Historitë tuaja shëruese

IT ka qenë një privilegj i vërtetë që kam udhëtuar me ju këto dy javët e fundit Tërheqja shëruese. Ka shumë dëshmi të bukura që dua të ndaj me ju më poshtë. Në fund është një këngë falënderimi për Nënën tonë të Bekuar për ndërmjetësimin dhe dashurinë e saj për secilin prej jush gjatë kësaj tërheqjeje.

Sepse paditësi i vëllezërve tanë është dëbuar,
që i padit para Perëndisë tonë ditë e natë.
Ata e pushtuan atë me gjakun e Qengjit
dhe me fjalën e dëshmisë së tyre…
(Zbulesa 12: 10-11)

Historitë tuaja shëruese

Mark, dua të të falënderoj për tërheqjen më të mrekullueshme që kam bërë ndonjëherë. Zbulova aq shumë mosfalje që ishte fshehur thellë, thellë në shpirtin tim… Faleminderit, faleminderit, kjo është një perlë me çmim të madh. Zoti të bekoftë. Shërbimi juaj ka qenë një bekim i vërtetë në këtë botë kaotike ku jetojmë. 

Nicole P., Zenon Park, Saskatchewan

Tërheqja ishte e pabesueshme për mua… Sulmet thuajse të vazhdueshme të fajit për dështimet e mia, kokëfortësia dhe krenaria. Duke degjuar djallin si thua ti. Tërheqja jote më çliroi nga ky faj dhe peshorja më ra nga sytë duke lexuar mesazhet e tua. Unë mund të shoh qartë tani krenarinë dhe injorancën time. Në këtë udhëtim dhurata më e madhe ka qenë E VËRTETA… Kjo tërheqje ka qenë një hap i madh për mua në udhëtimin tim në shtëpi, nuk dua asgjë më shumë se të jem i veshur siç duhet për atë kthim në shtëpi dhe jam shumë mirënjohës për ndihmën tuaj.

Kathy

Faleminderit për këtë tërheqje, ka qenë një bekim në kohë për mua, duke më sjellë përmes ankthit, frikës, pikëllimit dhe dhimbjes, në shërim dhe siguri të përtërirë. 

Judy Bouffard, Spruce Grove, AB

Për ata që kanë familje të reja dhe nuk mund të largohen në një pushim në fundjavë, ky është një opsion i shkëlqyer në internet pasi shumica prej nesh zakonisht mund të gjejnë një orë në ditë për të kaluar me Krishtin në lutje dhe reflektim të plotë… Më vjen mirë që gjeta kohë për t'u lutur, reflektuar, qarë dhe kënduar së bashku me Markun gjatë dy javëve të fundit. Çfarë frymëzimi vazhdon të jetë ai, në udhëtimin tim të besimit.

Rick B.

Një mirënjohje e tillë për tërheqjen tuaj! Kjo po rritet çdo ditë. Shënoni se keni liruar një rob. Duhet ta dini se fjalët tuaja janë qartësisht nga Fryma e Shenjtë… Nuk mund të shpreh sa mirënjohës jam.

Keti A.

Kam përjetuar shumë takime personale, konferenca shpirtërore, studime biblike dhe pelegrinazhe në Pamjet e Shenjta. Kjo tërheqje vë në rregull të gjitha këto përvoja shpirtërore të kaluara dhe një perspektivë që më duhej në këtë kohë. Faleminderit që jeni Besnik ndaj thirrjes suaj nga Zoti.

Donna W.

Kjo ishte gjithçka që duhej të ishte një strehim shërues. Unë kam hasur ose përjetuar dhe madje praktikuar shumë nga këndet dhe mjetet shëruese që keni ndarë me ne më parë, dhe megjithatë, kjo tërheqje ishte SHUMË E PLOTË, dhe kaq e fuqishme, pothuajse çdo ditë sillte diçka thellësisht të thellë për mua. Zoti po shëron plagët e mia më të thella, po më kthen fëmijërinë time, po rinovon të kuptuarit tim për mëkatin dhe kush jam dhe kush nuk jam (i përsosur), dhe se si është gjithçka në rregull, dhe më në fund po shëron imazhin tim të Atit, të thyer nga vdekja e një prindi kur isha ende fëmijë dhe plagët e fëmijërisë. Zoti më dukej i munguar, sikur nuk mund ta gjeja kurrë - dhe i pasigurt, sikur nuk mund të gjeja siguri ose rehati kur kisha nevojë. Zoti më kishte sjellë në një kishë të mahnitshme ku një vlerë thelbësore është zemra e Atit dhe se si, kur luftojmë, na duhet vetëm të kthehemi në krahët e Tij, të ulemi në prehrin e Tij etj., dhe megjithëse mund të shihja saktësisht se si plagosja ime po shtrembëronte Zotin për mua, nuk mund ta kaloja atë bllok, dhe dita 12 ishte vetëm hera e dytë që munda ta gjeja atë vend në krahët e Tij dhe hera e PARË që munda të qëndroja atje, me pa dhimbje dhe pa frikë! 

Ajo që shpjegove për burimin e dhimbjes sonë, se si vjen nga ne dhe jo nga Zoti, ndërkohë që Zoti i dashuruar bën gjithçka që mundet për të na shpëtuar nga ato plagë dhe mashtrime, ishte një NDRYSHIM I THELLE. Ashtu si peshorja ra dhe më në fund mund të shihja gjithçka në dritën e së Vërtetës. Ndryshoi gjithçka për mua. Ndihem sikur më në fund mund ta gjej përsëri atë siguri te Zoti, atë afërsi, sepse barrierat janë zhdukur. Faleminderit Fryma e Shenjtë dhe faleminderit Mark!

Anonim

Mark, kjo ka qenë tërheqja më emocionuese që kam kaluar ndonjëherë dhe kam marrë pjesë mjaft. Muzika juaj me të vërtetë shtoi kaq shumë në tërheqje. E vlerësova që ndave për vështirësitë e tua në jetë pasi më ndihmoi të lidhem më mirë me shkrimet e tua. Ju keni vërtet një zemër të bukur dhe unë kam qenë shumë i bekuar nga dhurata juaj për të shkruar dhe ndarë me secilin prej nesh. Unë shoh një ndryshim të madh në zemrën time kur bëhet fjalë për vuajtjen. Unë citoj: Ju ose mund të vuani me Zotin ose të vuani pa Të. JEZUS, KAM BESE TE TY!

Pam W.

Jam mirënjohës që jam pjesë e këtij takimi online, edhe pse e kam nisur vonë. Zoti po flet me të vërtetë dhe për të qenë konkret, Ai po përdor ëndrrat për mua. Unë kam pasur disa ëndrra unike të cilat po i shënoj në ditarin tim për dallim të mëtejshëm ndërsa vazhdoj me lutjen. Unë kam qenë gjithashtu në gjendje të reflektoj për disa situata në jetën time të cilat më parë i kisha injoruar. Faleminderit shumë, Zoti im vazhdon ta bekojë shërbimin tuaj.

Rose

Faleminderit që ofrove këtë tërheqje. Ka qenë shumë frymëzuese. Gjithmonë kam ndjerë se kam pasur një marrëdhënie të mirë me Atin tim Qiellor për shkak të një marrëdhënieje të bukur me babanë tim tokësor. Por nëpërmjet kësaj tërheqjeje mësova për një dashuri më të madhe që Ati ka për mua. Muzika juaj i shtoi kaq shumë kësaj tërheqjeje. Ishte shumë shëruese dhe ushqyese. 

Shpirti zakonisht më bën të qaj dhe qaj lehtësisht… ndonjëherë nga dhimbja/shërimi, por shpesh herë lot gëzimi. Disa herë gjatë kësaj tërheqje ndjeva lotët që më rridhnin, por asnjë nuk doli përpara deri në ditën e fundit të tërheqjes. Dhe ata erdhën përmes këngës së fundit, Shih, Shih…. vargu, "Të kam thirrur me emër, Ti je i imi, do të të them herë pas here." Ai varg depërtoi në Shpirtin tim sepse e kam përjetuar duke më thirrur me emër kaq shpesh, përsëri dhe përsëri, herë pas here. Nuk lodhem kurrë me të. Unë e pres atë. Unë kam uri për të. Ai më quan bezën e syrit të Tij herë pas here. Është kaq bukur të dish për dashurinë e Tij. Faleminderit përsëri Mark. Unë e kam dashur çdo minutë të kësaj tërheqjeje dhe do të këndoj për Lavdinë e Zotit

sheri

Sot në mëngjes - Rrëshajë - papritmas arrita në një realizim të fuqishëm... I ulur këtë mëngjes, papritmas pjesët e jetës sime u ranë së bashku dhe kuptova se Fryma e Shenjtë ka qenë me të vërtetë gjithmonë fuqishëm me mua, thjesht nuk e dija se kush ishte... Faleminderit sepse ishte një nga mjetet që Ai përdori për të më ndihmuar të zbuloja identitetin tim të vërtetë

E.

Lavdëroni Zotin dhe kaloni municionin!!! Faleminderit përsëri Mark që na drejtove, sapo ka qenë kaq, kaq, shumë e mirë, ngritëse dhe shëruese.

MW

Duke luftuar për një kohë të gjatë me çështje nga e kaluara dhe në mënyrë të veçantë, mosfalje për veten time, e gjeta tërheqjen të ishte thellësisht katartike dhe emocionalisht emocionuese. Ishte vërtet si një rëndim, dhe mbetet ende si një proces për të shëruar plotësisht të shkuarën, por ka filluar në një mënyrë që nuk mund ta menaxhoja më parë. Shkova çdo ditë në kishën tonë të adhurimit dhe tani dua ta ruaj këtë zakon, pasi ka rindezur marrëdhënien personale që kam pasur dikur me Zotin dhe Nënën Mari që humbi gjatë rrugës, dhe ky është hiri më i madh që mund të kisha marrë. do të thotë gjithçka.

Faleminderit Mark që e bashkove këtë siç bëre, sigurisht që do të vazhdojë të funksionojë në secilin prej nesh që morëm pjesë në mënyra të patreguara me hirin e Zotit dhe Shpëtimtarit tonë dhe Nënës së Tij.

CL

Tërheqja juaj ishte e fuqishme. Na dha një sfond të mirë për një ekzaminim solid dhe të vërtetë të vetëdijes. Ju u fokusuat në dashurinë dhe mëshirën e madhe të Zotit. Më bëri të kuptoj se sa dinak është Satani të na mbajë të përqendruar te vetja, në mënyrë që të shkurajohemi nga dështimet tona në vend të bekimeve tona. Të kesh një zemër mirënjohëse na mban të ndërgjegjshëm për dashurinë e Perëndisë. Kënga juaj e fundit, Shih Shih, më solli lot në sy.

Judy. F.

Kjo tërheqje ishte e lavdishme. Nëna jonë e Bekuar më ka afruar më shumë në ZEMRËN E ZOTIT TONË. Duhet të them që javën e parë këmbët e mia nuk prekën tokën. Shërim, po, shërim në zemrën dhe shpirtin tim. Mësova të jem i mëshirshëm me veten time; Dëshiroj që jeta ime, martesa ime, të jetë e gjitha që BATI YNË I LAVDISHËM të jetë dëshmitari i TIJ i MËSHIRËS SË TIJ HYJNORE për të reflektuar DASHURINË E TIJ Hyjnore.

Kevin C.

Unë isha një fëmijë i padëshiruar. Tërheqja më ndihmoi të hyja në traumën time. Faleminderit Zotit tonë!

Jeanny S., Holandë

Faleminderit, faleminderit, faleminderit shumë për këtë tërheqje që ndryshon jetën. Unë lutem që mund të jetoj në të vërtetën, dritën, dashurinë, paqen për një kohë të mirë. Më ka bekuar vërtet… Kështu që shpirti im është ngritur.

Willa PL

Unë jam një profesor i asociuar në mësimdhënien e Inxhinierisë Mekanike në Goa, Indi... Unë u rrita me ndjenja të lënduara se nëna ime favorizonte vëllezërit e motrat e mia (ne jemi katër prej nesh) dhe kështu ankthi, frika dhe skrupuloziteti kanë dominuar personalitetin tim që nga fëmijëria ime. Zoti më bekoi me një martesë të shkëlqyeshme në vitin 2007 dhe unë kam përmirësuar personalitetin tim, por në moshën 51-vjeçare kam një ndjenjë të paarritshme dhe financat e mia janë gjithmonë një shqetësim gjatë gjithë karrierës sime prej tridhjetë vitesh... Jam plagosur nga vëllezërit e motrat e mia , miqtë e mi të ngushtë dhe seancat e shërimit të plagëve ishin vërtet domethënëse. Në Krishtin i kam dorëzuar të gjithë ata që më kanë plagosur. FALEMINDERIT PËR ATË SESION. Kur lexova Ditën 13, më rrodhën lot nga sytë…

Dr. Joe K.

Kjo tërheqje shëruese ka qenë kaq e dobishme për rritjen dhe shërimin tim shpirtëror. Mezi prisja çdo ditë të kaloja një orë me Zotin. Shkrova në ditarin tim dhe ishte e mahnitshme se si u ndjeva i udhëhequr nga Fryma e Shenjtë. Faleminderit për fjalët dhe këngët tuaja të bukura. Më solli kaq shumë paqe. U desh shumë vetë-kërkim në vende ku ndihesha shumë i dobët dhe më përloteshin. Por i dha Zotit hapësirën që i duhej për të më mbushur me dashurinë e Tij, të cilën e kuptova se nuk mund ta dua vetë. Por duke u hapur ndaj dashurisë së Tij, të gjitha gjërat janë të mundshme.

femëror

Kjo tërheqje ka qenë një bekim i tillë! Unë kam pasur kaq shumë shërime në jetën time, shërime nga braktisja e fëmijërisë, abuzimi mendor, fizik dhe seksual i fëmijërisë dhe shumë nga tmerret që shoqërojnë ato trauma. Por sa herë që vendos të marr pjesë në një tjetër tërheqje shëruese, zbuloj edhe më të thella dhe më shumë shërime për të bërë. Kjo tërheqje nuk bën përjashtim. Faleminderit që përfshini muzikën tuaj të bukur. Unë e vlerësova veçanërisht "Vetëm në ty" nga sot. Perëndia është me të vërtetë kështjella ime dhe kështjella ime. Pa të jeta ime do të ishte plehra. Por për shkak se Ai është në jetën time, ai është një diamant në proces për t'u copëtuar në një xhevahir të çmuar. Faleminderit për një tërheqje e cila ka ndihmuar edhe një herë për të bërë disa nga ato copëza larg!  

Darlene D.

Unë me të vërtetë nuk e dija çfarë të prisja nga kjo tërheqje, por çfarë shërimi mora. 

Kur mora Kungimin e Parë të Shenjtë, mora kartën e lutjes "Mysafiri i Vogël i Bardhë". E dua atë lutje. Unë jam lutur për këtë gjatë jetës sime. Jezusi e përdori atë lutje për këtë tërheqje... Që Jezusi të përdorte atë lutje që unë dua ta them, më preku në shpirt. Jezusi e përdori këtë lutje gjatë gjithë tërheqjes. Kjo është lutja që Ai përdori për të më çuar tek Ati. Në ditën e 12-të, imagjinoj se erdha te Ati tri herë. Hera e parë ishte shumë e ngadaltë, nuk mund ta shikoja fytyrën e tij, kur arrita tek Ati, ai më përqafoi dhe më mbajti. Herën e dytë, erdha duke ecur shumë shpejt. Unë në fakt mund ta shikoja atë. Ai kishte krahët e shtrirë dhe duke buzëqeshur. Herën e tretë, unë vrapova drejt tij. Nuk kisha më frikë prej tij. E pashë dhe rashë në përqafimin e tij. Oh, ai më mbajti aq fort. Pastaj, ndjeva se Jezusi dhe Fryma e Shenjtë u bashkuan në përqafimin e tij. Lutja e Mysafirit të Vogël të Bardhë nuk do të jetë kurrë e njëjtë për mua. Do të jetë kujtim i dashurisë që Jezusi dhe Ati kanë për mua. Oh, faleminderit shumë për këtë tërheqje! Zoti të bekoftë.

Pam W.

Nuk mendoj se mund të shkruaj vetëm disa fjali se si kjo tërheqje ka ndikuar tek unë. Kuptova se jeta ime shpirtërore ishte ngecur për shkak të plagëve të së kaluarës. Edhe pse marr pjesë në meshën e përditshme, kam një ritëm lutjeje për ditën time, rrëfim të shpeshtë dhe një përkushtim të thellë ndaj Nënës Tonë të Bekuar, po mundohesha. Isha vazhdimisht kritike ndaj vetes dhe kisha një kuptim të rremë të dashurisë së Perëndisë dhe mënyrës se si Ai më sheh mua. Kur isha 19 vjeç, mora vendimin e tmerrshëm për t'i marrë jetën fëmijës tim. Më ka përndjekur që atëherë, por vetëm pasi u ktheva në kishë në vitin 2005 dhe rrëfeva mëkatin tim, kuptova se mëkati i abortit më kishte çuar në disa vende të errëta… Fryma e Shenjtë gjatë Covid më çoi të rrëfeja mëkatin e abortit. përsëri, këtë herë duke e derdhur zemrën time te Zoti në rrëfim. Nuk ishte sikur mëkati im të mos ishte falur - nuk e kisha falur veten dhe vërtet ndjeva pendimin e duhur. Qava aq fort sa nuk e përmbaja dot veten. Prifti tha disa gjëra të bukura për të më ngushëlluar; ishte duke folur Zoti. Vajza ime po lutej për mua (e ndjeva vërtet se ishte një vajzë). Megjithatë, në një vit e gjysmë që nga ajo kohë, unë ende ndjeja një padenjë për dashurinë e Perëndisë ose një dashuri të duhur për veten time. Kjo tërheqje e ka ndryshuar atë. Nuk mund ta përshkruaj as me fjalë; është një ndjenjë paqeje, dashurie e pakushtëzuar dhe, siç folët më herët në tërheqje, të jem rehat në lëkurën time. Unë jam falur dhe Ati më do; Unë jam i dashur dhe dua gjithçka që Ai ka për mua… Imazhi që kisha për Jezusin në lutje herët në momentin e tërheqjes duke më tundur për të ardhur, ndërsa buzëqeshja, përfundoi sot me një imazh tjetër të tij duke më tërhequr në gjoks dhe duke më përqafuar, një vështrim në fytyrën e tij të dashurisë dhe pranimit të pastër. Unë shpërtheva në lot. Ndihem i rinovuar dhe më afër "tërësisë" se sa kam qenë ndonjëherë.

CB

Unë jam liruar dhe kam marrë shërim shpirtëror; duke shëruar lotët përmes muzikës shëruese, shkrimeve të shenjta shëruese dhe gjithçkaje që ndatë. Ndihem shumë më i sigurt në të qenit ajo dritë në errësirë.

Mary W.

Falenderoj Jezusin që më nxiti të marr pjesë në Tërheqjen tuaj të Shërimit. I nevojshme kjo. Lehtësimi dhe siguria që ndjej më bën të lumtur! 

Peshk i bardhë

Jo vetëm që ka ndodhur shumë shërim, por mësova se muret (me të vërtetë fortesat) që kisha vendosur rreth zemrës sime po e pengonin Zotin të aktivizonte një dhuratë që do të ndihmonte në shërimin e emocioneve të të tjerëve… Për shkak të ngjarjeve në jetën time të hershme dhe përsëri në vitet e mia të adoleshencës, në mënyrë të pandërgjegjshme i mbusha ndjenjat e mia, të cilat u futën aq thellë, saqë për disa vite nuk mund të qaja. Mbrojtja ime ishte të zëvendësoja ndjenjat me logjikën dhe të analizoja gjithçka! Në këtë tërheqje aktuale, u shërova nga disa frikë, por veçanërisht nga frika e mbytjes në emocionet e mia

BK

Më pëlqente të dëgjoja fjalët e tua në muzikën tënde. Ata më prekën shumë për të dëgjuar se sa shumë më do Zoti. Unë jam duke kaluar një kohë të vështirë fizikisht dhe jam shumë i lodhur, por fjalët e tua më dhanë qetësi.

Karen G.

Nuk mund t'ju falënderoj sa duhet për këtë tërheqje kaq të nevojshme… Dita 1 edhe pse e 4-ta e kësaj tërheqje solli shumë lot, por në ditën e 5-të, unë qava një lumë gjatë jetës sime prej 75 vitesh. Vetëm Zoti e di shërimin që kam nevojë. Unë besoj se Ai më dërgoi këto fjalë përmes një shpirti tjetër për të medituar mbi "Kryqet janë të bukur"... Unë lutem që të gjithë ata që morën pjesë në tërheqjen tuaj të jenë të bekuar me bollëkun e dashurisë dhe mëshirës së Zotit.

ZOTI

Faleminderit Mark për këtë tërheqje! Kam qarë për disa ditë dhe i kam bërë të ditur Zotit se si ndihem për mëkatet dhe pendimet e mia të së kaluarës. Sot ishte e bukur sepse e di me të vërtetë se si mund të na shërojnë sakramentet. Ata më kanë shëruar që kur fillova rrëfimin e rregullt dhe meshën e përditshme 21 vjet më parë. Barrët e mia ranë nga unë dhe ndjeva një paqe që më ka qëndruar.

Ruth M.

5 ditët e para të kësaj tërheqjeje shëruese, unë shkova së bashku me gjithçka që thatë dhe na kërkova të shkruanim. Nuk kishte asgjë të pazakontë. Dita 6 për mua ndryshoi gjithçka. Ndërsa iu luta Shpirtit të Shenjtë që të më tregonte të gjithë njerëzit në jetën time që nuk i kisha falur, mora ditarin tim dhe fillova të shkruaj emrat… Vazhdova të shkruaja më shumë emra dhe përfundova me dy faqe të plota. U habita aq shumë për këtë, saqë, kur iu luta Zotit për secilin prej atyre njerëzve, duke i falur dhe duke i kërkuar Zotit që t'i bekonte, lotët më rrodhën në fytyrë. E dija se duhej të shkoja të rrëfehesha për këtë. E di që Zoti është i mëshirshëm dhe çdo gjë ndodh, kur është koha që të ndodhë, sepse Zoti e di më së miri. Unë jam shumë mirënjohës për këtë përvojë dhe ndjej shumë gëzim që nga rrëfimi im. Qoftë i lavdëruar Zoti që tregoi kaq durim me mua.

Rita K., Gjermani

Mark, çfarë tërheqje e fuqishme është kjo! Unë kam lexuar, shkruar në ditar, jam lutur, reflektuar dhe kam dëgjuar Frymën e Shenjtë duke folur përmes fjalëve tuaja! Kam marrë qartësi dhe shërim! Faleminderit për besnikërinë tuaj ndaj Zotit tonë duke iu përgjigjur thirrjes së Tij për ta bërë këtë tërheqje. Ju jeni një frymëzim i tillë!

Lee A.

Më duhet t'ju falënderoj që më ndihmuat në këtë tërheqje për të kuptuar se sa i pafalshëm dhe i pafalshëm kam qenë për veten time dhe për këdo që has. Kur jam lënduar nga dikush, vendos menjëherë mure për të mos u lënduar përsëri. Zbulova se sa është e nevojshme të falësh veten për të rrëzuar muret. Zoti më foli gjatë gjithë pushimit duke më siguruar se sa shumë më do dhe më fal. Më duhej kaq shumë kjo tërheqje. Isha në lot çdo ditë, i pushtuar nga dashuria dhe mëshira e Zotit për mua.

femëror

Faleminderit që ofrove këtë tërheqje! Nuk e kuptoja se sa zemërim kisha mbartur për 3 vitet e fundit të kësaj bote. Kuptova çdo ditë që e lëshoja gjithnjë e më shumë. Sot ndihem plotësisht i qetë. E prisja me padurim çdo ditë muzikën dhe mesazhin e bukur, dhe kjo ishte pikërisht ajo që më duhej për t'u ndjerë më mirë dhe më afër Zotit! 

Lisa B

Faleminderit. Nuk e ndjeva kurrë Atin brenda meje siç e ndjeva sot (Dita 12).

Cecile

Zoti donte të shëronte më tej plagët e nënës dhe babait tim. Ai arriti përtej kësaj për të më njoftuar se si ndihet për mua dhe më shumë për misionin tim në ditët në vijim. Në këtë drejtim… Ai ka nevojë që unë të jem një dëshmitar i besueshëm dhe pa faj dhe frikë. Kjo ishte një tërheqje kaq e bukur dhe plot surpriza.

Susan M.

Fjalët nuk mund ta përshkruajnë mirënjohjen time për Tërheqjen Shëruese që keni bërë së bashku. Nëse do të mund të të takoja personalisht, do të të shtrëngoja dorën dhe do të të përqafoja. Por meqë nuk mundem, mund të them vetëm: Faleminderit nga zemra që iu përgjigjët thirrjes së Zotit për të bërë këtë tërheqje. Ishte një përvojë shumë prekëse për mua, me lotë të shumtë teksa kuptova se sa i thyer jam dhe sa shumë kam ende për të mësuar. Kjo tërheqje më ka mësuar të dëgjoj zërin e Zotit në një mënyrë më të thellë dhe si të bëj ditar me Të në lutje. Gjithashtu më tregoi se nuk e kisha pranuar plotësisht Perëndinë si Atin tim. Unë e kam ditur gjithmonë se Ai është Ati, por kurrë nuk e kam kuptuar me të vërtetë se çfarë do të thotë për Të të jetë “Aba”. Kam ende shumë për të mësuar, por ju më keni udhëzuar në hapat e parë të këtij udhëtimi dhe besoj se mamaja jonë e dashur do të më udhëheqë pjesën tjetër të rrugës.

Linnae

Ishte një eksperiencë e bukur dhe e fuqishme për mua. Tërheqja ishte e paçmuar.

Terrence G.

J'ai commencé cette retraite une semaine avant de démissioner de mon travail. Cette rétraite m'a aider à tenir durant cette période de chômage mais le plus i rëndësishëm një été la guerison des mes bessures d'enfance et d'adultte. La vidéo d'incouragement à mi-parcours m'as mrekulli e përdorimit ridonner l'envie de vazhdim. Les chants de Mark m'ont inspirés à mieux me comporter dans ma vie social et personnelle.

(E nisa këtë tërheqje një javë para se të lija punën. Ky pension më ndihmoi të mbaja gjatë kësaj periudhe papunësie, por gjëja më e rëndësishme ishte shërimi i plagëve të mia të fëmijërisë dhe të rriturve. Videoja inkurajuese afatmesme më dha mrekullisht dëshira për të vazhduar. Këngët e Markut më kanë frymëzuar të sillem më mirë në jetën time sociale dhe personale.)

IV

Tërheqja ishte e mahnitshme pasi Zoti është i mahnitshëm. Kam marrë shumë bekime dhe shërime. Fryma është e gjallë në Kishën e Shenjtë Katolike. Jam thellësisht i prekur nga muzika juaj dhe dua t'ju falënderoj për shërbimin tuaj.

Pauline C.

…E dija që Shpirti i Shenjtë më kishte dërguar këtu në këtë vendstrehim shërues. Gjithçka u trazua tek unë, e kaluara ime aq e dhimbshme sa nuk mund të lija një gjë, dashurinë. Dashuria më lëndoi që në lindje me humbjen e prindërve të mi. Në 3 e gjysmë me humbjen e atyre që u kujdesën për mua në jetimore. Kështu që kur isha 4 vjeç, mbylla zemrën time për të gjithë ata që më donin. Dashuria do të thoshte dhimbje. Pra kishte një boshllëk tek unë dhe kërkoja dashurinë në çdo gjë, ushqim, alkool, mish dhe gjithmonë zhgënjim pas zhgënjimi, dhimbje pas dhimbjeje. Dhe Jezusi erdhi për të më marrë mua, 6 vjet më parë. Dhe ishte dashuri me shikim të parë. E di që është Dashuri por nuk e ndjej sepse e kam mbyllur zemrën. I bërtita Zotit dhimbjen time që nuk e ndjeva dashurinë e tij. Nuk munda sepse e kisha mbyllur zemrën. Kisha frikë të vuaja përsëri. Por Jezusi donte një dorëzim total… Në fund të kësaj tërheqjeje, i kërkova Padre Pios të më gjente një rrëfimtar të mirë, i cili do të dëgjonte. Dhe po, e gjeta, Fryma e Shenjtë dhe Padre Pio u kujdesën për të. Ata kanë qenë gjithmonë atje… Më pushtoi zjarri i Frymës së Shenjtë që nuk di ta shpjegoj, nuk di si ta shpjegoj. Nuk është hera e parë, por sot ky zjarr më ka djegur përsëri gjithë qenien pothuajse gjatë gjithë ditës dhe buzët e mia nuk kanë reshtur së rrotulluari, duke lavdëruar vazhdimisht Trininë e Shenjtë… Faleminderit shumë për këtë tërheqje, për çdo ditë (çdo natë) që ishte një dhuratë për të medituar. Faleminderit për këngët. Faleminderit për kohën e shpenzuar për të përgatitur dhe postuar gjithçka. Faleminderit familjes suaj që ju lejoi të përgatitni këtë strehë për ne.

Myriam

Faleminderit për këtë tërheqje të bukur. Ka qenë e vështirë dhe përmbushëse. Unë jam duke marrë pjesë në një klasë të Teologjisë së Trupit të quajtur "Përmbushur" ndërsa punoj në këtë tërheqje. Jam lutur që dhurata e lotëve të kthehet. Kur isha në të 30-at, babai im më mohoi për tre vjet. Kjo tërheqje më në fund më ka sjellë shërim dhe falje të vërtetë dhe dhurata ime e lotëve po përdoret. Më ka treguar se si lidhja ime me babin ndikoi në marrëdhënien time me vajzat e mia. Unë ia dërgova këngën e bukur që i kënduat vajzës suaj vajzave të mia, duke u lutur që të jetë fara që Zoti do të përdorë për t'i sjellë në shtëpi. Nuk mund t'ju falënderoj sa duhet. Plani im është të pres një muaj dhe ta bëj përsëri.

Tami B.

Faleminderit për tërheqjen e mrekullueshme të Frymës së Shenjtë. Ishte më e thellë për mua për shkak të muzikës. Fjalët tuaja janë të frymëzuara dhe prekin zemrën në mënyra të bukura. Unë jam shumë mirënjohës.

Arlene M.

Faleminderit për pushimin e bukur. Muzika ishte kaq e bukur. Angazhimi im i orës zakonisht shkonte 1 1/2 orë. Unë kam bërë që Fryma e Shenjtë të shërojë trupin tim në shumë vende dhe e falënderoj Atë çdo ditë. Zoti më dërgoi në vendin tuaj për t'u tërhequr sepse Ai po më përgatit për një shërbesë të re. Faleminderit.

Beverly C.

Tërheqje fantastike!! Qava shumë, muzikë mahnitëse dhe frymëzuese!! Bekime dhe bekime! Faleminderit Zotit dhe ty Mark, i cili gjeti kohë për të na ndihmuar të rrisim besimin tonë dhe të jemi përsëri në duart e Perëndisë.

Maria C.

Më pëlqeu strehimi juaj shërues! Unë kam qenë në udhëtimin tim të shërimit gjatë 2 viteve të fundit, dhe gjithçka që ke shkruar ishte një konfirmim i asaj që kam dëgjuar në lutje dhe përjetuar!

Kate A.

Kjo tërheqje ishte informuese, frymëzuese dhe infektive! Falenderoj Markun për ndarjen dhe Perëndinë dhe Atin tonë për të gjitha 'dhuratat' që vijnë me të… Kjo tërheqje na kujton se kthimi në besim është një proces që zgjat gjithë jetën dhe ne duhet të mësojmë të falim dhe duam veten ashtu siç bën Perëndia në mënyrë që të duam dhe fali të tjerët. Unë pashë se ku kisha ende nevojë për shërim përmes kësaj tërheqjeje të bukur dhe në fund ndjeva dashurinë, mëshirën dhe faljen e Zotit.

Agim

Deo Gratias/ Faleminderit Zotit për këtë tërheqje të fuqishme. Ju ndjek për një kohë shumë të gjatë. Kjo tërheqje është një dërgim i Zotit në këto kohë shumë të vështira në të cilat jetojmë. 

Charlene

Në moshën 82-vjeçare po shërohem nga një divorc i rrezikshëm dhe shkatërrues në prill. Ju lutemi ta dini se tërheqja juaj e bukur ka qenë një dhuratë e madhe shërimi, shprese dhe paqeje për të cilën falenderoj Zotin dhe ju!

NP

Përshëndetje Mark, sapo po dërgoj email (nga Australia) për t'ju njoftuar se kam bërë tërheqjen çdo ditë. Ka qenë e mrekullueshme, çdo ditë më sillte diçka më shumë për të menduar, për t'u lutur dhe për ta marrë për zemër.

Anne O.

Jam në ditën e 13-të dhe kam marrë disa hire. Dita kur rendita të gjithë njerëzit që më lënduan dhe i falën ishte veçanërisht e fuqishme. Unë kam qenë duke u përpjekur për vite që këto kujtime dhe imazhe të 'largohen', por nuk kisha qenë i suksesshëm në shumicën e përpjekjeve të mëparshme. Tani, sigurisht që ndihem sikur i kam lënë pas vetes ato lëndime të së kaluarës dhe e di ku të kthehem për të kujtuar, edhe një herë, se si të çlirohem nga ato pranga.

Një tjetër që ishte shumë i fuqishëm ishte shërimi i kujtimeve që kishin nevojë për shërim. Unë kam shumë të tilla dhe kujtova sa munda (jam 68 vjeç) por më duket se jam çliruar nga ato kujtime të këqija. Prej kohësh kam dashur të mos i referohem më si pika të jetës sime, sepse ndihesha gjithmonë gabim me to, sikur ekspozoja të metat e të tjerëve (që në shumë prej tyre isha), gjë që është e gabuar. Tani ndihem sikur nuk do të më vijnë në kokë kur jam në bisedë dhe në fakt mund të më ndihmojnë të arrij 'heshtje' që dua të praktikoj në prani të të tjerëve. 

ML

Isha i lidhur me një burrë që nuk ishte katolik dhe ishte braktisur nga gruaja e tij 20-vjeçare. Burri im vdiq një vit para se të filloja një miqësi me të dhe, natyrisht, të dy ishim të vetmuar dhe mua më vinte keq edhe për të… Unë fola me disa priftërinj në rrëfim për miqësinë tonë, por e pata të vështirë ta shkëputja atë me të. . Pas vetëm 2 ditësh nga tërheqja jote, mora guximin t'i them se nuk kishte të ardhme në marrëdhënien tonë dhe tani ka marrë fund. Me ndihmën tuaj dhe duke më bërë të ditur se sa shumë më do Jezusi, arrita të kuptoja se çfarë të bëja.

JH

Kjo tërheqje e bukur ka qenë një shërim për shpirtin tim. Fryma e Shenjtë zbuloi gjykimin dhe mosfaljen në shpirtin tim, që më ka çuar në hidhërim. Kjo tërheqje solli shërim përmes fjalëve dhe muzikës suaj të frymëzuar. Faleminderit.

MB

I jam shumë mirënjohës Zotit që e ka vënë në zemrën tuaj për të pritur këtë takim. Zoti më ka treguar inatet që kam mbajtur, megjithëse mendoja se e kisha falur. Ai po më tregon mënyrat se si e kam ofenduar Atë. Por kryesisht Ai po më tregon dashurinë e Tij të pamasë për mua.

AH

Faleminderit shumë për këtë tërheqje, ka kohë që kemi diçka të mrekullueshme si kjo. Zoti eshte i mire gjithmone. Mendova për të gjitha dhembjet e pazgjidhura dhe dola triumfalisht prej tyre. Vuaja nga thatësia e shpirtit, një vend që nuk dua të jem kurrë. Kjo tërheqje më ndihmoi shumë. Unë shkova në rrëfim ditën e fundit dhe i tregova priftit për këtë tërheqje që bëtë dhe ai ishte shumë mirënjohës që e mbarova. I jam mirënjohës Zotit që na lejoi ta përjetojmë këtë përmes zemrës suaj bujare.

EV

Ndërsa kam udhëtuar përgjatë këtij udhëtimi shërues, kam gjetur paqen, kam gjetur guximin të shikoj gabimet e mia dhe t'ia lëshoj të gjitha Trinisë. Kam mësuar të jetoj sërish dhe të mos gjykoj; të fal dhe të pastroj veten dhe të tjerët nëse mundem. Faleminderit për mundësinë dhe faleminderit që jeni ju. Unë kam fituar paqen. Dhe mbi të gjitha Dashuria.

J.

Më pëlqeu shumë kjo tërheqje, më afroi më shumë me Jezusin. Çdo ditë tema ishte aq e thellë sa më sillte njohuri, besim, shpresë dhe dashuri. Me temën e faljes, Jezusi më shëroi ndërsa po qaja. Në temën e "gjykimit", ai më foli drejtpërdrejt atë ditë para se ta lexonte atë (më vinte keq që gjykoja gjatë natës, dhe kështu kur lexova temën u habita që nuk ishte rastësi që meditimi ishte për atë që po kaloja). Zoti është i gjallë, Ai na shëron, na mëson; Ai më dha fjalë inkurajimi, dashurie, shprese dhe më tregoi se çfarë gabimi bëja për ta rregulluar atë.

MG

Ju ishit në zjarr me Frymën e Shenjtë për këtë tërheqje. Çdo person i vetëm që e bëri këtë tërheqje [këtu] e ndjeu në shpirtin e tij që Perëndia po fliste drejtpërdrejt me ta. Shpresoj që mesazhi juaj të shkojë nëpër botë. Sigurisht që është e nevojshme për të na përgatitur për çdo gjë që vjen në rrugë. Shume faleminderit. Ju jeni rojtari i kohës sonë.

MH

Faleminderit për ofrimin e Tërheqjes së Shërimit Online. Më ndihmoi të shëroja një situatë me djalin tim më të vogël dhe vite largësi me motrën time. Vetëdija më e madhe për dashurinë e pakushtëzuar të Zotit për mua më ka hapur zemrën për t'u lutur dhe për të kërkuar drejtimin e Frymës së Shenjtë në të gjitha fushat e jetës sime. Faleminderit, Mark, që ndave dhuratën tënde të muzikës.

MK

Doja të shkruaja dhe t'ju tregoja se si më ndihmoi tërheqja juaj. Duke qenë katolik për më shumë se 76 vjet, më në fund arrita të trajtoja dhembjet dhe dhimbjet në jetën time dhe mënyrën se si kontribuova në këtë dhe se si nuk isha vërtet i lidhur me Zotin siç jam përpjekur të jem. Nuk kisha asnjë vegim apo ndjenjë që Perëndia po më fliste gjatë kësaj tërheqjeje, për të cilën kam dëshiruar shumë, megjithatë ndjeva fuqinë e dashurisë dhe paqes nga Shpirti i Shenjtë. Në familjen time janë pesë vajza dhe të gjithë jemi të afërt, por unë jam e katërta nga të pestat dhe motra ime më e vogël gjithmonë ka tërhequr vëmendjen si një vajzë e vogël, dhe ne të dy kemi luftuar gjithmonë dhe ende ka tension. Më në fund kuptova se isha xheloze dhe e lënduar nga mungesa e vëmendjes sime. Më në fund e kuptova, pas gjithë këtyre viteve, pse kishte tension mes nesh dhe e lashë dhe e pashë disa ditë pasi kishte përfunduar kjo tërheqje. Për herë të parë isha i qetë dhe në gjendje ta dëgjoja dhe të kisha ndjenja paqeje me të. Ka raste të tjera gjatë kësaj tërheqjeje që kam pasur edhe shërime të tjera. Faleminderit shumë që folët me ne dhe faleminderit për muzikën e bukur dhe që më ndihmoni në një lidhje më të thellë me Zotin. Të bekoftë për gjithçka që bën për të gjithë ne.

DG

Merrni një tërheqje nëntë-ditore të heshtur katolike
për të shkuar më thellë në shërim.
Një tërheqje e veçantë, e mbushur me hir si askush tjetër.
(Kjo tërheqje nuk është e lidhur me The Now Word,
por unë po e promovoj sepse është mirë!)

 

Faleminderit për mbështetjen dhe lutjet tuaja:

 

me Nihil Obstat

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Tani në Telegram. Klikoni:

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:

Dëgjoni në vijim:


 

 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, SHËRIMI I SHËRIMIT.