Ngritja e Antik kishës

 

GJON Pali II parashikoi në 1976 që ishim përballë një "ballafaqimi përfundimtar" midis Kishës dhe anti-Kishës. Ajo kishë e rreme tani po vihet në dukje, bazuar në neo-paganizëm dhe një besim të ngjashëm me kultin në shkencë

 

Shikojnë

 

 

Dëgjoj

 

LIDHJE ME LIDHJE

Paganizmi i Ri

Papët dhe Rendi i Ri Botëror

Rivendosja e Madhe

Kur komunizmi kthehet

Profecia e Isaisë për Komunizmin Global

Anija e Zezë - Pjesa I & Pjesa II

Tsunami Shpirtëror

Zoja: "Përgatitja" - Pjesa III

Çështja Kundër Gates

Pandemia e Kontrollit

 

 

 

Dëgjoni në vijim:


 

 

Ndiqni Markun dhe "shenjat e ditëve" të përditshme këtu:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:


Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, PAGANIZMI I RI, VIDEO & PODCASTS dhe tagged , , , , , , , , .