Akti i Dytë

 

…nuk duhet të nënvlerësojmë
Skenarët shqetësues që kërcënojnë të ardhmen tonë,
ose instrumentet e reja të fuqishme
që ka në dispozicion “kultura e vdekjes”. 
—POPE BENEDIKTI XVI, Caritas në Veritate, n 75

 

KETU nuk ka dyshim se bota ka nevojë për një rivendosje të madhe. Kjo është thelbi i paralajmërimeve të Zotit tonë dhe Zojës që shtrihen mbi një shekull: ekziston një përtëritje ardhja, a Rinovim i madh, dhe njerëzimit i është dhënë zgjedhja për të çuar në triumfin e tij, ose nëpërmjet pendimit, ose nëpërmjet zjarrit të Përmirësuesit. Në shkrimet e Shërbëtorit të Zotit Luisa Piccarreta, ne kemi ndoshta zbulesën më të qartë profetike që zbulon kohët e afërta në të cilat ju dhe unë po jetojmë tani:

Çdo dy mijë vjet e kam rinovuar botën. Në dy mijë vitet e para, e rinovova me Përmbytjen; në dymijë të dytën, e ripërtëriva me ardhjen time në tokë, kur shfaqa Njerëzimin tim, nga i cili, si nga shumë çarje, shkëlqeu Hyjnia ime. Të mirët dhe vetë shenjtorët e dy mijë viteve në vijim kanë jetuar nga frytet e Njerëzimit tim dhe, në pika, kanë shijuar Hyjninë time. Tani jemi rreth dymijë viteve të treta dhe do të ketë një rinovim të tretë. Kjo është arsyeja e konfuzionit të përgjithshëm: nuk është gjë tjetër veçse përgatitja e rinovimit të tretë. Nëse në përtëritjen e dytë unë shfaqa atë që bëri dhe vuajti Njerëzimi im, dhe shumë pak nga ajo që po vepronte Hyjnia ime, tani, në këtë përtëritje të tretë, pasi toka do të pastrohet dhe një pjesë e madhe e brezit të tanishëm do të shkatërrohet, unë do të jem. edhe më bujar me krijesat, dhe unë do ta kryej rinovimin duke shfaqur atë që hyjnia ime bëri brenda Njerëzimit tim… —Jezusi te Luisa Piccarreta, Libri i Qiellit, Vëllimi 12, 29 janar 1919 

Duket se disa papë e perceptuan këtë ndryshim epokal, pasi paralajmërimet e forta apokaliptike filluan të lëshoheshin nga fundi i shekullit të 19-të deri në ditët e sotme (shih Pse nuk Bërtasin Papët?). Por tani kemi ardhur në orën e fundit, dhe sipas Zojës së Medjugorjes dhe të saj të fundit mesazh, njerëzimi ka i bërë zgjedhja e saj:

…njerëzimi ka vendosur për vdekjen. Kjo është arsyeja pse Ai më dërgoi që të vazhdoj t'ju udhëzoj se, pa Zotin, nuk keni të ardhme. -Tetor 25, 2022

Pse njerëzimi do të zgjidhte "vdekjen" për të ardhmen e tij? Përgjigja është se pjesa më e madhe e njerëzimit është mashtruar duke besuar se trajektorja aktuale[1]shih Përparimi i Njeriut Përparimi i Totalitarizmit e narrativës globale është një rrugë e jetë - aq sa Adami dhe Eva menduan se po zgjidhnin jo vetëm jetën, por edhe një rrugë drejt bëhu si Zoti:

Sepse Perëndia e di se, kur të hani prej tij, sytë tuaj do të hapen dhe do të jeni si Perëndia, duke njohur të mirën dhe të keqen. (Zanafilla 3:5)

Ndonëse e shtruar në gjysmë të vërteta, ishte, megjithatë, një gënjeshtër nga "babai i gënjeshtrës". Dhe e njëjta gënjeshtër po përsëritet në kohët tona. Këtu është Yuval Noah Harari, një këshilltar i lartë i Forumit Ekonomik Botëror, arkitektët e Rivendosjes së Madhe:

 
Rivendosja e Madhe

Nëse jemi në pragun e Përtëritjes së Madhe, atëherë mund të jeni të sigurt se Satani tashmë e ka përgatitur falsifikimin e tij.[2]Shiko gjithashtu Përplasja e mbretërive Dhe quhet "Rivendosja e shkëlqyeshme” — një “Revolucioni i Katërt Industrial” i mbështetur nga Kombet e Bashkuara — i financuar dhe i drejtuar nga të pazgjedhur përfaqësues dhe “filantropistë” të cilët kanë deklaruar, fare flagrantisht, se bota siç e njohim unë dhe ju ka marrë fund. 

Shumë prej nesh po mendojnë se kur gjërat do të kthehen në normalitet. Përgjigja e shkurtër është: kurrë. - Themeluesi i Forumit Ekonomik Botëror, Profesor Klaus Schwab; bashkautor i Covid-19: Rivendosja e Madhe; cnbc.com, Korrik 13th, 2020

"Akti i parë" i kësaj Rivendosjeje të Madhe ishte prezantimi i a armë biologjike [3]studimi: "Gjurma e gishtit endonukleazë tregon një origjinë sintetike të SARS-CoV-2"; "Më pak se 1 në 100 milion shanse që COVID-19 të ketë origjinë natyrore: Studim i ri" për popullsinë globale - dhe më pas ilaçin e saj. 

Për botën në përgjithësi, normaliteti kthehet vetëm kur kemi vaksinuar në masë të madhe gjithë popullatën globale. —Bill Gates duke folur me të Financial Times më 8 prill 2020; 1:27 shënoni: youtube.com

Ai synim nuk është braktisur; është vetëm një pjesë e planit të shpalosur për të shkatërruar "normalen" në mënyrë që të "ndërtohet më mirë". Shtylla tjetër e Rivendosjes së Madhe është "ndryshimi i klimës" dhe të dyja shkojnë krah për krah. 

Disa liderë dhe vendimmarrës që ishin tashmë në ballë të luftës kundër ndryshimeve klimatike mund të duan të përfitojnë nga tronditja e shkaktuar nga pandemia për të zbatuar ndryshime afatgjata dhe më të gjera mjedisore. Ata, në fakt, do ta "përdorin mirë" pandeminë duke mos e lënë krizën të shkojë dëm. - Klaus Schwab dhe Thierry Malleret, COVID-19: Rivendosja e Madhe, fq. 145, Botim i Forumit 

Kjo është njësoj si t'i vësh zjarrin shtëpisë - dhe më pas të deklarosh se çfarë mundësi e shkëlqyer është për të ndërtuar diçka të re. Ose dhelpra që dënon therjen në pula - dhe më pas premton se do të riparojë vrimën në mur. 

Pra, ku shkon e gjithë kjo? COVID-19 dhe "ndryshimi i klimës" nuk janë asgjë më pak se "tymi i Satanait" për të fshehur një plan të shkëlqyer djallëzor për të vendosur përfundimisht mbretërinë e antikrishtit në tokë. Është një e ardhme transhumaniste që kërkon të imitojë përjetësinë përmes shkrirjes së "identiteteve tona fizike, biologjike dhe dixhitale" [4]Prof. Klaus Schwab, nga Ngritja e Antik kishës, 20: 11, gjëmoj.com në mënyrë që njeriu "të jetë si Zoti". Në fund të fundit, kjo është ajo që vetë Antikrishti deklaron…

… Që kundërshton dhe lartëson veten kundër çdo të ashtuquajtur zot ose objekt adhurimi, në mënyrë që ai të zërë vendin e tij në tempullin e Zotit, duke e shpallur veten të jetë Zot. (2 Sel. 2: 4)

Por një rivendosje e tillë pa perëndi përfshin përmbysjen e vetë themeleve të rendit të tanishëm që i ashtuquajturi krishterim ka ndërtuar kryesisht dhe që kanë vepruar si një mburojë kundër kaosit.

Gjithnjë e më shumë, njësia tradicionale e familjes po zëvendësohet nga rrjeti familjar trans-kombëtar… Revolucioni i Katërt Industrial, më në fund, do të ndryshojë jo vetëm atë që bëjmë, por edhe atë që jemi. Do të ndikojë në identitetin tonë dhe të gjitha çështjet që lidhen me të: ndjenjën tonë të privatësisë, nocionet tona të pronësisë, modelet tona të konsumit, kohën që i kushtojmë punës dhe kohës së lirë, dhe si ne zhvillojmë karrierën tonë, kultivojmë aftësitë tona, takojmë njerëz, dhe të ushqejë marrëdhëniet. Ajo tashmë po ndryshon shëndetin tonë dhe po çon në një vetvete "të kuantifikuar", dhe më shpejt nga sa mendojmë mund të çojë në shtim njerëzor. Lista është e pafund sepse është e kufizuar vetëm nga imagjinata jonë. - Klaus Schwab, Revolucioni i katërt industrialfq. 78; "Revolucioni i Katërt Industrial: çfarë do të thotë, si të përgjigjemi", 14 janar 2016, weforum.org

Këtu keni me pak fjalë "gabimet e Rusisë" - një axhendë marksiste me një kthesë kapitaliste. Është në fakt, Profecia e Isaisë për Komunizmin Global duke u përmbushur në kohë reale. Një nga "fjalët e tanishme" këtu pesë vjet më parë ishte se "ndryshimi i klimës" është pjesë e mashtrimit të madh në kohët tona.[5]shih Ndryshimi i klimës dhe mashtrimi i fortë 

"Akti i parë" ishte COVID. Më 8 maj 2020, një “Apel për Kishën dhe Botën te Katolikët dhe Të Gjithë Njerëzit me Vullnet të Mirë”U botua.[6]veritasliberabitvos.info/appeal/ Nënshkruesit e tij përfshijnë Kardinalin Joseph Zen, Kardinalin Gerhard Müeller (Prefekti Emeritus i Kongregatës së Doktrinës së Besimit), Peshkopi Joseph Strickland dhe Steven Mosher, Presidenti i Institutit të Kërkimit të Popullsisë, për të përmendur vetëm disa. Mes mesazheve të theksuara të apelit janë paralajmërimi se "nën pretekstin e një virusi ... një tirani e urryer teknologjike" po vendoset "në të cilën njerëzit pa emër dhe pa fytyrë mund të vendosin fatin e botës".

Ne kemi arsye të besojmë, në bazë të të dhënave zyrtare mbi incidencën e epidemisë, lidhur me numrin e vdekjeve, se ka fuqi të interesuara për krijimin e panikut në mesin e popullatës së botës me qëllimin e vetëm të vendosjes së përhershme të formave të papranueshme të kufizimeve në liritë, për të kontrolluar njerëzit dhe për të ndjekur lëvizjet e tyre. Vendosja e këtyre masave joliberale është një parathënie shqetësuese për realizimin e një qeverie botërore jashtë çdo kontrolli. -Apeloj, 8 maj 2020

Tani vjen “akti i dytë”…

 

Akti i dytë: "Emergjenca klimatike"

Pa veprim të shpejtë dhe të menjëhershëm, me një ritëm dhe shkallë të paprecedentë, ne do të humbasim dritaren e mundësisë për të 'rivendosur' për… një më të qëndrueshme dhe e ardhme gjithëpërfshirëse. Me fjalë të tjera, pandemia globale është një thirrje zgjimi që nuk mund ta injorojmë… Me urgjencën që ekziston tani rreth shmangies së dëmeve të pakthyeshme në planetin tonë, ne duhet ta vendosim veten në atë që mund të përshkruhet vetëm si një bazë lufte. - Mbreti (Princi) Charles, dailymail.com, Shtator 20th, 2020

Pas tre vjetësh gënjeshtra të dukshme të rreme shpërndanë nëpër media si për pandeminë ashtu edhe për të ashtuquajturën "të sigurt dhe efektiv"Injeksione eksperimentale,[7]shih gjithashtu misionin e fundit të Dr. Geert Vanden Bosche: "Fëmijët e pavaksinuar janë 'shpresa jonë e vetme' në krijimin e imunitetit të tufës" ne dukemi gati për "aktin e dytë" të Rivendosjes së Madhe. I dashur udhëheqës, Klaus Schwab, vendos skenën:

Ndërsa për një pandemi, shumica e qytetarëve do të priren të pajtohen me domosdoshmërinë e imponimit të detyrimit masave, ato do t'i rezistojnë politikave shtrënguese në rastin e rreziqeve mjedisore ku provat mund të kundërshtohen: luftimi i një pandemie nuk kërkon një ndryshim thelbësor të modelit themelor socio-ekonomik dhe të zakoneve tona të konsumit. Luftimi i rreziqeve mjedisore bën. - Klaus Schwab dhe Thierry Malleret, COVID-19: Rivendosja e Madhe, f. 136-137  

Nuk do të jetë çudi për lexuesin, pra, që financuar nga Gates Organizata Botërore e Shëndetësisë deklaroi se "ndryshimi i klimës" është "kërcënimi i vetëm më i madh shëndetësor me të cilin përballet njerëzimi".[8]“Ndryshimet klimatike dhe shëndeti”, 30 tetor 2021; kush.int Por Schwab ka të drejtë: "provat" vërtet kontestohen.

Me fjalë të tjera, gjurmët e "babait të gënjeshtrës" janë gjithashtu mbi të gjitha.

 

"Mohuesit e klimës"
Dhe ky është qëllimi i këtij artikulli: të ekspozohen gënjeshtrat që po e çojnë njerëzimin më tej në skllavëri. Unë nuk jam klimatolog. Unë jam një ish-raporter lajmesh. Dhe ashtu siç bëra gjatë pandemisë, jam i detyruar të ekspozoj thelbin e "narrativës" që po zbret në fyt të qytetarëve mesatarë që thjesht po përpiqen të bëjnë jetesën dhe të krijojnë një familje. Kjo nuk ka të bëjë me politikë por a mashtrim i madh që në fund do të kushtojë shpirtrat
 
Një numër në rritje klimatologësh në botë po pranojnë se një krizë e "ngrohjes globale" e krijuar nga njeriu bazohet në shkencën e hedhurinave. 1,100 studiues kohët e fundit nënshkruan një deklaratë duke deklaruar se ka 'asnjë emergjencë klimatike.' David Siegel, një nga nënshkruesit, i deklaruar: "Është e qartë se CO2 nuk ka pothuajse asnjë lidhje me klimën" - ndryshe nga të dhënat duke treguar se rrymat oqeanike kanë më shumë ndikim sesa i ashtuquajturi "Efekti serë". Eksperti suedez i klimës Dr. Fred Goldberg pajtohet se dioksidi i karbonit nuk është shkaku kryesor i ngrohjes globale dhe se ndryshimi i klimës nuk ndikohet nga veprimi njerëzor por kryesisht nga aktiviteti diellor dhe rrymat oqeanike. Gjeologu Gregory Wrightstone bën një 'rast masivisht bindësse pothuajse gjithçka që na është thënë për ndryshimin e klimës është e kundërta e së vërtetës. Në të vërtetë, Facebook dhe një ushtri e të ashtuquajturve "kontrollues të fakteve" do të pohojnë rregullisht pretendimin e pabazë se ekziston një konsensus 97-99% midis shkencëtarëve rreth ndryshimeve klimatike të shkaktuara nga njeriu. Por a sondazh i publikuar së fundmi e shkencëtarëve të nivelit të lartë të klimës zbuluan se 41% nuk ​​besojnë në 'ndryshimin e klimës' katastrofike. Në fakt, “Vetëm 0.3% e punimeve shkencore thonë se njerëzit janë shkaku i ndryshimit të klimës. Dhe kur u anketuan, vetëm 18% e shkencëtarëve besonin se një sasi e madhe – ose e gjithë – e ndryshimeve klimatike shtesë mund të shmangej,” raporton Ekspozimi. [9]23 janar 2023; expose-news.com
 
Në fakt, ka pasur një ulje e aktivitetit të uraganit. Vijay Jayaraj, një bashkëpunëtor kërkimor në Koalicioni CO2, vëren se “Temperaturat e verës në Arktik nuk kanë qenë aspak të ndryshme nga mesatarja 44-vjeçare dhe se akulli i detit i verës është mbi mesataren e dekadës” dhe nuk ka rënë për më shumë se një dekadë.[10]Shiko këtu këtu këtu Pavarësisht thatësirës së këtij viti në pjesë të Amerikës së Veriut, valët e të nxehtit nuk zhvillohen më shpesh se sa pritej. Në fakt, një letër të re botuar nga Fondacioni i Politikave të Ngrohjes Globale (GWPF) shkruar nga Meteorologu William Kininmonth, një ish-konsulent i Komisionit të Organizatës Botërore të Meteorologjisë për Klimatologjinë dhe ish-kreu i Qendrës Kombëtare të Klimës së Qeverisë Australiane, argumenton se oqeanet janë "rrotat inerciale dhe termike vitale" të sistemit klimatik. Nëse dikush dëshiron të kontrollojë klimën, do të jetë e nevojshme të kontrollojë oqeanet, argumenton ai. "Përpjekjet për të dekarbonizuar me shpresën për të ndikuar në temperaturat globale do të jenë të kota," shton ai. Një Rishikimi italian i motit ekstrem thotë se nuk ka 'asnjë dëshmi' të 'krizës klimatike' në të dhënat aktuale, sipas letra e tyre. Pastaj nuk është kërkesë se klima po vret njerëzit kur «gjithnjë më pak njerëz vdesin nga katastrofat e lidhura me klimën», shkroi Bjørn Lomborg, ish-drejtor i Institutit të Vlerësimit Mjedisor të qeverisë daneze. “Ndërsa popullsia është katërfishuar, vdekjet janë ulur 20-fish”, tha ai (shih këtë grafik). "Rreziku i vdekjes nga klima është ulur 99% nga vitet 1920." Dhe duke sfiduar histerinë e Al Gore dhe Greta Thunberg, të dhënat tregojnë se nivelet e detit kanë nuk rritur në të gjithë historinë e regjistruar.
I caktoi detit kufirin e tij, me qëllim që ujërat të mos shkelin urdhrin e tij. (Fjalët e urta 8:29)
Një raport i autorizuar nga shkencëtari i shquar i shkëmbinjve nënujorë, Peter Ridd, duke përdorur të dhëna zyrtare nga e gjithë bota, zbuloi se nuk ka një reduktim statistikisht domethënës në shkëmbinjtë koralorë globalë që nga fillimi i regjistrimeve të besueshme dy dekada më parë. Në fakt, për Gumën Barrier të Madh, sistemi më i madh i shkëmbinjve nënujorë në botë, është regjistruar një mbulesë e lartë koralore që ka thyer rekord.[11]16 shkurt 2023, klimadepot.com
Publikut i thuhet vazhdimisht se shkëmbinjtë nënujorë po dëmtohen në mënyrë të pariparueshme nga ngrohja globale, por ngjarjet zbardhuese, për të cilat ka kaq shumë nxitje të dënimit, janë thjesht reagimi natyror i koraleve ndaj ndryshimeve në mjedis. Ato janë një formë jete jashtëzakonisht e adaptueshme dhe ngjarjet e zbardhjes pothuajse gjithmonë pasohen nga rikuperimi i shpejtë. —Peter Ridd, fizikan, autor i "Korali në një botë të ngrohur - shkaqe për optimizëm"; klimadepot.com
Në një studim të ri të publikuar në Procedura e Akademisë Kombëtare të Shkencave Shkencëtarët kanë zbuluar se disa korale në Paqësorin lindor po përshtaten me një "botë më të ngrohtë" duke strehuar alga më tolerante ndaj nxehtësisë.
 
Ndoshta më mahnitëse është puna e fundit e gjashtë shkencëtarëve më të mirë të klimës, botuar në natyrë të cilët konfirmojnë atë që disa klimatologë evropianë kanë thënë prej vitesh: ne në fakt mund të hyjmë në një periudhë të ftohja Hemisfera veriore mund të jetë duke hyrë në a faza e ftohjes së temperaturës deri në vitet 2050 me një rënie deri në 0.3°C (~1.14°F). Si rezultat, pjesa tjetër e globit do të ftohet gjithashtu.[12]kf. "Shkencëtarët më të mirë të klimës parashikojnë dekada të ftohjes globale në studimin e injoruar nga mediat kryesore". lifesitenews.com 
 
Mbjellja e Madhe
Ajo që është shkelur është shkenca etike. Një studim i ri në Institutin Heartland tregon këtë 96% e të dhënave klimatike të përdorura për të justifikuar këtë shtytje klimatike janë të meta. (Shënim: ishte modelimi i gabuar i kompjuterit që gjithashtu shkaktoi histerinë pandemike COVID-19). Dr. Judith Curry gjithashtu pajtohet se narrativa drejtohet nga modele kompjuterike me të meta dhe se qëllimi i vërtetë duhet të jetë minimizimi i ajrit dhe ujit ndotje, jo dioksid karboni. Tom Harris, Drejtor Ekzekutiv i Koalicionit Ndërkombëtar të Shkencave Klimatike, ishte një alarmues i klimës që tani ka e ktheu pozitën e tij për shkak të "modeleve që nuk funksionojnë" me të meta dhe tani po e quan të gjithë narrativën a shaka. Në të vërtetë, një studim pranon se 12 modelet kryesore të universitetit dhe qeverisë që janë përdorur për të parashikuar ngrohjen e klimës janë të gabuara. mbaj mend "porta e klimës” kur shkencëtarët u kapën duke ndryshuar qëllimisht statistikat dhe duke injoruar të dhënat satelitore që nuk tregonin ngrohje? Qesharake se si është fshirë nën qilim (shumë si Gënjeshtrat e Pfizer vonë). 
 
Në të vërtetë, Paneli Ndërqeveritar i OKB-së për Ndryshimet Klimatike (IPCC) është kapur disa herë të dhëna të fshehta për të nxitojnë përpara axhendën e tyre, më së shumti, Marrëveshja e Parisit për Klimën, e cila ka qenë hapi i parë drejt rishpërndarjes së pasurisë globale nëpërmjet ndëshkimit të "taksave të karbonit".
Por duhet thënë qartë se ne rishpërndajmë de fakto pasuria e botës nga politika klimatike. Natyrisht, pronarët e qymyrit dhe naftës nuk do të jenë entuziastë për këtë. Njeriu duhet të çlirohet nga iluzioni se politika ndërkombëtare e klimës është politikë mjedisore. Kjo pothuajse nuk ka të bëjë më me politikën mjedisore… —Otmar Edenhofer, IPCC, dailysignal.com, 19 nëntor 2011
 
Pavarësisht nëse shkenca e ngrohjes globale është e gjitha ndryshimi i rremë i klimës [ofron] mundësinë më të madhe për të sjellë drejtësi dhe barazi në botë. —ish ministrja kanadeze e mjedisit, Christine Stewart; cituar nga Terence Corcoran, "Ngrohja globale: Axhenda e vërtetë", Post Financiar, 26 dhjetor 1998; nga Calgary Herald, 14 Dhjetor 1998
 
Kjo është hera e parë në historinë e njerëzimit që ne po i vendosim vetes detyrën që qëllimisht, brenda një periudhe të caktuar kohore, të ndryshojmë modelin e zhvillimit ekonomik që ka mbretëruar prej të paktën 150 vjetësh, që nga revolucioni industrial… një proces, për shkak të thellësisë së transformimit. —Christine Figueres, ish Sekretare Ekzekutive e Konventës Kuadër të OKB-së për Ndryshimet Klimatike, 2 nëntor 2015; europa.eu
Edenholfer ka të drejtë - kjo nuk tingëllon si politikë mjedisore. Pra, si e bindni publikun? Epo…
 
IPCC u kap duke ekzagjeruar të dhënat Shkrihet akullnajat Himalayan; ata injoruan se me të vërtetë kishte një 'bëj një pauzëNë ngrohjen globale: u udhëzuan shkencëtarët më të mirë të klimës 'mbuluar' fakti që temperatura e Tokës nuk ishte rritur për 15 vitet e fundit. Universiteti i Alabamës në Huntsville, i konsideruar si më i besueshmi në mbledhjen e grupeve të të dhënave të temperaturës globale të zhvilluara nga satelitët, ka treguar se nuk ka pasur fare ngrohje globale gjatë shtatë viteve të fundit që nga janari 2022. Shkencëtarët e klimës atje, John Christy dhe Richard McNider, gjetur se duke hequr efektet klimatike të shpërthimeve vullkanike në fillim të regjistrimit të temperaturës satelitore, u tregua praktikisht nuk ka ndryshim në shkallën e ngrohjes që nga fillimi i viteve 1990. Në Amerikën e Veriut, ishte Administrata Kombëtare Oqeanike dhe Atmosferike (NOAA). akoma perseri u kap duke ekzagjeruar 'ngrohjen globale' nga duke u përballur me të dhënat e papërpunuara të temperaturës. Disa klimatologë të tjerë kanë ndarë gjithashtu hipotezën e ngrohjes globale të shkaktuar nga njeriu këtu ndërsa disa artikuj të shqyrtojë mashtrimin e përgjithshëm shkencor. Nuk është çudi, pra, që ka pasur një rrjedhë të 50 vjet parashikime eko-apokaliptike të dështuara. Por siç ka thënë Mbreti Charles, kjo ka të bëjë me një "dritare mundësie" - me sa duket jo për shkencën e ndershme.
 
Ndoshta e gjithë kjo është përmbledhur më së miri nga Dr. Patrick Moore, ish-anëtar dhe themelues i Greenpeace. Ai u largua nga organizata kur ajo u radikalizua ose, sipas fjalëve të tij, 'Hijacked'. Ndryshimet klimatike, thotë ai, bazohen në një 'tregim i rremë'. 
Ndryshimi i klimës është bërë një forcë e fuqishme politike për shumë arsye. Së pari, është universale; na thuhet se gjithçka në Tokë kërcënohet. Së dyti, ai thirr dy motivuesit më të fuqishëm njerëzorë: frikën dhe fajin ... Së treti, ekziston një konvergjencë e fuqishme e interesave midis elitave kryesore që mbështesin "tregimin" e klimës. Ambientalistët përhapin frikë dhe mbledhin donacione; politikanët duket se po e shpëtojnë Tokën nga dënimi; media ka një ditë fushe me sensacion dhe konflikt; institucionet shkencore mbledhin miliarda grante, krijojnë departamente krejt të reja dhe krijojnë një furi të skenarëve të frikshëm; biznesi dëshiron të duket i gjelbër dhe të marrë subvencione të mëdha publike për projekte që përndryshe do të ishin humbës ekonomikë, të tilla si fermat e erës dhe vargjet diellore. Së katërti, e Majta e sheh ndryshimin e klimës si një mjet të përsosur për të rishpërndarë pasurinë nga vendet industriale në botën në zhvillim dhe burokracinë e KB. — Dr. Patrick Moore, Phd, bashkëthemelues i Greenpeace; "Pse unë jam një skeptik ndaj ndryshimeve klimatike", 20 mars 2015, Instituti Heartland
Nuk është çudi që ky nocion i "drejtësisë ekonomike" i ka tërhequr Papa Françeskut, i cili tani ka dhënë mbështetje pa mëdyshje në axhendën e klimës. Në mënyrë tragjike, si "akti i parë" ku ai u mashtrua rëndë si për ashpërsinë e pandemisë ashtu edhe për zgjidhjet (shih këtu këtu), ai tashmë ka hyrë në minën tjetër të propagandës tokësore: 
Ndotja që vret nuk është vetëm ndotja me dioksid karboni; pabarazia gjithashtu ndot në mënyrë të vdekshme planetin tonë. — PAPA FRANCIS, 24 shtator 2022, Asizi, Itali; lifesitenews.com
Ishte, të paktën, një deklaratë tronditëse. Dioksidi i karbonit nuk është ndotës dhe as toksik. Është burimi kryesor i karbonit për jetën në Tokë, thelbësor për jetën e bimëve. Studimet tregojnë se rrit prodhimin e vitaminave dhe mineraleve në bimë si dhe vetitë e tyre medicinale. Sa më shumë dioksid karboni, sa më i gjelbër të jetë planeti, aq më shumë ushqim ka. Siç i tha Jezusi shërbëtores së Zotit Luisa Picarreta:
…ajri ka gjithçka në fuqinë e tij dhe bëhet jetë e çdo qenieje të krijuar… Perëndia vendosi në ajër të gjithë substancën e të mirave që prodhon – pra, fuqinë ushqyese, të frymëmarrjes, vegjetative dhe të ngjashme. Ai përmban sikur shumë fara të të gjitha të mirave që përfshin. —23 nëntor 1924, Vëllimi 17
Dioksidi i karbonit është gazi i Zotit për rritje. Sigurisht, Papa është me të drejtë i shqetësuar për pabarazitë ekonomike, por ai duket i pavëmendshëm për faktin se premtimet e Rivendosjes së Madhe - si fruti i ndaluar në Eden - nuk po krijojnë vetëm më shumë varfëri, por fjalë për fjalë po vrasin njerëz:[13]shih Tarifat për sa i përket “vaksinave”; shih Trailer për "Vdiq papritur (2022)"
Ne nuk kemi asnjë provë shkencore se ne jemi shkaku i ngrohjes globale që ka ndodhur në 200 vitet e fundit…Alarmi po na shtyn përmes taktikave të frikësimit për të miratuar politika energjetike që do të krijojnë një sasi të madhe të varfërisë energjetike midis njerëz të varfër. Nuk është e mirë për njerëzit dhe nuk është e mirë për mjedisin… Në një botë më të ngrohtë ne mund të prodhojmë më shumë ushqim. - Dr. Patrick Moore, Lajmet e Biznesit Fox me Stewart Varney, janar 2011; Forbes.com
Megjithatë, Vatikani ka vazhduar të mbështesë Marrëveshjen e Parisit për Klimën – edhe me të përfshirja e një axhende pro abortit
 
Ruse e Madhe
"Ndryshimi i klimës" është një hile, një shpërqendrim nga problemet reale që janë para së gjithash shpirtëror Ndotësi më i madh është mëkati – dhe ne kemi arritur nivelet e emergjencës. Por këto mëkate shfaqen edhe në sferën fizike me pasoja praktike. Para disa vitesh, kam shkruar Helmimi i Madh duke paralajmëruar se nuk është dioksidi i karbonit, por ndotësit në ajër, ujë, ushqim, kozmetikë, kimikate bujqësore etj. që përbëjnë një kërcënim ekzistencial për njerëzimin. “Më shumë se 5.5 milionë njerëz vdesin çdo vit për shkak të ndotjes së ajrit të jashtëm dhe të shtëpisë, duke e bërë atë një nga faktorët kryesorë të rrezikut global për sëmundjet.” sipas hulumtimeve të reja. dhe disa shtete kanë deklaruar se sëmundjet seksualisht të transmetueshme janë një epidemi. Por sa pak nga kjo përmendet nga arkitektët e Rivendosjes së Madhe. 
 
Në vend të kësaj, zyrtarët shëndetësorë (të të gjithë njerëzve), si shefja kanadeze e shëndetit publik Theresa Tam, na thonë se "Kërcënimi më i madh me të cilin përballet njerëzimi' është 'ndryshimi i klimës' dhe se 'shëndeti duhet të jetë në zemër të #Veprimi i Klimës.' Kjo, ndërsa bankat e mëdha po detyrohen gjithnjë e më shumë në përputhje me axhendën e klimës. Dhe tani jemi paralajmëruar se po përballemi me të afërt bllokimet e klimës, mbase çdo dy vjet pasi “ndryshimi i klimës” është me sa duket shkaku i obeziteti i fëmijëve, një rritje në përdhunim, abuzimi në familje të grave, dhe sipas Bill Gates, të radhës pandemike.
 
Mos u ndjeni keq nëse mendoni se këto pohime janë qesharake. Ata janë. Por nëse mendoni se të qenit një "anti-vakser" ishte mëkati numër një publik, aktivisti i klimës Michael E. Mann thotë, "mohimi i ndryshimeve klimatike është më vdekjeprurëse edhe se mohimi i shkencës bazë që qëndron pas COVID-19.” Këtu shkojmë përsëri me demonizimin e kundërshtarëve - edhe nëse ata kanë doktoraturë. Ashtu si përhapja dhe zbatimi i masave pandemike, ne duhet të përgatitemi për të njëjtën nxitje frike, kërcënime dhe manipulime për të zbatuar narrativën e ndryshimeve klimatike në Speed ​​Warp. Kjo përfshin detyrimin për të pranuar mandate të reja duke përfshirë lockdowns, taksat më të larta, mish sintetik, automjetet elektrike (ose ngarje asgjë fare), nxehtësi pa gaz natyror, kafshë shtëpiake më të vogla dhe madje edhe perspektiva e duke ngrënë insekte si burim ushqimi.
 
Papa Françesku iu drejtua kohët e fundit besimtarëve: “Le të lutemi që samitet e OKB-së COP27 dhe COP15 [klima] të bashkojnë familjen njerëzore”.[14]Gusht 21, 2022, brietbart.com Por siç qëndron, Rivendosja e Madhe nuk ka bërë gjë tjetër veçse ka ndarë njerëzimin, ndërkohë që ka shkatërruar pjesën më të madhe të infrastrukturës në proces. Dhe kjo është vetëm nga masat pandemike - të zbatuara, si të thuash, për "të mirën e përbashkët".
 
Zoja, si dhe Papa Emeritus Benedikti, kanë një paralajmërim tjetër:
Fëmijë të dashur, sot jam përsëri këtu për t'ju kërkuar lutje: lutje për këtë botë që është mbështjellë gjithnjë e më shumë në errësirë ​​dhe e kapluar nga e keqja. Fëmijët e mi, lutuni për paqen, gjithnjë e më shumë të kërcënuar nga të fuqishmit e kësaj toke… Fëmijët e mi, lutuni Rruzaren e Shenjtë çdo ditë, një armë shumë e fuqishme kundër së keqes.  -Zoja e Zaro për Angela, 26 tetor 2022

Ne mendojmë për fuqitë e mëdha të ditëve të sotme, për interesat financiare anonime që i kthejnë njerëzit në skllevër, të cilat nuk janë më gjëra njerëzore, por janë një fuqi anonime të cilës njerëzit i shërbejnë, me të cilat njerëzit torturohen dhe madje theren. Ata janë një fuqi shkatërruese, një fuqi që kërcënon botën. —BENEDICT XVI, Reflektim pas leximit të zyrës për Orën e Tretë, Qyteti i Vatikanit, 11 tetor 2010
 
Fëmijët e mi, tani jeni të zhytur në luftën më të madhe shpirtërore të të gjitha kohërave. Të hutuarit do të fshihen si era… -Zoja tek Gisella Cardia, Tetor 29, 2022
 
Lexime të ngjashme

Pandemia e Kontrollit

Ndryshimi i klimës dhe mashtrimi i madh

Konfuzioni i klimës

Shpejtësia e prishjes, tronditja dhe frika

Papët dhe Rendi i Ri Botëror - Pjesa II

WATCH: Ngritja e Antik kishës

WATCH: Ndjek Shkencen? me pak më pak se 2 milionë shikime që nga publikimi

 

 

Mbështetni shërbimin e plotkohor të Markut:

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Tani në Telegram. Klikoni:

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:

Dëgjoni në vijim:


 

 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 shih Përparimi i Njeriut Përparimi i Totalitarizmit
2 Shiko gjithashtu Përplasja e mbretërive
3 studimi: "Gjurma e gishtit endonukleazë tregon një origjinë sintetike të SARS-CoV-2"; "Më pak se 1 në 100 milion shanse që COVID-19 të ketë origjinë natyrore: Studim i ri"
4 Prof. Klaus Schwab, nga Ngritja e Antik kishës, 20: 11, gjëmoj.com
5 shih Ndryshimi i klimës dhe mashtrimi i fortë
6 veritasliberabitvos.info/appeal/
7 shih gjithashtu misionin e fundit të Dr. Geert Vanden Bosche: "Fëmijët e pavaksinuar janë 'shpresa jonë e vetme' në krijimin e imunitetit të tufës"
8 “Ndryshimet klimatike dhe shëndeti”, 30 tetor 2021; kush.int
9 23 janar 2023; expose-news.com
10 Shiko këtu këtu këtu
11 16 shkurt 2023, klimadepot.com
12 kf. "Shkencëtarët më të mirë të klimës parashikojnë dekada të ftohjes globale në studimin e injoruar nga mediat kryesore". lifesitenews.com
13 shih Tarifat për sa i përket “vaksinave”; shih Trailer për "Vdiq papritur (2022)"
14 Gusht 21, 2022, brietbart.com
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE, E VURTETA E VARDRTET dhe tagged , , , .