Tundimi për të hequr dorë

 

Mësues, ne kemi punuar shumë gjatë gjithë natës dhe nuk kemi kapur asgjë. 
(Ungjilli i sotëm, Luka 5: 5)

 

NDONJEHERE, ne duhet të shijojmë dobësinë tonë të vërtetë. Ne duhet të ndiejmë dhe njohim kufizimet tona në thellësinë e qenies sonë. Ne kemi nevojë të rizbulojmë se rrjetat e aftësisë njerëzore, arritjeve, aftësive, lavdisë… do të dalin bosh nëse ato janë të lira nga Hyjnorja. Si e tillë, historia është me të vërtetë një histori e ngritjes dhe rënies jo vetëm të individëve, por të kombeve të tëra. Kulturat më të lavdishme janë zbehur dhe kujtimet e perandorëve dhe të cezarëve janë zhdukur, përveç një busti të rrënuar në cep të një muzeu…

Vazhdoni të lexoni këtë "tani fjala" në Kundërvënia për Mbretërinë...

 

 

Dëgjoni në vijim:


 

 

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:


Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, SHENJAT, SHPIRTRIA.