Profecia në Romë - Pjesa II

Paul VI me Ralph

Takimi i Ralph Martin me Papën Palin VI, 1973


IT është një profeci e fuqishme, e dhënë në praninë e Papa Palit VI, që rezonon me "sensin e besimtarëve" në ditët tona. Në Episodi 11 i Përqafimit të Shpresës, Marku fillon të shqyrtojë fjali për fjali profecinë e dhënë në Romë në 1975. Për të parë transmetimin më të fundit në internet, vizitoni www.embracinghope.tv

Ju lutemi lexoni informacionin e rëndësishëm më poshtë për të gjithë lexuesit e mi

 

NDRYSHIMET

Ka qenë gjithmonë qëllimi im që ta bëj Embracing Hope TV sa më lirisht të jetë e mundur. Sidoqoftë, kostot e shpërndarjes së këtyre transmetimeve në internet përmes një serveri të dedikuar nuk na kanë lejuar ta bëjmë këtë - deri më tani. Kompania me të cilën po punojmë ka ri-negociuar kontratën tonë duke bërë të mundur që ne të hapim portat. Kjo nuk do të thotë që ne nuk kemi më asnjë kosto - larg saj. Në fakt, ky është një hap prapa për ne sa i përket mbulimit të shpenzimeve tona pasi që tani do të mbështetemi plotësisht në donacione. Më shumë se kurrë, kemi nevojë për ndihmën tuaj për të vazhduar këtë shërbesë. Ky transmetim në internet është mjeti i vetëm i të ardhurave, së bashku me shitjet e librave dhe CD-ve, që mbështesin këtë ministri dhe familjen time. Isshtë një hap i madh besimi për ne, por gruaja ime dhe unë e ndiejmë se është e drejtë hap Ditët janë të shkurtra; mesazhi edhe më urgjent. Ne po bëjmë atë që mundemi për të përdorur teknologji të reja, siç na ka kërkuar Ati i Shenjtë, dhe ende i bëjmë të ardhurat… një detyrë e vështirë për një familje me dhjetë.

Ne do të ndryshojmë nga një shërbim i bazuar në pajtim brenda dy javëve të ardhshme. Për ata që kanë bërë një pajtim vjetor dhe ata që dhurojnë ekuivalent ose më shumë të një pajtimi vjetor (75 dollarë), ne do të ofrojmë një kupon të veçantë për t'ju dhënë 50% ulje të gjithçkaje në dyqanin tonë - librat e mi, CD-të etj. . Wayshtë mënyra jonë për t'ju falënderuar për mbështetjen tuaj afatgjatë.

Nëse ndonjë nga abonentët tanë nuk është i kënaqur me këtë rregullim të ri, i cili na lejon ta sjellim Ungjillin në një audiencë më të gjerë, ne do të rregullojmë një rimbursim për ju. Sidoqoftë, ju me siguri do ta ndihmoni ministrinë tonë duke e konsideruar abonimin tuaj aktual si një donacion.

Ne gjithashtu kemi vendosur sistemin tonë për të qenë në gjendje të tërheqim donacione automatike nga llogaria juaj në baza mujore. Kjo është një mënyrë që ju lehtë të dhjeta për shërbimin tonë pa sherr të ministrisë. Ju lutemi lutuni që të bëheni partner me shërbesën tonë në këtë mënyrë.

Përfundimisht, nuk mendoj se kam nevojë të bind ato që jeni lexues dhe shikues të rregullt për rëndësinë dhe urgjencën e mesazhit për të "përgatitur". Criticalshtë kritike që ministria jonë të gjejë dikë që është në gjendje të injektojë disa fonde të konsiderueshme në përpjekjet tona. Ka shumë gjëra në të cilat dikush mund të investojë paratë e tij ose të saj sot - por nuk ka investime më të mëdha sesa në shpirtra. Më poshtë kam përfshirë disa nga letrat që marr rregullisht për të ndarë me ju punën që po bën Zoti.

Ju lutemi merrni parasysh me lutje se çfarë mund të bëni për të na ndihmuar të vazhdojmë këtë shërbesë. Zoti ju bekoftë!

 

LETRA

Unë jam një karmelit i Urdhrit të Tretë që jetoj si një vetmitar, duke ofruar jetën time për shenjtërimin e priftërinjve dhe shpirtrave të shenjtëruar. … Së pari, dua t'ju falënderoj për reflektimet tuaja. Pa përjashtim, çdo reflektim është vërtet ushqim shpirtëror për shpirtrat e uritur… Unë nuk jam një teolog, por sigurisht i informuar në teologjinë katolike si me një Bacholar ashtu edhe me Master në Teologji communication Komunikimi juaj i besimit tonë të shenjtë është 100% e vërtetë e qëndrueshme në përputhje me besimin e Kishës dhe tradita. Njohuria juaj për Shkrimet e Shenjta është e jashtëzakonshme dhe tregon se Fjala e Tij ka zënë rrënjë në zemrën tuaj dhe ka jetuar me shumë zell. Për të gjitha këto, ju falënderoj —AO USA

Faleminderit Zotit që Ai ju ka vënë në rrugën time… Në një moment, vitin e kaluar, fillova të lexoj blogun tuaj dhe u bëra dyshues dhe i kujdesshëm për atë që po shkruani mbi eskatologjinë dhe zbulimet private dhe madje e ndaja këtë me drejtorin tim shpirtëror… por ai foli shumë për ju, gjë që më inkurajoi të lexoj më tej dhe më thellë bloget tuaja dhe madje të porosisni librin tuaj dhe të merrni një pajtim vjetor në videokastin tuaj special. Për shkak të përhapjes së profetëve dhe shikuesve të vetëdeklaruar, nga të gjitha kishat dhe jashtë, unë jam shumë i kujdesshëm në lidhje me këtë fenomen i cili sigurisht nuk është i ri në historinë e Kishës. Unë kam dhënë mësim në historinë e Kishës dhe gjithashtu Etërit e Kishës, kështu që unë e di se kjo nuk është asgjë e re. Por unë jam gjithashtu i kujdesshëm për të dëgjuar fjalët e Palit: «Mos e shuaj Frymën. Mos i përbuz fjalët e profetëve, por provo gjithçka; mbahuni fort pas së mirës ”(1 Thes. 5: 19-21). Tani jam i etur për të lexuar blogjet tuaja dhe për të parë videokastin tuaj pasi kam filluar gjithashtu të kënaqem duke lexuar librin tuaj. Unë jam gjithnjë e më shumë në paqe dhe në qetësi me meditimet me lutje që ndani me ne në blogun tuaj dhe videokastin tuaj —Pr. G., Kanada

Ju jeni një bekim i tillë për të gjithë ata që lexojnë fjalët tuaja të frymëzuara. Une besoni se Zoti po ju përdor në një mënyrë të fuqishme për të prekur shumë zemra. Unë të njoh ty kanë prekur timen. —JG Virginia, USA

Writ shkrimet tuaja thërrasin diçka thellë brenda meje - Unë ndiej se e vërteta e parajsës po transmetohet në ato që ju shkruani. Shpesh ndihet "i vetmuar" pasi shumë pak njerëz në moshën time kanë ndonjë koncept për atë që ju shkruani, por unë lutem që njohuritë e mia për këto tema të ndahen me miqtë dhe shokët e mi, nëse Zoti dëshiron që unë ta ndaj! Shpresoj që donacioni im i vogël të ndihmojë ministrinë tuaj të rritet —DH New Hampshire, SHBA

Unë isha duke studjuar informacione mbi shfaqjet mariane dhe zbulimin
d blogun e tij. Ajo menjëherë më pëlqeu si autentike, e devotshme dhe e nderuar për atë që Perëndia kishte
dëshiron të na mësojë. Faqja ishte gjithashtu aq e hulumtuar dhe e shkruar mirë, e mbushur me shumë inkurajim. Tani mezi pres me padurim çdo azhurnim që shoh në kutinë time "postë të re". —BH Georgia, USA

Kam dëgjuar "Nëpër Sytë e saj" pothuajse çdo ditë që kur e mora. Me pelqen. Unë gjithmonë kam pasur probleme të them rruzaren, tani mund ta them së bashku me ju. Unë mund të luaj CD-në tuaj gjatë përgatitjes për punë ose gjatë udhëtimit në makinën time. Çfarë bekimi! Fillova të thosha "Chaplet of Mercy" çdo ditë që më çon në faqen tuaj të internetit. Unë kam ndjerë udhëheqje të lutem rruzarja çdo ditë gjithashtu së fundmi. CD-ja juaj është perfekte. Jam kënaqur aq shumë sa kam dashur të dëgjoj më shumë nga këngët tuaja, prandaj po porosis CD-në tuaj të parë sot dhe librin tuaj. Ndjej që muzika juaj do të ndihmojë shumë njerëz të afrohen më shumë me Zotin. —PB Ohio, SHBA

Faleminderit që bëtë vullnetin e Zotit dhe shpresoj se dhurimi im i vogël do t'ju ndihmojë për ta bërë këtë. Ju u përgjigjeve shumë pyetjeve që unë kisha dhe sqarove konfuzionin në lidhje me kohët në të cilat jetojmë. Zoti ju bekoftë ju dhe familjen tuaj! —SP Quebec, Kanada

Faleminderit Mark për një shpjegim më të qartë të tragjedive dhe fatkeqësive që kanë ndodhur në të gjithë botën në kohët e fundit. Qëndro me ne Mark, pasi të tutë janë një dritë udhëzuese për ne që jemi në errësirë ​​dhe shumë më të dobët në besimin tonë. —GM USA


Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, VIDEO & PODCASTS dhe tagged , , , , , , , , , , , , .