Mbretërimi i Antikrishtit

 

 

MUND Antikrishti tashmë të jetë në tokë? A do të zbulohet ai në kohët tona? Bashkohuni me Mark Mallett dhe Prof. Daniel O'Connor ndërsa ata shpjegojnë se si është ngrehina për "njeriun e mëkatit" të parathënë prej kohësh…

Shikoni transmetimin në internet:

 

Dëgjoni Podcast:

 

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, VIDEO & PODCASTS dhe tagged , , , , , , .