Koha e Mëshirës Mbyllur?


KA "koha e mëshirës u mbyll", siç u tha këtë javë në një nga mesazhet e Qiellit? Nëse po, çfarë do të thotë kjo?

Shikojnë

 

Dëgjoj

 

Dëgjoni në vijim:


 

 

Ndiqni Markun dhe "shenjat e ditëve" të përditshme këtu:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:


Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, KOHA E HIRES, VIDEO & PODCASTS dhe tagged , , , , , , , .