Fjala Tani në 2020

Mark & ​​Lea Mallett, Dimri 2020

 

IF ju do të më kishit thënë 30 vjet më parë se, në vitin 2020, unë do të shkruaja artikuj në Internet që do të lexoheshin në të gjithë botën ... Unë do të kisha qeshur. Për një, nuk e konsideroja veten autor. Dy, isha në fillim të asaj që u bë një karrierë televizive fituese e çmimeve në lajme. Së treti, dëshira e zemrës time ishte vërtet të bëja muzikë, sidomos këngë dashurie dhe balada. Por këtu ulem tani, duke folur me mijëra të krishterë në të gjithë planetin për kohërat e jashtëzakonshme në të cilat jetojmë dhe planet e jashtëzakonshme që Zoti ka kaluar pas këtyre ditëve të trishtimit.  

Unë marr letra çdo ditë nga njerëz që jo vetëm po gjejnë drejtim për jetën e tyre, por madje po përjetojnë konvertim përmes këtyre shkrimeve. Ka shumë priftërinj që lexojnë Fjala Tani gjithashtu, dhe, për mua, është një nga dhuratat më të mëdha: që unë mund t'u kthej atyre një shumë të vogël për Dhuratën e madhe që ata na japin çdo ditë në Eukaristi. 

Ndërsa po arkivoja Fjala Tani disa ditë më parë, kuptova se tani kam shkruar ekuivalentin e rreth pesëdhjetë librave me rreth 150 faqe të gjata! Dhe dua të them se çfarë gëzimi absolut më jep mua që të jem në gjendje ta bëj këtë në dispozicion të gjithë juve falas. Gjithmonë e kam ndier këtë ishte e nevojshme - që njerëzit të jenë në gjendje ta dëgjojnë me gatishmëri "tani fjalën" e Perëndisë drejtuar Kishës së Tij.

Pa kosto që keni marrë; pa kosto që do të jepni. (Mateu 10: 8)

Për atë arsye, kur më kërkohet të flas në konferenca, unë gjithashtu nuk marr tarifën e një folësi. Mikpritësit, nga ana tjetër, shpesh marrin një koleksion për nevojat e familjes time, për të cilin jam mirënjohës. 

Po kështu, në këtë faqe në internet, ka një "shportë grumbullimi" të vogël në fund të secilës faqe - një buton "dhurimi" për të më ndihmuar jo vetëm të siguroj për familjen time, por edhe për shpenzimet e drejtimit të kësaj ministrie (që përfshin mirëmbajtjen grafike dhe uebfaqen) mbështetje, një menaxher zyre dhe shitjesh [i librave dhe CD-ve të mi] dhe shpenzime të tjera të rregullta për ta mbajtur teknologjinë të qetë dhe pa ndërprerje). Po kështu, unë dhe Lea kemi punuar në heshtje për më shumë se një vit tani në burime të reja që duam t'ju japim për t'ju ndihmuar, jo vetëm shpirtërisht, por trupërisht, pasi Zoti kujdeset për tempujt tanë. Lutuni për këtë… shpresojmë të vijë së shpejti. Dhe së fundmi, unë jam duke bashkëpunuar me tre shpirtra të tjerë të bukur (Christine Watkins, Peter Bannister dhe Daniel O 'Connor) për të krijuar një faqe në internet që do të zgjerojë "fjalën tani" në mënyrë që të mund të gjeni i besueshëm  i vërtetë zërat profetikë në Kishë. Ne duam që ju jo vetëm të jeni në gjendje t'i dëgjoni këto zëra, por të keni mjetet për t'i dalluar ato me Kishën.

Me këtë, edhe një herë u bëj thirrje bujarisë suaj, atyre që munden. Kjo është një shërbesë me kohë të plotë për mua që financohet pothuajse tërësisht tani përmes atij butoni të kuq në fund. Po, e pranoj, është disi e frikshme për mua ndonjëherë. Unë nuk kam asnjë kursim. Unë kam derdhur gjithçka, përfshirë çdo lloj pensioni, përsëri në këtë ministri (këtë faqe në internet, libri im) Përballja përfundimtare  CD-të e mia - mbi një çerek milion dollarë materiale dhe prodhim), dhe unë ende kam pesë nga tetë fëmijët e mi që jetojnë në shtëpi. Unë e di që, nëse ekonomia shkon lart, ne do të jemi të parët që do ta ndiejmë atë. E megjithatë, unë shoh jetët që Zoti po prek me sa duket përmes kësaj shërbese dhe kështu që unë thjesht them: "Qartë, Zot, ti ke një plan". Thjesht nuk më thotë. 

Dhe kështu, me këtë, do të mendonit të bënit një donacion për punën time këtu? Nëse ndërtohesh, a do të më ndihmosh të vazhdoj të ndërtoj të tjerët? Ne kemi vërejtur, veçanërisht këtë vit, që lexuesit po rriten me të vërtetë - dhe po ashtu edhe sulmi shpirtëror për të më dekurajuar. Por kur shoh mirësinë, lutjet dhe bujarinë e Trupit të Krishtit, me të vërtetë janë më shumë sesa thjesht "para"; eshte inkurajim 

Unë dhe Lea faleminderit për dashurinë dhe mbështetjen tuaj. Zoti ka shumë gjëra më të fuqishme në rezervë dhe ne jemi të kënaqur që jemi pjesë e tij. Në fakt, me dhurimin dhe lutjet tuaja, edhe ju bëheni një pjesë e ndihmës që Qielli të përhapet Fjala Tani. 

Në të njëjtën mënyrë, Zoti urdhëroi që
ata që predikojnë ungjillin duhet
jetoj me ungjill.
(1 Corinthians 9: 14)

 

 

Mbështetja dhe lutjet tuaja financiare janë arsyeja
ju po e lexoni këtë sot.
 Ju bekoj dhe faleminderit. 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME.