Azhurnoni Conference dhe Konferencën në Kaliforni

 

 

I dashur vëllezër dhe motra, që kur keni shkruar Nen rrethim në fillim të gushtit duke iu lutur ndërmjetësimin dhe lutjet tuaja, sprovat dhe krizat financiare fjalë për fjalë shumëzuar brenda natës. Ata që na njohin kanë mbetur pa frymë si ne në fushën e prishjeve, riparimeve dhe kostove të pashpjegueshme ndërsa përpiqemi të përballojmë një gjykim pas tjetrit. Duket përtej "normales" dhe më shumë si një sulm intensiv shpirtëror në mënyrë që jo vetëm të na dekurajoni dhe të shkurajoni, por të merrni çdo minutë zgjimi të ditës time duke u përpjekur të menaxhoni jetën tonë dhe të qëndroni në këmbë. Prandaj që atëherë nuk kam shkruar asgjë - thjesht nuk kam pasur kohë. Unë me të vërtetë kam shumë mendime dhe fjalë që mund të shkruaj, dhe shpresoj t'i bëj, kur ngushtica fillon të hapet. Drejtori im shpirtëror shpesh ka thënë se Zoti po i lejon këto lloj sprovash në jetën time në mënyrë që të ndihmoj të tjerët kur godet Stuhia "e madhe".

dhe sa afer eshte. Të shikosh në kohë reale shembjen e civilizimit perëndimor është një gjë e jashtëzakonshme dhe mahnitëse. Braktisja e shpejtë e parimeve të krishtera, zhytja në hundë e paganizmit, çrregullimi i kishës katolike dhe hierarkia, korrupsioni i plotë në ekonomi dhe politikë, hedonizmi që ngop mediat dhe përqafimi tronditës i ideologjisë socialiste / komuniste pas një shekulli të gjakderdhja e eksperimentimit marksist. e gjitha, e gjitha, ishte parashikuar nga Zoja. Por kështu ishte edhe Triumfi i saj, dhe ai po afrohet çdo ditë, megjithëse kemi akoma shumë për të vuajtur.

Kështu që jo, nuk e kam braktisur lexuesin tim! As, nga letrat që po marr dhe madje nga donacionet spontane, nuk e shohim që na keni braktisur. Satani dëshiron që ne të humbasim besimin tonë. Ai dëshiron që ne të besojmë se nuk ka Zot, se gjithçka është e rastësishme, se nuk ka shpresë - përveç marrjes së çështjeve në duart tona. Por me lot në sy dhe me atë frymë që më ka mbetur në mushkëri, deklaroj përsëri atë Jezusi është Zot. Unë deklaroj përsëri se "Unë besoj" çdo parim të Kredos së Apostullit dhe Besimin tim Katolik. Dhe unë rinovoj zotimet e mia të pagëzimit, veçanërisht duke hequr dorë nga Satanai dhe shkëlqimi i mëkatit, i vetëvendosjes dhe i botës. Ne po jetojmë në atë kohë të profetizuar nga Ezekieli, ku tufa është pa bari. Por kjo nuk do të thotë që ne jemi pa Bariun e Madh. Kujt do të shkojmë, Zot, i ke fjalët e jetës së përjetshme!

Unë ende jam duke u lutur për të gjithë ju, natyrisht, dhe ju lutem që të keni durim edhe pak. Një javë tjetër, mbase dy, dhe unë mund të filloj të shkruaj përsëri nëse Zoti e do atë. 

Së fundmi, ne jemi të kënaqur të ndajmë me ju një moment të lumtur që del nga kjo verë sprovash - lindja e djeshme e nipit tonë të parë, Gabriel John Paul, për vajzën tonë Nicole dhe burrin e saj David:

Në ndërkohë, këtu është një njoftim për konferencën. Unë do të flas së bashku me dy shpirtra të tjerë të mirë, John Labriola dhe Christine Watkins. Peshkopi Robert Barron do të thotë gjithashtu meshën e vigjilencës të së shtunës. Unë besoj se kjo do të jetë një konferencë shumë, shumë e fuqishme në mënyrë që të pajisë ata që janë akoma të kapur në Barque of Peter:

 

Përgatitja e mënyrës
KONFERENC MARIANE EUKARISTIKE18, 19 dhe 20 tetor 2019

Xhon Labriola

Christine Watkins

Mark Mallett
Peshkopi Robert Barron

Qendra e Famullisë së Kishave të Shën Rafaelit
5444 Hollister Ave Santa Barbara, CA 93111Për më shumë informacion, kontaktoni Cindy: 805-636-5950


[email mbrojtur]

Klikoni në broshurën e plotë më poshtë:

 

 

Tani Fjala është një shërbesë me kohë të plotë që
vazhdon me mbështetjen tuaj.
Ju bekoj, dhe faleminderit. 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME.