Pema dhe vazhdimi

 

Romani i shquar Pema nga autori katolik Denise Mallett (vajza e Mark Mallett) tani është në dispozicion në Kindle! Dhe tamam në kohë si vazhdim Gjaku përgatitet për shtyp këtë vjeshtë. Nëse nuk keni lexuar Pema, po ju mungon një përvojë e paharrueshme. Kjo është ajo që recensentët kishin për të thënë:

Mallett ka shkruar një histori vërtet epike njerëzore dhe teologjike të aventurave, dashurisë, intrigave dhe kërkimit të së vërtetës dhe kuptimit përfundimtar. Nëse ky libër është bërë ndonjëherë një film - dhe duhet të jetë - bota duhet t'i dorëzohet vetëm të vërtetës së mesazhit të përjetshëm. —Pr. Donald Calloway, MIC, autor dhe folës

Nga fjala e parë në të fundit isha i rrëmbyer, i pezulluar midis frikës dhe habisë. Si i shkruajti një person kaq i ri linja kaq të ndërlikuara komploti, personazhe kaq kompleksë, dialog kaq tërheqës? Si e kishte zotëruar një adoleshent i thjeshtë zanatin e të shkruarit, jo vetëm me aftësi, por me thellësi të ndjenjës? Si mund të trajtojë ajo tema të thella kaq të shkathëta pa më së paku predikim? Unë jam akoma me frikë. Cleshtë e qartë se dora e Zotit është në këtë dhuratë. —Janet Klasson, autore e Gëzimi i pendimit blog

Shkruar në mënyrë të hollësishme… Që në faqet e para të prologut, nuk mund ta vendosja!—Janelle Reinhart, artiste e krishterë e regjistrimit

Nga momenti që mora Pemën, nuk mund ta vendosja down Ajo që më bëri më shumë përshtypje, megjithatë, ishte thellësia e njohurive dhe të kuptuarit të personit njerëzor që Mallett tregon në personazhet e saj. Një histori dhe thesar i shkëlqyeshëm. - Jennifer M.

Ky është romani i parë i vajzës sime. Unë prisja ta lexoja, ta godisja në kokë dhe t'i thoja: "Punë të mbarë, e dashur". Në vend të kësaj, e gjeta veten me frikë të plotë se kjo i doli nga mendja, jeta e saj e lutjes. Shtë një nga romanet më prekës që kam lexuar prej kohësh dhe personazhet dhe historia nuk më kanë lënë kurrë. Më në fund, çmimi i krishterë nuk është i butë. Sinqerisht mund të them se mezi po e pres vazhdimin. —Mark Mallett, autor i TheNowWord.com  Përballja Finale

Pema është në dispozicion tani në Amazon ndezni. Versioni i shtypur është në dispozicion në MarkMallett.com për 19.99 dollarë
 
Së shpejti, ne do të marrim para-porosi për vazhdimin, Gjaku. Shqyrtimet e hershme sugjerojnë se po ndjek të drejtën e gjurmëve të Pema për thellësinë, historinë dhe të vërtetën e saj Klikoni në imazhet më poshtë për të porositur kopjen tuaj sot! 
 
Versioni i shtypur:
 
Versioni i ndezjes:

 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME dhe tagged , , , , , , .