Dy albume të reja… Shikoni vjedhurazi!

 

 

AT shumë e fundit, dy albumet e mia të reja janë të plotë! Ata do të dërgohen për prodhim së shpejti, që do të thotë se do të jenë në dispozicion deri në fund të majit. Ka qenë një rrugë kaq e gjatë dhe sfiduese me kaq shumë vonesa, kosto dhe net të gjata e të papritura. Në fund, janë pesëmbëdhjetë këngë krejt të reja regjistruar nga Virxhinia në Vancouver, Edmonton në Nashville. Albumi i parë quhet "I pambrojtur", këngë që kam shkruar gjatë viteve nga një vend i dobësi përballë humbjeve të pashmangshme që të gjithë i përjetojmë herë pas here. Duke gjykuar nga reagimet që kam parë ndaj atyre që kanë pasur një shans për të dëgjuar këngët, besoj se njerëzit do të jenë thellë i prekur nga kjo muzikë.

Albumi i dytë, "Here You Are", është një përmbledhje këngësh nga Divine Mercy Chaplet dhe Rosary I regjistruar, këngë që shumë njerëz ende nuk i kanë dëgjuar. Ka edhe dy melodi të reja në album, përfshirë këngën Këtu jeni rreth Jezusit në Eukaristi që ka prekur kaq shumë shpirtra në të gjithë Amerikën e Veriut. Për ta dëgjuar ndërsa lexoni pjesën tjetër, klikoni në lidhjen më poshtë (e cila do të hapë këngën në një dritare të re):

KËTË JU JENI

Siç shumë prej jush e dinë, për të ndihmuar në kostot e mëdha të prodhimit (dhe ato shpenzime të papritura përtej kontrollit tonë), ne kemi dhënë fjalën vitin e kaluar për këngët që do të sponsorizohen për albumin e ri. Një donacion prej $ 1000 rezervoi një vend në shënimet e albumit për një dedikim të veçantë për një të dashur pranë këngës së zgjedhur nga donatori. Ka ndihmuar jashtëzakonisht shumë. Siç rezulton, na mbeten akoma disa spote për të sponsorizuar ndërsa fazat e fundit të veprës artistike të CD-së mbyllen para se të shtypni.

Nëse ju ose dikush që njihni është i interesuar ta bëjë këtë, kjo është e jona Thirrja e fundit për të sponsorizuar një këngë dhe përkushtimin tënd të gdhendur përgjithmonë në shënimet e mia të linjës. E hëna, 29 prill në orën 12:00 të mesditës është ndërprerja.

Për t'ju ndihmuar të vendosni se cilën këngë dëshironi t'i kushtoni një personi të dashur të veçantë (ose atyre), këtu është një përmbledhje e shkurtër e këngëve të mbetura për t'u sponsorizuar:

1) "Mos nënkuptoj asgjë“- një nga të preferuarat e mia në album. Personazhi kryesor i këngës duket se ka gjithçka në jetë, dhe megjithatë, disi "nuk do të thotë asgjë". Kur ai shkon për të blerë gruan e tij një dhuratë të veçantë për përvjetorin - por atëherë nuk mund ta përballojë atë - ajo pohon dhuratën e vërtetë

2) "Atje shkon fëmija im«—Një këngë për një çift që po ndahet, por zgjedhja e faljes dhe ribashkimi… dashuria u ripërtëri.

3) "Thirrni emrin tuaj«—Një këngë me një avantazh të gjallë se si bota ka shumë nevojë për Zotin dhe është në kaos pa Të.

4) "Syte e tu“—Një këngë për mënyrën se si mund të na mbajë fotoja e një të dashur, me një fund të papritur që flet për“ sytë e Mëshirshëm ”.

—Dhe dy këngët e reja në CD-në e përpilimit:

5) "Këtu jeni«—Kjo këngë ishte shkruar fjalë për fjalë gjatë Adhurimit në një nga misionet famullitare që po jepja në Shtetet e Bashkuara. Fjalët: «Në maskimin e Bukës, është ashtu siç thatë, Jezus: Ja ku jeni. ” Pasi mbaroi ajo këngë, unë mund të dëgjoja duke qarë në kongregacion, dhe më pas, siç shpjegoj në shënimet e CD-së, një grua më afroi për të folur për shërimin që mori

6) "Ti je Zoti«—Një këngë e bukur që proklamon dashurinë time për Jezusin, Mbretin dhe Shpresën tonë.

Për të sponsorizuar një nga këto këngë (në bazë të ardhjes së parë, shërbimit të parë), thjesht klikoni në dhuroj butonin më poshtë dhe bëni dhurimin tuaj prej $ 1000 përmes PayPal ose kartës së kreditit, ose telefononi menaxherin tonë të shitjeve Colette në 1-877-655-6245 për të dhënë informacionin tuaj të pagesës përmes telefonit.

Duke sponsorizuar një këngë, ju jo vetëm që po më ndihmoni të prodhoj këto albume, por të qëndroni në këmbë në një ministri që vazhdon të luftojë për të qëndruar përpara në këto kohë të burimeve që pakësohen.

Faleminderit të gjithëve për lutjet dhe mbështetjen tuaj.

Shënoje

 
 

 

TE SPONSORONI NJE KENGE, KLIKONI BUTONIN:

DonateOvalbtnnobkgd.gif

 

www.markmallett.com

-------

Klikoni më poshtë për ta përkthyer këtë faqe në një gjuhë tjetër:

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME.

Komentet janë të mbyllura.