Kur shteti sanksionon abuzimin e fëmijëve

Kryeministri Justin Trudeau në Paradën e Krenarisë në Toronto, Andrew Chin / Getty Images

 

Hape gojën për memecin,
dhe për shkaqet e të gjithë fëmijëve që kalojnë.
(Proverbat 31: 8)

 

Botuar për herë të parë më 27 qershor 2017. 

 

PËR vite, ne si katolikë kemi duruar një nga fatkeqësitë më të mëdha për të kapur ndonjëherë Kishën në historinë e saj 2000 vjeçare - abuzimin e përhapur seksual të fëmijëve nga disa priftërinj. Dëmi që u bëri këtyre të vegjëlve, dhe më pas, për besimin e miliona katolikëve dhe më pas, për besueshmërinë e Kishës në përgjithësi, është gati i pavlerësueshëm.

Isshtë një mëkat veçanërisht serioz kur dikush që në të vërtetë supozohet të ndihmojë njerëzit drejt Zotit, të cilit i është besuar një fëmijë ose një i ri për të gjetur Zotin, abuzon në vend të tij dhe e largon atë nga Zoti. Si rezultat, besimi si i tillë bëhet i pabesueshëm dhe Kisha nuk mund të paraqitet më me besueshmëri si lajmëtari i Zotit. —POPE BENEDIKTI XVI, Drita e Botës, Papa, Kisha dhe Shenjat e Kohëve: Një Bisedë Me Peter Seewald, f. 23-25

Dhe kështu, unë dhe shumë të tjerë që jemi dëshmitarë të Ungjillit dhe Katolicizmit, na është dashur të durojmë një breshër zemërimi dhe gjuhe urrejtjeje ndaj nesh për arsyen e thjeshtë se ne jemi katolikë dhe për këtë arsye "i përkasim një kulti pedofil", si një ateist kohët e fundit vendosi Sigurisht, njerëz të tillë po e hedhin foshnjën me ujin e banjës. Kur u abuzova seksualisht nga një trajner sporti në shkollën e mesme, nuk më erdhi kurrë në mendje as atëherë, as tani, për të arritur në përfundimin se të gjitha programet e futbollit në të gjithë vendin janë, pra, "kulte pedofile" - edhe pse e njëjta "kulturë e heshtjes" mbuluar ose mbyllur një sy qorr ndaj këtyre abuzimeve.

 

IRONI E Dredhur

Për ironi të fatit, janë shumë shpesh të njëjtët njerëz që qajnë keq kundër abuzimit të Kishës, të cilët tani po marrin pjesë në abuzimin masiv të fëmijëve përmes asaj që quhet parada e "Krenarisë" që zhvillohet çdo vit në qytete në të gjithë botën.

Isshtë krim në shumicën e vendeve që burrat ose gratë të ekspozohen në mënyrë të pahijshme në publik. [1]Në Kanada, Seksioni 174 i Kodit Penal Kanadez përcakton lakuriqësinë si të tillë: "një person është lakuriq i cili është aq i veshur sa të ofendojë kundër mirësjelljes ose rendit publik". S. 173 thotë "Çdo person i cili, në çdo vend, për një qëllim seksual, ekspozon organet e tij gjenitale ndaj një personi që është nën moshën 16 vjeç është fajtor për një vepër të paditur…" cf. drejtësia.gc.ca Ai krim shumëzohet vetëm kur bëhet para fëmijët. Por për disa orë në vit, i njëjti burrë që do të ekspozonte organet gjenitale të tij para fëmijëve në një park - dhe do të akuzohej për pahijshmëri - tani mund ta bëjë këtë para fëmijëve në një rrugë publike dhe ta "festojë" atë. Kjo është e tmerrshme. Isshtë një krim, ose duhet të jetë. Dhe kështu, është absolutisht befasuese që politikanët, policia, madje edhe kryeministri i Kanadasë, jo vetëm që duhet të marrin pjesë në një funksion të tillë, por të vlerësojnë degjenerimin e tillë si një e mirë publike.

Kjo nuk ka të bëjë me homoseksualitetin. Unë, dhe të gjithë ne, duhet të jemi të indinjuar Ndonjë paradë që do ekspozojnë fëmijët e pafajshëm (ose kushdo) ndaj lakuriqësisë, veprimeve të simuluara të seksit anal dhe oral, dhe kostumeve që denigrojnë seksualitetin njerëzor. Në të vërtetë, një veprimtari e tillë është e përditshme dhe vazhdimisht e ndaluar dhe e ndaluar në vendet publike nga zbatimi i ligjit. E megjithatë, jo vetëm që oficerët e uniformuar qëndrojnë përreth dhe shikojnë këtë abuzim të fëmijëve gjatë një ngjarjeje të Krenarisë, por në shumë qytete, ata në fakt hyjnë në paradë me notat e tyre! Kjo është e egër! Shtë e pashpjegueshme. Shtë paligjshmëri nga pikëpamja e logjikës dhe arsyes dhe mirësjelljes themelore njerëzore. Kjo nuk ka asgjë - absolutisht asgjë -të bëjë me barazinë dhe dinjitetin për të gjithë. Ka të bëjë me akte shtrembëruese publike të sanksionuara nga shteti. Mund të supozojmë vetëm kështu që, nëse pas paradës, i njëjti plak 60 vjeçar i zhveshur, i zhveshur, që hyn në një oborr shkollor ose shesh lojërash, do të tërhiqej larg në një vagon.

Si është që ju nuk mund ta çoni një fëmijë në një film me vlerësim R dhe megjithatë është krejtësisht e ligjshme ta çoni në një paradë me vlerësim X?

Aq absurde, aq e përdredhur është bërë kjo gjeneratë, saqë edhe media e financuar nga taksapaguesit e promovon këtë abuzim të fëmijëve pa u ndezur as hap e mbyll sytë. Kjo u shfaq në faqen e internetit të Broadcast Corporation Kanadeze (CBC) për paradën e Krenarisë të vitit të kaluar, dhe është akoma në faqen e tyre të internetit:

Fëmijët tuaj ndoshta do të shohin gjinj dhe penis. Do të ketë trupa të të gjitha formave, madhësive dhe në të gjitha gjendjet e zhveshjes. Për prindërit si Ian Duncan, babai i 3-vjeçarit Carson, e gjitha kjo është pjesë e apelit. "Ne nuk jemi shamers trupi," thotë ai. “E gjitha ushqen në inteligjencën emocionale dhe zhvillimin seksual të djalit tim. Dhe kurrë nuk është shumë herët për të menduar për këtë. ” Konsideroni përvojën si një mundësi të shkëlqyer për disa diskutime interesante. - 30 qershor 2016, cbc.ca

Kjo është e pabesueshme. Kjo quhet "provë" për një çështje gjyqësore në promovimin e bashkëpunimit të abuzimit seksual të një të mituri.

 

JO kaq krenar

E shihni, një pjesë e shërbesës sime është prapa skenave - ato posta elektronike dhe biseda me burra dhe gra të rritura që u abuzuan si fëmijë; burra dhe gra që kanë lënë mënyra jetese "alternative" dhe tani po përpiqen të bëjnë jetën e tyre së bashku; burra dhe gra që ishin të ekspozuar ndaj pornografisë në një moshë të re dhe të cilët tani janë "ngatërruar" vite më vonë nga shtrembërimet që kanë parë dhe / ose kanë marrë pjesë. Unë nuk mund ta imagjinoj sa të ngatërruar do të kishin pasur disa nga këta njerëz prindërit e tyre i mbajnë për dore, u japin një tullumbace, lyejnë fytyrat e tyre me ylberë dhe më pas i sjellin në një paradë për të parë dy burra që simulojnë seks oral me njëri-tjetrin, siç pashë në një video nga një paradë e Krenarisë.

Dëmi psikologjik i ekspozimit të njerëzve, veçanërisht të rinjve, ndaj seksualitetit grafik është i dokumentuar, veçanërisht pasi i përket sjelljes gjithnjë e më agresive.

Meta-analizat e studimeve eksperimentale kanë gjetur efekte në sjelljen dhe qëndrimet agresive. Konsumi i pornografisë lidhet me qëndrimet agresive në studimet natyraliste është gjetur gjithashtu. U analizuan 22 studime nga 7 vende të ndryshme. Konsumi u shoqërua me agresionin seksual në Shtetet e Bashkuara dhe ndërkombëtarisht, midis meshkujve dhe femrave, dhe në studime të tërthorta dhe gjatësore. Shoqatat ishin më të forta për agresivitetin seksual verbal sesa fizik, megjithëse të dyja ishin domethënëse. - "Një Meta-Analizë e Konsumit të Pornografisë dhe Akteve Aktuale të Agresionit Seksual në Studimet e Përgjithshme të Popullsisë", 29 Dhjetor 2015; LifeSiteNews.com

Kur bëhet fjalë për ekspozimin e çdo lloj seksualiteti grafik tek fëmijët, mençuria e lashtë e Fjalës së Zotit qëndron e vërtetë:

Mos e zgjo, ose nxit dashurinë derisa të jetë gati ... Largoji sytë nga një grua e hijshme; mos shiko në bukurinë që nuk është e jotja ... Unë nuk do të vë para syve të mi asgjë që është bazë. (Solomoni 2: 7; Siraku 9: 8; Ps 101: 3)

E megjithatë, Kryeministri i Kanadasë jo vetëm që po pozon me argëtues nudo, por po bën gjithçka ai ndoshta mund të normalizojë atë që edhe vetë fëmijët e dinë që është gabim. Tronditëse, po ndodh një pjesë e madhe e këtij normalizimi të mëkatit mu në klasë[2]krh. “Sam kukulla tranny mbjell farërat e konfuzionit gjinor parashkollorëve ”

Unë do të doja të shprehja refuzimin tim për çdo lloj eksperimentimi arsimor me fëmijë. Ne nuk mund të eksperimentojmë me fëmijë dhe të rinj. Tmerret e manipulimit të arsimit që përjetuam në diktaturat e mëdha gjenocidale të shekullit XX nuk janë zhdukur; ata kanë ruajtur një rëndësi aktuale nën maska ​​dhe propozime të ndryshme dhe, me pretendimin e modernizmit, i shtyjnë fëmijët dhe të rinjtë të ecin në rrugën diktatoriale të "vetëm një forme të mendimit"… Një javë më parë një mësues i shkëlqyeshëm më tha… ' me këto projekte arsimore nuk e di nëse po i dërgojmë fëmijët në shkollë apo në një kamp riedukimi '… —POPE FRANCIS, mesazh për anëtarët e BICE (Byroja Ndërkombëtare e Fëmijëve Katolikë); Radio Vatikani, 11 Prill 2014

Më 15 qershor, Bill 16 kaloi Senatin Kanadez, një hap para se të bëhej ligj, që shton "Shprehja gjinore" dhe "identiteti gjinor" në Kodin e të Drejtave të Njeriut në Kanada dhe në seksionin e krimit të urrejtjes të Kodit Penal. A do të përfshijë "shprehja gjinore" edhe ato shprehje publike të perversitetit që janë shfaqur para fëmijëve? Nëse është kështu, atëherë ky ligj - i cili është i ngjashëm me faturat e "të drejtave të fëmijëve" që nxiten në Kombet e Bashkuara - është zhurma e pafajësisë. Do të thotë që ne, si prindër, nuk do të jemi më në gjendje të mbrojmë fëmijët tanë nga grabitqarët dhe ata që do të prishnin pastërtinë e tyre. Do të thotë që ne, si një shoqëri kolektive njerëzore, kemi arritur një pikë kthese.

Fëmijët e mi, jini gati. Kjo kohë është një pikë kthese. Prandaj po ju thërras përsëri në besim dhe shpresë. Unë po ju tregoj mënyrën me të cilën duhet të ecni dhe këto janë fjalët e Ungjillit. Apostuj të dashurisë sime, bota ka aq nevojë për krahët e tu të ngritur drejt Qiellit, drejt Birit tim, drejt Atit Qiellor. Nevojitet shumë përulësi dhe pastërti e zemrës. Ki besim tek Biri im dhe dije se gjithmonë mund të jesh më i mirë. Zemra ime amtare dëshiron për ju, apostuj të dashurisë sime, të jeni dritat e vogla të botës, të ndriçoni atje ku errësira dëshiron të mbretërojë, të tregoni rrugën e vërtetë me lutjen dhe dashurinë tuaj, për të shpëtuar shpirtrat. Unë jam me ju. - Zoja jonë e Medjugorjes thuhet se në Mirjana, 2 qershor 2017

Por më pas, Zoja e Fatimas është ajo që u shfaq në prag të lindjes së Komunizmit 100 vjet më parë për të paralajmëruar për fuqitë e tij shkatërruese - dhe jo vetëm ato politike. Si i detajuar ish-agjenti i FBI-së, Cleon Skousen në 1958 ne librin e tij, Komunisti i zhveshur, qëllimet e Komunizmit ishin pikërisht për të infiltruar dhe minuar shoqërinë perëndimore, veçanërisht strukturën e saj morale. Ndër 45 qëllimet e tyre ishin këto:

# 17 Merrni kontrollin e shkollave. Përdorni ato si rripa transmetimi për socializmin dhe propagandën aktuale komuniste. Zbutni kurrikulën. Merrni kontrollin e shoqatave të mësuesve. Vendosni vijën e partisë në librat shkollorë.

# 40 Diskreditoni familjen si institucion. Inkurajoni prishjen, masturbimin dhe divorcin e lehtë.

# 24 Eliminoni të gjitha ligjet që rregullojnë turpin duke i quajtur "censurë" dhe shkelje të fjalës së lirë dhe shtypit të lirë.

# 25 Prishni standardet kulturore të moralit duke promovuar pornografi dhe turp të librave, revistave, filmave, radios dhe TV.

# 26 Paraqisni homoseksualitetin, degjenerimin dhe prishjen si "normale, natyrore, të shëndetshme".

# 41 Theksoni nevojën për të rritur fëmijët larg ndikimit negativ të prindërve.

- këto qëllime u lexuan në Regjistrin e Kongresit të Shteteve të Bashkuara - Shtojcë, f. A34-A35, 10 janar 1963

Dhe kjo, nga Zoja, gati 400 vjet më parë

Pasionet e shfrenuara do t'i lëshojnë vendin një korrupsioni total të zakoneve sepse Satanai do të mbretërojë përmes sekteve masonike, duke synuar fëmijët në veçanti për të siguruar korrupsionin e përgjithshëm ... Sakramenti i Martesës, i cili simbolizon bashkimin e Krishtit me Kishën, do të sulmohet dhe përdhoset plotësisht. Masoneria, atëherë duke mbretëruar, do të zbatojë ligje të padrejta që synojnë shuarjen e këtij sakramenti. Ata do ta bëjnë të lehtë për të gjithë të jetojnë në mëkat, duke shumëzuar kështu lindjen e fëmijëve të paligjshëm pa bekimin e Kishës. Në ato kohë, atmosfera do të jetë e ngopur me frymën e papastërtisë, e cila, si një det i ndyrë, do të përfshijë rrugët dhe vendet publike me licencë të pabesueshme.… Pafajësia mezi do të gjendet tek fëmijët, ose modestia tek gratë. - Zoja jonë e Suksesit të Mirë në Ven. Nënë Mariana në Festën e Pastrimit, 1634; Shiko tfp.org  katoliktradition.org

 

VINI PERSEKUTIMI

Thirrja e parajsës në këtë orë është për guxim dhe ndërmjetësim, për besim dhe guxim, për lutje dhe më shumë lutje… dhe për t'u përgatitur për persekutim. Më mirë ta merrnim seriozisht. Ne jemi kaq afër pikës së kthesës kur kjo Revolucioni Global do të derdhet në jetën tonë të përditshme; kur priftërinjtë tanë do të heshtin ose burgosen; kur do të humbni punën tuaj, përfitimet ose aftësinë për të marrë pjesë në shoqëri për shkak të besimit tuaj; kur fëmijët tuaj do të merren për t'i mësuar ata ligjin moral natyror, etj.

Gjërat po ndodhin shumë shpejt këtu në Kanada Vetëm në javët e kaluara, një shkollë katolike private u urdhërua të mos jepte citime të shenjta "fyese"; [3]shih Qytetari-Shko pro-jetëgjatëve u ndalohet të luten jashtë klinikave të abortit; [4]shih Toronto Sun një infermiere u detyrua nga puna e saj për të mos ndihmuar pacientët që duan të vrasin veten; [5]shih LifeSiteNews dhe në një nga ligjet më tronditëse të legjislacionit, qeveria e Ontario miratoi Bill 89 që do të lejonte shtetin të kapte fëmijët nga një shtëpi ku fëmija pretendonte të abuzohej sepse gjinia e tij ose e saj nuk u pranua. [6]shih LifeSiteNews

E gjithë kjo mund të përshkruhet vetëm si një çmenduri kolektive.

Dy forma të mashtrimit pengojnë realizimin e çdo plani si komb, dmth., Çmenduria e relativizmi dhe çmendurinë e pushtet si një ideologji monolite. - Peshkopi Fred Henry i Calgary, AB, 13 janar 2016; kalgaridiocese.ca

Një çmenduri që ka vetëm një përfundim logjik - një që po shpaloset tani në kohë reale:

Meqenëse [fuqitë që janë] nuk e pranojnë që dikush mund të mbrojë një kriter objektiv të së mirës dhe së keqes, ata arsyetojnë për veten e tyre një pushtet totalitar të qartë ose të nënkuptuar mbi njeriun dhe fatin e tij, siç tregon historia ... Në këtë mënyrë demokracia, në kundërshtim me të parimet, në mënyrë efektive lëviz drejt një forme të totalitarizmit. OPPOPE JOHN PAUL II, Centesimus annus, n 45, 46; Evangelium Vitae, "Ungjilli i jetës", n. 18, 20

Dhe më të prekshmit - fëmijët - janë pothuajse gjithmonë viktimat më të këqija të totalitarizmit shtetëror - siç ndodh edhe një herë.

 

LIDHJE ME LIDHJE

Përparimi i Totalitarizmit

Zemra e këtij Revolucioni

Revolucion Tani!

Ora e paligjshmërisë

Çmenduri!

Vdekja e Logjikës - Pjesa I & Pjesa II

Turma në rritje

Reframuesit

Ora e Judës

  
Ju jeni të dashur.

 

Për të udhëtuar me Markun në La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Në Kanada, Seksioni 174 i Kodit Penal Kanadez përcakton lakuriqësinë si të tillë: "një person është lakuriq i cili është aq i veshur sa të ofendojë kundër mirësjelljes ose rendit publik". S. 173 thotë "Çdo person i cili, në çdo vend, për një qëllim seksual, ekspozon organet e tij gjenitale ndaj një personi që është nën moshën 16 vjeç është fajtor për një vepër të paditur…" cf. drejtësia.gc.ca
2 krh. “Sam kukulla tranny mbjell farërat e konfuzionit gjinor parashkollorëve ”
3 shih Qytetari-Shko
4 shih Toronto Sun
5 shih LifeSiteNews
6 shih LifeSiteNews
Postuar ne BALLINA, E VURTETA E VARDRTET, ALL.