Kur komunizmi kthehet

 

Komunizmi, pra, po kthehet përsëri në botën perëndimore,
sepse diçka vdiq në botën perëndimore - domethënë, 
besimi i fortë i njerëzve në Zotin që i bëri ata.
- Kryepeshkopi i Shenjtë Fulton Sheen, "Komunizmi në Amerikë", cf. youtube.com

 

KUR Zoja thuhet se foli me shikuesit në Garabandal, Spanjë në vitet 1960, ajo la një shënjues specifik se kur do të fillonin të zhvilloheshin ngjarje të mëdha në botë:

Kur Komunizmi të vijë përsëri gjithçka do të ndodhë. - Konchita Gonzalez, Garabandal - Der Zeigefinger Gottes (Garabandal - Gishti i Zotit), Albrecht Weber, n. 2; fragment nga www.motherofallpeople.com

Në një intervistë mahnitëse këtë javë, kardinali spanjoll Antonio Canizares Llovera nga Valencia paralajmëroi se vendi i tij tani është në prag të një ringjalljeje komuniste. 

Komunizmi marksist, i cili dukej i shkatërruar me rënien e Murit të Berlinit, ka rilindur dhe me siguri do të qeverisë Spanjën. Ndjenja e demokracisë zëvendësohet nga imponimi i një mënyre të vetme të të menduarit dhe nga autoritarizmi dhe absolutizmi i papajtueshëm me demokracinë ... Me shumë dhimbje, unë duhet t'ju them dhe t'ju paralajmëroj se kam perceptuar një përpjekje për ta bërë Spanjën të mos jetë më Spanjë. —17 janar 2020, cruxnow.com

Oh, si duhet të jetë kjo një paralajmërim për miqtë e mi amerikanë (unë jam një kanadez) ku kandidatët socialist / komunist po marrin tërheqje serioze, veçanërisht midis të rinjve që praktikisht po mësohen të përbuz vendi i tyre - për ta bërë Amerikën të ndalojë së qeni Amerikë. Dhe jo vetëm atje. Në kombet e tjera perëndimore, të rinjtë po indoktrinohen me sukses në taktikat dhe zgjidhje të Komunizmit, i fshehur nën koncepte në dukje beninje të tilla si "barazia", ​​toleranca "dhe" ambientalizmi ",[1]shih Uniteti i rremë të cilat nuk janë gjë tjetër veç lopatave masive psikologjike për të përmbysur rendin e tanishëm. Një baba më shkroi për të thënë se një student ku jep mësim në shkollën e mesme tha se, "Komunizmi duket mirë!" Padyshim, propaganda po funksionon. A sondazh i ri nga 28 vende gjetën që 56% e të anketuarve ishin dakord se "kapitalizmi, siç ekziston sot, bën më shumë dëm sesa dobi në botë".[2]Barometër i Mirëbesimit Edelman, reuters.com 

Çështja këtu nuk është se kapitalizmi "siç ekziston sot" është përtej qortimit - nuk është kështu. Numri i luftërave të luftuara për naftën, zgjerimi i hendekut midis të pasurve dhe të varfërve, rritja e kostos së jetesës, abuzimi i tokës dhe burimeve dhe apokalipsi i punës "robot" i ardhshëm, ndër të tjera, vetëm konfirmojnë tre papat e fundit kritika e mprehtë e një fitimi mbi-njerëzor sistemi i tregut. Pyetja është me çfarë janë të gatshëm njerëzit të zëvendësojnë kapitalizmin, veçanërisht si ajo e Perëndimit refuzimi i krishterimit po rritet në mënyrë eksponenciale? 

Sipas Zojës sonë, do të jetë Komunizmi global 

 

Më poshtë u botua për herë të parë më 15 maj 2018, me disa azhurnime sot 

 

KETU është një pasazh misterioz në Librin e Zbulesës ku Shën Gjoni parashikon një "kafshë" të ardhshme që do të urdhërojë bindjen dhe nderimin e të gjithë botës. Kësaj kafshe, Satanai i jep fuqinë, fronin dhe autoritetin e tij të madh. Por një nga "shtatë kokat" e tij është plagosur:

Unë pashë që njëra nga kokat e saj dukej se ishte plagosur për vdekje, por kjo plagë e vdekshme u shërua. I hipnotizuar, e gjithë bota ndoqi pas bishës. (Zbul. 13: 3)

Në mënyrë që të ofrojmë një këndvështrim të ri mbi këtë "plagë", duhet së pari të kuptojmë se kush është "kafsha". 

 

BISHA

Etërit e Hershëm të Kishës thanë se bisha ishte në thelb Perandoria Romake. Por ndërsa ajo perandori siç dihej u shemb, nuk u zhduk fare: 

Unë e pranoj që ndërsa Roma, sipas vizionit të profetit Daniel, pasoi Greqinë, kështu Antikrishti pason Romën, dhe Shpëtimtari ynë Krishti pason Antikrishtin. Por nuk do të thotë që Antikrishti ka ardhur; sepse unë nuk pranoj që perandoria Romake është zhdukur. Larg nga ajo: perandoria Romake mbetet edhe sot e kësaj dite… Dhe ndërsa brirët, ose mbretëritë, ekzistojnë akoma, në fakt, për pasojë ne nuk kemi parë ende fundin e perandorisë Romake. - Shën. John Henry Newman (1801-1890), Kohët e Antikrishtit, Predikimi 1

Por shumë më e rëndësishme se të kuptuarit e kuptimit gjeografik të bishës është të kuptosh se çfarë rol ajo luan Shën Gjoni në të vërtetë na jep sugjerime. 

Unë pashë një grua të ulur në një kafshë të kuqe flakë, e mbuluar me emra blasfemues, me shtatë koka dhe dhjetë brirë. Gruaja kishte veshur ngjyrë vjollcë dhe të kuqe të ndezur dhe të zbukuruar me ar, gurë të çmuar dhe perla ... Në ballin e saj ishte shkruar një emër, i cili është një mister, "Babilonia e madhe, nëna e prostitutave dhe e neverive të tokës". (Zbul. 17: 4-5)

Fjala "mister" këtu vjen nga greqishtja mustērion, që do të thotë:

… Një sekret ose "mister" (përmes idesë së heshtjes të imponuar nga fillimi në ritet fetare.) - Fjalor grek i Dhiatës së Re, Bibla e Studimit Çelës Hebraisht-Grek, Spiros Zodhiates dhe AMG Publishers

E hardhisë ekspozitë për fjalët biblike shton:

Midis grekëve të lashtë, 'misteret' ishin ritet dhe ceremonitë fetare të praktikuara nga shoqëri sekretenë të cilat mund të pranohet kushdo që dëshiron kështu. Ata që u iniciuan në këto mistere u bënë zotërues të njohurive të caktuara, të cilat nuk u jepeshin të pa iniciuarve dhe quheshin 'të përsosurit'. -Vines Fjalor i plotë ekspozues i fjalëve të Dhiatës së Vjetër dhe të Re, WE Vine, Merrill F. Unger, William White, Jr., f. 424

Kjo do të thotë që "Perandoria Romake" nuk është zhdukur por është kontrolluar nga "shoqëritë sekrete", veçanërisht veçanërisht "Frimasonët" për të arritur fundin e tyre: dominimi global. 

Në këtë periudhë, sidoqoftë, partizanët e së keqes duket se po ndërthuren së bashku dhe do të luftojnë me një qëndrim të bashkuar, të udhëhequr ose ndihmuar nga ajo shoqatë e organizuar dhe e përhapur fuqishëm e quajtur Frimasonët. Duke mos bërë më sekrete të qëllimeve të tyre, ata tani po ngriten me guxim kundër Vetë Zotit ... që është qëllimi i tyre i fundit që e detyron vetë të shikojë - domethënë, përmbysjen e plotë të këtij rendi fetar dhe politik të botës që ka mësimi i krishterë prodhuar, dhe zëvendësimi i një gjendje të re të sendeve në përputhje me idetë e tyre, nga të cilat themelet dhe ligjet do të nxirren nga natyralizmi i thjeshtë. —POPA LEO XIII, Gjinia Humanum, Enciklikë për Masonerinë, n.10, Apri 20th, 1884

Për masonerinë, veçanërisht në nivelet e saj më të larta ku bëhen besëlidhje satanike, autori katolik Ted Flynn shkruan:

… Pak njerëz janë të vetëdijshëm se sa thellë arrijnë rrënjët e këtij sekti. Masoneria është ndoshta fuqia e vetme më e madhe e organizuar laike në tokë sot dhe lufton kokë më kokë me gjërat e Zotit çdo ditë. Isshtë një fuqi kontrolluese në botë, që operon prapa skenave në bankë dhe politikë dhe në mënyrë efektive ka depërtuar në të gjitha fetë. Masoneria është një sekt sekret mbarëbotëror që minon autoritetin e Kishës Katolike me një axhendë të fshehur në nivelet e sipërme për të shkatërruar papatin. - Ted Flynn, Shpresa e të Ligut: Plani Master për të Sunduar Botën, P. 154

Ajo që sapo u tha gjithashtu gjen mbështetjen e saj në zbulimet e dhëna për Fr. Stefano Gobbi, të cilët mbajnë Imprimatur. Zoja thuhet se jep një përshkrim të gjallë se kush është kjo kafshë: 

Shtatë kokat tregojnë shtëpizat e ndryshme masonike, të cilat veprojnë kudo në një mënyrë delikate dhe të rrezikshme. Kjo Bishë e Zezë ka dhjetë brirë dhe, mbi brirë, dhjetë kurora, të cilat janë shenja të sundimit dhe mbretërisë. Masoneria sundon dhe qeveris në të gjithë botën me anë të dhjetë brirëve. - mesazh tek Fr. Stefano,Priftit, Bijve të Dashur të Zojës sonë, n 405.de

Pra, çfarë ka të bëjë e gjithë kjo me titullin e këtij shkrimi mbi Komunizmin? 

 

RUSIA EX EKSPERIMENTI I Satanit

Në vitin 1917, Zoja e Fatimas u shfaq për të kërkuar "shenjtërimin e Rusisë" për Zemrën e saj të Papërlyer. Ky ishte paralajmërimi i saj:

Do të vij të kërkoj shenjtërimin e Rusisë në zemrën time të papërlyer dhe Kungimin e dëmshpërblimit të Shtunat e Para. Nëse kërkesat e mia merren parasysh, Rusia do të konvertohet dhe do të ketë paqe. Nëse jo, [Rusia] do t'i përhapë gabimet e saj në të gjithë botën, duke shkaktuar luftëra dhe përndjekje të Kishës. Të mirët do të martirizohen; Ati i Shenjtë do të ketë shumë për të vuajtur; kombe të ndryshme do të asgjësohen. EssMesazhi i Fatimes, www.vatican.va

Një muaj më vonë, siç ishte parashikuar, filloi "revolucioni komunist". Vladimir Lenin filloi të zbatojë parimet e Marksizmi mbi një komb që shpejt do të bjerë në kthetrat e terrorit. Por pak e kuptojnë që Lenini, Joseph Stalin dhe Karl Marx, i cili e shkroi këtë libër Manifesti Komunist, ishin në listën e pagave të Illuminati, një shoqëri e fshehtë që degëzohej nga Frimasoneria.[3] shih Ajo do të shtypë kokën tënde nga Stephen Mahowald, f. 100; 123 Një poet gjerman, gazetar dhe mik i Marksit, Heinrich Heine, shkroi në vitin 1840 - shtatëdhjetë e shtatë vjet para se Lenini të sulmonte Moskën - 'Krijesat e hijes, monstrat pa emër të cilave u përket e ardhmja, komunizëm është emri sekret i këtij kundërshtari të jashtëzakonshëm. '

Kështu, Komunizmi, për të cilin shumë besonin se ishte një shpikje e Marksit, ishte çelur plotësisht në mendjen e Illuministëve shumë kohë para se ai të vihej në listën e pagave. - Stefen Mahowald, Ajo do të shtypë kokën tënde, faqe 101

Siç theksoi Papa Piu XI në enciklikën e tij të fuqishme dhe profetike, Shpengimi Hyjnor, Rusia dhe njerëzit e saj ishin uzurpuar nga ata

… Autorë dhe mbështetës që e konsideruan Rusinë fushën më të përgatitur për eksperimentimin me një plan të përpunuar dekada më parë, dhe që prej andej vazhdojnë ta përhapin atë nga një skaj i botës në tjetrin Fjalët tona tani po marrin konfirmim të keq nga spektakli i fryteve të hidhura të ideve përmbysëse, të cilat Ne i parashikuam dhe i paralajmëruam, dhe të cilat në fakt po shumohen me frikë në vendet tashmë të goditura, ose duke kërcënuar çdo vend tjetër të botës. OPPOPE PIUS XI, Divini Redemptoris, n 24, 6

Organizimi i Shoqërive të Fshehta ishte i nevojshëm për të transformuar teorizimet e filozofëve në një sistem konkret dhe të frikshëm për shkatërrimin e civilizimit.- Nesta Webster, Revolucioni Botëror, f. 4 (theksimi im)

Sigurisht, shenjtërimi dhe dëmshpërblimi i kërkuar nga Parajsa kishte për qëllim të prishte planet djallëzore të "dragoit" për të dominuar botën. Por ne nuk dëgjuam. Siç e shpjegoi Fatima, i ndjeri Sr. Lucia:

Meqenëse nuk e kemi dëgjuar këtë thirrje të Mesazhit, ne shohim se ai është përmbushur, Rusia ka pushtuar botën me gabimet e saj. Dhe nëse ende nuk e kemi parë përmbushjen e plotë të pjesës përfundimtare të kësaj profecie, ne po shkojmë drejt saj pak nga pak me hapa të mëdhenj.ErFatima shikues, Sr. Lucia, Mesazhi i Fatimes, www.vatican.va

Por prit një minutë. A nuk u shemb komunizmi me murin e Berlinit? 

 

KOMUNIZMI Fshihet

Nuk ka dyshim se Papa Shën Gjon Pali II dhe Zoja kishin një dorë në çlirimin e miliona njerëzve të robëruar nga Komunizmi në vendet e Bllokut Lindor. Kur Muri i Berlinit u shemb, po kështu u bënë dekada shtypjeje, kontrolli dhe varfërie brutale. Sidoqoftë, Komunizmi nuk është zhdukur. Thjesht është ristrukturuar vetvetiu.

Anatoliy Golitsyn, një dezertues i KGB nga BRSS, zbuloi në 1984 ngjarjet që do të pasonin "kolapsin" në 1989: ndryshimet në Bllokun Komunist, ribashkimin e Gjermanisë, etj. Me synimin e një "Rendi të Ri Social Social" që do të kontrollohej nga Rusi Kinë. Ndryshimet u shpallën nga Michel Gorbachev, atëherë udhëheqësi i Bashkimit Sovjetik, si një "perestrojka", që do të thotë "ristrukturim".

Golitsyn siguron një provë të pakundërshtueshme se perestrojka ose ristrukturimi nuk është një shpikje e Gorbachev 1985, por faza përfundimtare e një plani të formuluar gjatë 1958-1960. - "Komunizmi i gjallë dhe kërcënues, pretendon mbrojtësi i KGB", një koment nga Cornelia R. Ferreira mbi librin e Golitsyn, Mashtrimi i Perestrojkës

Në të vërtetë, vetë Gorbaçovi është me rekord duke folur para Byrosë Politike Sovjetike (komiteti politikëbërës i partisë Komuniste) në 1987 duke thënë:

Zotërinj, shokë, mos u shqetësoni për gjithçka që dëgjoni për Glasnost dhe Perestrojka dhe demokracinë në vitet e ardhshme. Ato janë kryesisht për konsum të jashtëm. Nuk do të ketë ndryshime të brendshme të rëndësishme në Bashkimin Sovjetik, përveç për qëllime kozmetike. Qëllimi ynë është të çarmatosim amerikanët dhe t'i lëmë të flenë. —Nga Axhenda: Rënia e Amerikës, dokumentar nga Ligjvënësi i Idaho Curtis Bowers; www.vimeo.com

Ata do të "çarmatosnin amerikanët" në dy mënyra. E para ishte duke përqafuar lëvizjen mjedisore "Jeshile" në mënyrë që të mallkonte "kapitalizmin", të demonizonte njeriun si armik të natyrës dhe të mbështeste marshimin e ngadaltë të Kombeve të Bashkuara drejt eleminimit të "pronës private" (shih Paganizmi i Ri: Pjesa III IV) E dyta ishte duke infiltruar në thelb shoqërinë perëndimore me korrupsioni. Ose, siç thuhet Joseph Stalin thuhet:

Kapitalistët do të na shesin litarin me të cilin do t'i varim.

Kjo në fakt mund të jetë një kthesë në fjalët që vetë Lenini shkroi:

[Kapitalistët] do të japin kredi të cilat do të na shërbejnë për mbështetjen e Partisë Komuniste në vendet e tyre dhe, duke furnizuar me ne materiale dhe pajisje teknike që na mungojnë, do të rimëkëmbin industrinë tonë ushtarake të nevojshme për sulmet tona të furishme kundër furnizuesve tanë. -BNET, www.findarticles.com

Më 14 maj 2018, Washington Post njoftoi se marina e Kinës është vendosur të tejkalojë atë të Amerikës deri në 2030.[4]shih wsj.com 

Por "çarmatosja" më shkatërruese e Amerikës është në shpërbërjen e themeleve të saj morale. Ish agjenti i FBI-së, Cleon Skousen, zbuloi në detaje dyzet e pesë qëllime komuniste për këtë qëllim në librin e tij të vitit 1958, Komunisti i zhveshur. Unë rendita disa prej tyre në Rënia e Babilonisë së MisteritStshtë mahnitëse të lexosh. Në vitet 1950, do të ishte dukur e pamundur, për shembull, që qëllimi # 28 të realizohej:

# 28 Eliminoni lutjen ose çdo fazë të shprehjes fetare në shkolla me arsyetimin se shkel parimin e "ndarjes së kishës nga shteti".

Ose golat # 25 dhe 26:

# 25 Prisni standardet kulturore të moralit duke promovuar pornografinë dhe turpin në libra, revista, filma, radio dhe TV.

# 26 Paraqisni homoseksualitetin, degjenerimin dhe prishjen si "normale, natyrore, të shëndetshme".

Por Papa Piu XI e kishte parashikuar dhe paralajmëruar se do të vinte:

Kur feja është dëbuar nga shkolla, nga arsimi dhe nga jeta publike, kur përfaqësuesit e krishterimit dhe ritet e tij të shenjta mbahen për tallje, a nuk po e ushqejmë me të vërtetë materializmin, i cili është toka pjellore e Komunizmit? -Divinis Redemptoris, n 78

 

KUR KOMUNIZMI KTHEHET

Zoja nuk ka heshtur për Komunizmin që nga paralajmërimet e saj të para në Fatima. Në vitin 1961, ajo gjoja u shfaq katër vajzave në Garabandal, Spanjë në shfaqje të cilat Kisha, aktualisht, mban një pozicion neutraliteti. Shfaqjet janë më të njohur për njoftimin e një ardhjeje "Paralajmërimi"Për njerëzimin - një"ndriçimi i ndërgjegjes,”Për të cilat kanë parë edhe shikuesit dhe shenjtorët e tjerë. Por kur? Shikuesi, Conchita Gonzalez, u përgjigj në një intervistë:

"Kur Komunizmi të vijë përsëri gjithçka do të ndodhë."

Autori u përgjigj: "Çfarë kuptoni me ardhjen përsëri?"

"Po, kur të vijë përsëri përsëri," [Conchita] u përgjigj.

"A do të thotë kjo se Komunizmi do të zhduket para kësaj?"

"Une nuk e di," ajo tha në përgjigje, “Zoja e Bekuar thjesht tha 'kur Komunizmi të vijë përsëri'". -Garabandal - Der Zeigefinger Gottes (Garabandal - Gishti i Zotit), Albrecht Weber, n. 2; fragment nga www.motherofallpeople.com

Kjo, sigurisht, ishte një parashikim i jashtëzakonshëm pasi, në atë kohë në vitet 1960, Komunizmi dukej gjithçka por në prag të kolapsit. 

Pastaj, në cilat janë ndoshta lokucionet më të famshme të kohës sonë, Zoja foli për filtrim të Komunizmit (dhe Frimasonerisë) në priftëri. Në një nga mesazhet e saj të para, ajo pretendohet të ketë thënë në 1973:

Këta bij-priftërinj të mi, të cilët kanë tradhtuar Ungjillin në mënyrë që të dytin gabimin e madh satanik të Marksizmit ... …shtë veçanërisht për shkak të tyre se ndëshkimi i Komunizmit do të vijë së shpejti dhe do të privojë të gjithë nga gjithçka që kanë. Do të shpalosen kohë të shtrëngimit të madh. Atëherë do të jenë këta bijtë e mi të varfër që do të fillojnë braktisjen e madhe. Shikoni dhe lutuni, të gjithë ju, priftërinj që jeni besnikë ndaj meje!  -Priftërinjve Bijtë e Dashur të Zojës sonë, n 8; sanksionim nga Peshkopi Donald W. Montrose i Stockton (1998) dhe Kryepeshkopi Emeritus Francesco Cuccarese i Pescara-Penne (2007); Botimi i 18-të

Luz de Maria është një nga pak shikuesit, që ende përcjell mesazhe, të cilit i është dhënë një mbështetje e qartë nga peshkopi.[5]CIC, 824 1: "Në qoftë se nuk përcaktohet ndryshe, i zakonshmi vendas leja ose miratimi i të cilit duhet të kërkohet në përputhje me kanonet e këtij titulli është zakoni i duhur lokal i autorit ose i zakonshëm i vendit ku librat janë botuar."  Ai dha sanksionim më 19 mars 2017 në shkrimet e saj nga 2009 e tutje

… Duke arritur në përfundimin se ato janë një nxitje për njerëzimin në mënyrë që këta të fundit të kthehen në Rrugën që të çon në jetën e Përjetshme, këto Mesazhe janë një shpjegim nga Qielli në këto momente në të cilat njeriu duhet të mbetet vigjilent dhe të mos largohet nga Fjala Hyjnore . - Peshkopi Juan Abelardo Mata Guevara; nga një letër që përmban Imprimatur

Kohët e fundit, Krishti thuhet se i tha asaj:

Komunizmi nuk e ka lënë njerëzimin, por është maskuar për të vazhduar kundër Popullit Tim. — 27 Prill 2018

Komunizmi nuk është zbehur, ai rishfaqet në mes të këtij konfuzioni të madh në Tokë dhe shqetësimit të madh shpirtëror. — 20 Prill 2018

Dhe në mars, Zoja tha:

Komunizmi nuk po zvogëlohet, por zgjerohet dhe merr pushtetin, mos u ngatërroni kur ju thuhet ndryshe. —2 Mars 2018

Në të vërtetë, Komunizmi është "maskuar" më së shumti sidomos në Kinë. Ndërsa ekonomikisht kapitaliste, kontrolli i qeverisë mbi jetën e kinezëve demonstrohet në politikat e rrepta të kontrollit të lindjes, shkelje të të drejtave të njeriut, kampe masive "riedukimi", dhe një goditje e përshkallëzuar e krishterimit - gjatë gjithë kohës që popullsia e përgjithshme është hequr nga ateizmi praktik. Në fakt, Open Doors, një organizatë që ndjek persekutimin në botë, tha kohët e fundit:

Kina po krijon një 'sistem të persekutimit për të ardhmen' që mund të shitet për të përndjekur njerëzit në të gjithë globin. “Isshtë si një enigmë. Pjesët janë atje, por vetëm derisa ta bashkoni, e shihni qartë. Kur e shihni qartë, është e frikshme ”. —David Curry, CEO Open Doors; 17 janar 2020; christianpost.com 

Në Perëndim, "ateizmi i ri" po gllabëron gjithashtu brezat e rinj. "Demokracia" po merr formën e totalitarizmit gjykatësit ideologjikë, edukatorë intolerantë, politikanë politikisht të saktë dhe gjithnjë e më shumë korporatat autokratike vazhdojnë të gërryejnë lirinë e fjalës. Për shembull, në Kanada, çdo biznes apo subjekt që nuk nënshkruan një "vërtetim" se pajtohen me abortin dhe "të drejtat" transgjinore nuk do të jetë në gjendje të marrë grante për studentët e verës.[6]shih Justin i Drejti Tashmë, kjo ka filluar të ketë një efekt dëmtues në disa institucione. Në Amerikë, Raporton CitizenGo që Amazon nuk do të rreshtojë më krahun e saj bamirës me grupet "pro-familjes" të cilët nuk pajtohen me pikëpamjet "progresive" të mega-korporatës. [7]http://www.citizengo.org Britania po propozon burgime shtatë-vjeçare për ata që "kritikojnë një grup fetar në publik ose në mediat sociale" - siç është, sigurisht, Islami.[8]11 maj 2018; Gellerreport.com

Kardinali Gerhard Müller, ish Prefekt i Kongregatës për Doktrinën e Besimit, përshkruan me kthjelltësi situatën aktuale pasi i përket idesë së "homofobisë".

Homofobia thjesht nuk ekziston. Clearlyshtë padyshim një shpikje dhe një instrument i dominimit totalitar mbi mendimet e të tjerëve. Lëvizjes homoseksuale i mungojnë argumentet shkencore, prandaj është ajo krijoi një ideologji e cila dëshiron të dominojë duke krijuar realitetin e vet. Patternshtë modeli marksist sipas të cilit realiteti nuk krijon të menduarit, por të menduarit krijon realitetin e vet. Ai që nuk e pranon këtë realitet të krijuar duhet të konsiderohet si i sëmurë. Asshtë sikur dikush mund të ndikojë në një sëmundje me ndihmën e policisë ose me ndihmën e gjykatave. Në Bashkimin Sovjetik, të krishterët u vendosën në klinika psikiatrike. Këto janë metodat e regjimeve totalitare, të Nacional Socializmit dhe të Komunizmit. E njëjta gjë ndodh në Korenë e Veriut me ata që nuk e pranojnë mënyrën mbretëruese të të menduarit. - intervistë me gazetarin italian, Costanza Miriano; krh. onepeterfive.com

 

KOMUNIZMI I RI

Këto janë vetëm një pjesë e shembujve se si "Komunizmi i Ri" po shfaqet në të gjithë botën. Unë them "i ri" sepse Komunizmi fshihet vetëm pas gabimeve të tij të vjetra të ateizmit, materializmit dhe relativizmit, si dhe Socializmit, i cili përparon parime të ngjashme. Paketimi është i ndryshëm, por përmbajtja është e njëjtë.

Ju jeni me të vërtetë të vetëdijshëm, se qëllimi i këtij komploti më të padrejtë është që t'i shtyjë njerëzit të përmbysin të gjithë rendin e çështjeve njerëzore dhe t'i tërheqin ata drejt të ligut teoritë të këtij Socializmi dhe Komunizmi —POPA PIUS IX, Nostis et Nobiscum, Enciklikë, n. 18, 8 DHJETOR 1849

Mrekullueshëm, shumë të rinj janë mbështetës të mëdhenj të senatorit demokrat të hapur socialist Bernie Sanders, i cili bëri një kandidim për presidencën amerikane në 2016 dhe është përsëri në vitin 2020. Në Kanada, Kryeministri Justin Trudeau gjithashtu gëzon mbështetjen e brezave të rinj të cilët janë në hap me axhenda e tij e saktë politikisht ndërsa drejton një përndjekje të vërtetë kundër Kishës. Nuk do të vonojë shumë dhe këto breza të rinj thjesht do të tejkalojnë numrin e paraardhësve të tyre më konservatorë.  

Kështu ideali komunist fiton mbi shumë prej anëtarëve me më shumë mendje të komunitetit. Këta nga ana tjetër bëhen apostuj të lëvizjes midis inteligjencës së re të cilët janë ende shumë të papjekur për të njohur gabimet e brendshme të sistemit. OPPOPE PIUS XI, Divini Redemptoris, n 15

E fundit, nuk mund të harrohet Koreja e Veriut, ku Komunizmi atje është po aq brutal dhe i pandërprerë sa ishte në Bashkimin Sovjetik ose Kinën e Maos. Ndërsa shkruaj këtë, "marrëveshja e paqes" e rregulluar nga Presidenti Donald Trump midis Koresë së Veriut dhe Jugut ka filluar të zbërthehet, [9]shih CNN.com e cila fare mirë mund të jetë pjesë e zhbllokimit të strukturave të brishta kapitaliste siç i njohim ne. Sipas shikuesit amerikan, Jennifer, mesazhet e së cilës morën miratim të nivelit të lartë nga Vatikani,[10]Mesazhet e saj i kaluan kardinalit Stanislaw Dziwisz, sekretarit personal të Shën Gjon Palit II. Në një takim vijues, Imzot Pawel Ptasznik, një mik i ngushtë dhe bashkëpunëtor i Papës dhe Sekretariatit Polak të Shtetit për Vatikanin, tha se ajo do të "përhapte mesazhet në botë, në çdo mënyrë që të mundesh". Jezusi thuhet se tha:

Para se njerëzimi të jetë në gjendje të ndryshojë kalendarin e kësaj kohe, ju do të keni qenë dëshmitar i rënies financiare. Vetëm ata që u kushtojnë vëmendje paralajmërimeve të Mia do të përgatiten. Veriu do të sulmojë Jugun ndërsa dy Koretë bëhen në luftë me njëri-tjetrin. Jeruzalemi do të dridhet, Amerika do të bjerë dhe Rusia do të bashkohet me Kinën për t'u bërë Diktatorë të botës së re. Unë lutem në paralajmërimet e dashurisë dhe mëshirës sepse unë jam Jezusi dhe dora e drejtësisë së shpejti do të mbizotërojë. —Jezusi dyshohet se i është drejtuar Jennifer, 22 maj 2012; fjalëfromjesus.com

Paralajmërimi shumëvjeçar i Shën Palit vjen në mendje:

Sepse ju vetë e dini shumë mirë që dita e Zotit do të vijë si një vjedhës natën. Kur njerëzit thonë: "Paqe dhe siguri", atëherë fatkeqësia e papritur i godet, si dhimbjet e lindjes mbi një grua shtatzënë dhe ata nuk do të shpëtojnë. (1 Thes. 2: 5-3)

Paqja e vërtetë nuk është mungesa e luftës, por vendosja e drejtësisë së vërtetë. Kështu, Udhëzimi për Lirinë e Krishterë dhe Çlirimi nënshkruar nga, pra, kardinali Joseph Ratzinger, mbart një paralajmërim të rreptë për ne:

Kështu që epoka jonë ka parë lindjen e sistemeve totalitare dhe formave të tiranisë të cilat nuk do të ishin të mundshme në kohën para hapit teknologjik përpara. Nga njëra anë, ekspertiza teknike është aplikuar për aktet e gjenocidit. Nga ana tjetër, pakica të ndryshme përpiqen të mbajnë në tërësi kombet e tëra nga praktika e terrorizmit.

Sot kontrolli mund të depërtojë në jetën më të brendshme të individëve, madje edhe format e varësisë të krijuara nga sistemet e paralajmërimit të hershëm mund të paraqesin kërcënime të mundshme të shtypjes… Një çlirim i rremë nga kufizimet e shoqërisë kërkohet në përdorimin e drogave që kanë çuar shumë të rinj njerëz nga e gjithë bota deri në vetë-shkatërrim dhe sollën familje të tëra në hidhërim dhe ankth. —N. 14; vatikan.va

Kur kardinali Ratzinger u bë papë, ai i dha një interpretim apokaliptik këtij dokumenti:

La Libri i Zbulesës përfshin midis mëkateve të mëdha të Babilonisë - simbolin e qyteteve të mëdha jofetare të botës - faktin që tregton me trupa dhe shpirtra dhe i trajton ato si mallra (Shih i jap supërxhiro 18: 13). Në këtë kontekst, problemi i drogës gjithashtu rrit kokën e tij, dhe me forcën në rritje shtrihet tentakulat e oktapodit në të gjithë botën - një shprehje elokuente e tiranisë së mamonit që çorodit njerëzimin. Asnjë kënaqësi nuk është kurrë e mjaftueshme, dhe teprimi i mashtrimit të dehjes bëhet një dhunë që copëton rajone të tëra - dhe e gjithë kjo në emër të një keqkuptimi fatal të lirisë që në të vërtetë minon lirinë e njeriut dhe në fund të fundit e shkatërron atë. —POPA BENEDICT XVI, Me rastin e Përshëndetjeve të Krishtlindjeve, 20 dhjetor 2010; http://www.vatican.va/

 

ANTIKRISTI ND FRMON…?

Sipas Shkrimeve dhe shumë profetëve, atëherë është kur njerëzimi duket në prag të shkatërrimit të vetvetes, se lind një "shpëtimtar". A i rremë shpëtimtar[11]shih Antikrishti në Kohët Tona 

Duke u kthyer përsëri te ajo "plagë" për të cilën flitet në Zbulesë, ne shohim se një "kokë" vdes, por më pas shërohet përsëri dhe bota "magjepset". Disa menduan se kjo mund të jetë një referencë ndaj legjendës popullore se përndjekësi i krishterë romak, Nero, do të rikthehej në jetë dhe do të sundonte përsëri pas vdekjes së tij (e cila ndodhi në vitin 68 pas Krishtit nga një plagë e vetë-shkaktuar me thikë në fyt). Apo mund të jetë kjo një referencë ndaj Komunizmit ose formave të tij të mëparshme që në dukje u shembën… por është gati të ngrihet përsëri?

Çuditërisht, gjithnjë e më shumë njerëz janë të gatshëm të bëjnë heqin dorë nga të drejtat e tyre personale në mënyrë që "qeveria" t'i siguronte dhe t'i mbronte ata; gjithnjë e më shumë njerëz po bëhen armiqësor ose ambivalent ndaj Kishës Katolike dhe çfarëdo lloji absolute absolute; dhe e fundit, ekziston një revolta në rritje kundër "rendit të vjetër" të dominuar nga politikanë të karrierës dhe burokratë të pasur. Ne jemi me të vërtetë në mes të një revolucion globalRevolucioni komunist. 

Kjo revoltë ose rënie në përgjithësi kuptohet, nga Etërit e lashtë, e një revolte nga perandoria Romake, e cila u shkatërrua e para, para ardhjes së Antikrishtit. Ndoshta mund të kuptohet gjithashtu për një revoltë të shumë kombeve nga Kisha Katolike e cila, pjesërisht, ka ndodhur tashmë, me anë të Mahomet, Luther, etj. Dhe mund të supozohet se do të jetë më e përgjithshme në ditët e të Antikrishtit. - shënimi në 2 Thesalëve 2: 3, Bibla e Shenjtë Douay-Rheims, Baronius Press Limited, 2003; f. 235

Kur ta hedhim veten mbi botën dhe të mbështetemi në mbrojtjen e saj dhe të heqim dorë nga pavarësia dhe forca jonë, atëherë [Antikrishti] mund të na shpërthejë me tërbim për aq sa e lejon Zoti. Pastaj papritmas Perandoria Romake mund të shpërbëhet, dhe Antikrishti shfaqet si një përndjekës, dhe kombet barbare përreth shpërthejnë. - I bekuar John Henry Newman, Predikimi IV: Përndjekja e Antikrishtit

Në mbyllje, nuk është çudi, pra, që shikuesit e lartpërmendur të cilët kanë folur për kthimin e Komunizmit kanë gjithashtu përmendi një antikrisht të ardhshëm 

Ekonomia botërore do të jetë ajo e antikrishtit, shëndeti do t'i nënshtrohet aderimit në antikrisht, të gjithë do të jenë të lirë nëse i dorëzohen antikrishtit, ushqimi do t'u jepet atyre nëse i dorëzohen antikrishtit… KJO ISSHT THE LIRIA E CILS KJO GJENER ISSHT DORZOHET: LUBNDIM P TOR ANTIKRISTIN. —Luz de Maria, 2 mars 2018

Në një nga vizionet në Fatima, fëmijët panë papën 'në gjunjë në këmbët e Kryqit të madh, ai u vra nga një grup ushtarësh që qëlluan me plumba dhe shigjeta ndaj tij, dhe në të njëjtën mënyrë vdiqën njëri pas tjetrit Peshkopët, Priftërinjtë, burrat dhe gratë Fetare, dhe të ndryshme njerëz laikë të gradave dhe pozicioneve të ndryshme.

Is tregohet [në vizion] ekziston nevoja për Pasionin e Kishës, e cila natyrshëm reflekton mbi personin e Papës, por Papa është në Kishë dhe prandaj ajo që lajmërohet është vuajtja për Kishën —POPA BENEDICT XVI, intervistë me gazetarët gjatë fluturimit të tij për në Portugali; përkthyer nga italishtja: “Le parole del papa:« Nonostante la famosa nuvola siamo qui… »» Corriere della Sera, 11 maj 2010

Kur antikrishti të vijë në pushtet do të testoheni. Të gjithë ata që besojnë vërtet në Mua do të afrohen pranë Meje në këto kohë. Të gjithë ata që besojnë vërtet në vullnetin Tim duhet të vuajnë. Antikrishti do t'ju tundojë sepse do t'ju premtojë gjëra që do të duket se e bëjnë më të lehtë rrugën. Mos u mashtro, populli im, sepse kjo është një kurth për të të vënë nën kontrollin e tij. —Jezusi dyshohet se i është drejtuar Jennifer, 23 qershor 2005; fjalëfromjesus.com

Për këtë arsye, unë ju besoj në mbrojtjen e fuqishme të këtyre kryeengjëjve dhe engjëjve tuaj mbrojtës, në mënyrë që të mund të drejtoheni dhe të mbroheni në luftën që po zhvillohet tani midis parajsës dhe tokës, midis parajsës dhe ferrit, midis Shën Michael Michael Vetë Archangel dhe Lucifer, të cilët do të shfaqen shumë shpejt me gjithë fuqinë e Antikrishtit. - Zoja jonë gjoja tek Fr. Gobbi, 29 shtator 1995

Sigurisht, ndërsa nuk mund të ndryshojmë gjithçka përmes lutjes në këtë fazë të vonë, ne mund të vonojmë ose edhe të zbutim disa gjëra përmes agjërimit dhe lutjes për botën dhe të rinovojmë shpresën tonë në Ditën që do të pasojë këtë natë 

… Duke i kthyer sytë nga e ardhmja, ne me besim presim agimin e një Dite të re… "Rojet, çfarë të natës?" (Is. 21:11) dhe ne dëgjojmë përgjigjen: "Hark, rojet tuaja ngrenë zërin, së bashku ata këndojnë nga gëzimi: për sy më sy ata shohin kthimin e Zotit në Sion ". "Ndërsa mijëvjeçari i tretë i Shëlbimit po afron, Zoti po përgatit një pranverë të madhe për Krishterimin dhe ne tashmë mund t'i shohim shenjat e tij të para." Le të na ndihmojë Maria, Ylli i Mëngjesit t'i themi me një zjarr gjithnjë të ri "po" planit të Atit për shpëtim që të gjitha kombet dhe gjuhët të mund të shohin lavdinë e tij. —POPA JOHN PAUL II, Mesazh për Misionin Botëror të Dielën, nr.9, 24 Tetor 1999; www.vatican.va

 

LIDHJE ME LIDHJE

Misteri Babilonia

Rënia e Babilonisë së Misterit

Kapitalizmi dhe Bisha

Revolucion Tani!

Bisha Përtej Krahasoni

Të Kinës

Tai Dimri i Ndëshkimit Tonë

Kafshët e reja në rritje

 

 

Nëse dëshironi të mbështesni nevojat e familjes tonë,
thjesht klikoni në butonin më poshtë dhe përfshini fjalët
"Për familjen" në seksionin e komenteve. 
Ju bekoj dhe faleminderit!

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 shih Uniteti i rremë
2 Barometër i Mirëbesimit Edelman, reuters.com
3 shih Ajo do të shtypë kokën tënde nga Stephen Mahowald, f. 100; 123
4 shih wsj.com
5 CIC, 824 1: "Në qoftë se nuk përcaktohet ndryshe, i zakonshmi vendas leja ose miratimi i të cilit duhet të kërkohet në përputhje me kanonet e këtij titulli është zakoni i duhur lokal i autorit ose i zakonshëm i vendit ku librat janë botuar." 
6 shih Justin i Drejti
7 http://www.citizengo.org
8 11 maj 2018; Gellerreport.com
9 shih CNN.com
10 Mesazhet e saj i kaluan kardinalit Stanislaw Dziwisz, sekretarit personal të Shën Gjon Palit II. Në një takim vijues, Imzot Pawel Ptasznik, një mik i ngushtë dhe bashkëpunëtor i Papës dhe Sekretariatit Polak të Shtetit për Vatikanin, tha se ajo do të "përhapte mesazhet në botë, në çdo mënyrë që të mundesh".
11 shih Antikrishti në Kohët Tona
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE.