Ti Më Mbaj Të Shkoj

 

UNË DUA imazhi i këtij djali të vogël. Vërtet, kur e lëmë Perëndinë të na dojë, ne fillojmë të njohim gëzimin e vërtetë. Unë sapo shkrova një të menduarit për këtë, veçanërisht për ata që janë skrupuloz (shih Leximin përkatës më poshtë). 

Por sot, unë po bëj thirrjen time të përvitshme për të gjithë lexuesit e mi për lutjet dhe mbështetjen tuaj financiare për të vazhduar këtë punë. Tani për tani, ne jemi duke punuar një vit në një kohë. Zoti nuk më ka kërkuar të bëj asgjë ndryshe, dhe kështu unë do të vazhdoj të lutem, të shkruaj dhe të hulumtoj mbi këto ngjarje aktuale derisa Zoti të thotë ndryshe. E rrëfej, kohët e fundit jam tunduar që thjesht të palos tendën dhe të shkoj të jetoj në pyll, të punoj me duar dhe të lë pas këtë botë tonën tepër jofunksionale. Por më pas, Jezusi nuk i ngriti duart dhe nuk u kthye në zdrukthtari. Ai dha dhe u gjakos deri në pikën e fundit. 

Sinqerisht, nuk e di nëse mund të vazhdoj pa letrat, lutjet dhe mbështetjen që kam marrë, veçanërisht kohët e fundit. Në fakt, jam i befasuar se si kaq shumë kanë shkruar duke thënë se ky apostull po i mban ata në mendje dhe po i ndihmon të qëndrojnë me Krishtin dhe Kishën e Tij. Kjo, me të vërtetë, është gjithçka që dua të dëgjoj. Çdo ditë, lutem që asnjë prej jush të mos humbasë, që Ai t'ju mbrojë dhe të kujdeset për ju. Çfarë gëzimi do të jetë të shohim secilin prej jush në Parajsë ku mund të qeshim, të përqafojmë dhe të qajmë dhe të themi: “Ne ia dolëm! Ne duruam. Nuk ia vlen!” 

E di që shkrimet e mia janë shumë të gjata, kështu që do ta mbaj shkurt. E di që këto janë kohë të vështira. Me inflacionin, shumë prej jush po ndihen më të shtrënguar se kurrë. Si rezultat, ata prej nesh që mbështeten në donacione janë të parët që ndjejnë goditjen. Disa persona kanë shkruar së fundmi për të thënë se nuk kanë më mundësi ta mbështesin këtë ministri. Unë e kuptoj dhe do ta bëj asnjehere duan të rëndojnë ndonjërin prej jush. Në të njëjtën kohë, e dija se kjo do të ndodhte. Unë dhe Lea kemi derdhur çdo qindarkë në këtë ministri prej vitesh. Nuk kemi kursime. Ne nuk kemi asnjë mbështetje - përveç Zotit, i cili na ka shpinën. Në të njëjtën kohë, duke lançuar dy faqe interneti krejt të reja këtë vit,[1]Kundërvënia për Mbretërinë  Prit një minutë dhe me sulmet kibernetike që po shkatërronin faqet tona të ministrisë, kostot tona mujore janë rritur ndjeshëm për ta mbajtur këtë anije në lëvizje. Kjo, dhe platformat e mediave sociale si Linkedin, YouTube dhe Facebook[2]Aktualisht jam në ndalim 30-ditor, megjithëse FB ka të ngjarë të gjejë një postim tjetër të mëparshëm për të hequr plotësisht platformën tonë atje. Le të jetë ashtu. Më mirë të thuash të vërtetën dhe të kryqëzohesh sesa të heshtësh dhe të shikosh të keqen të fitojë ditën. më kanë censuruar dhe ndaluar plotësisht. Kështu që shtrirja ime tani është zvogëluar në rreth një të tretën e asaj që ishte. Por ju e dini, në fund të ditës unë them, "Jezus, ky është tani problemi yt." 

Jam shumë i bekuar dhe i prekur thellësisht nga e gjithë mbështetja dhe lutjet tuaja në të kaluarën. Nëse jeni në gjendje dhe nuk është shumë problem, a do të mendonit të klikoni butonin e dhurimit më poshtë dhe të na ndihmoni edhe për një vit? 

Dhe mos harroni… je i dashur 

 

-Mark & ​​Lea Mallett

PS Ne filluam një shërbim të ri abonimi. Nëse nuk jeni abonuar, mundeni në shiritin anësor në të djathtë. Ne kemi vënë re gjithashtu se shumë prej jush që janë të abonuar nuk po marrin email sepse kutia juaj hyrëse është plot (dhe serveri juaj nuk do të lejojë më shumë. Kështu që thjesht pastroni kutinë tuaj hyrëse dhe kjo duhet ta rregullojë! Përndryshe, kontrolloni mbeturinat tuaja ose dosjen e postës elektronike të padëshiruar për email nga ne.)

 

Lexime të ngjashme

A e dini se unë shkruaj meditime në faqen e motrës sime Kundërvënia për Mbretërinë? Ja ajo e javës së kaluar:

Përziejeni në flakë

Mbi dëshmitarin tonë të krishterë

Për skrupulozët: Zoti nuk është ai që mendoni

Tundimi për të qenë normal

 

 

 

Mbështetni shërbimin e plotkohor të Markut:

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Tani në Telegram. Klikoni:

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:

Dëgjoni në vijim:


 

 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Kundërvënia për Mbretërinë  Prit një minutë
2 Aktualisht jam në ndalim 30-ditor, megjithëse FB ka të ngjarë të gjejë një postim tjetër të mëparshëm për të hequr plotësisht platformën tonë atje. Le të jetë ashtu. Më mirë të thuash të vërtetën dhe të kryqëzohesh sesa të heshtësh dhe të shikosh të keqen të fitojë ditën.
Postuar ne BALLINA, LAJME dhe tagged , , , .