Transparenca

 

 
 

OUR falënderime të përzemërta për ata prej jush që i janë përgjigjur qëllimit tonë që një mijë njerëz të dhurojnë 10 dollarë çdo muaj. Jemi afërsisht një e pesta e rrugës atje.

Ne gjithmonë kemi pranuar dhe jemi mbështetur në donacione në të gjithë këtë ministri. Si i tillë, ekziston një përgjegjësi e caktuar për të qenë transparent në lidhje me operacionet tona financiare.

Ne veprojmë nën etiketën time të regjistrimeve, e cila është Nail It Records ose thjesht emri im (Mark Mallett). Për shkak se ne shesim CD, libra, vepra arti, etj. Ne nuk jemi të ligjshëm për statusin e bamirësisë ose jo-fitimprurëse. Për më tepër, unë nuk kam ecur në rrugën e aplikimit për ndonjë formë të statusit bamirës, ​​pasi nuk jam i gatshëm të kompromentoj predikimin tim për të kënaqur prirjet politikisht korrekte të qeverisë Kanadeze. Pak më parë, statusi i bamirësisë i një peshkopi Kanadez u kërcënua për qëndrimin e tij në martesat homoseksuale. [1]Numërimi i kostos Gjithashtu, unë kam deklaruar diku tjetër se dhënia jonë si të krishterë nuk duhet të bazohet në faktin nëse marrim ose jo një faturë tatimore (ashtu siç është bukur), por në nevojë dhe besim (lexo Numërimi i kostos) E veja që i dha marimangën nuk mori një faturë bamirësie dhe megjithatë, Jezusi e lavdëroi nga të gjithë ata që dhanë në tempull atë ditë. 

Dy vitet e fundit, të ardhurat e mia personale nga ministria kanë qenë rreth 35,000 dollarë. Nuk i afrohet asaj që është e nevojshme për të rritur një familje prej dhjetë anëtarësh në Kanada (prandaj arsyeja që kam thënë se na është dashur të rishikojmë shërbimin tonë këtë verë). Mallrat dhe shërbimet tona në Kanada janë rreth 30% më të larta se Shtetet. Benzina është gati $ 5 / gallon. Tarifat e telefonave celularë janë ndër më të shtrenjtët në botë. Dhe çmimet e shtëpive në Kanada janë ndër më të lartat në botën e zhvilluar. [2]Shiko cbc.ca. Nuk është e lirë të bësh ministri këtu, e lëre më të krijosh një familje të madhe. Por është vendi ku Zoti na ka vendosur dhe kështu ne "lulëzojmë atje ku jemi mbjellë", siç thonë ata.

Të ardhurat tona të ministrisë janë kryesisht nga donacionet, por edhe nga shitja e CD-ve, librave dhe veprave artistike të gruas dhe vajzës sime. Nëse dikush do të dëshironte të shihte të dhënat financiare të ministrisë sonë për vitin 2012, ne mund t'i vëmë ato në dispozicion sipas kërkesës.

Buxheti ynë mujor për familjen dhe ministrinë është afërsisht 8500-9000 dollarë. Por kjo nuk llogarit shpenzimet mbi dhe më tej, të tilla si zëvendësimi i një kompjuteri, marketing, punësimi i më shumë stafit, etj. Gjithashtu nuk llogarit kur ne jemi duke prodhuar një album, i cili mund ta rrisë atë kosto deri në 12-14,000 $ nje muaj.

Së fundmi, unë dua të them sa jashtëzakonisht e bekuar jam që më besoni në shërbesën e Jezusit (që Ai më ka besuar mua). Sot, fjalët e leximit të parë masiv depërtojnë në shpirtin tim deri në thelb:

Por ne e kemi këtë thesar në enët prej balte, për të treguar se fuqia transhendente i përket Zotit dhe jo neve. (2 Kor 4: 7)

Kjo do të thotë, nuk i besoj aspak vetes! Asnjëherë në jetën time nuk jam ndier aq e paaftë për të shkuar në fushat e korrjes. Lutjet tuaja janë larg dhurata më e vlefshme dhe e çmuar që më bëni. Kështu që shpesh njerëzit shkruajnë për të thënë se po luten për mua dhe familjen time. Sot dy njerëz ngritën familjen time në Adhurim. Këto janë hire që na duhen shumë pasi "luani që vrumbullon" gjithnjë zhurmon. Unë do të shkruaj për këtë në një meditim tjetër së shpejti.

Fuqia dhe drita e Jezusit le të mbushë zemrat dhe shpirtrat tuaj që të bëheni fenerët e Tij në botë! Tutje!

 

 

Ne kemi një të re Faqja e dhurimit kjo e bën më të lehtë për ju që të dhuroni çdo muaj nëse dëshironi të përdorni PayPal ose Kartë krediti. Ju gjithashtu keni mundësinë të zgjidhni të jepni çeqe pas datës nëse vendosni kështu.

(Ju lutemi vini re, Ushqimi Shpirtëror për Mendim, Përqafimi i Shpresës dhe Mark Mallett nuk bien në statusin e organizatës Bamirëse, dhe për këtë arsye, faturat e taksave bamirëse nuk lëshohen për dhurime. Faleminderit!)

 

Bashkohu me Mark në Facebook dhe Twitter!

Na pëlqe neve në facebook

Cicëroj


Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Postuar ne BALLINA, LAJME.

Komentet janë të mbyllura.