Përditësim për Tianna dhe më shumë…

 

MIRESEVINI për qindra abonentë të rinj që janë bashkuar Fjala Tani këtë muaj të kaluar! Ky është vetëm një kujtesë për të gjithë lexuesit e mi se herë pas here po postoj meditime biblike në faqen time të motrës Kundërvënia për Mbretërinë. Kjo javë ka qenë një stuhi frymëzimi:

Mbushe Tokën – Sa është një gënjeshtër e madhe mbipopullimi

Babel Tani – Si po e rijetojmë përvojën e Babelit

Vesa e Vullnetit Hyjnor – A e keni pyetur ndonjëherë veten se çfarë efekti keni, nëse ka, të luteni dhe “të jetoni në Vullnetin Hyjnor”?

Gjithashtu dua të falënderoj ata prej jush që i janë përgjigjur pyetjes sime apeli i fundit për të mbështetur këtë shërbesë kohëplotë dhe për të vazhduar punën e përgatitjes së shpirtrave për këto kohë dhe për Qiellin. Unë jam mirënjohës pa fjalë për derdhjen e dashurisë dhe inkurajimit që më keni dhënë. 

Më në fund, një përditësim për vajzën tonë Tianna dhe furçën e saj të fundit me vdekshmërinë… Mjekët kanë qenë në gjendje të ndalojnë gjakderdhjen e madhe nga mitra e saj. Ajo ka nevojë për më shumë transfuzione gjaku, por po rifiton shpejt forcën e saj, po ushqen fëmijën e saj dhe po duket sikur është jashtë pyllit. Mjekët do ta mbajnë atë në spital edhe pak më gjatë për të vëzhguar shërimin e saj. E gjithë familja jonë është shumë mirënjohëse për derdhjen e shqetësimit dhe lutjeve për Tianën tonë të dashur. Në fusnota mund ta lexoni deklaratën e saj në Facebook.[1]“Epo, kjo ishte një javë e frikshme për familjen tonë të vogël. Unë papritmas fillova të hemorragjia të martën dhe në kohën kur arritëm në spital vetëm gjysmë ore më vonë, kisha humbur aq shumë gjak. Më dërguan me avion në qytet ku bënë një operacion urgjent. Në atë kohë humba të gjithë vëllimin e gjakut të trupit - gati 5 litra. Por falë ekipit të jashtëzakonshëm të mjekëve dhe infermierëve këtu, ata ishin në gjendje të më stabilizonin dhe unë kam vazhduar të përmirësohem që atëherë. Unë tashmë kam qenë në gjendje të ngrihem dhe të eci vetë, vitalet e mia janë të shkëlqyera dhe mund të ha përsëri ushqim të vërtetë. Maksi është me mua dhe ushqehet si kampion.

“Unë jam shumë mirënjohës për Majk, i cili ka vuajtur netët pa gjumë për t'u kujdesur për mua dhe fëmijën. Ai ka qenë shkëmbi im gjatë gjithë kësaj sprove. Nuk mund ta imagjinoj të kaloj një gjë të tillë pa të.
Shumë faleminderit gjithashtu për Denis dhe Nick që kanë parë Klarën, dhe për miqtë tanë të shumtë që na kanë ndihmuar me ushqime dhe sende të tjera. Dhe për të gjithë ata që janë lutur për ne.
Me shumë mundësi do të jem në spital edhe për disa ditë për të përjashtuar infeksionin dhe çdo shqetësim tjetër. Lutjet tuaja të vazhdueshme vlerësohen. Nuk ka arritur ende në shtëpi që fëmijët e mi thuajse humbën nënën e tyre… Jam i sigurt që javët e ardhshme do të jenë një slitë emocionale teksa shërohem.

“Së fundi, lavdëroj Zotin që më fali jetën. Sado e frikshme të shikoja vdekjen në fytyrë, u mbusha me paqe duke ditur se mëshira e tij më mbuloi, pavarësisht nga përfundimi. Jam i lumtur për këtë kohë që më është dhënë.” -Tianna Williams

Javën e ardhshme, unë do të vazhdoj serinë se si Zoti do të sigurojë dhe mbrojë Kishën e Tij në Këto kohë të Antikrishtit. (Alarmi spoiler: ne nuk jemi jetimë.)

 
Ju jeni të dashur! 


Tianna me Maximilian të porsalindur

 

 

Mbështetni shërbimin e plotkohor të Markut:

 

me Nihil Obstat

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Tani në Telegram. Klikoni:

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:

Dëgjoni në vijim:


 

 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 “Epo, kjo ishte një javë e frikshme për familjen tonë të vogël. Unë papritmas fillova të hemorragjia të martën dhe në kohën kur arritëm në spital vetëm gjysmë ore më vonë, kisha humbur aq shumë gjak. Më dërguan me avion në qytet ku bënë një operacion urgjent. Në atë kohë humba të gjithë vëllimin e gjakut të trupit - gati 5 litra. Por falë ekipit të jashtëzakonshëm të mjekëve dhe infermierëve këtu, ata ishin në gjendje të më stabilizonin dhe unë kam vazhduar të përmirësohem që atëherë. Unë tashmë kam qenë në gjendje të ngrihem dhe të eci vetë, vitalet e mia janë të shkëlqyera dhe mund të ha përsëri ushqim të vërtetë. Maksi është me mua dhe ushqehet si kampion.

“Unë jam shumë mirënjohës për Majk, i cili ka vuajtur netët pa gjumë për t'u kujdesur për mua dhe fëmijën. Ai ka qenë shkëmbi im gjatë gjithë kësaj sprove. Nuk mund ta imagjinoj të kaloj një gjë të tillë pa të.
Shumë faleminderit gjithashtu për Denis dhe Nick që kanë parë Klarën, dhe për miqtë tanë të shumtë që na kanë ndihmuar me ushqime dhe sende të tjera. Dhe për të gjithë ata që janë lutur për ne.
Me shumë mundësi do të jem në spital edhe për disa ditë për të përjashtuar infeksionin dhe çdo shqetësim tjetër. Lutjet tuaja të vazhdueshme vlerësohen. Nuk ka arritur ende në shtëpi që fëmijët e mi thuajse humbën nënën e tyre… Jam i sigurt që javët e ardhshme do të jenë një slitë emocionale teksa shërohem.

“Së fundi, lavdëroj Zotin që më fali jetën. Sado e frikshme të shikoja vdekjen në fytyrë, u mbusha me paqe duke ditur se mëshira e tij më mbuloi, pavarësisht nga përfundimi. Jam i lumtur për këtë kohë që më është dhënë.” -Tianna Williams

Postuar ne BALLINA, LAJME dhe tagged , , , .