Shtatë Vulat e Revolucionit


 

IN e vërteta, mendoj se shumica prej nesh janë shumë të lodhur… të lodhur duke parë jo vetëm frymën e dhunës, papastërtisë dhe përçarjes që po përshkon botën, por edhe të lodhur duke pasur nevojë të dëgjojmë për të - mbase edhe nga njerëz si unë. Po, e di, unë i bëj disa njerëz shumë të pakëndshëm, madje edhe të zemëruar. Epo, mund t'ju siguroj se kam qenë i tunduar për të ikur në "jetën normale" shumë herë… por e kuptoj që në tundimin për t'i shpëtuar këtij apostulli të shkruar të çuditshëm është fara e krenarisë, një krenari e plagosur që nuk dëshiron të jetë "ai profet i dënimit dhe errësirës". Por në fund të çdo dite, unë them “Zot, te kush të shkojmë? Ju keni fjalët e jetës së përjetshme. Si mund t'i them "jo" Ty që nuk më tha "jo" në Kryq? " Tundimi është që thjesht të mbyll sytë, të biem në gjumë dhe të bëj sikur gjërat nuk janë ato që janë në të vërtetë. Dhe pastaj, Jezusi vjen me një lot në sytë e tij dhe butësisht më shtyn, duke thënë: 

Pra, nuk mund të mbash roje me mua për një orë? Shikoni dhe lutuni që të mos i nënshtroheni provës. (Mat 26: 40-41)

Tani, të qëndrosh zgjuar me Jezusin nuk do të thotë të fiksohesh për titujt e lajmeve dëshpëruese. Jo! Do të thotë të marrësh me programin e Tij të dëshmimit për të tjerët, të lutesh dhe të agjërosh për të tjerët, të ndërmjetësosh për Kishën dhe botën dhe të shpresojmë, të zgjasësh këtë Kohë të Mëshirës. Do të thotë të hysh në praninë e Zotit në Eukaristi dhe në "sakramenti i momentit të tanishëm”Dhe duke e lënë Atë të të transformojë në mënyrë që të jetë dashuri, jo frikë mbi fytyrën tënde; gëzim, jo ​​ankth që buron në zemrën tuaj. Papa Benedikti e tha kaq mirë:

Veryshtë përgjumja jonë për praninë e Zotit që na bën të pandjeshëm ndaj së keqes: ne nuk e dëgjojmë Zotin sepse nuk duam të shqetësohemi dhe kështu qëndrojmë indiferentë ndaj së keqes… përgjumja e dishepujve nuk është problem i kësaj një moment, më tepër nga e gjithë historia, 'përgjumja' është e jona, e atyre prej nesh që nuk duam të shohim tërë forcën e së keqes dhe nuk duam të hyjmë në Pasionin e tij. —POPE BENEDIKTI XVI, Agjencia e lajmeve katolike, Qyteti i Vatikanit, 20 prill 2011, Publiku i Përgjithshëm

Arsyeja që unë besoj se Zoti donte që unë të shkruaj kohët e fundit rreth profecisë dhe rëndësisë së saj në jetën e Kishës, [1]shih Ndizni Fenerët  Kur Gurët Bërtasin është se ngjarjet e parashikuara prej kohësh kanë filluar të zhvillohen ndërsa flasim. Pas 33 vitesh shfaqje në Medjugorje, shikuesi Mirjana tha kohët e fundit në biografinë e saj lëvizëse:

Zoja më tha shumë gjëra që ende nuk mund t'i zbuloj. Tani për tani unë mund të lë të kuptoj vetëm atë që pret e ardhmja, por unë shoh tregues se ngjarjet janë tashmë në lëvizje. Gjërat ngadalë kanë filluar të zhvillohen. Siç thotë Zoja, shikoni shenjat e kohërave dhe lutuni.  -My Zemra do të triumfojë, 2017; shih Post Mystic

Kjo është një punë e madhe, një perspektivë e rëndësishme që është një nga shumë që thonë të njëjtën gjë. Gjithashtu jam gjithnjë e më i tronditur nga mesazhet që gjoja Jezusi i foli me zë një gruaje të quajtur Jennifer në Shtetet e Bashkuara. Ata janë relativisht të panjohur, edhe pse një përfaqësues i Vatikanit dhe mik i ngushtë i Shën Gjon Palit II i tha asaj që "të përhapte mesazhet e saj në botë". [2]shih A po vjen vërtet Jezusi? Ato janë ato që mund të jenë disa nga parashikimet më të sakta që kam lexuar ndonjëherë ndërsa vazhdojnë të përmbushen, dhe me sa duket, përshkruajnë momentin që ne po jetojmë tani. Si trup, ata gjithashtu i bëjnë jehonë gjithçkaje që kam shkruar këtu për këto dhe kohërat që vijnë nga një perspektivë teologjike në lidhje me "kohën e mëshirës", antikrishtin, pastrimin e botës dhe një "epokë paqeje". (Shiko A po vjen vërtet Jezusi?).

Në mesazhin e fundit publik që drejtori i saj shpirtëror i kërkoi asaj të postonte në faqen e saj të internetit, thuhet:

Para se njerëzimi të jetë në gjendje të ndryshojë kalendarin e kësaj kohe, ju do të keni qenë dëshmitar i rënies financiare. Vetëm ata që u kushtojnë vëmendje paralajmërimeve të Mia do të përgatiten. Veriu do të sulmojë Jugun ndërsa dy Koretë bëhen në luftë me njëri-tjetrin. Jeruzalemi do të dridhet, Amerika do të bjerë dhe Rusia do të bashkohet me Kinën për t'u bërë Diktatorë të botës së re. Unë lutem në paralajmërimet e dashurisë dhe mëshirës sepse unë jam Jezusi dhe dora e drejtësisë së shpejti do të mbizotërojë. —Jezusi dyshohet se i është drejtuar Jennifer, 22 maj 2012; fjalëfromjesus.com 

Që nga sot (shtator 2017), ai mesazh lexon më shumë si një titull sesa një lokucion. Lëshimet e pamatura të Koresë së Veriut[3]shih channelnewsasia.com Lojërat e luftës të Koresë së Jugut [4]shih bbc.com Kërcënimi i fundit i Jeruzalemit ndaj Iranit. [5]shih telesurtv.net dhe paralajmërimet e mprehta të një kolapsi katastrofik të Wall Street [6]shih financepxress.com; nytimes.com janë të gjitha titujt e lajmeve në vetëm ditët e fundit. Mbi dhjetë vjet më parë, mesazhet e Jennifer gjithashtu flisnin për vullkanet që zgjoheshin - diçka që edhe shkencëtarët mezi mund ta parashikojnë, por që po ndodhin në të gjithë botën. Ata flasin për një ndarje e madhe duke ardhur, një që po shohim të shpaloset në mesin tonë. Dhe Jezusi gjithashtu flet për një atë që Ai e quan një "Tranzicion i madh" që do të ndodhte nën një papë të ri:

Kjo është ora e tranzicionit të madh. Me ardhjen e udhëheqësit të ri të Kishës Sime do të vijnë një ndryshim i madh, ndryshim që do të shkulë ata që kanë zgjedhur shtigjet e errësirës; ata që zgjedhin të ndryshojnë mësimet e vërteta të Kishës Sime. Vini re këto paralajmërime që unë ju jap sepse ato po shumohen. —22 Prill 20005; Fjalë nga Jezusi, faqe 332

Herë pas here në mesazhet e saj, Jezusi paralajmëron se njerëzimi po sjell ndëshkim mbi vete, veçanërisht për shkak të mëkati i abortit. Dhe kështu, me këtë, ju lë me Shtatë Vulat e Revolucionit, botuar për herë të parë në 2011. Unë e kam azhurnuar këtë shkrim me disa njohuri dhe lidhje të reja

 

TRANZITIMI I MADH

As ne shikojmë në kohë reale la dhimbjet e lindjes të natyrës; eklipsi i arsyes dhe së vërtetës; murtaja e sakrifica njerëzore në bark; shkatërrimi i familjes përmes së cilës kalon e ardhmja; të sensi fidei ("Ndjenja e besnikut") që ne qëndrojmë në pragun e fundit të kësaj epoke ... e gjithë kjo, marrë së bashku me mësimet e Etërve të Kishës paralajmërimet e Papëve sipas shenjave të kohërave - ne duket se jemi afër shpalosjes përfundimtare të Shtatë Vulat e Revolucionit.

… Fryma e ndryshimit revolucionar e cila ka kohë që shqetëson kombet e botës —POPE LEO XIII, Letra Enciklike Rerum Novarum: lok cit., 97.

 

P PRGATITJA P ,R JEZUSIN, QENGJIN E ZOTIT

Tre vjet më parë, pata një përvojë të fuqishme në kishëzën e drejtorit tim shpirtëror. Unë isha duke u lutur para Sakramentit të Bekuar kur papritmas dëgjova nga brenda fjalët “Unë po ju jap shërbesën e Gjon Pagëzorit. ” Kjo u pasua nga një valë e fuqishme që kaloi nëpër trupin tim për rreth 10 minuta. Të nesërmen në mëngjes, një burrë i moshuar u paraqit në rektorat dhe më kërkoi. "Këtu", tha ai, duke zgjatur dorën e tij, "Unë ndiej që Zoti dëshiron që unë t'jua jap këtë." Ishte një relike e klasit të parë të Shën Jo Pagëzori. (Sikur të mos kishte ndodhur e gjitha kjo përpara drejtorit tim shpirtëror, do të dukej shumë e pabesueshme).

Kur Jezusi ishte gati të fillonte shërbesën e Tij publike, Gjoni e tregoi Krishtin dhe tha: “Ja, Qengji i Zotit”. Gjoni ishte duke treguar përfundimisht drejt Eukaristia. Kështu, të gjithë ne që jemi pagëzuar, marrim pjesë në një farë mase në shërbesën e Gjon Pagëzorit ndërsa i drejtojmë të tjerët drejt Jezusit në Praninë e Vërtetë.

Këtë mëngjes, ndërsa filloj t'ju shkruaj nga Los Angeles, California, një fjalë tjetër e fortë më erdhi:

Nuk ka asnjë njeri, asnjë principatë, asnjë fuqi që do të qëndrojë në pengesë për planin Tim hyjnor. Të gjitha janë të përgatitura. Shpata është gati të bjerë. Mos ki frikë, sepse unë do ta mbaj popullin tim të sigurt në sprovat që do të shtypin tokën (shih Zbul. 3:10).

Kam parasysh shpëtimin e shpirtrave, të mirën dhe të keqen. Nga ky vend, Kalifornia - "zemra e bishës" - ju do të shpallni gjykimet e Mia

Unë besoj se Zoti i përdori këto fjalë sepse pikërisht këtu ideologjitë e materializmit, hedonizmit, paganizmit, individualizmit dhe ateizmit po "pompohen" në skajet e largëta të botës përmes industrisë argëtuese dhe pornografisë miliarda dollarëshe. Hollywood është vetëm milje larg dhomës time të hotelit.

 Shënim: ndjekja e këtij shkrimi erdhi në 5 Prill 2013 kur u ktheva në Kaliforni: Ora e Shpatës

 

Një parathënie mbi vulat

Në vizionin e Shën Gjonit të Kapitullit 6-8 te Zbulesa, ai sheh «Qengjin» që hap «shtatë vula» që shfaqen për të sjellë drejtësinë e Zotit. Mënyra më e mirë për të kuptuar vizionin e Zbulesës është ajo ka qenë plotesuar, është duke u përmbushur, dhe do të jetë përmbushur. Si një spirale, libri përshkon çdo brez, çdo shekull, duke u përmbushur në një nivel ose në një tjetër, në një rajon apo në një tjetër, derisa të përmbushet përfundimisht në një nivel global. Prandaj, Papa Benedikti tha:

Libri i Zbulesës është një tekst misterioz dhe ka shumë dimensione… aspekti i mrekullueshëm i Zbulesës është pikërisht kur dikush mendon se fundi është me të vërtetë tani mbi ne që të gjitha gjërat fillojnë përsëri nga fillimi. —POPE BENEDIKTI XVI, Drita e Botës, Papa, Kisha dhe Shenjat e Kohës-Një intervistë me Peter Seewald, P. 182

Ajo që po shohim tani janë erërat e para, stuhi, e një Uragani i Madh Shpirtëror, Një Revolucioni Global. Tani po trazohet në rajone të ndryshme derisa të kulmojë globalisht (shih Zbulesa 7: 1), kur "dhimbjet e lindjes" të bëhen universale

Wind një erë e fortë do të ngrihet kundër tyre dhe si një stuhi do t'i shkatërrojë larg. Paligjësia do të shkatërrojë tërë tokën dhe veprimi i keq do të përmbysë fronet e sundimtarëve. (Urtësia 5:23)

Kjo është paligjshmëria e braktisje që, sipas Shkrimit, sjell drejtuesin e paligjshëm të këtij Revolucioni Global - Antikrishtin (shih 2 Thesalonikasve 2: 3)… por përfundon në një mbretërimi global i Qengjit të Zotit. [7]shih Ora e paligjshmërisë

 

VULA E PAR

Pastaj pashë ndërsa Qengji hapi të parën nga shtatë vulat, dhe dëgjova një nga katër krijesat e gjalla të bërtiste në një zë si bubullima, "Eja përpara". Shikova dhe aty ishte një kal i bardhë dhe kalorësi i tij kishte një hark. Atij iu dha një kurorë dhe ai hipi përpara fitimtar për të çuar më tej fitoret e tij. (6: 1-2)

Ky Kalorës, sipas Traditës së Shenjtë, është Vetë Zoti:

… Për të cilin Gjoni thotë gjithashtu në Apokalips: "Ai doli duke pushtuar, që të mund të pushtonte." - Shën. Ireneu, Kundër herezive, Libri IV: 21: 3

Ai është Jezu Krishti. Ungjillori i frymëzuar [St. Xhon] jo vetëm pashë shkatërrimin e sjellë nga mëkati, lufta, uria dhe vdekja; ai gjithashtu pa, në radhë të parë, fitoren e Krishtit.—POPE PIUS XII, Adresa, 15 nëntor 1946; shënimi i Bibla Navarre, «Zbulesa», f.70

Jezusi shihet në këtë vegim duke paraprirë "kalorësit" e tjerë të Apokalipsit që do të pasojnë në vulat e tjera. Cilat janë fitoret që ai arrin?

Vula e parë që u hap, ai thotë se pa një kal të bardhë dhe një kalorës të kurorëzuar që kishte një hark. Sepse kjo në fillim u bë nga Vetë Ai. Sepse pasi Zoti u ngjit në qiell dhe hapi gjithçka, Ai dërgoi Fryma e Shenjtë, fjalët e të cilëve predikuesit i dërguan si shigjeta duke arritur te njerëzor zemër, që ata të mposhtin mosbesimin. -St. Viktorinus, Komenti i Apokalipsit, Ch. 6: 1-2

Kjo eshte, mëshirë po paraprin drejtësia. Kjo është pikërisht ajo që Jezusi njoftoi përmes "sekretarit të Tij të mëshirës", Shën Faustina:

… Para se të vij si Gjykatës i drejtë, unë po vij i pari si Mbreti i Mëshirës… para se të vij si një Gjykatës i drejtë, së pari hap gjerë derën e mëshirës Sime. Ai që nuk pranon të kalojë përmes derës së mëshirës Sime duhet të kalojë përmes derës së drejtësisë Sime -Mëshira hyjnore në shpirtin tim, Jezusi tek Shën Faustina, Ditar, n 83, 1146

Këto fitore duhet të arrihen gjatë gjithë spirales së historisë deri kupa e drejtësisë është plot. [8]Shiko Plotësia e mëkatit Por veçanërisht sidomos tani, në atë që Jezui e identifikoi si një "kohë mëshire" që Ai po e "zgjat" për hir të nesh. [9]krh. Ditari i Shën Faustinës, n. 1261 "Shigjetat" e fundit të gjuajtura nga harku i këtij Kalorësi janë fjalët e fundit të ftesës pendohu dhe beso lajmin e mirë -mesazhi i bukur dhe ngushëllues i Mëshirës Hyjnore [10]Shiko Unë nuk jam i denjë—Para se kalorësit e tjerë të apokalipsit të fillojnë galopin e tyre të fundit në të gjithë botën.

Sot, një flakë e gjallë e dashurisë hyjnore hyri në shpirtin tim ... Më dukej se, po të kishte zgjatur një çast më shumë, do të isha mbytur në oqeanin e dashurisë. Nuk mund t'i përshkruaj këto shigjeta dashurie që më shpojnë shpirtin. -Mëshira hyjnore në shpirtin tim, Jezusi tek Shën Faustina, Ditar, n 1776

Ndërsa këto mesazhe po merren parasysh sot nga disa shpirtra në të gjithë botën, nuk ka qenë e mjaftueshme për të ndaluar Tsunami Moral që ka prodhuar një kultura e vdekjes

Njerëzimi ka arritur të lëshojë një cikël vdekjeje dhe terrori, por nuk arriti ta çonte atë në një fund —POPE BENEDIKTI XVI, predikim Esplanada e Shenjtërores së Zojës
e Fátima, 13 maj 2010

… Dhe a Tsunami shpirtëror që është krijimi i një kultura e mashtrimit

 

VULA E DYT

Kur ai hapi vulën e dytë, dëgjova krijesën e dytë të gjallë që thërriste, "Eja përpara". Doli një kal tjetër, një i kuq. Kalorësit të tij iu dha fuqia të hiqte paqen nga toka, në mënyrë që njerëzit të masakronin njëri-tjetrin. Dhe atij iu dha një shpatë e madhe. (Zbul. 6: 3-4)

In Revolucioni Global, Vura në dukje papët që paralajmëruan se "shoqëritë sekrete" kanë punuar gjatë shekujve drejt përmbysjes së rendit aktual pikërisht duke sjellë kaos. Përsëri, motoja midis Frimasonëve është Ordo ab Chao: "Urdhëroni nga Kaosi".

Në këtë periudhë, sidoqoftë, partizanët e së keqes duket se po ndërthuren së bashku dhe do të luftojnë me një qëndrim të bashkuar, të udhëhequr ose ndihmuar nga ajo shoqatë e organizuar dhe e përhapur fuqishëm e quajtur Frimasonët. Duke mos bërë më sekrete të qëllimeve të tyre, ata tani po ngriten me guxim kundër Vetë Zotit ... që është qëllimi i tyre i fundit që e detyron vetë të shikojë - domethënë, përmbysjen e plotë të këtij rendi fetar dhe politik të botës që ka mësimi i krishterë prodhuar, dhe zëvendësimi i një gjendje të re të sendeve në përputhje me idetë e tyre, nga të cilat themelet dhe ligjet do të nxirren nga natyralizmi i thjeshtë. —POPA LEO XIII, Gjinia Humanum, Enciklike në Frimasonerinë, n.10, 20 Prill 1884

Disa ngjarje të rëndësishme, ose një seri ngjarjesh, do të shkaktojnë dhunë që do të "heqë paqen nga toka". Do të jetë një pikë pa kthim - një moment i pa kthyeshëm Nëna e Bekuar ka mbajtur larg për gati një shekull përmes ndërmjetësimit të saj të zgjatur për njerëzimin, veçanërisht që nga Fatima. [11]Shiko Shpata flakëruese Në disa aspekte, a nuk janë ngjarjet e vitit 911, lufta në Irak që pasuan, aktet terroriste pasuese dhe të shpeshta, zhdukja në rritje e lirive në emër të "sigurisë" dhe revolucionet që shpalosen para syve tanë tashmë, mbase duke iu afruar thundrave gjëmuese të këtij kali të kuq?

Zoja e Fatimas paralajmëroi se nëse nuk i vëmë veshin udhëzimet e saj, se Rusia do t'i përhapte gabimet e saj në të gjithë botën [12]filozofitë e Komunizmit dhe Marksizmit

 … Duke shkaktuar luftëra dhe përndjekje të Kishës. Të mirët do të martirizohen; Ati i Shenjtë do të ketë shumë për të vuajtur; kombe të ndryshme do të asgjësohen. Në fund, Zemra ime e Papërlyer do të triumfojë. Ati i Shenjtë do të më shenjtërojë Rusinë dhe ajo do të konvertohet dhe botës do t'i jepet një periudhë paqeje.-Mesazhi i Fatimes, www.vatican.va

 

VULA E TRET

Kur ai hapi vulën e tretë, dëgjova krijesën e tretë të gjallë që thërriste: “Eja përpara”. Shikova dhe aty ishte një kal i zi dhe kalorësi i tij mbante një peshore në dorë. Kam dëgjuar atë që dukej se ishte një zë në mes të katër krijesave të gjalla. Aty thuhej: “Një racion gruri kushton pagë një ditë, dhe tre racione elb kushtojnë pagë një ditë. Por mos e dëmtoni vajin e ullirit ose verën. ” (Zbul. 6: 5-6)

Vulat nuk kufizohen domosdoshmërisht në një rend kronologjik. Kështu, me të drejtë mund të thuhet se një vulë rrjedh gjak në një tjetër. Reshjet e një krize globale - "një shpatë e madhe ” - do të ketë një ndikim të thellë në furnizimet e kombeve me ushqim. Ne jemi tashmë në vrullin e një krize globale në rritje të ushqimit ndërsa mungesat në disa vende të shoqëruara me katastrofat bujqësore po çojnë çmimet e ushqimeve në rritje dhe furnizimet poshtë. Mot i çuditshëm, vdekja e bletëve polenizuese dhe Helmimi i Madh tashmë kanë nxitur trazira civile.

Jeta në shumë vende të varfra është ende jashtëzakonisht e pasigurt si pasojë e mungesës së ushqimit, dhe situata mund të përkeqësohet: uri akoma korr një numër të madh të viktimave midis atyre që, si Llazari, nuk lejohen të zënë vendin e tyre në tryezën e të pasurit… Për më tepër, eliminimi i urisë në botë gjithashtu, në epokën globale, është bërë një kërkesë për ruajtjen e paqes dhe stabilitetit të planetit. —POPA BENEDIKTI XVI, Caritas në Veritate, Enciklike, n. 27

Ne tashmë kemi parë "trazira ushqimore" në pjesë të botës. Vula e Tretë tregon ushqimin racionim—Një realitet që do të përhapet në pjesën më të madhe të botës duke pasur parasysh krizat e duhura.

 

VULA E KATRT

Kur ai hapi vulën e katërt, dëgjova zërin e krijesës së katërt të gjallë që bërtiste, “Eja përpara”. Shikova dhe aty ishte një kal i gjelbër i zbehtë. Kalorësi i tij u quajt Vdekja dhe Hadesi e shoqëroi. Atyre iu dha autorizimi mbi një të katërtën e tokës, për të vrarë me shpatë, uri dhe murtajë dhe me anë të kafshëve të tokës. (Zbul. 6: 7-8)

Ndërsa vula e dytë dhe e tretë nxisin trazira shoqërore dhe kaos, Vula e katërt tregon paligjshmëri të plotë. Isshtë çlirimi i "Hades" -ferr ne toke. [13]shih Ferri i Liruar

Dhe ne tashmë jemi paralajmëruar. 

Ajo që ndodhi në Ruandë në 1994 ishte një goditje paralajmëruese në të gjithë harkun e njerëzimit. Dëshmitarët që i mbijetuan gjenocidit atje e përshkruan atë si shpërthimin e ferrit. Komandanti Kanadez i forcave të KB atje në atë kohë, Gjenerali Roméo Dallaire, tha se ai "shtrëngoi duart me djallin". Dhe ai e kishte fjalën për këtë fjalë për fjalë. Një tjetër misionar i tha revistës Time:

Nuk ka mbetur asnjë demon në Ferr. Ata janë të gjithë në Ruandë. -Revista Koha, “Pse? Fushat e Vrasjes së Ruandës ”, 16 maj 1994

Ajo që është domethënëse është se Maria e Bekuar u shfaq në Kibeho, Ruanda disa 12 vjet më parë, dhe u zbuloi në vizione grafike dhe detaje disa vizionarëve të rinj se çfarë do të ndodhte, "lumenjtë e gjakut". Ajo u tha atyre:

Fëmijët e mi, nuk ka pse të ndodhë nëse njerëzit do ta dëgjojnë dhe do t'i kthehen Zotit. —Mary për një vizionar, Sikur të kishim dëgjuar; autor, Patëmetë Ilibagiza

I mbijetuar nga gjenocidi, Patëmetë Ilibagiza, tha ajo beson se shfaqja dhe ngjarjet që ndodhën në Ruandë ishin një "mesazh për të gjithë botën". Unë u shqetësova kur dëgjova në një intervistë në radio ish-Agjenti i FBI-së, John Guandolo, duke folur për një plan midis xhihadistëve islamikë për një ngjarje "zero tokë". Në një ditë të caktuar, pretendoi ai, do të ketë sulme të koordinuara terroriste në të cilat militantët islamikë po planifikojnë të sulmojnë shkolla, restorante, parqe dhe zona të tjera publike. A është ky paralajmërimi të cilit Zoja i referohej për botën përsëri në Ruandë? [14]shih Vjen përmes Stuhisë Pse statujat dhe imazhet e Zojës vazhdojnë të qajnë anembanë globit? Cili është mesazhi që po na dërgon Qielli? Prettyshtë shumë e thjeshtë: le Jezusin të kthehet në zemrat tuaja, në kombet tuaja, në shkollat ​​tuaja, në etikën që rregullon mjekësinë, shkencën dhe tregtinë tuaj. Përndryshe

Kur të mbjellin erën, ata do të korrin shakullinë… (Hozea 8: 7)

Kalorësi i këtij kali të gjelbër të zbehtë gjithashtu sjell uri dhe murtajë «me anë të kafshëve të tokës». Racionimi i ushqimit shndërrohet në uri dhe sëmundja shndërrohet në murtajë. Shkencëtarët parashikojnë që ne jemi të vonuar për një tjetër epidemi të madhe. Interestingshtë interesante që Shën Gjoni e parashikoi që kjo të vinte "nga kafshët e tokës". AID besohet të ketë origjinën nga majmunët që mbartnin virusin origjinal, sipas kjo zbulimi. Një shkencëtar tjetër ka pranuar se kanceri u fut gjithashtu në vaksinën e poliomelitit. [15]shih mercola.com Dhe sigurisht, bota ka qenë në gjilpëra për një pandemi të mundshme "gripi zogjsh", sëmundje "lopë të çmendur", super-mete, etj ... Siç kam vërejtur më parë, Sekretari i Mbrojtjes i Shteteve të Bashkuara paralajmëroi që vendet po zhvillojnë armë "biologjike". Kjo, dhe vulat e tjera, janë dënime të cilat njeriu do të ketë sjellë mbi vete:

Ka disa raporte, për shembull, që disa vende janë përpjekur të ndërtojnë diçka si një Virus Ebola, dhe ky do të ishte një fenomen shumë i rrezikshëm, për të thënë të paktën… disa shkencëtarë në laboratorët e tyre [po] përpiqen të krijojnë lloje të caktuara të patogjenë që do të ishin specifikë etnikë, në mënyrë që ata thjesht të eleminonin grupe dhe raca të caktuara etnike; dhe të tjerët po projektojnë një lloj inxhinierie, një lloj insektesh që mund të shkatërrojnë të korra të veçanta. Të tjerët po përfshihen edhe në një eko-lloj terrorizmi ku ata mund të ndryshojnë klimën, të fillojnë tërmete, vullkane nga distanca përmes përdorimit të valëve elektromagnetike. - Sekretari i Mbrojtjes, William S. Cohen, 28 Prill 1997, 8:45 AM EDT, Departamenti i Mbrojtjes; Shiko www.defense.gov

Në këtë pikë, vëllezër dhe motra, si nuk mund të shqetësohemi nga lotët e Zojës së Bekuar që ka ardhur për të paralajmëruar njerëzimin për rrugën e errët që kemi qenë tani per shekuj, duke na thirrur përsëri tek Biri i saj?

Kush dëshiron ta eleminojë dashurinë, po përgatitet ta eleminojë njeriun si të tillë. —POPA BENEDIKTI XVI, Letër Enciklike, Deus Caritas Est (Zoti është Dashuri), n. 28b

 

VULA E PEST

Siç thekson Papa Leo XIII, qëllimi i këtij Revolucioni Global nuk është vetëm përmbysja e institucioneve politike për të krijuar një rend të ri botëror të dominuar nga sundimtarët elitë, por mbi të gjitha shkatërrimi 'të botës që ka prodhuar mësimi i krishterë'. Kushtet që nxitën Revolucionin Francez zgjuan jo vetëm një kryengritje kundër sundimtarëve të korruptuar, por kundër asaj që perceptohej të ishte një i korruptuar Kisha [16]shih Revolucioni… në kohë reale Sot, kushtet për një kryengritje kundër Kishës Katolike mbase nuk kanë qenë kurrë kaq të pjekura. E ndotur përmes apostazisë, depërtimi i abuzuesve seksualë dhe perceptimi se ajo është “intolerante” tashmë po gjeneron një revoltë të fortë dhe shpesh të poshtër kundër autoritetit të saj hyjnor.

Edhe tani, në çdo formë të mundshme, pushteti kërcënon të shkelë besimin. —POPE BENEDIKTI XVI, Drita e Botës - Papa, Kisha dhe Shenjat e Kohës - Një intervistë me Peter Seewald, P. 166

Revolucionet e vulave të dyta në të katërta gjithashtu do të derdhen një revolucion kundër Kishës, Vula e Pestë:

Kur ai hapi vulën e pestë, pashë nën altar shpirtrat e atyre që ishin masakruar për shkak të dëshmisë që ata i dhanë fjalës së Perëndisë. Ata bërtitën me një zë të lartë: "Sa do të zgjasë, zotëria i shenjtë dhe i vërtetë, para se të uleni në gjyq dhe të hakmerreni për gjakun tonë për banorët e tokës?" Secilit prej tyre iu dha një mantel i bardhë dhe u tha që të bënin durim edhe pak derisa të mbushej numri i shërbëtorëve dhe vëllezërve të tyre që do të vriteshin siç ishin bërë. (Zbul. 6: 9-11)

Të mirët do të martirizohen; Ati i Shenjtë do të ketë shumë për të vuajtur-Mesazhi i Fatimes, www.vatican.va

Këto sulme, tashmë mblidhen si retë e stuhisë, [17]Rënia e Amerikës dhe Persektivës së Re do të shuajë lirinë e fjalës, do të dëmtojë pronën e kishës dhe do të synojë veçanërisht klerikët. [18]shih Fake News, Revolucion i Vërtetë Janë këto sulme kundër priftërisë së Krishtit që do ta sjellin botën në një moment të shkëlqyeshëm - një ndërhyrje të Vetë Kryepriftit - në Vula e Gjashtë.

 

VOLA E GJASHT

Pastaj pashë ndërsa ai hapi vulën e gjashtë dhe ndodhi një tërmet i madh; dielli u bë i zi si thes i errët dhe e gjithë hëna u bë si gjak. Yjet në qiell ranë në tokë si fiq të papjekur të lëkundur nga pema në një erë të fortë. Pastaj qielli u nda si një rrotull e shqyer që rrotullohej dhe çdo mal dhe ishull u zhvendos nga vendi i tij. Mbretërit e tokës, fisnikët, oficerët ushtarakë, të pasurit, të fuqishmit dhe çdo skllav dhe person i lirë u fshehën në shpella dhe midis shkëmbinjve malorë. Ata u bërtitën maleve dhe shkëmbinjve: "Na bini dhe na fshihni nga fytyra e atij që ulet në fron dhe nga zemërimi i Qengjit, sepse ka ardhur dita e madhe e zemërimit të tyre dhe kush mund t'i bëjë ballë kësaj ? " (Zbul. 6: 12-17)

Kalorësi mbi kalin e bardhë ndërhyn në një paralajmërim -cila do të jetë një nga ngjarjet më të mëdha në të gjithë botën që nga Përmbytja. Textsshtë e qartë nga tekstet e mëposhtme të Shën Gjonit se kjo është nuk la Ardhja e Dytë, por një lloj manifestimi i pranisë së Krishtit në botë që është si një shenjë dhe ogur i gjykimit të veçantë të secilit, dhe në fund të fundit, Gjykimi Përfundimtar.

Zoti do të shfaqet mbi ta dhe shigjeta e tij do të shpërthejë si një rrufe ... (Zakaria 9:14)

Në profecinë bashkëkohore katolike, kjo njihet si "ndriçimi i ndërgjegjes" ose "paralajmërimi". [19]shih Lirimi i Madh

Kam shqiptuar një ditë të shkëlqyeshme… ku Gjykatësi i tmerrshëm duhet të zbulojë të gjitha ndërgjegjet e njerëzve dhe të gjykojë çdo njeri të çdo lloj feje. Kjo është dita e ndryshimit, kjo është Dita e Madhe të cilën e kërcënova, komode për mirëqenien dhe e tmerrshme për të gjithë heretikët. - Shën. Edmund Campion, Koleksioni i plotë i gjykimeve shtetërore të Cobett…, vëll. Unë, f. 1063.

Shërbëtori i Zotit, Maria Esperanza e ndjerë, shkroi:

Ndërgjegjet e këtij populli të dashur duhet të tronditen në mënyrë të dhunshme në mënyrë që ata të mund të "vendosin shtëpinë e tyre në rregull" is Një moment i shkëlqyeshëm po afron, një ditë e shkëlqyer drite ... është ora e vendimit për njerëzimin. - Shërbëtorja e Zotit, Maria Esperanza; Antikrishti dhe Kohët e Fundit, Fr. Joseph Ianuzzi, P. 37 (Volumne 15-n.2, Artikull i Veçantë nga www.sign.org)

"Kjo është dita e ndryshimit", "ora e vendimit". Të gjitha revolucionet e mëparshme - kaosi, hidhërimet dhe vdekja që kanë shpërthyer në tokë si një uragan, do ta kenë sjellë njerëzimin në këtë pikë, Syri i Stuhisë. "Yjet në qiell" përfaqësojnë, në veçanti, udhëheqësit e kishave që janë "lëkundur" deri në gjunjë. [20]krh. Zbul. 1:20; «Disa kanë parë tek« engjëlli »i secilës prej shtatë kishave pastorin e saj ose një personifikim të frymës së kongregacionit.» -Bibla e re Amerikane, fusnota në vargje; krh. Zbulesa 12: 4 Titujt e tjerë, nga mbretërit te skllevërit, tregojnë se çdo person në tokë, nga më i madhi te më i vogli, do të pranojë që "Dita e Zotit" është afër. [21]Shiko Edhe dy ditë për shpjegimin e Atit të Kishave të Hershme për "Ditën e Zotit", jo si një ditë 24 orë, por një periudhë kohe: "… Me Zotin një ditë është si një mijë vjet dhe një mijë vjet si një ditë”(2 Pjetër 3: 8). Gjithashtu, shih Gjykimi i Fundits

Shën Faustina përshkruan gjithashtu një vizion të këtij "paralajmërimi":

Para se të vij si Gjykatësi i drejtë, unë po vij i pari si Mbreti i Mëshirës. Para se të vijë dita e drejtësisë, njerëzve do t'u jepet një shenjë në qiejt e këtij lloji:

E gjithë drita në qiej do të shuhet dhe do të ketë një errësirë ​​të madhe mbi tërë tokën. Atëherë shenja e kryqit do të shihet në qiell dhe nga hapjet, ku u gozhduan duart dhe këmbët e Shpëtimtarit, do të dalin drita të mëdha që do të ndezin tokën për një periudhë kohe. Kjo do të ndodhë pak para ditës së fundit.  IvNdërroni mëshirën në shpirtin tim, Ditar, n 83

Papritur pashë gjendjen e plotë të shpirtit tim ndërsa Zoti e sheh atë. Unë mund të shoh qartë gjithçka që nuk i pëlqen Perëndisë. Nuk e dija që edhe shkeljet më të vogla do të duhet të llogariten. Afarë momenti! Kush mund ta përshkruaj atë? Për të qëndruar para Perëndisë Tri-Shenjtë! - Shën. Faustina; Mëshira Hyjnore në Shpirtin Tim, Ditari, n. 36 

 

INTERLUDE

Kalorësit e Apokalipsit, të udhëhequr nga Jezusi, kanë qenë instrumente të Zotit i mëshirshëm gjykimi deri në këtë pikë: ndëshkimet me të cilat Zoti e lejon njeriun të korrë atë që ka mbjellë - si djali plangprishës [22]Lluka 15: 11-32 - me qëllim që të trondisin ndërgjegjjet e njerëzve dhe t'i sjellin ata në pendim. Përmes këtyre momenteve të dhimbshme, Zoti madje do të punojë përmes shkatërrimit për të shpëtuar shpirtrat (lexo Mëshira në Chaos).

Por kjo pushim - kjo Syri i Stuhisë- fillon ndarjen përfundimtare midis të penduarit dhe të pa penduarit. Ata në kampin e fundit, pasi kanë refuzuar "derën e mëshirës", do të detyrohen të kalojnë përmes derës së drejtësisë.

Meqenëse Zoti, pasi mbaroi veprat e Tij, pushoi ditën e shtatë dhe e bekoi atë, në fund të vitit të gjashtë mijë, e gjithë ligësia duhet të hiqet nga toka dhe drejtësia të mbretërojë për një mijë vjet —Caecilius Firmianus Lactantius (250-317 pas Krishtit; shkrimtar kishtar), Institutet Hyjnore, Vëllimi 7

Kështu, thyerja e Vulës së Gjashtë është, siç tha Esperanza, një "orë vendimi" kur barërat e këqija do të këputen nga gruri: [23]shih Kur barërat e këqija fillojnë të drejtohen

Të korrat janë fundi i epokës dhe korrësit janë engjëj. Ashtu si barërat e këqija mblidhen dhe digjen me zjarr, kështu do të ndodhë në fund të epokës. (Mat 13: 39-40)

Unë i kam treguar njerëzimit thellësinë e vërtetë të mëshirës Sime dhe shpallja përfundimtare do të vijë kur të shndrit dritën time në shpirtrat e njerëzimit. Kjo botë do të jetë në mes të një ndëshkimi për kthimin me kaq dëshirë kundër Krijuesit të saj. Kur refuzon dashurinë, ti më refuzon. Kur më refuzoni, ju refuzoni dashurinë, sepse unë jam Jezusi. Paqja nuk do të dalë kurrë kur e keqja mbizotëron në zemrat e njerëzve. Unë do të vij dhe do të heq një nga një ata që zgjedhin errësirën dhe ata që zgjedhin dritën do të mbeten. —Jezusi te Jennifer, Fjalë nga Jezusi; 25 Prill, 2005; fjalëfromjesus.com

Shën Gjoni përshkruan këtë "shoshitje përfundimtare" pasi të jetë thyer Vula e Gjashtë:

Pas kësaj, unë pashë katër engjëj që qëndronin në të katër cepat e tokës, duke mbajtur katër erërat e tokës në mënyrë që asnjë erë të mos frynte në tokë ose në det ose kundër ndonjë peme. Pastaj pashë një engjëll tjetër që vinte nga Lindja, duke mbajtur vulën e Zotit të gjallë. Ai u thirri me një zë të lartë katër engjëjve që u dha fuqia të dëmtonin tokën dhe detin: "Mos dëmtoni tokën ose detin ose pemët derisa të vëmë vulën në ballë të shërbëtorëve të Perëndisë tonë. ” (Zbul. 7: 1-3)

Shpirtrat e shënuar për Jezusin janë ata që do të martirizohen ose do të mbijetojnë në epokën e paqes - "periudha e paqes" ose "mbretërimi simbolik për një mijë vjet", siç e quan Shkrimi dhe Tradita.

Tani ... ne e kuptojmë se një periudhë prej një mijë vjet tregohet në gjuhën simbolike. -St. Justin Martir, Dialogu me Trypho, Ch. 81, Etërit e Kishës, Trashëgimia e Krishterë

Po, një mrekulli u premtua në Fatima, mrekullia më e madhe në historinë e botës, e dyta pas Ringjalljes. Dhe kjo mrekulli do të jetë një epokë e paqes e cila kurrë më parë nuk i është dhënë botës. —Mario Luigi Kardinali Ciappi, teolog papal për Pius XII, John XXIII, Paul VI, John Paul I dhe John Paul II; 9 tetor 1994; Katekizëm Familjar, parathënie

 

VULA E SHTAT

Vula e Gjashtë, "ndriçimi" është një moment i thellë kur plotësia e Mëshirës Hyjnore të Zotit do të derdhet në botë. Pikërisht kur të gjitha do të dukeshin të humbura, dhe bota që meriton shkatërrim të plotë, drita e dashurisë do të fillojë të derdhet si një oqean mëshire mbi botë. Ndriçimi do të jetë i shkurtër - minuta, thonë shenjtorët dhe mistikët. Por ajo që vijon është vazhdimi dhe përfundimi i ndriçimit për ata që do të kërkojnë sinqerisht Krishtin.

Engjëlli që bërtiti erdhi “lart nga Lindja, duke mbajtur vulën e Zotit të gjallë " (krh. Ezekiel 9: 4-6). Për të kuptuar pse kjo rritje “lart nga Lindja”Është domethënës, shikoni se çfarë ndodh në thyerjen e Vulës së Shtatë që është e lidhur ngushtë me vulën e mëparshme:

Kur ai hapi vulën e shtatë, në qiell kishte heshtje për rreth gjysmë ore. Dhe pashë që shtatë engjëjve që qëndronin përpara Perëndisë iu dhanë shtatë boritë. Një engjëll tjetër erdhi dhe qëndroi te altari, duke mbajtur një temjan të artë. Atij iu dha një temjan e madhe për të ofruar, së bashku me lutjet e të gjithë të shenjtëve, mbi altarin e artë që ishte përpara fronit. Tymi i temjanit, së bashku me lutjet e të shenjtëve, u ngrit përpara Perëndisë nga dora e engjëllit.

Vula e Gjashtë dhe e Shtatë së bashku janë një takim i thellë me "Qengji që dukej se ishte vrarë”(Zbul. 5: 6). Fillon me një ndriçim të brendshëm se Zoti ekziston dhe se "Unë jam një mëkatar" në nevojë për Të. Por për shumë, do të jetë gjithashtu një zbulim se Perëndia, E tij Kishë dhe Sakramente ekzistoj, sidomos e Sakramenti i Bekuar. Kalorësi mbi kalin e bardhë do të sjellë fitoret e Tij të fundit të Mëshirës Hyjnore në fund të kësaj epoke, pikërisht përmes asaj që Ai i zbuloi Shën Faustinës të ishte "froni i mëshirës":

Mëshira e Zotit, e fshehur në Sakramentin e Bekuar, zëri i Zotit Zoti që na flet nga froni i mëshirës: Ejani tek Unë, të gjithë ju -Mëshira hyjnore në shpirtin tim; Ditari, n. 1485

Thereshtë atje ku, përmes njohurive të derdhura dhe shërbesës së atyre që po përgatiten aktualisht nga Zoja, do të zhvillohen biseda të bukura midis Jezusit dhe bijve dhe bijave "plangprishëse": [24]shih Momenti i Ardhshëm Bjellorus   Lirimi i Madh

Jesus: Mos ki frikë nga Shpëtimtari yt, shpirt mëkatar. Unë bëj lëvizjen e parë për të ardhur tek ti, sepse e di që vetvetiu nuk je në gjendje të ngrihesh tek unë. Fëmijë, mos ik nga Ati yt; jini të gatshëm të flisni hapur me Zotin tuaj të mëshirës i cili dëshiron të thotë fjalë faljeje dhe të plasojë hiret e tij mbi ju. Sa i dashur është shpirti juaj për mua! Unë e kam shkruar emrin tënd në dorën time; ju jeni gdhendur si një plagë e thellë në Zemrën time.-Mëshira hyjnore në shpirtin tim; Ditari, n. 1485

Disa njerëz mund të jenë dëshmitarë të "Rrezet" e Mëshirës Hyjnore që buron nga Eukaristia, siç shihte Shën Faustina në shumë vizione. [25]Shiko Oqeani i Mëshirës Këto mrekulli të ardhshme të Zemrës së Jezusit, Eukaristisë, iu zbuluan Shën Margaret Marisë:

E kuptova që përkushtimi ndaj Zemrës së Shenjtë është një përpjekje e fundit e Dashurisë së Tij ndaj të krishterëve të këtyre kohërave të fundit, duke u propozuar atyre një objekt dhe mjet të llogaritur kaq shumë për t'i bindur ata ta duan Atë ... në mënyrë që t'i tërheqë ata nga perandoria e Satanit e cila Ai dëshironte të shkatërronte - Shën. Margaret Mary, Antikrishti dhe Fundi i Kohës, Fr. Joseph Iannuzzi, f. 65; - Shën. Margaret Mary, www.sacredheartdevotion.com

Litshtë një traditë e lashtë në liturgjinë katolike të përballesh me Lindjen si një shenjë e parashikimit të ardhjes së Krishtit. Engjëlli po ngrihet nga drejtimi i Eukaristisë duke bërë thirrje për vulosjen - shenjtërimin përfundimtar - të atyre që do të ndjekin Qengjin. Kisha do të zhvishet nga gjithçka, në mënyrë që të mbetet vetëm Jezusi ku eshte Ai. Dikush ose do të jetë me Të, ose jo. Shën Gjoni sheh një liturgji në vizionin e tij me altarin, temjanin dhe lutjet e pendimit që ngriheshin te Zoti ndërsa njerëzit adhuronin Jezusin në të heshtja:

Heshtja në praninë e Zotit, Zotit! Sepse dita e Zotit është e afërt, Zoti ka përgatitur një festë therje, ka shenjtëruar mysafirët e tij. (Sofi 1: 7)

Përballja e Lindjes, përballja me Eukaristinë, është një parashikim i "diellit që del nga drejtësia", i "agimit" (orienet). Nuk është vetëm "një prezantim i shpresës së parousia", [26]Kardinali Joseph Ratzinger, Festa e Besimit, P. 140 por prifti dhe njerëzit janë gjithashtu

… Përballë figurës së kryqit [tradicionalisht në altar], i cili mishëronte në vetvete të gjithë teologjinë e orienet. - Kardinali Joseph Ratzinger, Festa e Besimit, P. 141

Kjo është, heshtja e shkurtër e Syrit të Stuhisë është gati të kalojë, dhe pasioni, vdekja dhe ringjallja të Kishës [27]Para ardhjes së dytë të Krishtit, Kisha duhet të kalojë nëpër një provë të fundit që do të trondisë besimin e shumë besimtarëve ... Kisha do të hyjë në lavdinë e mbretërisë vetëm përmes kësaj Pashkë të fundit, kur ajo do të ndjekë Zotin e saj në vdekjen dhe Ringjalljen e tij. -KKK, 675, 677 është gati të ndodhë përmes erërave përfundimtare të kësaj Stuhie të Madhe. Theshtë Mesnata para Agimit: lindja e një ylli të rremë, [28]Shiko Falsifikimi që vjen Bisha dhe Profeti i Rremë të cilin providenca hyjnore do të përdorë si instrumente për të pastruar Kishën dhe botën

LORD Zoti Perëndi do t'i bjerë borisë dhe do të vijë në një stuhi nga jugu. (Zakaria 9:14)

Pastaj engjëlli mori temjanicën, e mbushi me qymyr të ndezur nga altari dhe e hodhi poshtë në tokë. Kishte lëvore bubullimash, gjëmime, rrufe dhe një tërmet. Shtatë engjëjt që mbanin shtatë boritë u përgatitën t'i fryjnë. (Zbul. 8: 5-6)

Shpirtrat e zgjedhur do të duhet të luftojnë Princin e Errësirës. Do të jetë një stuhi e frikshme - jo, jo një stuhi, por një uragan që shkatërron gjithçka! Ai madje dëshiron të shkatërrojë besimin dhe besimin e të zgjedhurve. Unë do të jem gjithmonë pranë teje në stuhinë që tani po shpërthen. Une jam nena jote. Unë mund t'ju ndihmoj dhe dua! Ju do të shihni kudo dritën e Flakës sime të Dashurisë që mbin si një flakë rrufe që ndriçon Qiellin dhe tokën, dhe me të cilën unë do të ndez edhe shpirtrat e errët dhe të lëngshëm! Por, çfarë trishtimi është për mua që duhet të shoh kaq shumë nga fëmijët e mi të hidhen në ferr! —Mesazh nga e Bekuara e Virgjëreshës Mari te Elizabeth Kindelmann (1913-1985); aprovuar nga Kardinali Péter Erdö, primati i Hungarisë

 

PARA, QENGJI I ZOTIT

Në fund, ata që kapen pas Zemrës së Shenjtë të Jezusit, u zhytën larg në Arka e Zojës, dhe që nuk pranojnë t'i përkulen sundimit të Bishës, do të jenë fitimtarë dhe do të mbretërojnë me Jezusin në praninë e Tij Eukaristike në Pasditen e ndritshme dhe të lavdishme të asaj që Etërit e Kishës e quajtën "dita e shtatë" - një ditë e shtune pushimi deri në Krishti vjen në lavdi në fund të kohës për të krijuar një Qiej të Ri dhe Tokë të Re në atë ditë "të tetë" dhe të përjetshme. [29]shih Si humbi epoka

Prandaj, Biri i Zotit më të lartë dhe të fuqishëm… do të shkatërrojë padrejtësinë dhe do të ekzekutojë gjykimin e Tij të madh dhe do të rikujtojë në jetë të drejtin, i cili… do të fejohet mes njerëzve një mijë vjet dhe do t'i sundojë me më të drejtët komanda —Shkrimtar kishtar i shekullit IV, Lactantius, "Institutet Hyjnore", Etërit ante-Nicene, Vol 7, f. 211

Pra, bekimi i parathënë padyshim i referohet kohës së Mbretërisë së Tij, kur vullneti i drejtë sundon mbi ringjalljen prej së vdekurish; kur krijimi, i rilindur dhe i çliruar nga skllavëria, do të japë një bollëk ushqimesh të të gjitha llojeve nga vesa e qiellit dhe pjelloria e tokës, ashtu si kujtojnë të moshuarit. Ata që panë Gjonin, dishepullin e Zotit, [na tregojnë] se dëgjuan prej tij se si Zoti mësoi dhe foli për këto kohë -St. Irenaeus of Lyons, Ati i Kishës (140-202 pas Krishtit); Adversus Haereses, Ireneu i Lionit, V.33.3.4

 

    

Ju bekoj dhe faleminderit për të
lëmoshën tuaj në këtë ministri.

 

Për të udhëtuar me Markun në La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 shih Ndizni Fenerët  Kur Gurët Bërtasin
2 shih A po vjen vërtet Jezusi?
3 shih channelnewsasia.com
4 shih bbc.com
5 shih telesurtv.net
6 shih financepxress.com; nytimes.com
7 shih Ora e paligjshmërisë
8 Shiko Plotësia e mëkatit
9 krh. Ditari i Shën Faustinës, n. 1261
10 Shiko Unë nuk jam i denjë
11 Shiko Shpata flakëruese
12 filozofitë e Komunizmit dhe Marksizmit
13 shih Ferri i Liruar
14 shih Vjen përmes Stuhisë
15 shih mercola.com
16 shih Revolucioni… në kohë reale
17 Rënia e Amerikës dhe Persektivës së Re
18 shih Fake News, Revolucion i Vërtetë
19 shih Lirimi i Madh
20 krh. Zbul. 1:20; «Disa kanë parë tek« engjëlli »i secilës prej shtatë kishave pastorin e saj ose një personifikim të frymës së kongregacionit.» -Bibla e re Amerikane, fusnota në vargje; krh. Zbulesa 12: 4
21 Shiko Edhe dy ditë për shpjegimin e Atit të Kishave të Hershme për "Ditën e Zotit", jo si një ditë 24 orë, por një periudhë kohe: "… Me Zotin një ditë është si një mijë vjet dhe një mijë vjet si një ditë”(2 Pjetër 3: 8). Gjithashtu, shih Gjykimi i Fundits
22 Lluka 15: 11-32
23 shih Kur barërat e këqija fillojnë të drejtohen
24 shih Momenti i Ardhshëm Bjellorus   Lirimi i Madh
25 Shiko Oqeani i Mëshirës
26 Kardinali Joseph Ratzinger, Festa e Besimit, P. 140
27 Para ardhjes së dytë të Krishtit, Kisha duhet të kalojë nëpër një provë të fundit që do të trondisë besimin e shumë besimtarëve ... Kisha do të hyjë në lavdinë e mbretërisë vetëm përmes kësaj Pashkë të fundit, kur ajo do të ndjekë Zotin e saj në vdekjen dhe Ringjalljen e tij. -KKK, 675, 677
28 Shiko Falsifikimi që vjen
29 shih Si humbi epoka
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE dhe tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .