Koha e Mëshirës - Vula e Parë

 

Në këtë transmetim të dytë në internet për Kohëzgjatjen e ngjarjeve që ndodhin në tokë, Mark Mallett dhe Prof. Daniel O'Connor prishin "vulën e parë" në Librin e Zbulesës. Një shpjegim bindës se pse paralajmëron “kohën e mëshirës” që po jetojmë tani dhe pse së shpejti mund të skadojë

 

Shikoni transmetimin në internet:

Dëgjoni Podcast:

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, VIDEO & PODCASTS dhe tagged , , , , , .