Tsunami Shpirtëror

 

NINE vite më parë sot, në Festën e Zojës së Guadalupe, shkrova Përndjekja… dhe Tsunami Morali. Sot, gjatë Rruzares, e ndjeva Zojën edhe një herë duke më shtyrë të shkruaj, por këtë herë për ardhjen Tsunami shpirtëror, e cila ka qenë përgatitur nga ish. Mendoj se nuk është rastësi që ky shkrim bie përsëri në këtë festë ... sepse ajo që po vjen ka të bëjë shumë me betejën vendimtare midis Gruas dhe dragoit.

Kujdes: më poshtë përmban tema të pjekura që mund të mos jenë të përshtatshme për lexuesit e vegjël.

 

SHKATROHET

La Tsunami Moral është në thelb një përshkrim i revolucionit seksual që ka përfshirë civilizimin modern. Tri valët e kontracepsioni, imoraliteti kulturor, pornografi kanë shkatërruar praktikisht bazat morale të shoqërisë - veçanërisht në Perëndim (i cili thjesht ka eksportuar shthurjen në pjesën tjetër të botës.) [1]shih Misteri Babilonia Rënia e Babilonisë së Misterit Ajo që po shohim sot është copëra lënë pas këto valë shkatërruese. Gjithçka sot është mbuluar në baltën e papastërtisë; përkufizimi i martesës është rrëzuar; dhe identitetet tona seksuale, të cilat mbartin një teologji të imazhit të Zotit, janë copëtuar në një mori paqartësish. Krahasimi i Papa Benediktit për kohët tona me shembjen e Perandorisë Romake është edhe më i rëndësishëm tani sesa kur ai foli për të në Krishtlindje katër vjet më parë:

Shpërbërja e parimeve kryesore të ligjit dhe e qëndrimeve themelore morale që i mbështesnin ato hapën digat, të cilat deri në atë kohë, kishin mbrojtur bashkëjetesën paqësore midis popujve. Dielli po perëndonte mbi një botë të tërë ... Për t'i rezistuar këtij eklipsi të arsyes dhe për të ruajtur aftësinë e tij për të parë gjërat thelbësore, për të parë Zotin dhe njeriun, për të parë atë që është e mirë dhe çfarë është e vërtetë, është interesi i përbashkët që duhet të bashkojë të gjithë njerëzit me vullnet të mirë. E ardhmja e botës është në rrezik. —POPA BENEDICT XVI, Fjalimi drejtuar Kurisë Romake, 20 dhjetor 2010

Në thelb, kufizuesi po hiqet [2]shih Heqja e Frenuesit për të cilën Shën Pali foli, [3]krh. 2 Sel 2: 3-6 me anë të së cilave janë thyer digat e "parimeve kryesore" dhe "qëndrimeve themelore morale", dhe paligjshmëri po përmbyt botën. Unë nuk e di se si ta përshkruaj ndryshe atë që përbën një "komplot kundër pastërtisë". Në të vërtetë, siç e kam shpjeguar në Rënia e Babilonisë së Misterit, qëllimet e Komunizmit ishin pikërisht për të infiltruar dhe minuar shoqërinë perëndimore, siç ish-agjenti i FBI-së, Cleon Skousen, i detajuar në 1958 në librin e tij, Komunisti i zhveshur. Ndër 45 qëllimet e tyre ishin këto tre:

# 25: Prishni standardet kulturore të moralit duke promovuar pornografinë dhe turpin në libra, revista, filma, radio dhe TV.

# 20, 21: Infiltro shtypin. Fitoni kontrollin e pozicioneve kryesore në radio, TV dhe fotografi.

# 26: Paraqisni homoseksualitetin, degjenerimin dhe prishjen si "normale, natyrore, të shëndetshme".

- krh. Wikipedia; këto qëllime u lexuan në Regjistrin e Kongresit – Shtojcë, f. A34-A35, 10 janar 1963

Në vitin 1958, këto synime mund të konsideroheshin për të qeshur në një kohë kur as fjala "shtatzënë" nuk mund të thuhej në Unë e dua Lucy Show. [4]shih disrupthenarrative.com Por sot, këto synime janë tejkaluar shumë, pasi praktikisht nuk ka kufij për pahijshmërinë. Unë pashë një video rimorkio në faqen e internetit të MTV të një program për të rinjtë që zhvillohet në kohën më të mirë të quajtur "1 Vajzë 5 Homoseksualë". Mikpritësi pyeti pesë burrat homoseksualë në panelin e saj se çfarë preferonin: "seks" oral ose anal me gojën e tyre. Që ky program është transmetuar në mënyrë të përsëritur në miliona shtëpi tani mezi protestë është një shenjë e qartë e kohës.

Në fakt, humori i pahijshëm homoseksual tani është tarifë standarde në pothuajse çdo shfaqje radiofonike të sitcom dhe nervoz. Gatishmëria në televizionin në kohën kryesore është "standardi i ri i komunitetit". Në filma, 2014 ka parë një shpërthim të vërtetë të aktorëve dhe aktoreve kryesore që shfaqen në skena të qarta seksuale. Industria e muzikës ka humbur qartë shpirtin e saj pasi Taylor Swift, Beyoncés dhe Miley Cyruses kanë shitur trupat e tyre për të shitur rekorde; videot muzikore sot nuk janë asgjë më pak se pornografia e butë. Librat, si Pesëdhjetë Hijet e Grey që promovojnë seks të dhunshëm, jo ​​vetëm lavdërohen, por shndërrohen në filma grafikë. Qendrat tregtare dhe butikët shfaqin në mënyrë rutinore gra të veshura me pak dërrasa në postera të mëdha për të brendshme. Dhe çfarë duhet thënë për internetin? Si një valë e fuqishme shkatërruese, ajo ka shtyrë çdo ndyrësi të imagjinueshme (dhe madje të paimagjinueshme) në shenjtërinë e zyrave, shtëpive dhe dhomave të gjumit duke vendosur pikën e thirrjes përfundimtare në "lirinë" e kërkuar nga revolucioni seksual.

Nëse doni të dini se si duken "kohët e fundit", atje e keni. [5]krh. 2 Tim 3: 1-4; Rom 1: 24-25

Duke ditur që Misteri Babilonia (me bindje Amerika) është bërë një nga eksportuesit më të mëdhenj të papastërtisë në botë, fjalët e Zbulesës kanë një pamje bezdisëse:

I rënë, i rënë Babilonia e madhe. Ajo është bërë një vend i përhumbur për demonët. Ajo është një kafaz për çdo frymë të ndyrë, një kafaz për çdo zog të papastër, një kafaz për çdo kafshë të papastër dhe të neveritshme. Sepse të gjitha kombet kanë pirë verën e pasionit të saj të etur. Mbretërit e tokës kryen marrëdhënie me të… (Zbul. 18: 1-3)

Papastërtia e ka përfshirë botën në mënyrë kaq të përhapur, aq të qëndrueshme, saqë edhe të krishterët sot vështirë se reagojnë ndaj asaj që duhet të jetë instiktive neveri ndaj asaj që shtrembëron bukuria e vërtetë e trupit të njeriut dhe dhurata që është seksi. Por më pas, kur sondazhet sugjerojnë se gati 77 përqind e burrave të krishterë pranojnë të shikojnë pornografi çdo muaj, [6]krh. "Sondazh: Shkalla shqetësuese e burrave të krishterë shikojnë pornografinë, shkelin kurorën", 9 tetor 2014; onenewsnow.com historia tregon vetveten - mbase historia e Zbulesës së betejës midis Gruas, e cila përfaqëson Marinë dhe Popullit të Zotit dhe gjarprit, Satanait:

Gjarpri derdhi ujë si një lumë nga goja e tij pas gruas, për ta zhdukur atë nga përmbytja. (Zbulo 12:15)

Në të vërtetë, a nuk mund të themi se është pikërisht një përmbytje papastërtie në trupin e Krishtit, veçanërisht priftëria, që ka shkatërruar besueshmërinë morale të Kishës, e cila sipas Benediktit, është në thelb ajo entitet që mban paligjshmeri?

Abrahami, babai i besimit, është me anë të besimit të tij shkëmbi që frenon kaosin, përmbytja fillestare e shkatërrimit dhe kështu e mbështet krijimin. Simon, i pari që rrëfeu Jezusin si Krishti ... tani bëhet me anë të besimit të tij Abrahamik, i cili rinovohet në Krishtin, shkëmbi që qëndron kundër valës së papastër të mosbesimit dhe shkatërrimit të saj të njeriut. —POPA BENEDICT XVI (Kardinal Ratzinger), Thirrja në Kungim, Kuptimi i Kishës Sot, Adrian Walker, Tr., F. 55-56

Kjo do të thotë, kur zëri moral i Pjetrit, Papës, është zvogëluar kaq shumë nga skandali brenda kopesë, a nuk mund të jetë ky tashmë fillimi i heqjes së atij kufizuesi?

Sepse misteri i paligjshmërisë tashmë po funksionon; vetëm ai që tani e frenon atë do ta bëjë derisa të mos dalë nga rruga. (2 Sel. 2: 7)

Paligjshmëria është ajo që mbush një vakum moral. Pra, këto sëmundje shoqërore janë në të vërtetë simptoma të një sëmundjeje më të madhe: humbja e besimit në Zot. Dhe kjo po e përgatit botën për valën tjetër dhe më të rrezikshme

 

TSUNAMI SHPIRTROR

Të gjithë paligjshmëri që sapo përshkrova është përgatitje për ardhjen e një i paligjshëm, të cilit i paraprin një "braktisje", një rebelim, një i madh duke u larguar nga besimi: [7]“Askush të mos ju mashtrojë në asnjë mënyrë; sepse ajo ditë nuk do të vijë, nëse rebelimi nuk vjen më parë dhe nuk zbulohet njeriu i paligjshmërisë, bir i shkatërrimit ". (2 Thesalonikasve 2: 3)

Ardhja e një të paligjshmi nga veprimtaria e Satanit do të jetë me gjithë fuqinë, me shenja dhe mrekulli të shfaqura dhe me gjithë mashtrimin e lig për ata që do të vdesin, sepse ata nuk pranuan ta duan të vërtetën dhe kështu të shpëtohen. Prandaj Perëndia dërgon mbi ta një mashtrim të fortë, për t'i bërë ata të besojnë atë që është e rreme, në mënyrë që të dënohen të gjithë ata që nuk i besuan të vërtetës, por kishin kënaqësi në padrejtësi. (2 Sel. 2: 9-11)

Ndërsa koha e Antikrishtit mbetet një mister, ne jemi duke filluar të shoh shkrimtarët e zakonshëm si Msgr. Charles Pope i bën jehonë asaj që Papat e Shenjtë kanë thënë për shekullin e kaluar: se kohët e një i paligjshëm duket se po afrohen:

Ku jemi tani në një kuptim eskatologjik? Arshtë e diskutueshme që ne jemi në mes të rebelim dhe se në të vërtetë një mashtrim i fortë ka ardhur mbi shumë, shumë njerëz. Thisshtë ky mashtrim dhe rebelim që paralajmëron se çfarë do të ndodhë më pas: dhe njeriu i paligjshmërisë do të zbulohet. - artikulli, Msgr. Charles Papa, "A janë këto bandat e jashtme të një gjykimi që vjen?", 11 nëntor 2014; blog

Dua të them, çfarë do të thoshte Papa Shën Piu X nëse do të ishte gjallë sot pasi kishte shkruar sa vijon në një enciklik në 1903?

Kush nuk mund të shohë që shoqëria është në kohën e tanishme, më shumë sesa në çdo epokë të kaluar, që vuan nga një sëmundje e tmerrshme dhe me rrënjë të thellë, e cila, duke u zhvilluar çdo ditë dhe duke ngrënë në qenien e saj më të madhe, po e tërheq atë drejt shkatërrimit? Ju e kuptoni, Vëllezër të Venerable, çfarë është kjo sëmundjebraktisje nga Zoti… mund të ketë tashmë në botë "Biri i Përjetimit" për të cilin flet Apostulli. —POPA ST. PIUS X, E Supremi, Enciklike Mbi Rivendosjen e Gjithë Gjërave në Krisht, n 3, 5; 4 tetor 1903

Për më tepër, nuk po flasim për fundin e botës, por për fundin e kësaj epoke, sipas Etërve të Hershëm të Kishës. Ata parashikuan që, pas shkatërrimit të Antikrishtit, një "ditë pushimi" e shtatë do të shijohej nga Kisha para fundit të botës. [8]shih Si epoka ishte e humbur

Son Biri i tij do të vijë dhe do të shkatërrojë koha e një të paligjshmi dhe gjykoji të pabesët dhe ndrysho diellin, hënën dhe yjet - atëherë Ai me të vërtetë do të prehet në ditën e shtatë… pasi të pushojë të gjitha gjërat, unë do të bëj fillimin e ditës së tetë, domethënë fillimin e një tjetre botë. -Letra e Barnabës (70-79 pas Krishtit), shkruar nga një Atë Apostolik i shekullit të dytë

Kjo është e gjitha për të thënë që duhet Qendro zgjuar ndërsa shenjat e afrimit të "Ditës së Zotit" bëhen më të dukshme. [9]shih Dita e Gjashtë

 

DELUSIONI I FORT

Cila është "mashtrimi i fortë" për të cilin Shën Pali flet? Në thelb është një refuzim global i E vërtetë, veçanërisht e vërteta themelore që jemi bërë për të adhuruar dhe dashur Zotin. Kështu, "kafsha" së cilës dragoi i jep fuqinë e tij fillon ta gjejë mishëruese formë në "ndarjen e Kishës nga shteti" përmes së cilës Kisha dhe zëri i saj moral zbriten gjithnjë e më shumë në sferën private.

Ndalimi kundër adhurimit të Zotit është një shenjë e "braktisjes së përgjithshme". Ajo përpiqet të bindë të krishterët të marrin një "rrugë më të arsyeshme dhe më paqësore", duke iu bindur "parimeve të fuqive të botës" që përpiqen ta ulin fenë në "një çështje private". —POPA FRANCIS, Homily, 28 nëntor 2013; vatikan.va

Më shumë se kaq, kjo Bishë këmbëngul në atë që Papa Françesku e quan 'mendimi i vetëm' [10]krh. Homilia, 18 nëntor 2013; Zenit ku 'perandoritë e padukshme' [11]krh. Fjalimi para Parlamentit Evropian dhe Këshillit të Evropës, 25 nëntor 2014; cruxnow.com bëhen 'Mjeshtrat e Ndërgjegjja ' [12]krh. Homeli në Casa Santa Martha, 2 maj 2014; Zenit.org duke detyruar të gjithë në një 'globalizim të uniformitetit hegjemonik' [13]krh. Homilia, 18 nëntor 2013; Zenit dhe 'sisteme uniforme të fuqisë ekonomike'. [14]krh. Fjalimi para Parlamentit Evropian dhe Këshillit të Evropës, 25 nëntor 2014; cruxnow.com

Vëllezër dhe motra, a nuk tingëllon kjo si ajo "kafshë" e Zbulesës që ngrihet për të dominuar botën, duke krijuar një Uniteti i rremë?

… Autoriteti iu dha mbi çdo fis, popull, gjuhë dhe komb, dhe të gjithë ata që banojnë në tokë do ta adhurojnë atë… kjo bën që të gjithë, të vegjël dhe të mëdhenj, të pasur dhe të varfër, të lirë dhe skllevër, të shënohen në të djathtë dora ose balli, në mënyrë që askush të mos blejë ose shesë nëse nuk ka shenjën, domethënë emrin e bishës ose numrin e emrit të saj. (Zbul. 13: 7, 16)

Siç shkruajti Shën Gjon Pali II, braktisja gjen

Dimension dimensioni i tij i jashtëm, i cili merr formë konkrete si përmbajtja e kulturës dhe civilizimit, si një sistem filozofik, një ideologji, një program për veprim dhe për formësimin e sjelljes njerëzore… []shtë] materializëm dialektik dhe historik, i cili akoma njihet si thelbi thelbësor i Marksizmi. —POPA JOHN PAUL II, Dominum et Vivificantem, n 56

Komunizmi nuk ka vdekur; [15]shih Rënia e Babilonisë së Misterit thjesht po shndërrohet në një entitet global, a "Kafshë" Vini re se dragoi dhe kafsha në Zbulesë kanë i njëjtë koka:

… Vini re, një dragua i madh i kuq, me shtatë koka dhe dhjetë brirë, dhe shtatë diadema mbi kokat e tij ... Unë pashë një kafshë që ngrihej nga deti, me dhjetë brirë dhe shtatë koka Rev (Zbul. 12: 3, 13: 1)

Kjo do të thotë që Satani, kush është shpirt, përpiqet të adhurohet duke eksternalizuar sofistikimet e tij në një sistem politik global, në të vërtetë, në një person.

Shumica e etërve e shohin bishën si përfaqësimin e antikrishtit: Shën Ireneu, për shembull, shkruan: “Bisha që ngrihet është mishërimi i së keqes dhe gënjeshtrës, kështu që forca e plotë e apostazisë që ajo mishëron mund të hidhet në furrë e zjarrtë. ” (Kundër herezive, n 5, 29) -Bibla Navarre, "Zbulesa", f. 87

Thisshtë ky mashtrues, të cilin Katekizmi paralajmëron, është mashtrimi përfundimtar që po vjen:

Para ardhjes së dytë të Krishtit, Kisha duhet të kalojë nëpër një provë të fundit që do të lëkundë besimin e shumë besimtarëve. Përndjekja që shoqëron pelegrinazhin e saj në tokë do të zbulojë "misterin e paudhësisë" në formën e një mashtrimi fetar që u ofron burrave një zgjidhje të dukshme të problemeve të tyre me çmimin e braktisjes nga e vërteta. Mashtrimi suprem fetar është ai i Antikrishtit, një pseudo-mesianizëm me të cilin njeriu lavdërohet në vend të Zotit dhe i Mesisë së tij vjen në mish. -Katekizmi i Kishës Katolike, n 675

A nuk e lavdëron njeriu veten e tij kur vepron si një zot, duke e trajtuar jetën ashtu si është e disponueshme, që do të merret ose krijohet me qejf? Kur ai dëshiron trupin e njeriut, cila është idhujtaria efektive? Kur ai i vendos shpresat e tij në teknologji në mënyrë që të "përmirësojë" ose të ndryshojë krijimin?

Errësira që ngërthen Zotin dhe errëson vlerat është kërcënimi real për ekzistencën tonë dhe për botën në përgjithësi. Nëse Zoti dhe vlerat morale, ndryshimi midis së mirës dhe së keqes, mbeten në errësirë, atëherë të gjitha "dritat" e tjera që vendosin bëma të tilla teknike të pabesueshme brenda mundësive tona, nuk janë vetëm përparim, por edhe rreziqe që na vënë ne dhe botën në rrezik. —POPA BENEDIKT XVI, Homeli i Vigjiljes së Pashkëve, 7 Prill 2012

 

Anija e zezë po lundron

Një fjalë që më ka ardhur në lutje për disa javë tani është:

Anija e Zezë po lundron.

Çfarë do të thotë kjo? Mendimi i parë që më erdhi është se kisha e rreme po fillon të materializohet. Për "shkëmbin" që qëndron në rrugën e Bishës është krishterimi.

Krishterimi duhet të eliminohet dhe t'i japë vendin një feje globale dhe një rendi të ri botëror. -Jezu Krishti, Bartësi i Ujit të Jetës, n 4, dokument mbi "Epokën e Re", Këshillat Papnorë për Kulturë dhe Dialog Ndërfetar

Në të vërtetë, një pjesë e pasojave të Tsunamit Moral është relativizmi moral, e cila ndërsa hedh poshtë vlerat judeo-kristiane mbi të cilat është themeluar civilizimi perëndimor, bëhet vetë dogmatike në përcaktimin se kush ka dhe nuk ka "të drejta", kush është dhe nuk është "i vlefshëm". [16]shih Përparimi i Njeriut Arsyeja që unë them se Tsunami Moral ka përgatitur sepse ai shpirtëror që vjen është përsëri, që 50 vitet e kaluara kanë gjeneruar një Vakum i madh, të cilën e kam shkruar rreth shtatë vjet më parë. [17]shih Vakumi i Madh Papa Françesku vuri në dukje këtë gjithashtu në fjalimin e tij të fundit në Parlamentin Evropian, duke nënvizuar pohimin e Papa Benediktit se thyerja e "digave" të një "konsensusi moral" po minon "bashkëjetesën paqësore midis popujve".

Vac vakumi i madh i idealeve që po shohim aktualisht në Perëndim… “pikërisht [për shkak] të harresës së njeriut ndaj Zotit dhe dështimit të tij për t’i dhënë lavdi, [po] shkaktojnë dhunë. —POPE FRANCIS, fjalim në Parlamentin Evropian, Strasburg, Francë, 25 nëntor 2014; Zenit.org

Në intervistën e tij të fuqishme me Papën Benedikti XVI, Peter Seewald paraqiti një perspektivë të zgjuar për Atin e Shenjtë që kërkoi një përgjigje profetike:

P. Seewald: Në një botë që është bërë relativiste, një paganizëm i ri ka fituar gjithnjë e më shumë sundim mbi mendimet dhe veprimet e njerëzve. Prej kohësh është bërë e qartë jo vetëm që ka një hapësirë ​​të zbrazët, një vakum, krahas Kishës, por gjithashtu se diçka si një anti-kishë është krijuar.

BENEDIKTI I POPES: Një intolerancë e re po përhapet, kjo është mjaft e dukshme. . Një nxirje_Fotorefeja abstrakte, negative është duke u bërë në një standard tiranik që të gjithë duhet të ndjekin. Kjo është atëherë liria në dukje - për arsyen e vetme që është çlirimi nga situata e mëparshme. - Drita e Botës, Një Bisedë me Peter Seewald, f. 52

Në të vërtetë, jo vetëm që zëri i Kishës po injorohet, por në mënyrë aktive heshtur.

Një libër gjoja i preferuar i Papa Françeskut është Zoti i Botës, një roman i shkruar në vitin 1907 për ardhjen e Antikrishtit. Unë besoj se Ati i Shenjtë është i saktë kur thotë se autori i tij, Robert Hugh Benson, e shkroi atë 'pothuajse sikur të ishte një profeci, sikur ai të parashikonte se çfarë do të ndodhte'. [18]krh. POPA FRANCIS, Homily, 18 nëntor 2013, katolikulturë.org Shtë një rrëfim i tmerrshëm paralajmërues i asaj që po shohim të shpaloset kohë reale para syve tanë sot. Në të vërtetë, do të më duket se ky Tsunami Shpirtëror ka filluar të arrijë brigjet e njerëzimit, duke mbajtur kreshtën e tij Anija e Zezë

 

Harku i refugjatit

Shumë nuk e kuptojnë që kohët e ardhshme nuk do të kërkohen përveç nga hiri i mbinatyrshëm. Ju lutem ta dëgjoni këtë paralajmërim: Merrni kohën e mbetur, e cila është e shkurtër, për të forcuar marrëdhënien tuaj me Zotin. Ose thënë troç nga St's. Pali, Gjoni dhe Pjetri:

Bëhuni i matur ashtu siç duhet dhe ndaloni të mëkatoni. Për disa nuk kanë njohuri për Perëndinë; Unë e them këtë për turpin tuaj ... Dilni nga [Babilonia], populli im, që të mos merrni pjesë në mëkatet e saj, që të mos merrni pjesë në plagët e saj; sepse mëkatet e saj janë grumbulluar lart si qielli… Jini të matur, pra, dhe rrini zgjuar në lutje… (1 Kor 15:34; 1 Pjetër 4: 7; Zbul. 18: 4-5)

Po: lutuni, lutuni, lutuni. Inshtë në lutje që ju të afroheni me Zotin dhe të mësoni të bëni dallimin midis zërit të Bariut të Mirë dhe atij të ujk.

Kur Zoja e Fatimes tha

Zemra ime e papërlyer do të jetë streha juaj dhe mënyra që do t'ju çojë te Zoti. - shpallja dhënë Lr. Lucia më 13 qershor 1917; krh. ewtn.com

… Ajo nuk po tregonte poetike. Ajo me të vërtetë do të jetë streha jonë kundër "Mashtrim i fortë" që tashmë po fryhet si një valë. Kur përmbytja e përndjekjeve dhe mashtrimeve të dragoit sulmon Gruan e Zbulesës, Shën Gjoni shkruan:

… Toka erdhi në ndihmë të gruas dhe toka hapi gojën dhe gëlltiti lumin që dragoi kishte derdhur nga goja e tij. (Zbul. 12:16)

Zoti i jep mbrojtje Gruas dhe asaj fëmijë, i cili është «marrë në qiell». [19]krh. Zb 12:5 Ftesa në Fatima është e qartë atëherë: bëhu fëmija i saj shpirtëror në mënyrë që ajo të mbrojë, të ushqejë dhe të formojë ty, dmth. "Të çojë te Zoti".

Ekzistojnë një numër mënyrash në të cilat ne mund të hyjmë në arka e Zemrës së Papërlyer.

I. E para është t'i besosh plotësisht Jezusit përmes "kushtrimit" Zojës sonë.

Shenjtërimi Marian në thelb do të thotë t'i japim Marisë lejen tonë të plotë (ose sa më shumë leje që të mundemi) për të përfunduar detyrën e saj amtare në ne, e cila është të na formojë në të krishterë të tjerë. —Pr. Michael E. Gaitley, MIC, 33 ditë në lavdi në mëngjes, Hyrje f. 3 (formulari i broshurës)

Ka një pak të mrekullueshme falas libër i quajtur 33 ditë në lavdi në mëngjes që mund t'ju ecin nëpër këto hapa. Isshtë në dispozicion këtu.

II. Lutuni Rruzarja, e cila është "shkolla e Marisë". [20]krh. ST JOHN PAUL II, Rosarium Virginis Mariae, n 1 Kjo lutje e përditshme nuk është vetëm një mjet i bukur për të soditur fytyrën e Krishtit në udhëtimin e tij tokësor, por është gjithashtu një armë e fuqishme shpirtërore që "Gruaja" përdor për të "shtypur kokën e gjarprit" në familjet tona dhe madje edhe në kombet.

Një ditë një koleg i imi dëgjoi djallin të thoshte gjatë një ekzorcizmi: “Çdo përshëndetje Mari është si një goditje në kokën time. Nëse të krishterët do ta dinin se sa i fuqishëm ishte Rruzarja, do të ishte fundi im ”. —Pr. Gabriel Amorth, Kryekzorcist i Romës, Jehona e Marisë, Mbretëresha e Paqes, Botim Mars-Prill, 2003

III. Agjëroni dhe lutuni për Flaka e Dashurisë e zemrës së Zojës sonë të zbresë jo vetëm në zemrën tuaj, por në të gjithë botën. Në mesazhet e aprovuara kishtarisht të mistikes hungareze, Elizabeth Kindelmann, Zoja tha:

Hiri nga Flaka e Dashurisë së Zemrës së Papërlyer të Nënës sime do të jetë për brezin tuaj ajo që Arka e Noes ishte për Noenë. —Nga ditari i Kindelmann; krh. flakëflove.us

Përsëri, do të jetë hiri i Zotit vetëm që do të ruajë besnikët nga fryma e antikrishtit, tashmë të pranishëm në botë, dhe kjo hir do të vijë me anë të Nënës së Bekuar. Agjërimi, lutja, rrëfimi mujor, Eukaristia dhe meditimi mbi Shkrimet janë të gjitha mjetet për të hapni gjerë zemrat tona për të marrë këtë "bekim", [21]shih Konvergjenca dhe Bekimi kjo Flaka e Dashurisë, të cilën Zoja i tha Kindelmann është në thelb "Jezus Krishti." Kjo zbulesë e lidh këtë hir me "kohët e fundit" (shih Ylli i mëngjesit në rritje).

Në këto mënyra, pra, Zoti do të na çojë përmes Stuhisë së tanishme, përtej gënjeshtrave të dragoit dhe kthetrave të Antikrishtit (a do të zbulohej ai në kohën tonë), përtej arritjes së Tsunamit Shpirtëror dhe Falsifikimi që vjen—për sa kohë që ne qëndrojmë besnikë. Për vetë Jezusin premtoi:

Meqenëse ju e keni mbajtur mesazhin tim të qëndresës, unë do t'ju ruaj të sigurt në kohën e sprovës që do të vijë në të gjithë botën për të provuar banorët e tokës. (Zbul. 3:10)

Toka është mbuluar nga errësira për shkak të mungesës së besimit në shpirtin e njerëzimit dhe, për këtë arsye, do të përjetojë një goditje të madhe. Pas kësaj, njerëzit do të besojnë. Ky goditje, me fuqinë e besimit, do të krijojë një botë të re. Përmes Flakës së Dashurisë së Zojës së Bekuar, besimi do të zërë rrënjë në shpirtra dhe faqja e tokës do të ripërtërihet, sepse 'asgjë si ajo nuk ka ndodhur që kur Fjala u bë Mish'. Rinovimi i tokës, megjithëse i përmbytur me vuajtje, do të vijë me fuqinë e ndërmjetësimit të Zojës së Bekuar. - Zonja jonë për Elizabeth Kindelmann, Flaka e Dashurisë së Zemrës së Papërlyer të Marisë, Ditari Shpirtëror, 27 Mars, 1963, fq. 149; Botim kanadez 

 

- Festa e Zojës së Guadalupe
Dhjetor 12th, 2014

 

Faleminderit për lutjet tuaja dhe mbështetjen për këtë
shërbim me kohë të plotë. 

 

 


Romani i ri i fuqishëm katolik që po mahnit lexuesit!

 

TREE3bkstk3D__87543.1409642831.1280.1280

PEMA

by
Denise Mallett

 

Të quash Denise Mallett një autor tepër të talentuar është një nënvlerësim! Pema është magjepsëse dhe e shkruar bukur. Vazhdoj të pyes veten, "Si mund të shkruaj dikush diçka të tillë?" I pagojë.
- Ken Yasinski, Folës katolik, autor dhe themelues i Ministrive të FacetoFace

Nga fjala e parë në të fundit isha i rrëmbyer, i pezulluar midis frikës dhe habisë. Si i shkruajti një person kaq i ri linja kaq të ndërlikuara komploti, personazhe kaq kompleksë, dialog kaq tërheqës? Si e kishte zotëruar një adoleshent i thjeshtë zanatin e të shkruarit, jo vetëm me aftësi, por me thellësi të ndjenjës? Si mund të trajtojë ajo tema të thella kaq të shkathëta pa më së paku predikim? Unë jam akoma me frikë. Cleshtë e qartë se dora e Zotit është në këtë dhuratë. Ashtu siç Ai ju ka dhënë çdo hir deri më tani, le të vazhdojë t'ju udhëheqë në rrugën që Ai ka zgjedhur për ju nga e gjithë përjetësia.
-Janet Klasson, autore e Blog Pelianito Journal

 

RENDOSENI KOPJEN TUAJ SOT!

 

TREEbkfrnt3DNEWRLSBNR__03035.1409635614.1280.1280 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 shih Misteri Babilonia Rënia e Babilonisë së Misterit
2 shih Heqja e Frenuesit
3 krh. 2 Sel 2: 3-6
4 shih disrupthenarrative.com
5 krh. 2 Tim 3: 1-4; Rom 1: 24-25
6 krh. "Sondazh: Shkalla shqetësuese e burrave të krishterë shikojnë pornografinë, shkelin kurorën", 9 tetor 2014; onenewsnow.com
7 “Askush të mos ju mashtrojë në asnjë mënyrë; sepse ajo ditë nuk do të vijë, nëse rebelimi nuk vjen më parë dhe nuk zbulohet njeriu i paligjshmërisë, bir i shkatërrimit ". (2 Thesalonikasve 2: 3)
8 shih Si epoka ishte e humbur
9 shih Dita e Gjashtë
10 krh. Homilia, 18 nëntor 2013; Zenit
11 krh. Fjalimi para Parlamentit Evropian dhe Këshillit të Evropës, 25 nëntor 2014; cruxnow.com
12 krh. Homeli në Casa Santa Martha, 2 maj 2014; Zenit.org
13 krh. Homilia, 18 nëntor 2013; Zenit
14 krh. Fjalimi para Parlamentit Evropian dhe Këshillit të Evropës, 25 nëntor 2014; cruxnow.com
15 shih Rënia e Babilonisë së Misterit
16 shih Përparimi i Njeriut
17 shih Vakumi i Madh
18 krh. POPA FRANCIS, Homily, 18 nëntor 2013, katolikulturë.org
19 krh. Zb 12:5
20 krh. ST JOHN PAUL II, Rosarium Virginis Mariae, n 1
21 shih Konvergjenca dhe Bekimi
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE.