Kjo është Ora…

 

P THER SOLEMNITETIN E ST. JOSEPH,
BURRI I VIRGJERES SE BEKUARA

 

SO shumë po ndodh, kaq shpejt këto ditë - ashtu siç tha Zoti që do të ndodhte.[1]shih Shpejtësia e prishjes, tronditja dhe frika Në të vërtetë, sa më shumë t'i afrohemi "Syrit të Stuhisë", aq më shpejt erërat e ndryshimit po fryjnë. Kjo Stuhi e krijuar nga njeriu po lëviz me një ritëm të paperëndishëm drejt "tronditje dhe frikë"Njerëzimi në një vend nënshtrimi - gjithçka "për të mirën e përbashkët", natyrisht, nën nomenklaturën e "Rivendosjes së Madhe" në mënyrë që të "ndërtohet më mirë". Mesianistët pas kësaj utopie të re kanë filluar të nxjerrin të gjitha mjetet për revolucionin e tyre - luftën, trazirat ekonomike, urinë dhe murtajat. Me të vërtetë po vjen mbi shumë njerëz "si një hajdut natën".[2]1 Themes 5: 12 Fjala operative është "hajdut", e cila është në qendër të kësaj lëvizjeje neokomuniste (shih Profecia e Isaisë për Komunizmin Global).

Dhe e gjithë kjo do të bëhej shkak që njeriu pa besim të dridhej. Siç dëgjoi Shën Gjoni në një vegim 2000 vjet më parë të njerëzve të kësaj ore duke thënë:

"Kush mund të krahasohet me bishën ose kush mund të luftojë kundër saj?" (Zbulesa 13:4)

Por për ata, besimi i të cilëve është te Jezusi, ata do të shohin mrekullitë e Providencës Hyjnore së shpejti, nëse jo tashmë…

 

Shenjtërimi i Vonë

Me këtë, nuk dua të them se mbetjes do t'i kursehet vuajtja. Bota ka humbur plotësisht dhe kthim do të jetë e dhimbshme. Siç i tha Jezusi Shën Faustinës:

Në Besëlidhjen e Vjetër unë dërgova profetë që mbanin bubullima në popullin tim. Sot po ju dërgoj me mëshirën time për njerëzit e mbarë botës. Nuk dua ta ndëshkoj dhimbjen e njerëzimit, por dëshiroj ta shëroj, duke e shtypur atë në Zemrën time të Mëshirshme. Unë e përdor dënimin kur ata vetë më detyrojnë të veproj kështu; Dora ime nuk ka dëshirë të kapë shpatën e drejtësisë. Para ditës së drejtësisë po dërgoj Ditën e Mëshirës.- Jezusi te Shën Faustina, Hyjnor Mëshira në shpirtin tim, Ditari, n. 1588

Mënyra në të cilën Jezusi dëshiron të triumfojë mbi të keqen është nëpërmjet nënës së Tij – e cila është një simbol i Kishës. Pse? Sepse ishte Eva, "nëna e të gjallëve",[3]Zanafilla 3: 20 i cili e çoi njerëzimin në rënie dhe të gjitha pasojat katastrofike të mëkati fillestar. Tani, e Zojës dekret është ajo që ka "zhbërë" mëkatin e Evës, duke filluar përmbysjen e rendit satanik që mëkati solli dhe që prishi planin e Perëndisë për ta sjellë të gjithë krijimin në përsosmëri.[4]KKK, 307; krh. Krijimi i Rilindur

Siç thotë Shën Ireneu, "Duke qenë e bindur, ajo u bë shkaku i shpëtimit për veten dhe për të gjithë racën njerëzore". Prandaj, jo pak nga Etërit e hershëm pohojnë me kënaqësi. . .: "Nyja e mosbindjes së Evës u zgjidh nga bindja e Marisë: atë që e lidhi virgjëresha Evë me mosbesimin e saj, Maria u lirua nga besimi i saj." Duke e krahasuar atë me Evën, ata e quajnë Marinë "Nëna e të gjallëve" dhe shpesh pretendojnë: "Vdekja përmes Evës, jeta përmes Marisë". -Katekizmi i Kishës Katolike, n 494

Në këtë nivel universal, nëse fitorja vjen ajo do të sillet nga Maria. Krishti do të pushtojë përmes saj sepse Ai dëshiron që fitoret e Kishës tani dhe në të ardhmen të lidhen me të OPPOPE JOHN PAUL II, Kalimi i Pragut të Shpresës, P. 221

Siç e kam dokumentuar në librin tim Përballja përfundimtare"loja e fundit" e Satanait filloi me lindjen e të ashtuquajturës periudhë iluministe. Në katër shekujt e mëposhtëm, u mblodhën farat e krenarisë filozofike: deizmi, materializmi, shkencëtaria, evolucionizmi, ateizmi, marksizmi, etj., derisa më në fund gjetën fushën e përsosur në të cilën do të mbilleshin: Rusi. Siç theksoi Papa Piu XI në enciklikën e tij të fuqishme dhe profetike, Shpengimi Hyjnor, ky vend dhe njerëzit e tij ishin uzurpuar nga ata

… Autorë dhe mbështetës që e konsideruan Rusinë fushën më të përgatitur për eksperimentimin me një plan të përpunuar dekada më parë, dhe që prej andej vazhdojnë ta përhapin atë nga një skaj i botës në tjetrin Fjalët tona tani po marrin konfirmim të keq nga spektakli i fryteve të hidhura të ideve përmbysëse, të cilat Ne i parashikuam dhe i paralajmëruam, dhe të cilat në fakt po shumohen me frikë në vendet tashmë të goditura, ose duke kërcënuar çdo vend tjetër të botës. OPPOPE PIUS XI, Divini Redemptoris, n 24, 6

Organizimi i Shoqërive të Fshehta ishte i nevojshëm për të transformuar teorizimet e filozofëve në një sistem konkret dhe të frikshëm për shkatërrimin e civilizimit.- Nesta Webster, Revolucioni Botëror, f. 4 (theksimi im)

Kjo, me një fjalë, ishte "shenja e dragoit" që Shën Gjoni parashikoi te Zbulesa 12:3. Por një tjetër shenjë u shfaq gjithashtu në lindjen e Iluminizmit në shekullin e 16-të - një "grua e veshur në diell".

Clothing veshja e saj po shkëlqente si dielli, sikur po dërgonte valë drite dhe guri, shkarpa mbi të cilën qëndroi, dukej se po jepte rrezet. - Shën. Juan Diego, Nican Mopohua, Don Antonio Valeriano (rreth 1520-1605 Pas Krishtit), n. 17-18

Një shenjë e shkëlqyeshme u shfaq në qiell, një grua e veshur me diell, me hënën nën këmbët e saj, dhe në kokën e saj një kurorë me dymbëdhjetë yje. Pastaj një shenjë tjetër u shfaq në qiell; ishte një dragua i madh i kuq, me shtatë koka dhe dhjetë brirë, dhe mbi kokat e tij ishin shtatë diademë Rev (Zbul. 12: 1-4)

Prandaj, edhe kjo Grua u rishfaq përsëri në vitin 1917, një muaj para se Lenini të sulmonte Moskën dhe të lindte komunizmin. Ilaçi i Zotit ishte i thjeshtë, i shprehur përmes vetë Gruas:

Do të vij të kërkoj shenjtërimin e Rusisë në zemrën time të papërlyer dhe Kungimin e dëmshpërblimit të Shtunat e Para. Nëse kërkesat e mia merren parasysh, Rusia do të konvertohet dhe do të ketë paqeNëse jo, [Rusia] do t'i përhapë gabimet e saj në të gjithë botën, duke shkaktuar luftëra dhe përndjekje të Kishës. Të mirët do të martirizohen; Ati i Shenjtë do të ketë shumë për të vuajtur; kombe të ndryshme do të asgjësohenEssMesazhi i Fatimes, www.vatican.va

Pjesa tjetër është histori: ne e bëmë nuk dëgjoni Zonjën. Shenjtërimi ishte nuk bërë, të paktën jo siç kërkohet.[5]shih A Ndodhi Shenjtërimi i Rusisë? Ndërsa Zoja pranoi shenjtërimin e botës nga Gjon Pali II në 1984, nuk ishte ajo që ajo kërkoi: konkretisht Rusia. Kjo është konfirmuar në zbulime të shumta private të besueshme që atëherë. Dhe sa prej tyre kanë bërë dëmshpërblim gjatë të shtunave të para? Vite më vonë në një zbulesë private për motrën Lucia, një nga shikuesit e Fatimes, Zoja u shfaq me Foshnjën Jezus, duke thënë:

Ata nuk donin t'i kushtonin vëmendje kërkesës sime. Ashtu si mbreti i Francës, [6]shih lifesitenews.com do të pendohen, por do të jetë shumë vonë. Rusia tashmë do t'i ketë përhapur gabimet e saj në mbarë botën, duke shkaktuar luftëra dhe persekutime të Kishës. Ati i Shenjtë do të ketë shumë për të vuajtur!- 13 qershor 1929, livefatima.io

Të ndjerit Fr. Stefano Gobbi në vitin 1990, Zoja jonë përsëriti:

Rusia nuk më është shenjtëruar nga Papa së bashku me të gjithë peshkopët, dhe si rrjedhim, ajo nuk ka marrë hirin e konvertimit dhe ka përhapur gabimet e saj në të gjithë anët e botës, duke provokuar luftëra, dhunë, revolucione të përgjakshme dhe persekutime të Kisha dhe e Atit të Shenjtë. — dhënë në Portugali më 13 maj 1990 në përvjetorin e Shfaqjes së Parë atje; me sanksionim (shih gjithashtu mesazhet e saj të mëparshme më 25 mars 1984, 13 maj 1987 dhe 10 qershor 1987).

Shënime Kardinali Raymond Burke:

Sigurisht, Papa Shën Gjon Pali II ia shenjtëroi botën, përfshirë Rusinë, Zemrës së Papërlyer të Marisë më 25 mars 1984. Por, sot, edhe një herë, ne dëgjojmë thirrjen e Zojës së Fatimes për t'ia shenjtëruar Rusinë Zemrës së saj të Papërlyer, në përputhje me të udhëzim i qartën. - Kardinali Raymond Burke, 19 maj 2017; lifesitenews.com

Është legjitime të hamendësohet se, kur rivlerësoi aktin e Gjon Palit II në 1984, motra Lucia e lejoi veten të ndikohej nga atmosfera e optimizmit që u përhap në botë pas rënies së Perandorisë Sovjetike. Duhet theksuar se motra Luçia nuk e gëzoi karizmin e pagabueshmërisë në interpretimin e mesazhit të lartë që mori. Prandaj, u takon historianëve, teologëve dhe pastorëve të Kishës që të analizojnë përputhjen e këtyre pohimeve, të mbledhura nga Kardinali Bertone, me deklaratat e mëparshme të vetë motrës Lucia. Sidoqoftë, një gjë është e qartë: frytet e shenjtërimit të Rusisë në Zemrën e Papërlyer të Marisë, të shpallur nga Zoja, nuk janë konkretizuar. Nuk ka paqe në botë. — At David Francisquini, botuar në revistën braziliane “Revista Catolicismo” (Nº 836, Agosto/2020): “A consagração da Rússia foi efetivada como Nossa Senhora pediu?” [“A u krye shenjtërimi i Rusisë siç kërkoi Zoja?”]; kf. onepeterfive.com

Dhe tani, në atë që është pa dyshim një ngjarje e rëndësishme, Papa Françesku më në fund ka bërë thirrje për Shenjtërimin e Rusisë (dhe Ukrainës), në bashkim me peshkopët e botës, më 25 mars 2022.[7]shih vaticannews.va Edhe kjo përmbush një fjalë tjetër profetike nga Zoja për sa i përket saj koha.

Rrethanat e veçanta nuk e kanë lejuar ende Atin e Shenjtë të më shenjtërojë shprehimisht Rusinë, siç e kam kërkuar vazhdimisht. Siç ju thashë tashmë, ky shenjtërim do të bëhet për mua kur tani ndodhin ngjarje të përgjakshme. Unë bekoj aktin e guximshëm të Papës "im", i cili donte t'i besonte botën dhe të gjitha kombet Zemrës sime të Papërlyer; E pranoj me dashuri dhe mirënjohje dhe, për këtë akt, premtoj të ndërhyj për të shkurtuar shumë orët e pastrimit dhe për ta bërë sprovën më pak të rëndë. —Mesazhi #287 më 25 mars 1984; “Për priftërinjtë, fëmijët e dashur të Zojës”

Sipas një mesazhi të fundit, Zoja e ka bërë këtë premtim:

Fëmijë, kohët po shkurtohen: keni ardhur në kohën e llogarisë; bindjuni kërkesave të mia dhe Ati juaj do t'ju japë ende kohë të mundësive përfundimtare.-Zoja për Valeria Copponi, 16 Mars 2022

Bija ime, e di dhe ndaj dhimbjen tënde; Unë, Nëna e dashurisë dhe pikëllimit, vuaj shumë për shkak të mosdëgjimit - përndryshe e gjithë kjo nuk do të kishte ndodhur. Unë kam kërkuar vazhdimisht përkushtimin e Rusisë në Zemrën Time të Papërlyer, por britma ime e dhimbjes ka mbetur e padëgjuar. Bija ime, kjo luftë do të sjellë vdekje dhe shkatërrim; ata që jetojnë nuk do të mjaftojnë për të varrosur të vdekurit. Fëmijët e mi, lutuni për të shenjtëruarit që kanë braktisur bamirësinë, besimin e vërtetë dhe moralin, duke përdhosur Trupin e Birit tim, duke i shtyrë besimtarët në gabime të mëdha dhe kjo do të jetë shkaku i vuajtjeve të tmerrshme. Fëmijët e mi, lutuni, lutuni, lutuni shumë. -Zoja për Gisella Cardia, 24 shkurt 2022

 

Më mirë vonë se kurrë

Nuk duhej të ishte kështu. Paqja e premtuar Zoja përmes konvertimit të Rusisë mund të kishte ardhur, ashtu siç premtoi Qielli. Siç i tha Jezusi Shërbëtorit të Zotit Luisa Piccarreta pas Luftës së Parë Botërore:

Pra, Dënimet që kanë ndodhur nuk janë asgjë tjetër përveç preludeve të atyre që do të vijnë. Sa më shumë qytete do të shkatërrohen? Drejtësia ime nuk mund të durojë më; Vullneti im dëshiron të triumfojë dhe do të dëshirojë të triumfojë me anë të dashurisë në mënyrë që të themelojë mbretërinë e saj. Por njeriu nuk dëshiron të vijë ta takojë këtë dashuri, prandaj është e nevojshme të përdoret Drejtësia. - Jezusi te Shërbëtori i Zotit, Luisa Piccarreta; 16 nëntor 1926

Në lidhje me këtë, Libri i Zbulesës po përmbushet në këtë orë - jo sepse ishte shkruar në gur - por pikërisht sepse Shën Gjoni parashikoi pasojat e vullnet i lirë të Popullit të Zotit paraprakisht. Ai parashikoi dhe dëgjoi mosbindjen dhe paralajmërimet e padëgjuara të Jezusit ndaj Kishës.[8]shih Pesë korrigjimet Ai parashikoi apostazinë që do të shkaktonte paligjshmërinë që po përhapet tani në mbarë botën - jo në formën e anarkisë (të paktën jo ende) - por nga institucionet dhe degët e drejtësisë që përmbysin dhe shkelin ligjet e Zotit, mbi jetë vetë.[9]shih Ora e paligjshmërisë Dhe kështu, ai parashikoi se shekulli ynë i kaluar do t'i hapte rrugën ngritjes së Bishës - një Antikrishti - i cili, duke u ndërtuar mbi themelet e "gabimeve të Rusisë", do të përpiqej të ngrinte një Kulla e Re e Babelit përmes shkencës - farmakia (Zbul. 18:23) - për të kontrolluar botën përmes një "ID dixhital" (krh. Zbulesa 13:16-17).[10]shih futurizëm.com; the-sun.com; ne-forum.org; shih aa.com.tr   rte.dmth; ID2020 

Por për ata që lexojnë mesazhet e Qiellit mbi Numërimin mbrapsht për në Mbretërinë, mbetet jashtëzakonisht e qartë se Perëndia nuk i ka braktisur fëmijët e Tij; Jezusi nuk e ka tradhtuar nusen e Tij, as nuk do ta tradhtojë. Kjo, gjithashtu, është regjistruar në Shkrimet:

Dhe kështu unë të them, ti je Pjetri, dhe mbi këtë shkëmb unë do të ndërtoj kishën time dhe portat e botës së poshtme nuk do ta mundin atë... Vetë gruaja iku në shkretëtirë, ku kishte një vend të përgatitur nga Perëndia, që atje të kujdesej për njëmbëdhjetëqind e gjashtëdhjetë ditë. (Mateu 16:18; Zbulesa 12:6)

Në një mesazh të rrallë drejtuar Xhisiela Kardias, Ati Qiellor dyshohet se i foli asaj kohët e fundit, duke i premtuar:

Unë, Ati juaj, jam këtu për t'ju kujtuar se ju dua të gjithëve. Mos ki frikë… Mos u shqeteso; lëreni gjërat njerëzore dhe kini besim - gjithçka do të përmbushet sipas planit Tim. Engjëjt, në vendin e bekuar nga Unë, do t'ju mbrojnë dhe do t'ju bëjnë të sigurt; do të të bëjnë të padukshëm dhe nuk do të të lë të mungosh për asgjë. Unë jam një Atë i mirë, por jam një Atë i drejtë. Unë ju dua, fëmijët e Mi, ju dua shumë: mos kini frikë, mos kini frikë, gjithçka që do të keni do të jetë vetëm me hirin Tim. - 10 Mars, 2022; countdowntothekingdom.com

Shtë e nevojshme që një tufë e vogël të mbijetojë, pavarësisht se sa e vogël mund të jetë. —POPULLI PAUL VI, Sekreti Paul VI, Jean Guitton, f. 152-153, Referenca (7), f. ix.

Le t'i luten gjithashtu ndërmjetësimit të fuqishëm të Zojës së Papërlyer, e cila, pasi ka shtypur kokën e gjarprit të lashtë, mbetet mbrojtësi i sigurt dhe "Ndihma e të krishterëve". OPPOPE PIUS XI, Divini Redemptoris, n 59

Në këtë solemnitet të Shën Jozefit, kujtoni se si ai mori familjen e tij dhe iku nga stuhia e Herodit lëshuar kundër të pafajshmëve - por vetëm pas ai iu kushtua Zojës.

Jozef, bir i Davidit, mos ki frikë ta marrësh Marinë, gruan tënde në shtëpinë tënde. Sepse është nëpërmjet Frymës së Shenjtë që ky fëmijë është ngjizur në të… Jozefi u zgjua, bëri siç e kishte urdhëruar engjëlli i Zotit dhe e mori gruan e tij në shtëpinë e tij. (Ungjilli i sotëm)

Po kështu, Herodët e ditëve tona po lëshojnë një Stuhi kundër botës në mënyrë që ta ribëjnë atë sipas imazhit të tyre dhe të mbajnë fuqinë e tyre.[11]shih Jo rruga e Herodit; Mbrojtja e të pafajshmëve tuaj

Dhjetë brirët që patë përfaqësojnë dhjetë mbretër që nuk janë kurorëzuar ende; ata do të marrin autoritetin mbretëror së bashku me bishën për një orë. Ata janë të një mendjeje dhe do t'ia japin fuqinë dhe autoritetin e tyre bishës. Ata do të luftojnë me Qengjin, por Qengji do t'i mundë, sepse ai është Zoti i zotërve dhe mbret i mbretërve, dhe ata që janë me të janë të thirrur, të zgjedhur dhe besnikë. (Zbulesa 17:12-13)

Pikërisht ngaqë po hyjmë në orën e Bishës, po hyjmë edhe në orën e providencës së Zotit për popullin e Tij. Është e nevojshme që ne të vendosim veten, pra, në kujdesin e Shën Jozefit dhe Zojës (nëse ishte mjaft e mirë për Jezusin, është mjaft e mirë për mua!). Shenjtërimi është vonë. Ajo nuk mund të parandalojë më pastrimin e botës që duhet të vijë tani.[12]shih Kirurgjia kozmike Por ky akt i thjeshtë i bindjes ndaj hierarkisë, sa një kokërr sinapi, mjafton që Zoti të lëvizë malet. Dhe Ai do të. [13]shih Malet do të Zgjohen

Nga ana jonë, kjo është ora e besimit të papërpunuar, për të pasur një Besimi i pathyeshëm në Jezusin. Ka ende kohë për të përmbushur Të shtunat e para duke filluar nga ky prill. Dhe së fundi, besimi që nuk ka vdekur shoqërohet me bindje.[14]krh. Jakovi 2: 14 Kjo do të thotë gjithashtu të hysh në shenjtëroren e Vullnetit të Tij Hyjnor… një dhuratë që po na ofrohet në këtë orë.[15]shih Dhuratë

Drejtësia hyjnore imponon ndëshkime, por as këta, as armiqtë [e Zotit] nuk u afrohen atyre shpirtrave që jetojnë në Vullnetin Hyjnor… Dije se unë do të kem kujdes për shpirtrat që jetojnë në Vullnetin Tim, dhe për vendet ku banojnë këto shpirtra Unë i vendos shpirtrat që jetojnë plotësisht në Vullnetin Tim në tokë, në të njëjtën gjendje si të bekuarit [në Qiell]. Prandaj, jeto në Vullnetin Tim dhe mos ki frikë nga asgjë. —Jezusi Shërbëtorit të Zotit Luisa Piccarreta, Vëllimi 11, 18 maj 1915

 

Lexime të ngjashme
 
 

Print Friendly dhe PDF

 

Mbështetni shërbimin e plotkohor të Markut:

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Tani në Telegram. Klikoni:

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:

Dëgjoni në vijim:


 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 shih Shpejtësia e prishjes, tronditja dhe frika
2 1 Themes 5: 12
3 Zanafilla 3: 20
4 KKK, 307; krh. Krijimi i Rilindur
5 shih A Ndodhi Shenjtërimi i Rusisë? Ndërsa Zoja pranoi shenjtërimin e botës nga Gjon Pali II në 1984, nuk ishte ajo që ajo kërkoi: konkretisht Rusia. Kjo është konfirmuar në zbulime të shumta private të besueshme që atëherë.
6 shih lifesitenews.com
7 shih vaticannews.va
8 shih Pesë korrigjimet
9 shih Ora e paligjshmërisë
10 shih futurizëm.com; the-sun.com; ne-forum.org; shih aa.com.tr   rte.dmth; ID2020
11 shih Jo rruga e Herodit; Mbrojtja e të pafajshmëve tuaj
12 shih Kirurgjia kozmike
13 shih Malet do të Zgjohen
14 krh. Jakovi 2: 14
15 shih Dhuratë
Postuar ne BALLINA, KOHA E HIRES dhe tagged , , , , , .