VIDEO: Profecia në Romë

 

NJE FUQISHT profecia u dha në sheshin e Shën Pjetrit në 1975 - fjalë që duket se po shpalosen tani në kohën tonë të tanishme. Duke iu bashkuar Mark Mallett është njeriu që e mori atë profeci, Dr. Ralph Martin i Ministrive të Rinovimit. Ata diskutojnë kohët shqetësuese, krizën e besimit dhe mundësinë e Antikrishtit në ditët tona - plus Përgjigjen për të gjitha!

 
The Prophecy:

Meqenëse të dua, dua të të tregoj se çfarë po bëj sot në botë. Une want to prepare you for what is to come. Days of darkness are coming on the world, days of tribulation… Buildings that are now standing will not be standing. Supports that are there for My people now will not be there. I want you to be prepared, My people, to know only Me and to cleave to Me and to have Me in a way deeper than ever before. I will lead you into the desert… I will strip you of everything that you are depending on now, so you depend just on Me. A time of darkness is coming on the world, but a time of glory is coming for My Church, a time of glory is coming for My people. I will pour out on you all the gifts of my Spirit. I will prepare you for spiritual combat; I will prepare you for a time of evangelism that the world has never seen…. And when you have nothing but me, you will have everything: land, fields, homes, and brothers and sisters and love and joy and peace more than ever before. Be ready, My people, I want to prepare you…

Shikojnë

Dëgjoj

Mbështetni shërbimin e plotkohor të Markut:

me Nihil Obstat

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Tani në Telegram. Klikoni:

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:

Dëgjoni në vijim:


 

 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, VIDEO & PODCASTS.