Fjala Tani në 2019

 

AS ne fillojmë këtë vit të ri së bashku, "ajri" është shtatzënë me pritje. Unë rrëfej se, deri në Krishtlindje, pyesja veten nëse Zoti do të fliste më pak përmes këtij apostoli në vitin e ardhshëm. Ka qenë e kundërta. E ndiej që Zoti pothuajse është i etur të flasë me të dashurit e Tij ... Dhe kështu, dita-ditës, unë do të vazhdoj të përpiqem që fjalët e Tij të jenë në të miat dhe të miat në të Tij, për hir tënd. Ndërsa Proverbi vazhdon:

Atje ku nuk ka profeci, njerëzit heqin dorë nga përmbajtja. (Prov 29:18)

Dhe siç tha i dashur Shën Gjon Pali II:

Tani është mbi të gjitha ora e besnikëve laikë, të cilët, me thirrjen e tyre specifike për të formësuar botën laike në përputhje me Ungjillin, janë thirrur të çojnë përpara misionin profetik të Kishës duke ungjillizuar sfera të ndryshme të jetës familjare, shoqërore, profesionale dhe kulturore. -Adresa për Ipeshkvinjtë e Provincave Kishtare të Indianapolis, Chicago dhe Milwaukee në vizitën e tyre "Ad Limina", 28 maj 2004

Ai mision nuk ndryshon në përputhje me kohën. Në fakt, është më urgjente se kurrë. Dhe kjo është arsyeja pse Fjala Tani është këtu: për t'ju ndihmuar të gjeni dhe jetoni në vullnetin e Zotit për jetën tuaj në mënyrë që të jeni një burim drite për botën përreth jush. Ndërsa bota rritet në errësirë ​​shpirtërore, mundësia që ne të shkëlqejmë është gjithnjë e më e ndritshme! Kjo është mjaft emocionuese nëse më pyetni. 

Por unë nuk mund ta bëj këtë ministri pa ndihmën tuaj. Fjala Tani është një apostol me kohë të plotë që ka ekzistuar vetëm në këtë pikë për shkak të lutjeve dhe bujarisë suaj. Ndërsa vazhdon ky vit i ri, unë vij tek ju përsëri si lypës për të më ndihmuar të arrij shpirtrat në çfarëdo mënyre që të mundeni. Në fakt, unë lutem që ata prej jush që janë të aftë financiarisht të luten vërtet për të bërë një ndryshim të madh në apostolin tonë këtë vit. Unë e urrej të mendoj për para, por ky është realiteti me të cilin përballet çdo ministri në shekullin e njëzet e një. Unë nuk pyes shumë shpesh, por më duhet sot.

Këtë vit, ne po lutemi për zgjerimin e shërbimit tim në një podcast dhe / ose videokast, nëse dëshirohet nga ju. Po ashtu po kuptoj nëse Zoti dëshiron që unë të bëj më shumë shtrirje personalisht. Prandaj lutuni që Zoti të më lajë me Urtësi dhe Dritë në mënyrë që ta njoh dhe ta bëj Vullnetin e Tij me gëzim dhe pa rezerva. 

Zoti është drita ime dhe shpëtimi im; nga kush duhet të kem frikë? ough Megjithëse një ushtri fushon kundër meje, zemra ime nuk ka frikë; megjithëse do të bëhet luftë kundër meje, edhe atëherë kam besim. (Psalmi 27: 1, 3)

Për të ndihmuar ministrinë tonë financiarisht, klikoni butonin Donate më poshtë. Ju keni tre mundësi me të cilat mund të dërgoni mbështetje. 

Së fundmi, Lea dhe unë dua t'ju falënderojmë për lutjet, mbështetjen dhe letrat tuaja të bukura që vërshuan gjatë Krishtlindjeve. Familja jonë nuk është ndryshe nga asnjë tjetër - ne të gjithë jemi nën rrethim. Por kjo është arsyeja pse ne duhet të qëndrojmë së bashku, apo jo?

Ju jeni të dashur. 

Mark & ​​Lea

Ju bekoj, dhe faleminderit!

 

Mark & ​​Lea Mallett

 

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME.