"Magjia" e vërtetë

 

Mer tregtarët tuaj ishin burrat e mëdhenj të tokës,
të gjithë kombet u larguan nga ilaçi juaj magjik. (Zbul. 18:23)

Greqisht për "ilaç magjik": φαρμακείᾳ (farmakeia) -
përdorimi i ilaçeve, ilaçeve ose magjive

 

AN artikullRegjistri Kombëtar Katolik (NCR) paralajmëroi kohët e fundit:

Bëni kujdes nga Parandalimi i Koronavirusit të ashtuquajtur 'Kisha e Miratuar'
Përveç pretendimeve të miratimit të aparatit,
vajra të tillë janë përdorur me shekuj në magji për "mbrojtje".
 
Artikulli vazhdon të citojë Luz de María de Bonilla, një mistik dhe stigmatist katolik dhe Augustinian i Rendit të Tretë, i cili aktualisht banon në Kosta Rika. Lidhur me ato që NCR i quan mesazhe "të ashtuquajtura të miratuara nga Kisha", ata në fakt morën atë që është një miratim i rrallë për një shikues të gjallë nga Peshkopi i Estelí, Nikaragua. Ai deklaroi:

Mesazhet në këto vëllime janë një traktat i spiritualitetit, mençurisë hyjnore dhe moralit për ata që i mirëpresin me besim dhe përulësi, prandaj i rekomandoj që ju të lexoni, meditoni dhe të vënë në praktikë. DEKLAROJ se nuk kam gjetur ndonjë gabim doktrinor që përpiqet kundër besimit, moralit dhe zakoneve të mira, për të cilën u jap këtyre botimeve sanksionim. - Peshkopi Juan Abelardo Mata Guevara, SDB, cf. countdowntothekingdom.com

Në disa mesazhe për Luz de Maria, që nga viti 2010, kishte paralajmërime të guximshme që pretendohet nga Zoti ynë dhe Nëna e Bekuar se një plage po afrohej, duke përfshirë këtë fjalë më të fundit:

Lutuni, fëmijët e mi, lutuni. Mos harroni se sëmundja del nga laboratorët: përdorni çdo gjë që ju kam përmendur për shëndetin tuaj. (Maj 20, 2017)

Duke komentuar mbi mesazhet që pretendohet të ketë marrë nga Jezusi, Luz de Maria deklaroi:

Vëllezër, Krishti na paralajmëron për një virus që do të përdoret si një armë biologjike (Tetor 14, 2015)

Pa u futur në debat për origjinën e Covid-19, mjafton të thuhet se një numër në rritje i shkencëtarëve të besueshëm po arrijnë në përfundimin se ky koronavirus ka shumë të ngjarë të orgjinohej në një laborator (shih shënimin në fund të faqes).[1]Ndërsa disa shkencëtarë në Mbretërinë e Bashkuar pohojnë se Covid-19 vinte nga origjina natyrore, (nature.com) një letër e re nga Universiteti i Teknologjisë së Kinës Jugore pretendon se "virusi vrasës ndoshta ka origjinën nga një laborator në Wuhan." (16 Shkurt, 2020; dailymail.co.uk) Në fillim të shkurtit 2020, Dr. Francis Boyle, i cili hartoi "Aktin Biologjik të Armëve" të SH.B.A.-së, dha një deklaratë të hollësishme duke pranuar se 2019 Wuhan Coronavirus është një Armë Fyese e Luftës Biologjike dhe që Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) tashmë e di për këtë (krh. zerohedge.com) Një analist izraelit i luftës biologjike tha të njëjtën gjë. (26 Jan, 2020; larjeontimes.com) Dr. Peter Chumakov i Institutit Engelhardt të Biologjisë Molekulare dhe Akademisë Ruse të Shkencave pohon se "ndërsa qëllimi i shkencëtarëve Wuhan për krijimin e koronavirusit nuk ishte i dëmshëm - përkundrazi, ata po përpiqeshin të studionin patogjenizmin e virusit ... Ata bënë absolutisht gjëra të çmendura, për mendimin tim. Për shembull, futje në gjenom, të cilat i dhanë virusit aftësinë për të infektuar qelizat njerëzore. "(zerohedge.com) Profesori Luc Montagnier, fitues i Çmimit Nobel për Mjekësi 2008 dhe njeriu që zbuloi virusin HIV në 1983, pretendon se SARS-CoV-2 është një virus i manipuluar që u lëshua aksidentalisht nga një laborator në Wuhan, Kinë. (Krhs. gilmorehealth.com) A dokumentar i ri, duke cituar disa shkencëtarë, tregon drejt COVID-19 si një virus i krijuar. (mercola.com) Dhe një ekip shkencëtarësh australianë ka prodhuar prova të reja se koronavirusi i ri tregon shenja "të ndërhyrjes njerëzore" (lifesitenews.com). [Përditësim: Në një letër drejtuar Përfaqësuesit James Comer (R., Ky.), Lawrence A. Tabak i Institutit Kombëtar të Shëndetit (NIH) citoi një "eksperiment të kufizuar" që u krye për të testuar nëse "proteinat e larta nga lakuriqët e natës që ndodhin në mënyrë natyrale Koronaviruset që qarkullonin në Kinë ishin në gjendje të lidheshin me receptorin e njeriut ACE2 në një model miu. Kjo kundërshtoi dhe korrigjoi pretendimin e Dr. Anthony Fauci se nuk u zhvillua asnjë kërkim "përfitimi i funksionit", duke pohuar kështu se virusi SARS-CoV-2 mund të jetë potencialisht me origjinë nga njeriu. kf. Nationalreview.com]
 
NCR pastaj citon një mesazh dhënë Luz de Maria nga 3 qershor 2016:

Papritmas, Nëna jonë ngre dorën tjetër dhe shfaqen qenie njerëzore që janë të sëmura me plagë të mëdha; atëherë shoh një person të shëndetshëm që i afrohet një tjetri që është i sëmurë dhe ata infektohen menjëherë… Unë pyes Nënën tonë, 'Si mund t'i ndihmojmë këta vëllezër dhe motra?' dhe ajo me thote, 'Përdorni Vajin e Samaritanit të Mirë. Unë ju kam dhënë përbërësit e nevojshëm dhe të duhur. ” Nëna jonë më tha që do të vijnë plagë origjinale dhe se duhet të konsumojmë një karafil të hudhrës së papërpunuar në mëngjes ose vaj rigoni: këto të dy janë antibiotikë të shkëlqyeshëm. Nëse nuk mund të merrni vaj rigoni mund ta vloni dhe të bëni një çaj prej tij. Por vaji i rigonit është më i mirë si një antibiotik. -countdowntothekingdom.com

Përfitimet e hudhrës dhe rigonit janë të dokumentuara mirë dhe kështu nuk do t'i trajtoj këtu. "Vaji i Samaritanit të Mirë", i njohur gjithashtu si "Vjedhës vaj", është quajtur si i tillë pas katër hajdutëve që përdorën këtë përzierje të veçantë vaji gjatë murtajës bubonike për t'i mbrojtur ata nga sëmundja dhe për t'i lejuar ata të vidhnin të vdekurit.[2]Fuqitë shëruese të vajit të ullirit: Një udhëzues i plotë për arin e lëngshëm të natyrës ”, nga Cal Orey, f. 26

Autori i artikullit të NCR bën këtë përfundim:

Vajra të tillë janë përdorur për shekuj në magji për "mbrojtje" dhe reklamohen nga shpërndarësit e vajrave thelbësorë të cilët pretendojnë se përmirësojnë sistemin imunitar dhe mbrojnë njerëzit nga infeksione të tilla si gripi dhe viruset medicine Mjekësia alternative, siç janë vajrat thelbësorë, përcaktohet zakonisht si trajtime që nuk janë testuar shkencërisht ose nuk kanë përmbushur standardet e asaj që do të konsiderohej ndërhyrje mjekësore e pranuar. Kjo është arsyeja pse rekomandimi i pretenduar i Zojës sonë për të përdorur vajra thelbësorë për të parandaluar ngjitjen është i dyshimtë. -regjistruesi.com, 19 maj 2020

 

A DO TE guxonte QIELLI?

Pa dyshim, autori i këtij artikulli është me qëllim të mirë. Fatkeqësisht, ajo nuk është e informuar mirë. Ideja që Qielli do të rekomandonte ilaçe natyrore e gjen bazën e saj drejtpërdrejt në Shkrimet e Shenjta. Kryeengjëlli Raphael i rekomandon Tobiah që të vendosë vrerë peshku në sytë e babait të tij, "... dhe ilaçi do të bëjë që luspat e bardha të tkurren dhe të zhvishen." [3]Tobit 11: 8 Dhe ne lexojmë diku tjetër:

Zoti krijoi ilaçe nga toka dhe një njeri i arsyeshëm nuk do t'i përçmojë ato. (Sirach 38: 4 RSV)

Fruti i tyre përdoret për ushqim, dhe gjethet e tyre për shërim.(Ezekieli 47: 12)

… Gjethet e pemëve shërbejnë si ilaç për kombet. (Zbul. 22: 2)

Thesar i çmuar dhe vaj janë në shtëpinë e të mençurve Prov (Prov 21:20)

Zoti e bën tokën të japë barëra shërues, të cilët të maturit nuk duhet t'i lënë pas dore… (Sirach 38: 4 NAB)

Dhe perseri,

Sepse gjithçka e krijuar nga Zoti është e mirë dhe asgjë nuk duhet refuzuar kur merret me falënderim… (1 Timoteut 4: 4)

Duke pasur parasysh miratimin biblik të sipërpërmendur të vajrave dhe bimëve nga vijnë, nuk është për t'u habitur që Epoka e Re, Wicca dhe të ngjashme kanë përdorur vajra për skajet e fshehta. Kjo është ajo që Satana ka bërë gjithmonë: imitoi dhe shtrembëroi gjërat e mira dhe të bekuara të Zotit (më shumë për atë në një moment). Kjo është arsyeja pse kam shkruar që është koha për të Merrni përsëri Krijimin e Zotit! Por të sugjerosh që vajrat esencialë duhet të braktisen për ndonjë qëllim mjekësor sepse shtrigat i kanë përdorur ato gjithashtu dhe se nuk ka asnjë shkencë fare pas vajrave, është jo vetëm jobiblike, por në kundërshtim me njohuritë mijëra vjeçare në lidhje me përfitimet e tyre medicinale.

Duke zbatuar të njëjtën logjikë si autori i këtij artikulli, fakti që njerëzit gdhendin fytyra të këqija në kunguj çdo vit në Halloween duhet të nënkuptojë se kungujt tani e tutje janë të këqij (dhe katolikët që hanë byrek me kungull rrezikojnë të pushtohen). Sigurisht, kungujt nuk janë as të mirë as të këqij; e njëjta gjë me thelbin e bimëve. Janë synimet tona në mënyrën se si i përdorim ato që mund të sjellin ose jo pasoja shpirtërore.

Apostoliti Përgjigjet katolike, dëgjuar në radio EWTN, thotë:

Një katolik është i lirë të përdorë vajra thelbësorë për gjëra të tilla si pastrimi ose për qëllime terapeutike. Madje Vatikani po përdor vajra esencialë për të pastruar dhe restauruar veprat e artit të ekspozuara jashtë muzeve të Vatikanit. Vajrat esenciale vijnë nga bimët. Këto bimë përmbajnë vajra aromatikë që - kur nxirren siç duhet përmes distilimit (avull ose ujë) ose shtypjes së ftohtë - përmbajnë "thelbin" e bimëve, të cilat janë përdorur me shekuj për një larmi qëllimesh (p.sh. vaji i vajosjes dhe temjani, medicinale , antiseptik). -katolike.com

Ideja që përzierja e vajrave është e ngjashme me krijimin e një "ilaçi" është gjithashtu shumë e gabuar.[4]gratëofgrace.com Zoti e urdhëron Moisiun ta bëjë atë gjë, duke i dhënë një përzierje të kujdesshme:

Zoti i tha Moisiut: merre erëzat më të mira: pesëqind sikla mirre me rrjedhje të lirë; gjysma e kësaj sasie… kanellë aromatik… kallam ass kasia… së bashku me një hin vaj ulliri; dhe përziejini ato në vaj të shenjtë vajosje ... (Eksodi 30: 22-25)

Dhe Jezusi nënvizon fuqinë shëruese të vajrave në shëmbëlltyrën e Samaritanit të Mirë:

Ai iu afrua viktimës, derdhi vaj dhe verë mbi plagët e tij dhe i fashoi ato. (Luka 10:34)

Pra, a do të guxonte Qielli të shkelte në majë të shkencës moderne dhe t'u sugjerojë fëmijëve të tij mjete shërimi që gjenden në krijimin e Zotit? Po, me sa duket do të bënte. Zoja hapi tokën për të rrjedhur ujërat e Lourdes, pikërisht për shërimin tonë. Në një mesazh dhënë në Lourdes për të ndjerin Fr. Stefano Gobbi, i cili gjithashtu mbart sanksionimZoja nxit:

Unë vij nga Parajsa për t'ju dhënë fëmijëve të mi të sëmurë mjekësi të duhet që të shërohesh: shko dhe lahu te shatërvani! —Nga «Libri blu», 11 shkurt 1977

Sa jo shkencore e saj! Por jo vetëm Zoja. Edhe riti i Kishës për ekzorcizëm mbi ujin e shenjtë kërkon mbrojtje kundër murtajës:

Mos leni asnjë frymë infeksioni dhe asnjë ajër që mbart sëmundje në këto vende. -Riti nga Rituali Romak për bekimin ekzorcizëm të kripës dhe ujit

Apo mos besojmë më as në fuqinë e sakramentalëve? Do të dukej kështu duke pasur parasysh se shumica e ujit të shenjtë u derdh në tokë ndërsa kishat u mbyllën en masse.

Thuhet gjithashtu se Shën Raphaeli dha një recetë për shërimin që përmban "100% vaj ulliri të pastër, të importuar nga Italia, [i cili] zihet me sasinë e saktë të petaleve të trëndafilave dhe pestaleve të trëndafilit ..."[5]straphaeloil.com Qindra mijëra shishe të kësaj përzierje vaji u krijuan dhe u bekuan nga i ndjeri Fr. Joe Whalen, mrekulli të panumërta ndodhi nga ata që e kanë përdorur atë - përfshirë mua.[6]lexoj Shërimi i Vogël i Shën Rafaelit Ndërsa ai ishte një vaj i bekuar, mistikë të tjerë si Marie-Julie Jahenny,[7]Marie-Julie Jahenny.blogspot.com Shën André Bessette,[8]“Ndodh që vizitorët ia besojnë sëmundjen e tyre lutjeve të vëllait André. Të tjerët e ftojnë në shtëpinë e tyre. Ai lutet me ta, u jep një medalje të Shën Jozefit, u sugjeron që të fërkohen me disa pika vaj ulliri që digjet përpara statujës së shenjtorit, në kapelën e kolegjit. kf. diocesemontreal.org Shërbëtorja e Zotit Maria Esperanza,[9]spiritdaily.com Luz de María de Bonilla,[10]countdowntothekingdom.com Agustín del Divino Corazon,[11]Mesazh i diktuar nga Shën Jozefi drejtuar vëllait Agustín del Divino Corazón më 26 mars 2009 (me sanksionim): "Unë do t'ju bëj një dhuratë sonte, fëmijë të dashur të Birit tim Jezus: VAJI I SAN JOSE. Vaj që do të jetë një ndihmë hyjnore për këtë fund të kohërave; vaj që do t'ju shërbejë për shëndetin tuaj fizik dhe shëndetin tuaj shpirtëror; vaj që do t'ju çlirojë dhe do t'ju mbrojë nga kurthet e armikut. Unë jam tmerri i demonëve dhe, prandaj, sot vendos vajin tim të bekuar në duart tuaja.” (uncioncatolica-blogspot-com) Shën Hildegard i Bingenit,[12]aleteia.org etj. dha gjithashtu ilaçe qiellore që përfshinin barishte ose vajra esencialë dhe përzierje.[13]Në rastin e Vëllait Agustín dhe Shën André, përdorimi i vajrave është në lidhje me besimin si një lloj sakramenti. 

 

PA SHKENC?

Përveç mungesës së dukshme të njohurive biblike mbi vajrat, artikulli i NCR pretendon se Vaji i Samaritanit të Mirë «nuk është testuar shkencërisht ose nuk ka përmbushur standardet e asaj që do të konsiderohej ndërhyrje mjekësore e pranuar». Kjo është ndoshta deklarata më e habitshme në artikull.

Sipas bazës së Institutit Kombëtar të Shëndetit PubMed, ka mbi 17,000 studime të dokumentuara mjekësore mbi vajrat thelbësorë dhe përfitimet e tyre.[14]Vajrat Thelbësore, Mjekësia Antike nga Dr. Josh Axe, Jordan Rubin dhe Ty Bolinger Lidhur me vajin "Good Samaritan" (Thieves) që NCR synon drejtpërdrejt, është vërtetuar se ka "vetitë anti-infektive, antibakteriale, antivirale dhe antiseptike. ”[15]Dr. Mercola, "22 mënyra se si të përdorni vajin e hajdutëve" Cstudimet linike u kryen në atë përzierje specifike në Universitetin e Weber në Utah në 1997. Ata zbuluan se kishte një ulje prej 96% të baktereve të ajrit.[16]Gazeta e Kërkimit të Vajrave Thelbësore, Vëllimi 10, n. 5, f. 517-523 Një studim i 2007 publikuar në Kërkimi Phytotherapy vuri në dukje se vaji i kanellës dhe sythave të karafilit që gjendet tek Thieves mund të ketë potencial në frenimin e rritjes së patogjenëve si Streptococcus pyogenes, pneumoniae, agalactiae dhe pneumonia Klebsiella dhe mund të ndihmojë në trajtimin e infeksioneve të frymëmarrjes tek njerëzit.[17]onlinebiblioteka.com La Gazeta e Kërkimit të Lipideve publikoi një studim në 2010 që tregon se përbërësit kryesorë të vajit Thieves mund të ndihmojnë në rregullimin e inflamacionit.[18]ncbi.nlm.nih.gov Barishte Rosemary ishte gjithashtu subjekt i një studimi në 2018 në lidhje me vetitë e saj "antioksiduese dhe antimikrobike".[19]ncbi.nlm.nih.gov dhe në të njëjtin vit, një studim i botuar në Gazeta Amerikane e Vajrave Thelbësore dhe Produkteve Natyrore zbuloi se vaji Thieves mund të ketë efekte citotoksike në qelizat e kancerit të gjirit, duke çuar në vdekjen e qelizave.[20]thelbësore.com

Por ajo që është më e dukshme është se autori, dhe shumica e njerëzve të gjallë sot, me sa duket nuk janë të vetëdijshëm për rrënjët historike të mjekësisë moderne. Para shekullit të 19-të, gjithçka që mjekët përdornin për trajtimin e pacientëve ishte saktësisht natyror mjete shërimi, të tilla si bimë, barishte, etj. për mijëra vjet, ajo që bie sot nën një term më të gjerë naturopati.[21]Një sistem i mjekësisë alternative i bazuar në teorinë se sëmundjet mund të trajtohen ose parandalohen me sukses pa përdorimin e ilaçeve, nga mjete juridike natyrore dhe teknika të tilla si kontrolli i dietës, ushtrimeve fizike, etj.. Egjiptianët mësuan fuqinë e vajrave thelbësorë për të ndihmuar trurin të çlironte traumën emocionale. Praktikuesit kinezë i përdorën ato në terapinë masazh. Grekët dhe Romakët përdorën vajra esencialë në banjot e tyre ndërsa Hipokrati, "Ati i Mjekësisë", studioi në Cas në Egjipt, ku përsëri vajrat esencialë u përdorën gjerësisht.

Dr. René-Maurice Gattefossé Ph.D., një kimist, është quajtur "babai i aromaterapisë". Përmes një aksidenti laboratorik, ai zbuloi, gjithashtu rastësisht, fuqinë rivendosëse të vajit të livandës që shëronte një djegie në krahun e tij plotësisht, pa mbresë. Pasi studioi më tej vetitë shëruese të livandës, ai ndau zbulimet e tij me parisianin Dr. Jean Valnet, i cili përdori vajra esencialë si antiseptikë dhe antibiotikë në fushën e betejës gjatë Luftës së Dytë Botërore. Ai përfundimisht dokumentoi rezultatet e tij klinike në atë që zakonisht konsiderohet si "enciklopedia e vajrave thelbësore". Studenti i tij, Daniel Pénoël, MD me Pierre Francomme Ph.D. shkroi librin e parë përfundimtar mjekësor mbi shkencën e vajrave thelbësore. Puna e tyre, së bashku me Jean Claude Lapraz, MD, Radwan Farag, Ph.D., dhe D. Gary Young ND kanë treguar në hulumtimet e tyre se

Oils vajrat esencialë kanë një gamë të gjerë përbërësish kimikë, përfshirë seskiterpenet, që është zbuluar se kanë veti stimuluese të imunitetit… dhe që vajrat esencialë punojnë në mënyrë më efikase për njerëzit, sistemet e të cilëve pastrohen nga toksinat dhe majat në gjak dhe traktin tretës. Ata me një pH alkalik në gjakun dhe traktin e tyre të zorrëve ka të ngjarë të përjetojnë rezultate më të mëdha kur përdorin vajra esencialë. - D. Gary Young, broshura e kompanisë, 1998; krh. dgaryyoung.com

Ndoshta Zoja është duke bërë diçka?

 

Mjeshtëria magjike

Në artikullin tim të fundit Pandemia e Kontrollit, Unë shpjegova pjesërisht fillimet e liga të Big Pharma në Gjermaninë e Hitlerit. Ishte në atë vend në shekullin e 19-të ku lindi një racë e re e trajtimit e quajtur ilaçi "alopatik". Në atë kohë, ishin mjekët "natyrorë" ata që bënin përqeshjen pasi mjekësia "alopatike" kërkonte thjesht të shtypte ose trajtonte simptomat me ilaçe dhe / ose kirurgji në vend që të trajtonte shkaqet themelore të sëmundjes dhe sëmundjes. Aq brutale ishin rezultatet sa satiristët e asaj kohe thanë: "Pacientët vdiqën nga shërimi". *[22]nga Raporti i Corbett: "Mjekësia Rockefeller" nga James Corbett, 17 maj, 2020

Për ta thënë një histori të gjatë, ishte pasuria dhe fuqia e familjes Rockefeller, përmes granteve të konsiderueshme për universitetet dhe "presionit" ndaj qeverive, që ligjet u bënë të tilla që vetëm mjekët alopatik mund të licencoheshin. Pas Luftës së Dytë Botërore, vetë shkencëtarët që dikur kanë punuar në laboratorët dhe kampet e përqendrimit të Hitlerit,[23]listverse.com dhe që ka punuar nën bashkimin e Rockefeller, Standard IG Farben,[24]opednews.com u integrua në programet e qeverisë amerikane për të përparuar, pjesërisht, "ilaçe" farmaceutike dhe korporatat gjigande që do t'i shesin ato.[25]shih Pandemia e Kontrollit Për t’u theksuar është okultizmi në partinë naziste[26]wikipedia.org pjesërisht, që nxitën eksperimentet e tmerrshme "shkencore" mbi njerëz që përfshinin testimin e vaksinave dhe ilaçeve.[27]enciklopedi.ushmm.org

Dhe cili është fryti i qasjes alopatike pas gati dy shekujsh eksperimente njerëzore? Barnat me recetë janë shkaku i katërt kryesor i vdekjeve.[28]shëndetësore.usnews.com Reagimet negative nga vaksinat, të dokumentuara në studimet e rishikuara nga kolegët, janë të panumërta, ndërkohë që gjithsej 4.3 miliardë vetëm në SHBA janë paguar për një pjesë të vogël të vaksinës të dëmtuar që në fakt kërkuan kompensim.[29]shih Pandemia e Kontrollit Përditësimi: deri në nëntor 2022, "vaksinat" e mRNA COVID tani përbëjnë tre të katërtat e të gjitha vdekjeve dhe lëndimeve të rënda të raportuara nga vaksinat në vetëm dy vjet kundrejt 30 viteve të gjithë vaksina.[30]shih Tarifat Në vitin 2015, numri i përgjithshëm i ilaçeve individuale me recetë të mbushura në farmaci ishte pak më shumë se 4 miliardë. Kjo është gati 13 receta për çdo burrë, grua dhe fëmijë në Shtetet e Bashkuara.[31]unitrehab.com Sipas një studimi të Harvardit:

Pak njerëz e dinë që ilaçet e reja me recetë kanë një shans 1 në 5 të shkaktojnë reagime serioze pasi të jenë aprovuar… Pak e dinë që rishikimet sistematike të tabelave spitalore zbuluan se edhe ilaçe të përshkruara siç duhet (përveç keq-përshkrimit, mbidozimit ose vetë-përshkrimit të recetave) ) shkaktojnë rreth 1.9 milion shtrime në spital në vit. 840,000 pacientëve të tjerë të shtruar në spital u jepen barna që shkaktojnë reaksione serioze anësore për një total prej 2.74 milion reaksione serioze anësore të ilaçeve. Rreth 128,000 njerëz vdesin nga ilaçet e përshkruara për ta. Kjo i bën barnat me recetë një rrezik të madh shëndetësor, duke u renditur në vendin e 4 me goditje në tru si shkak kryesor i vdekjes. Komisioni Evropian vlerëson se reagimet negative nga ilaçet e përshkruara shkaktojnë 200,000 vdekje; kështu së bashku, rreth 328,000 pacientë në SH.B.A. dhe Evropë vdesin nga ilaçet e përshkruara çdo vit. - "Ilaçe të reja me recetë: Një rrezik i madh shëndetësor me pak përparësi kompensuese", Donald W. Light, 27 qershor 2014; etika.harvard.edu

Prandaj më thuaj, i dashur lexues, çfarë është real magjia këtu?

A është farmakia e mjekësisë moderne, ose "bimët shëruese" dhe "vaji" që janë në "shtëpinë e të mençurve"? A janë ilaçet sintetike që imitojnë dhe shtrembërojnë krijimin e Zotit që po vrasin fjalë për fjalë miliona, apo janë mjetet juridike antike që kanë trajtuar dhe mbështetur racën njerëzore për mijëra vjet? Kjo nuk do të thotë që mjekësia moderne nuk e ka vendin e saj ndonjëherë. Por kontrolli i plotë, shtypja dhe propaganda kundër mjeteve juridike natyrore nga Big Pharma dhe zyrtarë qeveritarë të paguar dhe të paguar, është lufta e vërtetë për shëndetin tonë.

 

BURRAT E MADH vs SHIKUESIT

Duke iu kthyer vargut tonë hyrës, Shën Gjoni shkruan se "Të gjithë kombet u larguan nga ilaçi juaj magjik". Versione të tjera thonë “magji" Po, sot, "tregtarët e mëdhenj" dmth. Rockefellers, Bill Gates, George Soros, etj, investimet miliarda dollarëshe të të cilave në kimikate, modifikim gjenetik, kontracepsion, vaksina, etj. me qëllim që të zvogëlojnë rritjen e popullsisë në botë dhe të kontrollojnë prodhimin e ushqimit dhe farës së masave ... janë magjistarët aktualë të kohës sonë. Shën Gjoni shkruan për këtë “Misteri Babilonia,”Një perandori botërore e kontrolluar nga një grusht burrash "I cili ka sundimin mbi mbretërit e tokës". [32]Rev 17: 18

La Libri i Zbulesës përfshin midis mëkateve të mëdha të Babilonisë - simbolin e qyteteve të mëdha jofetare të botës - faktin që tregton me trupa dhe shpirtra dhe i trajton ato si mallra (Shih i jap supërxhiro 18: 13). Në këtë kontekst, problemi i drogës gjithashtu rrit kokën e tij, dhe me forcën në rritje shtrihet tentakulat e oktapodit në të gjithë botën - një shprehje elokuente e tiranisë së mamonit që çorodit njerëzimin. —POPA BENEDICT XVI, Me rastin e Përshëndetjeve të Krishtlindjeve, 20 dhjetor 2010; http://www.vatican.va/

Në përfundim të artikullit të NCR, ata citojnë At Tadeusz Pacholczyk, Ph.D., Drejtor i Arsimit në Katoliken Kombëtare Qendra e Bioetikës. Ai thote:

Në lidhje me COVID-19, ne duhet të mbështetemi në studime kërkimore të kryera siç duhet, në vend se pretendimet e vizionarëve, pasi kërkojmë të krijojmë ilaçe ose trajtime që do të ofrojnë përfitime mbrojtëse ose terapeutike. Zoti synon që ne të përdorim shkencën dhe mjekësinë për të larguar sëmundjen. -Regjistri Kombëtar Katolik, Maj 19th, 2020

Po por etik shkenca dhe i vërtetë Bar. Unë me respekt pohoj se ndoshta janë vizionarët që po zbulojnë real mashtrimi në këtë orë dhe pikërisht ato që e drejtojnë njerëzimin përsëri në rrugën e duhur again[33]Më 4 janar 2018, Jezusi thuhet se i tha Luz de Maria: “Populli im, unë shikoj përpara, dhe sëmundja që qëndron përpara njerëzimit do të gjejë një kurë me BIMANTN ARTEMISIA [MUGWORT] në lëkurë. " Një studim shkencor që po kryhet në këtë fabrikë tani është duke u zhvilluar për të luftuar ndoshta koronavirusin: www.mpg.de

Murtaja përtërihet nga ata që i shërbejnë antikrishtit - dhe shikoni se si ekonomia bie. - Zoja jonë tek Luz de Maria, (Tetor 11, 2014)

Shkenca e keqpërdorur ka arritur të depërtojë në industrinë farmaceutike në mënyrë që ajo guxon të krijojë vaksina të kontaminuara me viruse në mënyrë që të shkaktojë vdekje ose sëmundje te qeniet njerëzore. - Po aty. (8 tetor 2015)

Shikoni (me afro 2 milion shikime deri më sot):

LIDHJE ME LIDHJE

Kthimi i Krijimit të Zotit

Në rritjen e infiltrimit të Epokës së Re në kohët tona: Paganizmi i Ri

Shkenca nuk do të na shpëtojë

Pandemia e Kontrollit

Vaji i Samaritanit të Mirë nga Léa Mallett

 

* James Corbett po prodhon disa dokumentarë të shkëlqyeshëm, të hulumtuar mirë, mbi rrënjët historike dhe mahnitëse të mjekësisë moderne. Segmenti i zbatueshëm në lidhje me shkrimet e mësipërme fillon në 19:00 dhe vazhdon për rreth 4:30 minuta (megjithëse unë rekomandoj të gjithë dokumentarin).

 

Mbështetja dhe lutjet tuaja financiare janë arsyeja
ju po e lexoni këtë sot.
 Ju bekoj dhe faleminderit. 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Ndërsa disa shkencëtarë në Mbretërinë e Bashkuar pohojnë se Covid-19 vinte nga origjina natyrore, (nature.com) një letër e re nga Universiteti i Teknologjisë së Kinës Jugore pretendon se "virusi vrasës ndoshta ka origjinën nga një laborator në Wuhan." (16 Shkurt, 2020; dailymail.co.uk) Në fillim të shkurtit 2020, Dr. Francis Boyle, i cili hartoi "Aktin Biologjik të Armëve" të SH.B.A.-së, dha një deklaratë të hollësishme duke pranuar se 2019 Wuhan Coronavirus është një Armë Fyese e Luftës Biologjike dhe që Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) tashmë e di për këtë (krh. zerohedge.com) Një analist izraelit i luftës biologjike tha të njëjtën gjë. (26 Jan, 2020; larjeontimes.com) Dr. Peter Chumakov i Institutit Engelhardt të Biologjisë Molekulare dhe Akademisë Ruse të Shkencave pohon se "ndërsa qëllimi i shkencëtarëve Wuhan për krijimin e koronavirusit nuk ishte i dëmshëm - përkundrazi, ata po përpiqeshin të studionin patogjenizmin e virusit ... Ata bënë absolutisht gjëra të çmendura, për mendimin tim. Për shembull, futje në gjenom, të cilat i dhanë virusit aftësinë për të infektuar qelizat njerëzore. "(zerohedge.com) Profesori Luc Montagnier, fitues i Çmimit Nobel për Mjekësi 2008 dhe njeriu që zbuloi virusin HIV në 1983, pretendon se SARS-CoV-2 është një virus i manipuluar që u lëshua aksidentalisht nga një laborator në Wuhan, Kinë. (Krhs. gilmorehealth.com) A dokumentar i ri, duke cituar disa shkencëtarë, tregon drejt COVID-19 si një virus i krijuar. (mercola.com) Dhe një ekip shkencëtarësh australianë ka prodhuar prova të reja se koronavirusi i ri tregon shenja "të ndërhyrjes njerëzore" (lifesitenews.com). [Përditësim: Në një letër drejtuar Përfaqësuesit James Comer (R., Ky.), Lawrence A. Tabak i Institutit Kombëtar të Shëndetit (NIH) citoi një "eksperiment të kufizuar" që u krye për të testuar nëse "proteinat e larta nga lakuriqët e natës që ndodhin në mënyrë natyrale Koronaviruset që qarkullonin në Kinë ishin në gjendje të lidheshin me receptorin e njeriut ACE2 në një model miu. Kjo kundërshtoi dhe korrigjoi pretendimin e Dr. Anthony Fauci se nuk u zhvillua asnjë kërkim "përfitimi i funksionit", duke pohuar kështu se virusi SARS-CoV-2 mund të jetë potencialisht me origjinë nga njeriu. kf. Nationalreview.com]
2 Fuqitë shëruese të vajit të ullirit: Një udhëzues i plotë për arin e lëngshëm të natyrës ”, nga Cal Orey, f. 26
3 Tobit 11: 8
4 gratëofgrace.com
5 straphaeloil.com
6 lexoj Shërimi i Vogël i Shën Rafaelit
7 Marie-Julie Jahenny.blogspot.com
8 “Ndodh që vizitorët ia besojnë sëmundjen e tyre lutjeve të vëllait André. Të tjerët e ftojnë në shtëpinë e tyre. Ai lutet me ta, u jep një medalje të Shën Jozefit, u sugjeron që të fërkohen me disa pika vaj ulliri që digjet përpara statujës së shenjtorit, në kapelën e kolegjit. kf. diocesemontreal.org
9 spiritdaily.com
10 countdowntothekingdom.com
11 Mesazh i diktuar nga Shën Jozefi drejtuar vëllait Agustín del Divino Corazón më 26 mars 2009 (me sanksionim): "Unë do t'ju bëj një dhuratë sonte, fëmijë të dashur të Birit tim Jezus: VAJI I SAN JOSE. Vaj që do të jetë një ndihmë hyjnore për këtë fund të kohërave; vaj që do t'ju shërbejë për shëndetin tuaj fizik dhe shëndetin tuaj shpirtëror; vaj që do t'ju çlirojë dhe do t'ju mbrojë nga kurthet e armikut. Unë jam tmerri i demonëve dhe, prandaj, sot vendos vajin tim të bekuar në duart tuaja.” (uncioncatolica-blogspot-com)
12 aleteia.org
13 Në rastin e Vëllait Agustín dhe Shën André, përdorimi i vajrave është në lidhje me besimin si një lloj sakramenti.
14 Vajrat Thelbësore, Mjekësia Antike nga Dr. Josh Axe, Jordan Rubin dhe Ty Bolinger
15 Dr. Mercola, "22 mënyra se si të përdorni vajin e hajdutëve"
16 Gazeta e Kërkimit të Vajrave Thelbësore, Vëllimi 10, n. 5, f. 517-523
17 onlinebiblioteka.com
18 ncbi.nlm.nih.gov
19 ncbi.nlm.nih.gov
20 thelbësore.com
21 Një sistem i mjekësisë alternative i bazuar në teorinë se sëmundjet mund të trajtohen ose parandalohen me sukses pa përdorimin e ilaçeve, nga mjete juridike natyrore dhe teknika të tilla si kontrolli i dietës, ushtrimeve fizike, etj..
22 nga Raporti i Corbett: "Mjekësia Rockefeller" nga James Corbett, 17 maj, 2020
23 listverse.com
24 opednews.com
25 shih Pandemia e Kontrollit
26 wikipedia.org
27 enciklopedi.ushmm.org
28 shëndetësore.usnews.com
29 shih Pandemia e Kontrollit
30 shih Tarifat
31 unitrehab.com
32 Rev 17: 18
33 Më 4 janar 2018, Jezusi thuhet se i tha Luz de Maria: “Populli im, unë shikoj përpara, dhe sëmundja që qëndron përpara njerëzimit do të gjejë një kurë me BIMANTN ARTEMISIA [MUGWORT] në lëkurë. " Një studim shkencor që po kryhet në këtë fabrikë tani është duke u zhvilluar për të luftuar ndoshta koronavirusin: www.mpg.de
Postuar ne BALLINA, SHENJAT.