Dy kampet

 

Një revolucion i madh na pret.
Kriza nuk na bën të lirë vetëm të imagjinojmë modele të tjera,
një tjetër e ardhme, një botë tjetër.
Na detyron ta bëjmë këtë.

- ish-presidenti francez Nicolas Sarkozy
14 shtator 2009; unwwo.org; shih Guardian

… Pa udhëheqjen e bamirësisë në të vërtetë,
kjo forcë globale mund të shkaktojë dëme të papara
dhe krijoni ndarje të reja brenda familjes njerëzore
njerëzimi përballet me rreziqe të reja skllavërimi dhe manipulimi. 
—POPE BENEDIKTI XVI, Caritas në Veritate, n.33, 26

 

SSHT ka qenë një javë kthjelluese. Është bërë shumë e qartë se Rivendosja e Madhe është e pandalshme pasi organet dhe zyrtarët e pazgjedhur fillojnë fazat përfundimtare të zbatimit të tij.[1]“G20 promovon pasaportën globale të vaksinës të standardizuar nga OBSH dhe Skemën e Identitetit të Shëndetit Dixhital”, theepochtimes.com Por ky nuk është në të vërtetë burimi i një trishtimi të thellë. Përkundrazi, është se ne po shohim dy kampe që po formohen, pozicionet e tyre po forcohen dhe ndarja po shëmtohet.

 

Kampet

Kampi i vetëm është formuar me besnikëri rreth narrativës që shpërndahet çdo ditë, çdo orë në media. Është një skenar apokaliptik i “dënimit dhe errësirës” i tillë që kanë mbetur vetëm gjashtë vjet për të shpëtuar tokën;[2]thotë Greta Thunberg, zëdhënëse globale e “ndryshimit klimatik”: krh. fastcompany.com se ftohja e zakonshme dhe gripi tani duhet të trajtohen si pandemi;[3]shih npr.org se njerëzit janë shumë dhe popullsia e paqëndrueshme;[4]“Në kërkimin e një armiku të ri për të na bashkuar, ne dolëm me idenë se ndotja, kërcënimi i ngrohjes globale, mungesa e ujit, uria dhe të ngjashme do t'i përshtateshin faturave. Të gjitha këto rreziqe shkaktohen nga ndërhyrja njerëzore dhe ato mund të kapërcehen vetëm nëpërmjet ndryshimit të qëndrimeve dhe sjelljeve. Atëherë armiku i vërtetë është vetë njerëzimi.” - Klubi i Romës, Revolucioni i Parë Global, fq. 75, 1993; Alexander King & Bertrand Schneider se prodhimi i naftës dhe gazit duhet të përfundojë dhe të miratohen alternativa të kushtueshme;[5]fraserinstitute.org dhe se asnjë nga sa më sipër nuk duhet të vihet në dyshim - ose mund të vrisni dikë nga "ngurrimi" dhe "mohimi" tuaj egoist.

Në kampin tjetër janë ata që paralajmërojnë se asnje nga sa më sipër në këtë tregim ka të bëjë me mjedisin, ekonominë, shëndetin ose politikën, por është një revolucion për të përmbysur të gjithë rendin aktual dhe për të "ndërtuar më mirë" - por pa liri siç e njohim ne, pa privatësi siç e kemi, pa pronë private siç e zotëroni ju, pa autonominë e familjes dhe mbi të gjitha, pa Zotin.

Ky kamp i fundit është hedhur poshtë si "teoricienët e konspiracionit" dhe "mohuesit".[6]shih Reframuesithttps://www.markmallett.com/blog/the-reframers/ Ish-kampi konsiderohet si "i shpëlarë trurin" dhe viktima të një "psikoza e formimit masiv” që mban shenjat dalluese të një kulti.[7]nga “Karakteristikat që lidhen me kultet” nga Dr. Janja Lalich:

• Grupi shfaq një zell të tepruar dhe të padiskutueshëm

përkushtimi ndaj udhëheqësit dhe sistemit të besimit të tij.

• Pyetjet, dyshimet dhe kundërshtimet dekurajohen apo edhe ndëshkohen.

• Udhëheqja dikton, ndonjëherë me hollësi të madhe, se si anëtarët duhet të mendojnë, veprojnë dhe ndihen.

• Grupi është elitist, duke pretenduar një status të veçantë, të lartësuar për vete.

• Grupi ka një mentalitet të polarizuar, ne kundër tyre, i cili mund të shkaktojë konflikt

me shoqërinë e gjerë.

• Drejtuesi nuk i përgjigjet asnjë autoriteti.

• Grupi mëson ose nënkupton që gjoja i lartësuar përfundon

justifikoni çfarëdo mjeti që e sheh të nevojshme. Kjo mund të rezultojë në pjesëmarrjen e anëtarëve

në sjelljet ose aktivitetet që do t'i kishin konsideruar të qortueshme ose joetike

para se t'i bashkoheni grupit.

• Udhëheqja nxit ndjenjat e turpit dhe/ose fajit për të ndikuar dhe

anëtarët e kontrollit. Shpesh kjo bëhet përmes presionit të bashkëmoshatarëve dhe formave delikate të bindjes.

• Nënshtrimi ndaj udhëheqësit ose grupit kërkon që anëtarët të ndërpresin lidhjet me familjen dhe miqtë.

• Grupi është i preokupuar me sjelljen e anëtarëve të rinj.

• Anëtarët inkurajohen ose u kërkohet të jetojnë dhe/ose të shoqërohen

vetëm me anëtarët e tjerë të grupit.

 

Botë paralele

Humnera mes dy kampeve po rritet çdo ditë. Ne po i jetojmë fjalët e Jezusit në një mënyrë të paprecedentë në shkallë globale: "Armiqtë e dikujt do të jenë ata të shtëpisë së tij." [8]Matt 10: 36 Kohët e fundit lexova një postim në Twitter nga peshkopi Joseph Strickland në përgjigje të asaj që tha një këshilltar i Forumit Ekonomik Botëror (WEF): "Zoti ka vdekur".[9]Yuval Noah Harari, këshilltar i Klaus Schwab; youtube.com WEF, natyrisht, është krahu i Kombeve të Bashkuara që po komandon këtë "Rivendosje të Madhe" - një neokomunist revolucion për të ndryshuar, jo vetëm ekonominë, pronësinë private,[10]shih Çështja Kundër Gates dhe bazat themelore të lirisë dhe privatësisë, por tona shumë trupa.[11]kf. Prof. Klaus Schwab mbi bashkimin e “identiteteve tona biologjike, fizike dhe dixhitale”, nga Ngritja e Antik kishës, ora 20:11, gjëmoj.com Peshkopi Strickland shkroi:

Çdo i krishterë besimtar duhet ta denoncojë me forcë këtë të keqe. Zërat e Forumit Ekonomik Botëror flasin blasfemi kundër Zotit të Plotfuqishëm, Atit, Birit dhe Frymës së Shenjtë dhe duhen denoncuar. Ne duhet t'u rezistojmë atyre dhe "rivendosjes së madhe" të tyre të keqe në çdo hap. —27 nëntor 2022; twitter.com

Ky është një denoncim mjaft i qartë. Për të cilën një grua u përgjigj:

Ka shumë çështje fetare që duhen trajtuar nga kleri… Urrejtja, Racizmi, antisemitizmi, anti-LGBTQ etj. etj. Çështjet ekonomike dhe politike duhet t'u lihen ekspertëve të interesuar.

Këtu janë Ekspozita A dhe Ekspozita B e dy kampeve që shfaqen. Njëri është "zgjuar" ndërsa tjetri është me të vërtetë zgjuar.[12]shih Zgjuar kundër Zgjuar Kjo grua beson se Rivendosja e Madhe ka të bëjë thjesht me "çështjet ekonomike dhe politike". Por peshkopi Strickland paralajmëron se kjo nuk është vetëm një çështje sociale, por kryesisht shpirtëror beteja - kulmi i asaj që tetë papë në shtatëmbëdhjetë dokumente zyrtare njohën dhe dënuan në makinacionet e masonerisë -[13]Stephen, Mahowald, She Shall Crush Thy Head, MMR Publishing Company, f. 73 një revolucion global që kërkon të përmbysë të gjithë rendin fetar dhe politik. 

Ju jeni me të vërtetë të vetëdijshëm, se qëllimi i këtij komploti më të padrejtë është të shtyjë njerëzit të përmbysin të gjithë rendin e çështjeve njerëzore dhe t'i tërheqin ata drejt teorive të liga të këtij Socializmi dhe Komunizmi —POPA PIUS IX, Nostis et Nobiscum, Enciklike, n. 18, 8 dhjetor 1849

Pse kaq shumë prej nesh e shohin këtë të qartë si dita, dhe megjithatë të tjerët mbeten në dukje të harruar? Përgjigja është se…

… edhe Satani maskohet si një engjëll drite. (2 Korintasve 11:14)

Prandaj, ne dëgjojmë udhëheqësit globalë të predikojnë, pa prova, këtë taksat e karbonit, mish sintetik, pasaportat e vaksinave, lockdowns, maskimin, etj. janë "për të mirën e përbashkët". Na thuhet se duhet të "bëjmë pjesën tonë" dhe të jemi "anëtar ekipi". Tani, "Zoti të bekoftë" është zëvendësuar me "Rri i sigurt!"; Eukaristia është eklipsuar nga vaksinat ("sakramenti i tetë”); dhe vlera e një personi nuk bazohet më në dinjitetin e tij të qenësishëm (i krijuar sipas imazhit të Zotit), por në "gjurmën e karbonit". Ne po shpëtojmë planetin. Ne po shpëtojmë njëri-tjetrin. Të gjithë do të jemi një. 

Propaganda që funksionon është propagandë kjo nuk duket të jetë propagandë. — Dr. Mark Crispin Miller, PhD, profesor i studimeve në propagandë; Konferenca e Aleancës për Lirinë e Amerikës, 3 gusht 2022

Është sikur të dy kampet të jetojnë në botë paralele. Kampi i vetëm po strehon me kënaqësi më drakonianët[14]shih Çfarëdo që ka ndodhur me imunitetin natyror?  Urgjenca Kombëtare? dhe masat e tepruara[15]shih Fuçi baruti? parë ndonjëherë në demokraci që nga Lufta e Dytë Botërore; kampi tjetër është i tmerruar dhe po lufton.[16]shih Stenda e fundit Kampi i vetëm vazhdon të jetojë jetën e tyre relativisht të patrazuar; tjetri ka qindra mijëra në radhët e tyre që humbën punën, mandatin, marrëdhëniet shoqërore dhe, në disa vende, u ndanë nga shoqëria sikur të ishte viti 1960. 

Unë kisha një vizion tjetër të shtrëngimit të madh… Më duket se u kërkua një koncesion nga klerikët që nuk mund të jepej. Unë pashë shumë priftërinj të vjetër, veçanërisht një, që qanin me hidhërim. Disa më të rinj po qanin… Ishte sikur njerëzit të ndaheshin në dy kampe.  - E bekuara Anne Catherine Emmerich (1774–1824); Jeta dhe Zbulimet e Anne Catherine Emmerich; mesazh nga 12 Prilli 1820

Zoti e di se çfarë ishte ai lëshim, apo nëse është simbolik i disave. Ndoshta përfaqëson ata priftërinj të detyruar nga peshkopët e tyre për t'u injektuar me një eksperiment terapi gjenetike që u testua me qeliza fetale nga një abort. Apo ndoshta është një vizion i atyre peshkopëve që kritikojnë priftërinjtë që nuk mbështesin martesat e të njëjtit seks dhe sodominë, siç po ndodh tani në Belgjikë dhe Gjermani. Apo ndoshta është një ndryshim i Liturgjisë dhe fjalëve të Shenjtërimit që do ta anulojnë meshën… nuk e di. Por ajo që është e qartë është se ne tashmë mund të shohim një frakturë që po formohet nën njerëzimin:

Bota po ndahet me shpejtësi në dy kampe, shoqërinë e anti-Krishtit dhe vëllazërinë e Krishtit. Vijat midis këtyre dyve po tërhiqen. Sa do të zgjasë beteja, ne nuk e dimë; nëse shpatat do të duhet të zhvishen nuk e dimë; nëse do të duhet të derdhet gjak, ne nuk e dimë; nëse do të jetë një konflikt i armatosur ne nuk e dimë. Por në një konflikt midis së vërtetës dhe errësirës, ​​e vërteta nuk mund të humbasë. — Peshkopi i nderuar Fulton John Sheen, DD (1895-1979), seri televizive

Dhe kjo është ajo që ka qenë aq shqetësuese për mua, saqë shumë njerëz që duam janë në rrezik të rrezikshëm. Nëse disa i nxorën me lehtësi krahët për të marrë një injeksion eksperimental; nëse të tjerët mbyllnin sytë aq lehtë ndaj fqinjëve të tyre që po pushoheshin nga puna dhe po margjinalizoheshin për ndjekjen e mësimeve të Kishës se të gjitha vaksinat duhet të jenë “vullnetare”;[17]“Në të njëjtën kohë, arsyeja praktike e bën të qartë se vaksinimi nuk është, si rregull, një detyrim moral dhe se, për rrjedhojë, ai duhet të jetë vullnetar.” —“Shënim mbi moralin e përdorimit të disa vaksinave kundër Covid-19”; vatikan.va; n. 6″; kf. Tek Vax apo Jo tek Vax Nuk është një detyrim moral dhe nëse ata injoruan kaq shpejt mjekët, shkencëtarët dhe infermierët e shkëlqyer që po anuloheshin për mbrojtjen e etikës mjekësore… çfarë do të bënin kur barku i tyre është bosh dhe ka mungesë ushqimi, ose llogaria e tyre bankare ngrihet derisa të marrin përforcuesin e radhës e qëlluar? Sepse kjo po na vjen si një tren mallrash. (Kjo me të vërtetë po krijon një rast për të ardhmen paralajmërim, pa të cilin, shumë nga të mashtruarit do të humbasin). 

Në vitin 1951, Solomon Asch kreu një pikë referimi eksperiment konformiteti në të cilën një subjekt naiv do të vendosej në një dhomë me individë të tjerë që e dinin se ishin pjesë e eksperimentit. Grupi do t'i përgjigjej qëllimisht një pyetjeje ose problemi me një zgjidhje dukshëm të rreme. Individi që nuk dyshon, edhe pse e dinte se përgjigjet e grupit ishin logjikisht të pasakta, gjithsesi shpesh shkonte së bashku me të tjerët. Sa më shumë njerëz të përfshirë në eksperiment, aq më e lartë ishte përgjigja e gabuar nga i vetmi pjesëmarrës i padashur.[18]shih roundingtheearth.substack.com Ishte një demonstrim shqetësues i fuqisë së presionit social. 

Sot, i njëjti eksperiment po zhvillohet, vetëm tani në shkallë globale. Është teknika e njohur e propagandës e shpikur "Gënjeshtra e madhe" e përdorur nga Adolph Hitleri gjatë regjimit nazist. Premisa është të përdoret një gënjeshtër kaq kolosale, kaq e trashë, sa askush nuk do të besonte se dikush "mund të kishte paturpësinë për të shtrembëruar të vërtetën në mënyrë kaq famëkeqe".[19]wikipedia.org Një shembull i gënjeshtrës së madhe në kohët tona është rreshti i përdorur në mënyrë të palëkundur nga pothuajse çdo spikere lajmesh dhe politikan në botë: se injeksionet e COVID janë "të sigurta dhe efektive". Nuk ka rëndësi që një mijë studime të rishikuara nga kolegët tregojnë se kjo është dukshëm e rreme[20]informedchoiceaustralia.com ose se miliona raporte për lëndime dhe shumë vdekje janë regjistruar.[21]shih Roulette Russian  Tarifat Ju mund t'i vendosni ato studime ose video para fytyrave të njerëzve dhe ata thjesht ju shikojnë bosh — ose ndryshojnë temën. Është ajo që është i njohur si disonancë konjitive, dhe ne po e shohim tani në një shkallë masive: 

Ekziston një psikozë masive. It'sshtë e ngjashme me atë që ndodhi në shoqërinë gjermane para dhe gjatë Luftës së Dytë Botërore, ku njerëzit normalë dhe të denjë u shndërruan në ndihmës dhe "vetëm pas urdhrave" të mentalitetit që çoi në gjenocid. Tani shoh që po ndodh e njëjta paradigmë. -i ndjeri Dr. Vladimir Zelenko, MD, 14 gusht 2021; 35:53, Shfaqja e Stew Peters

Është një shqetësimMe Ndoshta është një neurozë në grup. Somethingshtë diçka që ka ardhur në mendjen e njerëzve në të gjithë botën. Çfarëdo që po ndodh po ndodh në ishullin më të vogël në Filipine dhe Indonezi, fshati më i vogël i vogël në Afrikë dhe Amerikën e Jugut. Allshtë e njëjtë - ka ardhur në të gjithë botën. - Dr. Peter McCullough, MD, MPH, 14 gusht 2021; 40:44, Perspektivat mbi Pandeminë, Episode 19

Ajo që viti i fundit më ka tronditur me të vërtetë në thelb është se përballë një kërcënimi të padukshëm, dukshëm serioz, diskutimi racional doli nga dritarja… Kur të shohim përsëri në epokën COVID, mendoj se do të shihet si e tjera përgjigjet njerëzore ndaj kërcënimeve të padukshme në të kaluarën janë parë, si një kohë e histerisë masive.   - Dr. John Lee, Patolog; Video e zhbllokuar; 41: 00

Psikoza e formimit masiv… kjo është si hipnozë… Kështu ndodhi me popullin gjerman.  — Dr. Robert Malone, MD, shpikësi i teknologjisë së vaksinës mRNA
 TV Kristi Leigh; 4: 54

Rendi pseudo-mjekësor post-Covid jo vetëm që ka shkatërruar paradigmën mjekësore që praktikova me besnikëri si mjek vitin e kaluar… ka i përmbysur ajo. nuk bëj njoh apokalipsi i qeverisë në realitetin tim mjekësor. Marrja e frymës shpejtësi dhe efikasiteti i pamëshirshëm me të cilën kanë bashkëpunuar kompleksi mediatiko-industrial mençuria jonë mjekësore, demokracia dhe qeveria për të futur në këtë rend të ri mjekësor është një akt revolucionar. - një mjek anonim i Mbretërisë së Bashkuar i njohur si "Mjeku Covid"

 

Revolucioni Përfundimtar

Kjo është arsyeja pse unë them se ky revolucion global është e pandalshme, shkurt nga një ndërhyrje hyjnore ose ndoshta një e dhimbshme dita e llogaritjes. E gjithë kjo goditi kohët e fundit kur lexova një fragment nga një fjalim në vitin 1961 nga i ndjeri Aldous Huxley[22]me sa duket a mason dhe autori i Botërore Brave New i cili parashikoi me saktësi të madhe tiraninë mjekësore që tani po mbulon gjithë tokën. 

Do të ketë, në brezin e ardhshëm apo më shumë, një metodë farmakologjike për t'i bërë njerëzit ta duan robërinë e tyre dhe për të prodhuar diktaturë pa lot, si të thuash, duke prodhuar një lloj kampi pa dhimbje përqendrimi për shoqëri të tëra, në mënyrë që njerëzit në fakt të kenë liritë e marra prej tyre, por më tepër do ta shijojnë atë, sepse do të shpërqendrohen nga çdo dëshirë për t'u rebeluar me anë të propagandës ose shpëlarjes së trurit, ose shpëlarjes së trurit të zgjeruar me metoda farmakologjike. Dhe kjo duket të jetë revolucioni përfundimtar. —Aldous Huxley, Tavistock Group, Shkolla Mjekësore e Kalifornisë, 1961 (disa ia atribuojnë fjalimin vitit 1962 në Berkely, por vetë fjalimi nuk diskutohet)

Fjalët e tij janë të frikshme, jo vetëm për realitetin aktual që pasqyrojnë, por sepse i bëjnë jehonë një vizioni 2000-vjeçar. Siç e kam vënë re diku tjetër,[23]shih Çelësi i Kaducusit Shën Gjoni parashikoi një "bishë" globale që do të dominonte mbarë botën nëpërmjet një grushti burrash të pasur. Ai shkruan:

Mer tregtarët e tu ishin burrat e mëdhenj të tokës, të gjitha kombet u mashtruan nga ana jote magji. (Zbul. 18:23; Versioni NAB thotë “ilaç magjik”)

Fjala greke për "magji" ose "ilaçe magjike" është φαρμακείᾳ (pharmakeia) - "përdorimi i mjekësi, droga ose magji.” Fjala që përdorim sot për "ilaçe", farmaceutike, vjen nga kjo. Siç e shohim, është pikërisht Big Pharma – këto korporata farmaceutike masive miliarda dollarëshe – që duket se po mbajnë çelësi për të ardhmen, për lirinë. Për këtë bishë, Shën Gjoni thotë:

I detyroi të gjithë njerëzit, të vegjël dhe të mëdhenj, të pasur dhe të varfër, të lirë dhe skllavë, të jepnin një imazh të stampuar në duart e tyre të djathta ose në ballë, në mënyrë që askush të mos blinte ose shiste përveç një që kishte imazhin e vulosur të kafshës emrin ose numrin që qëndronte për emrin e tij. (Zbul. 13: 16-17)

Në reflektimin tim të ardhshëm, unë do të shpjegoj se si ky sistem do të zbatohet në të gjithë botën…

 

Kush mund të krahasohet me bishën
apo kush mund ta luftojë atë?
(Zbulesa 13: 4)

 
Lexime të ngjashme

Një kohë lufte

Mashtrimi i fortë

Kur komunizmi kthehet

Rivendosja e Madhe

Profecia e Isaisë për Komunizmin Global

Akti i Dytë

Kolapsi Vjen i Amerikës

shikojnë: Ngritja e Antik kishës

Mashtrimi paralel

 

 

 

Mbështetni shërbimin e plotkohor të Markut:

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Tani në Telegram. Klikoni:

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:

Dëgjoni në vijim:


 

 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 “G20 promovon pasaportën globale të vaksinës të standardizuar nga OBSH dhe Skemën e Identitetit të Shëndetit Dixhital”, theepochtimes.com
2 thotë Greta Thunberg, zëdhënëse globale e “ndryshimit klimatik”: krh. fastcompany.com
3 shih npr.org
4 “Në kërkimin e një armiku të ri për të na bashkuar, ne dolëm me idenë se ndotja, kërcënimi i ngrohjes globale, mungesa e ujit, uria dhe të ngjashme do t'i përshtateshin faturave. Të gjitha këto rreziqe shkaktohen nga ndërhyrja njerëzore dhe ato mund të kapërcehen vetëm nëpërmjet ndryshimit të qëndrimeve dhe sjelljeve. Atëherë armiku i vërtetë është vetë njerëzimi.” - Klubi i Romës, Revolucioni i Parë Global, fq. 75, 1993; Alexander King & Bertrand Schneider
5 fraserinstitute.org
6 shih Reframuesithttps://www.markmallett.com/blog/the-reframers/
7 nga “Karakteristikat që lidhen me kultet” nga Dr. Janja Lalich:

• Grupi shfaq një zell të tepruar dhe të padiskutueshëm

përkushtimi ndaj udhëheqësit dhe sistemit të besimit të tij.

• Pyetjet, dyshimet dhe kundërshtimet dekurajohen apo edhe ndëshkohen.

• Udhëheqja dikton, ndonjëherë me hollësi të madhe, se si anëtarët duhet të mendojnë, veprojnë dhe ndihen.

• Grupi është elitist, duke pretenduar një status të veçantë, të lartësuar për vete.

• Grupi ka një mentalitet të polarizuar, ne kundër tyre, i cili mund të shkaktojë konflikt

me shoqërinë e gjerë.

• Drejtuesi nuk i përgjigjet asnjë autoriteti.

• Grupi mëson ose nënkupton që gjoja i lartësuar përfundon

justifikoni çfarëdo mjeti që e sheh të nevojshme. Kjo mund të rezultojë në pjesëmarrjen e anëtarëve

në sjelljet ose aktivitetet që do t'i kishin konsideruar të qortueshme ose joetike

para se t'i bashkoheni grupit.

• Udhëheqja nxit ndjenjat e turpit dhe/ose fajit për të ndikuar dhe

anëtarët e kontrollit. Shpesh kjo bëhet përmes presionit të bashkëmoshatarëve dhe formave delikate të bindjes.

• Nënshtrimi ndaj udhëheqësit ose grupit kërkon që anëtarët të ndërpresin lidhjet me familjen dhe miqtë.

• Grupi është i preokupuar me sjelljen e anëtarëve të rinj.

• Anëtarët inkurajohen ose u kërkohet të jetojnë dhe/ose të shoqërohen

vetëm me anëtarët e tjerë të grupit.

8 Matt 10: 36
9 Yuval Noah Harari, këshilltar i Klaus Schwab; youtube.com
10 shih Çështja Kundër Gates
11 kf. Prof. Klaus Schwab mbi bashkimin e “identiteteve tona biologjike, fizike dhe dixhitale”, nga Ngritja e Antik kishës, ora 20:11, gjëmoj.com
12 shih Zgjuar kundër Zgjuar
13 Stephen, Mahowald, She Shall Crush Thy Head, MMR Publishing Company, f. 73
14 shih Çfarëdo që ka ndodhur me imunitetin natyror?  Urgjenca Kombëtare?
15 shih Fuçi baruti?
16 shih Stenda e fundit
17 “Në të njëjtën kohë, arsyeja praktike e bën të qartë se vaksinimi nuk është, si rregull, një detyrim moral dhe se, për rrjedhojë, ai duhet të jetë vullnetar.” —“Shënim mbi moralin e përdorimit të disa vaksinave kundër Covid-19”; vatikan.va; n. 6″; kf. Tek Vax apo Jo tek Vax Nuk është një detyrim moral
18 shih roundingtheearth.substack.com
19 wikipedia.org
20 informedchoiceaustralia.com
21 shih Roulette Russian  Tarifat
22 me sa duket a mason dhe autori i Botërore Brave New
23 shih Çelësi i Kaducusit
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE dhe tagged , .