Erërat e Ndryshimit Po fryjnë përsëri

 

Natën e fundit, Unë kisha këtë dëshirë të jashtëzakonshme për të hipur në makinë dhe për të përzënë. Ndërsa po dilja nga qyteti, pashë një hënë të kuqe korrëse që ringjallej mbi kodër.

Unë parkova në një rrugë fshati dhe qëndrova dhe pashë ngritjen ndërsa një erë e fortë lindore më frynte në fytyrë. Dhe fjalët e mëposhtme ranë në zemrën time:

Erërat e ndryshimit kanë filluar të fryjnë përsëri.

Pranverën e kaluar, ndërsa udhëtova në të gjithë Amerikën e Veriut në një turne koncerti në të cilin predikoja mijëra shpirtra për t'u përgatitur për kohët përpara, një erë e fortë na ndoqi fjalë për fjalë në të gjithë kontinentin, nga dita që u nisëm deri në ditën që u kthyem. Unë kurrë nuk kam përjetuar diçka të tillë.

Ndërsa filloi vera, kisha ndjesinë se kjo do të ishte një kohë paqeje, përgatitje dhe bekimi. Qetësia para stuhisë.  Në të vërtetë, ditët kanë qenë të nxehta, të qeta dhe të qeta.

Por fillon një korrje e re. 

Erërat e ndryshimit kanë filluar të fryjnë përsëri.

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, SHENJAT.