Gideoni i Ri

 

KUJTIMI I MBRETRIS S OF M .SIS SIR BIRGJS SLE LUMTUR

 

Marku do të vijë në Filadelfia në shtator, 2017. Detaje në fund të këtij shkrimi… Në leximin e parë të sotëm masiv në këtë memorial të Mbretëreshës së Marisë, ne lexojmë për thirrjen e Gideonit. Zoja është Gideoni i Ri i kohërave tona

 

GAHA dëbon natën. Pranvera ndjek Dimrin. Ringjallja vazhdon nga varri. Këto janë alegori për Stuhinë që ka ardhur në Kishë dhe në botë. Sepse të gjithë do të duken sikur të humbur; kisha do të duket plotësisht e mundur; e keqja do ta shterojë vetveten në errësirën e mëkatit. Por është pikërisht në këtë natë që Zoja, si "Ylli i Ungjillëzimit të Ri", aktualisht po na çon drejt agimit kur Dielli i Drejtësisë do të lindë në një epokë të re. Ajo po na përgatit për Flaka e Dashurisë, drita që vjen nga Biri i saj

Ah, bija ime, krijesa gjithmonë garon më shumë në të keqe. Sa makinacione shkatërrimi që po përgatisin! Ata do të shkojnë aq larg sa ta lodhin veten në të keqen. Por ndërsa ata zënë veten duke shkuar në rrugën e tyre, unë do të pushtoj veten time me plotësimin dhe përmbushjen e Timos Fiat Voluntas Tua ("Do të bëhet ti") në mënyrë që Vullneti im të mbretërojë në tokë - por në një mënyrë krejt të re. Ah po, dua ta ngatërroj njeriun në Dashuri! Prandaj, jini të vëmendshëm. Unë dua që ju me Mua të përgatitni këtë epokë të dashurisë çelestiale dhe hyjnore… — Zoti i Shërbëtorit të Zotit, Luisa Piccarreta, Dorëshkrime, 8 shkurt 1921; fragment nga Shkëlqimi i Krijimit, Rev. Joseph Iannuzzi, f.80; shtypur me lejen e Kryepeshkopit të Tranit

 

VETEM NJE REMANTE

Historia e Gideonit është një shëmbëlltyrë të asaj që po shpaloset.

Gideoni thirret nga Zoti në një kohë kur izraelitët kishin rënë në të braktisje I rrethuar nga ushtritë e mëdha të Madianit, Zoti e thërret Gideonin e përulur që ta çojë popullin e tij nga skllavëria e tij. Por Zoti e ka atë të marrë vetëm 300 nga 32,000 burrat që ka në dispozicion, pjesërisht, sepse dy të tretat e tyre nuk ishin të gatshëm të luftonin. [1]krh. Jud 7: 3

Rastësisht, ndërsa isha duke përgatitur këtë shkrim, mora një email me mesazhin mujor gjoja nga Zoja e Medjugorjes. Ajo pjesërisht thotë:

I vogël është numri i atyre që më kuptojnë dhe më ndjekin - mesazh në Mirjana, 2 maj 2014

Në të vërtetë, sot ka mbetur një mbetje e thjeshtë e katolikëve që nuk kanë frikë të jenë vërtet katolikë; të cilët po jetojnë me guxim dhe po mbajnë mësimet morale të besimit; të cilët po jetojnë mesazhet e Zojës, duke filluar me Fatimën. Sepse shumë do të preferonin të heshtnin sesa të hynin në betejën për shpirtrat; vetëkënaqës sesa të qenit pro-aktiv; të tërhequr sesa dëshmitarë.

Në një fjalim në Mëngjesin Kombëtar të Lutjes Katolike, Profesori i Princeton Robert P. George pranoi atë që disa kanë paralajmëruar për vite me radhë: persekutimi tani është këtu. Por ai shton, jo për të çdo Katolik.

Sigurisht, dikush ende mund të identifikojë veten në mënyrë të sigurt si 'katolik', madje mund të shihet duke shkuar në meshë. Kjo është për shkak se rojet e atyre normave të ortodoksisë kulturore që ne kemi thirrur "korrektësi politike'mos supozoni se identifikimi si' Katolik 'ose shkuarja në Meshë do të thotë domosdoshmërisht se dikush në të vërtetë beson atë që Kisha mëson për çështje të tilla si martesa dhe morali seksual dhe shenjtëria e jetës njerëzore. - 15 maj 2014, LifeSiteNews.com

Dikush mund të jetë katolik, për aq kohë sa nuk është në të vërtetë një katolik.

Por ky shkrim, ky moment, është një ftesë për ju që të bashkoheni në batalionin e Krishtit, të udhëhequr nga Nëna e Tij. Të jem besnik, një katolik besnik. Nga mesazhet e aprovuara nga Kisha për Elizabeth Kindelmann:

Të gjithë janë të ftuar të bashkohen me forcën time speciale luftarake. Ardhja e Mbretërisë sime duhet të jetë qëllimi juaj i vetëm në jetë ... Mos u bëni frikacakë. Mos prit. Përballuni me Stuhinë për të shpëtuar shpirtrat. - Jezusi te Elizabeth Kindelmann, Flaka e Dashurisë, fq. 34, botuar nga Fondacioni Children of the Father; kryepeshkop Charles Chaput

Dhe kështu, Gideoni i merr ato trupa që i dhanë dekret në një plan hyjnor beteje. "Shikoni dhe ndiqni shembullin tim," ai u thotë atyre. [2]krh. Jud 7: 17

 

Përgatitja e ushtrisë së mbetur

Duhet t'u ishte dukur e çmendur njerëzve të Gideonit - 300 prej tyre kundër dhjetëra mijëra ushtrive midianite. Edhe sot, Zoti ynë po na fton të braktisim plotësisht veten e Tij. Të besojmë plotësisht në planin e Tij ndërsa bota e paganëve fillon të tejkalojë tej mase mbetjet e vogla. Më shumë se kaq, Ai po na kërkon të anulojmë vullnetin tonë për të jetuar në Vullnetin Hyjnor. Ky është plani i shkëlqyeshëm që Ai i ka besuar Zojës sonë - për të na sjellë në pikën tonë personale dekret e tillë që tërheq Frymën e Shenjtë dhe Jezusin brenda nesh, e cila është me të vërtetë mbretërimi i Mbretërisë së Tij në tokë në ne

… Hidhni një vështrim se ku ju thërret Jezusi dhe ju dëshiron: nën shtypësen e verës së Vullnetit Tim Hyjnor, në mënyrë që vullneti juaj të marrë një i vazhdueshëm vdekja, ashtu si vullneti Im njerëzor. Përndryshe ju nuk do të jeni në gjendje të përuroni epokën e re dhe të bëni Vullnetin Tim të mbretërojë në tokë. Ajo që nevojitet në mënyrë që Vullneti Im të vijë dhe të mbretërojë në tokë është akt i vazhdueshëm, dhimbjet, vdekjet në mënyrë që të mund të tërhiqemi nga Qielli Fiat Voluntuas Tua. — Zoti i Shërbëtorit të Zotit, Luisa Piccarreta, Dorëshkrime, 26 dhjetor 1923 ;; fragment nga Shkëlqimi i Krijimit, Rev. Joseph Iannuzzi, f.133; shtypur me lejen e Kryepeshkopit të Tranit

Me një fjalë, Gjetsemane. Shën Gjon Pali II i dha këtë mesazh rinisë para Ditës Botërore të Rinisë në Toronto:

… Vetëm duke ndjekur vullnetin e Zotit mund të jemi drita e botës dhe kripa e tokës! Ky realitet sublim dhe kërkues mund të kuptohet dhe jetohet vetëm në një frymë lutjeje të vazhdueshme. Ky është sekreti, nëse duam të hyjmë dhe të banojmë në vullnetin e Zotit. - ST. JOHN PAUL II, Për të Rinjtë e Romës që Përgatiten për Ditën Botërore të Rinisë, Mars 21, 2002; vatikan.va

Dhe kështu, Gideon kërkon diçka nga njerëzit e tij që duket e pamundur: të lënë mënjanë shpatat e tyre dhe të marrin Perëndisë armët. Ai vendos në secilën nga duart e tyre një bri dhe a pishtar të vihet brenda një kavanozi bosh.

Jo nga një ushtri, as nga forca, por nga fryma ime, thotë Zoti i ushtrive… sepse armët e betejës sonë nuk janë prej mishi, por janë jashtëzakonisht të fuqishme, të afta të shkatërrojnë fortesat. (Zek 4: 6; 2 Kor 10: 4)

Disa duhet të duket gjithashtu e çmendur se rruzare është dhënë nga Zoja si zgjedhja "armë".

Në kohërat kur vetë krishterimi dukej i kërcënuar, çlirimi i tij i atribuohej fuqisë së kësaj lutjeje dhe Zoja e Rruzares u vlerësua si ajo ndërmjetësimi i së cilës solli shpëtimin. - ST. JOHN PAUL II, Rosarium Virginis Mariae, 40

Por Rruzarja, më shumë, Lutje në vetvete, është si kavanoza e zbrazët që ngrihet, duke pritur të mbushet. Me çfarë Pishtari. Dhe çfarë është pishtari? Është Flaka e Dashurisë. Dhe tani, këtu është çelësi për të kuptuar se çfarë po hyn në zemrat e mbetjeve, në botë

Fla Flaka ime e Dashurisë… është Vetë Jezusi. - Zoja jonë për Elizabeth Kindelmann, 31 gusht 1962

Theshtë ardhja e Jezusit në Shpirt për të mbretëruar «në tokë ashtu si në qiell». [3]shih I dashur At i Shenjtë… Ai po Vie

 

Kur është më e errët

Atë natë Zoti i tha Gideonit: Shko, zbrit në kamp, ​​sepse unë e dhashë në fuqinë tënde ... Kështu që Gideoni dhe njëqind burrat që ishin me të erdhën në buzë të kampit në fillim të rojes së mesme

Shtë në pjesa më e errët e natës— «Ora e mesit, ose pas mesnatës - që Zoti vë në lëvizje Gideon.

Më kujtohet një vizion i fuqishëm i brendshëm që kisha disa vjet më parë i një qiri që digjej. [4]shih Qiri i ndezur Ndërsa flaka e së vërtetës po shuhej në botë, ajo po rritej në një mbetje shpirtrash. Ndërsa bota filloi të ndiqte një dritë të rremë, drita e së vërtetës po digjej te besimtarët - një dhuratë e plotë për ata që ishin të gatshëm për të.

Isshtë një nevojë urgjente, pra, për të parë edhe një herë se besimi është një dritë, pasi një herë flaka e besimit shuhet, të gjitha dritat e tjera fillojnë të errësohen… Një dritë kjo e fuqishme nuk mund të vijë nga vetja jonë, por nga një burim më i lashtë: një fjalë, ajo duhet të vijë nga Zoti. —POPA FRANCIS, Lumen Fidei, Enciklike, n. 4 (bashkë-shkruar me Benediktin XVI); vatikan.va

Gideon urdhëron ushtrinë e tij të ndezë pishtarët dhe t'i mbajë ato në kavanoza. Vetëm në momentin e caktuar ata do të fryjnë brirët e tyre (simbol i mesazhit të Mëshirës) dhe të thyejnë kavanozët, duke thirrur: "Një shpatë për Zotin dhe për Gideonin" (ose mund të themi sot, "Për Dy Zemrat!"). Kur 300 brirët u frynë dhe vazot u thyen, papritmas kampi Madianit u hodh në një konfuzion të plotë. Ata ishin të rrethuar nga një dritë verbuese, aq sa u kapën nga paniku, u kthyen nga njëri-tjetri dhe u shpërndanë.

Ky do të jetë pikërisht efekti i Flaka e Dashurisë:

Do të jetë Mrekullia e Madhe e Satanait që verbon dritën ... Përmbytja e rrëmbyeshme e bekimeve që do të trondisë botën duhet të fillojë me numrin e vogël të shpirtrave më të përulur. -Zoja për Elizabetën, www.theflameoflove.org

Dhe edhe një herë, mesazhet e fundit të pretenduara të Zojës nga Medjugorje vazhdojnë të përkojnë me këtë temë, pasi në 2 maj 2014, ajo foli për një dritë që vinte nga "Thjeshtësia e një zemre të hapur""Shkatërron errësirën". [5]shih www.medjugorje.org/messagesall.htm Më kujtohet ëndrra e famshme e Shën Gjon Boskos ku ai sheh Barque të Shën Pjetrit të ankoruar në dy shtyllat e Mary dhe Eukaristia e Shenjtë.

Me këtë, anijet e armikut hidhen në konfuzion, përplasen me një tjetër dhe fundosen ndërsa përpiqen të shpërndahen. - Shën. John Bosco, cf. Kodi i Da Vinçit… Përmbushja e një profecie?

 

E keqja ikën — JO TEM REMNANTIN

Efekti i hirit të Flakës së Dashurisë do të fillojë të dëbojë errësirën nga miliona shpirtra, ashtu si ushtria e Gideonit filloi të ndiqte ushtritë e Midianit dhe udhëheqësit e tyre dhe t'i dëbonte ata nga vendi. [6]shih Ekzorcizmi i Dragoit Do të vendosë terrenin për përballjen përfundimtare të kësaj epoke midis fëmijëve të Dritës dhe fëmijëve të Errësirës.

Pastaj lufta shpërtheu në parajsë; Michael dhe engjëjt e tij luftuan kundër dragoit ... Dragoi i madh, gjarpri antik, i cili quhet Djalli dhe Satanai, i cili mashtroi të gjithë botën, u hodh poshtë në tokë, dhe engjëjt e saj u hodhën me të… Pastaj dragoi u bë i zemëruar me gruan dhe shkoi të bëjë luftë me pjesën tjetër të pasardhësve të saj, atyre që mbajnë urdhërimet e Perëndisë dhe i dëshmojnë Jezusit. Ajo e zuri pozicionin e saj në rërën e detit. Pastaj pashë një kafshë që dilte nga deti Rev (Zbul. 12: 7,9; 13: 1)

Por deri atëherë, Flaka e Dashurisë, e Mbretëria e Zotit, do të vendosen në zemrat e mbetjes - kjo është arsyeja pse pas ekzorcizmit të dragoit, Shën Gjon Apostulli dëgjon në vizionin e tij:

Tani erdhi shpëtimi dhe fuqia, dhe mbretëria e Perëndisë tonë dhe autoriteti i të vajosurit të tij. Sepse akuzuesi i vëllezërve tanë është dëbuar… Por mjerë për ju, tokë dhe det, sepse Djalli ju ka zbritur me një tërbim të madh, sepse ai e di se ka vetëm një kohë të shkurtër. (Zbulo 12:10)

Duke i dhënë autoritetin dhe fuqinë e tij bishës, dragoi do të ndjekë Popullin e Zotit përmes një i paligjshëm. Por, nëse jetojnë ose nëse vdesin, ata do të mbretërojnë me Krishtin në epokën e re. [7]krh. Zb 20:4

 

FJAL NG ENZIMI

Në këtë moment, shumë prej jush mund të ndihen të frikësuar, të hutuar dhe madje të tmerruar ndërsa bota hyn me shpejtësi në një nga pjesët më të errëta të Stuhisë. Por ka një hir që vjen, dhe tashmë i disponueshëm, që do të pushtojë dhe sprapsë të keqen të tillë që bota nuk e ka parë kurrë më parë. Në Fatima, Zoja premtoi se Zemra e saj e Papërlyer do të ishte streha jonë. Për Flakën e Dashurisë, Jezusi i tha Elizabetës: Flaka e Dashurisë së nënës sime është për ju ajo që ishte Arka e Noes për Noenë!

Pasi Jezusi dha të Tij dekret në Gjetseman, një engjëll u dërgua për ta forcuar Atë. Kjo është ora e Gjetsemanisë së Kishës. Ne duhet të kalojmë nëpër këtë zhveshje, këtë provë ku mund të ndihemi të vetëm, të izoluar, të frikësuar të vuajmë, të përndiqemi - duhet të ndjekim gjurmët e Jezuit. Por si Ai, edhe ne do të forcohemi. Zoja është si ai engjëll dhe po vjen me hirin e Flakës së Zemrës së saj të Papërlyer, me Vetë Jezusin përmes fuqisë së Shpirtit të Shenjtë.

Këtë javë, kalova një errësirë ​​të tmerrshme. Ndjeva dyshime të jashtëzakonshme, valë frike, dëshpërimi, terrori dhe braktisjeje. Por pastaj disa mëngjes më parë ajo erdhi. Prania e Zojës sonë ishte aq e bukur, kaq e fuqishme, kaq e butë, kaq e kontrolluar, aq qetësuese, aq ngushëlluese. si i gjen njeri fjalët? Them me një fjalë që mund të them, ajo ishte dhe është një shpirt i konsumuar me të Jezu. Ajo më siguroi dhe më la të mbushur me forcë, guxim dhe besim të ri te Zoti.

Unë ndaj këtë përvojë personale me ju për t'ju inkurajuar që ajo do të jetë me secilin prej nesh. Ajo është Nëna juaj! Jini të durueshëm; qëndrojnë në Gjetseman; jepni "po" tuaj të plotë Zotit; përgatitni "kavanozin" tuaj përmes lutjes, [8]Shumica prej nesh i ka mbushur kavanozët me materializëm, mëkat, shpërqendrime, epsh, botëror, etj. Në fund të Triumfi - Pjesa III, Unë ndaj nga Katekizmi mënyrën më të mirë për të zbrazur vazot tona dhe për t'i bërë ato gati për Flakën e Dashurisë. dhe prisni që ajo të vijë dhe të vendosë një bri dhe një pishtar në duart dhe zemrën tuaj.

New Gideon po vjen për të na udhëhequr drejt Triumfit.

 

Nga ky moment përpara, shtoni vargun vijues te
secila "Përshëndetje Marinë" do të recitoni:
"Përhapni efektin e hirit të Flakës suaj të Dashurisë mbi të gjithë njerëzimin."

- Zoja jonë për Elizabeth Kindelmann

 

Botuar për herë të parë më 23 maj 2014. 

 

 

LIDHJE ME LIDHJE

Konvergjenca dhe Bekimi

Më shumë mbi Flakën e dashuri

Ylli i mëngjesit në rritje

Korrektësia politike dhe Apostazia e Madhe

A po vjen vërtet Jezusi?

I dashur Atë i Shenjtë… Ai po vjen!

 

Shënoni në Filadelfia!

 

Konferenca Kombëtare e
Flaka e Dashurisë
të Zemrës së Papërlyer të Marisë

22-23 shtator 2017

Rilindja Hotel Filadelfia Aeroporti
 

Featuring:

Mark Mallett - Këngëtar, Shkrues, Autor
Tony Mullen - Drejtor Kombëtar i Flakës së Dashurisë
Fr. Jim Blount - Shoqëria e Zojës sonë të Trinisë Më të Shenjtë
Hector Molina - Ministritë e Rrjetave të Hedhjes

Për më shumë informacion, klikoni këtu

 

 

Mbështetja juaj është e nevojshme për këtë shërbesë me kohë të plotë.
Ju bekoj, dhe faleminderit.

Për të marrë La Tani Word ose më shumë meditime si kjo,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Flamuri Tani i Fjalës

Bashkohu me Mark në Facebook dhe Twitter!
logoja e FacebookTwitterlogo

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 krh. Jud 7: 3
2 krh. Jud 7: 17
3 shih I dashur At i Shenjtë… Ai po Vie
4 shih Qiri i ndezur
5 shih www.medjugorje.org/messagesall.htm
6 shih Ekzorcizmi i Dragoit
7 krh. Zb 20:4
8 Shumica prej nesh i ka mbushur kavanozët me materializëm, mëkat, shpërqendrime, epsh, botëror, etj. Në fund të Triumfi - Pjesa III, Unë ndaj nga Katekizmi mënyrën më të mirë për të zbrazur vazot tona dhe për t'i bërë ato gati për Flakën e Dashurisë.
Postuar ne BALLINA, KOHA E HIRES.