Ju bëni një ndryshim


JUST kështu që ju e dini ... ju bëni një ndryshim të madh. Lutjet tuaja, shënimet tuaja të inkurajimit, Meshat që keni thënë, rruzaret që luteni, mençuria që reflektoni, konfirmimet që ndani… kjo bën një ndryshim.

Kjo ka rëndësi në sferën shpirtërore, sepse ne nuk luftojmë me mish e me gjak, thotë Shën Pali, por me principatat dhe fuqitë. Ka rëndësi në sferën fizike, sepse lexoj pothuajse çdo ditë me letra se si Fjala Tani po prek shpirtrat. Në disa raste, kjo është një nga të paktat faqet e internetit që njerëzit më thonë se lexojnë më sepse e dinë se është besnike ndaj mësimeve të Kishës Katolike; dhe që ne të qëndrojmë në bashkësi me Atin e Shenjtë këtu, pavarësisht nga kushdo që mban çelësat e Mbretërisë (Fjala Tani tani përfshin tre pontifikate); se ne nuk zgjedhim dhe se cilat elementë të katolicizmit duhet të ndjekim, por përqafoji të gjitha; që Fjala Tani i është shenjtëruar Zojës që besoj se është autori i vërtetë i këtyre shkrimeve; që Eukaristia është ushqimi i vazhdueshëm dhe shkronja shpirtërore e secilës fjalë të thënë; dhe se, në fund të ditës, unë i paraqes të gjitha këto shkrime dhe dallimin e tyre te Magisterium si arbitri i fundit i besnikërisë së tyre ndaj Krishtit dhe Katolikitetit. 

Çdo ditë kur zgjohem, e paraqes veten në Vullnetin Hyjnor. Degjoj dhe pres Fjala Tani. Shpesh, ajo tashmë po piqet në zemrën time thjesht si një titull. Ndonjëherë, si shkrimi im i fundit Tranzicioni i Madh, një titull dhe mesazh del përpara që unë nuk po planifikoja, nuk isha duke menduar about por ajo thjesht shpaloset ndërsa shkruaj. Ato janë momente magjepsëse sepse atëherë e kuptoj më thellësisht se si jam thjesht një ndërlidhës i vogël më shumë se gjithçka tjetër. 

Kjo shërbesë më ka sjellë gëzim të pamasë që kam mundësi të marr pjesë në ndihmën e Krishtit për të sjellë Mbretërinë e Tij brenda nesh. Ajo gjithashtu ka sjellë trishtim të madh pasi shoh se sa relativisht pak njerëz po arrij dhe shpesh sa pak ndryshim ka duket për të bërë një pamje të madhe ndërsa bota vazhdon kthimin e saj kundër Krijuesit të tyre. Dua të them, një fëmijë thyen patinën e krahut duke hipur në Central Park… dhe videoja e tij merr 5 milion goditje. Unë shkruaj diçka këtu që e di se është thelbësore për shpëtimin e shpirtrave në ditët në vazhdim… dhe ne arrijmë mijëra. Vetëm ashtu janë gjërat sot.

Muajin e kaluar, ishte mbi njëqind mijë lexues, sipas statistikave. Unë bëra një apel për mbështetje javën e kaluar për të ndihmuar këtë apostolitë, pasi kjo është një thirrje me kohë e plotë për mua, dhe kam qenë prej pesëmbëdhjetë vitesh tani. Unë u jam thellësisht mirënjohës dyqind e ca lexuesve që u përgjigjën kaq bujarisht me mbështetjen dhe lutjet tuaja. Ne kemi ngritur mjaft deri më tani për të paguar pagën e punonjësit tonë. Por shpenzimet tona shkojnë përtej kësaj, dhe kështu, unë jam i detyruar të pyes, prej jush që mundeni, nëse mendoni gjithashtu të bëni një donacion. Përgjigja juaj gjithashtu më ndihmon të mat nëse Zoti akoma po më kërkon të vazhdoj të shkruaj. Unë besoj se Ai është sepse ka "fjalë" të tjera që depërtojnë në zemrën time, duke u bërë gati për t'u shkruar. 

Dhurimi juaj bën një ndryshim. Publiku i lexuesve po rritet këtu. Gjithnjë e më shumë njerëz kanë filluar të lexojnë Fjala Tani sepse vë me fjalë atë që Fryma e Shenjtë tashmë po thotë në zemrat e tyre; u konfirmon atyre lëvizjet e brendshme që po përjetojnë; dhe po u jep atyre drejtim për t'u përgatitur për botën tjetër ndërsa jetojnë në të tashmen. Sa e paçmuar është kjo? 

Faleminderit që konsideruat një donacion këtu, por mbi të gjitha, për dashurinë dhe lutjet tuaja që ndihen vërtet. 

Ju jeni të dashur! Shërbëtori yt i Fjalës,

Mark Mallett

 

 

Mbështetja dhe lutjet tuaja financiare janë arsyeja
ju po e lexoni këtë sot.
 Ju bekoj dhe faleminderit. 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME.