Shpejtësia e prishjes, tronditja dhe frika

 

KETU është një shpejtësi e paperëndishme me të cilën aktualisht po zhvillohen ngjarjet. Në fakt, është revolucionar - dhe të qëllimshme.

 

SHPEJTSIA… SI URGANI

Vite më parë, në fillim të këtij shkrimi apostull, ndërsa pashë një stuhi që rrotullohej brenda një pasdite, Zoti më bëri përshtypje këtë "fjalë tani" në zemrën time: "Ka një Stuhi të Madhe që vjen mbi tokë si një uragan". Vite më vonë, unë do të lexoja shumë të njëjtat fjalë në zbulimet profetike të miratuara, të tilla si ato për Elizabeth Kindelmann:

Shpirtrat e zgjedhur do të duhet të luftojnë Princin e Errësirës. Do të jetë një Stuhi e frikshme - jo, jo një stuhi, por një uragan që shkatërron gjithçka! Ai madje dëshiron të shkatërrojë besimin dhe besimin e të zgjedhurve. Unë do të jem gjithmonë pranë jush në Stuhinë që tani po piqet. Une jam nena jote. Unë mund t'ju ndihmoj dhe dua! - nga zbulimet e miratuara të Zojës për Elizabeth Kindelmann (1913-1985), Flaka e dashurisë së zemrës së papërlyer të Marisë: Ditari shpirtëror (Vendndodhjet Kindle 2994-2997); aprovuar nga Kardinali Péter Erdö, primati i Hungarisë

Nuk kishin kaluar shumë ditë nga ajo stuhi preri që ndjeva që çoi të lexoj Zbulesën Kapitulli 6. Brendësisht, dëgjova fjalët: «Kjo theSHT the Stuhia e Madhe ”. Fillova të lexoj "vulat" që Jezusi do të hapte një nga një, të cilat i kam ilustruar grafikisht tani në një Timeline. Ata flasin për paqen që merret nga bota (lufta), hiperinflacionin (kolapsin ekonomik), kolapsin civil (nga dhuna, murtaja, mungesa e ushqimit), persekutimin ... të gjitha përplasen derisa të arrijmë te “Syri i Stuhisë” - vula e gjashtë , e cila është një "ndriçim i ndërgjegjes" Paralajmërimi çdo shpirt i gjallë që nuk ka të ardhme pa Zotin.[1]shih Dita e Madhe e Dritës Ndërsa përmbysje të tilla kanë ndodhur gjatë shekujve në një shkallë apo në një tjetër, por me intensitet në rritje - ashtu si një spirale shtrëngohet ndërsa arrin rrotullimin e saj më të vogël - unë besoj se ne mund të shohim fjalë për fjalë këto vula të shpalosen si domino, ashtu si Shën Gjoni pa ato në vizionin e tij. Secili prej tyre nuk është vetëm në vend, por fjalë për fjalë në prag 

Prandaj, ka një shenjë tjetër brenda këtyre shenjave: sa më shumë i afrohemi Syrit të Stuhisë, qendrës së kësaj spirale shpirtërore, më shpejt erërat, dmth. ngjarjet janë duke u zhvilluar. Por është njeriu, jo Zoti, ai që po nxit këtë revolucion

Kur mbjellin erën, ata do të korrin vorbullën. (Hos 8: 7)

 

Shpejtësia revolucionare

Kjo është, për pjesën më të madhe, një stuhi e krijuar nga njeriu: a revolucion global të nxitur prej asaj organizate, papët u identifikuan si kërcënimi më i madh për Kishën dhe njerëzimin: Frimasonët.[2]"Tetë papë në shtatëmbëdhjetë dokumente zyrtare e dënuan atë - më shumë se dyqind dënime Papnore të lëshuara nga Kisha ose zyrtarisht ose joformalisht ... në më pak se treqind vjet". - Stefeni, Mahowald, Ajo do të shtypë kokën tënde, Kompania Botuese MMR, f. 73 Motoja e tyre - Ordo ab kaos (Urdhër nga kaosi) - sugjeron që ata do të përdorin cilindo mjet që kanë në dispozicion[3]"Inshtë në natyrën e mesianistëve laikë të besojnë se nëse njerëzimi nuk do të bashkëpunojë, atëherë njerëzimi duhet të detyrohet të bashkëpunojë - për të mirën e vet, natyrisht ... Mesianistët e rinj, në përpjekjen për ta shndërruar njerëzimin në një kolektiv që shkëputet nga Krijuesi, pa e ditur do të sjellë shkatërrimin e pjesës më të madhe të njerëzimit. Ata do të lëshojnë tmerre të papara: uri, murtaja, luftëra dhe në fund të fundit Drejtësi Hyjnore. Në fillim ata do të përdorin detyrimin për të zvogëluar më tej popullsinë, dhe pastaj nëse dështon ata do të përdorin forcën. " (Michael D. O'Brien, Globalizimi dhe Rendi i Ri Botëror, 17 Mars, 2009) për të arritur qëllimin e tyre: "domethënë", tha Papa Leo XIII, "përmbysja e plotë e të gjithë rendit fetar dhe politik të botës që ka prodhuar mësimi i krishterë dhe zëvendësimi i një shteti të ri të gjërave në përputhje me idetë e tyre , prej të cilave themelet dhe ligjet do të nxirren nga thjesht natyralizmi. ”[4]Gjinia Humanum, Enciklike në Frimasonerinë, n.10, 20 Prill 1884 Me fjalët e Frimasonit dhe filozofit, Volteri:

… Kur kushtet të jenë të përshtatshme, një mbretëri do të përhapet në të gjithë tokën për të zhdukur të gjithë të krishterët dhe më pas të krijojë një vëllazëri universale pa martesa, familja, prona, ligji ose Zoti. -Francois-Marie Arouet de Voltaire, Stephen Mahowald, Ajo do të shtypë kokën tënde (Edicioni Kindle)

Sipas globalistëve kryesorë, koha e duhur për këtë revolucion është tani:

Kjo është kriza e jetës time. Edhe para goditjes pandemike, kuptova se ishim në një revolucionar moment kur ajo që do të ishte e pamundur ose madje e pakonceptueshme në kohë normale ishte bërë jo vetëm e mundur, por ndoshta edhe absolutisht e domosdoshme ... ne duhet të gjejmë një mënyrë për të bashkëpunuar në luftën kundër ndryshimit të klimës dhe koronavirusit të ri. - George Soros, 13 maj, 2020; i pavarur.co.uk.

Pa veprim të shpejtë dhe të menjëhershëm, me një ritëm dhe shkallë të paparë, ne do të humbasim dritaren e mundësisë për 'rivendosje' për… një të ardhme më të qëndrueshme dhe gjithëpërfshirëse. Me fjalë të tjera, pandemia globale është një thirrje zgjimi që nuk mund ta injorojmë ... Me urgjencën që ekziston tani për të shmangur dëmtimin e pakthyeshëm në planetin tonë, ne duhet ta vendosim veten në atë që mund të përshkruhet vetëm si një bazë lufte. - Princi Charles, dailymail.com, Shtator 20th, 2020

Siç kam shpjeguar në Çështja Kundër Gates, jo vetëm COVID-19 por "ngrohja globale" po përdoret për të krijuar iluzionin e një krize ekzistenciale të pashmangshme që justifikon masa të shpejta, të shpejta dhe të papara në kornizën më të shkurtër kohore të mundshme. 

Nuk na duhet asgjë më pak se një zhvendosje e paradigmës, një që frymëzon veprim në nivele dhe ritme revolucionare. Thjesht nuk mund të humbasim më kohë. —Princ Charles, krh. Ngritja e Antik kishës24:36

Sepse historia na mëson se ngjarje të kësaj madhësie - luftëra, uri, murtaja; ngjarje që prekin pjesën më të madhe të njerëzimit, siç ka ky virus - ato jo vetëm vijnë e ikin. Ato më shpesh janë shkas për një përshpejtim të ndryshimeve shoqërore dhe ekonomike - Kryeministri Boris Johnson, Fjalimi i Partisë Konservatore, 6 tetor, 2020; konservatorët.com

Por preteksti për këto ndryshime, urgjente, nuk është ndërtuar mbi shkencën e fortë,[5]shih Çështja Kundër Gates por shpesh të dhëna të falsifikuara, [6]shih Ndryshimi i klimës dhe mashtrimi i madh Ideologji marksiste, [7]shih Rivendosja e Madhe dhe zbatuar nga një nga fushatat më masive të frikësimit dhe propagandës që ka njohur bota.[8]shih Pandemia e Kontrollit Mbase tani mund ta kuptojmë më mirë se çfarë është “përmbytja” që derdhet nga goja e Satanait për të kontrolluar të gjithë, veçanërisht Kishën: dezinformimin. 

Gjarpri derdhi ujë si një lumë nga goja e tij pas gruas, për ta zhdukur atë nga përmbytja. (Zbulesa 12:15)

Unë mendoj se lumi interpretohet lehtë: këto janë rrymat që dominojnë të gjithë dhe dëshirojnë të zhdukin besimin në Kishë, Kisha që duket se nuk do të ketë më një vend përballë forcës së këtyre rrymave që imponojnë veten si vetëm racionaliteti, si e vetmja mënyrë për të jetuar. —POPA BENEDICT XVI, Meditim në Asamblenë Speciale për Lindjen e Mesme të Sinodit të Ipeshkvijve, 11 tetor 2010; vatikan.va  

Isshtë një luftë psikologjike - një lloj "tronditjeje dhe frike" mendore dhe emocionale. Amerikani “Operacioni Shpejtësia e prishjes ” dhe homologët e tij globalë nuk emërtohen si të tillë nga koincidenca; kjo ka të bëjë me mbingarkimin e publikut me një fushatë për të shpejt dhe me efikasitet i qortoj ato, dhe e gjithë bota, në një diktaturë mjekësore;[9]shih Korrëzimi i Madh për të dëbuar përfundimisht nga bota "popullatën e tepërt" dhe "rivendosjen" e natyrës dhe të gjithë rendit të gjërave.[10]shih Rivendosja e Madhe   Çështja Kundër Gates 

Kjo pandemi ka dhënë një mundësi për një "rivendosje". Ky është shansi ynë për të përshpejtuar përpjekjet tona para-pandemike për të rimagjinuar sistemet ekonomike… "Kthimi prapa më mirë" do të thotë marrja e mbështetjes për më të vuletshmet, ndërsa duke ruajtur vrullin tonë për arritjen e Agjendës 2030 për zhvillim të qëndrueshëm - Kryeministri Justin Trudeau, Global News, 29 shtator, 2020; Youtube.com, Shenja 2:05

Kështu, "vulat" e Zbulesës tregojnë se në cilat masa do të shkojnë këta mesianistë laikë për të siguruar revolucionin e tyre kundër Zotit. Fakti që është "qengji" (Krishti) ai që hap vulat tregon vullnetin lejues të Zotit që lejon njeriun të korrë atë që ka mbjellë. 

 

SHOKE DHE Frika

Shpejtësia e paperëndishme e asaj që po ndodh ndërsa po e kthen shkencën në kokë, ka tronditur shumë, veçanërisht në fushat e mjekësisë dhe imunologjisë. 

Rendi pseudo-mjekësor post-Covid jo vetëm që ka shkatërruar paradigmën mjekësore që praktikova me besnikëri si mjek vitin e kaluar… ka i përmbysur ajo. nuk bëj njoh apokalipsi i qeverisë në realitetin tim mjekësor. Marrja e frymës shpejtësi dhe efikasiteti i pamëshirshëm me të cilën kanë bashkëpunuar kompleksi mediatiko-industrial mençuria jonë mjekësore, demokracia dhe qeveria për të futur në këtë rend të ri mjekësor është një akt revolucionar. - një mjek anonim i Mbretërisë së Bashkuar i njohur si "Mjeku Covid"

Fatkeqësisht, një nga gjërat që ndodhi shumë herët në epidemi ishte se, në emër të "shpejtësisë", pezullimi i vlerësimit shkencor nga kolegët u pezullua… garantimi i cilësisë në punën shkencore. - Dr. John Lee, Patolog; Video e zhbllokuar; 24: 40

Nuk është Zoti që na dëmton drejt Syrit të Stuhisë, por është vetë njeriu, i mashtruar nga ëndrrat utopike dhe i pa sfiduar nga klerikët që po ecin në një makth. Ashtu siç rriten dhimbjet e lindjes frekuencë dhe dhimbje, gjithashtu, dhimbjet aktuale të lindjes janë shpejtimi pasi bateritë e luftës, kolapsi ekonomik, përçarja shoqërore dhe persekutimi janë të gjitha brenda këndvështrimit. Siç thashë në transmetimin tim të fundit në internet në Ngritja e Antik kishësështë befasuese se sa pak në Kishë e shohin këtë, sa shumë kanë mungesë dallimi. Ironikisht, shumë në fushën laike duket se e kuptojnë shumë më mirë atë revolucion neokomunist duke u zhvilluar, siç është ky kolektiv francez i mjekëve:

Sot jemi të shokuar. Një ligjërim zyrtar i thjeshtëzuar dhe infantilizues është goditur në të gjitha drejtimet, duke i shtyrë bashkëkohësit tanë drejt një zgjedhje binare skandaloze: të jesh pro, dhe të bëhesh krah kampit të qytetarëve të mirë të bindur, ose të jesh kundër dhe ta shohësh veten të veçuar, të konsideruar në rastin më të mirë egoist, i papërgjegjshëm, në rastin më të keq si "komplotistë të rrezikshëm". -Le Collectif Reinfocovid, (Përkthimi në Google) 

Koncepti i "tronditjes dhe frikësimit" është në të vërtetë një doktrinë që u zhvillua posaçërisht për zbatim nga ushtria amerikane nga Universiteti Kombëtar i Mbrojtjes i Shteteve të Bashkuara.[11]"Tronditje dhe frikë", wikipedia.org; kjo doktrinë u zbatua gjatë fushatës kundër Irakut në prag të "911" në mënyrë që të çaktivizonte atë vend dhe të çarmatoste "armët e tyre të shkatërrimit në masë". Ironikisht, është ushtria që kryen "Operacionin Shpejtësia e Luftës". Ky koncept i "dominimit të shpejtë" u zhvillua në mënyrë që

… Të ndikojë në vullnetin, perceptimin dhe kuptimin e kundërshtarit… përmes imponimit të këtij niveli dërrmues të Shokut dhe Tmerrit ndaj një kundërshtari në një bazë të menjëhershme ose mjaft të duhur për të paralizuar vullnetin e tij për të vazhduar… [për] marrjen e kontrollit të mjedisit dhe paralizojnë ose mbingarkojnë aq shumë perceptimet dhe kuptimet e një kundërshtari për ngjarjet që armiku do të ishte i paaftë për rezistencë në nivelet taktike dhe strategjike arly arlyshtë e qartë se mashtrimi, konfuzioni, dezinformimi dhe dezinformimi, ndoshta në sasi masive, duhet të përdoren.  —Harlan K. Ullman dhe James P. Wade, Tronditja dhe frika: Arritja e një dominimi të shpejtë (Universiteti Kombëtar i Mbrojtjes, 1996), XXIV-XXV

Veçanërisht, autorët e panë këtë doktrinë si bartëse të "potencialit revolucionar".[12]Harlan K. Ullman dhe James P. Wade, Tronditja dhe frika: Arritja e një dominimi të shpejtë (Universiteti Kombëtar i Mbrojtjes, 1996), X

Ajo që viti i fundit më ka tronditur me të vërtetë në thelb është se përballë një kërcënimi të padukshëm, dukshëm serioz, diskutimi racional doli nga dritarja… Kur të shohim përsëri në epokën COVID, mendoj se do të shihet si e tjera përgjigjet njerëzore ndaj kërcënimeve të padukshme në të kaluarën janë parë, si një kohë e histerisë masive.  - Dr. John Lee, Patolog; Video e zhbllokuar; 41: 00

Niveli i propagandës dhe censurës sot për të detyruar dhe detyruar publikun të marrë të pa aprovuar,[13]"Vaksinat" e ARN-së janë dhënë vetëm "autorizim i përdorimit emergjent"; provat afatgjata nuk u bënë dhe provat klinike vazhdojnë - domethënë publiku i gjerë is eksperimenti. terapitë eksperimentale të gjeneve ("vaksinat") për një virus me një mbijetesë globale prej 99.5% është përtej çdo gjëje që kemi parë ndonjëherë.[14]Një letër e rishikuar nga kolegët e fundit nga një prej shkencëtarëve më të cituar dhe të respektuar në botë, Profesor John Ioannidis i Universitetit të Stanfordit, citon një normë të vdekshmërisë së infeksionit (IFR) për Covid prej 0.00-0.57% (0.05% për nën 70), shumë më e ulët se fillimisht kishte frikë dhe nuk ndryshonte nga gripi i rëndë. - Dr. Eshani M King, 13 nëntor, 2020; bmj.com Mantra e "sigurt dhe efektiv", goditur në psikikën publike orë pas ore në çdo formë të medias ndërsa masat shkatërruese vazhdojnë të çmontojnë demokracinë, është një fushatë e "tronditjes dhe frikës" përtej precedentit. Ndërkohë, prodhuesit e vaksinave, larg bamirësisë, po grumbullojnë miliarda fitime[15]Kohët e fundit, CFO e Pfizer tha që ai sheh "mundësi të konsiderueshme… nga një perspektivë çmimesh" për të rritur çmimin në të ardhurat e ardhshme përforcuese. (Frank D'Amelio, 16 mars 2021; Posta Kombëtare) Ata nuk humbën kohë. Në mes të pandemisë, Pfizer sapo ka shënuar çmimet e tyre me 62% (14 Prill, 2021; në ditën e sotme të biznesit) me Moderna dhe Johnson & Johnson duke thënë se rritjet e çmimeve nuk janë shumë mbrapa. (13 Prill 2021; cityam.com; intercept.com; shih Çështja Kundër Gates 

 

TREGTART E MADH T OF TOKS

Mer tregtarët tuaj ishin burrat e mëdhenj të tokës,
të gjithë kombet u mashtruan nga tuajat magji.
(Zbulesa 18: 23)

Fjala greke për "magji" është φαρμακείᾳ (pharmakeia) -
"perdorimi i mjekësi, droga ose magji. ”

Kjo evokon simbolin mjekësor të caduceus.[16]shih Çelësi i Kaducusit Ende e përdorur nga shumë organizata mjekësore sot, ishte një simbol i përdorur nga personeli mjekësor i nazistëve dhe i inkorporuar nga masonët. Pjesërisht është tërhequr nga perëndia greke Hermes, i cili mbante me vete shkopin ose "shkopin" "Krahët e shpejtësisë". Ai "ishte mbrojtës i tregtisë dhe tregtarëve, si dhe hajdutë, gënjeshtarë dhe lojëra të fatit",[17]Brown, Norman O. (1947) Hermes Thief: Evolucioni i një Miti. Madison: Shtypi i Universitetit të Wisconsin ndërsa me emrin Mërkur, ai u konsiderua "perëndia e tregtarit" nga Romakët.  

Si zot i rrugës së lartë dhe i tregut, Hermes ishte mbase mbi të gjitha mbrojtësi i tregtisë dhe çanta e majme: si përfundim, ai ishte mbrojtësi special i shitësit udhëtues. Si zëdhënës i perëndive, ai jo vetëm që solli paqen në tokë (herë pas here edhe paqen e vdekjes), por edhe të tijin Elokuenca në gjuhë argjendi gjithnjë mund ta bëjë që më keq të shfaqet shkaku më i mirë. —Stuart L. Tyson, "The Caduceus", në Muaji Shkencor

Bindja e miliarda njerëzve të shëndetshëm të besojnë se do të vrasin të tjerët nëse nuk marrin, jo një, por disa doza të një injeksioni eksperimental "për të mirën e përbashkët" është, pa dyshim, puna më e madhe e shitjeve në historinë e njerëzimit. Dhe me çfarë "Krahët e shpejtësisë" ajo - dhe rregullimi i plotë i shoqërisë - po ndodh. Përsëri, nuk janë domosdoshmërisht të krishterët ata që shpesh japin alarmet më të larta:

Kjo krizë është një zbulim, një zbulim, një apokalips. Dhe pas apokalipsit vjen një botë tjetër. Ne kurrë nuk do të kthehemi në botë siç ishte më parë, pa marrë parasysh se çfarë mund të mendojnë ata që janë ende të lidhur me të.  —Koleksioni i mjekut Reinfocovid, 7 Prill, 2021; reinfocovid.fr

Ne po qëndrojmë para portave të ferrit. Unë nuk jam fetar, por duhet të them se kam ndjerë kohët e fundit se forcat e racionalitetit që kam jetuar gjatë gjithë jetës sime nuk po funksionojnë më. Dhe kur nuk keni marrë një vendimmarrje racionale, çfarë ju ka mbetur? Besimi. Cilado qoftë juaji, përdorni atë it - Dr. Mike Yeadon, ish Nënkryetar dhe Krye Shkencëtar për Alergji dhe Frymëmarrje në Pfizer, YouTube, 33: 34

Ajo që është më thelbësore është të njohësh thjesht këtë shenjë të shpejtesi e paperëndishme për atë që është - dhe më pas largohu nga këto erëra kaosi duke bërë qëllimisht kohë për lutje dhe duke hyrë në Stillin e Madh, i cili është Vetë Zoti.  

Ejani të shikoni veprat e Zotit, që ka bërë gjëra të tmerrshme në tokë; që ndalon luftërat deri në skajet e tokës, thyen harkun, copëton shtizën, dhe djeg mburojat me zjarr; "Qëndro i qetë dhe dije se unë jam Zoti!" (Psalmi 46: 9-11)

Së dyti, është thelbësore që të mësojmë të dallojmë propagandën dhe ta shohim atë për atë që është. Si një ish-gazetar, dhe tani në këtë apostull shkrim për mbi pesëmbëdhjetë vjet, unë praktikisht mund të nuhas propagandë para se të hap një faqe në internet: 99% e asaj që po dëgjoni në lajme tani, e cila kontrollohet nga vetëm pesë korporata, është propagandë e rendi më i lartë.[18]Disney, Time-Warner, CBS / Viacom, GE dhe Newscorp; Shiko: Pandemia e Kontrollit Dr. Mark Crispin Miller, Phd., Një ekspert i propagandës, i cili po paralajmëron gjithashtu për një mashtrim masiv, ofron këtë këshillë të shëndoshë:

Meqenëse fitimi i propagandës përmbyt mediat (duke ngulfatur gjithçka që lexoni, shikoni dhe / ose dëgjoni) dhe në këtë mënyrë përmbyt mendjen, mënyra e vetme për të thyer magjinë e saj, në fillim tek ju, është të ngriheni qëllimisht nga ajo, të ngriheni lart dhe larg tij, thaje dhe shtrydh atë ujë të kripur nga sytë e tu, dhe kështu fillo ta shikosh, dhe jo përmes tij, në mënyrë që të arrish atë distancë kritike pa të cilën nuk ka të thënë të vërtetën nga gënjeshtra, ose duke ditur diçka për të atë që ne çuditërisht mund ta quajmë "realitet". Pa atë ndarje nga përmbytja - latinishtja kritik, nga vjen "kritiku", rrjedh nga greqishtja Kritikos ("I aftë për gjykim"), rrënja e të cilit është krinein, "Për t'u ndarë" (ose "vendosur") - është e pamundur të mbash kokën mbi atë valë që rritet, e cila, nëse nuk e bën, do të të marrë me vete, së bashku me të gjithë të tjerët. - "Maskimi i Vetëvdekjes: Një fitore mahnitëse propagandistike për epidemiologjinë e voodoo", 4 shtator, 2020; markcrispinmiller.com 

Nëse dikujt prej jush i mungon mençuria, le të kërkojë Zotin, i cili u jep të gjithë njerëzve me bujari dhe pa fyerje, dhe do t'i jepet. (Jakovi 1: 5)

Mund të shtoj se, e vetmja nxitim ju duhet të jesh në, do të thotë të lësh një jetë mëkatare dhe të pranosh dashurinë dhe mëshirën e Krishtit, ndërsa ka ende dritë

Paralajmërimi i Zotit është mbi të gjithë botën. Ata që qëndrojnë në Zotin nuk kanë pse të kenë frikë, por ata që mohojnë atë që vjen prej tij bëjnë. Dy të tretat e botës ka humbur dhe pjesa tjetër duhet të lutet dhe të bëjë dëmshpërblimin që Zoti të ketë mëshirë. Djalli dëshiron të ketë dominim të plotë mbi tokë. Ai dëshiron të shkatërrojë. Toka është në rrezik të madh… Në këto momente gjithë njerëzimi është varur nga një fije. Nëse filli prishet, shumë do të jenë ata që nuk arrijnë shpëtimin. Kjo është arsyeja pse unë ju ftoj të reflektoni. Nxitoni sepse koha po mbaron; nuk do të ketë vend për ata që vonojnë të vijnë! weapon Arma që ka ndikimin më të madh tek e keqja është të thuash Rruzarja Një kohë e re ka filluar. Një shpresë e re ka lindur; bashkohuni me këtë shpresë. Drita shumë e fortë e Krishtit do të rilindë, pasi ashtu si në Kalvar, pas Kryqëzimit dhe vdekjes, ndodhi Ringjallja, edhe Kisha do të rilindë përsëri me forcën e dashurisë. —Zoja jonë për Gladys Herminia Quiroga; miratuar më 22 maj 2016 nga Peshkopi Hector Sabatino Cardelli; krh. Ngjallja e Kishës

Pastaj Jezusi i tha [Judës], 'Bëj atë që do të bësh shpejt'"(Gjn.13: 27)

 

LIDHJE ME LIDHJE

Koha, Koha, Koha

Spirale drejt syrit

Vjen Shpejt Tani

Tranzicioni i Madh

Çelësi i Kaducusit

Stuhia e Hutimit

Varur nga një fije

 

 

Dëgjoni në vijim:


 

 

Ndiqni Markun dhe "shenjat e ditëve" të përditshme këtu:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:


Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 shih Dita e Madhe e Dritës
2 "Tetë papë në shtatëmbëdhjetë dokumente zyrtare e dënuan atë - më shumë se dyqind dënime Papnore të lëshuara nga Kisha ose zyrtarisht ose joformalisht ... në më pak se treqind vjet". - Stefeni, Mahowald, Ajo do të shtypë kokën tënde, Kompania Botuese MMR, f. 73
3 "Inshtë në natyrën e mesianistëve laikë të besojnë se nëse njerëzimi nuk do të bashkëpunojë, atëherë njerëzimi duhet të detyrohet të bashkëpunojë - për të mirën e vet, natyrisht ... Mesianistët e rinj, në përpjekjen për ta shndërruar njerëzimin në një kolektiv që shkëputet nga Krijuesi, pa e ditur do të sjellë shkatërrimin e pjesës më të madhe të njerëzimit. Ata do të lëshojnë tmerre të papara: uri, murtaja, luftëra dhe në fund të fundit Drejtësi Hyjnore. Në fillim ata do të përdorin detyrimin për të zvogëluar më tej popullsinë, dhe pastaj nëse dështon ata do të përdorin forcën. " (Michael D. O'Brien, Globalizimi dhe Rendi i Ri Botëror, 17 Mars, 2009)
4 Gjinia Humanum, Enciklike në Frimasonerinë, n.10, 20 Prill 1884
5 shih Çështja Kundër Gates
6 shih Ndryshimi i klimës dhe mashtrimi i madh
7 shih Rivendosja e Madhe
8 shih Pandemia e Kontrollit
9 shih Korrëzimi i Madh
10 shih Rivendosja e Madhe   Çështja Kundër Gates
11 "Tronditje dhe frikë", wikipedia.org; kjo doktrinë u zbatua gjatë fushatës kundër Irakut në prag të "911" në mënyrë që të çaktivizonte atë vend dhe të çarmatoste "armët e tyre të shkatërrimit në masë".
12 Harlan K. Ullman dhe James P. Wade, Tronditja dhe frika: Arritja e një dominimi të shpejtë (Universiteti Kombëtar i Mbrojtjes, 1996), X
13 "Vaksinat" e ARN-së janë dhënë vetëm "autorizim i përdorimit emergjent"; provat afatgjata nuk u bënë dhe provat klinike vazhdojnë - domethënë publiku i gjerë is eksperimenti.
14 Një letër e rishikuar nga kolegët e fundit nga një prej shkencëtarëve më të cituar dhe të respektuar në botë, Profesor John Ioannidis i Universitetit të Stanfordit, citon një normë të vdekshmërisë së infeksionit (IFR) për Covid prej 0.00-0.57% (0.05% për nën 70), shumë më e ulët se fillimisht kishte frikë dhe nuk ndryshonte nga gripi i rëndë. - Dr. Eshani M King, 13 nëntor, 2020; bmj.com
15 Kohët e fundit, CFO e Pfizer tha që ai sheh "mundësi të konsiderueshme… nga një perspektivë çmimesh" për të rritur çmimin në të ardhurat e ardhshme përforcuese. (Frank D'Amelio, 16 mars 2021; Posta Kombëtare) Ata nuk humbën kohë. Në mes të pandemisë, Pfizer sapo ka shënuar çmimet e tyre me 62% (14 Prill, 2021; në ditën e sotme të biznesit) me Moderna dhe Johnson & Johnson duke thënë se rritjet e çmimeve nuk janë shumë mbrapa. (13 Prill 2021; cityam.com; intercept.com; shih Çështja Kundër Gates
16 shih Çelësi i Kaducusit
17 Brown, Norman O. (1947) Hermes Thief: Evolucioni i një Miti. Madison: Shtypi i Universitetit të Wisconsin
18 Disney, Time-Warner, CBS / Viacom, GE dhe Newscorp; Shiko: Pandemia e Kontrollit
Postuar ne BALLINA, SHENJAT dhe tagged , , , , , , , , , , .