Ardhja e Dytë

 

IN këtë transmetim përfundimtar në internet në Kohëzgjatjen e ngjarjeve të "kohërave të fundit", Mark Mallett dhe Prof. Daniel O'Connor shpjegojnë atë që çon deri te Ardhja e Dytë e Jezusit në mish në fund të kohës. Dëgjoni dhjetë Shkrime që do të përmbushen para kthimit të Tij, sesi Satanai sulmon Kishën për herë të fundit dhe pse ne duhet të përgatitemi për Gjykimin Përfundimtar tani.

 

Shikoni transmetimin në internet

Dëgjoni Podcast

 

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, VIDEO & PODCASTS.