Mashtrimi i fortë

 

Ekziston një psikozë masive.
Ashtë e ngjashme me atë që ndodhi në shoqërinë gjermane
para dhe gjatë Luftës së Dytë Botërore ku
njerëzit normalë, të denjë u shndërruan në ndihmës
dhe lloji i mentalitetit "vetëm pas urdhrave"
që çoi në gjenocid.
Tani shoh që po ndodh e njëjta paradigmë.

–Dr. Vladimir Zelenko, MD, 14 gusht 2021;
35: 53, Shfaqja e Stew Peters

Është një shqetësim.
Ndoshta është një neurozë në grup.
Somethingshtë diçka që ka ardhur në mendje
të njerëzve në të gjithë botën.
Çfarëdo që po ndodh po ndodh në
ishulli më i vogël në Filipine dhe Indonezi,
fshati më i vogël i vogël në Afrikë dhe Amerikën e Jugut.
Allshtë e njëjtë - ka ardhur në të gjithë botën.

- Dr. Peter McCullough, MD, MPH, 14 gusht 2021;
40: 44,
Perspektivat mbi Pandeminë, Episode 19

Ajo për të cilën viti i fundit më ka tronditur në thelb
është përballë një kërcënimi të padukshëm, me sa duket serioz,
diskutimi racional doli nga dritarja…
Kur shikojmë prapa në epokën e COVID,
Unë mendoj se do të shihet si përgjigje të tjera njerëzore
kërcënime të padukshme në të kaluarën janë parë,
si një kohë histerie masive. 
 

- Dr. John Lee, Patolog; Video e zhbllokuar; 41: 00

Psikoza e formimit masiv… kjo është si hipnozë…
Kështu ndodhi me popullin gjerman. 
— Dr. Robert Malone, MD, shpikësi i teknologjisë së vaksinës mRNA
TV Kristi Leigh; 4: 54

Unë zakonisht nuk përdor fraza si kjo,
por unë mendoj se ne jemi duke qëndruar te portat e Ferrit.
 
- Dr. Mike Yeadon, ish Nënkryetar dhe Krye Shkencëtar

të frymëmarrjes dhe alergjive në Pfizer;
1:01:54, Ndjek Shkencen?

 

Botuar për herë të parë më 10 nëntor 2020:

 

KETU janë gjëra të jashtëzakonshme që ndodhin çdo ditë tani, ashtu si tha Zoti ynë që do të ndodhnin: sa më afër të jemi me Syri i Stuhisë, aq më shpejt do të jenë "erërat e ndryshimit" ... aq më shpejt ngjarjet e mëdha do të ndodhin një botë në rebelim. Kujto fjalët e shikuesit amerikan, Jennifer, të cilit Jezusi i tha:

Populli im, kjo kohë konfuzioni vetëm do të shumëfishohet. Kur shenjat fillojnë të shfaqen si karroca, dijeni që konfuzioni do të shumëfishohet vetëm me të. Lutuni! Lutuni fëmijë të dashur. Lutja është ajo që do t'ju mbajë të fortë dhe do t'ju lejojë hirin për të mbrojtur të vërtetën dhe për të qëndruar në këto kohë sprovash dhe vuajtjesh. —Jezusi te Jennifer, 3 nëntor 2005

Këto ngjarje do të vijnë si karroca në shina dhe do të valëzohen në të gjithë këtë botë ... ndarja do të shumëfishohet. —4 Prill 2005

Sa më shpejt të shkojnë gjërat, aq më shumë konfuzion ka (shih Vjen Shpejt Tani)… Aq më shumë a verbëri shpirtërore po mbulon tokën. Me të vërtetë, njerëzit kanë filluar ta shohin të keqen si të mirë dhe të mirë si të keqe. Ata e marrin faktin si trillim dhe trillimin si fakt. Ajo që është mendja e përbashkët quhet "teori konspirative" ndërsa komplotet e vërteta janë të mirëseardhura "për të mirën e përbashkët". Dhe me ta nuk ka asnjë arsyetim. Siç komentoi një person kohët e fundit, 

Asshtë sikur mendjet e tyre janë rrëmbyer. Ato janë si dhoma pa dyer ose dritare, dhe muret janë të padepërtueshme. Duket se ata kanë nevojë për hir nga Zoti për të njohur të vërtetën e vërtetë. 

Çfarë po ndodh? 

 

RESTRAINER është ngritur

Në të njëjtin vit kur Jennifer mori ato fjalë nga Jezusi, unë po vozisja vetëm në Kolumbinë Britanike, Kanada, duke shkuar në koncertin tim të ardhshëm, duke shijuar peizazhin, duke u zhytur në mendime, kur papritmas dëgjova në zemrën time fjalët:

Unë e kam ngritur kufizuesin.

Ndjeva diçka në shpirtin tim që është e vështirë të shpjegohet. Ishte sikur një valë tronditëse përshkoi tokën - sikur diçka në fushën shpirtërore ishte lëshuar. Por unë isha i hutuar. Nuk e kisha idenë se çfarë do të thoshte ajo fjalë.

Kështu që atë natë në dhomën time të motelit, unë e pyeta Zotin nëse ajo që dëgjova ishte në Shkrime, pasi fjala «kufizues» ishte e panjohur për mua. Unë e kapa Biblën time dhe e hapa drejt 2 Selanikasve 2: 3. Fillova të lexoj:

Askush të mos ju mashtrojë në asnjë mënyrë; sepse ajo ditë nuk do të vijë, nëse rebelimi nuk vjen së pari dhe nuk zbulohet njeriu i paligjshmërisë, bir i shkatërrimit, i cili kundërshton dhe lartësohet kundër çdo të ashtuquajtur zot ose objekt adhurimi, në mënyrë që ai të zërë vendin e tij në tempulli i Zotit, duke e shpallur veten të jetë Zot ... Dhe ju e dini se çfarë është frenues atë tani që të mund të zbulohet në kohën e tij. 

Sigurisht, nofulla ime u përplas në dysheme kur e lexova atë fjalë. Me fjalë të tjera, para se "i paligjshmi" ose Antikrishti të jetë i papërmbajtur, do të vinte një periudhë e paligjshmërisë, një rebelim ... revolucion. Bibla e vjetër Douay-Rheims ka një shënim në fund të faqes për këtë. 

Kjo revoltë [apostazia], ose rënia, përgjithësisht kuptohet, nga etërit e lashtë, e një revolte nga perandoria Romake, e cila u shkatërrua e para, para ardhjes së Antikrishtit. Ndoshta, mund të kuptohet gjithashtu për një revoltë të shumë kombeve nga Kisha Katolike e cila, pjesërisht, ka ndodhur tashmë, me anë të Mahomet, Luther, etj. Dhe mund të supozohet se do të jetë më e përgjithshme në ditët e të Antikrishtit. - shënimi në 2 Thesalëve 2: 3, Bibla e Shenjtë Douay-Rheims, Baronius Press Limited, 2003; f. 235

Këtu, ne shohim dy elementë të kufizuesit që mbajnë antikrishtin: a politik aspekti, "perandoria Romake"; dhe një shpirtëror aspekti, "Kisha Katolike", e mishëruar nga papati. Në të vërtetë, Perandoria Romake pas konvertimit të saj në Krishterim ishte e ndërthurur thellë me Katolicizmin ndërsa Ungjilli transformoi peizazhin Evropian dhe përtej. Prandaj, Shën Gjoni Newman shpjegoi:

Tani kjo fuqi frenuese [pranohet] përgjithësisht të jetë perandoria Romake Unë nuk pranoj që perandoria Romake është zhdukur. Larg nga ajo: perandoria Romake mbetet edhe sot e kësaj dite… Dhe ndërsa brirët, ose mbretëritë, ekzistojnë akoma, në fakt, për pasojë ne nuk kemi parë ende fundin e perandorisë Romake. - Kardinali i bekuar John Henry Newman (1801-1890), Kohët e Antikrishtit, Predikimi 1

Por tani, me Kolapsi Vjen i Amerikës (kush është pa dyshim "nëna" e kësaj perandorie - shih Misteri Babilonia) dhe Barque of Peter tani në një të vërtetë Mbytja e Madhe e Anijes, "frenuesi" është hequr pothuajse plotësisht. Në një mesazh të fundit drejtuar shikuesit Kosta Rikan të aprovuar në mënyrë kishtare, Luz de Maria, Shën Michael Kryeengjëlli thotë:

Njerëz të Zotit, lutuni: ngjarjet nuk do të vonojnë, misteri i paudhësisë do të shfaqet në mungesë të Katechon. —Nëntor 4, 2020, countdowntothekingdom.com

Katechon - fjala greke për "kufizues". Nëse është kështu, atëherë duhet të kihet parasysh edhe pjesa e dytë e paralajmërimit të Shën Palit:

Ardhja e një të paligjshmi nga veprimtaria e Satanit do të jetë me gjithë fuqinë, me shenja dhe mrekulli të shfaqura dhe me gjithë mashtrimin e lig për ata që do të vdesin, sepse ata nuk pranuan ta duan të vërtetën dhe kështu të shpëtohen. Prandaj Zoti u dërgon atyre a mashtrim i fortë, për t'i bërë ata të besojnë atë që është e rreme, në mënyrë që të dënohen të gjithë ata që nuk i besuan të vërtetës, por kishin kënaqësi në padrejtësi. (2 Sel. 2: 9-11)

Në të vërtetë, në të njëjtin mesazh, Shën Michael thotë,

Njerëzimi është zhytur në mjegullën e dendur që e keqja është përhapur mbi qeniet njerëzore në mënyrë që ata të mos shohin mirësi, por të vazhdojnë të ecin në rrugën e mediokritetit që i çon ata të bien në kthetrat e Djallit. Njerëzit e Zotit vazhdojnë të lëvizin drejt gënjeshtrës të maskuar si të mirë me vullnetin e njeriut. 

Tre ditë më vonë në një pjesë tjetër të botës, Zoja i tha shikuesit italian, Gisella Cardia:

… Siç mund ta shihni, kjo është një kohë e konfuzionit të madh, kur e keqja fshihet pas maskimeve të rreme; do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje: ecni së bashku me Jezusin dhe ushqehuni me Fjalën e Tij për shpëtimin tuaj. Fëmijë, të vegjëlit e mi, ata do të përpiqen t'ju bëjnë të besoni se gjithçka po bëhet për të mirën tuaj, por pikërisht aty fshihet tundimi i djallit - dalloni. —7 nëntor 2020; countdowntothekingdom.com

Këto fjalë, për mua, konfirmuan "tani fjalën" që Zoti ka folur në zemrën time për disa javë - se shumë gjëra po vijnë tani që do të bëhen "Për të mirën e përbashkët" - rregulla "të detyrueshme", kufizime, imponime, bllokime ... të gjitha për "të mirën e përbashkët". Por ky është një mashtrim; në fund të fundit është drejtuar drejt asaj që po kërkojnë Kombet e Bashkuara dhe udhëheqësit globalë Rivendosja e MadheAi përfshin shembjen gati të plotë të rendit të tanishëm për të krijuar një rend të ri - por, kësaj radhe, pa Zotin Judeo-Christian. Simplyshtë thjesht komunizëm global me një kapelë të re. 

Dhe shumica dërrmuese do ta pranojë këtë, do ta besojë këtë - dhe do të mashtrohet plotësisht.

Kush mund të krahasohet me bishën ose kush mund të luftojë kundër saj? (Zbul. 13: 4)

Ju tashmë jeni dëshmitarë të kësaj tani, vëllezër dhe motra. Tashmë po ndodh që, falënderoj qoftë Zoti, do të thotë Porta Lindore po hapet për triumfin e Zemrës së Papërlyer të Marisë. 

Ku jemi tani në një kuptim eskatologjik? Arshtë e diskutueshme që ne jemi në mes të rebelim dhe se në të vërtetë një mashtrim i fortë ka ardhur mbi shumë, shumë njerëz. Thisshtë ky mashtrim dhe rebelim që paralajmëron se çfarë do të ndodhë më pas: dhe njeriu i paligjshmërisë do të zbulohet. - Zot. Charles Papa, "A janë këto bandat e jashtme të një gjykimi që vjen?", 11 nëntor 2014; blog

 

DELUSIONI I FORT

Na paralajmëruan. Shërbëtori i Zotit, Lr. Lúcia i Fatimës foli për këtë "mashtrim të fortë" që vjen në mënyrën e vet, duke e quajtur atë një "çorientim djallëzor

Njerëzit duhet të recitojnë Rruzarën çdo ditë. Zoja e përsëriti këtë në të gjitha shfaqjet e saj, si për të na armatosur paraprakisht kundër këtyre kohërave të çorientim djallëzor, në mënyrë që të mos e lëmë veten të mashtrohen nga doktrina të rreme dhe që përmes lutjes, ngritja e shpirtit tonë te Zoti të mos zvogëlohet. Ky është një çorientim djallëzor që pushton botën dhe çorienton shpirtrat! Necessaryshtë e domosdoshme t'i qëndrosh asaj it - Motra Lucy, te shoqja e saj Dona Maria Teresa da Cunha

Unë dua të ndaloj dhe të theksoj atë që tha Lr. Lúcia për Rruzarën. Që kur kemi nisur Kundërvënia për Mbretërinë gati një vit më parë, shikuesit dhe vizionarët atje kanë deklaruar pothuajse botërisht se duhet të lutemi Rruzarja përditë. Ne duhet ta bëjmë këtë. Shtë lutja e "gruas së veshur me diell" e cila është e mbrojtur nga "dragoi" (Zbulesa 12). Nëse Rruzarja është e mërzitshme, e thatë, e vështirë ... edhe më mirë, sepse atëherë këmbëngulja juaj do ta bëjë atë shumë më të fuqishme. Qielli ka arsyet e veta për ta bërë këtë lutje, dhe kjo është mjaft e mirë për mua. 

Kisha i ka dhënë gjithmonë kësaj lutje një efektshmëri të veçantë, duke ia besuar Rruzares problems problemet më të vështira. Në kohërat kur vetë krishterimi dukej i kërcënuar, çlirimi i tij i atribuohej fuqisë së kësaj lutjeje dhe Zoja e Rruzares u vlerësua si ajo ndërmjetësimi i së cilës solli shpëtimin. - Papa Gjon Pali II, Rosarium Virginis Mariae, 40

Lutuni Rruzarja, çdo ditë - sepse secila prej atyre rruazave është një farë shprese. 

Kam shkruar për këtë Çorientimi djallëzor vitin e kaluar, dhe kështu duan të qëndrojnë më të përqendruar këtu në fjalët e Shën Palit. Ata që "Refuzoi të dua të vërtetën dhe kështu të shpëtohet" a janë ato që Zoti i lejon të shoshiten si barërat e këqija nga gruri. Ky mashtrim i fortë madje i bën ata të besojnë se çfarë është false. Ky shoshitje po ndodh para syve tanë ndërsa familjet ndahen, miqësitë shndërrohen në akull dhe thika dalin; pasi e vërteta relativizohet, kompromentohet dhe në fund të fundit sakrifikohet në altarët e korrektësi politike. Shtë fryt i një brezi që jo vetëm i ka injoruar shfaqjet e Zotit dhe Zojës, por madje edhe i ka tallur ato. 

E gjithë drejtësia do të hutohet dhe ligjet do të shkatërrohen. - Lactantius (rreth 250-c. 325), Etërit e Kishës: Institutet Hyjnore, Libri VII, Kapitulli 15, Enciklopedia Katolike; www.newadvent.org

Kjo është e dukshme mbi të gjitha në përmbysjen e ligjit natyror. Por është gjithashtu e dukshme në, për shembull, shumë vende që rizgjedhin politikanë që janë në favor të ripërcaktimit të martesës, vrasjes së të palindurve dhe zbatimit të ideologjisë gjinore. Prandaj, Shën Gjon Pali II njoftoi përmbushjen përfundimtare të profecisë së Lactantius në tonë herë:

Sektorë të mëdhenj të shoqërisë janë hutuar për atë që është e drejtë dhe çfarë është e gabuar, dhe janë në mëshirën e atyre që kanë fuqinë të "krijojnë" mendim dhe t'ua imponojnë të tjerëve. —POPA JOHN PAUL II, Parku Shtetëror i Cherry Creek State Park, Denver, Colorado, 1993

Por tani, mashtrimi i fortë po shkon shumë më larg sesa thjesht ngatërrimi i ligjit. Po fillon të kalojë mbi ata që nuk pendohen si një mjegull, duke i tërhequr ata në errësirën shpirtërore. Me një "tani fjalë" gjashtë vjet më parë, rreziku ishte se vetë njeriu ishte duke lëshuar Ferrin në tokë (shih Ferri i Liruar) Mos harroni paralajmërimet e Zoja e Kibeho, se urrejtja që shpërtheu në gjenocid ishte një paralajmërim për botë.

… [Ai] nuk i drejtohet vetëm një personi dhe nuk ka të bëjë vetëm me kohën aktuale; i drejtohet të gjithëve në të gjithë botën. —Vështrimet e Kibeho; www.kibeho-cana.org

Prandaj, në atë shkrim, unë paralajmërova se çarjet "shpirtërore" dhe "fizike" në jetën tënde duhet të mbyllen; se nëse Zoti e toleroi qafën tonë të ngurtë më parë, ajo nuk do të jetë më. Ata që i lënë ato çarje të hapura, fjalë për fjalë po u japin një terren principatave dhe pushteteve, në mënyrë që sitja të shpejtojë. Sigurisht, ne i mbyllim ato çarje thjesht duke u penduar për mëkatin dhe duke bërë hapa për ta kthyer me sinqeritet dhe për ta braktisur natyrën tonë mëkatare. Me hirin e Zotit në Sakramente, lutjen, ndihmën e Zojës, etj., Ne mund dhe do ta bëjmë këtë. Në Ferri i LiruarE mbarova atë artikull me një listë të gjërave praktike që mund dhe duhet të bësh shpejt. 

 

ÇFAR PESR T ON M L T DASHURIT?

Të panumërta janë letrat që kam marrë nga prindërit të shqetësuar për fëmijët dhe nipërit e mbesat e tyre që kanë braktisur besimin. Ju mund t'i shihni ata duke u tërhequr në këtë Mashtrim të Madh dhe jeni të shqetësuar. Ja shpresa. Siç e shpjeguam Prof. Daniel O'Connor dhe në serinë tonë të videove në Timeline e ngjarjeve që po zhvillohen në këtë orë, kjo sitje po çon në një moment vendimtar për botën: ajo që quhet Paralajmërim ose Ndriçim i Ndërgjegjes, ajo për të cilën Zoti më çoi në Librin e Zbulesa si «vula e gjashtë».[1]Shiko Dita e Madhe e Dritës Kjo është një Dridhje e madhe e gjithë botës për t'u zbuluar burrave dhe grave ndërgjegjet e tyre, sikur u vinin para tyre rrugën e tyre të përjetshme në atë moment sikur të qëndronin para Zotit në gjykim. Shtë momenti vendimtar i "birit plangprishës" kur ai duhet të zgjedhë të kthehet në Shtëpinë e Atit, ose të mbetet i përpirë në derrin e mëkatit të tij[2]Shiko Dita e Madhe e Dritës para se toka të pastrohet nga ndëshkimet.  

Siç kam shkruar në Spirale drejt syritkjo ngjarje në të gjithë botën do të pozicionojë Kishën dhe anti-kishën për "përballjen e saj përfundimtare". Në një mesazh për mistikun Barbara Rose, Zoti At flet për këtë ndarje të barërave të këqija nga gruri:

Për të kapërcyer efektet e jashtëzakonshme të brezave të mëkatit, unë duhet të dërgoj fuqinë për të thyer dhe transformuar botën. Por kjo rritje e fuqisë do të jetë e pakëndshme, madje e dhimbshme për disa. Kjo do të bëjë që kontrasti midis errësirës dhe dritës të bëhet edhe më i madh. —Nga katër vëllimet Duke parë me sytë e shpirtit, 15 nëntor 1996; siç citohet në Mrekullia e ndriçimit të ndërgjegjes nga Dr. Thomas W. Petrisko, f. 53; krh. kumbari.net

Kjo konfirmohet në mesazhet drejtuar Australian Matthew Kelly, të cilit i thanë për një ndriçim të ardhshëm të ndërgjegjes ose "gjykim të vogël".

Disa njerëz do të largohen edhe më shumë nga Unë, ata do të jenë krenarë dhe kokëfortë.  —Ibid., F.96-97

Kur do të vijë kjo? Kur u pyetën, shikuesit në Garabandal, Spanjë, i cili shpiku termin "Paralajmërimi", thanë:

"Kur Komunizmi të vijë përsëri gjithçka do të ndodhë."

Autori u përgjigj: "Çfarë kuptoni me ardhjen përsëri?"

"Po, kur të vijë përsëri përsëri," ajo u përgjigj.

"A do të thotë kjo se Komunizmi do të zhduket para kësaj?"

"Une nuk e di," ajo tha në përgjigje, "Zoja e Bekuar thjesht tha" kur Komunizmi të vijë përsëri ". -Garabandal - Der Zeigefinger Gottes (Garabandal - Gishti i Zotit), Albrecht Weber, n. 2 

Fatalizëm nuk është një prirje e krishterë - ideja se ne nuk mund ta ndryshojmë të ardhmen. Ne mund ta zbusim deri në një farë mase pastrimin që po vjen [në nivel personal] - dhe Perëndia do që ne me lutjet, agjërimin dhe sakrificat tona; nga dëshmia jonë e guximshme, dashuria dhe bamirësia ndaj atyre që na kundërshtojnë [por një mesazh aktual për Gisella Cardia nga Zoja jonë më 21 gusht 2021 tha, “Ajo që do të vijë tani nuk mund të zbutet, por nuk duhet të kesh frikë nga asgjë; duajeni Zotin, vazhdoni me caklat e lutjes, duke ia besuar veten vetëm Atij dhe mëshirës së Tij të pakufishme. ” ) Megjithatë, ne duhet të jemi realistë dhe të pranojmë se koha për ta kthyer dorën e drejtësisë ka skaduar[3]shih Koha ka mbaruar, mesazh për Gisella Cardia ndërsa gjaku i të palindurve vazhdon të derdhet dhe pafajësia e të rinjve tanë prishet çdo ditë përmes mediave sociale, pornografisë dhe edukimit pa zot. Dhe ne vazhdojmë të rizgjedhim individët që përparojnë këtë anti-ungjill.

Pastrimi i Kishës dhe i botës nuk mund të ndalet; po vjen - dhe një çudi që Perëndia ka qenë i durueshëm. 

Zoti nuk e vonon premtimin e tij, pasi disa e konsiderojnë "vonesën", por ai është i durueshëm me ju, duke mos dashur që ndonjë të vdesë, por që të gjithë të pendohen. (2 Pjetrit 3: 9)

Kryepeshkopi i madh i nderuar Fulton Sheen paralajmëroi shokët e tij amerikanë se kjo ditë do të vinte. 

Komunizmi, pra, po kthehet përsëri në botën perëndimore, sepse diçka vdiq në botën perëndimore - domethënë, besimi i fortë i njerëzve në Zotin që i bëri ata. - "Komunizmi në Amerikë", krh. youtube.com

Pra, nëse familja ose miqtë tuaj i kanë ngurtësuar zemrat e tyre ndaj Ungjillit, nëse janë si të verbërit që udhëheqin të verbërit, vazhdoni të ndërmjetësoni për ta. Bëhu fytyra që ata mund të kthejnë kur gjërat vërtet bëhen keq. Kjo është arsyeja pse është një tundim për ne që të kapemi nga "politika", e kapur nga zemërimi, thirrja e emrave dhe gjembat që do të shkatërrojnë besimin dhe do të ngrenë mure. Satani e di shumë mirë që Zoja po formon një “Lepuri i Vogël"Për të shtypur kokën e tij në jetën e" humbur "kur koha për të Ekzorcizmi i Dragoit vjen Mos bini në këtë grackë. Imitoni Jezusin, i cili, kur erdhi ora e Pasionit të Tij, thjesht u dha kundërshtarëve të Tij Përgjigja e Heshtur

Së fundmi, kujto se kur Zoti ishte gati ta pastronte tokën për herë të parë nga një përmbytje, Ai pa nëpër botë për të gjetur dikë, diku që ishte i drejtë. 

Heart dhe zemra e tij u hidhërua… Por Noeu gjeti hir përpara Zotit. (Zan 6: 5-7)

Megjithatë, Zoti e shpëtoi Noeun  familja e tij. Lexoni Ti bëhu Noe

 

P RESRGJIGJE PERSONALE

Në mbyllje, çfarë duhet të bësh personalisht? Në fund të ligjërimit të Shën Palit për ardhjen e një të paligjshmi dhe mashtrimin e fortë, ai jep antidotin:

Prandaj, vëllezër, qëndroni të patundur dhe mbajini traditat që ju jeni mësuar nga ne, ose me gojë me gojë ose me letra. (2 Selanikasve 2:15)

Koha dhe përsëri, Zoja na ka treguar përmes mesazheve në Kundërvënia për Mbretërinë për t'i qëndruar besnikë "magjistrit të vërtetë". Me këtë nënkuptohen mësimet e vazhdueshme dhe të pandryshueshme të Kishës Katolike. Asnjë konferencë peshkopi nuk mund t'i ndryshojë ato; madje as papa nuk mund t'i ndryshojë ato, aq më pak ndonjë vërejtje jashtë manshetës në intervista ose raporte laike.

Por ne gjithashtu duhet të shmangim një frymë legaliste në mbrojtjen e së vërtetës. Një pjesë e madhe e ndarjeve në Kishë sot vjen gjithashtu nga ata që nuk mund të merren me hollësi, që idhullojnë të kaluarën, të cilët armatosin meshën, të cilët dëshirojnë që çdo predikim i dytë të jetë në lidhje me Ferrin, të cilët dëshirojnë që "sodomitët" dhe "peshkopët e këqij" të digjen shumë në rrezik ... "Me këtë të gjithë do të dinë që ju jeni dishepujt e mi", Jezusi tha - jo me përsosjen tonë teologjike, por "Nëse keni dashuri për njëri-tjetrin." [4]John 13: 35 Prandaj, ndarjet sot mund të përmblidhen në

Ata që mbrojnë të vërtetën pa bamirësi
kundër
ata që mbrojnë bamirësinë pa të vërtetë. 

Të dy janë një mashtrim dhe një armë e armikut për të imploduar krishterimin autentik.

Rabble e Vogël e Zojës duhet t'i përqafojë të dyja, dhe në kontekstin e duhur. Mos harroni se urdhërimet e Krishtit nuk janë një listë kontrolli por një listë dashurie

Nëse më doni, do të respektoni urdhërimet e mia. (Gjoni 14:15)

Në ato fjalë, ne gjejmë çelësin për t'i qëndruar miqësisë me Zotin. Urdhërimet e Tij nuk janë një kufizim i lirisë sonë, por një rrugë për te “jeta e bollshme” në Të.[5]krh. Gjoni 10:10 Zoja, Gideon i ri në kohën tonë, unë jap fjalën e fundit:

Fëmijët e mi, a doni të jeni të shenjtë? Bëni Vullnetin e Birit tim. Nëse nuk e refuzoni atë që Ai ju thotë, ju do të keni ngjashmërinë dhe shenjtërinë e tij. Dëshironi të pushtoni të gjitha të këqijat? Bëni çfarë t'ju thotë Biri im. Dëshironi të merrni një hir, qoftë edhe atë që është e vështirë të merret? Bëni gjithçka që Biri Im ju thotë dhe dëshiron për ju. Dëshironi të keni edhe gjërat themelore që janë të nevojshme në jetë? Bëni gjithçka që Biri im ju thotë dhe dëshiron për ju. Në të vërtetë, fjalët e Birit tim mbyllin një fuqi të tillë që, ndërsa Ai flet, fjala e Tij, e cila përmban gjithçka që të kërkoni, bën që hiret që kërkoni të lindin brenda shpirtrave tuaj. Ka kaq shumë shpirtra që e gjejnë veten të mbushur me pasione, të dobët, të pikëlluar, fatkeq dhe të mjerë. Dhe megjithëse luten dhe luten, ata nuk marrin asgjë sepse nuk bëjnë atë që Biri im kërkon prej tyre - parajsa, me sa duket, nuk i përgjigjet lutjeve të tyre ... Fëmija im, dëgjo nga afër. Nëse dëshironi të ushtroni sundim mbi të gjitha gjërat dhe të më jepni gëzimin që jam në gjendje t'ju bëj fëmijën tim të vërtetë dhe një fëmijë të Vullnetit Hyjnor, atëherë mos kërkoni asgjë tjetër përveç [Vullnetit të Zotit]. - Zoja jonë për Shërbëtorin e Zotit Luisa Piccarreta, Virgjëresha Mari në Mbretërinë e Vullnetit Hyjnor, Meditim n. 6, "Festa e Dasmës së Kana"

 

LIDHJE ME LIDHJE

Heqja e Frenuesit

Tsunami Shpirtëror

Rivendosja e Madhe

Profecia e Isaisë për Komunizmin Global

Korrektësia politike dhe Apostazia e Madhe

Antidoti i Madh

Stuhia e Hutimit

Stuhia e Ndarjes

Stuhia e Frika

Stuhia e tundimit

Zoja: "Përgatitja" - Pjesa I, Pjesa II, Pjesa III

 

Përkrahja dhe lutjet tuaja janë arsyeja
ju po e lexoni këtë sot.
 Ju bekoj dhe faleminderit. 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Shiko Dita e Madhe e Dritës
2 Shiko Dita e Madhe e Dritës
3 shih Koha ka mbaruar, mesazh për Gisella Cardia
4 John 13: 35
5 krh. Gjoni 10:10
Postuar ne BALLINA, SHENJAT dhe tagged , , , , , , , , .