitetin njerëzor që urdhërohet drejt dashurisë bashkëshortore midis burrit dhe gruas, një imazh i jetës trinitare - është thelbësisht i gabuar.[14]regjistruesi.com Këtu, ne po shohim paralajmërimin profetik të Papës Leo XIII që më në fund arrin përmbushjen e tij në kohët tona: tentativa për përmbysjen e rendit shoqëror dhe të krishterë:

Tani, sekti masonik prodhon fruta të dëmshme dhe me aromën më të hidhur. Sepse, nga sa kemi treguar më qartë, ajo që është qëllimi i tyre i fundit e forcon vetë vështrimin - domethënë përmbysjen e plotë të të gjithë rendit fetar dhe politik të botës që ka prodhuar mësimi i krishterë dhe zëvendësimin e një gjendja e gjërave në përputhje me idetë e tyre, nga të cilat themelet dhe ligjet do të nxirren nga thjesht natyralizmi. -Gjinia Humanum20 prill 1884; n. 10

Ju jeni gjallë, lindur për këto kohë, për të dëshmuar atë që Shën Gjon Pali II e quajti "përballja përfundimtare" e kësaj epoke. Dhe si zakonisht, Zoti e ka ngritur lart anawim, të vegjlit, errësirë ​​për të ngritur britmën e betejës. Kamionistët. Fermerët. Të zakonshëm. Ti dhe unë - Zhurma e vogël e zonjës sonë

Është qëndrimi i fundit. Është ora që ne të përgatitemi për të dhënë jetën tonë për hir të Ungjillit, për hir të së vërtetës. Çfarë nderi dhe privilegji për t'i dhënë gjithçka Jezusit, i cili dha gjithçka për ne. 

Ka vlera të cilat nuk duhet të braktisen kurrë për një vlerë më të madhe dhe madje të tejkalojnë ruajtjen e jetës fizike. Ka martirizim. Zoti është (rreth) më shumë sesa thjesht mbijetesë fizike. Një jetë që do të blihej nga mohimi i Zotit, një jetë që bazohet në një gënjeshtër përfundimtare, është një jo-jetë. Martirizimi është një kategori themelore e ekzistencës së krishterë. Fakti që martirizimi nuk është më moralisht i nevojshëm në teorinë e mbështetur nga Böckle dhe shumë të tjerë tregon se vetë thelbi i krishterimit është në rrezik… Kisha e sotme është më shumë se kurrë një “Kisha e Martirëve” dhe kështu një dëshmitare e të gjallëve Zoti —EMERITUS POPE BENEDICT XVI, Ese: 'Kisha dhe skandali i abuzimit seksual'; Agjencia e lajmeve katolike10th prill, 2019

Kjo nuk është koha për t'u turpëruar nga Ungjilli. Theshtë koha për ta predikuar nga kulmet. —POPI SHENJ JOHN PAUL II, Homili, Parku Shtetëror i Cherry Creek State Park, Denver, Colorado, 15 gusht 1993; vatikan.va

 

Majori Stephen Chledowski thyen radhët me një deklaratë të fuqishme:


Shkurt 11th, 2022

 

Mbështetni shërbimin e plotkohor të Markut:

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Tani në Telegram. Klikoni:

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:

Dëgjoni në vijim:


 

 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Shiko Ndjek Shkencen?, Top 10 Fabula Pandemike, Letër e Hapur për Peshkopët Katolikë Demaskimi i fakteve
2 shih Trudeau është i gabuar, i vdekur i gabuar
3 Zëdhënësi i kolonës kanadeze kundërshton përpjekjet e qeverisë për të provokuar dhunë: shih gjëmoj.com
4 shih Kur isha i uritur
5 Biostatisticiani dhe epidemiologu me famë botërore, Prof. John Iannodis i Universitetit Standford, publikoi një punim mbi shkallën e vdekshmërisë së infeksionit nga COVID-19. Këtu janë statistikat e shtresuara sipas moshës:

0-19: .0027% (ose një shkallë mbijetese prej 99.9973%)
20-29 .014% (ose një shkallë mbijetese prej 99.986%)
30-39 .031% (ose një shkallë mbijetese prej 99.969%)
40-49 .082% (ose një shkallë mbijetese prej 99.918%)
50-59 .27% (ose një shkallë mbijetese prej 99.73%)
60-69 .59% (ose një shkallë mbijetese prej 99.31%) (Burimi: medrxiv.org)

…shumë më i ulët se ç'pritej fillimisht dhe nuk ndryshon nga gripi i rëndë. - Dr. Eshani M King, 13 nëntor, 2020; bmj.com

6 shih Mashtrimi i fortë Psikoza masive dhe totalitarizmi
7 shih Tarifat
8 shih Tarifat; lexoni historitë e tyre këtu këtu.
9 bbc.com; cnbc.com
10 Të dashur barinj… Ku jeni; Letër e Hapur për Peshkopët Katolikë
11 Trudeau është i gabuar, i vdekur i gabuar
12 shikojnë: gjëmoj.com
13 Trudeau është i gabuar, i vdekur i gabuar; Dhjetë fabulat më të mira të pandemisë
14 regjistruesi.com
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE dhe tagged , , , , , , , .