Guri i mullirit

 

Jezusi u tha dishepujve të tij:
“Gjërat që shkaktojnë mëkat do të ndodhin në mënyrë të pashmangshme,
por mjerë ai nëpërmjet të cilit ndodhin.
Për të do të ishte më mirë t'i vihej një gur mulliri në qafë
dhe ai do të hidhet në det
sesa që ai të bëjë të mëkatojë një nga këta të vegjël.”
(Ungjilli i së hënësLk 17:1-6)

Lum ata që janë të uritur dhe të etur për drejtësi,
sepse ata do të jenë të kënaqur.
(Mat 5:6)

 

SOT, në emër të “tolerancës” dhe “përfshirjes”, krimet më skandaloze – fizike, morale dhe shpirtërore – ndaj “të vegjëlve”, po shfajësohen dhe madje po festohen. Nuk mund të hesht. Nuk më intereson se sa "negativ" dhe "i zymtë" apo çfarëdo etiketimi tjetër duan të më quajnë njerëzit. Nëse ka pasur ndonjëherë një kohë që burrat e këtij brezi, duke filluar nga kleri ynë, të mbronin "më të voglin e vëllezërve", është tani. Por heshtja është kaq dërrmuese, aq e thellë dhe e përhapur, saqë arrin deri në thellësi të hapësirës ku tashmë mund të dëgjohet një gur tjetër mulliri që vërshon drejt tokës.

Një engjëll i fuqishëm mori një gur si një gur mulliri të madh dhe e hodhi në det dhe tha: "Me një forcë të tillë do të rrëzohet Babilonia, qyteti i madh, dhe nuk do të gjendet më.” (Zbulesa 18:21)

Babilonia, tha Papa Benedikti, është një "simbol i qyteteve të mëdha jofetare të botës".[1]POPA BENEDICT XVI, Me rastin e Përshëndetjeve të Krishtëlindjes, 20 Dhjetor 2010; http://www.vatican.va/ Shën Gjoni përshkruan arsyen në detaje të gjalla:

Të rënë, të rënë është Babilonia e madhe. Ajo është bërë një vendstrehim për demonët. Ajo është një kafaz për çdo shpirt të ndyrë, një kafaz për çdo zog të ndyrë, një kafaz për çdo kafshë të papastër dhe të neveritshme... Largohu prej saj, o populli im, që të mos marrësh pjesë në mëkatet e saj dhe të marrësh pjesë në plagët e saj. (Zbulesa 18:2, 4)

Në vitin 2006 shkrova Si të dini kur një ndëshkim është afër duke cituar vetë Shkrimin e mësipërm. Sigurisht që viktimat kanë qenë të pafajshmit çdo brezi i "i çoroditur dhe i lig” që nga dita kur Kaini vrau Abelin. Por ajo që e dallon brezin tonë nga çdo tjetër është se korrupsioni i të rinjve është që të dyja global i kudondodhur përmes fenomenit të internetit. 

Është shumë shqetësuese për të hyrë në ndonjë detaj të madh për atë që po ndodh sot. Megjithatë, "fjala tani" që jam i detyruar të shkruaj gjen jehonën e saj në mesazhet e fundit që supozohet se nga Zoja për shikuesit anembanë botës. 

Nuk dua të qaj më; Siç e dini, kohët po afrohen me shpejtësi të madhe… Kohët po mbarojnë… [2]dmth. fundi i kësaj epoke, jo i botës, siç kanë thënë prerazi papët për më shumë se një shekull. Shiko Papat dhe epoka e agimitMegjithatë, duke qenë se po hyjmë në një periudhë ndëshkimi global, ky sigurisht do të jetë fundi i tij këto herë për shumë njerëz. Shiko Aktgjykimet e fundit -Zoja për Valeria Copponi, Nëntor 9th, 2022

Duke pasqyruar të njëjtin kapitull në Zbulesën ku engjëlli godet gurin e mullirit, Zoja ofroi shpresë pa realitetin e zbardhur:

Fëmijë të dashur, murtajat do të jenë aq sa mëkatet e botës… Fëmijë të dashur, jini të sigurt sepse koha e re nuk është shumë larg - do të jetë një kohë dashurie, paqeje, ku nuk do të ketë dhimbje, por vetëm gëzim, dhe më në fund do të veproni vetëm për të mirë. - te Gisella Cardia, Nëntor 5th, 2022

Ky brez po jeton në shumë mëkat, më të madh se ai i Sodomës dhe Gomorrës (Zan. 19: 1-30). Në këtë moment, kupa është pothuajse bosh. - Zoja jonë tek Luz de Maria, Nëntor 6th, 2022

Dhe së fundi, 

Më i Larti më lejon të jem me ty dhe të jem gëzim për ty dhe rruga në shpresë, sepse njerëzimi ka vendosur për vdekje. —Zoja e Medjugorjes te Marija, 25 tetor 2022

Këto janë pa dyshim ultimatume, pjesërisht, sepse sapo të sulmoni të rinjtë në një shkallë kaq globale, ju sulmoni vetë të ardhmen. Sot, sulmi ndaj të pafajshmëve dhe të tyre pafajësi nga "Herodi" i ri i kohëve tona po merr shumë forma:

 

Herodët e Rinj

Përmes pornografisë. Pothuajse çdo i ri dhe i ri sot janë prekur nga kjo fatkeqësi globale që njolloset shpirtin dhe e kullon atë nga pastërtia dhe pafajësia. Shkatërrimi i të rinjve, në veçanti, mund të ndikojë në familjet për brezat që do të vijnë.

• Përmes ideologjisë gjinore. Futja në shkollat ​​e transgjinorizmit - që dikush mund të zgjedhë dhe zgjedhë gjininë e tyre, sikur të jetë e ndarë nga seksi i tyre biologjik - është një eksperiment i urryer social që ka marrë një kthesë vërtet djallëzore. Tani, pedagogë dhe politikanë[3]shih lifesitenews.com po shtyjnë që fëmijët të heqin gjoksin e tyre dhe t'i ndryshojnë organet gjenitale përgjithmonë - pa lejen e prindërve - për t'i ndihmuar ata në "krijimtarinë e tyre gjinore".[4]thepostmillennial.com Ky është një krim. Në fjalët befasuese të humoristit radikal dhe me gojën më të keqe Bill Maher:

Ata janë fëmijë, janë të gjitha fazat. Faza e dinosaurëve, faza Hello Kitty… gjinia? Fëmijët janë të qetë për gjithçka. Nëse fëmijët do ta dinin se çfarë donin të bëheshin në moshën tetë vjeçare, bota do të mbushej me kauboj dhe princesha. Doja të bëhesha pirat. Faleminderit Zotit, askush nuk më mori seriozisht dhe nuk më caktoi për heqjen e syve dhe një operacion në këmbë. -Rishikimi kombëtarMund 23, 2022

Por pasojat nuk janë aspak për të qeshur. Joey Maiza lindi një femër dhe në moshën 27-vjeçare, mjekësisht kaloi në "mashkull". Ajo ishte në terapi për zëvendësimin e hormoneve (testosteron) për 8 vjet, kishte një mastektomi të dyfishtë në 2014 dhe histerektomi të pjesshme në 2016. Ajo tani është në procesin e kalimit mjekësor të kthimit në femër. Ky është mesazhi i saj zemërthyer për botën:

Plotësimi i burrit dhe gruas, maja e krijimit hyjnor, po vihet në dyshim nga e ashtuquajtura ideologji gjinore, në emër të një shoqërie më të lirë dhe më të drejtë. Dallimet midis burrit dhe gruas nuk janë për kundërshtim ose vartësi, por për bashkësi   brez, gjithmonë në "shëmbëlltyrën dhe shëmbëlltyrën" e Zotit. Pa vetë-dhënie reciproke, askush nuk mund ta kuptojë tjetrin në thellësi. Sakramenti i Martesës është një shenjë e dashurisë së Zotit për njerëzimin dhe e dhurimit të Krishtit vetë për Nusen e tij, Kisha. —POPE FRANCIS, fjalimi drejtuar Peshkopëve Porto Rikanë, Qyteti i Vatikanit, 08 qershor 2015

Përmes sëmundjeve seksualisht të transmetueshme. Me këtë përmbysje të plotë të seksualitetit dhe eksperimentimit njerëzor, nuk është çudi që sëmundjet seksualisht të transmetueshme në Shtetet e Bashkuara janë 'jashtë kontrollit' dhe në përmasa epidemike.[5]nypost.com si dhe në Kanada[6]theglobeandmail.com dhe pjesa më e madhe e Perëndimit.[7]healio.com Kujtojmë se në rrëfimin e vitit 1958 të Komunisti i zhveshur ku ish-agjenti i FBI-së, Cleon Skousen, zbuloi me detaje tronditëse dyzet e pesë gola komunistë, tre prej tyre ishin:

# 25 Prisni standardet kulturore të moralit duke promovuar pornografinë dhe turpin në libra, revista, filma, radio dhe TV.

# 26 Paraqisni homoseksualitetin, degjenerimin dhe prishjen si "normale, natyrore, të shëndetshme".

# 40 Diskreditoni familjen si institucion. Inkurajoni prishjen, masturbimin dhe divorcin e lehtë.

Përmes censurës. Duke censuruar Zotin, lutjen dhe diskutimin e krishterimit në shkolla, rinia po formohet në ideologji ateiste dhe shpesh marksiste. 

# 17 Merrni kontrollin e shkollave. Përdorni ato si rripa transmetimi për socializmin dhe propagandën aktuale komuniste. Zbutni kurrikulën. Merrni kontrollin e shoqatave të mësuesve. Vendosni vijën e partisë në librat shkollorë.

# 28 Eliminoni lutjen ose çdo fazë të shprehjes fetare në shkolla me arsyetimin se shkel parimin e "ndarjes së kishës nga shteti". -Komunisti i zhveshur

Nëpërmjet drogës dhe legalizimit në rritje të tyre. Në Amerikë, një krizë e fentanilit po 'shpërthen' pasi përdorimi i drogës është rritur[8]varësitë.com me një rritje dramatike të vdekjeve nga metatina dhe kokaina.[9]pewtrusts.org Kjo, ndërkohë që Europa ka zëvendësuar Amerikën si tregu kryesor i kokainës.[10]impakter.com

• Përmes masave pandemike - normalja e re. Pjesa më e madhe e "dëshpërimit të sjelljes" në kohët e fundit është për shkak të tre viteve të fundit dhe një eksperimenti mizor mbi të rinjtë, të cilët jo vetëm që u grabitën kujtimet e fëmijërisë përmes bllokimeve, por në shumë vende, të dëmtuara emocionalisht dhe fizikisht nga mandate të tilla si maskimi. 

Fëmijët e lindur gjatë pandemisë së koronavirusit tregojnë performancë të reduktuar njohëse, motorike dhe verbale krahasuar me fëmijët e lindur para pandemisë, sipas një studimi të ri. —15 gusht, 2021; israelnationalnews.com; Shiko: "Ndikimi i pandemisë COVID-19 në zhvillimin kognitiv të fëmijës së hershëm: Gjetjet fillestare në një studim vëzhgues gjatësor të shëndetit të fëmijëve"

Rregullat e COVID fajësohen për 23% zhytje në zhvillimin e fëmijëve të vegjël: Studimi shqetësues tregon rezultatet në tre testet kryesore njohëse të rënë midis 2018 dhe 2021, me rregullat e maskave të fytyrës ndër fajtorët e mundshëm. —26 nëntor 2021, dailymail.co.uk

Ndërsa disa rajone fillojnë të luajnë përsëri me mandate imponuese të maskave për publikun,[11]cbc.cactv.ca shkenca[12]“Më shumë se 150 studime dhe artikuj krahasues mbi joefektivitetin dhe dëmtimet e maskave”, brownstone.org; shih “Demaskimi i fakteve” vazhdon të injorohet nga masiv dëmton kjo shkakton, veçanërisht, për "të vegjëlit":

… maskimi i fëmijëve është po aq absurd, i palogjikshëm, i pakuptimtë dhe potencialisht i rrezikshëm sa të përpiqesh të ndalosh 'çdo rast të Covid' ose 'të ndalosh Covid-in me çdo kusht'. Maskat nuk janë të nevojshme për fëmijët bazuar në rrezikun pothuajse zero tek fëmijët. —Paul E Alexander MSc, PhD, 10 Mars 2021; aier.org

Neurolog gjerman Dr. Margarite Griesz-Brisson MD, PhD kishte paralajmëruar se privimi kronik i oksigjenit përmes veshjes së maskave, veçanërisht për të rinjtë, përforcon "proceset degjeneruese në trurin tuaj". Kështu, ajo thotë:Për fëmijët dhe adoleshentët, maskat janë një jo-jo absolute".[13]26 shtator, 2020; youtube.com; shih sott.net Në të vërtetë, një studim i printuar në maj të vitit 2022 zbuloi se mbajtja e një maske për fytyrën rezulton në ekspozim ndaj përqendrimeve të rrezikshme të dioksidit të karbonit në ajrin e thithur, edhe kur maska ​​mbahet vetëm për pesë minuta kur qëndroni ulur.[14]16 maj, 2022, lifesitenews.com; studim: medrxiv.org Sidoqoftë, abuzim femije vazhdon.[15]pasmijëvjeçarit.ca

Përmes vetëvrasjes. Dëshpërimi, pa shpresë, ka pasoja dramatike. Vetëvrasjet në Shtetet e Bashkuara u rritën me 29% në mesin e adoleshentëve të moshës 15 deri në 19 vjeç gjatë dekadës së kaluar.[16]medpagetoday.com Në Evropë, vizitat në urgjencë për akte vetëvrasëse, mendime vetëvrasëse dhe çrregullime të humorit janë rritur në të gjitha grupmoshat e të rinjve në vitin 2022.[17]limoni.fr Vetëvrasja është shkaku i dytë kryesor i vdekjeve në mesin e njerëzve të moshës 15-29 vjeç, një prirje që është zhvilluar gjatë 13 viteve të fundit. Dega spanjolle e Save the Children paralajmëroi se problemet e shëndetit mendor midis fëmijëve ishin trefishuar gjatë pandemisë, me 3% që raportuan mendime vetëvrasëse. Në Kroaci, ka pasur një rritje prej 57.1% të vetëvrasjeve në grupmoshën 15-25 vjeç. Në Bullgari dhe Poloni, vetëvrasjet janë gjithashtu në rënie të përgjithshme, por rastet midis fëmijëve dhe adoleshentëve po rriten.[18]18 janar 2022; euractiv.com

Por e gjithë kjo merr një kthesë të errët kur shohim qeveritë – jo që ndërhyjnë për të ndihmuar të rinjtë me aftësi për t’ia dalë mbanë – por miratojnë ligje për ta bërë të lehtë marrjen e ndihmës “mjekësore” për të vrarë thjesht veten kur janë nën presion mendor.

Ligjet jashtëzakonisht liberale të eutanazisë së Kanadasë, të cilat, vitin e ardhshëm, do të shtrihen për të përfshirë njerëzit që vuajnë nga sëmundjet e shëndetit mendor dhe potencialisht të miturit, janë kritikuar për të kujtuar mënyrën se si Nazistët merreshin me personat me aftësi të kufizuara nga një akademik kryesor në këtë fushë. -Gus Alexiou, Forbes, Gusht 15th, 2022

[Nazistët] përdorën mjekët për të vrarë më të dobëtit në shoqërinë [e tyre]. Mendova se mjekët ranë dakord pas Luftës së Dytë Botërore që të mos bënin gjëra të tilla. Detyra e mjekut është të ndihmojë njerëzit, t'i bëjë ata më të mirë, jo t'i vrasë dhe të heqë dorë prej tyre kur janë fëmijë! —Tucker Carlson, komenti i FoxNews, 26 tetor 2022; lifesitenews.com

Përmes shkatërrimit të qëllimshëm nga globalistët e fuqishëm të një të ardhmeje lirie, ambicieje dhe sipërmarrjeje. Përveç masave pandemike që u sinkronizuan dhe u financuan nga miliarderë anembanë globit, përpjekjet e pakuptueshme për të shkatërruar energjinë e karburanteve fosile, për të kufizuar plehrat për të mbjellat dhe sanksionet vetëshkatërruese kundër Rusisë kanë rezultuar në një kolaps pothuajse total të ekonomisë globale. E gjithë kjo është një shkatërrim i qëllimshëm i rendit aktual për të njerëzimi koral në ID-në dixhitale dhe monedhën dixhitale në mënyrë që çdo lëvizje dhe transaksion të mund të mbikëqyret dhe kontrollohet.

E gjithë kjo na ka çuar në prag të një zie buke të shkaktuar nga njeriu që ka vënë qindra milionë të tjerë në prag të urisë, veçanërisht fëmijët. 

…një stuhi perfekte mbi një stuhi të përsosur… 345 milionë… Brenda kësaj janë 50 milionë njerëz në 45 vende që trokasin në derën e urisë. Nëse nuk i arrijmë këta njerëz, do të keni zi buke, uri, destabilizimin e kombeve ndryshe nga ato që pamë në 2007-2008 dhe 2011, dhe do të keni migrim masiv. —Drejtori Ekzekutiv i Programit Botëror të Ushqimit, David Beasley, 23 shtator 2022, apnews.com

 
Guri i madh i mullirit?

Ajo që do të shkruaj është aq politikisht jokorrekte sa nuk do të mundohem t'i kërkoj falje delikatesës së zemrës.

Në prill 2020, pata një ëndërr mahnitëse që i ngjante më shumë një vizioni – dhe kam pasur vetëm disa prej tyre gjatë jetës sime. Pashë nga toka një objekt si një "objekt" i madh, i zi dhe i rrumbullakët që po afrohej në hapësirë, që filloi të shpërthehej dhe të përmbyste topa zjarri. Më pas më nxorrën jashtë orbitës sonë, ku pashë të gjithë planetët në rrotullim dhe pashë teksa ky objekt i madh qiellor po afrohej, copa të tij u shkëputën dhe meteorët binin në tokë ndërsa kalonte. Unë kurrë nuk kam parë diçka kaq të pabesueshme, kaq mahnitëse, dhe ajo mbetet e gjallë në sytë e mendjes sime. Në fakt, Zoti më ka paralajmëruar për një ngjarje të tillë prej vitesh, por asnjëherë kaq qartë. Sigurisht, ne e dimë mirë paralajmërimin e Zojës së Akitës:

Siç ju thashë, nëse njerëzit nuk pendohen dhe më mirë veten e tyre, Ati do të shkaktojë një ndëshkim të tmerrshëm për të gjithë njerëzimin. Do të jetë një dënim më i madh se përmbytja, siç nuk do ta ketë parë kurrë më parë. Zjarri do të bjerë nga qielli dhe do të zhdukë një pjesë të madhe të njerëzimit, të mirë e të këqij, duke mos kursyer as priftërinj as besnikë.  —Mesazhi i dhënë me anë të një shfaqjeje Sr. Agnes Sasagawa nga Akita, Japoni, 13 tetor 1973 

Dhe pastaj kjo gjoja nga Jezusi te Gisella Cardia në të njëjtin muaj që pata atë ëndërr. 

…së shpejti Paralajmërimi do të jetë mbi ju, duke ju dhënë zgjedhjen të më doni Mua ose Satanin. Pas kësaj do të zbresin topa zjarri në tokë dhe do të jetë periudha më e keqe për ju, sepse do të vijnë katastrofa të të gjitha llojeve. Nëna ime do t'ju mbrojë, duke ju vendosur nën mantelin e saj të bekuar: mos kini frikë. Ju bekoj të gjithëve në emër të Atit, në Emrin Tim dhe të Shpirtit të Shenjtë, Amen. — 8 Prill 2020
Kur engjëlli i dytë i ra borisë, diçka si një mal i madh që digjej u hodh në det. Një e treta e detit u shndërrua në gjak, një e treta e krijesave që jetonin në det vdiq dhe një e treta e anijeve u shkatërruan. (Zbulesa 8:8-9)

Por edhe drejtësia e Zotit është Mëshira në Kaosdhe për disa, shpresa e fundit e mundshme e shpëtimit. Siç tha Zoja së fundmi, “Mos kini frikë për nesër nëse jeni në Krishtin.”[19]për Gisella Cardia, Nëntor 8th, 2022 Kjo nuk do të thotë se ata që janë në Krishtin nuk do të thirren në shtëpi nesër. Përkundrazi, se Perëndia do të na japë të gjithë neve që i jemi besnikë Atij hirin për të duruar çdo vuajtje dhe sprovë që do të përballemi, përfshirë vdekjen tonë. Jo më parë, jo shumë vonë, por hir kur kemi nevojë për të.

Së fundi, mbani mend vëllezër dhe motra, se drejtësia e Perëndisë përfundimisht do të vendosë drejtësinë e Tij Mbretëria e Vullnetit Hyjnor, përmbushja e 'Ati ynë'. Nëse guri i mullirit është ndëshkim për të ligjtë, ai bëhet një instrument shpërblimi për të drejtët nëpërmjet pastrim. Në një ëndërr, mbreti Nebukadnetsar pa se "një gur u la nga një mal pa i vënë dorën dhe goditi" një bishë "të tmerrshme, të tmerrshme" me "forcë të jashtëzakonshme" të përbërë nga disa "mbretër" të cilët dukej se dominojnë gjithçka.[20]kf. Dan 2:1-45, Zbulesa 13:4 Por ky "gur" do të shkatërronte mbretërinë e bishës:

Gjatë jetës së atyre mbretërve, Perëndia i qiellit do të ngrejë një mbretëri që nuk do të shkatërrohet kurrë ose nuk do t'i dorëzohet një populli tjetër; përkundrazi, do t'i copëtojë të gjitha këto mbretëri dhe do t'u japë fund dhe do të qëndrojë përgjithmonë. Ky është domethënia e gurit që patë të gdhendur nga mali pa u vënë dorë mbi të… (Dani 2:44-45)

 
Sa më gjatë?

Ekziston një thirrje e prekshme midis Trupit të Krishtit: Edhe sa kohë, Zot? Në Ungjillin e sotëm, ne dëgjojmë premtimin e Jezusit:

A nuk do t'i sigurojë Zoti atëherë të drejtat e të zgjedhurve të tij që i thërrasin Atij ditë e natë? A do të jetë Ai i ngadalshëm për t'iu përgjigjur atyre? Unë po ju them se ai do të kujdeset që drejtësia të vihet shpejt për ta. Por kur të vijë Biri i njeriut, a do të gjejë besim në tokë? (Luka 18:1-8)

E megjithatë, "shpejtësia" dhe mënyrat e Perëndisë janë krejtësisht të ndryshme nga tonat. Në vitin 2006, Benedikti XVI qëndroi në tokat e përlyera me gjak të Aushvicit dhe deklaroi:

Në një vend si ky, fjalët dështojnë; në fund, mund të ketë vetëm një heshtje të frikshme - një heshtje që është në vetvete një thirrje e përzemërt drejtuar Zotit: Pse, Zot, heshte? - Adresa nga Ati i Shenjtë, 28 maj 2006; vatikan.va

Dhe këtu, besoj, është një përgjigje:

E drejta e plotë për të dhënë gjykim përfundimtar mbi veprat dhe zemrat e njerëzve i takon atij si Shëlbuesi i botës. Ai e “fitoi” këtë të drejtë me Kryqin e Tij. Ati ia ka dhënë “të gjithë gjykimin Birit”. Megjithatë Biri nuk erdhi për të gjykuar, por për të shpëtuar dhe për të dhënë jetën që ka në vetvete. -Katekizmi i Kishës Katolike, n 679

Nëse Zoti e vonon drejtësinë, kjo nuk është për shkak se Ai është indiferent ndaj vuajtjeve njerëzore. 

Zoti nuk e vonon premtimin e tij, pasi disa e konsiderojnë "vonesën", por ai është i durueshëm me ju, duke mos dashur që ndonjë të vdesë, por që të gjithë të pendohen. (2 Pjetrit 3: 9)

Në përjetësi, askush nuk do të vërë në dyshim urtësinë e Perëndisë; Planet dhe mënyrat e tij misterioze do të bëhen të qarta. Megjithatë, "vonesa" e Perëndisë ndonjëherë duket e pakuptueshme. Megjithatë, kur kemi parasysh i shpejtë dhe ritmin sistematik të Rivendosja e shkëlqyeshme që po krijon kaos revolucionar në kombe, duket se bota po shkon drejt një krize masive në afat të shkurtër dhe, me siguri, një ndëshkimi hyjnor në një të ardhme jo shumë të largët. 

Zoti i tha Kainit: “Çfarë ke bërë? Zëri i gjakut të vëllait tënd po më qan nga toka ” (Zan 4:10).Zëri i gjakut të derdhur nga njerëzit vazhdon të bërtasë, brez pas brezi, në mënyra gjithnjë e më të reja dhe të ndryshme. Pyetja e Zotit: "Çfarë keni bërë?", Të cilës Kaini nuk mund t'i shpëtojë, i drejtohet gjithashtu njerëzve të sotëm, për t'i bërë ata të kuptojnë shtrirjen dhe rëndësinë e sulmeve kundër jetës që vazhdojnë të shënojnë historinë njerëzore; për t'i bërë ata të zbulojnë se çfarë i shkakton këto sulme dhe i ushqen ata; dhe për t'i bërë ata të meditojnë seriozisht për pasojat që rrjedhin nga këto sulme për ekzistencën e individëve dhe popujve. —POPA ST JOHN PAUL II, Evangelium Vitae, n 10

Ne kemi punuar gurin e mullirit; e kemi varur në qafë; dhe me çdo fëmijë që shkatërrohet nga aborti, ne i shtojmë më shumë peshë.

Mëkati më i madh është aborti dhe nuk do të lejoj që kjo e keqe të vazhdojë. Këto zona ku pasuritë dhe fuqitë e botës janë më të pranishme do të bien. —Jezusi te Jennifer, 23rd janar, 2005

Edhe sa kohë para se të përfundojë kjo epokë e errët? Ne nuk e dimë. Por kur guri i mullirit të ketë përmbushur qëllimin e tij, duke shtypur të ligjtë, do të lindë një epokë e re. Për këtë mund të jemi të sigurt.[21]shih Papat dhe epoka e agimit; I dashur At i Shenjtë… Ai po vjen!

Ja, dita po vjen, flakëron si furrë,
 kur të gjithë krenarët dhe të gjithë keqbërësit do të jenë kashtë,
 dhe dita që po vjen do t'i vërë flakën,
 duke mos i lënë as rrënjë as degë,
 thotë Zoti i ushtrive.
 Por për ju që keni frikë nga emri im, do të lindë
 dielli i drejtësisë me rrezet e tij shëruese. (Leximi i parë i kësaj të diele nga Malakia)

Dhe sot dëgjojmë rënkime, ashtu si askush nuk i ka dëgjuar kurrë më parë… Papa [Gjon Pali II] me të vërtetë vlerëson një pritje të madhe që mijëvjeçari i ndarjeve do të pasohet nga një mijëvjeçar bashkimesh. - Kardinali Joseph Ratzinger (BENEDIKT XVI), Kripë e Tokës (San Francisco: Ignatius Press, 1997), përkthyer nga Adrian Walker

Por zemra e njeriut është e vështirë dhe jo plotësisht e lodhur. Njeriu nuk e ka prekur ende majën e të gjitha të këqijave, prandaj ai nuk është ende i ngopur; pra, ai nuk dorëzohet dhe shikon me indiferencë edhe epideminë. Por këto janë preludet. Do të vijë koha! - do të vijë - kur do ta bëj këtë brez të mbrapshtë dhe të çoroditur pothuajse të zhduket nga toka….

… Unë do të bëj gjëra të paparashikuara dhe të papritura në mënyrë që t'i ngatërroj ato dhe t'i bëj të kuptojnë paqëndrueshmërinë e gjërave njerëzore dhe të vetvetes - për t'i bërë ata të kuptojnë se vetëm Zoti është Qenia e qëndrueshme nga të Cilat ata mund të presin çdo të mirë, dhe se nëse ata duan drejtësi dhe paqe, ata duhet të vijnë në Burimin e Drejtësisë së vërtetë dhe të Paqes së vërtetë. Përndryshe, ata nuk do të jenë në gjendje të bëjnë asgjë; ata do të vazhdojnë të luftojnë; dhe nëse mund të duket se ata do të rregullojnë paqen, nuk do të jetë e qëndrueshme dhe përleshjet do të fillojnë përsëri, më fort. Vajza ime, siç janë gjërat tani, vetëm gishti im i gjithëfuqishëm mund t'i rregullojë ato. Në kohën e duhur do ta vendos, por prova të mëdha janë të nevojshme dhe do të ndodhin në botë.

Do të ketë një trazirë të përgjithshme - konfuzion kudo. Unë do ta rinovoj botën me shpatë, me zjarr dhe me ujë, me vdekje të papritura dhe me sëmundje ngjitëse. Unë do të bëj gjëra të reja. Kombet do të formojnë një lloj kulle të Babelit; ata do të arrijnë pikën që të mos jenë në gjendje të kuptojnë njëri-tjetrin; popujt do të rebelohen midis tyre; ata nuk do të duan më mbretër. Të gjithë do të poshtërohen dhe paqja do të vijë vetëm nga Unë. Dhe nëse i dëgjoni duke thënë 'paqe', kjo nuk do të jetë e vërtetë, por e dukshme. Pasi të kem pastruar gjithçka, do të vendos gishtin në një mënyrë të habitshme dhe do të jap paqen e vërtetë  —Jezusi Shërbëtorit të Zotit Luisa Piccarreta, Vëllimi 12

 

 

Lexime të ngjashme

Kirurgjia kozmike

Çorientimi djallëzor

Jo Kanada ime, Z. Trudeau

Jo rruga e Herodit

 

Faleminderit për lutjen dhe mbështetjen tuaj.

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Tani në Telegram. Klikoni:

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:

Dëgjoni në vijim:


 

 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 POPA BENEDICT XVI, Me rastin e Përshëndetjeve të Krishtëlindjes, 20 Dhjetor 2010; http://www.vatican.va/
2 dmth. fundi i kësaj epoke, jo i botës, siç kanë thënë prerazi papët për më shumë se një shekull. Shiko Papat dhe epoka e agimitMegjithatë, duke qenë se po hyjmë në një periudhë ndëshkimi global, ky sigurisht do të jetë fundi i tij këto herë për shumë njerëz. Shiko Aktgjykimet e fundit
3 shih lifesitenews.com
4 thepostmillennial.com
5 nypost.com
6 theglobeandmail.com
7 healio.com
8 varësitë.com
9 pewtrusts.org
10 impakter.com
11 cbc.cactv.ca
12 “Më shumë se 150 studime dhe artikuj krahasues mbi joefektivitetin dhe dëmtimet e maskave”, brownstone.org; shih “Demaskimi i fakteve”
13 26 shtator, 2020; youtube.com; shih sott.net
14 16 maj, 2022, lifesitenews.com; studim: medrxiv.org
15 pasmijëvjeçarit.ca
16 medpagetoday.com
17 limoni.fr
18 18 janar 2022; euractiv.com
19 për Gisella Cardia, Nëntor 8th, 2022
20 kf. Dan 2:1-45, Zbulesa 13:4
21 shih Papat dhe epoka e agimit; I dashur At i Shenjtë… Ai po vjen!
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE, E VURTETA E VARDRTET dhe tagged , , , , , , , , , .