Rrëfimi javor

 

Liqeni Fork, Alberta, Kanada

 

(Ribotuar këtu nga 1 gushti 2006…) Ndjeva në zemrën time sot se nuk duhet të harrojmë të kthehemi në themelet herë pas here… sidomos në këto ditë urgjence. Unë besoj se nuk duhet të humbasim kohë për të përfituar nga ky Sakrament, i cili jep hire të mëdha për të kapërcyer gabimet tona, i rikthen dhuratën e jetës së përjetshme mëkatarit të vdekshëm dhe këput zinxhirët me të cilët na lidh i ligu. 

 

NEXT për Eukaristinë, Rrëfimi i përjavshëm ka siguruar përvojën më të fuqishme të dashurisë dhe pranisë së Zotit në jetën time.

Rrëfimi është për shpirtin, çfarë është një perëndim dielli për shqisat

Rrëfimi, që është pastrimi i shpirtit, duhet të bëhet jo më vonë se çdo tetë ditë; Unë nuk mund të duroj t'i mbaj shpirtrat larg rrëfimit për më shumë se tetë ditë. - Shën. Pio e Pietrelcina

Do të ishte një iluzion të kërkojmë shenjtëri, sipas thirrjes që ka marrë nga Zoti, pa marrë pjesë shpesh në këtë sakrament të konvertimit dhe pajtimit. -Papa Gjon Pali i Madh; Vatikan, 29 Mars (CWNews.com)

 

SHIKO GJITHASHTU: 

 


 

Kliko këtu për të Unsubscribe or Regjistrohu kësaj reviste. 

 

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, BESIMI DHE MORALIT.