Qani, o bij të njerëzve!

 

Botuar për herë të parë më 29 mars 2013. 

 

Qaj, O bij burrash!

Qani për gjithçka që është e mirë, e vërtetë dhe e bukur.

Qani për të gjitha ato që duhet të zbresin në varr

Ikonat dhe brohoritjet tuaja, muret dhe rrotullat tuaja.

 Qani, o bij të njerëzve!

Për gjithçka që është e mirë, e vërtetë, dhe e bukur.

Qani për të gjitha ato që duhet të zbresin te Varri

Mësimet dhe të vërtetat tuaja, kripa juaj dhe drita juaj.

Qani, o bij të njerëzve!

Për gjithçka që është e mirë, e vërtetë, dhe e bukur.

Qani për të gjithë ata që duhet të hyjnë natën

Priftërinjtë dhe peshkopët tuaj, papët dhe princat tuaj.

Qani, o bij të njerëzve!

Për gjithçka që është e mirë, e vërtetë, dhe e bukur.

Qani për të gjithë ata që duhet të hyjnë në gjyq

Prova e besimit, zjarri i përpunuesit.

 

… Por mos qaj përgjithmonë!

 

Sepse agimi do të vijë, drita do të pushtojë, një Diell i ri do të lindë.

Dhe e gjitha ishte e mirë, e vërtetë dhe e bukur

Do të marr frymë të re dhe do t'u jepet bijve përsëri.

 

—Mm

 

 

Ata që shkojnë duke qarë, duke mbajtur thasë me farë,
do të kthehet me britma gëzimi,
duke mbajtur duajt e tyre të paketuara.

Unë do të gëzohem në Jeruzalem dhe do të gëzohem në popullin tim.
dhe zëri i të qarit nuk do të dëgjohet më tek ajo,

as zëri i të qarit.

(Psalmi 126: 6; Isaia 65:19)

 

 

Tani Fjala është një shërbesë me kohë të plotë që
vazhdon me mbështetjen tuaj.
Ju bekoj, dhe faleminderit. 


Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE.

Komentet janë të mbyllura.